KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Terazi burcunda

    Venüs-Terazi geçişi burçları olumlu etkileyecek!

    Şimdi Venüs-Terazi geçişini tabii ki gayet olumlu buluyorum. Sadece 8 ve 11 Ekim adalet, hak, hukuk, dengeler, barış, huzurun tesis edilmesi yolunda verilen mücadelenin işaretçisi olurken, 14, 15, 17, 20 Ekim tarihlerindeki olumlu görünümler bütün bu olguların yerli yerine oturtulacağını göstermektedir. Hayrımıza olsun şimdiden...

    Mutlu haftalar dileğimle,
    Sevgilerimle kucaklıyorum sizleri...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, özel ilişki, iş ortaklığı ve maddi-manevi kazanç yönünde yılın olumlu enerjilerinden biri olarak sayılabilir. Venüs karşıt burcunuzda ilerlese dahi yönettiği bir burçta ve kuvvetli olduğu bir alanda seyrettiği için, faydalı özellikleriyle sizi sarıp sarmalar.

    Bu süreçte uyum ve güzellik arzunuz yükselir. Hayatın genelinde huzur aranır. Elit ortamlar, kazanç anlamında rahatlık ve konfor duygumuz ön plandadır. Kişi karşı cinsle olan temaslarda, bu olgular baş tacı yapılır. İlişkide partnerinizin size karşı anlayışlı ve nazik tavırları, beraberlikte problem varsa da, çözüme kavuşturur. İlişkisi olmayanlar açısından bir partnerde aranan en önemli kriter, ortaklaşa hareket etmeyi bilmesidir. Dönemin nasıl geçeceği öncelikle ilişkinin niteliği veya bir ilişkiden ne beklediğiniz sorusuna cevap bulunmasıyla mümkündür.


    venusterazi 460

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında yöneticiniz Venüs, Terazi burcunda ilerleyecek. Bu sizler açısından, iş-çalışma-sağlık anlamında etkili olup, kişisel olarak kendinizi huzurlu, uyumlu ve mutlu hissetmek istediğiniz bir dönemin belirtecidir. Eğer mesleğiniz insanları güzelleştirme, güzellikler sunma, insanlarla kaynaşma anlamında ise, bu nemde gayet başarılı olursunuz. Detayların, güzelleştirmede ne kadar etkili olduğunu unutmayalım.

    Dönemin bu genel tanımlamalar dışında nasıl şekilleneceği, tabii ki sizin hayata bakış açınız, günlük hayattaki uğraşılarınız ve kendinize gösterdiğiniz özenle birebir alakalıdır. Bu süreçte ilişkiler bir hayli önemsenir. Hiç kimseyle çatışmak istemeyiz. Size değer verildiğinde, siz bunu kat be kat geri yansıtırsınız. Daha fazla çalışır, daha fazla gayret gösterirsiniz. Tam tersi durumda, çalışmaktan zevk almazsınız. Bu dönemde dikkat edilecek bir başka önemli husus, sağlığımızla ilgili kontrolleri yaptırmanız, estetik anlamda güzelliğinize önem vermeniz ve kilo almamak için dikkat göstermenizdir. Venüs lezzet duygumuzu yükseltir. Güzelliğinize önem veriyorsanız, mutlaka dengeli beslenin. Boğalar çabuk kilo almaya müsait kişilerdir. Hele yükselen burcunuz da Boğa ise, daha fazla önem vermek gerekiyor.


    venusterazi 460

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Dönemi genel anlamıyla incelediğimizde öne çıkan en önemli olgu, aşk hayatınızdır. Ayrıca iç dünyanızdaki fiziksel ve ruhsal anlamdaki yaşama arzunuzdur. Bu iki olgu birbirinin içine geçmiş gibidir. Eğer aşkta mutlu iseniz, huzurlusunuzdur. Tam tersi durumda hemen duygusallaşır, şöyle iç dünyanıza çekilerek geçmişi anarsınız. Fakat ne olursa olsun, yönettiği burçta ve olumlu bir evde seyir halinde olacak Venüs süresi, sizin için olumludur ve hayatın güzelliklerini hissetme arzunuz yüksektir.

    Aşk anlamında yılın güzel enerjilerinden biri olarak Venüs geçişi, şans verir. Sürpriz aşkları işaret eder. İlişkinizi güzelleştirir. Bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. Kendinizi huzurlu, mutlu ve uyumlu şekilde dışa yansıttığınız zamandır. Estetik ve konfor duygunuz öylesine yükselir ki, bulunduğunuz bir yerde, karmaşa, çirkinlik, kabalıktan söz edilmez. Aşk size göre anlaşmak, kafaca bir olmak, aynı pencereden bakabilmek demektir. Dönemin nasıl geçeceği, tabii ki yaşam stiliniz ve içinde bulunduğunuz duruma göre değişse de, bu enerjinin genel olarak sizleri mutlu edeceğini söyleyebiliriz.


    venusterazi 460

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında yuvanız, ailevi konular, dostluklar, sosyal yaşam ve ilişkiler anlamında etkili olacak Venüs-Terazi burcu geçişi hoş ve ılımlı bir dönemin işaretçisidir. Ev hayatınızı güzelleştirir, konfor duygunuzu yükseltir, güzel bir yerde yaşamak arzunuzu yüceltir. Huzursuz bir yaşamı kim ister ki? İki günlük dünyada mutlu olmak değil mi isteğimiz? İşte bu geçiş kısa süreli bile olsa, bu mutluluğu yaşamamızda bize ışık olur. Bu dönemde yeni bir yere taşınanlar alışma süresini çabucak ve olumlu şekilde aşarlar. Yaşamlarını sürdürecekleri bu alanda kavga ve huzursuzluk çıkmaması için dikkat gösterirler. Huzursuz bir aile yapısında nefes alanlar için bu dönem, ilişkilerin düzelmesini sağlayıcıdır. Bir ev satın almayı düşünenlerin bu dönemde mutlaka mali açıdan durumlarını gözden geçirmelerinde yarar vardır.


    venusterazi 460

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, sizler açısından iki konuda önem taşıyor. Birincisi çevrenizle olan ilişkiniz, ikincisi mesleki alandaki durumunuz. Gayet olumlu bir geçiştir. Özellikle sosyal ilişkilerin canlanmasını, güzellik ve seçkinlik olgularının yükselişini sağlar. İnsanlarla uyumlu ve hoş bağlantılarda bulunuruz. Kısa bir seyahat, sevdiklerimizle beraber olmak için, bu dönemi tercih etmenizde yarar var. Hem gittiğiniz yerden hem birlikte olduğunuz kişilerden memnun kalırsınız.

    Venüs burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için, fiziksel ve ruhsal anlamda sizi ışıklandırır. Beğenilmenizi sağlar ve sizin de arzularınıza uygun şekilde ilişki yaşamınızda destek olur. Mesleki konularda etkisi ise tabii ki çok önemlidir. Eğer işinizde başarı, huzur ve rahatlık hissediyorsanız bu dönemde verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. İş girişimi düşünüyorsanız yeteneklerinize göre bir tercihte bulunmalısınız. Bu tarihler arasında yapılacak görüşmelerde maddi açıdan doyurucu, ortam anlamında rahat edebileceğinizi hissediyorsanız, karşınıza çıkacak fırsatları olumlu yönde değerlendirebilirsiniz.


    venusterazi 460

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyecek Venüs dönemi, parasal anlamda kazanç konuları başta olmak üzere, maddi ve manevi anlamda kaliteli yaşamak arzunuzun göstergesidir. Kişi böyle bir dönemde, uyum, huzur, seçkinlik ilkesi çerçevesinde ilişkiler kurmak ister. Bu ilişkiler hem kazandırıcı olmalı hem de gönlünüzü hoşnut etmelidir. Girdiğimiz ortamların, birlikte olduğumuz insanların nazik, paylaşımcı kişiler olmasına dikkat ederiz.

    Venüs Terazi burcu geçişi, bilgi ve tecrübelerimizi, yeteneklerimizi öne sürerek para kazanmamızı sağlayabilir. Özel bir ilişki yaşamaya karar verdiğimizde, partnerimizin mali durumunu önemseriz. Bir iş girişimde bulunurken, kazanç elde etmeye yönelik düşünürüz. Başaklar genelde hesaplarını bilen kişilerdir. Kaliteye önem verirler. Ancak ben yine de belirteyim. Venüs geçişlerinde seyahate çıkmak, güzel giyinmek, sevdiklerimizi memnun etmek, göz doldurmak amaçlı harcamalarda bulunabiliriz. Tabii ki ölçüyü kaçırmamızda yarar görüyorum.


    venusterazi 460

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında yöneticiniz Venüs burcunuzda seyrini sürdürecek. Bu tabii ki gayet olumlu, keyifli ve özlenen bir enerji. İhtiyacımız olan huzuru, uyumu, seçkinliği ve arzularımızı tatmin edici gelişmeleri beraberinde müjdeliyor. Her yıl olduğu gibi, Venüs burcumuzda ilerlediğinde, hayatı güzel yönleriyle görmek, yaşamak isteriz. Bu enerji etkili olmaya başladığı andan itibaren, günlük aktivitemizde onun parlak ve güçlü ışığını üzerimizde hissederiz.

    İlişkilerimizde nezaket, çevremizde uyumluluk, fiziksel görüntümüzde güzellik oluşur. Sorunlarımızı mantıklı bir şekilde ve tabii ki kendimizi merkezde görerek çözebilmemiz kolaylaşır. Ancak uzlaşmaya da bir o kadar açık oluruz. Bizi güzel görmelerini, değerli bulmalarını isteriz. Göz önünde olmaktan hoşlanırız. Dengemizi bozabilecek kişi ve olaylardan otomatik olarak uzaklaşırız. Sanki bir kalkan bizi tuhaflıklardan koruyor gibidir. Bize yarar sağlayan ilişkilere yöneliriz.


    venusterazi 460

    AKREP

    Sevgili Akrepler, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında Venüs, Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde, ilişkimizi gözden geçireceğiz. Hayatımızı, sorunlarımızı, arzularımızı, isteklerimizi ve isteyip de henüz ulaşamadıklarımızı gözden geçireceğiz. Kendimize göre düşüneceğiz, durumları ele alacağız ve problemlerimizle yüzleşeceğiz. Bize göre bir ilişkide olması gerekenleri, seçimlerimizi, devam eden beraberliğimizi ele alacağız. Eğer yalnızsak, geçmişi şöyle bir düşünüp seçimlerimizi gözden geçireceğiz. Belki de aradığımız ilişkinin bu dünyada var olmadığını bile düşüneceğiz. Bütün bunları yaparken bir nokta çok önemli.

    Dünyayı sadece kendi penceremizden ve umutsuzca görmemek lazım. Çünkü bunun bize bir yararı olmaz. Biz bu süreçte toparlanmak için bu yüzleşmelerde bulunacağız. Kaldı ki, Venüs-Terazi burcunda yönetici pozisyondadır. Bu durum, gerçek anlamda paylaşımın eş veya sevgililer arasında tekrar sağlanması yönünde gayet olumludur. Ayrıca eski bir sevgilinin tekrar dönmesi de mümkündür. Her anlamda hem dünü hem bugünkü durumu ele alacağız ve dengeli ve sağlıklı bir paylaşım için biz de elimizden geleni yapacağız.


    venusterazi 460

    YAY

    Sevgili Yaylar, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında Venüs, Terazi burcunda transit geçiş yapacak. Bu dönem, gerek sosyal ilişkilerin canlanması gerek hedefimize göre bir yolun belirlenmesi gerekse çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde tespitte bulunulması yönünde önem taşıyor. Venüs Terazide yönetici ve burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için gayet olumludur. Yılın faydalı enerji geçişlerinden biridir. Bu sayede ilişkilerimiz güçlenir, yeni sürpriz tanışmalar gündeme gelir. Hevesli, uyumlu, insanları memnun etmeye dönük ve biz de memnun olmak isteğiyle çevremizle bağlantı kurarız. Bu geçiş, kısa ancak zevkli bir tatilin işaretçisi olabilir. Tat alma, dokunma, hissetme ve ortaklaşa hareket etme arzumuz yoğundur. Hedef belirleme ve hedefimize göre bir iş tespitinde bulunma yönünde bu dönemi kullanabiliriz. Ayrıca bir yeteneğimizi geliştirmek, güçlü kişilerden destek görmek mümkündür. Bu dönem, kişinin kendisiyle, hayatla, konfor ve güzellikle, nezaket ve uyumlulukla hareket etmeye özen gösterdiği bir zaman dilimidir. Karşı cinsin dikkatini çektiğimiz bir süreçtir. Dostlukların kuvvetlenmesini sağlar.


    venusterazi 460

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında yönettiği burç Terazide ilerleyecek Venüs dönemi sizler açısından hem mesleki ve toplumsal hem de aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Mesleki konularda en önemli yansıması, kişinin kendi yeteneklerini değerlendireceği bir alanda sorumluluk alması halidir. İnsan, çalıştığı yerde ve otoritelerle olan ilişkisinde huzur, uyum, hakkaniyet ve paylaşım isteyecektir. Eğer böyle bir işe sahipse, bu süreçte tatmin olur, kendini mutlu hisseder. Çünkü bir işten, beklentisi olanları elde ettiği için, geleceğine de umutla bakar. Tam tersi durumda, hayatın sadece iş ve sorumluluklar üzerine kurulduğu düşünerek sıkılır.

    Bu süreçte sanatsal, sosyal paylaşım, ortaklaşa işbirliği gibi alanlarda çalışabilir. Toplumsal açıdan bu süreçte, kişiler arası ilişkilerde eşitlik ilkesi gözetilir. Sizinle aynı yerde çalışan kişiler veya sizinle aynı ortamı soluyan insanların nezaket ve hak bilir oluşları çok önemlidir. Bunu bulduğunuz yer, verimli çalıştığınız alandır. Bu dönemin aşk anlamında etkisi, ilişkilere bakış açımızın ciddileşmesidir. Oğlaklar bu süreçte gelir geçer tarzda beraberlik yaşamazlar. Sorumluluk sahibi, işi gücü olan, nazik ve eşitlikçi düşünmesini bilen kişilere yönelirler. Eğer ilişkileri varsa, yine bu olguları önemseyeceklerdir.


    venusterazi 460

    KOVA

    Sevgili Kovalar, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs dönemi, görüşleri, dili, inancı bizden farklı olsa da, nezaket ve uzlaşıya açık bir bakış açısıyla ilişki kurduğumuz zaman dilimidir. Bu bakış açısı sizin gibi hümanist özellikte olan burç mensupları için daima kolay olmuştur. İşte bu dönemde, hem kültürel hem özel anlamda yakınlaşmalar meydana gelir. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla paylaşımda bulunmak, birbirimizi tanımak hoşumuza gider ve bizi mutlu eder. Bazen karşımıza çıkan kişi özel bir yakınlaşmanın işaretçisi olurken bazen de sürpriz bir aşkın kahramanıdır. Bu süreç ev ve ailevi konularda da etkili olup, kısa bir süreliğine bir yere gitmek, konaklamak, orada zaman geçirmek şeklinde gelişmeleri işaret edebilir. Sözgelimi uzak bir akrabamızla bir araya gelebiliriz veya partnerimizin ailesiyle tanışabiliriz. Ilımlı, gayet hoş, güzelliklerin hüküm süreceği, yeniliklere açık olduğumuz bu süreçte, güzel yanlarımızla dikkatleri üzerimizde toplarız. Bizimle bir arada olan kişiler gayet mutlu, biz de o kadar huzurluyuzdur.


    venusterazi 460

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 29 Eylül saat 23.52-23 Ekim saat 23.52 tarihleri arasında yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, hem yakın çevremizde bulunan kişilerle olan ilişki ve paylaşımlarımızı hem de finansal konuları ele almak gerekiyor. Venüs güçlü olduğu bir burçta ilerliyor. Ancak astrolojik olarak geçtiği alan dikkatli olmayı gerektiriyor. Hani bazen sırf birileriyle iyi olalım veya bizi sevsinler diye sonradan pişman olduğumuz işlere kalkışırız. Sözgelimi kardeşimize borç vermek veya bir borcun altına kefil olmak, iş ortağımıza güvenmek gibi. Aynı şekilde biz de bunu yapabiliriz. Bir tanıdığımızdan borç alırız veya bize destek olmasını isteriz. İşte bu gibi durumlarda dikkatli olmak lazım. Adil bir bölüşüm, dengeli bir alışveriş olmasına dikkat edelim. Yalnızız diye, karşımıza çıkan bir kişiyi hemen hayatımızın merkezine oturtmayalım. Onu tanıyalım. Kimdir neyin nesidir bir inceleyelim. Venüs hoş bir yansıma, kişiyi cazibeli kılar ve karşı cinsle tanışmasında vesile olur. Fakat bu ilişkinin temelinin güçlü olması önemli. Cinselliğe dayalı veya çıkar üzerine kurulmuş bir ilişki ise, bundan uzak duralım.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler