KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    15-21 Eylül 2014 haftalık burç yorumları

    Astroloji Danışmanı İremsu'dan haftalık burç yorumları...

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde iki önemli görünüm oluşacak. İlişkinizle alakalı konularda bireysel yaklaşımda bulunabilirsiniz. Kendinize dönük düşünüp, endişeli bir şekilde hareket edebilirsiniz. Oysaki bugün, tarafsız, mantıklı, artı-eksi yönleriyle meseleleri ele almalısınız. İster dargınlık, ister evlilik, ister yeni tanışıklık olsun fark etmez. Bugün geleceğe dönük düşünmek ve ilişkilerde dengeli hareket etmek durumundasınız. Mantıklı olmak kazanç getirir.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde gerek ilişkiniz ve gerekse çalışma hayatınızla ilgili konularda değer yargılarınıza ters düşen ve sizi bir hayli rahatsız eden, gerilim yaratan meseleler üzerinde bugün geleceğe dönük bir karar alabilirsiniz. Stres altında kalmamak için çok mantıklı ve tarafsız bir şekilde düşünmelisiniz.

    PARA
    15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihinde iş hayatınız ve ortaklaşa kazanç ilişkisi içinde olduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Miras ve hisseli paralarla alakalı görüşebilirsiniz. Eğer bir iş ortaklığı söz konusuysa bütün şartları gözden geçirebilirsiniz.


    astrolojiburc5 460

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta aşk hayatınız, çocuklarınız ve her konuda fazlasıyla titiz düşünürsünüz. Bir şeyler eğer yerli yerinde değilse, sizin önemsedikleriniz başkaları tarafından endişeli biri olarak görülmenize yol açıyorsa, bir de fedakarlıkta bulunmanız bekleniyorsa canınız epeyce sıkılır. 21 Eylül tarihinde, bir ilişkinin ciddiyete dönüşmesi aşamasında her iki tarafın da bilinçli hareket etmesi yararlı olacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihi çalışma hayatınızla ilgili konularda da son derece önemlidir. İşe başlama, işten ayrılma, beceri kazanma, ortak bir iş kurma, bir projeye ekip olarak başlama, sanatsal konularda karar verme, işle ilgili davalar, sağlığınızla ilgili her konuda mantıklı düşünmelisiniz. Bu konularda şartları iyice gözden geçiriniz, ölçüp tartınız. Önemli bir gündür. Geçmiş değil gelecek açısından bakarak karar veriniz.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde maddi konularda kazançlı çıkabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bunlar sanatsal ve ortaklaşa yapılan işler ve projeler şeklindedir.


    astrolojiburc5 460

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde aşk hayatınız, çocuk, yaratıcı yetenekleriniz, ortaklaşa projeler, sanatsal faaliyetler başta olmak üzere her konuda ilerisi adına düşünmekte yarar var. Bu önemli bir karar günüdür. Sizin gelişiminiz adına faydalı olacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda her şeyi büyük bir titizlikle ele alırsınız. Kimse bilmez ama eğer problemleriniz varsa bunları çözmeden rahat etmeniz mümkün değildir. 21 Eylül tarihinde, evimiz ve çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda gözden geçirmelerde bulunalım.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihindeki görünüm, eş veya iş ortağınızdan kaynaklanan mali sorunlarla uğraşabilirsiniz veyahut bu kaynakları verimli bir şekilde kullanmak için mücadele verirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var.


    astrolojiburc5 460

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta yakın çevrenizle ilgili konular üzerinde titizlikle duracaksınız. Bazı durumlar sizde endişe yaratabilir. Kendinizi zayıf hissedebilirsiniz. İnancınız sarsılacak gibi olur. Sürekli her şeyi kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Aşırı fedakarlık veya tümüyle gergin şekilde davranabilirsiniz. Lütfen sakin olunuz. 17 Eylül tarihinde ailenizi ilgilendiren konularda iki yönlü düşününüz. Geçmişten ziyade bugünkü duruma bakınız. Tarafsız bir şekilde inceleyiniz.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihinde, yakın çevremizden birisi, çalışma hayatımızla ilgili bir konuda bize yardımcı olabilir. Biz de birilerine destek sunabiliriz. İleriye dönük bir plan ve projemizle alakalı olarak birileriyle iş görüşmesinde bulunabiliriz.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta maddi konularda titiz ve dikkatli düşünürsünüz. Ancak değer verdiğiniz kişiler mali anlamda bir destek isterlerse elinizden geleni yaparsınız. Çocuğunuz varsa onun okul ihtiyaçlarına bir miktar ayırabilirsiniz.


    astrolojiburc5 460

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta, ilişki konularında da etkilidir. Sen ve ben diyerek söze başlamayınız. Aşırı endişeli veya gereğinden çok özveri sorun yaratır. Beni doğru biri bulmaz zaten veyahut bu ilişki de sona erecek içime doğuyor gibi olumsuz cümleler kurmayınız. 17 Eylül tarihinde önemli bir görünüm oluşacak. Çevre değişimi, eğitim hayatınızla ilgili bir yenilik, iş girişimi, ortaklık, yakınlarınızla alakalı konularda ilerisi adına çok önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm, kazanç sağlayıcı bir iş görüşmesinin işaretçisidir. Ayrıca eğitim, halkla ilişkiler, sanat, söze dayalı meslekler, güzelleştirme alanlarında yeni bir çevreye dahil olmasını destekleyicidir.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta finansal konularda endişeli düşünebilirsiniz. Ne yönde bir karar alacağınızı tam olarak bilemeyebilirsiniz. Öyle bir gün ki, hem ilişki, iş ortaklıkları ve hem de mali konularda önem taşıyor. 21 Eylül tarihindeki görünüm, maddi konularda bilinçli ve titiz bir şekilde düşüneceğimizi işaret ediyor. Hesabımızı bilerek hareket edeceğiz.


    astrolojiburc5 460

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta ilişkide ortaklaşa hareket etmek zor olabilir. Bir hayli titizlenirsiniz. Her şeyin düşündüğünüz gibi olmasını istersiniz. Bu olmadığında endişelenirsiniz. Ya, mantıklı bir şekilde ilişkinizi gözden geçirin veyahut bu denli kendinizden ödün vermeyin.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta, iş girişimleri ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Piyasanın durumuna göre işlerimizi yoluna koymaya çalışacaksınız. Derinlikli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunacaksınız. Bir araya geldiğiniz kişiler sizin işinizdeki ciddiyetinizin ve ilişkilerinizdeki özenin farkına varırlar.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde gelirinizle alakalı bir konuda geleceğe dönük bir karar verebilirsiniz. Çok iyi düşünmeli, tarafsız bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Bu sizin hayatınızda gelişim yönünde çok önemli bir karardır. Gerçekçi olmanız, konusunda uzman kişilere danışmanız yararlı olur. Karşınıza bir teklif çıktığında mali ve diğer açılardan artı ve eksileriyle ele almalısınız. Hukuk davanızda uzlaşma sağlanabilir.


    astrolojiburc5 460

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde geleceğini yakından ilgilendiren bir teklif alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz bir konuda başkalarının dikkatini çekebilirsiniz. Mantıklı bir şekilde gözden geçirmekte yarar var. İlişkinizle alakalı konularda vereceğiniz kararla ilgili yine tarafsız bir bakış açısıyla hareket edin. Bu tarihte yapılacak görüşmeler sizin adınıza hayırlıdır.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta, çalışma hayatınız başta olmak üzere, iç dünyanızda fazla endişeli düşünebilirsiniz. Kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Eğer içinizden gelmiyorsa kimseye ağam paşam demek zorunda değilsiniz. Sakin ama mantıklı bir şekilde durumları ele almakta yarar var.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihinde finansal konularda çok dikkatli olunuz. Bilip bilmediğiniz kişilerle parasal alışverişlerde bulunmayınız. Nakit sıkıntısı çekmemek için alışverişlerinize dikkat ediniz. Kimseye borç vermeyiniz.


    astrolojiburc5 460

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta, hedefleriniz ve aşk hayatınızla ilgili konularda hem titiz hem de özverili tarzda düşünebilirsiniz. Bir taraftan hiçbir şey istediğim gibi olmuyor dersiniz. Diğer taraftan her şey yolundaymış gibi davranırsınız. Bu gelgitler ne amacınıza ulaşmanızı sağlan ne de aşkta doğru tercihler yapmanızı. Bu tarihte her sözü kafanıza takmayın. Bir problem varsa, mantıklı bir şekilde ele alın.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde, çalışma hayatınız veya özel yaşamınızda ilerisi adına bir karar vermek için bir hayli düşüneceksiniz. Önemli olan sizin iç dinginliğinizdir. Bunu bozabilecek bir şeye izin vermezsiniz. Hangi konu olursa olsun yasalara uygun şekilde yapılmalıdır. Yapacağınız iş üzerinde çok iyi bilgi edininiz. İlerisini düşünerek karar veriniz.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: Mevcut işinizden elde ettiğiniz geliri yetersiz bulduğunuz için, farklı bir şeyler yaparak kazanç elde etmek istersiniz. Ancak tam anlamıyla sağlam olmadıkça risk altına girmeyiniz. Serbest çalışma fikri size daha cazip gelebilir.


    astrolojiburc5 460

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta ailevi konular üzerinde hassasiyet gösterebilirsiniz. Kafanız başka şeylere takılıdır. Sözgelimi şu andaki işiniz sizi tatmin etmiyordur. İş ilişkilerinizde sorunlar vardır veya ailenizle ilgili bazı konular kafanıza takılıyordur.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklar, ortaklaşa bir şeyler yapma arzunuz yükselir. Aynı düşüncede olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bunlar sosyal yaşantınızı güçlendirici, hedefler belirlemenizi sağlayıcıdır. Mevcut işinizden ziyade, farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: Mevcut işinizden elde ettiğiniz geliri yetersiz bulduğunuz için, farklı bir şeyler yaparak kazanç elde etmek istersiniz. Ancak tam anlamıyla sağlam olmadıkça risk altına girmeyiniz. Serbest çalışma fikri size daha cazip gelebilir.


    astrolojiburc5 460

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde, çevremizdeki insanlar ve iletişimde bulunduğumuz diğerleriyle aramızda fikirsel anlaşmazlıklar yaşanabilir. Anlayışlı olmaya çalışabiliriz veya dayanamayıp insanları eleştirebiliriz. Bir problem varsa, ılımlı şekilde konuşalım. Beklentilere girmeyelim, kimseyi değiştiremeyiz, sakin olalım.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde önemli bir görünüm oluşacak. Mesleki konularda gayet önemli görüşmelerde bulunabilirsiniz. Teklifler alabilirsiniz. Eğitmenlik, yolculuk, ticari ve iletişimle alakalı bir alanla ilgili olabilir. Bu gelişiminiz yönünde gayet önemlidir. Toplumsal alanda yükseliyorsunuz. Bu gelişmeler daha da devam edecek. Uzun vadeli düşünün ve sorumluluk yükleyici olsa da kabul edin.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta mali konularda etkili bir geçiş veya görünüm yok. Ancak önümüzdeki hafta 25 Eylül tarihinde ortaklaşa kazançlar ve aileyi ilgilendiren konularda önem taşıyacaktır.


    astrolojiburc5 460

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda son derece olumlu bir gelişmenin işaretçisidir. Hem sosyal ilişkilerde iletişimi güçlendirir hem de aşkta size arzuladığınız bir aşkı getirir.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm geleceğe dönük düşünülmesini, ticaret hayatından yüksek eğitimle ilgili konulara kadar geniş bir alanda verilecek kararların işaretçisi oluyor. Yurtdışı, medya-yayıncılık, organizasyon, hukuk, güzellik ve estetik, sanat, iş ortaklığı, evlilik, ilişki anlamındaki projelerin de göstergesi olacaktır. Bu yenilik, başka bir yere yerleşmeniz anlamına geliyor. Bu alanlarda bir teklif alabilirsiniz.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde, ortaklaşa kazançlar ve kişisel gelirimizle alakalı konularda çelişkili düşünebiliriz. , istediğimiz gibi hareket etmekte, karar vermekte hareket etmekte zorlanıyoruz. Bu parayla nasıl bir gelecek kurulur veya nasıl bütçe düzenlenir diye düşünür, endişe duyabilirsiniz. Karar vermeden önce artı ve eksilerini iyice tartalım. Yarar elde edeceğim diye yanlış hesaplamalarda bulunmayalım.


    astrolojiburc5 460

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    5-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde ilişki meselelerinde dikkatli olmak gerekiyor. İlgisizlik, soğukluk ve can sıkıcı tarzda davranışlar, iletişimsizlik sizi bir hayli üzebilir. Bırakın üzerine gitmeyin. Birkaç gün beklemede kalın. Eğer uzun süredir aranızda bir soğukluk varsa, hatta birkaç kez ayrılmışsanız bu tarihte yine bir ayrılık gündeme gelebilir.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Eylül haftası: İş konularında çok önemli bir görünüm yok. Genel olarak aşk hayatımız ve parasal konularda daha fazla duracağız. Sadece 19 ve 20 Eylül Ay-Aslan burcu geçişlerinde kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteriz.

    PARA

    15-21 Eylül haftası: Parasal konularda ilerisi adına düşünmekte yarar var. Kazanç elde etmek bir ortaklık düşünüyorsanız tarafsız bir şekilde artı-eksileri tümüyle gözden geçiriniz. 17 Eylül tarihinde, ortaklaşa kazanç anlamında bir iş, planlama, girişimle alakalı konularda önemli bir görüşme, haber, gelişme yaşanabilir. Parayla birebir alakalı olabilir veya partnerinizin hayatında önem taşıyan mali bir konu olabilir. İlerisi adına ölçün, biçin, tartın. Bilenlere danışın, artı ve eksi yönleriyle gözden geçirmeden karar vermeyin.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler