KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    22-28 Eylül 2014 haftalık burç yorumları

    Astroloji Danışmanı İremsu'dan haftalık burç yorumları...

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi harika bir gün. Attığınız her adım başarıyla sonuçlanır. 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda seyrine başlıyor. İlişki hayatınızla birebir konularda etkili olan bu geçiş sizin istek ve arzularınız ile partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın ortaya konduğu, her iki kişinin de birbirine ayna olduğu zamandır. Sağlam ilişkilerde birlik ve beraberlik içinde bütünlük sağlanır. Ancak problemli çiftlerde uyumsuzluk rahatsız edici olabilir. 25 Eylül tarihinde Jüpiter-Uranüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. Aşk hayatınızda çok şanslı bir dönemdesiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Hayatınızda yepyeni bir değişim meydana gelecek.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: Bu hafta çalışma hayatınızla ilgili konularda derinlikli bir şekilde düşüneceksiniz. Yakın çevrenizden biriyle veya dışarıdan bir kişiyle mali anlamda bir ortaklık kurmayı düşünüyorsanız, öncelikle bu kişilerin güvenilirliği hususunda mutlaka iyi düşününüz. Sigortasız ve sözleşmesiz işe başlamayın.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Ortaklaşa kazanıp bölüştüğümüz insanlarla olan ilişkimizi, mali hesaplarımızı, bankalarla alakalı işlerimizi gözden geçirmeye başlayacağız. Miras bölüşümü, hisseli paralar, eş ve iş ortağınızın mali durumu, borçlarımız, ödememiz gereken vergiler, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgeler, kredi başvuruları gibi meseleler üzerinde düşüneceğiz.


    astroloji burclar460

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde özgüven duygunuzu ayakta tutarak, iç dünyanızdaki zenginliklere ulaşabilirsiniz. Bu tarih, hem ailevi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda içe yöneliş ve kendinizle temasa geçmenizi sağlar. 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Evlilik, iş ortaklığı, uzun süren ilişki, rakiplerimiz ve sizden farklı görüşte olan kişilerle alakalı meseleleri derinlikli bir şekilde gözden geçireceksiniz.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince, iş ortamında dengeli ve uyumlu davranmak zorunda kalırsınız. Kişisel anlamda enerjinizi en çok merkez aldığınız alan çalışma hayatı, sağlığınız, ortaklaşa işler, sanatsal faaliyetler veya günlük hayatta bir araya geldiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizdir.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi, tüm burçlar için fırsatlarla dolu bir gün. Ailenizden ve ortaklaşa kazançlar yoluyla gelir temin edebilirsiniz. Ancak hukuki bir davanız varsa, uzlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Bir borcunuzu bitirebilirsiniz. Ancak ev veya farklı bir şey için kredi çekmek istiyorsanız ben yine de iyi incelemenizden yanayım. Öyle bir gün ki, insana bir anda kararlar aldırabilir. Hesabımızı da bilelim.


    astroloji burclar460

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi ilişki anlamında şanslı bir gündür. Hatta duble kısmetlilik desem yerinde olur. 23 Eylül tarihinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, hem zengin bir düşünce ve iletişim gücü verir hem de özgürce kararlar vererek yeni yol, hedefler tayin etmenizi sağlar.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, maddi açıdan olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Ortaklaşa işler, sanatsal konular, çocuklar ve aileyle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanır.


    astroloji burclar460

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Ailevi yaşantımız evimizin içindeki huzur ve uyum arzumuz, dengeleri yerli yerine oturmuş bir ortamda yaşam sürme ihtiyacımız yoğun olacaktır. Eğer sorunlarımız varsa, ev içinde rahatsızsak bunlara susmak yerine ılımlı bir şekilde konuşmak, sıkıntılarınızı dile getirmek, birbirinizi dinlemek faydalı olacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde maddi açıdan rahatlatıcı bir gelişme yaşanır. Bu yaptığınız bir işten gelebilir veya maaşınızda bir artış yaşanabilir. Bir iş yolculuğuna çıkabilirsiniz. Bunun için ekstradan bir para elinize geçebilir. İki ayrı iş için kaparo alabilirsiniz. Bir iş teklifi alabilirsiniz. Maddi açıdan rahatlatıcıdır.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi sizin için kazançlı işlere yönelmenizi sağlayıcıdır. Değişim iş hayatında yoğun bir şekilde görülür. 23 Eylül tarihindeki Güneş-Terazi geçişi finansal konularda da etkilidir. Güzel görünmek, modayı takip etmek, kaliteli ürünler satın almak amacıyla kesenin ağzını bir hayli açabilirsiniz. Partnerinize hediyeler sunmak, jestler yapmak, ne kadar kibar ve zarif biri olduğunuzu göstermek istersiniz. Evinizle ilgili alışverişlerde bulunabilirsiniz. Bütçenizin dengelerini bozmamaya gayret ediniz.


    astroloji burclar460

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde aşkta şanslı ve kısmetlisiniz. 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Ay, uyum ve denge çerçevesinde, nezaket ölçülerinde, huzurlu paylaşımlarda bulunmanın zamanıdır. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkiniz önem kazanır. Bir problem olduğunda, can bildiğimiz kişilerin bize destek olmasını bekleriz.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi sizin için özgürce kararlarınızı vermeniz ve kendinize yepyeni bir dünya kurmanızı sağlar. Güven duygunuz fazlasıyla yüksektir. İnançla, kendinizden emin, cesaretle ileri atılırsınız. Her türlü engelin üstesinden gelebilirsiniz. Zaman sizin lehinize işler. Eğitim, ticaret başta olmak üzere her alanda sizi görmek mümkündür.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Akrep burcunda ilerleyecek Merkür aileniz veya aileye ait bir mülkün satışından elde edilecek paranın veya bir mülk satın almanın işaretçisidir.


    astroloji burclar460

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde eğitim, yerleşim, ailevi, özel hayatınızla ilgili bir konuda çok önemli bir yolculuk gerçekleşebilir. Bu yolculuk bir bilgi edinmek amaçlı veya çok daha önemli bir proje için yapılabilir. Yapmak istediğinizden eminseniz ve gerçekten bunun sizin için doğru olduğunu düşünüyorsanız yapınız. Ancak abartıyla düşünmeden karar vermeyiniz.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs görünümü, farklı bilgiler, inanışlar, yenilikler ve zengin bir iç dünyanın kapıları açar. Sanattan felsefeye kadar geniş bir alanda gizli ve farklı öğretilerle uğraşma arzusu yoğundur.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihindeki Güneş-Terazi geçişi, parasal konularda strateji belirleme zamanıdır. Dengeli bir bütçe için bu şarttır. Harcamaların bir kısmı kişisel ihtiyaçlarımızın alımı ve sevdiklerimizi memnun etmek isteğimizle yapılır. Ancak hesapta olmayan giderler de görülebilir. Ek kazançlarda eş veya ortaklarınızdan destek görebilirsiniz.


    astroloji burclar460

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş burcunuzda ilerleyecek. Dış dünyada kişisel anlamda kendimizi merkeze almak ihtiyacı duyabiliriz. Bir yaş daha büyümek, ister istemez hüzün veya heyecan yaratır. İlişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Uyum ve paylaşımdan yana olacağız.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde çok önemli bir görüşmeniz başarıyla sonuçlanacaktır. Karşınıza çok güzel bir fırsat çıkabilir. Başka bir şehre yerleşim, eğitim hayatında çok olumlu bir gelişme, istediğiniz hedefe ulaşmanızı sağlayacak güzel bir haber alabilirsiniz. Her anlamda sizi memnun edecek gelişmelere hazırlıklı olunuz.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Maddi konularda çıkarlarınızı gözetecek şekilde düşünürsünüz. İnsanları nasıl etkileyeceğinizi, kimden ne gibi yararlar elde edebileceğinizi, doğru yatırımlarda bulunacağınızı bilirsiniz.


    astroloji burclar460

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, fiziksel ve ruhsal anlamda huzur ve uyum arzumuzun işaretçisidir. Bir takım olaylar nedeniyle belli bir güvensizlik, çelişki ve kararsızlık hissedebiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tadımız kaçar.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde Jüpiter-Uranüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. İş hayatınızdaki özgüven duygunuz yükselişe geçecektir. Artık sıradan, rutin bir görevde kalmak istemezsiniz. Sorumluluk almak yerine, kendi istediğiniz bir alana yönelirsiniz.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda tatminkar gelişmelerin işaretçisidir. Arzu ettiğiniz yetenekli olduğunuz bir alanda başkalarından büyük fayda ve destekler görürsünüz. Bunlar 29 Eylül tarihi itibariyle görülmeye başlar.


    astroloji burclar460

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal yaşamda birebir bağlantımız olan kişilerle ilişkimize önem verdiğimiz zamandır. Uyumlu ve dengeli insanlarla bir arada olmak isteriz. Kaprisli, bencil insanlardan uzak dururuz. Yeni kişilerle tanışırız. Bu da dönemin hoş etkileri arasındadır. Elit, kaliteli, popüler mekanları tercih ederiz. Özellikle davetler, organizasyonlar, insanların bir araya geldiği sanat mekanları ilgimizi çeker.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde harika fırsatlarla dolu bir yolculuğu çıkabilirsiniz. Yurtdışına gezmek veya iş amaçlı gidebilirsiniz. Ticari, hukuk, eğitim, uzmanlık, turizm, sanat vb. alanlarda ihtisas yapabilirsiniz. Bir projeniz kabul edilebilir. Teklifler alırsınız. Eğitim hayatınızla ilgili burç kazanabilirsiniz.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda tatminkar gelişmelerin işaretçisidir. Arzu ettiğiniz yetenekli olduğunuz bir alanda başkalarından büyük fayda ve destekler görürsünüz. Bunlar 29 Eylül tarihi itibariyle görülmeye başlar.


    astroloji burclar460

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde oluşacak Yeniay, ilişkinizle alakalı konularda da etkilidir. Partnerinizin ailesiyle bir mesele üzerinde konuşması mümkündür. Bu özel de olabilir, beraberliğinizle ilgili konuları da kapsayabilir. Uyum sağlamak adına iki yönlü düşünebilir.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. İş hayatında uyum, huzur, iş birliğinin önemsendiği zamandır. Otoritelerle aramızda belli bir ölçü, mesafe vardır. Sorumluluklar yerine getirilir. Fakat bunun karşılığında değer bilirlik bizim için önemlidir. Ortama uyarız. Nazik davranmaya çalışırız. İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde maddi konularda çabuk karar vermeyiniz. 25 Eylül tarihinde Jüpiter-Satürn arasında hızlı kararlar vermeyi işaret eden bir görünüm oluşturacak. Ev satın almaya kalkışabilirsiniz. Bir kredi çekmek isteyebilirsiniz. Miras veya ortaklaşa bir mülkün paylaşılması için harekete geçebilirsiniz. İçinizdeki baskın duygular değişimden yanadır. Böyle hızlı kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Kendi gerçeğinize ve arzularınıza bir hayli düşkün olacaksınız.


    astroloji burclar460

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz veya bir anda evlenmeye karar verebilirsiniz. Çok hızlı kararlar alındığı bir haftadayız. 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, farklı görüşten insanlarla karşılaşabilir, tanışabilir, iş birliğinde bulunabiliriz. Sanatsal ortamlar, sergiler, davetler, trend olan her şey, ilişkiler, yolculuklar, organizasyonlar, eğlenceli geziler, turlar, insanları bir araya getirici her şey hoşumuza gider. 25 Eylül tarihinde Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü meydana gelecek. Bu etki altında sık sık seyahat eden biriyle ilişkiye girebilirsiniz veya birlikte olmak için sürekli yolculuklara çıkarsınız. Evli iseniz, eşiniz özgürlüğünü her şeyin üzerinde tutabilir. Sorunlarınız varsa, bu dönemde birbirinizin farklılıklarına anlayış göstermelisiniz. Yabancı ülkeyle alakası olan biriyle evlenebilir veya beraber olabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda seyrine başlıyor. Meslek hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde derinlemesine düşüneceksiniz. Bazen kuşkulu, bazen çıkarlarınızı düşünerek kimi zaman rekabet nedeniyle keskin sözler sarf ederek dönemi geçirebilirsiniz. Eğer, çıkarlarımız işbirliği gerektiriyorsa, burada durup düşünmek lazım. Bazen suyun akışına gitmek iyidir. Ben bu dönemde hedefinize odaklanmanızdan yanayım. Çünkü bu enerjinizi daha yararlı şekilde kullanmanızı sağlayacaktır.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: Bu hafta maddi konularda da etkili olacak Merkür-Akrep geçişinde, tabii ki menfaatlerinizi düşünmeniz mümkündür. Kaldı ki, iş dünyası kurtlar sofrası. Ancak yine de dozunu bilmekte yarar var.


    astroloji burclar460

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Genel olarak bu dönemde karşımıza çıkan kişinin nasıl bir niyetle bize yanaştığını çok iyi sezeriz. Hoş olmayan bir yaklaşımı varsa, onu kendi oyunuyla alt ederiz. Fikirsel anlamda kafamıza yatan kişilerle oluruz. Derinliklerimizi ele vermeyiz, düşüncelerimizi pek açıklamayız. Partnerimizi bize yalan söyleyip söylemediğini kolayca sezeriz.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde, yolculuklar, görüşmeler, hareketlilik bir hayli yoğun olur. Hangi işe koşturacağınızı bilemezsiniz. Birçok hedefiniz vardır ve bunların hepsini gerçekleştirmek istersiniz. Karşınıza fırsatlar bir hayli çıkar. Değerlendirmede bulunurken, becerikli olduğunuz alana yöneliniz. 25 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda güven duygunuzu yükseltici mali anlamda destekleyicidir.

    PARA

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ortaklaşa kazançların adil biçimde pay edilmesini bekleriz. Eş veya iş ortağımızla finansal konular üzerinde görüşürüz. Kazançlı çıkmak isteriz ancak bencil bir hırs değildir bu. Birleşmek, bütün oluşturmak adına bir arzudur. Ancak bu geçişte birileri bizim gibi düşünmeyebilir veya şartlar gereği biz, birilerine ayak uydurmak zorunda kalabiliriz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler