KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ekim 2014 aylık burç yorumları

    Astroloji Danışmanı İremsu'dan Ekim 2014 yorumları...

    KOÇ

    KOÇ EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Merkür iki burç üzerinde geri hareket yapacaktır. İlki Akrep burcunda gerçekleşiyor. Yakın çevre ilişkileri, iş hayatıyla ilgili konular ve finansal ortaklıklar üzerinde duracağız. Bekleme dönemi olarak değerlendirilebilir. Çalışma hayatı ve sağlıkla ilgili konuları gözden geçireceğiz. Geçmiş bir takım meselelerin halledilmesi yönünde olumlu, ancak yeni bir karar vermek anlamında dikkatli olunması gereken bir zamandır. 4-10 Ekim tarihleri arasında olumlu gelişmeler için gözden geçirmede fayda vardır.

    10-25 Ekim tarihlerinde geri hareket Terazi burcunda devam edecek. İlişkiyi gözden geçireceğiz, partnerle alakalı meseleler, ilişkinin sorunları ve kriterlerini ele alacağız. Yeni tanışma olduğunda acil hareket etmemek gerekir.

    8 Ekim tarihinde burcunuzda tam ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulmada arzu ve isteklerimiz son derece etkilidir. İlişki gözden geçirilir. Duyguların ve arzuların ne durumda olduğu önemlidir, daha çok kendimizi öne alıyoruz. Bu ay tutulmasında gerginlikten uzak durmak gereklidir. Yeni ufuklar ve yeni girişimler olabilir ancak sabırlı olunması lazımdır.

    24 Ekim tarihinde 00.17'de parçalı güneş tutulması Akrep burcunda gerçekleşecek. Mali ve finansal ortaklıklar bizim için önemlidir. Elimizde bulunan değerleri ve başkalarıyla olan paylaşımı önemseyeceğiz. Bu alanda problemler varsa çok dikkatli hareket edilmelidir. Bu tutulmada vadesini doldurmuş bir ortaklık sona erebilir. Sağlam, köklü, tutarlı ve dengeli olarak finansal ilişkileri yerli yerine oturtmak gereklidir. Bilgilenmeyi, eğitimi ve kendimizi geliştirmeyi önemseyelim.

    26 Ekim tarihinde de Mars Oğlak burcunda iş hayatıyla ilgili konularda size büyük bir kuvvet verecektir.

    Ekim ayı özel dosyası

    Güneş ve Ay Tutulmaları ve Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: Merkür, 4-10 Ekim arasında Akrep burcunda gerileyecek. İş veya özel anlamdaki finansal hesaplarınızı kontrol ediniz. Kardeşleriniz, çocuklarınız veya yakınlarınızla ilgili mali konuları, bir malın paylaşımını, işletimini, bir mülkün devredilmesi gibi durumları da gözden geçiriniz. Genel olarak Akrep burcundaki gerileme süreçlerinde size birilerinin finansal anlamda desteği olmaz. Bu yüzden de, kredi çekmek, miras konularında sonuç almak, birilerinden finansal yardım istemek mümkün değildir. Bir ortaklığı bitirmek, başka bir ortakla yola devam etmek, kurulmuş bir mali anlaşmayı iptal etmek doğru olmaz. Beklemede kalınmalıdır. Paranızı başkasının işletmesine izin vermek, bir mülkü satmak, devretmek, bir iş kurmak gibi planlarınızı beklemeye alınız. Ayrıca çalışma hayatınız nedeniyle yaşanan finansal sıkıntı, kriz veya problemleriniz varsa bunları da bu süreçte gözden geçiriniz.

    6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması ve aynı gün gerçekleşecek görünümler her ne kadar bireysel hareket etmenize neden olsa da, bu ilişki bir ortaklıktır. Partneriniz ve siz bu beraberliği yeniden yapılandırmak, dengeli hale getirmek için üzerinde düşüneceksiniz. Yeni bir ilişki, ortaklık gündeme gelebilir. İki ayrı alanda etkili olacak Merkür geri hareketleri de aslında size yardımcıdır. Evet, bir gerginlik oluşacak. Fakat sabırlı olursanız kazançlı çıkarsınız.

    Merkür, 10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür, bu seferde ikili ilişkileri ele alış biçiminiz, evlilik, uzun süreli ciddi beraberliklerdeki tutum ve davranışların, iletişim anlamındaki durumunuzun gözden geçirilmesi yönünde önem taşımaktadır. Mutlaka karşı tarafı da dinlemelisiniz. İster olumlu ister olumsuz yönde olsun hep dengeyi muhafaza ederek düşünmeye çalışınız.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması, ortaklaşa kazançlar, hisseli paraların bölüşümü, kredi, miras, nafaka davalarında 9 Kasım tarihine kadar sabırlı olmanız, uyumlu davranmanız gerekir. Bu tarih sonrası netleşme başlar. Eğer bir iş kurmak veya iş ortaklığında bulunmak istiyorsanız 11 Kasım tarihi uygundur.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-8-12-13-17-18-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-22-23-29

    Aşkta En Şanslı Günler: 17-18

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10

    Yeniay: 7-8-9

    Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 21-22-23-24

    Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    BOĞA

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4-10 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda bir geri hareket olacaktır. Bu geri hareketle mali konular üzerindeki ortaklıkları ele alacağız. Aşk hayatıyla ilgili meseleler üzerinde duracağız. Mali ortaklıklarda rahatsız edici konuları gözden geçireceğiz. Bunlar olgun bir tavır içerisinde değerlendirilmeli, yeni bir bakışla durumun resmi çekilmelidir. Yeni tanışılan bir insanla hemen ilişkiye girmemek gerekir. Bütçenin tanzimine dikkat edilmelidir. Bunlar yapıldığı zaman geri hareket sürecinde hiçbir sorun yaşanmayacaktır. İnatlaşmalardan özellikle kaçınılmalıdır.

    10-25 Ekim tarihlerinde Merkür ikinci geri hareketini Terazi burcuna doğru gerileyerek yapacaktır. Burada da çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız. Mali konular ve sağlıkla ilgili konular gözden geçirilecektir. Yarım kalan tedavileri ve projeleri ele almak gereklidir. Para ve kazanç getirici işlerin tatminkarlığı üzerinde de durulmalıdır.

    8 Ekim tarihinde tam ay tutulması Koç burcunda gerçekleşiyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda gerginlik yaşamak mümkün olabilir. Yenilik yapmak isteyebiliriz fakat koşullardan dolayı yapamayabiliriz. Biraz sakinleşmeye, morali yüksek tutmaya, durumu hakikatler çerçevesinde ele almaya ihtiyaç vardır.

    24 Ekim tarihinde Akrep burcunda parçalı güneş tutulması meydana gelecek. Bu da ikili ilişkiler, finansal ortaklıklar anlamında kıymet taşıyor. Bu tutulmada gelişim anlamında çıkarlarımızı da ele almamız lazımdır. Ortaklıklarda kendi arzularımızı ifade etmek isteyeceğiz. Ancak burada bireysel adım atamayız.

    Mars, 26 Ekim tarihinden sonra olumlu gelişmeleri ifade etmektedir. Onun için sakin olalım, psikolojiyi düzgün tutalım ve Mars bizi desteklediğinde yeniliklere adım atacağımız bilerek Ekim ayını geçirelim.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-iş-para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Evlenmek veya iş ortaklığı kurmak amaçlı birliktelikler tekrar derinlikli olarak ele alınmalı ve bu kararlar üzerinde düşünülmelidir. Yeni tanışmalarda, birbirinizin fikirlerini, ilişkideki tutumunuzu çok iyi gözlemleyiniz. Boşanmak isteyenler, ayrılmış veya geri dönmeyi düşünenler, sizler de tekrar sorunlarınızı bir daha ele alınız. Bu analizler yapılmadan karar vermeyiniz. Bu süreçte yeteneklerinizi, liderlik özelliklerinizi, hobilerinizi, belli bir alanda sergilemek, öğretmek, yaşatmak amaçlı kurulacak iş veya özel ortaklıkların da gözden geçirilmesi yönünde önem taşır. Bunları hangi alanda, hangi şekilde ortaya sürmek istiyorsanız iyice bir düşününüz. Ayrıca İş veya özel anlamda kurulmuş beraberliklerde mali konular aranızda tekrar bir gözden geçirilmelidir. Evlilik yoluyla kazanılacak paralar veya yaşanan parasal krizlerle ilgili meseleler de yine derinlikli şekilde ele alınarak bir bakılır.

    6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihindeki Ay Tutulması Koç burcunda oluşacak. Fiziksel ve ruhsal anlamda sizi gerginleştirici ve rahatsız edici olabilir. Sinirlenirsiniz, dışa pek belli etmezsiniz. Çalışma hayatınızda insanları idare etmeniz gerekir. Bu da sizi yorar. Tutulmanın gerçekleştiği günkü görünümlere baktığımda, yenilikçi ve hayata güvenle bakmanın önemini gösteriyor. Siz her şeyi kafanıza takmayınız. Sağlığınızı önemseyiniz. Gelişim yönünde düşününüz. Bilgileniniz. Dinleniniz. Sinirlenmeyiniz. Ancak mali ortaklıklar ve ailevi konularda abartılı kararlar da vermeyiniz.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür çalışma hayatınız, sağlığınız, (tedavide kullanılacak ilaçlar, sorunu giderme amaçlı estetik veya acil ameliyatlar) kronik rahatsızlıkların gözden geçirilmesi, muayene olunması yönünde önem taşıyor. Ancak keyfi ameliyatları tavsiye etmiyorum.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması ilişkiler, iş ortaklıkları, yasal davalar, anlaşmazlıklar, evlilik veya boşanmalar gibi konularda 9 Kasım tarihine kadar beklemede kalınız. Bu tarih sonrası oturup konuşursunuz, ona göre kararınızı verirsiniz. 11 Kasım sonrası çok güçleneceksiniz. Başka bir yere yerleşebilir, işe başlayabilir, başarılı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-14-15-19-20-29

    Zayıf Enerjili Günler: 4-17-18-24-25-31

    Aşkta En Şanslı Günler: 19-20

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13

    Yeniay: 9-10-11

    Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 24-25-26

    Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    İKİZLER

    İKİZLER EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4-10 Ekim tarihlerindeki hareket çalışma hayatıyla ilgili meseleleri kapsıyor. Sağlık kontrollerini yaptırmamız açısından önemlidir. Eğer acil bir problem varsa bunu ertelememeliyiz. İş ortamında bulunan kişilerle olan ilişki son derece kıymetlidir. Karşılıklı çıkarların korunması beklenmelidir. Problemler varsa çözüme kavuşturmanın üzerinde duracağız.

    Yönetici gezegeninizin ikinci geri hareketi 10-25 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda oluşuyor. Özellikle aşk hayatıyla ilgili konularda resme bakıyoruz. Karşınıza yeni biri çıkarsa öncelikle onu tanımaya özen gösterin. İlişkide bir takım problemler varsa hemen bir ayrılık kararı vermek ya da daha önceden verilen bir kararı değiştirmemek gerekir.

    8 Ekim tarihinde tam ay tutulması Koç burcunda gerçekleşecek. Özellikle ikili ilişkilerde, çevreyle alakalı meselelerde yenilik arzumuzun yüksek olduğunu görüyoruz. Ay tutulması mali konular ve ileriye dönük hedefler anlamında da kıymet taşıyor. Sosyal hayatta, toplumsal ilişkilerde olsun kazanç elde etmek istiyoruz. Bu nedenle de aktifiz. Ayrıca evlilik ve çevre değişimleri anlamında sakin bir şekilde mevcut duruma bakmayı sağlıyor.

    24 Ekim tarihinde parçalı güneş tutulması Akrep burcunda gerçekleşecek. Çalışma hayatı ve sağlıkla ilgili konuları bir hayli vurguluyor. İlişkilere ve çevre değişimlerine bakılmalı, sabırlı olunmalıdır. Sağlıkla ilgili meseleleri gözden geçireceğiz.

    26 Ekim tarihinde Mars Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir boyunca mali ortaklıklar, finansal ilişkiler konusunda çok ciddi bir şekilde duracağız. Mevcut durum, işten elde edilen gelir ve bağlantıların restore edilmesi gerekir. Aklı başında, ciddi ve disiplinli hareket edilmelidir.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-iş-para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasındaki Merkür geri hareketi, iş bağlantılarınız veya iş ortaklıkların ele alınması ve gözden geçirilmesi vaktidir. Hizmet alanınızla ilgili bir sıkıntınız, sağlık probleminiz varsa bunların mutlaka tetkik edilmesinde yarar vardır. Geri harekette odaklanma gücünüz çok yükselecek. İşiniz araştırmayla, bir konuyu derinlemesine öğrenme ile alakalı ise bu geri hareket işinize yarar. Bu geri hareket ailevi ilişkiler başta olmak üzere aile sağlığı, iş durumumuz, ailemize ait kalıtsal hastalıklarla ilgili araştırmalar için uygun zamandır. İşe girmek amaçlı sağlık raporu, hamilelik araştırmaları, çocuk sahibi olmayla ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Acil ameliyatlar ertelenmemeli, yarım kalan tedaviler yaptırılmalıdır. Geri hareketin bir başka etkisi, maddi konularda olabilir. Eğer bir iş gücü kaybınız varsa, işinizle alakalı bir sorun nedeniyle alacaklarınızı tahsil edemiyorsanız hukuksal açıdan durumunuzu inceleyiniz. İşsizlik sigortası veya sosyal güvencenizle alakalı konular üzerinde durunuz. Kaparo almadan işe başlamayınız. İş sözleşmenizdeki maddi kısımları tekrar gözden geçiriniz.

    6-12 Ekim haftası: Ay Tutulması 8 Ekim tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek. İsteklerinizi elde etmek, hedefinize ulaşmak, sosyal ilişkilerde lider pozisyona çıkmak, grup ve organize çalışmalarda başa geçmek gibi bencil isteklere, çabuk karar vermelere, hırsa sebep olur. Oysaki tutulmanın görünümlerine baktığımızda başkalarıyla ortaklaşa hareket etmenin önemi ortaya çıkıyor. Merkür geri hareketini de göz önüne alırsak iş ve ilişki ortaklıklarındaki işbirliği kazandırıcı olacaktır.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcunda gerileyecek. Aşk hayatınız, çocuklarla alakalı konular, yetenekleriniz, becerileriniz ve gerçekleştirmek istediklerinizi lütfen bir daha gözden geçiriniz. Bireysel ani kararlar vermeyiniz.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması çalışma hayatınız, sağlığınız, günlük hayattaki uğraşılarınız, projeleriniz, işteki verimliliğiniz gibi konuların 9 Kasım tarihi itibariyle ele alınmasında yarar var. Gelişmelere göre kararlarınızı verirsiniz. 11 Kasım sonrası mali konularda başkalarından güçlü destekler görebilirsiniz.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-8-12-13-17-18-22-23-31

    Zayıf Enerjili Günler: 6-19-20-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler: 22-23

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15

    Yeniay: 11-12-13-14

    Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 26-27-28

    Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    YENGEÇ

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür Akrep burcunda geriliyor. Bu gerileme de aşk hayatı ve çocuklarla alakalı meseleleri mercek altına alacağız. Aceleci kararlar vermeyeceğiz. Beklenmedik bir problem varsa, bu problemi izlemeye alacağız. Karşımıza yeni biri çıktığında bu kişiyle paylaşım ve aramızdaki ilişkinin niteliğine bakacağız. Çocuk sahibi olmak istiyorsak kontrolleri yaptıracağız. Tutkuları vurgulayıcı bir geri harekettir.

    10-25 Ekim tarihleri arasında geri hareket Terazi burcuna doğru devam edecek. Burada da aile içerisindeki paylaşım, sevgi birliği, eşle sevgi alışverişi gözden geçirilecektir. Evin yenilenmesi ve onarımı gerekiyorsa bunlar yapılabilir. Kiracı ve ev sahibi gibi meselelerde de hareketlilik vardır.

    8 Ekim tarihinde Koç burcunda tam ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulmada özellikle kariyer hayatıyla ilgili konular kıymet taşıyor. Gerilimli davranabiliriz, baskılar karşısında kendimizi savunma ihtiyacı duyabiliriz. İçe yöneliyoruz. Tam ay tutulması kariyer hayatıyla ilgili bize ışık tutacaktır. İş ortamında gerilimden uzak durulmalıdır.

    24 Ekim tarihinde parçalı güneş tutulması Akrep burcunda gerçekleşecek. Güç ve kontrol arzusunun, gelişime en çok arzu duyduğumuz kısmın aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konular üzerinde olduğunu gösteriyor. Çocuklarla ilgili konularda daha dikkatli olmamızı söylüyor. Tutkular çok yoğundur, aşkı hissetmek, cinselliği yaşamak ve karşımızdakinin üzerinde baskın kimlik oluşturmak istiyoruz. Ancak dünya sadece bizim etrafımızda dönmüyor. Daha dikkatli bir şekilde olan resme bakılmalıdır.

    26 Ekim tarihinde de Mars karşıt burcunuzda seyrine başlıyor. Partnerin daha ciddi ve egemen olmaya çalıştığını görebiliriz. Bekar Yengeçlerin karşısına kendinden emin ve disiplinli bir insan çıkabilir.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-iş-para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süre içinde sosyal yaşamınız, çocuklarınız, Aşk hayatınız, gizli ilişkiniz, özel becerileriniz, hamilelik gibi konular üzerinde düşünmek, araştırmada bulunmak yararlıdır. Karşınıza yeni biri çıktığında mutlaka hakkında bilgi sahibi olunuz. Hemen ilişkiye girmeyiniz. Hamilelik ve doğumla ilgili hastane ve doktor seçiminizi yapınız. Kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Çocuğunuzun eğitimi, becerilerinizi bir yerde sergileme ve bununla ilgili girişimler, bir oyunun veya bir organizasyonun görüşülmesi, yakınlarınız vasıtasıyla özel biriyle tanışma gibi meselelerde gözden geçirmelerde bulununuz. Araştırınız. İyice inceleyiniz. kıymetli sanatsal objeleriniz, çocuğunuzun geleceğiyle alakalı gizli yatırımınız, bir oyun veya bir organizasyon için depoda tutulan mali anlamda değeri olan her şeyi bir gözden geçiriniz ve güvenliğini tetkik ediniz.

    6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde Koç burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, iş hayatınız ve toplumsal ilişkilerinizdeki gerginliklerin sizi bir hayli tedirgin etmesi mümkündür. Tutulmanın görünümlerine baktığımızda bu gerginliğin çalışma hayatınız, sağlığınız ve maddi konularda olmak üzere aileniz ve ilişkinizi de yakından ilgilendirdiği görülüyor. Zorlu bir tutulma sizin için. Benim tavsiyem sakin olmanız ve ailenizle olan ilişkiniz ile iş arasındaki dengeyi iyi kurgulamanızdır. Merkür geri hareketi bu yönde önem taşıyor.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür döneminde ailevi konularda dengeli hareket etmenin önemi büyük. Dışarıdaki stres ve iş sorunlarınızın yuvanızdaki ilişkileri de zorlayabilir. Lütfen sakin biçimde gözden geçirmelerde bulunun.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması aşk hayatınız, çocuklarınız, yeteneklerinizi değerlendirme, cinsel yaşamınızla ilgili sıkıntıların, meselelerin 9 Kasım tarihi itibariyle düzeleceğinin işaretçisidir. 11 Kasım tarihi itibariyle eşiniz, iş ortaklığınız, yasal davalar ve evlilik konularında önemli bir dönüşüm ve yenilenme yaşanacaktır.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 6-10-14-15-19-20-24-25

    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-22-23-29

    Aşkta En Şanslı Günler: 24-25

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17-18

    Yeniay: 14-15-16

    Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 1-2-3-28-29-30

    Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    ASLAN

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4-10 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda Merkür geri hareketi süreci yaşanacaktır. Özellikle ev içi ve ailevi konular üzerinde etkili olacaktır. İleriye dönük olarak düşünmemizi gerektirir. Yerleşim konuları, mülk paylaşımı, bakım ve tadilat olabilir. Mali anlamda ev içi konular ele alınmalıdır. Sosyal ilişkileri de önemseyelim.

    Geri hareketin ikinci etkili tarihi 10-25 Ekim arasında Terazi burcunda gerçekleşiyor. Çevre ilişkileri, çevre değişimleri, eğitim hayatı, yakınlarla alakalı meselelerin ele alınmasını gerektiren bir zaman aralığıdır. Yakın akrabalarla ilişkiler ve sosyal ilişkiler mercek altına alınmalıdır. İş girişimlerini ve yolculukları belirli bir tedbir içerisinde değerlendirmekte de fayda vardır. Geçmiş işlerle ilgili meseleler, hukuki konular üzerinde etkilidir. Yeni girişimlerde ise dikkatli olmakta yarar vardır.

    8 Ekim tarihinde Koç burcunda tam ay tutulması gerçekleşiyor. Elimizde olmayan, fiziksel ve psikolojik anlamda bizi rahatsız eden mevzuları bir hayli vurguluyor. Uzaklara açılmak ve yenilenmek istiyoruz. Burada fevri hareketler ya da bireysel davranışlarda bulunmaya çok açığız. Fakat sakince ilerlenmelidir. Şu an için sabırlı olunmalıdır.

    24 Ekim tarihinde Akrep burcunda parçalı güneş tutulması meydana gelecektir. Kişisel girişimlerimiz, kendimizi cesaretle öne sürmemiz, arzuları ve istekleri maddi ve manevi anlamda elde etme yolunda çabaları, baskıları ve birçok şeyi vurgulamaktadır. Yüzleşmelerde bulunma anlamında kıymetlidir. Aile içerisinde sizi baskı altına alan meseleleri zamanla aşabileceksiniz. Biraz sabırlı olup ilişkileri elden geçireceğiz.

    26 Ekim tarihinde de Mars Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Bu tamamen çalışma hayatıyla ilgili konuları vurguluyor. Hedefleri belirleyip yarım kalan işleri tamamlayacağız. İş ortamında disiplini ve sorumlulukları merkeze alacağız.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-iş-para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süre içinde eviniz ve ailenizi ilgilendiren konular üzerinde odaklanarak, durumunuzu gözden geçiriniz. Ailenizle aranızda geçmişe dönük yaşanmış problemler, kayıplar, ayrılıklar varsa şimdi onları tekrar bir ele alınız. Bu süre içinde yerleşim yerinizle alakalı bir değişim, satış, kiralama, yatırım tarzında bir adım atmak yerine, her açıdan gözden geçiriniz. , bir projenin ofis veya ev ortamında ele alınması, üzerinde düşünülmesi, analiz edilmesi anlamında yararlıdır. Arkadaşlarınızla birlikte bir ortaklaşa bir ofis açmayı düşünüyorsanız bu tarihler arasında uygulamayınız. Üzerinde analiz yapınız. Geri hareketi maddi konularda da etkilidir. Kazancınızı ev yatırımı şeklinde değerlendirmek, ev satışı, aileden kalma miras ve hisseli paralar, aile işi ve ortak kazançlar, evin restore edilmesi, bir binanın temelinin atılması, bir arazide arama yapılması, kazı çalışmaları gibi paraya dayalı işlerde acele kararlar vermeyiniz. İncelemede bulununuz.

    6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması yüksek eğitim, bir şehre veya ülkeye yerleşim, hukukla alakalı konular, ticaret, yolculuklar, akademik uzmanlık, sportif faaliyetler gibi konularda girişim arzunuzu ve harekete geçme hırsınızı yükseltir. Bu hırs gözünüzü döndürür ve vaktinden evvel kararlar almanıza sebep olabilir. Onun içindir ki, çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi ve iş birliğinizi mutlaka dengeli tutunuz. Olur olmaz hareket etmeyiniz. Bu tutulmanın görünümlerine baktığımızda çevrenizin ve çalışma hayatınızın bir yapılanma sürecinden geçtiğini görüyoruz. Sabır şart. Zamanla oturacak bunlar. Bu tutulma aşk ve sosyal hayatınızda fırsatlar getirecektir size. Yeter ki, aceleci davranmayın. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür çevrenizle alakalı konular, ilişkiler, kardeşlerinizle ilgili meseleler, eğitim, bilgilenme anlamındaki tüm kararların gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. İlişkilerinizi güçlü tutunuz. Bencil davranmayınız.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması ev ve ailevi konular, kiralama, satış, miras bölüşümü, yeni bir yuva kurmak gibi konularda 9 Kasım sonrası tekrar bir düşünmekte yarar var. 11 Kasım tarihinde çalışma hayatınızda önemli gelişmeler, güçlenmeler meydana gelecek. Ancak sağlığınızı da ihmal etmeyiniz.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 8-12-13-17-18-22-23-26-27

    Zayıf Enerjili Günler: 4-10-24-25-31

    Aşkta En Şanslı Günler: 26-27

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19-20

    Yeniay: 16-17-18-19

    Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 3-4-5-30-31

    Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    BAŞAK

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4-10 Ekim tarihi arasında yönetici gezegeniniz geri hareket yapacaktır. Kariyer ile ilgili konular, öne sürmek istenen girişimlerle ilgili konular ve çevreyle ilgili meseleleri gözden geçirmeyi sağlayacaktır. Yeni bir iş düşünüyorsak, eğitim hayatında yer alıyorsak işi başından sıkı tutmak gerekiyor. Maddi ve manevi paylaşımlar konusunda yüzleşmede bulunup ilişkilere özen göstereceğiz. Yarım kalan işleri tamamlayıp onarım süreci olarak değerlendirilebilir.

    10-25 Ekim tarihleri arasında ise Merkür Terazi burcuna geriliyor. İşten elde edilen gelir, çalışma ortamı, kariyerin doyuruculuğu ve çevre ilişkileri dikkatle incelenmelidir. İnsanların bize nazik ve ölçülü davranmaları için belirli bir mesafeyi koymakta yarar vardır.

    8 Ekim tarihinde Koç burcunda tam ay tutulması yaşanacaktır. Bu tutulma ileriye dönük hedefleri ele almada kıymet taşıyor. Kötü niyetli insanlar yüzünden yaşanan kayıpları vurgulayan bir ay tutulmasıdır. Duyguları bir hayli öne çıkartır. Kızgın ve kırgınız. Burada sakin olmanızı istiyorum, resme bakmanızda yarar vardır.

    24 Ekim tarihinde Akrep burcunda bu yılın son güneş tutulması meydana gelecektir. Farkında olmadan üstünü örttüğümüz ama karşılaştığımız, beklenmedik sıkıntılar yaratan birçok meselenin maddi ve manevi anlamda öne çıktığını görebiliriz. Dost ve düşmanlar, hedefler ele alınmalı, gelişim düşünülmeli ve gelişime katkıda bulunacak insanlarla ilişkiye girilmelidir.

    26 Ekim tarihinde de çok olumlu ve sizi destekleyici bir Mars Oğlak geçişi vardır. Bu geçişin ilerisi adına çok etkili olduğunu söylemeliyim.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-iş-para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu sürede bir iş üzerinde araştırma yapmak, eğitim ile alakalı bir konuda karar vermek, çevre değişimi, yakınlarınızla alakalı ilişkileriniz, dargınlıklar, kıskançlıklar, kötü niyetli sözler bunların hepsine dikkat ediniz. Herkese güvenmeyiniz ve sırlarınızı vermeyiniz. Sezgileriniz ve buna dayalı işleriniz, doğru bilgilenme ve yolculuklarda güvenliğinize özel önem veriniz. Bu süreç, iş hayatınızla ilgili konularda yapılacak görüşmeler, bir proje üzerinde düşünmek, iş için bilgilendirmeler, ticari anlamda kurulacak iş ortaklıkları, yeni bir iş için çevre araştırılması gibi konularda da acele edilmemesi, her türlü detayın gözden geçirilmesini gerektirmektedir. Ayrıca yakın çevrenizden birine yapılacak bir maddi yardımın veya kardeşlerinizle aranızdaki bir parasal iş ortaklığının gözden geçirilmesi gerekir. Eğer daha önce yapılmış bir ortaklık finansal anlamda sorun yaratmışsa şimdi bu meselelerin bir daha tetkik edilmesi gerekir.

    6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması ortaklaşa kazançlar, miras ve hisseli paraların bölüşümü, cinsel yaşamınız, ödenmesi gereken vergileriniz, krediler, partnerinizin mali durumları gibi konular üzerinde bencil düşünmenize, çabucak olsun diye paranızı yanlış değerlendirmenize, bir ortaklığın bozulmasına, taraflar arasında gerginliğe sebep olabilir. Tutulmanın oluştuğu günkü görünümlere baktığımda, maddi konularda bir yapılanma sürecinden geçilmektedir. Sabırlı olmanız lazım. Ev yatırımı, ev borçlanmaları, başka yere yerleşim, yuvadan ayrılma konularında lütfen aklı başında hareket ediniz. Bilmediğiniz kişilerle işlere kalkışmayınız. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Kazanç konularında dengeli, hukuka uygun, uzlaşmaya açık olmak zamanıdır.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür, işinizden elde ettiğiniz gelir veya kazanç anlamındaki ortaklıklar ve yatırımların mutlaka bilinçli bir şekilde ele alınması gerektiğini gösteriyor. Riskli ortaklıklardan kaçınmalı, sağlam olan işbirliğinizi sürdürmeli ve hesaplarınızı, kararlarınızı bir daha gözden geçirmelisiniz.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması yakın çevrenizle ilişkiniz, eğitim ve ticari girişimlerdeki düzelmeler 9 Kasım itibariyle görülecektir Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda 11 Kasım tarihi çok olumludur. Kuvvetleniyor ve yepyeni, güçlü adımlar atıyorsunuz.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-10-14-15-19-20-24-25-29

    Zayıf Enerjili Günler: 6-12-13-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-29

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23

    Yeniay: 19-20-21

    Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 5-6-7

    Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    TERAZİ

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Akrep burcundaki geri hareket 4-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Mali konuları bir hayli vurguluyor, iş girişimleri, çevre ilişkileri ve güvensiz hissettiren konuları ele almamızı sağlıyor. Kazanç ve kayıp ilişkisine bakılmalıdır. Bizi maddi anlamda doyurmayan, başkalarının eline ya da desteğin ihtiyaç duyuran meseleleri gözden geçirmemiz gerekiyor. Çıkarları düşünmek de önem taşıyor.

    10-25 Ekim tarihlerinde burcunuz üzerinde bir geri hareket gerçekleşecek. Kişisel girişimleriniz ve yaşamı ele alış şekliniz son derece önemlidir. Burada adaletli, hakkaniyetli bir şekilde dışarıdan size doğru nezaketin olması gerekir. Aynı şekilde sizin de dışa karşı belirli bir dengelemeyi yapmanızda fayda vardır.

    8 Ekim tarihinde tam ay tutulması Koç burcunda oluşacak. Mesleki kariyer hayatınızla ilgili meseleler ve ikili ilişkiler tamamen önemli hale gelmektedir. Partnerin ya da iş ortağının bencil yaklaşabileceğini görmekteyiz. En yakınımızdaki kişiler refleks tepkiler verebilir. Bu süreçte ilişkilere gerçekçi bir şekilde bakılmalıdır. Evlilik ve boşanma konusunda ani karar verilmemelidir.

    24 Ekim tarihinde Akrep burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Mali konularda birebir etkilidir. Yanlış ortaklıklar ve yanlış ilişkilerin bitişinin ve yeni kapıların açılacağı sürecin başlangıcının işaretçisidir.

    26 Ekim tarihinde de Mars Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Ailevi konularda disiplinli bir şekilde ilişkilerin ele alınması gereklidir. Ekim ayının geneli gelecek adına olumlu, şu anda baskı getirecek bir tarzda olabilir. Sabırlı olmakta fayda vardır.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-İş-Para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu dönem maddi konular üzerinde birebir etkilidir. Yatırımlar, alış satışlar, miras, hisseli paralar, eş veya iş ortaklı kazançlar tümüyle gözden geçirilmeli, araştırılmadan, piyasanın durumuna bakılmadan yeni bir harekette bulunulmamalıdır. Beklemede kalmak gerekir. Bu geri hareket parasal kazanç elde etmek amaçlı kurulan gizli ortaklık ilişkileri, mistik bir alanda yapılacak işler, gizli bir araştırma görevi, hastane kurulma çalışmaları, kapalı mekanda yapılacak tüm işlerin ve ortaklıkların gözden geçirilmesinde, tetkik edilmesinde önem taşıyor. Bu işler üzerinde araştırmadan bir karar verilmemesi gerekir. Bu geri hareket ayrıca yabancı ülke bağlantılı kazanç ortaklıkları ve kurulan ilişkiler, eğitim veya iş harcamaları, yükseköğrenim harçları, hukuk davalarıyla ilgili harcama ve kazançlar, yabancı ülkeye veya başka bir şehre yerleşimle ilgili yapılan bürokratik harcamalar, kurulan iş ortaklıklarıyla alakalı konularını da içermektedir.

    6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde karşıt burcunuzda oluşacak Ay Tutulması partnerinizin ilişkisinde bencil hırsının, ani kararlarının, kendisini düşünmesinin ve ilişkide yarattığı sıkıntıların işaretçisidir. Bu sıkıntılar ev içindeki huzuru da bir hayli kaçırabilir. Oysaki tutulmanın görünümlerine baktığımızda evin içinde tansiyonun bir hayli yükseleceğini söylemek mümkündür. Bu da, problemli ilişkilerde özellikle kopuşlara neden olur. Oysaki birlikte hareket edilse, abartıya kaçmadan konuşulsa, hedefler birlikte saptansa sorun çıkmayabilir. İki ucundan çekiştirilen ip kopar tabii ki. Merkür geri hareketinde her iki tarafın da oturup geçmişte yaşanmışları bir yana bırakıp, bu beraberliği nasıl düzene koyabiliriz sorusuna cevap vermektir.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür, adil bir ilişki ve dengelerin yerli yerinde olduğu bir ortak yaşamın düzenlenmesi, bozulanların tamir edilmesi, yanlış olanın gözden geçirilmesi, anlaşmazlıkların çözüme kavuşmasını sağlayabilecek gözden geçirmeleri işaret ediyor. Tabii ki ilişkinizin bunca yıllık grafiği de önemli. İnişler, sorunlar, fikirsel çatışmaların olduğu bir beraberlik epeyce yıpratıcıdır. Bu tarihler arasında makul ve mantıklı bir şekilde düşünmekte yarar vardır.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması kazanç anlamındaki girişimler, mali konulardaki durumunuzla ilgili olarak 9 Kasım sonrası kararlar verebilirsiniz. 11 Kasım tarihinde aileniz, eviniz ve geleceğinizle ilgili güçleniyorsunuz. Kendinize yeni bir dünya kurabilirsiniz.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-12-13-17-18-22-23-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-14-15-29

    Aşkta En Şanslı Günler: 4-31

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25

    Yeniay: 21-22-23-24

    Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 7-8-9

    Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    AKREP

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Burcunuz üzerinde gerçekleşecek ilk geri hareket 4-10 Ekim tarihleri arasındadır. Mali konuların dikkatli bir şekilde kişisel açıdan incelenmesi gereklidir. Ani kararlar vererek bir iş ortaklığını bitirmek yanlış olabilir. Geçmiş tecrübelere bakılmalı, şu andaki resim gözlenmeli, yeni bir bakış açısıyla yüzleşilmelidir.

    Merkür, 10-25 Ekim tarihleri arasında Terazi'ye gerileyecek. Burada da biraz geri plana çekilerek, ilişkilerin bize olan artı ve eksilerini ele alacağız. Gerçekçi bir şekilde mutlaka gözden geçirelim. Geri hareketler onarım süreçleridir.

    8 Ekim tarihinde tam ay tutulması Koç burcunda gerçekleşiyor. Burada eğitim hayatından ticari konulara kadar birçok önemli konu vardır. Ara sıra iş ortamında ve ilişkilerde agresif tavırlar söz konusu olabilir, bu tavırlar dışa yansımayabilir. Bunların yarattığı sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Aslında bu duyguların yarattığı, başkalarının yarattığı baskın kimlikler nedeniyle olmaktadır. Bu tavırlarla kararlar verilmemelidir, sakin olunmalıdır.

    24 Ekim tarihinde burcunuz üzerinde parçalı güneş tutulması meydana gelecektir. Kariyer hayatınızla ilgili konular üzerindeki kişisel anlamdaki gelişimin yavaş yavaş tamamlanmak olduğunu göstermektedir. Çıkarların farkında olarak gelişimi çok önemsemeliyiz. Gelişime katkıda bulunan insanlarla ilişkilere dikkat edilmelidir.

    Mars, 26 Ekim'den sonra size destek verecektir. Ekim ayı, gelişimi tetikleyici ve resmi gösterici bir ay olacaktır.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-İş-Para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür burcunuz üzerinde gerileyecek. Tüm kişisel anlamdaki kararlarınızı gözden geçirirsiniz. Hiç kimseyle de bunları paylaşmazsınız. Bu bir planlama, araştırma, derinlikli ele alma zamanıdır. Odaklanma gücünüz gayet yüksektir. Sezgileriniz bir hayli artar. İnsanları, çevrenizde olan bitenleri gözlersiniz. Zaten geri hareket dönemleri içe yönelme ve insanın kendiyle olan söyleşisi gibidir. O nedenle aceleci kararlar vermemeniz yönünde bir ikazda bulunmak pek gerekmiyor. Ancak şu var, takıntılı düşünmemek gerekiyor. Araştırın ve soruşturun. Bu süreçte ekip liderliği, takım kaptanlığı, yaşam koçluğu, sosyal kulüp çalışmaları, geleceğe dönük bir hedef belirlemeniz, bir gruptan ayrılmanız, bir grup kurmanız, bağlı olduğunuz bir ortaklıktan ayrılmanız veya bir ortaklıkta başa geçmeniz gibi konular üzerinde derinlikli düşünmenin, beklemede kalmanın, ilişkilerinizi dikkatlice gözden geçirmenin işaretçisidir. Ayrıca ortaklaşa kazanç elde etmek amaçlı düşündüğünüz işler, maliye ile ilgili meseleleriniz, bir araştırma işi için görevlendirilme, alacağınızla ilgili konular üzerinde analizde bulunmak, miras, hisseli paralara alakalı meseleler üzerinde düşünmek ve kendiniz adına karar verme aşamasıdır. Ancak bu kararların yürürlüğe konmaması gerekir. Saydığım bu alan ve konulardaki işleriniz yavaşlayabilir.

    6-12 Ekim haftası: 6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması, çalışma hayatınızla ilgili konularda gerginliğin, yaptığınız işten zevk almamak nedeniyle yaşanan uyumsuzlukların, iç dünyanızda tepkili davranmanıza neden olan stresin işaretçisidir. Bu stres sağlığınız açısından pek iyi olmaz. Bazılarınız bu tutulmada düşünmeden etmeden bir karar verip işi gücü bırakabilirsiniz. Çalışma ortamında biriyle tartışabilir, gereksiz sözler sarf edebilirsiniz. Bir kısmınız bu tutulmada daha fazla kazanmak amaçlı bir girişimde bulunabilirsiniz. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Çok iyi düşünmek lazım. Sizin iç dünyanıza şöyle bir çekilerek sakinleşmenizde yarar var. Fiziksel ve ruhsal anlamda bedeninize özen gösteriniz. Tutulmanın görünümleri de bunları işaret etmektedir.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür süresince, şöyle bir geriye çekilip iş ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı, girişimlerinizi, eğitimden ticarete kadar olan tüm konuları ele alınız. Ani kararlar vermeyiniz. Eğer sakin, adil, mantıklı düşünürseniz gayet olumlu tespitlerde bulunursunuz.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması kişisel anlamda yeni bir karar, girişim, adım atmak için 9 Kasım tarihini beklemenizin faydalı olacağını gösteriyor. 11 Kasım tarihi itibariyle eğitim, ticaret, iş girişimi ve yeni bir çevrede yaşama yönünde çok güçleneceksiniz.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-14-15-19-20-24-25-29

    Zayıf Enerjili Günler: 4-10-17-18-31

    Aşkta En Şanslı Günler: 6

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 26-27

    Yeniay: 24-25-26

    Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 9-10-11

    Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    YAY

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Merkür geri hareketi 4-10 Ekim tarihleri arasında özellikle ikili ilişkiler ve kariyer hayatıyla ilgili konular üzerinde etkili olacaktır, bu konular üzerinde biraz geriye çekiliyoruz. İç yüzleşme geri hareketi olarak yorumlanmaktadır. Mevcut işin maddi ve manevi tatminini ele alacağız. Sakin olmakta fayda vardır.

    10-25 Ekim tarihleri arasında da sosyal ilişkilerle ilgili yaşam alanında geri hareket söz konusudur. Bu da bizim toplumla birebir ilişkilerimizde, arkadaşlıklarımızda geriye dönük olarak düşündüğümüz umutlarımız ve hedeflerimiz anlamında gözlemde bulunma dönemidir.

    8 Ekim tarihinde tam ay tutulması Koç burcunda oluşacak. Bu tutulma çocuklar ya da çocuk yapma ilgili konular, mali kazançlar, yeni bir aşkın türünün gözden geçirilmesi gibi konuları kapsayacaktır. Refleks hareketlerin olmaması gereken bir dönemdeyiz.

    24 Ekim tarihinde parçalı güneş tutulması Akrep burcunda gerçekleşecek. Akademik uzmanlık ya da yetenekli olduğumuz konuları bir türlü dışarıya istediğimiz gibi yansıtamıyoruz. Parçalı güneş tutulması da bunları vurgulamaktadır.

    26 Ekim'den itibaren Mars para evimizde seyrine başlayacak. Bu da ciddi şekilde özellikle parasal getirisi olan işler ve kendini özgür bir şekilde ifade edebileceğin işleri tercih et diyor. Sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklar anlamında da olgun bir şekilde resme bakma zamanıdır.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-İş-Para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süreçte oldukça ketum davranırsınız. Sırlarınızı kimseyle paylaşmazsınız. Bir konu üzerinde derin bir analize geçersiniz. Araştırırsınız, soruşturursunuz. Gizli bir göreviniz vardır. O nedenle de sessiz kalıyor olabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda güvenliğiniz üzerine düşünürsünüz. Dış dünya ile bağlantınız iletişim anlamında azaltarak gözden geçirmelerde bulunursunuz. Bu geri hareket iş konularında da etkilidir. Bu süreçte kariyer hayatınızla ilgili konular genelde arka planda gözden geçirilir. Bunu pek kimse bilmez. Siz kendinizce tahliller yaparsınız. Mesleğiniz hasta bakıcılığı, doktorluk, fizyoterapistlik, danışmanlık, psikoloji, yazarlık, perde arkası gibi alanlarda olanlar için bir araştırma, çalışma, karar verme süreci olabilir. Bir işin arka planda hazırlanma, eksiklerin ele alınma zamanıdır. Boşluk ardından bunlar yürürlüğe konabilir. Bu süreçte etrafınızda dost gibi görünen kişilere karşı dikkatli olunuz. Bunlar kurnazlık etmeye çalışabilirler.

    6-12 Ekim haftası: 6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması aşk hayatınızla ilgili konularda harekete geçirici, cesaret vericidir. İçinizdeki dürtüler, arzu ve hevesler sizi değişimde bulunmaya çağırır. Tutulmanın görünümlerine baktığımızda macera hevesi bir hayli yükselir. Uzaklara gitmek keşfetmek, anlamak, hissetmek ve yaşamak istersiniz. Tekdüze bir işte çalışmak, rutin bir hayat sürmek size göre değildir. Öyle bir şeyler yapılmalıdır ki, çok para kazanılmalı, içimizden geldiği gibi yaşamalıdır. Tutulmanın görünümleri de bunları işaret etmektedir. Ancak Merkür gerileme dönemindeyiz ve hedeflerin mutlaka gözden geçirilmesi, ani kararlardan kaçınılması lazımdır.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür, geleceğe dönük bir şekilde ilişkilerin, hedeflerin, ortaklıkların, yeniliklerin gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. Ekip çalışmaları, sosyal ilişkiler, boş zamanların değerlendirilmesi, becerileriniz, yenilikçi fikirleriniz, ürünlerinizin değerlendirilmesi, arkadaşlıklar gibi konuların da ele alınmasında yarar var. Bunlar gözden geçirildikten sonra, bir yön belirleriz, bir adım atabiliriz.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması fiziksel ve psikolojik anlamda sizi baskı altına alan ve sizin de üzerinde nicedir düşündüğünüz meselelerin artık geride kalacağını gösteriyor. Bu geride kalma durumu bir bitişin, sonlanışın, ayrılığın işaretçisi olabilir. 9 Kasım tarihi sonrası bunlar netleşmeye başlar. 11 Kasım sonrası mali konularda çok güçlü kararlar vererek, yeni bir adım atabilirsiniz. Tutulma bir yanıyla zorlarken diğer yanıyla bir kapı açıyor size.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-8-17-18-22-23-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler: 6-12-13-19-20

    Aşkta En Şanslı Günler: 8

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-2-29

    Yeniay: 26-27-28

    Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 11-12-13-14

    Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    OĞLAK

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Merkür gerilemesi, 4-10 Ekim arasında sosyal ilişkiler ve ileriye dönük hedefler anlamında duruma bakmamızı sağlayacaktır. Arkadaşlık ilişkilerini gözden geçireceğiz. Gerçekçi olunmalı ve hedeflere bakılmalıdır. Amaçlar ve çıkarlar ele alınmalıdır. Eğitim ve sağlık konuları son derece önemlidir. Daha önce alınmış ya da daha önce başlanmış işler açısından bu geri hareket yarım kalan projeleri ve çalışmaları bitirme anlamında kıymet taşıyor.

    10-25 Ekim tarihleri arasında da iş ilişkileri ve kariyer hayatıyla ilgili konulara bir bakıyoruz. Şu anki mevcut işimizle ilgili meselelerde işverenle alışveriş gözden geçirilmeli, işin tatmin edip etmediğine bakılmalıdır. Bitirilmesi ve halledilmesi gereken işler varsa onlar bir sonuca erdirilmelidir. Yeni bir iş teklifi alırsak da durup bir resme bakalım.

    8 Ekim tarihinde tam ay tutulması Koç burcunda gerçekleşecek. Ailevi konuların gözden geçirilmesi anlamında önemlidir. Aileyle ilişkiler, yuvayla ilgili konular, yuvanın içerisinde kendini ifade etme sıkıntılarının ele alınması söz konusudur. Yenilikleri kucaklamak istiyoruz fakat şartlar gereği dış dünya şu andaki mevcut durumu korumalısın diyor.

    24 Ekim tarihinde parçalı güneş tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. Bu da Mars denetiminde bir tutulma olmaktadır. Hem sosyal ilişkiler anlamında hem de bununla birebir alakalı konularda size lütuf verecektir.

    Mars, 26 Ekim tarihinde burcunuzda seyrine başlıyor. Bu tutulma ileriye dönük hedefler ve toplumsal ilişkilerde öne çıkmanız anlamında önem taşıyor. Ekim ayı olan bitenin net görülmesi anlamında bir başlangıçtır, ilerisi için umut verici olacaktır.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-İş-Para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasındaki Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süre içinde sosyal ilişkilerinizi, arkadaşlıklarınızı, grup faaliyetlerinizi, ekip çalışmalarınızı derinlikli bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda bilgilenme ve araştırmalarda bulunabilirsiniz. Pek konuşmazsınız. Genelde sessiz bir haliniz vardır. Fakat o sessizlikte birçok gözlemde bulunursunuz. Eski bir arkadaşınızla tekrar karşılaşabilirsiniz. Bir meseleyi araştırırsınız. Düşünce zamanıdır. Ancak uygulamada bulunulmaz. Sadece incelenir. Bu süreçte akademik anlamdaki çalışmalarınızı bir grup içinde göstermek, araştırma yapmak, bilgilenmeye dönük sosyal çalışmalarda bulunmak, gönüllü olarak yapılan işler, ortaklaşa bir hedef için bir araya gelinmesi gibi konular üzerinde tekrar düşünülmesi gerekir. Bu işlerin mali anlamdaki bütçesi ve bir araya geldiğiniz kişilerin düzgün ve doğru kişiler olup olmadığının araştırılması gerekir. Ayrıca kazanç anlamında işlere yönelmek, mali gücü ve otoritesi olan kişilerle temasta bulunmak, kaynak arayışı (mali yönde) bir işe, ürüne veya projeye para yatırmak anlamındaki her türlü planın bu kısa süreçte gözden geçirilmesinde yarar vardır.

    6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması ailevi konularda en başta etkili olup, evinizdeki değişimlerin, hareketliliğin de göstergesidir. Zaten Uranüs'ün etkisiyle bu epeydir var. Sırayla hepimiz, bu değişimi yaşayacağız. Kimi evini satacak başka yere taşınacak. Kimi kiraya çıkacak. Kimi satın alacak. Kimi aile kuracak. İşte şimdi kim bilir kaç Oğlak bu tutulmayla harekete geçiyor. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz ve bizim bu değişimler için çok iyi düşünmemiz lazım. Tutulmanın görünümlerine baktığımızda bütün değişimlerin, mesleki, ortaklaşa kazançlar yönünde de ele alınması gerekiyor. Bunlara uygunluğuna bakmak lazım.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür, iş hayatımız, otorite konumundaki kişilerle ilişkimiz, arzularımız ve hedeflerimiz işte bütün bunları gözden geçireceğiz. Venüs bu bölgede, geri hareketi olumlu yönde destekliyor. Demek oluyor ki, düşündüğümüz yeniliklerde sabırlı olursak, gerginleşip kararlar vermezsek, dış dünyada ilişkilerimizi güçlü tutarsak her şey yoluna girer.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması sosyal ilişkiler, faaliyetler, hedefleriniz anlamında 9 Kasım tarihi sonrası yapılacak görüşmeleri işaret ediyor. Bunların tümü olumludur. 11 Kasım sonrası çok olumlu, kuvvetlendirici bir döneme adım atmış olacaksınız. Çok olumlu bir gelişmeler, dönüşüm yaşayacaksınız. Çok güçleneceksiniz.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-19-20-24-25-29

    Zayıf Enerjili Günler: 8-14-15-22-23

    Aşkta En Şanslı Günler: 10

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 4-31

    **Yeniay:

    ** 1-2-3-28-29-30

    Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 14-15-16

    Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    KOVA

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4-10 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda geri hareket gerçekleşecektir. Burada aşk hayatıyla ilgili konular ele alınacak hem de mali konular gözden geçirilecektir. Önemli olan kariyer hayatında durmak istenen yola bir bakılmasıdır. Duruyoruz ve resmi gözlemliyoruz. Tatmin olmadığımız durumlar söz konusu olabilir fakat hemen karar vermiyor ve mevcut işimizi sürdürüyoruz. Aniden çıkan bir teklifte ise beklemeye alıyoruz.

    İkinci geri hareket 10-25 Ekim tarihleri arasında burcunuz ile uyumlu bir görünüm yapacaktır. İnsanlarla olan ilişkiler, seviyeli dostluklar, bilgi ve tecrübeleri insanlara sunmanız yönünde şu anki duruma bakılmalıdır. Çevre değişimi olabilir, akademik hayata önem verilmelidir. Yurt dışı ile alakalı konular ele alınabilir, çabuk hareket edilmemelidir.

    8 Ekim tarihinde tam ay tutulması Koç burcunda gerçekleşecek. Yakın çevreyle alakalı konularda önem arz etmektedir. Özellikle aktif olmak ve kendimizi ifade etmek, arzuları ve hedefleri elde etmek isteyeceğiz. Fakat bireysel düşünemeyiz, sisteme dikkat etmek gerekir.

    24 Ekim tarihinde parçalı güneş tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. Bu da ilişki, iş ortaklıkları ve kariyer hayatını fazlasıyla vurguluyor. Sistemin ve şartların farkında olunması lazımdır. Kendinizle yüzleşmede bulunması da gerekir.

    26 Ekim'den sonra Mars Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında, bizler için özellikle sistemli çalışmanın, işimizde gelişmek adına sorumlulukları üzerimize almanın gayet kıymetli olduğunu söylüyor.

    Ekim ayı özel dosyası

    Aşk-İş-Para, Güneş ve Ay Tutulmaları, Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süreç kariyer hayatınızı ilgilendiren astrolojik yaşam alanında birebir etkilidir. Ayrıca, aşk hayatınız ve maddi konularda da yansımalarını ilgili bölümlerinde ele aldım. Bu süreçte mesleki durumunuzu hem konum hem mali hem de otoritelerle ilişki anlamında ele almak gerekiyor. Amacınız, hedefiniz, kazanç ortaklığı anlamındaki işler, kurmak istediğiniz iş gibi geniş bir alanda inceleyiniz. Ancak beklemede kalınız. Ani kararlar vermeyiniz. Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Çünkü Merkür aşk evinizin yöneticisidir. Şimdi bu süreçte aşka bakış açınızı ciddi ve derinlikli bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Sadece eğlence bölümü değil, tutarlılık yönünde de ele almak lazım. Yaratıcı becerilerinizi, yetenekli olduğunuz konuları dış dünyada sergilemek tabii ki toplumsal ilişkilere de bağlıdır. Bunları gözden geçiriniz, piyasanın durumuna bakınız. Derinlemesine inceleyiniz. Geri hareket dönemini mali konularda da ele alırsak, eş-iş ortağıyla kazanç getirici bir iş kurmak veya sonlandırmak, mali açıdan iş ortaklığınızı tescil ettirmek, vergileriniz, hissedarlığını yaptığınız şirketin dış piyasadaki durumu, şirket kurulması, yeni bir şube açmak gibi konuları bu altı günlük süreçte ele alınız, gözden geçiriniz. Kararınızı veya durumunuzu derinlikli bir şekilde ele alınız.

    6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması ve tüm görünümlere baktığımda, sizi her alanda harekete geçmeye hazır, dinamik bir ruhsal ateşliliğin teşvik ettiğini görmekteyim. Ne yap et ve istediğine sahip ol diyor. Kıpır kıpır bir enerji ancak bunu öyle dengeli bir şekilde kullanmalı ki, bir işe yarasın. Bu tutulma sosyal çevrenizdeki canlılığın da simgesi. Arkadaşlıklar, birlikte faaliyetler nasıl da keyiflendirir sizi. İkili ilişkilerde aynı derecede aktif. Birlikte olmak, dokumak, yaşamak arzusu. Fakat bu arada Merkür geri hareketi devam ediyor. Böyle olunca bizim de şöyle oturup bu yenilikleri gözden geçirmemiz lazım.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür bir yere yerleşmek, birisiyle beraber olmak, yolculuklar, arkadaşlıklar, bilgilenmek, güzel ile çirkin arasındaki ayrımı belirlemek, algılamak hepsi önemli. Ancak her şeyin bir ölçüsü, ayarı olmalı. İşte siz, bu tarihler arasında bütün bunları gözden geçireceksiniz. Bir kapıdan geçmek gibi. Bir köprüden karşı kıyıya ulaşmak gibi. Kısaca ayağımıza gelene, karşımıza çıkana iyice bakmak lazım.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması meslek hayatınızla ilgili konular üzerinde yaşanan durgunluk, sıkıntı, kriz ve sorunların tekrar ele alınması yönünde 9 Kasım tarihinin önemli olduğunu gösteriyor. İşbirliğine açık olunuz. İnatçı davranmayınız. 11 Kasım tarihi itibariyle büyük bir proje veya önemli bir iş için karar verebilirsiniz.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-8-12-13-22-23-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler: 10-17-18-24-25

    Aşkta En Şanslı Günler: 12-13

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6

    Yeniay: 3-4-5-30-31

    Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 16-17-18-19

    Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    EKkim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    BALIK

    EKİM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    İki ayrı burçta geri hareket gerçekleşecek. İlki 4-10 Ekim tarihleri arasında Akrep burcundaki gerileme hareketidir. Burada hem ailevi konuları, hem ikili ilişkileri hem de iş ortaklıklarını ele alacağız. Maddi ve manevi anlamda belirli bir yüzleşmeye ihtiyaç vardır. Eğitim hayatına özen gösterilmelidir. Çabuk kararlar vermeyelim, gözden geçirmede bulunalım.

    İkinci geri hareket 10-25 Ekim tarihleri arasında etkili oluyor. Burada da finansal ortaklıklar üzerinde duracağız. Bizi tatmin etmeyen konuları gözden geçireceğiz. İş ortaklıklarında bir ele alış süreci olacaktır. Yenilikten ziyade bulunulan durumu mercek altına almak gereklidir. Her gördüğümüze kanmamak, her durumu dünyanın sonu gibi görmemek faydalı olacaktır.

    8 Ekim tarihinde tam ay tutulması Koç burcunda meydana gelecek. Aşk hayatı ve mali konular üzerinde etkili olacaktır. Çıkarlarımızın farkındayız, istekliyiz, arzuluyuz ve kazanmak istiyoruz. Duygularımız ve isteklerimiz o kadar yüksek ki, para çok kıymetli bir hale gelecektir.

    24 Ekim tarihinde de Akrep burcunda parçalı güneş tutulması burcunuz ile uyumlu bir görünüm yapıyor. Bu tutulmada da önemli konu akademik anlamdaki uzmanlıktır. Özellikle kendimizi ifade etme, aşk hayatıyla ilgili meseleler önemlidir.

    26 Ekim'de de Mars Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Yeni işleri ve yeni hedefleri getirebilir. Ailevi konulardan ilişkilere kadar sağlam, disiplinli, sorumluluk sahibi bir şekilde kendimizi öne sürmemizi sağlayacaktır.

    Ekim ayı özel dosyası

    ** Aşk-İş-Para, Güneş ve Ay Tutulmaları,Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

    **

    1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasındaki Merkür-Akrep burcu geri hareket döneminde ekip halindeki çalışmalar, yaşam danışmanlığı, koçluk eğitimi, farklı bir yere taşınma, bilgilenme, akademik eğitim verme veya alma, gelişim yönünde bir öğreti edinme, araştırma, ileri eğitim görme yönündeki işlerinizi ve kararlarınızı gözden geçiriniz. Ayrıca evlilik, uzun süreli ilişki konularında da önem taşır. Sizler bu dönemde okulda, bir yolculukta, bir iş seyahatinde veya bir etkinlikte yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu ilişki hakkında hemen karar vermeyiniz, beklemede kalınız. Bu süreçte evlilik yoluyla başka bir şehre yerleşim durumunuzu gözden geçiriniz. İnanç, kültürel farklılık, hayata bakış açısı sizden farklı olan insanlarla ilişkilerinizi de tahlil ediniz. Geri hareket süresince kazanç anlamındaki iş ortaklıklarınızda acele etmeden duruma bir bakınız. Ailenizin, kendinizin veya iş ortaklığınızın gelişimi, verimli kazançların elde edilmesi, engellerin üstesinde gelinmesi, akademik uzmanlık, öğrenim veya bir başka sebeple yerleşim yerinizin değişimi gibi hususları da derinlikli bir şekilde analiz etmeden kararlar vermeyiniz.

    6-12 Ekim haftası: 8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması, maddi ve manevi kaynaklarınızı kullanma, denge ve istikrarlı bir şekilde düzenleme anlamında önem taşıyor. Ancak bu denge, bu Dolunayda zorlanıyor. Ya fazladan paralar harcanır veyahut riskli yatırımlara kalkışılabilir. Tutulma ile örtüşen görünümlere baktığımızda mali konularda bilhassa çok iyi bir analiz şart. Çünkü bu yapılmazsa borç ve alacaklarla bir hayli uğraşılır. Oysaki Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bilhassa krize yol açabilecek kararlar verilmemeli. Elde olan korunmalıdır. Alacak-verecek hesabı dengeli olmalıdır. Yoksa bu bütçe şaşar.

    10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür süresince, finansal meseleler üzerinde bütçenin şaşmaması gerekiyor. Beş liramız varken, on lira harcama yapılırsa durum tabii ki iç açı olmaz. Kaynaklarımızı nasıl kullanıyoruz, aldığımızı ne yapıyoruz, nelere harcıyoruz, nerelerden ne kazanıyoruz diyerek gözden geçirme zamanımızdır. Geri hareket onarım, yeniden ele alış ve tespitlerde bulunmak yönünde faydalıdır.

    24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması yurtdışındaki işleriniz, yerleşim, ticaret, girişim, sosyal medya, iş ortaklıkları ve kazanç meselelerin 9 Kasım tarihi itibariyle olumlu yönde gelişeceğinin sinyalidir. 11 Kasım itibariyle çok önemli ve büyük bir projede yer alabilirsiniz. Bu karar sizi çok güçlendirecektir.

    Ekim Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-14-15-24-25-29

    Zayıf Enerjili Günler: 12-13-19-20-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler: 14-15

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8

    Yeniay: 5-6-7

    Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 19-20-21

    Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ekim ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler