KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Başak burcunda

    Venüs, burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, birlikte aynı ortamda çalıştığımız kişilerle olan ilişkimiz, bir iş amacıyla karşı karşıya geldiğimiz insanlarla olan temasımız, günlük hayatımızın bizi tatmin edici olup olmadığı, işimizden kazandığımız paranın bizim üzerimizdeki tesiri ve partnerimizle aramızdaki sevgi alışverişinin niteliği gibi geniş bir alanda önem taşır. Bu süreçte, çalışma ortamındaki ilişkiler ve mali konular üzerinde duracağız. Titiz ve düzenli bir şekilde bütçeyi kontrolden geçirmek gereklidir. Sizin için önemli olan, yapılacak işe alınacak bedelin hakkaniyetli bir şekilde olmasıdır. Devam eden işinizdeki gelir yetersiz ise, aynı ortamda çalıştığınız kişilerle aranızda ücret farklılığı varsa bunlar üzerinde görüşmelerde bulunabilirsiniz. Çalışmamız, kazanmamız, görevlerimizi yerine getirmemiz, emek sarf etmemiz gerekiyor. Bu iki hususu öyle bir ayarlamalıyız ki, hem ruhsal anlamda huzur bulalım hem de sağlıklı bir şekilde yaşayarak hayatımızı düzenleyelim.


    astrovenus460

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Venüs, Başak burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreçte aşk hayatımızı ilgilendiren konularda titiz bir incelemede bulunacağız. Yanlış giden noktalar üzerinde duracağız veya karşımıza birisi çıktığında onun hakkında karar vermeden önce iyice düşüneceğiz. Venüs-Başak geçişleri Boğalar için genel anlamıyla olumludur. Burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, sizin ilişki kriterlerinize uygun seçimlerde bulunmanızı sağlar. Planlamalar yapılır. Bu planlara göre hareket edilir. Venüs Başak süreçlerinde her konuda ince eleyip sık dokunulur, her ayrıntı gözlemlenir. Aşkta detaylar, fikirsel anlaşmalar ve paylaşımlar ele alınır. Bir yandan ilişki yaşamak isteriz ancak diğer taraftan bir hayli düşünürüz. Oldukça seçici davranırız. Kolay kolay da aşık olmayız. Çünkü kriterlerimizin yüksekliği ister istemez karşı cinsle aramızdaki mesafeyi çoğaltabilir. Yeni tanıştığımız birinin düşüncelerine, iş hayatına, sağlığına, dengeli biri olup olmadığına, bir sıkıntımız varsa yanımızda olup olmadığına kadar dikkat edeceğiz. Aslında bütün bunlar zorlayıcı gibi gözükse de, bu seçicilik, dış dünyada bizi ciddi ve ölçülü, kolayca elde edilmeyen olarak gösterir.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, aileniz başta olmak üzere, birlikte yaşadığınız kişilerle olan ilişkinizi gözden geçirmenizi ve evinizle alakalı aksaklıkları ele alarak düzenlemenizde yardımcıdır. Ancak bu incelemede çoğu zaman eleştirinin dozunu kaçırma riskimiz vardır. Ayrıca kolayca her şeyden tatmin olmayız. Aile bireylerinin birbirlerine karşı anlayışlı olması ve eğer bir sıkıntı varsa bunu ortaklaşa çözmeleri yararlı olacaktır. Ancak illaki her şey istediğiniz gibi olsun diye de diretmemek gerekir. çünkü olmadığı takdirde kendinizi sevilmiyor, değerli bulmuyor gibi hissedebilirsiniz. Bazen anlayışlı davranırken, bazen tam tersi tavırlar içinde oluşunuz, doğaldır ki huzursuzluk yaşanmasına neden olabilir. Bu süreçte beklenmedik bir takım sıkıntılar, aşk hayatınızla ilgili konularda arzu etmediğiniz durumlar yaşandığında, lütfen sakin ve ılımlı bir şekilde bunları halletmeye çalışınız. Evinizle ilgili bir onarım, değişim veya başka bir yere taşınmayı düşünüyorsanız, mali durumunuzu mutlaka gözden geçiriniz. Eğer yeni bir yere taşındıysanız bu süreç alışma dönemidir. Parasal konularda da hesabı bilmekte yarar vardır.


    astrovenus460

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Venüs, Başak burcunda ilerleyecek. Sizler de yakın çevrenizde bulunan kişilerle olan temasınızda yararlılık ilkesini gözettiğiniz için, size ihtiyaç duyan kişilere elden geldiğince destek olursunuz. Ancak bu desteğin karşılığında kıymetinizin bilinmesini istersiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde de durum böyledir. Dostlarınızın size bir işi düştüğünde, yardıma hazırsınızdır. Amacınız etrafınızdaki insanların huzurlu olması ve sizin de otomatik olarak huzura kavuşmanızdır. İlişkilerde genel olarak belli bir inceleme, kurcalama, ince eleme sık dokuma hali vardır. Burcunuzla uyumlu bir görünüm yapsa da, bu noktaları gözden kaçırmamalıyız. Enerjinin gölgeli yönlerini bilirsek, hem gereksiz yere kendimizden ödün vermemiş hem de üzülmemiş oluruz. Bu süreçte ailemizle alakalı ve ileriye dönük olarak hedeflerimizi gerçekleştirme yönünde planlamalarda bulunabiliriz. Yeni tanıştığımız kişilerle aramızda belli bir mesafeyi koruruz. Yeni bir yere yerleştiysek bu dönemde çevremizdeki insanları, ortamı tanımaya çalışırız.


    astrovenus460

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda seyredecek. Bu süreçte paraya bakış açımız, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde kurulan ilişkilerin hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır. Gelirimiz yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz. Bu süreçte bir yatırım düşünüyorsak, piyasanın durumuna iyice bakmalı ona göre hareket edilmelidir. Bu dönemde hem yeni ilişkiler kurarak mali anlamda getirilere önem vereceğiz, hem de daha fazla titiz biçimde gözlemde bulunarak bütçemizi ele alacağız. Bu geçiş, ortaklaşa işlerde birlikte çalışmanın, bir ekip, grup içinde görev almanın da göstergesidir.


    astrovenus460

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Venüs süresince dış dünya ile bağlantınız ve birebir ilişki kurma tarzınız kişisel özelliklerinize uygun bir şekilde gelişir. Bir yandan paylaşıma açıksınızdır ancak diğer yandan belli bir mesafe koymayı ihmal etmezsiniz. Karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İlişkinizde mutluysanız sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa düşünürsünüz. Benim bu dönemde sizlere tavsiyem, işinize veya eğitiminize önem vermenizdir. Ayrıca maddi anlamda kazanç sağlayan işlere de yöneliniz. Her alanda seçici davranmanız doğaldır. Yanlış ile doğruyu bilmek, tespit etmek istersiniz. Sizin burcunuzda ilerleyen bir Venüs tabii ki sizin için olumlu bir zaman dilimidir. Ancak doğanız gereği, karşınıza çıkan kişiyi çok fazla incelemek, sizin istediğiniz tarzda davranmasını beklemek sakınca oluşturabilir.


    astrovenus460

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs mesleki, ortaklık ilişkileri, kişisel girişimler, hedefler anlamında hem duygusal hem de ruhsal anlamda içinde bulunduğumuz durumu gözden geçirmemizi sağlayacak. Ancak bu gözden geçirmede doğru ve yanlışları sadece kendi bakış açımız çerçevesinde ele alırsak zorlanırız. Tabii ki analiz yapacağız ve sorgulayacağız. Ancak dozunu bilmekte yarar var. Eğer bir ilişkide sağlam bir temel yoksa, kişiler birbirlerinin hayatlarındaki önemin farkında değilse, bir taraf sürekli alttan alıyor ve idare etmeye çalışıyorsa problem yaşanmaması mümkün değildir. Onun için dengeli bir ilişki mi değil mi diye bir bakmamız lazım. Bunlar üzerinde düşünmek için uygun bir zaman. Venüs-Başak burcu geçişinin bir başka önemli yanı, kişisel anlamda kendimizi ele almaktır. Bu sağlığımız, iş hayatımız veya farklı bir konuda olabilir. Biz ne yapmak istiyoruz ve hayatımızı nasıl yönlendirmekten yanayız. Eksiklerimiz nedir? Tatmin oluyor muyuz? Beklenmedik durumlar karşısında başkalarını mı suçluyoruz yoksa bu durumun bize yaşattığı artı ve eksilere bakarak ders mi çıkarıyoruz? Eğer ders çıkarıyorsak, bundan sonra gereksiz kişilere ve işlere boş yere zaman harcamayız.


    astrovenus460

    AKREP

    Sevgili Akrepler, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Hedefimiz, ikili ilişkimiz, ruhsal ve duygusal anlamda bizi etkilemekte olan meselelerin titizlikle ele alınmasını ve bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesini sağlayacak. Burcumuzla uyumlu bir görünüm yapması tabii ki olumludur. Öyle her karşımıza çıkanı beğenmeyiz. Mesafeyi koruyarak, inceleyerek, kimmiş neymiş anlamaya çalışarak, karşımızdaki kişi hakkında bir tespitte bulunuruz. Baktı ki, içimize sindi, aklımıza yattı, o zaman yaklaşırız. Arkadaşlık ilişkilerinde de güvendiğimiz, daha önceden zaten tanıdığımız insanlarla sohbet etmeyi isteriz. Öncesini bilmek, sonrasını görmektir niyetimiz. İş görüşmeleri olabilir. Yeteneklerimize uygun bir alanda ortak bir projenin sürdürülmesi de mümkün olabilir. Eğitim hayatını sürdürenler için, yeni arkadaşlıklar, yeni bir ortama alışmak dönemidir. Eğer bir iş ortaklığı kurulacaksa, her şey en ince detayına kadar konuşulmalıdır. Bu dönemde, iş görüşmeleri yapılabilir. Yeteneklerimize uygun bir alanda ortak bir projenin sürdürülmesi de mümkün olabilir. Bir müddet bu proje üzerinde ekip çalışması yapılır. Bir de bu dönemde, bazı kişiler hakkında düşündüklerinizi pek açığa vurmazsınız.


    astrovenus460

    YAY

    Sevgili Yaylar, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular üzerinde titizlikle durulması, düzenli ve işler hale getirilmesi yönünde önem taşıyor. Bir türlü yerli yerine oturmayan bir takım problemler varsa titizlikle ele alacağız. Sıkı çalışacağız. İş hayatıyla bağlantılarımı güçlü tutmamız gerekiyor. Otoritelerle ilişkinizi, sorumluluklarınızı gözden geçirerek, işinizden tatmin olup olmadığınızı şöyle bir ele alınız. Ancak sadece kendi tarafınızdan bakmayınız. Serbest çalışanların da, piyasanın koşullarını iyi gözlemlemeleri gerekiyor. İşinden memnun olanlar bu dönemde patron konumundaki kişilerle yeni bir planlamada bulunmak adına yoğun bir çalışmaya adım atabilirler. Bu süreçte iş veya sosyal hayattaki ilişkilerde seçici davranabiliriz. Kimlerle arkadaşlık ediyoruz, beraber çalışıyoruz ve memnun muyuz? Bunları da ele alalım. Çalışma hayatındaki ilişkilerde tatlı ahenkli gitmekte yarar var. Öyle insanlarla karşı karşıya geliriz ki, selam vermeye değmez deriz. Ancak bu kişi bizim için çok önemli bir konumdadır. Ona göre de davranmayı bilelim. Bu dönem belli mesafede ilişkilerin işaretçisidir. Başkaları da bize karşı seçici davranacaktır. İşimizdeki güzellikler, başarı, insanlarla olan münasebetimiz göz önüne alınacaktır.


    astrovenus460

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince aşk hayatımız başta olmak üzere, kariyer hayatımızla ilgili konularda durumumuzu bilinçli bir şekilde gözden geçirelim. Burada önemli olan, bizim isteklerimizle hayatın bize sundukları ve şartlarımızın ele alınmasıdır. Bu geçişi yöneten Merkür-Terazi burcunda ilerlediği için, tabii ki işverenimizle, hizmette bulunduğumuz insanlarla nazik, ölçülü, uzlaşıya açık şekilde çalışmamız yararlı olur. Yanlış ve doğrular tespit edilirken, sadece kendi bakış açımızla ele almamalıyız. Bu dönemde aşkta seçici davranacağız ve düzenden yana olacağız. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Oysaki bu süreçte bu denli keskin yargılar pek hoş olmaz. Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız. İkili ilişkilerde bu dönemde partnerimizin davranışlarına daha fazla dikkat ederiz. Bize karşı titiz ve dikkatli olmasını bekleriz.


    astrovenus460

    KOVA

    Sevgili Kovalar, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında Venüs, Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, hem yuvanız ve aileniz hem de dünya görüşünüze göre ilişkilerinizi, çıkarlarınızı gözden geçirmeniz anlamında önem taşıyor. Seçici davranacağız. Ancak belirsizlikler varsa bunların mutlaka düzene kavuşturulması yönünde titizleneceğiz. Sözgelimi eğitim veya iş hayatımızla ilgili konularda mali durumumuzu ele almak lazım. Eğer bir yüksek eğitim düşünüyorsak veya bir iş kurmayı planlıyorsak, başka bir yere yerleşmek istiyorsak, parasal durumumuz çok önemli. Ayrıca bir ev almayı, ofis açmayı, yuva kurmayı istiyorsak hem ilişkimizin hem de maddi gücümüzün yerinde olması lazım. Yeni bir sayfa açmak istiyorsak önce eskinin akıllıca ele alınarak, pürüzlerin ayıklanması şart. İster ilişki ister mali konularda olsun, psikolojik anlamda güçlü olmamız şart. Takıntılı ve endişeli davranmak yerine, güven duygunuzu sağlam bir temel üzerine inşa ederseniz, doğru kararlar ve ilişkiler yaşayabilirsiniz.


    astrovenus460

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 5 Eylül saat 20.07-29 Eylül saat 23.52 tarihleri arasında karşıt burcunuzda etkili olacak Venüs-Başak burcu ilerleyişinde, beraberliğinizdeki paylaşım, davranış, birbirinize yaklaşım tarzınız üzerinde duracaksınız. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu mesafeye, ilişkinin gelişmemesine neden olur. İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir. İş ortaklığı konularında da bu geçiş çok önemlidir. Karşılıklı çıkarların gözetilmesi gerekir. Ancak buna yanaşmayan bir iş ortağınız varsa sıkıntı oluşabilir. Mali anlamdaki her türlü beraberliğin, işin veya durumun mutlaka mercek altına alınması gerekir.
    Venüs-Başak geçişinin sizlere arzu ettiğiniz her alanda seçkin güzellikler yaşatması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler