KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Koç burcunda tam Ay tutulması

    Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek?

    15 Nisan 2014 tarihinde Mars-Jüpiter-Uranüs-Plüton arasında öncü kare ile örtüşen, Terazi burcundaki Tam Ay tutulmasıyla başlayan dörtlü seri tutulmaların ikincisi, 8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak. Üçüncüsü Nisan 2015, dördüncüsü Eylül 2015 tarihindedir.

    Genel olarak tutulmaların yöneticisi Mars olduğunda hepimizin aklına çatışmak, saldırmak gelir. Ancak bu tutulmanın yöneticisi Mars, Jüpiterle kanka olmuşlar. Bu da gösteriyor ki, geçtiğimiz altı aylık süreçte, ilişkilerimizde dengesizlik, tutarsızlık, adaletsizlik varsa, şimdi bunların sona erdirilmesi ve tutarlı olanın hayatımızda tesis edilmesi adına yeni bir sayfa açmak niyetindeyiz. Bugün görünen bize hiç de yabancı değil. Bir şeyler eksildi, bir şeyler bitti, devamı da artık pek mümkün değil. O zaman takılıp kalmak yerine, gerçekten ne istediğimizi bilerek yeni adımlar atmaya gönüllü olacağız. Kaldı ki, önümüzdeki altı aylık süreç de bunun işaret ediyor.

    Bu tutulmada Venüsün sert bir açısı var. Ancak bu Venüs inceliklerine saygı göstermeyen, sürekli baskı uygulayan her kim olursa olsun ona karşı pek toleranslı davranmayacağımızı gösteriyor. Ancak çok da kaba değiliz. İnsan ol, nazik ol, gönlümü al, ne verdin ki ne bekliyorsun diyen bir serzenişin işaretçisidir. Artık kendine gel, sen bana saygı duymazsan eğer benden bunu nasıl beklersin diyerek uyarıda bulunmanın simgesi. Aslında bu da bir yanıyla, son altı aylık süreçte bizim veya başkalarının uyguladığı yanlışlıklara, bencilliklere, baskılara karşı sabretmekte zorlandığımızı gösterse de, istediğimiz verilirse veya bize karşı nazikçe davranılırsa, adalet yerini bulursa, bizim de çatışmak, savaşmak veya dalaşmak gibi bir arzumuz yok.

    Şunu da belirteyim ki, iyi oyuncular var etrafımızda. Bu tutulma gösteriyor ki, ortaya çıkan abartılı durumlar, çoğu zaman haddinden fazla gösterilen tepkiler, hayat bir tiyatro sahnesidir diye başlayan sözlere benziyor. Ancak buradaki oyuncuları biz artık iyi tanıyoruz, bu oyunun kurallarını da gayet iyi öğrenmiş bulunuyoruz. Şimdi biz kendi oyunumuzu birlikte oynayacağımız adil insanları seçeceğiz... mızıkçılık yapanları, alavere-dalavere çevirenleri oyundan dışarı atıyoruz. İşte bu kadar... Kalben sevgilerimle,


    KOÇ

    Sevgili Koçlar, çarşamba günümüz, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının yansımaları altında başlıyor. Bu tutulmanın içerdiği konuları, anlam ve önemini, gün boyunca etkili görünümler çerçevesinde sizlere izah edeceğim.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, bu tutulmanın ilişkilerle birebir ilişkisini vurguluyor. Duygularımız bir hayli ateşli ve arzularımız bir hayli baskın. Kendimizi düşünüyoruz. Ancak ilişki bir ortaklıktır. Eğer bu gönül birliği son altı aydır aranızda sağlanmamışsa, bu görünüm anlaşma yollarını tıkayabilir. Doğal olarak baskın davranırsınız. Bunun ayarını bilmenizde yarar var.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, ani bir çıkışla düşüncelerinizi ifade etmenin, değişim ve yeniliklere duyulan ihtiyacın göstergesidir. Özel yeteneklerinizi, parlak fikirlerinizi ortaya koymaktan zevk alırsınız.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, yüksek eğitim, bir şehre veya ülkeye yerleşim, hukukla alakalı konular, ticaret, yolculuklar, akademik uzmanlık, sportif faaliyetler gibi konularda girişim arzunuzu ve harekete geçme hırsınızı yükseltir. Bu hırs gözünüzü döndürür ve vaktinden evvel kararlar almanıza sebep olabilir. Onun içindir ki, çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi ve iş birliğinizi mutlaka dengeli tutunuz. Olur olmaz hareket etmeyiniz. Bu tutulmanın görünümlerine baktığımızda çevrenizin ve çalışma hayatınızın bir yapılanma sürecinden geçtiğini görüyoruz. Sabır şart. Zamanla oturacak bunlar. Bu tutulma aşk ve sosyal hayatınızda fırsatlar getirecektir size. Yeter ki, aceleci davranmayın. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto görünümü, bu Tutulmada bir yandan ilişkinizde dengeleri yerli yerine oturtmak için birbirinize karşı adil ve tarafsız bir şekilde davranmanız gerektiğini gösteriyor. İş hayatında, toplumsal alanda gücünüzü kanıtlamaya, sorumluluklarla başa çıkmaya, krizleri aşmaya çalışıyorsunuz. Ki bu o kadar kolay değil. Diğer yandan huzur verici, paylaşıma dayanan bir beraberlik arzusu içindesiniz. İki alanda bir şeylerin yerli yerine oturması için bu kadar mücadele verirken haklı olarak yoruluyorsunuz. Ancak ben bu enerjinin çatışmaya yol açmadan sizi yormadan olumlu şekilde kullanabileceğini düşünüyorum. Şu sıralar en çok hangi konu sizi yoruyor. İş mi, ilişki mi? Eğer iş hayatım diyorsanız, biliniz ki bu görünüm iş konusunda kararlılığınızı yükselticidir. Oldukça yavaş ilerliyor olabilirsiniz. Ama işinize odaklanmaya devam ediniz. Çünkü Pluto, sizi zirveye taşıyabilecek gücün simgesi. İlişkilerde zorlanıyorum diyorsunuz. Venüs-Terazi burcunda astrolojik olarak gayet güçlüdür. Sadece bir taraf bencil davranıyor veya kendi istediği şekilde davranmanızı, düşünmenizi bekliyordur. Bu yüzden gün boyu biraz gerginlik duyabilirsiniz. Ancak bu gerginliği ortadan kaldırmanın yolu, sevgi-saygı ve güven üçlüsünü aranızda temin etmek ve ılımlı bir şekilde konuşmakla mümkün.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, bu tutulmanın aşk hayatımızı yenileştirici, kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi sağlayıcı, baskılardan uzak şekilde hayatımızı yönlendirmemizde yardımcı etkisini gösteriyor. Şu sıralarda ilişkilerde biz olma yolunda sorunlar yaşasak da, karşımıza çıkacak fırsatlar sayesinde bunları rahatlıkla aşabiliriz. İlişkisi olmayanlar açısından bu görünüm, yeni biriyle tanışmanın, işaretçisi olarak gayet olumlu gözüküyor. Size şunu söylemek istiyorum. Eğer abartılı davranmazsak, birbirimizin fikirlerine önem verirsek, en ufak bir problemi gözümüzde büyütmezsek, endişeli bir şekilde hareket etmezsek, gerektiğinde el birliğiyle sorunları çözmeye niyetlenirsek güzel gelişmeler yaşanabilir.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, çarşamba gününü, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının yansımalarıyla karşılıyoruz. Bu tutulmanın anlam ve önemini, gün boyunca etkili görünümler çerçevesinde ele alarak sizleri ifade edeceğim.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, belli bir gerilim yaratabilir. İstediğiniz gibi gerçekleşmeyen, yolunda yürümeyen, beklenmedik nedenlerle sizi gerginleştiren durumları işaret eder. Çalışma hayatı ve günlük yaşantınızda sizi mecburen nazik olmaya, uyum sağlamaya zorlayan koşullara tahammül etmekte zorlanırsınız. Bu Tutulma gösteriyor ki, içten içe bir hayli kızgın ve öfkelisiniz.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, tek başına onca mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. İstemeden takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi nedeniyle stres yaşayabilirsiniz.
    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, dışa belli edilmeyen bir öfkenin işaretçisidir. Kişi kendince çıkış yolları bulup rahatlamak ister. Ancak rahatlayamadığında stres altına girer ve en ufak bir tersliğe tahammül etmez. Haksızlığa, yanlışlığa tahammül göstermekte zorlanırsınız.
    Saat 13:51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, fiziksel ve ruhsal anlamda sizi gerginleştirici ve rahatsız edici olabilir. Sinirlenirsiniz, dışa pek belli etmezsiniz. Çalışma hayatınızda insanları idare etmeniz gerekir. Bu da sizi yorar. Tutulmanın gerçekleştiği günkü görünümlere baktığımda, yenilikçi ve hayata güvenle bakmanın önemini gösteriyor. Siz her şeyi kafanıza takmayınız. Sağlığınızı önemseyiniz. Gelişim yönünde düşününüz. Bilgileniniz. Dinleniniz. Sinirlenmeyiniz. Ancak mali ortaklıklar ve ailevi konularda abartılı kararlar da vermeyiniz.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto arasındaki görünüm, bu Tutulmanın çalışma hayatınızla ilgili konularda bir işi yapmaya söz vermek ve bu söz nedeniyle bir hayli yoğun çalışmanın göstergesidir. İkili ilişkilerde kişinin, sevgi alışverişinde dengeli paylaşıma ihtiyacı olduğunun göstergesidir. Uyum arzunuz bir hayli yüksektir. Ancak bir yandan da kafanız bazı noktalara takılıdır. Bunlara cevap ararsınız. Zorlanmaktan hoşlanmazsınız. Sağlıklı alakalı konularda bu görünüm, kişinin kendine bir hayli itina etmesi gerektiğini gösterir. Kilo eksiği, beslenme düzensizliği veya kilo fazlanız varsa mutlaka bir doktora görünmenizde yarar var. Venüs-Terazi burcunda lezzet duygusunu yükseltir. Kişinin canı lezzetli yiyecekler ister. Ancak isterse bunu dizginleyebilir. Sanatla alakalı meslekleri olanların dış dünyada kendilerini göstermek amacıyla yoğun bir mücadele verdiklerinin göstergesidir. Bu görünüm bazılarınızın iş konusunda bir hayli kararsız, tedirgin olduğunuzu gösterse de, siz düzgün çalışmaya devam etmelisiniz. Bu görünüm bir baskı ve güçlü olma arzusunun kişide yarattığı zorluğun ifadesi olarak birkaç gün boyunca etkilidir. Ancak bir yandan da sizi itekleyici ve güzelliklere sahip olmanız için çalışmanızı, mücadele etmenizi teşvik edicidir.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, başkalarıyla olan ortaklığımız ve ailevi konularda abartılı yaklaşımlardan, kararlardan kaçınmamız gerektiğini vurguluyor. Çünkü bir yandan iş hayatımız, sağlığımız ve duygusal anlamda baskı altındayız, diğer yandan bir de iş ve ilişki ortaklıklarında fevri düşünürsek bir hayli zorlanırız. Görünen o ki, yatırımlar-mali konular-ailevi ilişkiler bizi bir hayli endişelendirebilir. Sakin olmak ve aklımız başımızda hareket etmek durumundayız. Bu bizi gerilimden koruyabilir. Kaldı ki, bu tutulmada duygular bir hayli baskın. Daha fazla kendimize veya başkalarına yüklenerek zorlanmayalım.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının yansımaları altında Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu tutulmanın içerdiği konuları, gün boyunca etkili diğer görünümler çerçevesinde ele alarak size izah edeceğim.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Ay Tutulmasında bireysel arzularınızın bir hayli ön planda olmasını sağlıyor. Siz her ortamda lider olmaktan yanasınız. Ancak aşkta paylaşımcı olmayı bilirseniz, hem duygusal hem de ilişki anlamında huzur bulursunuz.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, aktif bir hareketliliğin göstergesidir. Özgürce, dilediğiniz şekilde fikirlerinizi öne sürebilirsiniz. Eskiye bağımlı kalmak yerine, yeniye yer açmak için sabırsızlanırsınız. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ancak bazı kişilerle görüş ayrılığınız nedeniyle bağlantınızı kesebilirsiniz.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, İsteklerinizi elde etmek, hedefinize ulaşmak, sosyal ilişkilerde lider pozisyona çıkmak, grup ve organize çalışmalarda başa geçmek gibi bencil isteklere, çabuk karar vermelere, hırsa sebep olur. Oysaki tutulmanın görünümlerine baktığımızda başkalarıyla ortaklaşa hareket etmenin önemi ortaya çıkıyor. Merkür geri hareketini de göz önüne alırsak iş ve ilişki ortaklıklarındaki işbirliği kazandırıcı olacaktır.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto arasındaki görünüm, bu Tutulmanın, ilişkideki paylaşımın eşit haklar çerçevesinde ve uyumlu olacak şekilde düzenlenmesi gerektiğini gösterir. Ayrıca aranızdaki cinselliği güçlü bir şekilde vurgular. Bu ilişkide bir mücadele olduğunu söyleyebiliriz. Bir taraf aşkı güzelleştirmeye, nazik ve ölçülü bir şekilde yaşamaya çalışırken, diğer taraf ara sıra krizler yaratarak bu beraberliği kendince yönetmeye çalışabilir. Bazı çiftler böyle bir görünüm altında birbirleri üzerinde baskıda bulunarak güçlerini kabul ettirmeye çalışabilirler. Bu zorlayıcıdır. Ancak ilişkiyi besleyebilir. Kimi çiftler açısından duruma baktığımızda bir taraf ölesiye sevmenin, sevdiğine ulaşamamanın acısını yüreğinde hisseder. Bu öyle bir aşktı ki, keskin bir bıçak gibidir. Ne vazgeçmek mümkündür ne de kopmak. Bu görünüm, hayatın güzellikleri gibi zorluklarında da beraber olma arzunuzu yükseltir. Size göre hem birlikte olmaktan zevk alınmalı hem de uzun vadeli ve derinlikli bir şekilde bu ilişki gözden geçirilmelidir.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, ilişkide karşı tarafın kendine duyduğu güvenin, özgürce hareket etmesinin ve iletişimde bulunmasının göstergesi olabilir. Eğer aranızda bir problem varsa, bu problemi gidermek adına değil, biraz daha kendine dönük şekilde hareket edebilir. İlişkisi henüz başlayanlar açısından bu görünüm, partnerin bir hayli hevesli şekilde size yaklaşmasının işaretçisidir. Çabuk başlayan, çabuk alevlenen bu aşkla ilgili net bir karar vermek pek kolay değildir. En azından Ekim ayı boyunca onu tanımak, anlamak, nasıl bir beraberlik yaşamak istediğini sormak, konuşmak yararlı olur.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, çarşamba günümüz, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının etkisi altında başlıyor. Bu tutulmanın anlam ve önemini, diğer görünümleri de içine alacak şekilde ele alacağım.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, toplumdaki yeriniz ve konumunuzla ilgili aktif duruşun simgesidir. Hem ateşli hem öncü hem de lider yanlarınızı göstermekten yanasınız. Ancak bu tutulma ev içinde ve ailevi konularda sevgi birliğinin, huzurunuz için gerekli olduğunu gösteriyor. Ne dışarıda tartışalım ne de içeride dengeleri sarsalım.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda zorlandığınızı söylemek mümkün. Ancak sabırlı olmanız gerektiği için bir hayli öfke duyabilirsiniz. Konuşsam olmuyor, sussam gönlüm razı değil sözü sanki sizin için söylenmiş gibidir.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, baskılar karşısında rahatsız olduğunuzun işaretçisidir. Toplumsal kurallar, dayatmalar, kısıtlamalar, kendinize özgü biçimde hareket edememek isyan etmenize neden olabilir. Bir çıkış yolu bulmaya ve bu baskılardan kurtulmaya çalışabilirsiniz.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, iş hayatınız ve toplumsal ilişkilerinizdeki gerginliklerin sizi bir hayli tedirgin etmesi mümkündür. Tutulmanın görünümlerine baktığımızda bu gerginliğin çalışma hayatınız, sağlığınız ve maddi konularda olmak üzere aileniz ve ilişkinizi de yakından ilgilendirdiği görülüyor. Zorlu bir tutulma sizin için. Benim tavsiyem sakin olmanız ve ailenizle olan ilişkiniz ile iş arasındaki dengeyi iyi kurgulamanızdır. Merkür geri hareketi bu yönde önem taşıyor.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto arasındaki görünüm, eğer yalnızsanız, hayatınızda biri yoksa, huzur uyum ve tutkulu dolu bir ilişkiye olan özleminizi, yüreğinizin derinliklerinde hissettirici bir enerjidir. Kişi tek başına olmanın, mücadele vermenin ne kadar tatsız bir şey olduğunu hisseder. Bazen hayata isyan eder, bazen susar ve düşünür. Arzularına gem vuramaz ancak o aşkı bulduğunda huzuru yerine gelecektir. İlişkisi problemli olan kişiler açısından bu görünüm, kişinin partneri tarafından fazlasıyla baskı altına alındığının işaretçisidir. Kişi huzur bulmaktan yanadır ancak bunu bulmakta bir hayli zorlanır. Bazı çiftler açısından bu görünüm, ev içindeki huzur, uyum ve paylaşımın güçlü olduğunu ve partnerinizle aranızda ufak tefek sorunlar olsa da, beraber olmayı sürdürdüğünüzü gösterir. Kimi çiftler açısından bu görünüm, güven duygusunun ilişkide önemli olduğunu, ancak bir tarafın sürekli krizler yaratmaya meyilli olduğunu gösterebilir. Hangisi olursa olsun, Ay tutulması, duyguları bir hayli vurgulayıcıdır. Sabırlı olmakta fayda vardır.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, çalışma hayatındaki baskı veya mecburiyetlerden hoşlanmadığımızı işaret ediyor. Özgür hareket etmek, kendimizi ifade etmek istiyoruz. Yaptığımız iş ile kazancın yeterli oranda olması gerekiyor. Biraz da bu nedenle fevri hareket edebiliriz. Dışarıdan desteklenmeye tabii ki ihtiyacımız var. Bu görünüm, tutulmanın da etkisiyle bizi iş-ev arasında yoran, zorlayan konulara karşı sabırsız olduğumuzu veya olacağımızı gösteriyor. Hem dışarıda hem içeride sakin olmak kolay değil. Üstümüze düşen sorumluluklar yorucu olsa da, endişeli düşünmek, en ufak bir meseleyi büyütmek yanlış olur. Ani kararlar, içgüdüsel tepkiler vermek yanlış olur.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, çarşamba gününe, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının yansımaları altında merhaba diyoruz. Anlam ve önemini tam olarak anlamamız için gün boyunca etkili görünümleri de hesaba katmak gerekiyor. O zaman resmi daha net görebiliriz.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, görüşlerimizi ateşli bir şekilde ifade etmemizi sağlarken, yeri geldiğinde adil ve uzlaşıya açık bir şekilde olmanın ilişkilerinizde faydalı olacağını gösteriyor. Bu Tutulma önümüzdeki süreçte çevre değişimi, eğitim, iş ve ticari konularda seyahatlerin, yerleşimin işaretçisi olarak olumlu gelişmeleri işaret ediyor.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir.
    Saat 12:52 Ay-Uranüs kavuşumu, aktif bir görünümdür. Spontan bir şekilde kararlar verebilir, ani bir şekilde yolculuğa çıkabilirsiniz. Sürpriz yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkiniz, eşinizin akrabalarıyla olan temasınız bir hayli yoğunlaşır. Bireysel hareket etmekten zevk alırsınız. Başkalarına uymak pek işinize gelmez.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, yüksek eğitim, bir şehre veya ülkeye yerleşim, hukukla alakalı konular, ticaret, yolculuklar, akademik uzmanlık, sportif faaliyetler gibi konularda girişim arzunuzu ve harekete geçme hırsınızı yükseltir. Bu hırs gözünüzü döndürür ve vaktinden evvel kararlar almanıza sebep olabilir. Onun içindir ki, çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi ve iş birliğinizi mutlaka dengeli tutunuz. Olur olmaz hareket etmeyiniz. Bu tutulmanın görünümlerine baktığımızda çevrenizin ve çalışma hayatınızın bir yapılanma sürecinden geçtiğini görüyoruz. Sabır şart. Zamanla oturacak bunlar. Bu tutulma aşk ve sosyal hayatınızda fırsatlar getirecektir size. Yeter ki, aceleci davranmayın. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto görünümü, bazı işlerinizi halletmeniz gerektiğini işaret ediyor. Bunları bitirmeden rahat etmeniz mümkün değildir. Bazılarınız sağlık kimileri ilişki bir kısmınız iş anlamında bir hayli sıkışık gün yaşayabilirsiniz. Aslında sizin de ihtiyacınız güzellik, kalite, uyum ve paylaşımdır. Ancak siz bunu zoraki yapmaktan yana değilsinizdir. Eğer sağlık anlamında bir probleminiz varsa, bu görünüm şikayetlerinizin artmasına neden olur. Şikayetiniz olmasa da, ben bir doktora görünmenizden yanayım. Bu görünüm, kişinin yakın çevresiyle nazik ve ölçülü bir şekilde anlaşmak istediğini, ancak yeri geldiğinde gönlünce bir gün geçirmekten yana olduğunu gösterir. Eğer birileri, hayır ben isteğim önemli diyorsa, sizin buna itiraz etmeniz mümkündür. Bu görünüm bazılarınız için, iş başvurusunda bulunma ve kabul edilmek için verilen mücadelenin göstergesidir. Derinlemesine düşünürsünüz. Çünkü artık bir şeylerin hayatınızda yerli yerine oturması gerekiyordur. Benim tavsiyem bu tutulma ve bu görünüm altında, hangi konuda olursa olsun uzun vadeli düşünmenizdir.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızı canlandırıcı bir yansımadır. Bu hevesli şekilde aşkla buluşmanın, değişimden yana olmanın, coşkunluğun ifadesi. İlişkinizde kendinizi öne alarak hareket edebilirsiniz. Karşı cins üzerinde etkili olmak veya ilişkinizde tensel doyuma önem vermek, yalnızsanız maceraya girişmek gibi durumlar da söz konusu olabilir. Yalnız Aslanlar kolayca aşık olabilirler. Evli Aslanlar bir çocuk sahibi olmak veya cinsel anlamda tatmin olmak isteyebilirler. Problemli ilişkisi olanlar, çözüm konusunda karşı tarafın alttan almasını bekleyebilirler.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının etkileriyle Çarşamba gününe adım atacağız. Bu tutulma neyi işaret ediyor, hangi konularda önem taşıyor. Bunları, gün boyunca etkili diğer görünümler çerçevesinde sizlere izah edeceğim.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, iş ortağımız veya partnerimizle aramızdaki bütünlüğün, bağlantının, birliğin niteliğine göre yaşanması muhtemel gerilimi işaret ediyor. Karşı taraf bencil davranırsa, doğal olarak biz de adil olmasını bekleyeceğiz. Görünen o ki, bu tutulmada bir yüzleşmeye ihtiyaç duyulacak. Sadece kendi çıkarlarına düşkün bir eş veya ortak bu tutulmanın etkisi altında bizi bir hayli sinirlendirebilir.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, hiç kimsenin üzerinizde denetimi olmadan, bağımsız bir şekilde kararlarınızı vermek isteğinizi gösteriyor. Maddiyat veya ilişkinizle alakalı konularda eskiye göre artık her şeyin farkındasınız. Çıkarlarınızı korumanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz. Bu kavuşum borçlarınız, alacaklarınız, davalarınız ve sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturma arzunuzun göstergesidir.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, ortaklaşa kazançlar, miras ve hisseli paraların bölüşümü, cinsel yaşamınız, ödenmesi gereken vergileriniz, krediler, partnerinizin mali durumları gibi konular üzerinde bencil düşünmenize, çabucak olsun diye paranızı yanlış değerlendirmenize, bir ortaklığın bozulmasına, taraflar arasında gerginliğe sebep olabilir. Tutulmanın oluştuğu günkü görünümlere baktığımda, maddi konularda bir yapılanma sürecinden geçilmektedir. Sabırlı olmanız lazım. Ev yatırımı, ev borçlanmaları, başka yere yerleşim, yuvadan ayrılma konularında lütfen aklı başında hareket ediniz. Bilmediğiniz kişilerle işlere kalkışmayınız. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Kazanç konularında dengeli, hukuka uygun, uzlaşmaya açık olmak zamanıdır.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto görünümü, para olgusunun kimileri için huzur ile eş değer görülmesi anlamına gelebilir. Kişinin borcu harcı yoksa, gönlünce harcamalarını yapıyorsa, hayatın ne kadar lezzetli bir armağan olduğunu düşünebilir. Bazıları ise, paranın gerekli olduğunu bilir ancak salt paraya bağlamaz huzurunu. İşte bu görünüm, bizim bakış açımıza göre, parayı değerlendirme biçimimizin işaretçisidir. Varsa mutluyuz, peki yoksa da mutlu olacak sebepler bulabilir miyiz? sorusunu kendimize sormamızı sağlıyor. Bu görünüm ister para ister iş isterse aşk hayatımızla ilgili konularda olsun, bu Tutulmada, sakin ve oldukça akıllı bir şekilde gözlemde bulunulmasının iyi olacağını söyler. Eğer bir ortaklık ilişkisi düşünüyorsak tarafların birbirini iyi tanıması gerektiğini işaret eder. İnsanın gelişim yolunda zamanı iyi kollaması gerektiğini söyler. Çünkü bazen ilerlemek adım adımdır. Sabırlı olmakta fayda vardır. Kişinin yeteneklerini mutlaka bir alanda değerlendirmesi, hayat kalitesini yükseltici olabilir. Kazanmak için mücadele etmekten vazgeçilmemelidir.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, başka bir yere yerleşim veya ev kiralama-satın alma gibi konularda etkili. Ancak ben Ekim ayı boyunca bu anlamdaki işlerin çok aceleye getirilmesinden yana değilim. Kaldı ki, yeni bir çevreye uyum ve başkalarıyla bağlantılar konusunda bu tutulma bir hayli etkili olduğundan, düşünmeden verilen fazla abartılı kararların daha sonra pişmanlık yaratabileceğini unutmayalım. Şimdi bizim dikkat etmemiz gereken konu, değişimlerin önce bilinçli şekilde gözden geçirilmesi, ardından üzerinde tekrar düşünülmesidir. Eğer bir kaygı, korku veya zorlanma nedeniyle bir değişiklik yapılması gerekiyorsa, onun da ardındaki nedenlere gerçekçi bir şekilde bakmamızda yarar var.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, çarşamba gününe, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının etkisi altında uyanacağız. Bu tutulmanın anlam ve önemini, gün boyunca etkili görünümler çerçevesinde ele alarak sizlere izah etmeye çalışacağım.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Tutulmada özellikle ilişkilerde, karşı tarafın bencil yaklaşımlardan uzak durmasını beklediğimizi gösteriyor. Biz yapımız gereği adil davranmaktan yana olsak da, bir hayli yorgunuz. Her şeyin ölçülü, dengeli ve tutarlı olmasını istediğimiz en önemli konu beraberliğimiz. Eğer son altı ay içinde bu sağlanmadıysa, bu tutulma bazı çiftler için bir hayli zorlayıcı olabilir.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, kontrol edilmekten, baskı altına alınmaktan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Bu yüzden birbirinize karşı pek anlayışlı davranmayabilirsiniz. Eğer gerçekten bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız bir daha düşününüz olur mu?

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, partnerinizin ilişkisinde bencil hırsının, ani kararlarının, kendisini düşünmesinin ve ilişkide yarattığı sıkıntıların işaretçisidir. Bu sıkıntılar ev içindeki huzuru da bir hayli kaçırabilir. Oysaki tutulmanın görünümlerine baktığımızda evin içinde tansiyonun bir hayli yükseleceğini söylemek mümkündür. Bu da, problemli ilişkilerde özellikle kopuşlara neden olur. Oysaki birlikte hareket edilse, abartıya kaçmadan konuşulsa, hedefler birlikte saptansa sorun çıkmayabilir. İki ucundan çekiştirilen ip kopar tabii ki. Merkür geri hareketinde her iki tarafın da oturup geçmişte yaşanmışları bir yana bırakıp, bu beraberliği nasıl düzene koyabiliriz sorusuna cevap vermektir.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto görünümü, bu tutulmanın gerek ev ve ailesi gerekse iş dünyasındaki yavaş ilerlemeler nedeniyle sabırsız olunmaması gerektiğini vurguluyor. Yaşanan krizler, en fazla duygu dünyanızı zorluyor. Bu zorlanma sağlığınızı risk altına alıyor. Dışarıda insanlarla nazik ve samimi bir şekilde bağlantı kuran, gayet hoş ve çekici bulunan kişi, iç dünyasında engellerle boğuştuğu için, aslında sıkıntılı. Oysaki siz bir yola girmiş durumdasınız. Bu yol, hedefiniz ne ise, ona varmanızı sağlayacak. Bazen bir çok şeyden kendinizi sorumlu hissedeceksiniz bazen kararsız kalacaksınız. Ancak bu görünüm size sabırlı olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Derinlemesine düşündüğünüzde, amacınıza odaklandığınızda hiçbir koşul, geçmişte yaşanmış hiçbir olay sizi tedirgin etmemeli. Uzun vadeli düşünmekte yarar var.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, özellikle ilişki meselelerinin abartılmadan ileriye dönük bir şekilde ele alınmasının önemini gösteriyor. Bazıları sorunlu beraberliğini bir an önce bitirmeye kalkışabilirler. Kimileri problemleri çözmek yerine, bana ne diyerek kendilerine dönük düşünebilirler. Oysaki bu Tutulma ne diyordu bize? Ben ve sen demek yerine, biz olmaya çalışmasınız. O zaman bizim bugün yapmamız gereken öncelikle bu ilişkiyi gerçekçi bir şekilde analiz etmektir. Gerekirse konuşalım, arkadaşça birbirimize yanaşalım. Ben bu görünümün çözüm bulmanızda destekleyici olduğunu söylemeliyim. Ayrıca bekar Teraziler açısından gayet olumlu buluyorum. Bir tanışmanın göstergesi olarak, heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca toplumsal yaşam, yolculuk, eğitim, iş konularında da sizi destekleyen kişilere rastlamanız mümkün gözüküyor.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, çarşamba günümüz gayet önemli Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlıyor. Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek bu Tutulmayı, gün boyunca etkili diğer görünümler çerçevesinde sizlere ifade etmeye çalışacağım.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, çalışma ortamındaki şartlar, birlikte iş yaptığımız insanlarla olan ilişkimiz, bir işi öğrenmek, o işte ustalaşmak yönünde, bu tutulmanın önemini vurguluyor. Hem çok hırslıyız hem isteklerimizi elde etmekten yanayız. Ancak toleranslı davranmayı, sabırlı olmayı da bilmeliyiz. Yere, şartlara, kişilere, duruma göre hareket etmeyi bilmekte yarar var.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, aktif hareket etmenizi sağlayıcıdır. Bulunduğunuz alana yenilikler getirmek istersiniz. Bazen kendi kendinize, -Neden bu kadar sinirliyim, neden her şeye karşı bu denli tahammülsüzüm diye sorabilirsiniz. Aslında bunların nedeni, istediğiniz gibi bir yaşam sürdürmüyor oluşunuzdur. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazsınız.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, çalışma hayatınızla ilgili konularda gerginliğin, yaptığınız işten zevk almamak nedeniyle yaşanan uyumsuzlukların, iç dünyanızda tepkili davranmanıza neden olan stresin işaretçisidir. Bu stres sağlığınız açısından pek iyi olmaz. Bazılarınız bu tutulmada düşünmeden etmeden bir karar verip işi gücü bırakabilirsiniz. Çalışma ortamında biriyle tartışabilir, gereksiz sözler sarf edebilirsiniz. Bir kısmınız bu tutulmada daha fazla kazanmak amaçlı bir girişimde bulunabilirsiniz. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Çok iyi düşünmek lazım. Sizin iç dünyanıza şöyle bir çekilerek sakinleşmenizde yarar var. Fiziksel ve ruhsal anlamda bedeninize özen gösteriniz. Tutulmanın görünümleri de bunları işaret etmektedir.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto görünümü, sizi ilişkinizle alakalı konularda sakin ve gayet akıllı bir şekilde, kimsenin etkisi altında kalmadan düşünmeye davet ediyor. Venüs Terazi burcunda gayet güçlü. Pluto Oğlak burcunda uzun vadeli bir yapılanmanın işaretçisi. Demek oluyor ki, siz ne kadar kararlı iseniz o kadar başarılı olabilirsiniz. Bu tutulma diyor ki, bir hedefin olmalı. Bittiyse bitti, bitmediyse nelerin toparlanması gerekiyor. Çünkü kafanız bir yandan ilişki diğer yandan işe nasıl odaklanacak? Ben derim ki, artık kalıcı bir şeyler yapabilmek ve hayatınıza bir düzen getirmek için, gayret sarfediniz. Onu kırmayayım, bunu üzmeyeyim derken, kendinizi ne kadar üzdüğünüzün farkında mısınız? Tereddütlerin, doğru ile yanlışı ayırt etmenizin önüne geçtiğini biliyorsanız, o zaman kararlı olmayı bilmek zorundasınız.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, özgürce harcamaları, coşkulu ve hevesli bir şekilde hareket etmeyi işaret ederken, aza kanaat getirmekten yorulduğumuzu gösteriyor. İş hayatında veya genel olarak yaşantımızda artık biz de kazançlı çıkmaktan yanayız. Yenilikler istiyoruz. Değişime açız ve açığız. Bu nedenle mevcut durumumuzu iyileştirecek destekler bekliyoruz. Dış dünyada girişimde bulunma arzumuz da bir hayli yoğun. Tutulma iş konularında etkiliydi. Bu görünümü de hesaba katarsak, bizim rutin, kazancı düşük işlere pek tahammülümüz yok. Ben derim ki, yine de iyi düşünelim. Aceleyle kararlar vermeyelim. Paraya göre işten ziyade, kalıcı olan işleri tercih edelim.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının etkisi altında güne adım atıyoruz. Ne gibi anlam ve önemine sahip olduğunu, gün boyunca etkili diğer görünümler çerçevesinde ele almakta yarar var.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, aşkta aktif kişi olmanızı, arzularınızı elde etme anlamında fazlasıyla cesur olduğunuzu gösteriyor. Kaybetmeye asla tahammülünüz yok. Oldukça cesur davranabilirsiniz. Bu Tutulma, bireysellik-toplumsallık arasındaki dengenin sağlanması yönünde önem taşıyor. Gerektiğinde nazik ve ölçülü davranışlar, yeri geldiğinde bireysel çıkışlar bu tutulmada bir hayli etkili olacağa benziyor.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, yapılan işlerden elde edilecek paraların göstergesidir. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, gayet olumludur. Fiziksel ve zihinsel anlamda sizi aktif hale getirir. Modern düşünmenizi, yaratıcı çalışmalarda bulunmanızı, fikirlerinizi dile getirmenizi sağlar. Zaten böyle bir görünüm altında, kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazsınız. Değişiklik ve yeni olanı istersiniz.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, aşk hayatınızla ilgili konularda harekete geçirici, cesaret vericidir. İçinizdeki dürtüler, arzu ve hevesler sizi değişimde bulunmaya çağırır. Tutulmanın görünümlerine baktığımızda macera hevesi bir hayli yükselir. Uzaklara gitmek keşfetmek, anlamak, hissetmek ve yaşamak istersiniz. Tekdüze bir işte çalışmak, rutin bir hayat sürmek size göre değildir. Öyle bir şeyler yapılmalıdır ki, çok para kazanılmalı, içimizden geldiği gibi yaşamalıdır. Tutulmanın görünümleri de bunları işaret etmektedir. Ancak Merkür gerileme dönemindeyiz ve hedeflerin mutlaka gözden geçirilmesi, ani kararlardan kaçınılması lazımdır.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto görünümü, etrafımızdaki insanlarla olan ilişkimizin önemini vurgularken, işimize ve hedefimize odaklanmamız gerektiğini de gösteriyor. İnsan gönlünce yaşamak, gezmek, dünyadan zevk almak istiyor. Kısa flörtler, değişik insanlar tanımak, sosyalleşmek, popülerlik, güzel giyinmek, karşı cinsi etkilemek, bol kazanmak, bol harcamaktan yana. Fakat bunlar için para gerekiyor. Para kazanmak için de, işimiz olması lazım. Ya, hali vakti yerinde biriyle olacak rahat edeceğiz veya canımızı dişimize takıp mücadele edeceğiz. Eh kolay değil ama, yapmak durumundayız. İşimize gücümüze odaklanmamız gerektiğini hatırlatan bu görünüm, yavaş ve emin adımlarla hedefimize varacağımızı, artık kısa seyirli başarıları değil, çok uzun vadeli ve kalıcı olan işlere yönelmek gerekiyor. Güçlü insanlarla iş birliği yapabiliriz, toplumsal alanda kendimizi ve işimizi tanıtabiliriz, sosyal medyadan yararlanabiliriz, reklam, tanıtım çalışmalarına ağırlık verebiliriz. Kazandırıcı ve zenginleştirici ilişkiler kurabiliriz.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, yeni gelişmelerin bir hayli heveslendirici olduğunu gösteriyor. Hakikaten eğitim-iş-yolculuklar anlamında hem kendinizi ifade edebileceğiniz hem de değişimde bulunabileceğiniz fırsatlar gözüküyor. Bu tutulma aşk hayatınız ve sosyal ilişkiler hedefleriniz yönünde hareketliliği işaret ediyordu. Bir de bu görünümü hesaba katarsak, önümüzdeki süreçte sizi bugünkü durumunuza göre bir hayli ön planda, arzularını gerçekleştirme imkanı bulmuş bir kişi olarak görebiliriz. Sabırlı olalım, gelişmeler gayet olumlu gözüküyor.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, çarşamba günümüz, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının etkisi altında başlıyor. Bu tutulmanın işaret ettiği konuları anlamak için, gün boyunca önem taşıyan diğer görünümler çerçevesinde ele almak en doğrusudur.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, bu tutulmanın eviniz-ailenizle ilgili konularda kendi isteklerinizi kabul ettirme yönündeki aktifliğin işaretçisi. Direten, inatçı davranan, yenilik isteyen, sabırsız olan taraf sizsiniz. Ancak dış dünyada, meslek hayatınızda ve önemli kişilerle bağlantınızda yapabilmeniz kolay değil. Bu tutulma, ev-iş arasındaki dengenin sağlanması yönünde önem taşıyacak.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, evimizle alakalı ufak çapta yapılan düzenlemelerin işaretçisi. Bazıları ailesi veya arkadaşlarıyla, kimileri sevgisiyle birlikte vaktini değerlendirebilir.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, gün boyunca evinizdeki hareketliliğin simgesi. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ailenizle bazı meseleler üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak istemediğiniz şeylere zorlanmaktan hoşlanmazsınız.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, ailevi konularda en başta etkili olup, evinizdeki değişimlerin, hareketliliğin de göstergesidir. Zaten Uranüs'ün etkisiyle bu epeydir var. Sırayla hepimiz, bu değişimi yaşayacağız. Kimi evini satacak başka yere taşınacak. Kimi kiraya çıkacak. Kimi satın alacak. Kimi aile kuracak. İşte şimdi kim bilir kaç Oğlak, bu tutulmayla harekete geçiyor. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz ve bizim bu değişimler için çok iyi düşünmemiz lazım. Tutulmanın görünümlerine baktığımızda bütün değişimlerin, mesleki, ortaklaşa kazançlar yönünde de ele alınması gerekiyor. Bunlara uygunluğuna bakmak lazım.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto görünümü, her burç için farklı alanlarda verilen mücadelenin, uzun vadeli düşünülmesi halinde başarılı olunacağını gösteriyor. Evet sizin işiniz, başkalarıyla iyi diyalog kurulmasına bağlı. Siz ne kadar çok insanla nazik ve ölçülü, sabırlı bir şekilde bağlantı kurabilirseniz o denli kazançlı çıkarsınız. Belki mesafeli doğanıza uymasa da, bunu deneyiniz. Krizleri kendinize dert etmeyiniz. Her iş kolunda hepimiz zorlanabiliriz veya birileri bize çelme atabilir. Düşeriz ama kalkmayı öğrenen kişinin bir daha o çelmelere takılması mümkün olmaz. Çünkü acısını bilir. Daha dikkatli olur. Siz güçleniyorsunuz. Siz bir büyük yolculuğun, hedefin insanısınız. O zaman lütfen birilerinin sözü veya davranışlarını kafanıza takmaktan işinize odaklanınız. İş hayatınızı, kariyerinizi , sorumluluklarınızı veya bundan sonra yapmak istediklerinizi bilinçli bir şekilde kafanızda oturtup ileriye bakınız.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, şu sıralarda amacımızı gerçekleştirme yönünde kısır bir döngü içinde hapsolmuş gibiyiz. Tutulma iş ve ev arasındaki gelişmelerde sizi biraz zorluyordu. Bu görünüm de, başkalarından beklediğimiz desteklerin henüz önünün açık olmadığını, biraz daha beklememiz gerektiğini söylüyor. Bu kıskaç durumları moralinizi bozmasın. Çünkü tutulmanın yöneticisi Mars, 26 Ekim sonrası burcunuzda ilerleyecek. Tutulma önümüzdeki altı ay için geçerli olduğuna göre, arzu ettiğiniz gelişmeler hayatınıza dahil olmak üzere. Şimdi biraz dişinizi sıkınız lütfen.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının yansımaları altında Çarşamba günümüz başlayacak. Bu tutulmanın içerdiği konuları, anlam ve önemini, gün boyunca etkili olacak diğer görünümler çerçevesinde ele alarak sizlere izah edeceğim.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, aktif bir öne çıkma arzusunun, bildiklerinizi dışa yansıtmada hevesliliğinin işaretçisi. Bu heveslilik eğitim-iş-yakın çevre ilişkilerinde de bir hayli ön planda olacaktır. Ruhunuz gayet ateşli, arzularını gerçekleştirmek için coşkulu, hayır yanıtını duymaya tahammülsüz olabilir. Bu tutulma, başkalarının farklı görüşlerine karşı adil, nazik olmanız halinde size bir çok alanda yenilikler yaşatabilir.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünüm etkisi altında, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemeyiz. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, eğlenceli, farklı, özel ve keyifli olan paylaşımlara önem vermenizi sağlıyor. Çevrenizde bulunan aktivitelere katılabilir, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Son moda trendleri takip edersiniz ve kendinizde uygulayabilirsiniz.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması ve tüm görünümlere baktığımda, sizi her alanda harekete geçmeye hazır, dinamik bir ruhsal ateşliliğin teşvik ettiğini görmekteyim. Ne yap et ve istediğine sahip ol diyor. Kıpır kıpır bir enerji ancak bunu öyle dengeli bir şekilde kullanmalı ki, bir işe yarasın. Bu tutulma sosyal çevrenizdeki canlılığın da simgesi. Arkadaşlıklar, birlikte faaliyetler nasıl da keyiflendirir sizi. İkili ilişkilerde aynı derecede aktif. Birlikte olmak, dokumak, yaşamak arzusu. Fakat bu arada Merkür geri hareketi devam ediyor. Böyle olunca bizim de şöyle oturup bu yenilikleri gözden geçirmemiz lazım.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto görünümü, sizin herkesle yakın, huzurlu ve paylaşıma açık bir şekilde bağlantı kurmaya çalıştığınızı gösteriyor. Ancak bu bir görüntü mü, yoksa gerçekten ilişkilerde başarılı mısınız? İşte bu tutulma, bazen kendinizi güçsüz bulduğunuzu, kaderin eline teslim ettiğinizi de gösterebilir. Dışarıda herkes sizi mutlu, popüler, nazik, çekici ve sevgiye değer bulur. Fakat siz, geçmişte yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle kendinizle baş başa kaldığınızda hiç de mutlu olmadığınızı düşünebilirsiniz. Yavaş ancak içten içe bir şeyler kafanızı kurcalayıp durur. Oysaki bu tutulma, bastırılmaya çalışılan her olumsuz duygunun, keskin sirke küpüne zarar misali insanı hasta edebileceğini gösteriyor. Bütün bunlardan kurtulmanın yolu, öncelikle gölge benliğinizle yüzleşmektir. İlişkinizde eğer bir şeyleri yerli yerine oturtmak ve huzur bulmak istiyorsanız –mutluymuş gibi yapmayın. Ne ise sizi rahatsız eden bunu dile getirin. İnsan kendisiyle olan savaşını bitirmedikçe, geçmişte yaşanılanlar yüzleşmedikçe, iyileştirici gücünü kazanamaz. İyi olmak, birilerini idare etmek zorunda değilsiniz. Ancak her şey yolunda gidiyorsa her an bir şey olacakmış gibi düşünmeyiniz.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, özel hayatımız, ilişkilerimiz, sosyal yaşamımız, ilerisi adına hedeflerimiz yönünde olumlu desteklerin işaretçisidir. Tutulma ve bu görünümü birlikte hesaba katarsak şu sıralarda kafamızın içinde tasarladıklarımızı belki istediğimiz gibi ortaya koyamıyor olsak da, 5 Aralık itibariyle önünüze bir çok fırsat çıkabilir. Bu Tutulma altı aylık süreci kapsadığı için, biraz sabırlı olursak, dediğim bu tarihten sonra arzu ettiğimiz adımları atabileceğiz.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, çarşamba günümüz, saat 13.51 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Tam Ay Tutulması ve etkin görünümleri altında başlıyor. Yorumunuzda hem gerçekleştiği alan hem önemli bu etkin görünümler hesaba katılmıştır. Böylece daha geniş anlamda size izah etmeye çalışacağım.

    Saat 05.58 Ay-Venüs karşıtlığı, içtenlikle ve tüm arzumuzla kazançlı çıkmaktan yana olduğumuzu gösteriyor. Kendi payımıza düşeni önemsiyoruz. Ancak bu tutulma gösteriyor ki, ilişki ve iş ortaklıklarında gerekirse alttan almaya, uyum sağlamaya da gönüllüyüz. Bu çelişkili hal huzursuz edici olabilir. Ben derim ki, kimlerle iş yaptığınızı, el sıkıştığınızı bilin. Hem siz kazanın hem de diğerleri adil davranıyor mu ona da bakın. Bu dengeyi iyi kurmak lazım.

    Saat 07.12 Ay-Pluto zorlayıcı görünümü, kazanç sağlayıcı aktivitelere, işlere yönelik kararlarımızın işaretçisi. Güçlü olmanın yolu, cesaretli olmak ve kazanç elde etmektir diye düşüneceğiz.

    Saat 12.52 Ay-Uranüs kavuşumu, harcamalarınıza dikkat etmenin, sağlığınızla ilgilenmenin, beklenmedik bazı meseleler üzerinde düşünmenin işaretçisidir.

    Saat 13.51 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, maddi ve manevi kaynaklarınızı kullanma, denge ve istikrarlı bir şekilde düzenleme anlamında önem taşıyor. Ancak bu denge, bu Dolunayda zorlanıyor. Ya fazladan paralar harcanır veyahut riskli yatırımlara kalkışılabilir. Tutulma ile örtüşen görünümlere baktığımızda mali konularda bilhassa çok iyi bir analiz şart. Çünkü bu yapılmazsa borç ve alacaklarla bir hayli uğraşılır. Oysaki Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bilhassa krize yol açabilecek kararlar verilmemeli. Elde olan korunmalıdır. Alacak-verecek hesabı dengeli olmalıdır. Yoksa bu bütçe şaşar.

    Saat 20.33 Venüs-Pluto görünümü, ilişkideki uyum ve uyumsuzluğu, bu tutulmanın da etkisiyle öyle ele alırsınız ki, sanki tüm dünyanın ağırlığını omuzlarınızda taşıyor gibisiniz. Dışarıdaki engellere boğuşmayı bunca yıl sonra öğrendiniz. Ancak sıra beraberliğe gelince korku dağlarını kendi kendinize yaratmaktasınız. Aşk kendi içinde rahat bırakılmadığı sürece kişinin huzur bulması mümkün değil. Sizi rahatsız eden nedir? Onun hayatındaki yerinizi mi bilmiyorsunuz yoksa siz, sevmekten artık korkuyor musunuz? Aşkı bu denli iyi bilen, aşkın bizzat tarihini yazabilen bir Balık neden bu kadar yorgun. Derinliklerinizden artık yüzeye çıkma vaktiniz gelmedi mi? Tamam bir sürü tatsız tecrübe yaşandı. Anlıyorum ama tam dış dünyada gücünüzü kanıtlamaya uğraşırken, bu korkular niye? Evet asıl şimdi kendinize güvenme zamanı. Çünkü yolunuz uzun ve bu yolda kendinizi ispat etmek için, geçmişe bir nokta koymak gerekiyor. Bunu yapmazsanız, kendinize haksızlık edersiniz.

    Saat 23.43 Mars-Jüpiter görünümü, çalışma yaşantımız, kariyerimizle ilgili konularda şu sıralarda bizi bir hayli yoruyor olmalı. Tutulmanın önümüzdeki altı aylık süreçte etkili olacağını düşünürsek, ben şimdilerde yaşanan mali ve ortaklık problemlerinin, 26 Ekim sonrası yavaş yavaş düzeleceğini bildirmek isterim. Fevri hareketlerden bugünlerde kaçınalım. Hesabımızı bilelim. Açılmayalım ve bekleyelim. Destekler ve olanaklar dediğim bu tarih sonrası sizi rahatlatacaktır.

    Bu Tutulmanın, her birimiz için farklı alanlarda ve konularda beklediğimiz yöndeki gelişmelerin işaretçisi olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler