KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dolunay Balık burcunda

    Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisi altına giriyoruz. Bu Dolunayın anlam ve önemini her zaman olduğu gibi, önemli görünümler çerçevesinde ele alacağım.

    Saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumu, bu Dolunayın ruhsal anlamda rahatlık, kendimizle iç temasımız, benliğimizle yeniden bütünleşmemiz anlamında kıymetli olduğunu vurguluyor. Çeşitli teknikler öğrenebilir, uygulayabilir, kendimize özen gösterebiliriz. Bunların tümü rahatlatıcıdır.

    Saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, tüm sıkıntılardan, sorunlardan, çatışmalardan uzak durma arzumuzu işaret ediyor. İnsan çoğu zaman, hem bedenen hem ruhen nasıl da yorgun düşüyor. Koşturmaca içinde sabahtan akşama kadar bitkin düşüyoruz. İşte bu bu Dolunayda bir yanımız geri çekil, içine dön ve rahatla diyor. Bu rahatlama kimileri için, dua, zikir, meditasyon, terapi, masaj gibi uygulamalar şeklinde denenebilir. Ancak diğer yandan çalışma hayatı, sağlığımız, günlük hayattaki koşturmalarımız, derleyip toparlamamız gereken işlerimiz var. Bu mecburiyetler zorlayıcı gelebilir bize. İşimizde problemler varsa, işsizlik sorunu yaşıyorsak, zor bir ortamda çalışıyorsak, ona ağam buna paşam demek zorunda kalıyorsak ve bu yüzden mutsuzsak şöyle bir oturup düşünmeliyiz. Çünkü hem şikayet edip hem de şikayetlerimize çareler üretmiyorsak kendimizi kurban durumuna düşürmüş oluruz.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü bu Dolunayın iş veya ortaklaşa olan maddi meselelerin ele alınmasında önemini gösteriyor. Bu meselelere ciddi anlamda eğilmemiz, bu konularda problemlerimiz varsa gözden geçirmemiz lazım. Kredi, borçlar, beklenen destekler, paylaşımların dikkatlice ele alınması, iç huzurumuz anlamında önem taşıyor. Ne hakkımız yensin ne de biz başkasının hakkını yiyelim.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Duyarlılığımız nedeniyle yanlış kararlar vermeyelim. Bu Dolunay ikili ilişkiler, iş hayatımız ve kişisel anlamda yapmak istediklerimiz yönünde duygusal düşünmemize sebep olabilir. Oysaki çalışma hayatımız ve duyarlı olduğumuz konularda bilinçli bir gözden geçirmede bulunursak yanlışa düşmeyiz, boş yere üzülmeyiz. Tabii ki başkalarının fikirlerine de bu Dolunayda saygı göstereceğiz. Ancak kendi düşüncelerimizden de vazgeçmeyeceğiz.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, salı günümüz, saat 04.38 itibariyle Balık-Başak burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Dolunayı, etkili tüm görünümleriyle size izah etmeye çalışacağım.

    İlk etkili görünümü, saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumudur. Bu, sosyal hayattaki ilişkilerimizi, arkadaşlıklarımızı, dostluklarımızı ve ayrıca hedeflerimizi ele almamızda önem taşıyor. Kimlere destek ve yardımda bulunuyoruz. Kimlerle ruhumuz güçleniyor, şifa buluyor. Başkalarının üzerimizdeki etkisi nedir. Bütün bunları gözden geçirmemizde yarar var. Gereğinden fazla iyi niyet ne kadar yanlışsa alınganlık da bir o kadar yanlış olur.

    Saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla toplumla birebir ilişkimizi, dostluklarımızı, duygusal açıdan ele almamızı sağlarken diğer yanıyla aşk hayatımız, çocuk meseleleri, özel hayatımızla alakalı konulara titizlikle yanaştığımızı vurguluyor. İyi niyetliliğin ve mükemmelliğin ölçüsünü çok iyi ayarlamak gerekiyor. Çünkü bir yandan dışa karşı bu kadar özverili davranıp, diğer yandan neden aradığımı bulamıyorum diyorsanız, kendinizi veya başkalarını eleştiriyorsanız bu Dolunayda biraz keyifsizlik yaşanabilir. Kişisel ve toplumsal ilişkilerin mutlaka bilinçli bir şekilde ele alınması gerekecek.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü bu Dolunayda ilişkimizi, iş ortaklığımızı, evliliğimizi veya yalnızlığımızı vurguluyor ve ayrıca hedefin nedir, nasıl bir yaşam sürüyorsun, güvende misin diye kendimize sorular sormamızı sağlıyor.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde hedeflerimizi tekrar bir ele alalım. Ayrıca çalışma hayatımız, yüksek eğitim, yolculuklar, tecrübelerimizi değerlendirme anlamındaki işlerimizi de gözden geçirelim. Ancak şunu unutmayalım ki, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, aşkta ve dostluklarda doğru tercihlerde bulunmayı bilelim. İletişime önem verelim. Kendimizi geliştirelim. Özellikle çalışma hayatımız ve sağlığımıza önem verelim.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, salı gününe, saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle başlıyoruz. Bu Dolunayın anlam ve önemini görünümler dahilinde ele alacağım. Böylece daha net anlayabiliriz.

    Saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumu, bu Dolunayda mesleki kariyerimiz, toplum içindeki konumumuzla alakalı meselelere bir hayli önem vermemizi sağlıyor. Ruhsal anlamda huzurlu bir ortam arayışımız bir hayli yükseliyor. Rehberlik hizmetleri, alternatif yöntemler, insanlara destek olma yönünde işler ilgimizi çekebilir. Biz de aynı şekilde, zayıf yönlerimizi güçlendiren kişi ve alanlara ilgi duyabiliriz.

    Saat 04.38 Balık burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla iş hayatımızla ilgili konulardaki fedakarlıklarımızı, özverili gayretlerimizi, toplum içinde bir yer arayışımızı, iş sorunlarımızı çözüme kavuşturma anlamındaki hassasiyetimizi vurguluyor. Moral bu anlamda çok önemli. İnsanlar ilgiyle, sevgiyle, ılımlı şekilde size yaklaşıyor, empatide bulunuyorlarsa keyfinize diyecek yok. Tam tersine çok fazla çalışıyor, çabalıyor, fakat destek görmüyorsanız bu Dolunayda kendinizi sanki hayat tarafından kurban durumuna düşürülüyor gibi hissedebilirsiniz. İşsizlik sorunu olanlar da aynı şekilde, istedikleri gibi bir iş bulamamaktan yakınabilirler. Aslında bütün bunlar, yeniden seçimlerinizi gözden geçirmeniz ve duyarlılık içinde yanlış kararlar vermemeniz için uyarıdır. Yeter ki, siz hayatı ve kendinizi suçlamaktan, gerginlikten uzak durunuz. Geçmişte yaşananlara bakıp da, bugün niye buradayım veya neden bu durumdayım diye kendinize yüklenmeyiniz. Her günün mutlaka bir sabahı vardır dostlarım.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü Bu Dolunayda, kariyer hayatımız, sağlığımız ve çalışma hayatımızla ilgili her türlü konunun bilinçli bir şekilde ele alınmasını sağlıyor. Nasıl bir günlük tempoda, nasıl insanlarla bir aradayız. Ne gibi hedefimiz var, nasıl bir iş düşünüyoruz. Şu andaki ortamda verimli çalışıyor muyuz? Bütün bunları gözden geçireceğiz.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Biraz sizi duyarlı kılabilir boşluk etkisi. Bu zaman dilimi içinde, işimize, ailemize yönelik konularda duygusallaşırız. Çocuk meselelerini, aşk hayatımızı, mali durumumuzu, hedeflerimizi ele alarak, neler yapabiliriz bunları gözden geçirirsek, doğru bir çözüm yolu bulabiliriz. Bu Dolunay özellikle ev ve iş arasındaki dengenin ele alınmasını gerektiriyor. Bu konularda hayal kırıklığı yaşamamak için, aklımız başımızda hareket etmemiz lazım.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, salı günümüzün en önemli astrolojik işareti olan Balık burcundaki Dolunay saat 04.38 itibariyle etkili olmaya başlıyor. Bu Dolunayın neler içerdiğini, ne gibi yansımaları olduğunu gön boyunca önemli olan görünümleri çerçevesinde ele alacağım.

    İlk görünüm, saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumudur. İnancımız önemli. Hayata bakış açımız, moralimiz, yaşadıklarımıza şükür duygumuz ve her ne olursa olsun yaşamın bir armağan olduğunu bilmemizi sağlıyor. Evet zorluklar var, zayıflıklarımız var. Fakat asla çaresiz değiliz. Bunu hatırlatan bir görünüm bu. Size şifa veriyor ve başkalarına da rehberlik etmeniz için teşvik ediyor.

    Saat 04.38 Balık burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla ruhsal açıdan dışarıya doğru bizi çekiyor. İster istemez huzur bulacağımız, rahat edebileceğimiz işlere, kişilere, yöntemlere ihtiyaç duyuyoruz. Kendi yakın çevremizdeki kişiler, alıştığımız bildiğimiz ortamlar, insanlar yoruyor bizi. Daha farklı bakış açısına sahip insanlarla temasa geçmek niyetindeyiz. Dolunay, biraz da tatminsiz yapıyor gibi bizi. Tamam çabalıyoruz, koşturuyoruz, öğrenmeye, bilgilenmeye, çözümler bulmaya, ayakta durmaya gayret ediyoruz. Fakat gel gör ki, şu andaki mevcut durum, yaşantımız bizi pek memnun etmiyor gibi. Biz de doğal olarak endişeleniyoruz, eleştirel davranıyoruz. Oysaki, kendimizi veya dünyayı suçlamak veya fazlasıyla verici olup sonra pişmanlık duymamak lazım. Bulunduğumuz çevre, ortam, yakın akraba, eğitim ve iş konularına bilinçli bakmamız ve hayattan umudu kesmememiz lazım.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü Bu Dolunayda, biraz önce yukarıda sözünü ettiğim konuların ciddi ve bilinçli şekilde ele alınmasında yardımcıdır. Ayrıca aşk hayatımız, çocuklar, eğitimden ticari konulara kadar geniş alandaki sorumluluklarımızın da farkında olmamız lazım.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ailevi yaşantımızı, ilişkimizi, kariyer hayatımızı gözden geçirirken, eşit-hakça-adil biçimde hareket etmeye ve edilmesine önem vermeliyiz. Bu konularda aceleyle veya duyarlılıkla kararlar almamalıyız. Çünkü bugünlerde özellikle yakınlarımızla, uzak akrabalarımızla, çevremizle aramızda yaşanması muhtemel hassasiyetler bir hayli önem taşıyor. Durumumuzu bilinçli şekilde gözden geçirmemizde, seçeneklerimizi mutlaka gerçekçi bir şekilde ele almakta yarar var.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, salı günümüz ve önümüzdeki birkaç gün boyunca etkili olacak. Ne gibi yansımaları işaret ediyor. Bunları gün boyunca etkili diğer görünümlere bakarak yorumlamamızda yarar var.

    Saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumu, eşimiz, iş ortağımız veya başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi ilişkilerimizin bizi duyarlı hale getirmesine yol açıyor. Birilerine destek olmak kadar, bize karşı da anlayışlı olmalarını bekliyoruz. Tabii ki biz de davranışlarımıza dikkat edeceğiz. Eğer sadece dışarıdan bir şeyler bekliyorsak, bize ihtiyacı olanları ihmal ederiz. Her şey yerli yerinde olursa güzel. Bu kavuşum, maddi anlamdaki durumumuzu bilinçli yönde ele almamız, hesabımızı bilmemiz yönünde önem taşıyor.

    Saat 04.38 Balık burcunda oluşacak Dolunay, hem bize ihtiyacı olan insanlar hem de bizim ihtiyaçlarımız anlamında önem taşıyor. Bir yandan fazlasıyla iyi niyetli olduğumuz için, kendimizden çok başkalarını düşünerek bol kese dağıtıyoruz. Bu manevi anlamda da böyle. İyi niyetle destek oluyoruz, hatta fazlasıyla verici davranıyoruz. Umduğumuzu bulamayınca da başlıyoruz eleştirmeye ve endişelenmeye. Neden bu böyle neden şu şöyle oldu diye. Eh dışarıya da durumumuzu belli etmemeye çalışıyoruz. Bunlar arasında kalan insan, Dolunayın da tesiriyle yoruluyor, sıkılıyor. Dolunayın bir başka önemi, borç-alacak ve gelir-gider arasındaki dengenin mutlaka yerli yerine oturtulması gerekliliğidir. Hesabımızı bilmek gerekiyor. Fazla da beklenti içine girmemek lazım. Eğer bunlara dikkat etmezsek, doğal olarak bugünlerde finansal açıdan zorlanabiliriz.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü Bu Dolunayda, kredi, miras, hisseli paralar, eş ve iş ortağımızın durumu, finansal konuların ciddiyetle ele alınmasını gerektiriyor. Nasıl ilişkiler içindeyiz, ne gibi alışverişlerimiz var, ortaklıklarımız ne durumda. Bunlara bakmamız lazım.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince, yakın çevremizle olan ilişkimiz, yolculuklar, çalışma hayatımız ve sağlığımızla ilgili konular önem taşıyor. Bunları bir gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Bir de yine, maddi konularda önümüzü görmediğimiz, risk taşıyan işlere kalkışmayalım.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, salı günümüz, saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Karşıt burcunuzda oluştuğu için doğal olarak sizleri de birebir ilişkiler anlamında etkiliyor. Şimdi birlikte güne bir bakalım. Dolunayın yansımalarını gözden geçirelim.

    İlk görünüm, saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumudur. Bu ilişkiler anlamında partnerin duygusal yönde birlik ve bütünlüğe ihtiyacını simgelerken, aynı şekilde sizin de bu konuda desteklenme arzunuzu işaret ediyor. Sağlıklı bir ilişki için, mutlaka özverinin, fedakarlığın ele alınması şart gözüküyor.

    Saat 04.38 Balık burcunda oluşacak Dolunay, bizzat ikili ilişkileri vurgulayıcıdır. Eğer ilişkinizde eşiniz hassasiyetle durumları ele alıyor, subjektif düşünüyor, ilgi bekliyor, hayal kırıklığı yaşadığını düşünüyorsa, siz de bu durum karşısında eleştirel davranmaya, onun yanlışlarını görmeye daha fazla açık olursunuz. Benim de ilgiye ihtiyacım var, benim de beklentilerim var diye tepki gösterirsiniz. Eğer bekarsanız bu Dolunayda, aradığınız aşkı, ilişkiyi bir türlü bulamadığınız için kendinizi mutsuz hissedebilir, tümüyle suçu kendinize ve hayata yükleyebilirsiniz. Her iki örnekte de, davranışlar pek olumlu gözükmüyor. Yapmamız gereken, ilişki kriterlerimizi ele almaktır. Ne fazla eleştirelim ne de bir başkasının bizi üzmesine izin verelim. Hiç kimse bir ilişkide ne kurban ne de köledir. Bunu unutmayalım.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü Bu Dolunayda, partnerimizle iletişimi ve ilişkinizi ciddi biçimde ele almanın önemini vurguluyor. Gerçekçi olunmalıdır. Sorumluluklar birlikte gözden geçirilmeli, aksaklıklar ele alınmalıdır.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, maddiyat, aşk hayatınız, çocuklar ve başkalarıyla olan ortaklıkların ele alınmasında ve düşünüp taşınılmadan kararlar verilmemesinde yarar var. Bir de lütfen, ilişkinizle ilgili konularda yaşanması muhtemel hayal kırıklıkları birkaç gün etkili olabilir. Kararlarınızı bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, salı gününe, önemli bir enerjinin etkinliğinde adım atıyoruz. Saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay ve yansımalarını önemli görünümler çerçevesinde ele alacağım. Lütfen dikkatlice birkaç kez okuyunuz. Böylece günün işaretlerini daha iyi gözlemleriz.

    İlk etkili görünümü, saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumudur. Sizin öncelikle çalışma hayatınızla ilgili konular üzerindeki hassasiyetinizi vurgulayıcıdır. Psikolojik anlamda duyarlı olduğunuz bir gerçektir. Ayrıca şifa tekniklerini uygulama, insanlara destek olma veya destek bekleme yönünde olumlu bir işarettir. Fakat bir yanıyla da, kendinizi hayatın zorunlulukları, mücadeleleri yüzünden yorgun hissetmeniz mümkündür.

    Saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, hizmet verdiğimiz kişilerle olan bağlantılarımız, iş ortamımız, birlikte çalıştığımız kişilerle alakalı konuların gözden geçirilmesini gerektiricidir. Bir yanıyla iyi niyetli davranırken, diğer taraftan birilerinin bizi yorması, üzmesi, hayal kırıklığına uğratması canımızı sıkabilir. Ne yaptığımız işten, ne de yapılandan pek memnun kalmayabiliriz. Şu andaki şartlar bizi tatmin etmediği için, dışa karşı değil ancak iç dünyamızda mutsuz ve keyifsiz olabiliriz. Düzensiz bir hayat sürdüğümüzü ve birilerini memnun edeyim derken, aslında kendimizi yorduğumuzu fark edebiliriz. Yapılması gereken ne fazla endişeli davranıp kendimize yüklenmek ne de gereğinden fazla özveride bulunup şikayetçi olmaktır. Çalışma hayatımızdan, ilişkilerimize kadar her durumun bilinçli olarak ele alınması, bir dengeye kavuşturulması mutlaka gerekir. İllaki her şey mükemmel olmak zorunda değil veya illaki birilerini memnun etmek zorunda değiliz. Bunu unutmayalım.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü, Bu Dolunayda, iş hayatımız ve maddi kazancımızla ilgili meseleler üzerinde durmamızı da sağlıyor. Getirisi olan işlere ve huzur bulacağımız alanlara yönelmek gerektiğini düşüneceğiz.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, kişisel kararlarımızı vermeden önce, partnerimizle, ailemizle ve ev içinde mutlaka iyi düşünmeliyiz. Riskli kararlar almamalıyız. Başkalarının da fikirlerini dinlemeli, adil, ölçülü, mantıklı bir şekilde beraberliğimizi gözden geçirmeliyiz. Bizde hayal kırıklığı yaratan veya yaratabilecek kişilere, durumlara karşı dikkatli olalım.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    AKREP

    Sevgili Akrepler, saat 04.38 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında Salı gününe merhaba diyeceğiz. Bu Dolunayın neleri işaret ettiğini, bugün ve birkaç gün boyunca etkili olacak görünümler çerçevesinde ele alacağım.

    İlk görünümü, saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumu, bu Dolunay aşkın ne kadar sihirli bir şey olduğunu, aşkla buluşmanın büyük şans olduğunu düşünmemizi sağlıyor. Aşkı bir şifa gibi görüyoruz. Onun olduğu her yerin güzelleşeceğini, zorlukların kolayca atlatılacağını biliyoruz. Bu yüzden aşka ihtiyacımız var. Bu yüzden aşk en zayıf noktamız oluyor.

    Saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatımızı birebir ilgilendiren konular üzerinde bizi hassaslaştırıyor. Aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazırız. Belki sorunlarımız var, belki de hala aşkı yakalayamadık. Ancak ondan vazgeçmiyoruz. Öyle ki, üstünü kapatıyoruz bir çok problemin. Görmek istediklerimizi görüyoruz bu Dolunayda. Fakat bir gerçek var ki, bu aşk ilerisi adına umut vaat ediyor mu? İdeallerimize uygun mu diye ele aldığımızda bir sürü aksaklık gözümüze çarpıyor. İlişkide özverinin sınırlarını bilmek gerekiyor. Hem bu kadar aşka kapılarımız açık hem de neden bu böyle, şu şöyle değil dersek, kendimizle çelişmiş oluruz. Ayrıca bu Dolunayda toplumsal ilişkilerin de analiz edilmesi şart. Yarınlara ait amacımız olmalı. Bunlar için de gayret göstermeliyiz. İhtiyaçlarımızı ruhsal ve bedensel anlamda gözden geçirmeli, gerçekçi olmalıyız. Aşkta hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, her duruma net olarak bakabilmeliyiz. Seçimlerimizi ona göre yapmalıyız ki sonrasında şikayetçi olmayalım.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü, ilişkilerimizde karşılıklı sevgi alışverişinin, sorumlulukların bilinçli şekilde ele alınmasında yarar var. Aşkı tenimizde, gönlümüzde hissedemiyorsak, bir şeyler eksik ve gözümüze çarpıyorsa seçimimizi, durumumuzu gerçekçi bir şekilde ele almamız yerinde olur.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ilişkilerde tarafsız bir bakış açısıyla durumu gözden geçirelim. Duygularımızın esiri olmadan, hem iletişim hem çalışma hayatımızla ilgili konulara da özen göstermemiz, riskli kararlardan uzak durmamız yerinde olacak. Doğru bir hedef belirlemek ve aşkta hüsrana uğramamak için, öncelikle kendimizi, ardından seçeneklerimizi gözden geçirmemiz lazım.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    YAY

    Sevgili Yaylar, salı gününe, saat 04.38 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyoruz. Dolunayın nelere işaret olduğunu, gün içindeki tüm görünümleriyle size izah etmeye çalışacağım.

    İlk görünümü, saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumudur. Bu Dolunayda, aile hayatımız, yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konular üzerinde hassas davranabiliriz. Hayatın tüm sorumluluklarına karşın, kendimizi en rahat, en mutlu hissettiğimiz yer, evimiz olsun isteriz. Bir takım şifa tekniklerine, alternatif yöntemlere merak salabiliriz. Başkalarına destek olmaya çalışabiliriz. Ailemizi koruma altına alabiliriz. Yuvamızı dışarıdan gelebilecek kötülüklere karşı korumak isteriz.

    Saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, iç dünyamızda ruhsal anlamdaki ihtiyaçlarımıza karşı duyarlı olduğumuzun göstergesidir. Öyle ki, bir yandan dışarıda mükemmele ulaşma arzumuz, diğer taraftan ev içinde duyarlı hale gelmemiz, bizi bu Dolunayda zorlayabilir. Hangisi bizim için gerçek ve gerekli diye düşünürüz. Bir yuva kurmak, mutlu olmak, şöyle dinlenmek, huzur bulmak mı, yoksa toplumsal anlamdaki konumumuz mu? Bunları birbirinden ayırmakta zorlanırız. Kendimizi köşeye sıkışmış gibi hissederiz. Aslında istediğimiz her ikisidir. Hem ailemle mutlu olayım, evimde sevgi olsun, bağlılık olsun hem de dışarıda beni mükemmel bulsunlar, başarımla takdir göreyim. Tabii ki bu ikisi de istediğimiz gibi olmadığında mutsuzluk, tatminsizlik duyup, huzursuz olabiliriz. Yapmamız gereken, ne fazla Hayalci davranmak ne de kendimizden vazgeçecek kadar çalışmaktır. Her şeyin azı karar çoğu zarar sözünü unutmayalım. Seçeneklerimizi, durumumuzu bilinçli şekilde gözden geçirelim.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü, şöyle iç dünyamızda ailevi yaşamdan, yerleşim konularına kadar, yuvamızla alakalı konuları ele almamızı gerektiricidir. Fiziksel ve bedensel anlamda da kendimizi dikkat etmemizde yarar vardır.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ilerisi adına hedeflerimizi, mali konuları, aşk hayatımız, çocuk meselelerini gözden geçirelim. Toplumsal ilişkilerimiz ne durumda bir bakalım. Aceleyle kararlar vermeyelim. İş hayatımız ve evimiz arasındaki dengeyi mutlaka sağlayalım. Ne fazla mükemmele ne de gereğinden fazla özveride bulunmaya çalışmayalım. Gücümüz yettiği kadar.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, saat 04.38 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında güne başlıyoruz. Dolunayın nelere işaret olduğunu, gün içindeki tüm görünümleriyle ele almamızda yarar var.

    Saat 03.06 itibariyle Ay-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu Dolunayda, yakın çevremiz, iletişim, iş girişimi, eğitim hayatı, girişimler anlamında durumumuzu hassasiyetle ele alıyoruz. Günlük hayatın içinde desteklenmeye, ılımlı davranışlara, huzura ihtiyaç duyuyoruz. Zayıf yönlerimiz, verici hallerimiz, özverilerimiz bizi bazen yoruyor. Ancak buna biz mi sebep oluyoruz yoksa insanlar mı iyi niyetimizden yararlanıyorlar diye bir bakmamızda yarar var.

    Saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, çevresel ilişkilerde özverili davranışların, bulunduğumuz ortamda insanlara karşı iyi niyetliliğin ve yakınlarımıza karşı hizmetin göstergesi oluyor. Ancak diğer yandan dışarıda bir dünya var ve orada da bizden hizmet bekleyen insanlar, gelişmemiz için bizi zorlayan koşullar var. Bütün bu beklentiler, istekler arasında bir denge kuramazsak yorulabiliriz ve ardından şikayetçi olmaya başlarız. Gücümüz bir yere kadar. Ne fazla fedakarlıkta bulunup kendimizi üzmeliyiz ne de gereğinden fazla çalışıp yorulmalıyız. Bunlar yerine, belli bir mesafeyi korumak, yapabileceğimiz kadarını yapmak, kendimize zaman ayırmak gerekiyor. Bu denli iyi olmak gayreti, sonra karşılığını göremedim diye üzülmek yanlıştır. Yeri gelir eksikleriniz olur, tamamlarsınız. Yeri gelir yaptıklarınız takdir edilir, alkışlanırsınız. Burada önemli olan gücünüzü hafife almamak ancak kendinizi de zorlamamaktır.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü, şu andaki mevcut iş ve sosyal konumumuzu, hedeflerimizi ciddi anlamda gözden geçirmemizi sağlıyor. Dışarıdan destek bulmakta zorlanmalar, sorumluluklar sizi yoruyor olabilir. Yakınlarınızda bulunan kişilerin ılımlı ve sevgi dolu davranışlarına ihtiyaç duyabilirsiniz.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, meslek hayatımızla ilgili konuları tarafsız bir şekilde gözden geçirelim. Ailevi ve kişisel anlamdaki kararlarımızı bilinçli ele alalım. Biraz dinlenmeye, kendimizi yormamaya gayret edelim. Önümüzdeki birkaç gün boyunca eğitim, iş, yolculuklar, yakın çevremizle ilgili konularda riskli kararlar vermeyelim. Enine boyuna düşünelim. Trafikte dikkat edelim. Sağlığımızı ihmal etmeyelim.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    KOVA

    Sevgili Kovalar, salı günümüz, saat 04.38 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlayacak. Bu Dolunayın nelere işaret olduğunu, gün içindeki tüm görünümleriyle size izah edeceğim. Böylece yansımalarını daha net anlamış oluruz.

    İlk görünüm saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumudur. Bu Dolunayda, kazancımızla ilgili konular üzerinde hassas düşüneceğiz. Günlük hayatımızda şifaya dönük çalışmalar, rehberlik hizmetleri, alternatif yöntemler üzerinde duracağız. Bu konularda insanlara destek olabiliriz. Ayrıca kazanç sağlayan işlere yönelebiliriz. Paramıza sahip çıkmalıyız. Birilerine iyilik yapayım derken, iyi niyetimizin kullanılmasına da izin vermemeliyiz.

    Saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, hizmet karşılığı elde edilen gelirlerimiz ve başkalarıyla aramızdaki maddi ve manevi alışverişlerin düzgün ve dengeli olacak şekilde ayarlamasını gerektiriyor. Bir yandan özverili şekilde çalışıp çabalarken diğer taraftan hesapsız harcamalarda bulunmak doğru değildir. Her şeyin bir ölçüsü olmalıdır. Paramızın kıymetini bilmeliyiz. Dengesiz alışverişlerden uzak durmalıyız. Hesabımızı bilmeliyiz. Yaptığımız işin, ilerlediğimiz yolun bize ne getirip getirmediğine bilinçli şekilde bakmalıyız. Eğer sadece yardım amaçlı çalışıyorsak, şikayetçi olamayız tabii ki. Fakat ayakta kalmamız da gerekiyor. Yeteneklerimizi değerlendirecek işlere yönelmeliyiz. Yaptığımız iş fiziksel ve ruhsal anlamda kendimizi iyi hissetmemizi sağlarken, tatminkar bir karşılığı da olmalıdır. Düzenli çalışmalıyız. Önümüzü görmediğimiz borçlara, işlere, yatırımlara kalkışmamalıyız.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü, finansal ve mesleki anlamdaki işlerimizi artı ve eksi yanlarıyla ele almamız gerektiğini vurguluyor. Bu konular üzerinde ciddiyetle durmamızda yarar var.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, finansal işbirliklerimizi gözden geçirelim. Kişisel gelişimimize önem verelim. Dış dünya ile bağlantılarımızı güçlü tutalım. Aceleyle, duyarlılıklar kararlar vermeyelim. Önümüzdeki birkaç gün boyunca parasal alışverişlerimize dikkat edelim.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay balik460

    BALIK

    Sevgili Balıklar, saat 04.38 itibariyle burcunuzda meydana gelecek Dolunayı, tüm görünümleriyle ele alarak sizlere izah edeceğim. Böylece nelere işaret olduğunu daha net görmemiz mümkündür. Çünkü bu Dolunay birebir olarak sizleri fazlasıyla ilgilendiriyor.

    İlk görünüm saat 03.06 Ay-Chiron kavuşumudur. Bu Dolunayda, başkalarına karşı özverili, ılımlı davranmanın ve de yardımcı olmanın size kazandırdıkları üzerinde durabilirsiniz. Bu kadar iyi niyetli olmak bir zayıflık göstergesi mi? diye içinizden geçtiği bile olur. Bu görünümün bir başka yanı, ruhsal anlamda rehberlik çalışmalarına yönelmenizi ve çevrenizdeki kişilere mistik anlamda destek olmanızı sağlamasıdır. Ancak başkalarına yardımcı olayım diyerek, iyi niyetinizin kullanılmasına da izin vermeyiniz.

    Saat 04.38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla iyi niyetle, özveriyle, hayatı en olumlu yanlarıyla görme eğiliminizi işaret ederken, diğer taraftan karşı cinsle, iş ortağınızla veya başka insanlarla aranızdaki farklılıkların sizi rahatsız etmesine yol açabilir. Bu kadar verici olmak, her şeyi alttan alıp, olumlu düşünmek nereye kadar diye düşünmelisiniz. Çünkü insan sürekli verdikçe, bir zaman gelir karşılığını alamadığında üzülür, sıkılır. Kurban olmak istemiyorsak bizim de kendimizi bilinçli şekilde gözden geçirmemiz lazım. Bir ilişkide üstünüze düşeni yapıyorsanız, buna karşılık başkaları sizi hala yetersiz olmakla suçluyor veya eleştiriyorsa artık buna dur deme vaktiniz gelmiştir. Şikayetçi olduğumuz konuların yaratıcısı olmamalıyız. Eğer bir şeyleri yapıyorsak dozunu ayarlamalıyız. Gönülden yapıyorsak, o zaman karşılık beklememeliyiz. Karşılığını görmek istiyorsak ona göre seçimlerde bulunmalıyız.

    Saat 08.19 Ay-Satürn görünümü, yeteneklerimizi değerlendirme, gelişim, eğitim hayatı, girişimler konusunda ciddiyetle durulması, yerleşim yerinizle ilgili meselelerin ele alınması yönünde önem taşıyor.

    Saat 22.10-10 Eylül saat 02.33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, finansal konularda durumumuza bir bakalım. Ödemelerimiz, gecikmiş bazı faturalar, bankalarla alakalı konular ve kredi gibi meselelerin ele alınması gerekebilir. Paraya ihtiyacımız olur. Dostluklar, hedeflerimiz yönünde akıllıca hareket etmemiz gerekiyor. Bir de lütfen ilişki tercihlerinizi yaparken dikkatli olunuz. İş ortaklıklarında da yaş tahtaya ayak basmayınız.

    Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler