KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeni Ay Terazi burcunda

    Yeni ay bizi nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, çarşamba günümüz saat 09.14 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeni Ay etkisi altında başlıyor. Bu Yeni Ay, ortaklık konuları başta olmak üzere, karşı cins ile olan her türlü bağımız, bağlantımız, ilişkimiz, rakiplerimizle olan durumumuz yönünde kıymetli olup, gayet olumludur. Ben ve sen demek yerine, biz olmak için çaba gösteren kişilerle sizi karşılaştıran bu Yeni Ay, önümüzdeki bir aylık süreçte, pürüzlü ilişkilerin onarılması, analiz edilerek düzeltilmesi, ayrılmış çiftlerin bir araya gelişi gibi olumlu gelişmelere de işarettir. Bu Yeni Ay, bekar Koçların yeni biriyle tanışmaları ve bu kişiyi yakından tanımaları yönünde önem taşıyor. Tanıyalım diyorum çünkü Yeniayın etkili olduğu bu bir aylık süreçte, Merkür geri hareketleri etkili olacak. Hemen karar vermeyelim. Bu yeniayın yöneticisi Venüs, 29 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, ilişkilerde dengeler nezaketle, paylaşımcı bir ruh ile ve de sevgiyle sağlanabilecek.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü, bu Yeni Ayın, hem hedeflerinizi gerçekleştirmede hem de ilişkilerde aktif bir hareketlenmeyi sağlayacağını gösteriyor. Dengelerin yerli yerine oturtulmasında yardımcı oluyor. Birebir görüşmelerin, eğitim, iş, ticari, hukuk, inanç, farklı bir yere yerleşim, akademik kariyer konularında incelemede bulunmak açısından da bu Yeniayı olumlu buluyorum. Hem iç hem dış dünya ile temasımız bu Yeni Ay sayesinde yüksek olacaktır. Bozmak değil, yapmak ve onarmak adına gayet kıymetlidir.

    Yeni Ay'ın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, çarşamba gününe, saat 09.14 itibariyle oluşacak Terazi burcundaki Yeni Ay etkisi altında uyanıyoruz. Bu Yeni Ay, verimli bir şekilde çalışma arzunuzun işaretçisi olup, iş ortamında, ev içinde, yakın çevrenizle ilgili konularda veya günlük hayatta insanlarla ilişkinizi düzenleme yönünde önem taşıyor. Nezaket bu Yeni Ayın özünde var. Sanatsal çalışmalar, güzellik ve bakım, estetik ve halkla ilişkiler alanlarında da etkindir. İş ortamında sarsılmış dengeleri düzeltici ve sorunları el birliğiyle çözüme kavuşturmanızda size yardımcıdır. Bu yeniayda, uzun süredir huzursuz bir ortamda çalışıyorsanız, şimdi karşınıza çıkan güzel bir fırsatla başka bir iş alanında kendinizi ifade edebilirsiniz. Ben bu Yeni Ay'da ilişkilerinizi gözden geçirmenizde yarar görüyorum. Dengeli olmayan, hatta çoğu zaman huzurunuzu kaçıran insanlara tahammül etmek zorunda değilsiniz. Ancak siz de lütfen davranışlarınızı tekrar bir gözden geçiriniz. Bu Yeni Ayda, eğer işverenseniz, yanınızda çalışan kişilere güzel bir ortam sunmayı, huzuru sağlamayı unutmayınız. Bu Yeniay, güzellik verici olana yönelmenin işaretçisi olduğu için, sağlığınıza özen göstererek moralinizi yükseltmenizde etkindir. Adil ve paylaşımcı, toleranslı ve nazik bir şekilde hareket etmek, böyle bir tavır içinde olmak bu Yeni Ay'ın size güzellikler getirmesini sağlayıcıdır.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni ayın, başkalarıyla ortaklık ilişkinizi, mali konuları, borçlarınızı gözden geçirmenizdeki önemini vurguluyor. İşinizden elde edilen gelir veya size sunulan desteklerin riskten uzak tutulmasında fayda var. Her durumu mantıklı bir şekilde gözlem altına alırsak, kararsız kaldığımız meseleleri de çözüme bağlayabiliriz. Hedefinizin farkında olmak, buna göre işlerinizi düzenlemek, tembellikten uzak durmak, sağlığınızı önemsemek, parasal veya özel anlamdaki ilişkilerinizi yeniden ele almak yönünde ben bu Yeniayın faydalı olacağını söylemeliyim. Hukuk, miras, hisseli paralar, eş veya ortakla olan bölüşümlerin de adil bir şekilde yapılmasında mutlaka yarar var. Çıkarlarınızı gözetin ancak başkalarının da hakkına saygı göstermeyi unutmayın.

    Yeni Ay'ın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, saat 09.14 itibariyle oluşacak Terazi burcundaki Yeni Ay etkisi altında çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu Yeni Ay, aşk hayatımızı, yakın çevremizle olan ilişkimizi, kazançlarımızı dengeli, adil ve ölçülü bir şekilde düzenlememiz adına bizi güçlendiriyor. Sevimlilik, rahatlık, güzellik, paylaşım ve huzur veriyor. Kaliteli olana bizi yönlendiriyor. Seçkin olanı istememizde yardımcı oluyor. Aşkta paylaşımın önemi büyük. Çocuklarımızla ilişkimizde duyarlılık öne çıkıyor. Kazanmak kadar kazandığımızın da tadını çıkarmamızda ağız tadı veriyor. Bu Yeni Ay, şöyle bir hayatın keyfine varmamız için bizi destekliyor. Romantik duygularımızı, baskıdan uzak şekilde aşkla buluşmamızı, nefes aldığımız ortamlarda göz doldurmamızı sağlıyor. Hem başkalarına karşı duyarlıyız hem de bize karşı nazik olunmasını bekliyoruz. Bu Yeni Ay, aşk ilişkilerindeki problemleri çözebilmemizde de yardımcı oluyor. Karşımızdaki kişi ne hissediyor, çevremizdeki insanlar ne durumda, onları da anlamamız ve ona göre davranmamız mümkün oluyor.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni Ay'da, ilişkimizi ciddiyete dönüştürmek amacımızı işaret ediyor. Uzun zamandır birlikteysek, şimdi hayatı el ele birlikte paylaşmayı isteyeceğiz. Kimileri çocuk sahibi olmayı isteyecek, bazıları maddi anlamda iş ortaklıklarına sıcak bakacak. Her ne olursa olsun, yüreğimizin içindeki eşitlik duygusu, ilişkilerde dengelerin yerli yerine oturtulması anlamında bize yardımcı olacak. Nitelikli olana yöneleceğiz ve uyum içinde yaşamayı tercih edeceğiz. Hedefimizin farkında olarak seçimlerde bulunacağız. s

    Yeni Ayı'n sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    **YENGEÇ

    **

    Sevgili Yengeçler, saat 09:14 itibariyle oluşacak Terazi burcundaki Yeni Ay çarşamba günümüzün etkili enerjisi olup, aile içindeki ölçülü ve dengeli paylaşımların, hayatın güzelliklerini birlikte yaşamanın, mutluluğu yeniden oluşturmanın, keyifli bir hayat sürmenin önemini vurguluyor. Dört duvarımız, limanımız olan evimiz içinde, kaliteyi önemsemek, burada dinlenmek, canlanmak arzumuz bu Yeni Ay'da öne çıkıyor. Belki bir ev sahibi olmayı, belki yeni bir yere taşınmayı, bir yuva kurmayı isteyeceğiz. Sakin bir şekilde mali durumumuzu gözden geçireceğiz. Kazanmak ve kazandığımızla hayatımızı garanti altına almak için dileklerde bulunacağız. Bu Yeni Ay'da, evimiz içinde huzursuzluk varsa bitmesi için üstümüze düşeni yapmaya gayret edeceğiz. Önümüzdeki bir aylık süreçte, önemli bir adım atmayı, girişimde bulunmayı düşünüyorsak bu yeniayın kuvvetini arkamıza alarak incelemelerde bulunalım. Hesabımızı bilelim ona göre önümüze bakalım. Ev içinde olsun dışarıda olsun uyumu gözetelim. Bunun gayretinde olalım. Sorunlarımız varsa, bunları da göz ardı etmeden nasıl çözümleriz, bunun üzerinde duralım.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni Ay'da, hem ailevi hem yuvamız hem de çalışma hayatımızla ilgili konulardaki hedeflerimizin farkında olarak düzenlemeler yapmamız adına bizi teşvik ediyor. Sağlığımıza özen göstermeyi, gönlümüzdeki huzurun, başarılı olmamızdaki en önemli koşul olduğunu hatırlatıyor ve bu huzurun temini için bize rehberlik ediyor. Ev alımı, kiralanması, ofis çalışmaları, aile sağlığı gibi konuların da önemle ele alınmasında yardımcı oluyor.

    Yeni Ay'ın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, çarşamba günümüz, saat 09.14 itibariyle oluşacak Terazi burcunda oluşacak Yeni Ay'ın olumlu ışığı altında başlıyor. Bu Yeni Ay umut veriyor, güçlendiriyor, huzuru temin ediyor ve canlandırıyor. Kaliteli olana yöneltiyor ve özellikle çevremizdeki insanların bize olan bakış açısını olumlu yönde dönüştürüyor. Hayat yolculuğunda bazen, öyle durumlar yaşanır ki, insan çaresiz hisseder kendini. Bunlara müdahalede bulunmamız kimi zaman mümkün değildir. Haksızlıklar, kayıplar, gizli düşmanlıklar gibi. İşte bu Yeni Ay, bütün bunların gönlümüzdeki izlerini silebilmemiz, toparlanmamız için destek veriyor. Günlük yaşamdaki tüm zorlukları aşabilmemizde ve güzel, seçkin olanı elde etmemizde rehberlik ediyor. Kişisel anlamdaki güven duygumuzu tamir ettiği gibi, daha da güçlendiriyor. Öz yöneticimiz olan Güneş, isteklerimizi gerçekleştirmemizde bize el verirken, ruhun simgesi Ay, bugünle gelecek arasındaki köprüyü sağlamlaştırarak kendine inanmalısın diyor. Bu inancın yükselişinde Yeni ayın olumlu etkileri bir hayli fazla diyebiliriz.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni ayda, hem aşk hayatımız canlanıyor hem yaşam sevincimiz yükseliyor hem de yenilikler çevremizde belirmiş oluyor. Hedefinin farkında olan birey, bu hedefe varmak için özgüven duygusuyla hareket ediyor. Amacım bu, bunu istiyorum ve bunu elde etmek için kararlıyım diyerek ilerliyor. Görüyoruz ki, bu Yeni ay önümüzdeki bir aylık süreçte sizleri bir hayli aktif hale getirecek. Eskiyi tamir etmeniz, yeniye yer açmanız için ışığınız olacaktır.

    Yeni Ay'ın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, saat 09.14 itibariyle oluşacak Terazi burcunda oluşacak Yeni Ay'ın olumlu ışığı altında çarşamba günümüz başlayacak. Bu Yeni Ay bütçemizin dengelerini yerli yerine oturtabilmemiz, gelir ortaklığı, paylaşımlar anlamındaki işlerimizi düzenlememizde bizlere yardımcı oluyor. Seçkinlik arzumuz bir hayli yükseliyor. Güzel yaşamak istiyoruz. Bunun için de kazandırıcı olan işlere, yönelmekten yanayız. Ancak bir yandan da, öyle sık boğaz edilmek istemiyoruz. Hani olursa, bir iş ortağı, bir eş veya bir arkadaşımızdan da destek bekleyebiliriz. Bu Yeni Qy, bu anlamda bize yardımcı olabilecek durumlar yaratabilir. Gayretli, uyumlu, hem kendimizi hem de başkalarını memnun etme çabası içinde olacağımız bu Yeni Ay'da, bizi zorlayan, kimi zaman arkamızdan işler çeviren kişilere de ne kadar güçlü olduğumuzu gösterebiliriz. Sosyal ilişkilerimizde, ailevi konularda, yuvamız ve değerlerimizle ilgili meseleler üzerinde uyumluluğu, nezaketi, seçkinliği, huzuru ve paylaşımı gözeteceğimiz bu Yeni Ay, yeni hedefler belirleme yönünde de bize ışık olacak bir kuvvetin belirtisidir.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni Ayd'a, evimiz ve ailemizle ilgili konularda yeni hedefler belirmemizde yardımcıdır. Yeni bir yere taşınmak, mevcut evimizle ilgili yeniliklerde bulunmak, ofis açmak, ailemizle bir araya gelmek, artık özgürce kararlarımızı vermek yönünde de bizlere ışık bir kuvvettir. Bir mülkün satışından elde edebilecek kazancı, veya bir ev sahibi olmayı da, bu Yeni Ay'da amaç olarak belirleyebiliriz hatta bunun için analizde bulunabiliriz.

    Yeni ayın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, çarşamba gününe, saat 09.14 itibariyle burcunuzda oluşacak Yeni Ay'ın olumlu ışığı altında uyanıyoruz. Kariyer hayatınız başta olmak üzere, sosyal ilişkileriniz ve kişisel anlamdaki her türlü girişimlerinizde önümüzdeki bir aylık süreç sizler için gayet kıymetlidir. Yakın beraberliklerde uyum, huzur ve paylaşımın etkin olduğu bu Yeni Ay, yeni hedefler belirlemenizde size ışıktır. Etrafınızdaki dünya ile barışmak, isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirlemek ve buna göre ilerlemek anlamında bu Yeniay gayet olumlu gelişmeleri müjdeliyor. Özellikle 29 Eylül sonrası Venüsün burcunuzu ziyaretiyle bu Yeni Ay'ın güzellikleri ve nimetlerinden bir hayli istifade edebilirsiniz. Yaşadığınız zorlukları unutmadığınızı biliyorum. İşte bu Yeni ay, başkalarını memnun etmeye çalışmanın güzelliği kadar kendinize özen göstermenin birebir işaretçisidir. Size barış, sevgi, kardeşlik, huzur, estetik, güzellik katabilecek bu güçlü enerji, bakışların üzerinize çevrilmesini sağlayıcıdır. Diplomatik anlamda ilişkileri düzenleyicidir. Kendiniz için yeni hedefler belirleme yönünde önem taşır. Kendinizi, ideallerinizi, hedeflerinizi, sanatsal yeteneklerinizi veya insanlarla olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirerek olumlu yönde düzenlemeniz adına da sizin rehberinizdir.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni ayda, çevrenizle olan ilişkinizi güçlendirirken, girdiğiniz ortamlarda beğenilmenizi, sorunlarla karşılaştığınızda çözümlemenizi, amacınıza uygun şekilde işbirliğinde bulunmanızı da destekliyor. Tarafsız bir bakış açısıyla, herkes için adalet, huzur, sevgi ve barış dileyebilirsiniz. Hangi görüşten olursa olsun insanları kucaklayabilir, başkalarının da görüşlerine saygı duyabilirsiniz. Yolculuklar, görüşmeler bu Yeni ayın güçlü yansımaları arasında gayet başarılı şekilde geçebilir.

    Yeni Ay'ın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    AKREP

    Sevgili Akrepler, saat 09.14 itibariyle oluşacak Terazi burcunda oluşacak Yeni Ay etkisi altında çarşamba gününü selamlıyoruz. İnsanız tabii ki bu dünyada problemlerle karşılaşıyoruz. Bu bazen ilişki, iş ortaklığı, maddi konularda bizi zorluyor. İşte bu Yeni ay, bu türden zorlanmaları aşabilmek, mantığımızı öne alarak düşünebilmek, ilişkilerimizi adil ve tarafsız bir şekilde gözden geçirmek yönünde önem taşıyor. Mutluluk nedir, beraberlik nasıl olmalıdır, amacımız, hedefimiz ve yapmak istediklerimiz nelerdir? Bunlara bakacağız. Çözebilmek için, sadece kendimizden yana değil, karşımızdaki kişi adına da düşüneceğiz. Beraberliklerde veya genel olarak hayatta bağımlı bir kişi miyiz, sırf bir ilişkiyi yürütmek adına bir çok şeye göz mü yumuyoruz bunları da ele alacağız. Unutmayalım ki, gerçekçi olmak zorundayız. Bu Yeni Ay, şöyle bir geriye çekilerek, yeni bir bakış açısıyla yaşadığımız hayatı, geleceğimizi, beraberliğimiz, ilişki kriterlerimizi, bizi zorlayan durumları tarafsız bir bakış açısıyla ele almamızda rehberimizdir.

    Saat 21.0 Ay-Mars görünümü bu Yeni ayda, kazancımıza göre hareket etmek, yeteneklerimizi tespit etmek gayet önemli olacaktır. Eğitim, iş veya ticari konularda hayatımıza yön vermemiz, mevcut sorunlarımızın ardında yatan nedenleri anlamaktan geçiyor. Nedensiz, çoğu zaman gereksiz meseleleri kafamıza takarak boş yere zaman kaybetmektense, kendimizi geliştirmeye önem vermeliyiz. Böylece doğru seçimlerde bulunabilir, ilişki nedeniyle yaşanan sıkıntılardan uzak durabiliriz.

    Yeni Ay'ın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    YAY

    Sevgili Yaylar, çarşamba gününe, saat 09.14 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeni ayın olumlu ışığı altında uyanıyoruz. Eğitim hayatımız, inancımız, hayata bakış açımız, ticari faaliyetlerimiz, hukukla alakalı işlerimiz ve de başkalarıyla olan her türlü ilişkimiz anlamında olumlu buluyorum. Kendimizi geliştirme, diğer insanlara destek verme, toplumsal hayatta birlik ve beraberlik duygusu içinde hareket etme yönünde bu Yeni ayın güçlü tesirleri altındasınız. Bir grup içinde hem liderlik özelliklerinizi sergileme hem de o grubun bir parçası olduğunuz bilinci içinde hareket etme anlamında da sizleri destekleyici bu Yeni Ay, çatışmadan, tartışmadan, huzur içinde ve birlik duygusuyla insanları kucaklamada hakikaten yararlıdır. Umutlarınızı güçlendirici, ortak projeler için işbirliğinde bulunmanızı sağlayan bu Yeni Ay, organize işler, geleceğe dönük idealler, hedefler belirlemede de size ışık oluyor. Arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendiriyor, başkalarının nazik şekilde size yaklaşmalarını sağlıyor.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni ayın, hedefimize uygun şekilde ilerlememizde ve de işbirliğinde bulunmamızda yardımcı bir güç olduğunu gösteriyor. Farklı bir yerde yaşamımızı yeniden kurabilir, maddi ve manevi anlamda durumumuzu gözden geçirebilir, canla başla mücadele edebiliriz. Yolculuklar, yeni girişimler açısından etkili olan bu Yeni ay, hem özgür bir şekilde kararlar vermemizi hem de gerektiğinde başkalarıyla ortaklaşa ilerleyebilmemizi sağlaması açısından olumludur.

    Yeni Ay'ın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, saat 09.14 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeni Ay etkisi altında günü selamlıyoruz. Toplumsal hayatta iş veya özel anlamda ilişkilerin önemi büyük. Her görüşten insanla karşılaşıyoruz ve her görüşten insanla bir arada çalışıyoruz. Bazen hakikaten yorucu oluyor bu durum. İşte bu Yeni Ay, nezaketin, adil düşünmenin, sen ve ben demek yerine biz olmanın ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızda ve anlatmamızda, haklı ile haksız arasındaki ayrımı bilinçli bir şekilde yapabilmemizde bize destek veriyor. Bu yönlerimiz, bu güzelliklerimiz başkalarının dikkatini çekecek bugünlerde. Önümüzdeki bir aylık süreçte hem iş ilişkilerimizde, hem iş tercihlerimizde hem de çevremizde bulunan kişilerle ortaklaşa çalışmak adına düşünebiliriz. Bulunduğumuz ortamda çalıştığımız insanlarla iyi ilişkiler kurmayı, başarılı işlere imza atmayı gönülden isteyelim. Biz bu niyetle hareket etmeye çalışalım. Bunun karşılığı mutlaka bize olumlu yönde geri dönecektir.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni Ay'ın, kariyer hayatımızla ilgili konularda elbirliğinin önemini vurgularken, önemli projeler, çalışmalar, eksiklerin giderilmesi anlamında bir gözden geçirişin de işaretçisi olacağını gösteriyor. Bu bir aylık süreçte, Merkür geri hareketi hem sosyal ilişkilerde hem de mesleki anlamda etkili olurken, Yeni Ay'ın adil, tarafsız, işbirliğine yönelik kuvvetli yansıması ile başarılı gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler, toplumsal aktiviteler, güzellik, barış, yenilikler, kendinize dikkat etme anlamında da enerjiniz yüksek olacaktır.

    Yeni Ay'ın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    KOVA

    Sevgili Kovalar, çarşamba gününe, saat 09.14 itibariyle Terazi burcunda oluşacak pırıl pırıl bir Yeni Ay ile adım atıyoruz. Sizi eğitim hayatınızdan, ilişkilerinize, çalışma hayatınızla ilgili konulardan hedeflerinize kadar her alanda başkalarıyla işbirliğinde bulunmaya teşvik eden bu Yeni Ay gayet olumludur. Dengeli, uyumlu, adil ve diplomatik tarzda hareket etmenin, farklı düşünse de başkalarını kucaklamanın önemini vurguluyor. Dünyanın yaşanabilir hale getirilmesi için üstünüze düşeni yapmaya hazır olunuz. İkili ilişkilerde görüş farklılıklarının, hayatı ele alış biçiminizin farklılığı yüzünden kavga etmek yerine, birbirinize sevgiyle yanaşmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu bu Yeni Ay'da hissedebilirsiniz. Karşınıza çıkan insanlar size gönülden destek olabilirler. Bu yeniay halkla ilişkiler, adalet, diplomasi, arabuluculuk, sanatsal anlamdaki işlerde başarı kazandırır. Yeni ortaklar, yeni işler anlamında yüreklendirir. Herkese eşit davranarak, bulunduğunuz alanda saygı, sevgi görmenizde rehberiniz olur. Sizden konuşurlar, sizin ne kadar barışçıl bir insan olduğunuzdan söz ederler. Eğitim hayatınızda, başka bir yere yerleşimde, yeni insanlarla tanışmada bu Yeni Ay'ın gücünden istifade edebilirsiniz. Sağlık, estetik, bakım anlamında kendinize ve size ihtiyacı olanlara destek verebilirsiniz.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni Ay'ın, iş girişimleri, araştırma, görüşmeler, işbirliği anlamında bir hayli aktif olmanızı sağlayacağını gösteriyor. Hedefinizi gerçekleştirmenizde başkalarının sizi destekleyeceğini müjdeliyor. İnandığınız yola, varmak istediğiniz yere, bağlantı kurmak istediğiniz kişilere şimdi ulaşma zamanınızdır. Sosyal hayattaki ilişkiler popüler olmanızda, tanınmanızda birebir ışığınızdır. Başkalarını yüreklendirerek, onlara da adil davranarak bir çok kişinin gözünde yücelebilirsiniz.

    Yeni Ay'ın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız güzellikler yaşatması dileğimle,


    yeniay terazi1 450

    BALIK

    Sevgili Balıklar, saat 09.14 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeni ay, Çarşamba günümüzün kıymetli bir enerjisi olup, önümüzdeki bir aylık sürecin başkalarıyla ortaklaşa ilişkilerin gözden geçirilmesi yönündeki önemini vurguluyor. Bizim burada üzerinde durduğumuz en önemli nokta, dengeli ve uyum olana yönelmektir. Huzursuz olduğumuz hiçbir ilişkinin bize faydası yok. Biz de, mevcut beraberliklerimizi ister özel ister iş anlamında, bu Yeniay sayesinde ele alacağız. Çalışma hayatımızda veya aşkta, ne alıp verdiğimize, duygudaşlık kurup kurmadığımıza, tatmin olup olmadığımıza da bakacağız. Birileri bencil mi düşünüyor veya bizi önemsemiyor mu, aldığı kadar vermiyor mu, bunu da gözden geçireceğiz. Sonuçta önemli olan, ortaklıktır. Ancak bunun adil olması önemlidir. Bu bir aylık süreçte hukukla ilgili davalar, yeni başlayacak ortaklıklar veya bitecek olanlar ayıklanacaktır. Bölüşümlerin çok adilce yapılmasında yarar vardır. Şüphelerimiz varsa, bunları ılımlı şekilde konuşmak yararlı olur. Kaldı ki, önümüzdeki bir aylık süreç her işin, her ilişkinin tarafsız bir şekilde mercek altına alınması yönünde kıymetlidir.

    Saat 21.30 Ay-Mars görünümü bu Yeni Ay'ın, mali ortaklıklarda anlaşma sağlanması ve de iş hayatınızla ilgili konularda da işbirliği anlamında bir hayli etkili olacağını gösteriyor. Burada önemli olan sizin amacınızdır. Bu amacı gerçekleştirmek adına cesur, yanlışlar varsa kabul edecek tarafsız, ölçülü ve dengeli hareket etmenizdir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler