KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş'in Terazi burcunda oluşunun burçlara etkileri

    Güneş, burçların hayatını nasıl değiştirecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, evlilik, uzun süreli ilişkiler, iş ortaklıkları, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde etkili olup, sizin istek ve arzularınız ile partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın ortaya konduğu, her iki kişinin de birbirine ayna olduğu zamandır. Sağlam ilişkilerde birlik ve beraberlik içinde bütünlük sağlanır. Ancak problemli çiftlerde uyumsuzluk rahatsız edici olabilir.

    Güneş-Terazi burcu geçişinde dikkat etmemiz gereken tarihler: 4,7,8 Ekim olarak öne çıkıyor. 4 Ekim, sadece ilişki meselelerinde değil, mesleki konularda da önem taşır. Dış dünyadan size yönelen tepkiler ile sizin yapmak istedikleriniz arasında çelişki oluşur. Sorumluluklarınız sürekli kendini hatırlatır. Çok çalışsanız, mücadele etseniz, ne elde ediyorum ki değmez diye düşünürsünüz. Ancak hayat şartları gereği uymak zorunda olduğunuz durumlar vardır. Kendinizi baskı altına alınmış gibi hissederseniz. 7 Ekim tarihinde bir yandan ilişkimizle ilgili konularda bizi adil davranmaya mecbur bırakıyor diğer yandan arzu ettiğimiz yenilikleri bir an önce uygulama hevesimizi körüklüyor. Bu durum, ilişkilerde dengeleri zorlayıcı olabilir. Bir taraf yetti artık diyebilir, idare etmek istemeyebilir.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Ufak tefek de olsa bazı şeylerin sizi gerginleştirmesi mümkündür. Boşluk süresince yanlışları, ters giden durumları, etrafındaki insanları, olayları gayet iyi algılarsınız. Bu algılama doğal olarak işimize yarayabilir. Bazı kişiler tabii ki ters tepkilerde bulunarak bizi kızdırabilirler. Bunlar görülmesi muhtemel durumlardır. Olağan karşılamalı, elimizden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince, iş ortamında dengeli ve uyumlu davranmak zorunda kalırsınız. Kişisel anlamda enerjinizi en çok merkez aldığınız alan çalışma hayatı, sağlığınız, ortaklaşa işler, sanatsal faaliyetler veya günlük hayatta bir araya geldiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizdir. Eğer gerçekten adil olmayan ve haklarımızın gözetilmediği bir ortamda yaşıyor ve çalışıyorsak kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Hani o, sakin-sabırlı halimiz pek kalmayabilir. Uyumlu davranmayabiliriz. Çünkü, biz de doymak istiyoruz. Eh, problemlerimiz varsa, neden birileri idare etmek zorunda kalayım diye aklımızdan geçirebiliriz. Toleranslı davranmak istemeyebiliriz. İyi bir işimiz olsun, sağlığımız yerinde olsun, bulunduğumuz ortamda herkesin birbirinin özlük haklarına saygı göstermesini bekleyebiliriz.

    Bu geçiş süresinde 4,7, 8 Ekim tarihleri önemlidir. 4 Ekimde, her konuda kendinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmenin, tedbirsiz hareket etmemenin, gücünüzü yanlış alanlarda ve konularda kullanmamanın gerekliliğini işaret ediyor. Görüş yapınıza uymayan bir takım kişiler yüzünden zaman kaybettiğinizi veya kafanızın içindekileri ortaya koyamadığınızı düşünebilirsiniz. Bütün bunlar iş seçeneklerimizi, durumumuzu tekrar bir gözden geçirmemiz yönünde baskılayıcıdır. 7 Ekim tarihinde, iş hayatınızdan sağlığınıza kadar her alanda kısıtlanmaktan, tek düze yaşamaktan, susturulmaktan ve susmaktan hoşlanmazsınız. Yanlış olan gidişata dur demek istersiniz. Kafanızın içindeki değişimlerin gerçekleşmesini dilersiniz. Bir şeyler yapılmalıdır ve beklemeye tahammülünüz yoktur.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Hem fiziken hem ruhsal hem de sağlıklı bir biçimde yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu düşünerek, sorunları kafanızda büyütmemenizde yarar vardır. Hayatın güzellikleri gibi zorlukları da bir bütün içinde değerlendirilirse boşluk etkisi altında kendimizi yormamış, tedirgin etmemiş oluruz.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Terazi burcu geçişinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir.

    Bu geçiş süresi içinde 4, 7, 8 Ekim tarihlerindeki enerjiler önemlidir. 4 Ekimde, aşk hayatınızla ilgili konularda öne çıkmak, ilişkide tüm çekiciliğinizi ortaya sürebilirsiniz. Eğer bir amacınız varsa ve bunu elde etmek istiyorsanız her türlü yolu denersiniz. Cinsellik özellikle çiftler arasında bir hayli etkilidir. Hatta sırf buna dayalı yürütülen bir beraberliğe adım atılabilir. Ancak ben yine de, dengeli ve sağlıklı bir beraberliğin önemli olduğunu belirtmek isterim.

    7 Ekim tarihinde, yeni bir aşk her an kapımızı çalabilir. Bir yandan huzurlu, uyumlu paylaşım isteriz ancak diğer yandan üzerimizde baskı uygulanmasına gelemeyiz. Sosyal hayatımız bu tarihlerde hızlanır. Değişik insanlarla bir araya gelebiliriz. Burada önemli olan kafamızın içindeki ilişki kriterlerini gözden geçirmek ve buna göre karar vermektir. Dengeli paylaşımlar tabii ki çok kıymetlidir. Problemli bir ilişkimiz varsa, bu tarihlerde dikkatli olmamızda yarar görüyorum.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında her şey umduğumuz gibi gitsin isteriz. İşler biraz karışsa hemen panik oluruz. Dikkatimizden kaçan, unuttuğumuz veya aklımıza gelmeyen şeyler, bize engel olduğunda sıkılabiliriz. Burnumuz aksa, kendimizi berbat hissederiz. Sakin olmakta tabii ki yarar vardır. Gerginlikten, takıntılı düşünmekten uzak durmak olumludur. Olayları kontrol etmeye çalışmamalı, her şeyi kendi doğal düzeni içinde düşünmeli, gerilimli tepkilerde bulunmamalısınız.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında, Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Ailevi yaşantımız evimizin içindeki huzur ve uyum arzumuz, dengeleri yerli yerine oturmuş bir ortamda yaşamak isteyeceğiz. Eğer sorunlarımız varsa, ev içinde rahatsızsak bunlara susmak yerine ılımlı bir şekilde konuşmak, sıkıntılarınızı dile getirmek, birbirinizi dinlemek faydalı olacaktır. Bu geçiş, finansal konularda da etkilidir. Güzel görünmek, modayı takip etmek, kaliteli ürünler satın almak amacıyla kesenin ağzını bir hayli açabilirsiniz. Partnerinize hediyeler sunmak, jestler yapmak, ne kadar kibar ve zarif biri olduğunuzu göstermek istersiniz. Evinizle ilgili alışverişlerde bulunabilirsiniz. Bütçenizin dengelerini bozmamaya gayret ediniz.

    Güneş-Terazi geçişinde 4, 7, 8 Ekim tarihleri önemlidir. 4 Ekim tarihinde, özellikle ev içinde ve ilişkinizle ilgili konularda partnerinizin baskın tavırlarına karşılık sizin aradığınız huzuru bulamamanız bir hayli rahatsız edici olabilir. Genel olarak anlaşmazlıkları körükleyici olan bu tarihte üzerinizdeki baskılar nedeniyle dayanmakta, dengeli davranmakta, idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bir taraf oldukça dediğim dedik, diğer taraf alttan almaktan yorulmuş bir şekilde olacağından, böyle bir günde size tavsiyem durumları iyice çıkmaza sokmamak, gerginlikten kaçınmaktır. Şu aranızdaki problemleri bilinçli bir şekilde ele almanız şart gözüküyor.
    7 Ekim tarihinde iş hayatınızdan ailevi meselelere kadar olan konularda gelişim, değişim ve yenilenme anlamında bir hayli zorlanabiliriz. Bir yandan huzurlu bir yaşam arzulamak diğer taraftan dışarıdaki sorumluluklarla baş etmeye çalışmak kolay olmayabilir. Dikkatli olmakta yarar görüyorum.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bir yerden diğer bir yere ulaşmakta zorluklar, gecikmeler yaşanabilir. Ay, iletişim, haberleşme ve yolculuk evinizden geçtiği için, biraz titizlenebilir, aksilikler yüzünden sıkılabilirsiniz. Sakin olmakta yarar görüyorum. Bu süre içinde hangi konuda olursa olsun, incelemeden, detayları gözden geçirmeden, üzerinde düşünmeden bir adım atmayalım.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, uyum ve denge çerçevesinde, nezaket ölçülerinde, huzurlu paylaşımlarda bulunmanın zamanıdır. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkiniz önem kazanır. Bir problem olduğunda, can bildiğimiz kişilerin bize destek olmasını bekleriz. Bu dönemde Aslanlar, karşıt görüşte olan kişilerle çatışmadan, belli bir uyum ve denge çerçevesinde, yapılarında bulunan cömertlik, sıcak yüreklilikle ilişki kurmaya çalışırlar. Ancak her zaman bu böyle olmayabilir. Bazen arzularımız, hayata bakış açımız gereği veya geçtiğimiz süreç nedeniyle biz de insanlardan anlayış, samimiyet bekleriz. Bir problem olduğunda, tek başımıza altından kalkmaya çalışsak da, başkalarının da bize destek olmasını, anlayış göstermesini bekleriz. Çünkü bizim de arzularımız ve isteklerimiz vardır.

    Güneş-Terazi geçişinde 4, 7, 8 Ekim tarihindeki görünümler önemlidir. 4 Ekimde, eğer memnun olmadığınız bir çevrede, işte veya ortamda yaşıyorsanız, pek mutlu değilseniz, zaman geçtiği halde yapmak istediklerinizi gerçekleştiremiyorsanız sorumluluklar bir hayli sizi sıkıştırabilir. Bu tarihte, sabretmeye pek gönlünüz yoktur. Özellikle sağlık anlamında bir hayli dikkatli olmak gerekir. İş- ilişki veya bir meseleyle ilgili karar vermekte zorlanabiliriz. Uzun vadeli düşünmeye, şartlara göre bilinçli gözden geçirmelerde bulunmaya çalışmalıyız. 7 Ekim tarihinde, hayatımıza yenilikler katmak, değişimde bulunmak isteyeceğiz. Çevresel anlamda olsun, insanlarla birebir ilişki anlamında olsun hep daha yeni hep daha işlevsel olana yöneleceğiz. Birilerine uymak değil, kendimize göre doğru olanı yapmaktan yana kararlar verebiliriz. Ancak bir önemli husus, verdiğiniz kararın artı ve eksilerini iyice hesap etmenizdir.

    Saat 15.4-24 Eylül saat 06.59 arasındaki Ay boşluk etkisi altında parasal işlerimizi, hesaplarımızı bu zaman dilimi içinde dikkatlice yapmakta yarar görüyorum. Özellikle alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasındaki etkili Güneş-Terazi geçişi, parasal konularda strateji belirleme zamanıdır. Dengeli bir bütçe için bu şarttır. Harcamaların bir kısmı kişisel ihtiyaçlarımızın alımı ve sevdiklerimizi memnun etmek isteğimizle yapılır. Ancak hesapta olmayan giderler de görülebilir. Ek kazançlarda eş veya ortaklarınızdan destek görebilirsiniz. Bu geçişte Başaklar, hem ilişkilerinde hem de kazanç konularında bir strateji belirleme gereği duyacaktır. Çünkü huzur bulmak, hayatla uyum sağlamak, geleceği kurmak istiyorsa bu şarttır. Sadece maddi ve manevi anlamda değil, bu yıl ki geçiş fiziksel ve psikolojik yönde de tesirli olup kendimizi huzura kavuşturmak arzumuzun da birebir göstergesidir.

    Güneş-Terazi geçişinde 4, 7, 8 Ekim tarihlerindeki görünümler gayet önemlidir. 4 Ekim tarihinde, iş hayatınız veya ilişkiniz, belki çocuğunuzla ilgili meseleleri halletmek için paraya bir hayli ihtiyaç duyabilirsiniz. Genel olarak şöyle bir durumunuzu gözden geçirdiğinizde, hayatın güzelliklerinin tadına varmak ve geleceğinizi yönlendirmek için paranın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha farkedersiniz. Artık bir şeyler yapmalı, güç kazanmalı ve rahat bir yaşam sürmeliyim diye düşünürsünüz. İşte bu düşünce, maddiyatla ilgili konularda harekete geçmenizi sağlayabilir. 7 Ekim tarihinde, sizi huzursuz eden, üstünüzde yük oluşturan problemlerden bir an önce kurtulmayı düşünürsünüz. Kişisel çıkarlarımızı korumamız, dilediğimiz sonuca ulaşmamız için bir hayli mücadele verebiliriz. Maddi ortaklıklara, kimlerle iş birliği yaptığımıza çok dikkat etmek gerekir. Bir de borcu borçla kapatmayalım, kimseye güvenip zor durumda kalmayalım.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, etrafımızdaki gelişmeleri fazlaca inceleriz. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa bunu dile getiririz. Açık sözlü ve fazlasıyla dürüst olduğumuzu düşünsek de, birileri bizim için farklı gözlemde bulunabilir. Şartlarımızı yetersiz bulabiliriz. İşler yolunda yürümediğinde endişelenebiliriz. Boşluk süresince, çevrenizle olan irtibatınızda iletişime dikkat etmekte yarar var.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek. Dış dünyada kişisel anlamda kendimizi merkeze almak ihtiyacı duyabiliriz. Bir yaş daha büyümek, ister istemez hüzün veya heyecan yaratır. İlişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Uyum ve paylaşımdan yana olacağız. Tabii ki bu süreç genel anlamıyla olumludur. Ne de olsa bir yaş daha almak, kendimizce kararlar vermek, şöyle bir geçmişte yaşadıklarımıza bakmak, geleceğimizi, ilişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Bu dönemde bizim için önemli olan, kimseyle çatışmadan, gerilmeden, uyum ve paylaşımdan yana bir süreç geçirmektir. Bu bizim doğamızda zaten var olan bir olgudur.

    Bu geçişte, üç önemli tarih dikkat çekicidir. 4, 7 ve 8 Ekim. 4 Ekim tarihinde, hayatınızı yönlendirmek amacıyla bir iş üzerinde karar vermeniz gerekebilir. Ailevi konularda, evinizle alakalı meselelerde, ofis ortamında çalışıyorsanız bu alanda bir baskı söz konusu olabilir. Yoğun bir mücadele söz konusudur. Düşündüğünüz yeniliklerin, değişimlerin yavaşça ve gayet tutarlı, dengeli bir şekilde gerçekleştirilmesi lazım. Başarılı olmak için, mutlaka iyi bir planlamaya ihtiyacınız var. 7 Ekim tarihinde, değişim ihtiyacı ve yenilik arzusu özellikle ikili ilişkilerde veya iş ortaklıklarında bir hayli önem taşıyor. Taraflar olarak konuşmanın doğru olacağını, çekişmenin, huzursuzluğun, uyumsuzluğun, anlaşmanızın önünü tıkayacağını bilmenizi isterim. Bazı Teraziler için bu tarih, yeni bir ilişki anlamına gelebilir. Ancak partnerin ilişkileri ele alış biçimi ile sizinki arasındaki farkı iyi gözlememekte yarar var. Problemler bu tarihte, beraberliklerde sürpriz gelişmelere neden olabilir. Aklımız başımızda olsun.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasında Ay boşluk etkisi devrede olacak. Bu zaman süresince, birbiriyle çelişkili düşüncelerimiz olabilir. Tamam dediğiniz bir şeyden vazgeçebilir, başka bir karar verebiliriz. Ancak boşluk zamanlarında, olan duruma şöyle bir bakmak faydalıdır. İşlerimizi kusursuz bir şekilde yapmaya çalışsak da, bir eksiklik oluşabilir. Bunu doğal saymak, ancak dikkatli olmayı da ihmal etmemek gerekir.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    AKREP

    Sevgili Akrepler, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında, Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, fiziksel ve ruhsal anlamda huzur ve uyum arzumuzun işaretçisidir. Bir takım olaylar nedeniyle belli bir güvensizlik, çelişki ve kararsızlık hissedebiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tadımız kaçar. Fiziksel ve ruhsal anlamda, huzur ve ilişkilerde denge gayet kıymetlidir. Ancak işin ilginç yanı, bunları istememize rağmen, hayata öyle ikilemli bir tavır içinde bakarız ki, dış dünyadan ziyade kendi içimizdeki çelişkiler bizi zorlayabilir. Bazen oldukça bilinçli davranırken, bir anda bilinçsizce, öylesine tepkilerde bulunabilir, kararlar alabiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tatmin olmayız.

    Güneş-Terazi geçişinde 4, 7, 8 Ekim tarihindeki görünümler bir hayli önemlidir. 4 Ekim, tarihinde, çevremizdeki insanlarla ilişkimizde, baskılayıcı unsurlar, beklenmedik dengesizlikler rahatsız edici olabilir. En ufak bir probleme sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Dayatmalar, yenilik anlamındaki girişimlerin yavaşlaması, sürekli birilerinin taleplerini karşılama mecburiyeti sizi yorabilir. Dengesiz olan ne varsa, karşınıza dikilerek sizi düşünmeye zorlayabilir. Sağlığınıza lütfen dikkat ediniz.
    7 Ekim tarihindeki görünüm, ihtisas yaptığınız alanla ilgili iş bulma zorluklarının yarattığı gerilimi işaret eder. Aslında serbest çalışmak istersiniz fakat dışarıdaki koşullar nedeniyle bunu da yapmakta zorlanırsınız. İlişkileriyle alakalı problemlerle uğraşabilirsiniz. Karşılıklı restleşmeler, atışmalar, gereksiz sözler sinirinizi bozar. Bu tarih, yeni işe başlayan özellikle stajyer konumundaki kişilerin yaşadıkları zorlukları işaret edebilir. Hangi konuyla ilgili olursa olsun bir şeyi derleyip toparlamak, düzene koyabilmek anlamında sabırlı olmak gerekir.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasındaki Ay boşluk etkisi altında zamanın iyi düzenlenmesinde yarar var. Sosyal anlamda pek girgin ve sıcak davranmayabiliriz. Arkadaşlarımızın, partnerimizin bize karşı ilgili olmasını arzularız. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamızda veya onlara yardımcı olmamızda yarar var.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    YAY

    Sevgili Yaylar, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal yaşamda birebir bağlantımız olan kişilerle ilişkimize önem verdiğimiz zamandır. Uyumlu ve dengeli insanlarla bir arada olmak isteriz. Kaprisli, bencil insanlardan uzak dururuz. Yeni kişilerle tanışırız. Bu da dönemin hoş etkileri arasındadır. Elit, kaliteli, popüler mekanları tercih ederiz. Özellikle davetler, organizasyonlar, insanların bir araya geldiği sanat mekanları ilgimizi çeker. Genel olarak bu dönemde, sosyal hayatta kurulan ilişkiler, yeni insanlarla tanışmak, beraberliklerimizde uyum ve paylaşımdan yana düşünmek kolaylaşır. Maddi konularda girişim arzumuz yoğundur, hedefimize varmamızı sağlayacak insanlara ulaşma ihtiyacımız bir hayli yüksektir. Aşka kapılarımız açıktır. Başkaları bizden farklı düşünse de, bu farklılıkları adil ve nazik biçimde dengeye oturtmak isteğimiz ön plandadır.

    Bu geçişte 4, 7 ve 8 Ekim tarihlerindeki görünümler bir hayli önem taşıyor. 4 Ekim tarihinde, yeni bir işin yürürlüğe konması için ihtiyaç duyulan paranın göstergesidir. Ayrıca parasal konuları merkez aldığımızın göstergesidir. Stresli olabiliriz. İş hayatınız, sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, umutlarınız yönünde mantıklı düşünmekte yarar vardır. 8 Ekim tarihinde, enerjiniz gayet yüksek olacak. Yeni bir girişim söz konusu olabilir. Artık durmaya, beklemeye niyetiniz yoktur. Hem aşkta hem hayatınızı ilgilendiren konularda atılımda bulunmaya çalışırsınız. Hem çevrenizle ilişkilerinizde popülerliğiniz yükselir hem de aşkta aktifsinizdir. Uyumlu dostlar, adil insanlar, sosyal yaşam, dengeli dostluklar ve amacınıza uygun işlerle adınızı duyurmaktan yana düşünürsünüz.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasında Ay-boşluk etkisi altında eleştiri, kinayeli konuşmalar, bazı kişilerin gereksiz abartılı tavırlarıyla karşılaştığınızda tepki gösterebilirsiniz. Ancak biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. İş hayatında uyum, huzur, iş birliğinin önemsendiği zamandır. Otoritelerle aramızda belli bir ölçü, mesafe vardır. Sorumluluklar yerine getirilir. Fakat bunun karşılığında değer bilirlik bizim için önemlidir. Ortama uyarız. Nazik davranmaya çalışırız. İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar. Sizler bu dönemde, çalıştığınız ekip içinde veya yer aldığınız ortamlarda bencil tavırlardan hoşlanmadığınız gibi, sizi umursamayan kişilerden de pek hoşlanmazsınız. İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar. Bu yılki geçişte üç önemli tarih öne çıkıyor. 4, 7, 8 Ekim.

    4 Ekim tarihinde, kariyer hayatımızı fazlasıyla önemseyeceğiz. Sorumluluklar sürekli üzerimizde baskın ve biz de gerek iş ilişkilerinde ve gerekse kendimizle alakalı tüm konularda garantili olanı istiyoruz. Birileri idare etmekten yana değiliz. Çalışıyorsak, emek veriyorsak, dikkat ediyorsak bize de aynı şekilde davranılmasını istiyoruz. Bu tarihte özellikle yorgunluk ve terslikler nedeniyle gerilimli davranabiliriz.

    7 Ekim tarihinde, kısıtlanmaya, aynı yerde dolanıp durmaya, baskı altında kalmaya, disipline edilmeye tahammül gösteremeyiz. Değişim ihtiyacımız yoğundur. Yaşadığımız ortamda, ev içinde veya bir yuva kurmak anlamında veya mesleki konularda yenilenmek isteriz. Hele dışarıda veya içeride bir şeyler üzerimize gelirse, canımızı sıkarsa buna bir hayli ters tepki gösterebiliriz. Yetti artık deriz. Kimseyi de idare etmek istemeyiz.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bizimle aynı düşüncede olmayan, farklı görüş yapısına sahip kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Bu gibi durumlar size sıkıcı gelse de doğal karşılamak durumundayız. Herkesin kendince bir düşündüğü var. Bize doğru gelen, başkasına tuhaf görünebilir. Sakin olmaya çalışalım.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    KOVA

    Sevgili Kovalar, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, farklı görüşten insanlarla karşılaşabilir, tanışabilir, iş birliğinde bulunabiliriz. Sanatsal ortamlar, sergiler, davetler, trend olan her şey, ilişkiler, yolculuklar, organizasyonlar, eğlenceli geziler, turlar, insanları bir araya getirici her şey hoşumuza gider. Kovalar bu dönemde bazı meseleler üzerinde ikilemde kalsalar da, bir çıkış yolu mutlaka bulunur diye düşünürler. Artıları, eksileri bir kefeye koyarak problemlerin üstesinden gelmeye çalışırlar. Yenilik ve değişik ihtiyacınız bu süreçte bir hayli yüksektir.

    Bu geçişte 4, 7, 8 Ekim tarihlerindeki görünümler bir hayli önemlidir. 4 Ekimde bir yandan uyumlu davranmaya çalışırken, diğer yandan korkularınızın esiri olabilirsiniz. Baskılar karşısında zorlanabiliriz. Güven duygumuz azalabilir. Girişim, ilişkiler, yenilikler anlamında bir adım atmak isterken, sorumluluklar nedeniyle uymamız gerekenler önümüze konabilir. Biz derinlemesine düşünmek ve sakin olmak durumundayız.
    7 Ekim tarihinde, hayatın acımasız yanlarının farkındayız. Zaten bu nedenle değişimde bulunmak isteyeceğiz. Artık işlemeyen ne varsa onu geride bırakmaktan yanayız. Yeniliklere açığız ve bu yöndeki her kıpırtı bizi kendisine delice çekebilir. Çevremizle olan ilişkimizden, hayatımızda olmasını istediğimiz her ne varsa ona doğru yönelebiliriz. Ben buradayım deme cesaretine sahip olacağız. Bir sürpriz gelişme, bir heyecan kapımızı çaldığında onu buyur edebiliriz.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasında etkili olacak bu süreçte, planlarınızı titizlikle uygulamakta zorluklar yaşanabilir. Bir yerden başka bir yere ulaşmamızda gecikmeler yaşanabilir. Bu zaman süresince, değişmesini, düzenlenmesini, bir şekilde yoluna koyulmasını istediğimiz işleri tam olarak halletmemiz kolay olmayabilir.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,


    gunes terazi2 451

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 23 Eylül saat 05.29-23 Ekim saat 14.57 tarihleri arasında, Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ortaklaşa kazançların adil biçimde pay edilmesini bekleriz. Eş veya iş ortağımızla finansal konular üzerinde görüşürüz. Kazançlı çıkmak isteriz ancak bencil bir hırs değildir bu. Birleşmek, bütün oluşturmak adına bir arzudur. Ancak bu geçişte birileri bizim gibi düşünmeyebilir veya şartlar gereği biz, birilerine ayak uydurmak zorunda kalabiliriz. İsteriz ki, elimizi uzattığımız, gönlümüzce sarmaş dolaş olduğumuz kişi veya kişiler adil ve tarafsız bir şekilde bize doğru yönelsinler. Bu süreçte 4, 7, 8 Ekim tarihleri önemlidir.
    4 Ekim tarihi, uzun vadeli düşünülen işlerin, planlamaların, görüşmelerin bizim için ne kadar gerekli olduğunu işaret ediyor. Ancak belirsizlikler, yerli yerine oturmayan meseleler ilişki ve iş ortaklıklarında önümüzü görmemize engel olabilir. Kendimize güven duyacağız ama kimlerle ilişkimiz olduğuna da bir bakacağız. Bizi engelleyen, gelişimi yavaşlatan ilişkiler mi yaşıyoruz yoksa birlik ve bütünlük içinde el ele verdiğimiz, bir hedef belirlediğimiz kişi ve kişilerle mi beraberiz? Bunlar çok önemli.
    7 Ekim tarihinde, parasal konularda özellikle ilişkilerin önemi bir hayli fazla. Şu andaki mevcut parasal meselelerin bir an önce çözümlenmesi için işbirliği şart gibi. Ancak bizim, gözümüzün açık olması gerekiyor. Çünkü ortam şartları veya bir takım nedenler, hesaplarımıza uymayabilir. Hesapta olmayan bir borcu ödemek zorunda kalmayalım. Anlaşalım diye, sonradan pişman olacağımız acil kararlar vermeyelim.

    Saat 15.14-24 Eylül saat 06.59 arasında Ay-boşluk etkisi altında bazı kişilerin garip hareketleri, gereksiz meseleler üzerinde durmaları mümkündür. Kendi kendinizi motive etmek durumundayız. Özellikle ilişkimizi ilgilendiren konularda, bu zaman dilimi içinde dikkatlice konuşmakta yarar var.

    Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler