KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    8-14 Eylül 2014 haftalık burç yorumları

    İremsu'dan haftalık burç yorumları...

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde şartlar gereği partnerimizle iyi geçinmemiz, dikkatli konuşmamızda yarar var. Bu işimize gelmeyecek. Ancak sözlerimize ve davranışlarınıza dikkat edelim. 13 Eylül tarihinde, cesaretle ilerlemek ve kendi yolunuzu çizmek isteyeceksiniz. İlişkilerde köprüleri yıkmadan aklı başında düşünmelisiniz. 14 Eylül tarihinde Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Yenilenmek, hayatı keşfetmek, deneyimler yaşamak üzere seyahate çıkabilirsiniz. Yeni birçok kişiyle tanışabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, bir yandan hayatın üzerimizdeki baskılarından, karmaşasından, problemlerinden, çaresizliğimizden kaçış arzumuzun işaretçisi, ancak diğer taraftan çalışmamız, çaba sarf etmemiz, hayatımızı düzene koymamız gerektiği yolundaki bir ikaz ışığı. 10 Eylül tarihi zorlu gibi dursa da, çalışma hayatınızı ilgilendiren tüm konularda durumunuzu titizlikle gözden geçiriniz. Zevk aldığınız bir işte çalışıyor musunuz? Çalıştığınız alanda bilgi ve deneyiminiz yeterli mi? burada çalışmaya devam etmek size ne faydalar sağlar? Bunları gerçekçi bir şekilde yanıtladınız mı sorun kalmaz.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde çalışma hayatımızı ve ortaklaşa kazançlarımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmamızda yarar var. Sadece kendi bakış açımızla hareket etmeyelim. Titiz dikkatli bir şekilde olan bitene bakalım.


    astrolojiaylik4 60

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, aşk hayatınızla ilgili konularda da kıymetlidir. Seçici düşünürüz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini de işaret etmektedir. Kişi bu Dolunayın güçlü ışığı altında, sadece kendisi için değil, yaşadığı toplum adına da güzellikler diliyor. Kardeşçe paylaşımda bulunmaktan, inançla yol almaktan yana. 10 Eylül tarihinde, aşk hayatımız başta olmak üzere, hedeflerinizi ve şu sıralarda yaşadıklarınızı gerçekçi bir şekilde değerlendiriniz. Bu size doğru yolu gösterecektir. 11 Eylül tarihinde aşk hayatınız, evlilik ve uzun süreli ciddi ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, ideallerinizi doğru ve düzgün bir şekilde gerçekleştirmek, sosyal ilişkilerinizi şefkatli ve ılımlı bir şekilde sürdürmek, amaç ve hedeflerinizi yaratıcı gücünüzle ortaya koymak anlamında da destekleyici ve şifalandırıcıdır. 10 Eylül tarihinde, iş hayatında sizin doğrularınız başkalarıyla çakışabilir. Arzu ettiğiniz gelişimi sağlamakta, ilerlemekte zorluk yaşayabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde, günlük hayatta karşılaştığınız insanlarla onların anladıkları dilden konuşmanın önemini gösteriyor. Gerilimli bir gün.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 14 Eylül itibariyle etkili olacak Mars-Yay burcu geçişinde, hukuki konularda alacaklarınız, bankalarla alakalı her türlü girişiminiz, bir başka insanla olan maddi münasebetiniz mevzularında da atak davranabilirsiniz. Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz mümkündür.


    astrolojiaylik4 60

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihindeki görünüm, aşkta dikkatli ve dengeli konuşmanız gerektiğinin işaretidir. Bazen sözcükler keskindir ve insanı oldukça zor duruma sokar, bazen de sözcükler sihirli bir güçtür, mucizeler yaratır. Uzlaşıya açık tarzda ve akıllı bir şekilde iletişimde bulunursanız, isteklerinizi daha kolay elde edebilirsiniz. 11 Eylül tarihinde, aile, iş hayatımız ve ileriye yönelik hedeflerinizi olumlu yönde ilerletecek gelişmelerle karşılaşacaksınız. 13 Eylül tarihinde aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşünmek önemli. 14 Eylül Mars-Yay burcu geçişinde karşınıza maceradan hoşlanan, özgür ilişkiler kurmak isteyen biri çıkabilir. Evli iseniz, eşiniz kendine dönük şekilde hareket edebilir. Abartılı davranabilir.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, mesleki konularda bilinçli düşünmenin önemini vurguluyor. Dağınık, her şeyi kadere teslim etmiş, mücadeleden kaçarak başarılı olamazsınız. 10 Eylül tarihinde ailevi konular üzerinde gerçekçi olmak yerine, birbirinizi eleştirmek, armudun sapı var misali her şeyde kusur almak nasıl yanlışsa, iş hayatınızla ilgili meselelerde de hayalperest olmak sakıncalıdır.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, maddi konularda da etkilidir. Kendiniz için sağlam bir iş ve kazanç sağlayıcı alanlara yönelmelisiniz. İyi niyet veya ne yaptığını bilmez hallerde geleceğinizi garanti altına alamazsınız. Jüpiter size destek veriyor. 25 Eylüldeki özel görünüm sizi destekleyicidir.


    astrolojiaylik4 60

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihideki görünüm, çeşitli nedenlerle düşüncelerinizi açıklamaktan çekinmenize neden olabilir. Hatta sırf uyumlu davranayım diye, sabır gösterebilirsiniz. Bu durum ilişki meselelerinde sizi yorabilir. 10 Eylül tarihinde, çalışma ortamınız, kararlarınız, nefes aldığınız ortam, yakınlarınız ve etrafınızla olan her türlü ilişki alışverişinizi, iş hayatınız dahil olmak üzere gözden geçiriniz. 13 Eylül tarihinde aileniz, ev yaşamınız, iç dünyanız ve sizinle alakalı özel konularda lütfen sakin olunuz.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül Balık burcu Dolunayı, hayata olan bakış açınızı olumlu hale getirici, inançlı bir şekilde ilerlemenizi sağlayıcı, eğitim, akademik kariyer, yenilik anlamında arzu ettiğiniz gelişmeleri destekleyici, ruhsal ve mistik konular aracılığıyla kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde rehberlik edicidir. Ayrıca, bilgiyi önemsemeniz, incelemeniz, çalışmanız, dengeli bir şekilde hareket etmeniz, düzenli çalışmanız ve ne istediğinizi bilerek hayatınızı şekillendirmeniz gerektiği yolunda da uyarıcıdır. 11 Eylül tarihinde, çevrenizle olan ilişkiniz, çocuklarınız ve partnerinizle ilgili konular üzerinde faydalı gelişmeler yaşanacaktır.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 14 Eylül tarihinde Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınızla, ilgili konularda abartılı kararlardan kaçının. Çünkü bundan bütçeniz de etkilenebilir.


    astrolojiaylik4 60

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihi yakın çevrenizde bulunan kişilerle iletişimde, sözcükleri iyi seçmek gerektiğini gösteriyor. Akıllı ve politik iletişim, dengeli paylaşım, uyumluluk size güç kazandırır. İş görüşmeleri ve özel ilişkilerde etkiniz altına alamayacağınız kimse yoktur. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişi, aşkta özgür hareket etmenizi ve maceralar yaşamanızı sağlayan güçlü bir zaman dilimidir. Hayatınıza birçok kişi girebilir.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 13 Eylül tarihinde, akrabalarınız, iş hayatınızla ilgili girişimleriniz, eğitim hayatınız, yerleşim yerinizle ilgili konularda önemli kararlar verebilirsiniz.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: Balık burcunda 3 Eylül tarihinde oluşacak Dolunay, miras, gelirler, hayatınızı garanti altına almanızı sağlayacak destekler konusunda mutlaka akıllıca düşünülmesi gerektiği yolunda yardımcıdır. Kanuni işlerinizin, sigortayla alakalı konuların, merak ettiğiniz bir takım durumların sonuçlanmasında destekleyicidir. Metafizik, spritüel konular üzerinde çalışma arzunuzu yükselticidir. Nafaka, kredi ve ortak kazançlarınızı değerlendirmeniz yolunda ışıklandırıcıdır. 10 Eylül tarihinde, finansal tüm konularda lütfen ani kararlar vermeyin. Mali konularda bütçenize uygun hareket edin. Risk faktörünü gözetin. . 11 Eylül tarihinde, parasal konular başta olmak üzere ailevi meselelerde bilinçli şekilde düşünebilirsiniz.


    astrolojiaylik4 60

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, ruhunuzla örtüşen, sizi aşkla sarıp sarmalayacak birine duyduğunuz ihtiyacın simgesidir. Artık yalnız başınıza yol almak istemediğiniz için, bir an önce hayatınıza girecek doğru insanın hayalini kurarsınız. Devam eden ilişkilerde çiftleri birbirine bağlayıcıdır. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişinde başka bir yere taşınabilirsiniz. Ev alanında hızlı değişimler görülür.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde planlarımızı, işlerinizi, girişimlerinizi karşınıza çıkan olumlu yöndeki fırsatlarla başarılı şekilde uygulayabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde finansal her konuda, borçlar alacaklar, yatırımlar, ortaklıklarda lütfen sakin olunuz. Aklınız başınızda hesabınızın farkında olunuz.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihindeki görünüm, parasal ilişkiniz olan kişilerle doğru bir iletişimde bulunmanız çıkarlarınız gereği yararlıdır. Belki içimizden başka şeyler geçiyor olabilir. Ancak deyim yerindeyse çam devirmenin alemi yoktur.


    astrolojiaylik4 60

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, ailenize yönelik konularda sizin o meşhur adil ve tarafsız, mantıklı düşünmenizi gerektiricidir. Evet, geri planda sizi bir çok mesele zorluyor. Ancak sabırlı olunuz lütfen ve planlarınızı tekrar gözden geçirin.10 Eylül tarihinde, ilişki-iş hayatı ve genel olarak şöyle bir geriye dönerek, yaşadığımız tecrübeler ışığında ele almalıyız. Sizi neler kısıtlıyor, neler engelliyor, neler sağlıklı bir karar vermenizin önüne geçiyor. Bunlara gerçekçi bir şekilde bakınız. 13 Eylül tarihinde, partnerinizle aranızdaki görüş farklılıkları sorun yaratabilir. Karşı karşıya gelebilirsiniz. Fikirsel anlamda taban tabana zıt düşebilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, şifa teknikleri, arınma ve ruhsal farkındalık gibi alanlarda insanlara destek vermenizi, yol yöntem öğretmenizi sağlayıcıdır. Hem zihinsel hem de ruhsal anlamda kendinizin, sağlığınızın, iş gücünüzün, verimliliğin ne kadar kıymetli olduğunu anlamanızda, keşfetmenizde yardımcıdır. İşlerinizin akıllıca planlanması, günlük rutin hayatınızın düzene kavuşturulması, fedakarlıklarınızın sınırlarının belirlenmesi anlamında da uyarıcıdır. Özel yeteneklerinizi, ilham gücünüzü, sezgilerinizi ortaya çıkarmanızı ve bu alanda çalışmanızı teşvik edicidir. 14 Eylül tarihinde yolculuklar, yeni girişimler, birçok kişiyle görüşme, özgürce kararlar verme zamanıdır.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde, canınızı sıkan, kafanıza takılan bir meseleyi sakin ve bilinçli bir şekilde ele alırsanız panik olmazsınız. Özellikle mali konularda daha dikkatli düşünmemizde yarar var.


    astrolojiaylik4 60

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, sosyal ilişkilerinizi, kimlerle bağlantılarınız var ve kimlerle arkadaşlık ediyorsunuz? Üye olduğunuz ve faaliyette bulunduğunuz dernekler, kulüpler var mı? İlişkilerinizde seçici misiniz? Bunlara gerçekçi bir şekilde yanıt veriniz. Aşk hayatınızla ilgili kriterlerinizi doğru biçimde belirlerseniz hayal kırıklığı yaşamazsınız. 13 Eylül tarihinde çalışma hayatınızla ilgili konularda beklenmedik bir ters durum nedeniyle tartışmalar yaşanabilir.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: Balık burcunda 3 Eylül tarihinde oluşacak Dolunay, yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyma, çocuklarınızla alakalı konularda şefkatli ve ılımlı davranma, ruhsal açıdan rahatlama, sanat, edebiyat ve şifa anlamındaki mesleklere ilgi duyma ve bizzat uygulama, metafizik ve ritüel çalışmalarla ilgilenmek anlamındadır. Hedef belirleme, amacınızın peşinden gitme, sosyal ilişkilerinize, iş hayatınıza önem verme yönünde de tesirlidir.11 Eylül tarihinde karşınıza güzel bir fırsat çıkabilir. İşlerinizi başarılı bir şekilde halledebilirsiniz.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde para konusunda endişeli olabiliriz. Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur.


    astrolojiaylik4 60

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, ailevi-duygusal-yuvanızla alakalı konularda rahatlatıcıdır. Ruhsal açıdan size olumlu yönde tesirleri vardır. Her durumun mutlaka bir çaresi, çözümü olduğunu hatırlatır. 13 Eylül tarihinde sosyal ilişkiler ve aşk hayatınızda hızlı gelişmeler yaşanacak. Özgür bir şekilde karar verebilir, kendinize yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. 14 Eylül Mars, burcunuzda ilerleyecek. Hedefinize dönük özgürce kararlar alabilirsiniz. Çok hareketli, son derece atak davranacaksınız. Maceralar sizi bekliyor.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, iş yaşamınız, mesleki faaliyetleriniz, otorite konumundaki insanlarla olan ilişkinizi düzenleme anlamında uyarıcıdır. Hayattan umudunuzu kesmeden ancak sizi kurban durumuna düşüren fedakarlıkların sınırlarını belirlemeniz anlamında da uyarıcıdır. 10 Eylül tarihide iş hayatı ve ilişkilerinizin tekrar gözden geçirilmesi anlamında önemlidir. İşinizde sorunlar veya beraberliğinizde problemler yaşıyorsanız düşünmeden karar vermeyiniz. Olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmamız lazım. 11 Eylül tarihinde iş hayatı, ailevi konular, sağlığımızı ilgilendiren meseleler üzerinde derinlikli düşünelim.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde para konusunda endişeli olabiliriz. Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur.


    astrolojiaylik4 60

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, iyi niyetli ve şefkatli yaklaşımlarda bulunmanızı, yaratıcı şekilde düşünmenizi, mistik konularla yakından ilgilenmenizi sağlar. Sizler ruhsal anlamda arındığınızı, hayata sevgi ile sarıldığınızı hissedebilirsiniz. Çevre ilişkilerinde duyarlısınızdır. Eğer gerçekçi bir hedef belirlerseniz ona ulaşmanızı sağlayacak güçlü yeteneklere sahip olduğunuzu anlarsınız. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişi, kişisel projelerinize eğilme ve bunlar üzerinde çalışma zamanı olarak gayet etkili bir enerjidir. Uygulamaya koyacağınız yenilikler için geri planda çalışabilirsiniz. Enerjiniz çok yüksek olacaktır. Sağlığınız açısından risk taşıyabilir. Egzersiz yapmakta yarar var.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde birilerine veya sisteme uymak zorundayız. Bir yandan tarafsız düşüneceksiniz diğer yandan gücü elde etmek için yoğun bir çalışmayı kabul edeceksiniz. Bunlar zor gibi görünebilir. Ancak şu aralar hünerli, önündeki şartlara göre hareket edebilen kişiler kazançlı çıkar. Yüksek eğitimden, uzak ülkelere, ahlaki değerlerinizden inancınıza kadar geniş bir alandaki özel veya iş ilişkilerinizi, planlarınızı gözden geçiriniz. 11 Eylül tarihi gayet olumlu. Güzel gelişmeler, fırsatlar sayesinde amacınıza ulaşabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde iş ve ev hayatınızla ilgili konularda lütfen bilinçli şekilde düşününüz. Aceleyle kararlar vermeyiniz.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: Maddi konularda bu hafta 11 Eylül tarihi olumlu. Ancak 13 Eylül tarihinde ani kararlar vermeyiniz.


    astrolojiaylik4 60

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 14 Eylül tarihinde sosyal faaliyetler, arkadaşlarınızla olan ilişkiler, grup faaliyetleri, organize işler gayet ön planda olup, yetenekli olduğunuz konularda liderliğinizi gösterebilirsiniz. Yabancılarla temas veya yabancı ülkelerle bağlantılı şirketlerde görev alma, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunma ve onlardan destek görme gibi durumlar yaşanabilir.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, beklenmedik bir durum yaşanabilir. Ortağınız veya hiç ummadığınız bir kişi, size olan desteğini geriye çekebilir. Oyunu kuralına göre oynayarak hareket ediniz. Sinirli konuşup durumu zorlaştırmayınız. Siz kimlerle hangi nedenle bağlantı kuruyorsunuz? Bağlantıda olduğunuz insanlarla aranızdaki işbirliği ne durumda bunları mutlaka ele almalısınız. Böylece yanlış kişilerin, tercihlerin kurbanı olmaz, paranıza sahip çıkar ve ilerisi adına doğru kararlar alabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde başka bir yere yerleşme kararı verebilirsiniz. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kişisel yönde önemli bir gelişme yaşanabilir.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihinde Balık burcunda oluşacak Dolunay, kayıplarınızı kazanca dönüştürme, mistik ve şifa tekniklerini öğrenme ve bu alanlarda parasal kazanç elde etme, elde ettiğiniz maddi ve manevi varlıkları doğru alanlarda değerlendirme, ideallerinize uygun işlere yönelme, borç-alacak meselelerinizi akıllıca gözden geçirme yönünde önemlidir. 11 Eylül tarihinde parasal ve iş hayatımızla ilgili konularda iyi bir analiz şart. Detaylı bir şekilde düşünürsek doğru sonuca ulaşırız.


    astrolojiaylik4 60

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, sorunlara rağmen nefes aldığımız her anın kıymetini bilmemiz gerektiğinin bir kez daha farkına varmanızı sağlar. İlişkiniz-evliliğiniz-iş ortaklığınız-kontrat ve sözleşmeleriniz-sağlığınız anlamındaki konuları bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizde yardımcıdır. 10 Eylül tarihinde, ilişkinize geçmişte yaşananlar etrafında gerçekçi bakın ancak endişeli düşünmeyin. Sakin olun ve özgüven duygunuzu, inancınızı koruyun.

    İŞ VE KARİYER

    8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde iş ortaklıkları, ticari anlaşmalarda olumlu fırsatlarla karşılaşacaksınız. İşlerinizi gayet düzenli ve çıkarlarınıza uygun şekilde başarıyla uygularsınız. 14 Eylül tarihinde Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Mesleki ve toplumsal alanda hem hedef belirlemek hem de çok dikkatli bir şekilde hareket etmek lazım. Bir anda maceraya atılabilirsiniz. Şu andaki mevcut işinizi riske etmeden kararlarınızı bilinçli gözden geçirmek lazım. İşiniz gereği yolculuklar yapabilirsiniz. Birçok kişiyle tanışabilirsiniz.

    PARA

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, maddi konularda akıllıca hareket etmenin konuşmanın önemi büyük. Özellikle mahkeme, soruşturma, tahkikat, mal mülk alacak ve verecek konularında akıllıca hareket etmeye çalışmak, anlaşma yollarını açık tutmak gerekiyor. 13 Eylül tarihinde mali konularda lütfen akıllıca düşününüz. Ani kararlar vermeyiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler