KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Eylül 2014 aylık burç yorumları

    Eylül 2014 burç yorumları...

    KOÇ

    KOÇ EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    2 Eylül tarihinde Merkür Terazi burcu geçişi başlıyor. İlişkide iletişimsel anlamda etkin bir dönem bu. Hayatınıza yeni biri girmişse, en önemli konu birbirinizi tanımanız ve özellikle fikirlerinizi net ve açık bir şekilde iletmeniz. Hakça adilce barış içinde konuşmakta yarar var. Arzularımızı ortaklaşa bir birlik içerisinde ifade etmeye çalışacağız.

    5 Eylül tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Çalışma ortamındaki ilişkiler ve mali konular üzerinde duracağız. Titiz ve düzenli bir şekilde bütçeyi kontrolden geçirmek gereklidir. İş ilişkilerinde de ortamdaki insanlarla olan bağlantıyı nezaketli bir şekilde sürdürmekte yarar vardır.

    9 Eylül tarihinde Balık burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda mevcut durumunuzu gözden geçireceksiniz. Hayatın biraz bize lütufta bulunmasını istiyoruz. Üzerimizde baskılar söz konusudur. Bir yandan sıkı çalışmanın diğer yandan ruhumuzu dinlendirme arzusunun işaretçisidir. Partner ve iş ortaklarıyla ilişkiye önem vermek gereklidir. Kariyer hayatı ve toplumsal alandaki konumla ilgilenmemiz gerekmektedir.

    14 Eylül tarihinde yöneticiniz Mars Yay burcunda seyrine başlıyor. 2 yıl sonra bu noktaya geliyor. Ancak Jüpiter'den de çok iyi bir görünüm almaktadır. Demek oluyor ki bu geçişle yurt dışı faaliyetleri, ticari alan, inanç ve güven duygusu son derece aktiftir. Aşk hayatıyla ilgili konularda lütuflar gelirken, özgür olmak istemekteyiz. Girişimde bulunma arzusu kıymetlidir.

    23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bir gün sonra da yeni ay Terazi burcunda oluşuyor. Bütün bunlar yine ikili ilişkileri gözlem altına almamızı sağlıyor. Yeni ay demek, yenilik ve yeni bir karar vermek demektir. Hem aşk hayatıyla ilgili konularda, hem de özgürce seçimlerde bulunmada, yeni bir şeyler yapma arzusunu işaret etmektedir. Ancak mali konularda biraz dikkat etmek gereklidir.

    28 Eylül tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor ve hemen aynı gün gölgeli günleri de başlıyor. Geçmişle alakalı konuları düşünmek, kredi ve yatırımlar gibi konuları halletmek anlamında etkilidir. Hesabı bilmek gereklidir.

    29 Eylül tarihinde Venüs ilişki evinizde olacaktır. Bu Venüs Terazi'yi çok seveceksiniz. Çünkü hem Jüpiter hem de Uranüs'den iyi bir destek alacaktır. O nedenle bu geçişi sizler için beraberlikleri yeniden toparlama, bekarlar için yeni bir aşkın işaretçisi olarak görüyorum. İlişkide pürüzleri olanlar için de, dengeyi oluşturarak biz demek adına büyük hediyeler getirecektir. Sadece mali konular ölçülmelidir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkinizle ilgili konular üzerinde düşüneceksiniz. Bir yandan akıllıca duruma bakmak diğer taraftan partnerinizin de fikirlerini almak yararlı olur. Ortaklaşa düşünme zamanı da diyebiliriz. Kararlar alınabilir ve sorunlar varsa bunlar birlikte çözüme kavuşturulur. Eğer partnerimizle yeni tanışmışsak, hem kişisel düşüncelerini hem de ilişkilere bakış açısını öğrenelim. Biz bu hafta ilişkilerde titiz ve seçici davranacağız.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde şartlar gereği partnerimizle iyi geçinmemiz, dikkatli konuşmamızda yarar var. Bu işimize gelmeyecek. Ancak sözlerimize ve davranışlarınıza dikkat edelim. 13 Eylül tarihinde, cesaretle ilerlemek ve kendi yolunuzu çizmek isteyeceksiniz. İlişkilerde köprüleri yıkmadan aklı başında düşünmelisiniz. 14 Eylül tarihinde Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Yenilenmek, hayatı keşfetmek, deneyimler yaşamak üzere seyahate çıkabilirsiniz. Yeni birçok kişiyle tanışabilirsiniz.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde iki önemli görünüm oluşacak. İlişkinizle alakalı konularda bireysel yaklaşımda bulunabilirsiniz. Kendinize dönük düşünüp, endişeli bir şekilde hareket edebilirsiniz. Oysaki bugün, tarafsız, mantıklı, artı-eksi yönleriyle meseleleri ele almalısınız. İster dargınlık, ister evlilik, ister yeni tanışıklık olsun fark etmez. Bugün geleceğe dönük düşünmek ve ilişkilerde dengeli hareket etmek durumundasınız. Mantıklı olmak kazanç getirir.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi harika bir gün. Attığınız her adım başarıyla sonuçlanır. 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda seyrine başlıyor. İlişki hayatınızla birebir konularda etkili olan bu geçiş sizin istek ve arzularınız ile partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın ortaya konduğu, her iki kişinin de birbirine ayna olduğu zamandır. Sağlam ilişkilerde birlik ve beraberlik içinde bütünlük sağlanır. Ancak problemli çiftlerde uyumsuzluk rahatsız edici olabilir. 25 Eylül tarihinde Jüpiter-Uranüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. Aşk hayatınızda çok şanslı bir dönemdesiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Hayatınızda yepyeni bir değişim meydana gelecek.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: Bu hafta iş ortaklıkları, sözleşme, çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde düşüneceksiniz. Yeni bir işe başlanacaksa, mutlaka sözleşme yapınız. İş şartları, ortam, kazanç ve konumunuzla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Venüs-Başak burcu geçişi 5 Eylül tarihinde gerçekleşecek. İş alanındaki ilişkiler, ortam ve maddi konular üzerinde durabiliriz. Eğer bir iş ortaklığı düşünüyorsak şartları gözden geçirebiliriz.

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, bir yandan hayatın üzerimizdeki baskılarından, karmaşasından, problemlerinden, çaresizliğimizden kaçış arzumuzun işaretçisi, ancak diğer taraftan çalışmamız, çaba sarf etmemiz, hayatımızı düzene koymamız gerektiği yolundaki bir ikaz ışığı. 10 Eylül tarihi zorlu gibi dursa da, çalışma hayatınızı ilgilendiren tüm konularda durumunuzu titizlikle gözden geçiriniz. Zevk aldığınız bir işte çalışıyor musunuz? Çalıştığınız alanda bilgi ve deneyiminiz yeterli mi? burada çalışmaya devam etmek size ne faydalar sağlar? Bunları gerçekçi bir şekilde yanıtladınız mı sorun kalmaz.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde gerek ilişkiniz ve gerekse çalışma hayatınızla ilgili konularda değer yargılarınıza ters düşen ve sizi bir hayli rahatsız eden, gerilim yaratan meseleler üzerinde bugün geleceğe dönük bir karar alabilirsiniz. Stres altında kalmamak için çok mantıklı ve tarafsız bir şekilde düşünmelisiniz.

    22-28 Eylül haftası: Bu hafta çalışma hayatınızla ilgili konularda derinlikli bir şekilde düşüneceksiniz. Yakın çevrenizden biriyle veya dışarıdan bir kişiyle mali anlamda bir ortaklık kurmayı düşünüyorsanız, öncelikle bu kişilerin güvenilirliği hususunda mutlaka iyi düşününüz. Sigortasız ve sözleşmesiz işe başlamayın.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda seyrine başlayacak. Sizin için önemli olan, yapılacak işe alınacak bedelin hakkaniyetli bir şekilde olmasıdır. Devam eden işinizdeki gelir yetersiz ise, aynı ortamda çalıştığınız kişilerle aranızda ücret farklılığı varsa bunlar üzerinde görüşmelerde bulunabilirsiniz. Çalışmamız, kazanmamız, görevlerimizi yerine getirmemiz, emek sarf etmemiz gerekiyor. Bu iki hususu öyle bir ayarlamalıyız ki, hem ruhsal anlamda huzur bulalım hem de sağlıklı bir şekilde yaşayarak hayatımızı düzenleyelim.

    8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde çalışma hayatımızı ve ortaklaşa kazançlarımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmamızda yarar var. Sadece kendi bakış açımızla hareket etmeyelim. Titiz dikkatli bir şekilde olan bitene bakalım.

    15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihinde iş hayatınız ve ortaklaşa kazanç ilişkisi içinde olduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Miras ve hisseli paralarla alakalı görüşebilirsiniz. Eğer bir iş ortaklığı söz konusuysa bütün şartları gözden geçirebilirsiniz.

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Ortaklaşa kazanıp bölüştüğümüz insanlarla olan ilişkimizi, mali hesaplarımızı, bankalarla alakalı işlerimizi gözden geçirmeye başlayacağız. Miras bölüşümü, hisseli paralar, eş ve iş ortağınızın mali durumu, borçlarımız, ödememiz gereken vergiler, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgeler, kredi başvuruları gibi meseleler üzerinde düşüneceğiz.

    **Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    **

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-6-7-10-11-14-15-19-20-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 4-5-17-18-24-25

    Aşkta En Şanslı Günler: 19-20

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13

    Yeniay: 10-11-12

    Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 24-25-26

    Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    BOĞA

    EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    2 Eylül tarihinde Merkür çalışma hayatınızla ilgili alanda Terazi burcunda seyrine başlayacak. Bizler de çalışma ortamında insanlarla olan ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Onları dinlemeli ve ortaklaşa düşünmeye çalışmalıyız. Nezaket çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler için etkili bir geçiştir. Güzellik için de bir takım düzenlemelere uygundur.

    5 Eylül tarihinde aşk evinizi ziyaret eden bir Venüs geçişi olacaktır. Venüs Başak'ta ince eleyip sık dokunulur, her ayrıntı gözlemlenir. Aşkta detaylar, fikirsel anlaşmalar ve paylaşımlar ele alınır.

    9 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunaylar bir finaldir, bu dolunay da bize şu andaki mevcut durumu görebilmemiz anlamında bir uyarı getirmektedir. Bilgi ve tecrübelerimizi görebilmemiz yönünde de kendimize rehber edinebiliriz. Güven duygusunun yeteneklere uygun olup olmadığı tartılmalıdır.

    14 Eylül tarihinde Mars Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir özellikle bir hareketlilik getirir. Krediler, yatırımlar, borç ve alacaklar, ortaklık ilişkileri anlamında canlanma vardır. Piyasanın durumuna dikkat edilmeli, destek beklenen insanlarla ilişkiler ölçülmelidir. Herkese bel bağlamamakta fayda vardır.

    23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcunda seyrine başlayacak. Bir gün sonra yeni ay Terazi burcunda doğacaktır. Bu yeni ay özellikle hizmet konuları, çalışma hayatı, sağlık, ilişkiler, iş hayatı anlamında kıymetlidir. Duygusal anlamda bir hassasiyet yaratabilir. İşbirliğinin ölçüsüne bakılmalı, acil kararlar verilmemeli, fazla beklentilerle psikolojik sıkıntılar yaratılmamalıdır.

    28 Eylül tarihinde karşıt burcunuzda Merkür geçişi meydana geliyor. Merkür Akrep'e girer girmez de gölgeli günleri başlıyor. Bu da gösteriyor ki mali konular başta olmak üzere; ikili ilişkiler ve iş ortaklıklarında bekleyip resmi gözden geçirmek gereklidir.

    29 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlayacak. Çalışma hayatıyla ilgili konulara bir rahatlık getirecektir. Güzellik, bakım, estetik, kendimize değer vermek yönünde güzel bir geçiştir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda seyrine başlıyor. Bir yandan ilişki kurmayı isteyeceğiz ancak diğer taraftan bir hayli inceleyeceğiz. Oldukça seçici davranacağız. Kolay kolay da aşık olmayacağız. Çünkü kriterlerimizin yüksekliği ister istemez karşı cinsle aramızdaki mesafeyi çoğaltabilir. Yeni tanıştığımız birinin düşüncelerine, iş hayatına, sağlığına, dengeli biri olup olmadığına, bir sıkıntımız varsa yanımızda olup olmadığına kadar dikkat edeceğiz. Aslında bütün bunlar zorlayıcı gibi gözükse de, bu hafta diğer görünümler gayet olumludur. Bu seçicilik, dış dünyada bizi ciddi ve ölçülü, kolayca elde edilmeyen ciddi biri olarak gösterecektir.

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, aşk hayatınızla ilgili konularda da kıymetlidir. Seçici düşünürüz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini de işaret etmektedir. Kişi bu Dolunayın güçlü ışığı altında, sadece kendisi için değil, yaşadığı toplum adına da güzellikler diliyor. Kardeşçe paylaşımda bulunmaktan, inançla yol almaktan yana. 10 Eylül tarihinde, aşk hayatımız başta olmak üzere, hedeflerinizi ve şu sıralarda yaşadıklarınızı gerçekçi bir şekilde değerlendiriniz. Bu size doğru yolu gösterecektir. 11 Eylül tarihinde aşk hayatınız, evlilik ve uzun süreli ciddi ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanacaktır.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta aşk hayatınız, çocuklarınız ve her konuda fazlasıyla titiz düşünürsünüz. Bir şeyler eğer yerli yerinde değilse, sizin önemsedikleriniz başkaları tarafından endişeli biri olarak görülmenize yol açıyorsa, bir de fedakarlıkta bulunmanız bekleniyorsa canınız epeyce sıkılır. 21 Eylül tarihinde, bir ilişkinin ciddiyete dönüşmesi aşamasında her iki tarafın da bilinçli hareket etmesi yararlı olacaktır.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde özgüven duygunuzu ayakta tutarak, iç dünyanızdaki zenginliklere ulaşabilirsiniz. Bu tarih, hem ailevi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda içe yöneliş ve kendinizle temasa geçmenizi sağlar. 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Evlilik, iş ortaklığı, uzun süren ilişki, rakiplerimiz ve sizden farklı görüşte olan kişilerle alakalı meseleleri derinlikli bir şekilde gözden geçireceksiniz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz.

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, ideallerinizi doğru ve düzgün bir şekilde gerçekleştirmek, sosyal ilişkilerinizi şefkatli ve ılımlı bir şekilde sürdürmek, amaç ve hedeflerinizi yaratıcı gücünüzle ortaya koymak anlamında da destekleyici ve şifalandırıcıdır. 10 Eylül tarihinde, iş hayatında sizin doğrularınız başkalarıyla çakışabilir. Arzu ettiğiniz gelişimi sağlamakta, ilerlemekte zorluk yaşayabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde, günlük hayatta karşılaştığınız insanlarla onların anladıkları dilden konuşmanın önemini gösteriyor. Gerilimli bir gün.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihi çalışma hayatınızla ilgili konularda da son derece önemlidir. İşe başlama, işten ayrılma, beceri kazanma, ortak bir iş kurma, bir projeye ekip olarak başlama, sanatsal konularda karar verme, işle ilgili davalar, sağlığınızla ilgili her konuda mantıklı düşünmelisiniz. Bu konularda şartları iyice gözden geçiriniz, ölçüp tartınız. Önemli bir gündür. Geçmiş değil gelecek açısından bakarak karar veriniz.

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince, iş ortamında dengeli ve uyumlu davranmak zorunda kalırsınız. Kişisel anlamda enerjinizi en çok merkez aldığınız alan çalışma hayatı, sağlığınız, ortaklaşa işler, sanatsal faaliyetler veya günlük hayatta bir araya geldiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizdir.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: Bu hafta ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bir işi öğrenmek için bir kursa yazılabilirsiniz. Bu yönde bir harcamanız olabilir. Çalışma hayatınızdan elde ettiğiniz gelirle ilgili işveren pozisyonundaki kişilerle görüşmede bulunabilirsiniz. Güzellik ve bakımınız için bir miktar para harcayabilirsiniz.

    8-14 Eylül haftası: 14 Eylül itibariyle etkili olacak Mars-Yay burcu geçişinde, hukuki konularda alacaklarınız, bankalarla alakalı her türlü girişiminiz, bir başka insanla olan maddi münasebetiniz mevzularında da atak davranabilirsiniz. Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz mümkündür.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde maddi konularda kazançlı çıkabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bunlar sanatsal ve ortaklaşa yapılan işler ve projeler şeklindedir.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi, tüm burçlar için fırsatlarla dolu bir gün. Ailenizden ve ortaklaşa kazançlar yoluyla gelir temin edebilirsiniz. Ancak hukuki bir davanız varsa, uzlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Bir borcunuzu bitirebilirsiniz. Ancak ev veya farklı bir şey için kredi çekmek istiyorsanız ben yine de iyi incelemenizden yanayım. Öyle bir gün ki, insana bir anda kararlar aldırabilir. Hesabımızı da bilelim.

    Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-12-13-17-18-22-23

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-19-20-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler: 22-23

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15

    Yeniay: 12-13-14

    Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 1-26-27-28-29

    Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    İKİZLER

    İKİZLER EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    2 Eylül'de Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak. Bu da aşkta iletişimin öne geçmesi anlamına gelir. Yeni tanışmaları, devam eden ilişkide sen ve ben olgusunun bize dönüşmesini, karşılıklı dinlemeyi ve özellikle de zihinsel anlamda aşka kendimizi odaklamayı sağlaması açısından son derece kıymetli buluyorum.

    5 Eylül tarihinde yuva evinizde Venüs Başak burcu seyrini deneyimlemek mümkündür. Ev işleri, tadilat, bakım konularıyla ilgilenebilirsiniz. Genelde bütçenin bir kontrolden geçirilmesi gereklidir. Aile büyükleriyle sağlık veya iş anlamında temasta bulunulabilir. Biraz eleştirel davranabiliriz. Yeni bir taşınma söz konusuysa alışma dönemidir. Biraz hesabı bilmek ve ortamda huzuru gözetmekte yarar vardır.

    9 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Hem mali ortaklıklar anlamında hem aşk hayatıyla ilgili konularda ve hepsinden önemlisi şu anki mesleki kariyerle ilgili meseleler üzerinde hassasiyet ile durmamızı sağlayacaktır. İş ve ev arasındaki dengeye bakacağız. Aşkta ve mali konularda özellikle hesabımızı bilmeyi sağlayan bir uyarı olacaktır.

    14 Eylül tarihinde Mars Yay burcunda seyrine başlıyor. Yeni tanışmalar açısından etkili, var olan ilişkide partnerin aktif oluşu, yeni projelerde yer almak arzusu yönünde değer taşıyor. Aktif bir ilişki dönemidir. Bir arada olmanın getirdiği tat çıkarılır, evlilerde çocuk düşünme arzusu olabilir.

    23 Eylül tarihinde burcunuz ile uyumlu görünüm yapacak Güneş, Terazi burcunda yani aşk evinizde seyrine başlıyor. Bir gün sonra yine aynı alanda bir yeni ay meydana gelecektir. Bu yeni ay aslında olumlu olarak görünüyor. Yakın çevre ilişkileri ve iletişimde rahatlık getirecektir. Hem de kendinizi ifade etme anlamında önem taşıyacaktır. Evli olanlar için bebek haberi olabilir. Hayatınızla ilgili konularda sürpriz haberler alırsanız hiç şaşırmayın. Hepsi genelde olumlu yönde olacaktır.

    28 Eylül tarihinde çalışma hayatınızla ilgili konularda Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Gölgeli günleriyle başlayacaktır. Yeni bir proje varsa ön hazırlıklarını yapacağız, ancak üzerinde düşüneceğiz. Analiz yapmadığımız konular üzerinde kararlar vermeyeceğiz. Eski işlerimizi gözden geçireceğiz. Mali anlamda doyurmayan bir işte çalışıyorsak, bunları da bir ele alacağız.

    29 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcunda ve aşk evinizde seyrine başlıyor. Bu geçişte aşk için kendinize bir dilek tutmanızı öneriyorum. Bu geçişle değişime, yenilenmeye hazır olun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Aşk hayatımızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendimizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceğiz. Bir problem olduğunda tartışmak yerine çözümlemek isteyeceğiz. Kaba saba sözlerden hiç hoşlanmayacağız. Güzel sözler duymak, dengeli ve huzurlu ortamlarda bulunmak bize keyiflendirecek. İletişim ve haberleşme yoluyla biriyle tanışabiliriz. Sanatsal ortamlarda şarkı söylemek, konuşmak, insanları bir araya toplamak onlara güzelliklerden bahsetmek haftanın yansımaları arasındadır.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihindeki görünüm, aşkta dikkatli ve dengeli konuşmanız gerektiğinin işaretidir. Bazen sözcükler keskindir ve insanı oldukça zor duruma sokar, bazen de sözcükler sihirli bir güçtür, mucizeler yaratır. Uzlaşıya açık tarzda ve akıllı bir şekilde iletişimde bulunursanız, isteklerinizi daha kolay elde edebilirsiniz. 11 Eylül tarihinde, aile, iş hayatımız ve ileriye yönelik hedeflerinizi olumlu yönde ilerletecek gelişmelerle karşılaşacaksınız. 13 Eylül tarihinde aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşünmek önemli. 14 Eylül Mars-Yay burcu geçişinde karşınıza maceradan hoşlanan, özgür ilişkiler kurmak isteyen biri çıkabilir. Evli iseniz, eşiniz kendine dönük şekilde hareket edebilir. Abartılı davranabilir.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde aşk hayatınız, çocuk, yaratıcı yetenekleriniz, ortaklaşa projeler, sanatsal faaliyetler başta olmak üzere her konuda ilerisi adına düşünmekte yarar var. Bu önemli bir karar günüdür. Sizin gelişiminiz adına faydalı olacaktır.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi ilişki anlamında şanslı bir gündür. Hatta duble kısmetlilik desem yerinde olur. 23 Eylül tarihinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: Sanatsal ve yaratıcı tarzda çalışanlar için Merkür-Terazi geçişi gayet yararlıdır. Bir mekanda, bir ortamda sunumlarda bulunabilirsiniz. İlişkiler üzerine söyleşiler yapabilirsiniz. İnsanları bir araya getirebilir, tanışmalarını sağlayabilirsiniz. El becerinizle hazırladığınız ürünleri sergileyebilirsiniz. Bu hafta iş hayatında paylaşım, ortaklaşa hareket etmek, güvencenizi sağlamak yönünde düşüneceksiniz.

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, mesleki konularda bilinçli düşünmenin önemini vurguluyor. Dağınık, her şeyi kadere teslim etmiş, mücadeleden kaçarak başarılı olamazsınız. 10 Eylül tarihinde ailevi konular üzerinde gerçekçi olmak yerine, birbirinizi eleştirmek, armudun sapı var misali her şeyde kusur almak nasıl yanlışsa, iş hayatınızla ilgili meselelerde de hayalperest olmak sakıncalıdır.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda her şeyi büyük bir titizlikle ele alırsınız. Kimse bilmez ama eğer problemleriniz varsa bunları çözmeden rahat etmeniz mümkün değildir. 21 Eylül tarihinde, evimiz ve çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda gözden geçirmelerde bulunalım.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, hem zengin bir düşünce ve iletişim gücü verir hem de özgürce kararlar vererek yeni yol, hedefler tayin etmenizi sağlar.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: Parasal konularda güçlü olma arzumuz bir hayli yoğun. Geleceğin teminat altına alınması, güvence altında tutulması için başınızı sokacak bir ev, şöyle bankada biraz para sizin en büyük isteğiniz. Bu yüzden de bir muhasebeci gibi düşünebilir, bir işveren gibi piyasanın durumunu inceleyebilirsiniz.

    8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, maddi konularda da etkilidir. Kendiniz için sağlam bir iş ve kazanç sağlayıcı alanlara yönelmelisiniz. İyi niyet veya ne yaptığını bilmez hallerde geleceğinizi garanti altına alamazsınız. Jüpiter size destek veriyor. 25 Eylüldeki özel görünüm sizi destekleyicidir.

    15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihindeki görünüm, eş veya iş ortağınızdan kaynaklanan mali sorunlarla uğraşabilirsiniz veyahut bu kaynakları verimli bir şekilde kullanmak için mücadele verirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var.

    22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, maddi açıdan olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Ortaklaşa işler, sanatsal konular, çocuklar ve aileyle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanır.

    Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 6-7-10-11-14-15-19-20-24-25

    Zayıf Enerjili Günler: 2-3-8-9-22-23-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler: 24-25

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17-18

    Yeniay: 14-15-16

    Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 1-2-3-4-29-30

    Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    YENGEÇ

    YENGEÇ EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    2 Eylül'de başlayacak Merkür Terazi geçişi, ev ve aile ilgili konular üzerinde düşünme, konuşma yönünde olumlu olacaktır. İletişimde bulunulur, evin içerisinde zihni belirli noktalar üzerinde odaklayarak biz olgusu çerçevesinde konuşuyoruz.

    5 Eylül tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Yengeçler için yakın çevre ilişkilerinde hem sağlıkla ilgilenmek, hem başkalarına yardımcı olmak için dertlerini dinlemek konularında etkilidir. Çevre ilişkilerinde biraz daha anlayışlı olmaya çalışacağız.

    9 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ilımlılık, şefkatlilik, kendimizi inançla öne sürme, her şeyin güzel olacağına inanma anlamında, dileklere ve arzulara bakınmayı sağlar. Eleştirdiğimiz meselelerin kurbanı olmamamız için dikkatli ol diyor. Bizi hem uyaran ve bu uyarıyla önlem almamızı sağlayan bir geçiştir.

    14 Eylül tarihinde Mars Yay geçişi çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacaktır. Kariyer anlamında durumumuza bakacağız. Mevcut işimizde iki yönlü düşünebiliriz. Yeni bir iş arayışına girişebiliriz. Fakat bir yandan da sektörün durumuna bakacağız. Alternatif olmadan hareket etmiyoruz. Biraz sakin olup durumu gözden geçirmekte fayda vardır. Çok da zorlayıcı değildir, ancak bir takım belirsizlikler varsa ani kararlar verilmemelidir.

    23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcunda seyrine başlıyor. Ev alanı ve ailevi konularda önemlidir. Ardından bir gün sonra da Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayın en önemli olgusu huzur ve biz olmaktır. Her şeyin elit olanını ve konforlu olanını istiyoruz. Diyoruz ki ben güzelliklere layığım. Belki ev alımı düşünülebilir. Ev içerisinde problemler varsa, o problemlerim halledilmesi için uğraşılabilir. Mali konular ve çalışma hayatıyla ilgili meseleleri de vurgulamaktadır. Huzuru ve güveni önemseyip kaliteli olanı isteyeceğiz.

    28 Eylül tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başladığı gün, gölgeli günleri de aynı zamanda başlamış oluyor. Aşk hayatımız, çocuk sahibi olma anlamındaki meseleler üzerinde hesabı bilmemiz, durumu ele almamız, yeni bir ilişkide kriterlere bakmamız, mali konularda önümüzü göremediğimiz atılımlarda bulunmamamız, eskiye ait bir takım anlaşmazlıklar varsa onların tekrar gözden geçirilmesi, bir arkadaşlığı hemen ciddiyete dönüştürme konusunda beklemede kalmamız gerekebilir.

    29 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişi çok olumlu buluyorum. Çünkü evdeki huzurun, paylaşımın el birliğiyle yapılması anlamında kıymetlidir. Birlikte yaşadığımız insanlarla gönül birliğinin sağlandığı bir zaman olacaktır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda ilerlediğinde ev içindeki iletişim dengeli ve ölçülü olmak zorunda. Bir yandan akıllıca yuvanızın iç dengelerini yerli yerinde tutmak diğer yandan güzellikten, barıştan, sevgiden söz etmek gerekiyor. Ancak bunun tek taraflı değil, el birliğiyle halledilmesi lazım. Fakat problemleri yok saymak yanlıştır. 5 Eylül tarihindeki Venüs-Başak burcu geçişini de hesaba katarsak, bu hafta ilişkilerde dengelerin yerle yerinde olacağını söyleyebilirim. Çünkü bu iki gezegen birbirlerini güçlendirecek pozisyondalar.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihideki görünüm, çeşitli nedenlerle düşüncelerinizi açıklamaktan çekinmenize neden olabilir. Hatta sırf uyumlu davranayım diye, sabır gösterebilirsiniz. Bu durum ilişki meselelerinde sizi yorabilir. 10 Eylül tarihinde, çalışma ortamınız, kararlarınız, nefes aldığınız ortam, yakınlarınız ve etrafınızla olan her türlü ilişki alışverişinizi, iş hayatınız dahil olmak üzere gözden geçiriniz. 13 Eylül tarihinde aileniz, ev yaşamınız, iç dünyanız ve sizinle alakalı özel konularda lütfen sakin olunuz.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta yakın çevrenizle ilgili konular üzerinde titizlikle duracaksınız. Bazı durumlar sizde endişe yaratabilir. Kendinizi zayıf hissedebilirsiniz. İnancınız sarsılacak gibi olur. Sürekli her şeyi kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Aşırı fedakarlık veya tümüyle gergin şekilde davranabilirsiniz. Lütfen sakin olunuz. 17 Eylül tarihinde ailenizi ilgilendiren konularda iki yönlü düşününüz. Geçmişten ziyade bugünkü duruma bakınız. Tarafsız bir şekilde inceleyiniz.

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Ailevi yaşantımız evimizin içindeki huzur ve uyum arzumuz, dengeleri yerli yerine oturmuş bir ortamda yaşam sürme ihtiyacımız yoğun olacaktır. Eğer sorunlarımız varsa, ev içinde rahatsızsak bunlara susmak yerine ılımlı bir şekilde konuşmak, sıkıntılarınızı dile getirmek, birbirinizi dinlemek faydalı olacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: Çalışma hayatında bu hafta hem işlerimizi derleyip toparlamak hem de iş ortamında ilişkilerimizi düzenlemek mümkün. Herkes görevinin başında ve sorumluluklarının bilincinde olacaktır. Kişisel anlamda duruma bakarsak, iş girişimlerinde becerikliliğimiz, ustalığımız bizi rakiplerimizin karşısında güçlü kılacaktır. Ortaklaşa işlerde, ikili görüşmelerde üstümüze düşeni özverili şekilde yerine getiririz ve karşımızdaki kişiden de dürüstlük ve sağlamlık bekleriz.

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül Balık burcu Dolunayı, hayata olan bakış açınızı olumlu hale getirici, inançlı bir şekilde ilerlemenizi sağlayıcı, eğitim, akademik kariyer, yenilik anlamında arzu ettiğiniz gelişmeleri destekleyici, ruhsal ve mistik konular aracılığıyla kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde rehberlik edicidir. Ayrıca, bilgiyi önemsemeniz, incelemeniz, çalışmanız, dengeli bir şekilde hareket etmeniz, düzenli çalışmanız ve ne istediğinizi bilerek hayatınızı şekillendirmeniz gerektiği yolunda da uyarıcıdır. 11 Eylül tarihinde, çevrenizle olan ilişkiniz, çocuklarınız ve partnerinizle ilgili konular üzerinde faydalı gelişmeler yaşanacaktır.

    15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihinde, yakın çevremizden birisi, çalışma hayatımızla ilgili bir konuda bize yardımcı olabilir. Biz de birilerine destek sunabiliriz. İleriye dönük bir plan ve projemizle alakalı olarak birileriyle iş görüşmesinde bulunabiliriz.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde maddi açıdan rahatlatıcı bir gelişme yaşanır. Bu yaptığınız bir işten gelebilir veya maaşınızda bir artış yaşanabilir. Bir iş yolculuğuna çıkabilirsiniz. Bunun için ekstradan bir para elinize geçebilir. İki ayrı iş için kaparo alabilirsiniz. Bir iş teklifi alabilirsiniz. Maddi açıdan rahatlatıcıdır.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: Maddi konularda bütçemizin şartlarına göre hareket edebiliriz. Güçlü bir eş veya iş ortağıyla kendimizi güvende hissedebiliriz. Bu hafta harcamalarda dikkatli ve ölçülü davranacağız.

    8-14 Eylül haftası: 14 Eylül tarihinde Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınızla, ilgili konularda abartılı kararlardan kaçının. Çünkü bundan bütçeniz de etkilenebilir.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta maddi konularda titiz ve dikkatli düşünürsünüz. Ancak değer verdiğiniz kişiler mali anlamda bir destek isterlerse elinizden geleni yaparsınız. Çocuğunuz varsa onun okul ihtiyaçlarına bir miktar ayırabilirsiniz.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi sizin için kazançlı işlere yönelmenizi sağlayıcıdır. Değişim iş hayatında yoğun bir şekilde görülür. 23 Eylül tarihindeki Güneş-Terazi geçişi finansal konularda da etkilidir. Güzel görünmek, modayı takip etmek, kaliteli ürünler satın almak amacıyla kesenin ağzını bir hayli açabilirsiniz. Partnerinize hediyeler sunmak, jestler yapmak, ne kadar kibar ve zarif biri olduğunuzu göstermek istersiniz. Evinizle ilgili alışverişlerde bulunabilirsiniz. Bütçenizin dengelerini bozmamaya gayret ediniz.

    Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 8-9-12-13-17-18-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler: 4-5-10-11-24-25

    Aşkta En Şanslı Günler: 27-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19-20

    Yeniay: 16-17-18-19

    Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 4-5-6

    Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    ASLAN

    ASLAN EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Yakın çevre ilişkileri, yeni haberler, güzel görüşmeler anlamında 2 Eylül Merkür Terazi burcu geçişini olumlu buluyorum. Birileri sizi arayabilir, bir araya gelebilirsiniz, bazı konular üzerinde gözlemde bulunabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin iletişim anlamında size yönelişinin işaretçisi olabilir. Kısa seyirli geziler olabilir.

    5 Eylül tarihinde parasal konularda biraz ince eleyip sık dokuyoruz. Mali duruma bakılmalıdır. Girişimler de söz konusu olabilir. Demek oluyor ki para kazanma arzusu çok fazla ön planda olacaktır. Hem yeni ilişkiler kurarak mali anlamda getirilere önem vereceğiz, hem de daha fazla titiz biçimde gözlemde bulunarak bütçemizi ele alacağız.

    9 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bir yanıyla kazanç anlamındaki durumumuzu dikkatlice ele alıyoruz. Diğer taraftan da kredi, yatırımlar, alacaklar, ortaklıklar yönünden mali konulara gözlemde bulunuyoruz. Çok iyi bir bütçenin dengelenmesi şarttır. Eğer açıldık ve problemli bir dönem yaşıyorsak, fazlasıyla sıkıntı hali söz konusu olabilir. Girişimlerde bulunarak ve iş hayatına önem vererek, kendi bütçemiz çerçevesinde hali yola koymak gereklidir. Hayal kırıklığı yaşayıcı parasal işlere girişmemek faydalı olacaktır. Bütçemizin kontrolünü çok iyi yapmamız gereken bir dolunaydır.

    14 Eylül tarihinde sizin çok sevdiğiniz Mars Yay burcu seyri meydana gelecektir. Bu seyirde özellikle aşk hayatı canlanacaktır. Çocuklarla olan ilişkiler bir hayli aktif hale geliyor. Yeni bir ilişkiye adım atabiliriz. Eğlenmek, gezmek, görmek, yeni insanlar tanımak ufku genişletecektir. Cesur ve kendimize güvenli oluyoruz.

    23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcunda seyrine başlayacak. Bir gün sonra Terazi burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Bunların ikisi de sizin için, özellikle çevre ilişkilerinde, iletişimde, yeni insanlarla tanışma anlamında da çok kıymetlidir. Kendinizi çok güçlü şekilde ifade edebileceğiniz bir dönemdir. Cazibenin ve çekiciliğin tavan yaptığı bir zaman dilimidir. Bu yeni ay hakikaten sizler için çok olumlu ilişkileri, aşkı ve gelişmeleri ifade ediyor.

    28 Eylül tarihinde, Merkür ailevi konularda, yerleşim alanıyla ilgili mali konuların gözden geçirilmesi yönünden kıymetlidir. Aynı zamanda gölgeli günleri de başlıyor. Demek oluyor ki eski projeler, yerleşim yeriyle ilgili meseleler, geçmişe dair gözden geçirilmelidir. Yeni bir adım atmadan önce artıları ve eksileri hesap edilmelidir.

    29 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlayacak. Çevre ilişkilerinde güzel haberler ve görüşmeler olacaktır. Etrafınızdaki insanlar tarafından takdir görme yönünden önemlidir. Hayatımızda çok olumlu bir görüşmenin işaretçisi olarak görmekteyim.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: Merkür 3 Eylül tarihinde Terazi burcunda seyrine başlayacak. Bu çevremizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarımızla sıkça görüşeceğiz hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacağız. Değerlerimizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacağız.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihi yakın çevrenizde bulunan kişilerle iletişimde, sözcükleri iyi seçmek gerektiğini gösteriyor. Akıllı ve politik iletişim, dengeli paylaşım, uyumluluk size güç kazandırır. İş görüşmeleri ve özel ilişkilerde etkiniz altına alamayacağınız kimse yoktur. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişi, aşkta özgür hareket etmenizi ve maceralar yaşamanızı sağlayan güçlü bir zaman dilimidir. Hayatınıza birçok kişi girebilir.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta, ilişki konularında da etkilidir. Sen ve ben diyerek söze başlamayınız. Aşırı endişeli veya gereğinden çok özveri sorun yaratır. Beni doğru biri bulmaz zaten veyahut bu ilişki de sona erecek içime doğuyor gibi olumsuz cümleler kurmayınız. 17 Eylül tarihinde önemli bir görünüm oluşacak. Çevre değişimi, eğitim hayatınızla ilgili bir yenilik, iş girişimi, ortaklık, yakınlarınızla alakalı konularda ilerisi adına çok önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde aşkta şanslı ve kısmetlisiniz. 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Ay, uyum ve denge çerçevesinde, nezaket ölçülerinde, huzurlu paylaşımlarda bulunmanın zamanıdır. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkiniz önem kazanır. Bir problem olduğunda, can bildiğimiz kişilerin bize destek olmasını bekleriz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: Merkür-Terazi burcu geçişi, yetenekli olduğumuz konularda iletişimde bulunarak, insanlarla bir araya gelerek fikirlerimizi ifade etmemizde faydalıdır. Sanatsal becerilerimizi belli kişilerle paylaşacağımız faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzellik eğitmenliği, ilişki danışmanlığı gibi. 5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ortaklaşa işlerde birlikte çalışmanın, bir ekip, grup içinde görev almanın da göstergesidir.

    8-14 Eylül haftası: 13 Eylül tarihinde, akrabalarınız, iş hayatınızla ilgili girişimleriniz, eğitim hayatınız, yerleşim yerinizle ilgili konularda önemli kararlar verebilirsiniz.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm, kazanç sağlayıcı bir iş görüşmesinin işaretçisidir. Ayrıca eğitim, halkla ilişkiler, sanat, söze dayalı meslekler, güzelleştirme alanlarında yeni bir çevreye dahil olmasını destekleyicidir.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi sizin için özgürce kararlarınızı vermeniz ve kendinize yepyeni bir dünya kurmanızı sağlar. Güven duygunuz fazlasıyla yüksektir. İnançla, kendinizden emin, cesaretle ileri atılırsınız. Her türlü engelin üstesinden gelebilirsiniz. Zaman sizin lehinize işler. Eğitim, ticaret başta olmak üzere her alanda sizi görmek mümkündür.

    **PARA

    **

    1-7 Eylül haftası: Bu hafta mali konularda da etkili olacak Venüs-Başak burcu geçişinde, ortaklaşa işlerden para kazanabiliriz. Maddi konularda gelir getirici ufak tefek işler yapabiliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz.

    8-14 Eylül haftası: Balık burcunda 3 Eylül tarihinde oluşacak Dolunay, miras, gelirler, hayatınızı garanti altına almanızı sağlayacak destekler konusunda mutlaka akıllıca düşünülmesi gerektiği yolunda yardımcıdır. Kanuni işlerinizin, sigortayla alakalı konuların, merak ettiğiniz bir takım durumların sonuçlanmasında destekleyicidir. Metafizik, spritüel konular üzerinde çalışma arzunuzu yükselticidir. Nafaka, kredi ve ortak kazançlarınızı değerlendirmeniz yolunda ışıklandırıcıdır. 10 Eylül tarihinde, finansal tüm konularda lütfen ani kararlar vermeyin. Mali konularda bütçenize uygun hareket edin. Risk faktörünü gözetin. . 11 Eylül tarihinde, parasal konular başta olmak üzere ailevi meselelerde bilinçli şekilde düşünebilirsiniz.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta finansal konularda endişeli düşünebilirsiniz. Ne yönde bir karar alacağınızı tam olarak bilemeyebilirsiniz. Öyle bir gün ki, hem ilişki, iş ortaklıkları ve hem de mali konularda önem taşıyor. 21 Eylül tarihindeki görünüm, maddi konularda bilinçli ve titiz bir şekilde düşüneceğimizi işaret ediyor. Hesabımızı bilerek hareket edeceğiz.

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Akrep burcunda ilerleyecek Merkür aileniz veya aileye ait bir mülkün satışından elde edilecek paranın veya bir mülk satın almanın işaretçisidir.

    Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-10-11-14-15-19-20-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-12-13-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler: 2-3-29-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23

    Yeniay: 19-20-21

    Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 6-7-8

    Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    BAŞAK

    BAŞAK EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Yöneticiniz Merkür, 2 Eylül tarihinde kazanç evinizde seyrine başlıyor. Bu da demektir ki güzel alışverişler, gereksinimleri karşılama anlamında arzulu ve istekli olacaksınız. Estetik duygusu çok yüksektir, zihin tamamen elit ve kaliteli olana yönelecektir. Kazanmak isteyeceksiniz, çünkü güzel yaşamaktan yana olacaksınız.

    5 Eylül tarihinde Venüs burcunuzda seyrine başlıyor. Bu seyir boyunca hem mali konuları arka planda gözden geçiriyoruz, hem de bir yandan da kendimizin en olumlu yönlerimizle Başakçı kalitemizi öne alıyoruz. Kendimizi öne sürmek isteyeceğiz. Yeni bir ilişkiye adım atılabilir, eğer ilişkide mutluysak eşimizle bir sayfa açabiliriz, bir takım projelerde bulunabiliriz. Bekar Başaklar için de yeni bir tanışmanın vesilesi olabilir. En çok parasal konularda bu geçişin etkin olduğunu söyleyebilirim.

    9 Eylül tarihinde karşıt burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay özellikle ilişkilerimizde birbirimize olan sevginin ve bağlılığın gözden geçirilmesi halidir. Kendimiz için girişimlerde bulunmak isterken, diğer taraftan eşimizin de bunu onaylıyor olması ya da ilişkimizin buna uygun olması gerekmektedir. Birbiriyle güzel bir ilişki kurmuş iyi anlaşan çiftler için bu dolunay hiçbir sorun çıkarmaz. Sorunlu ilişkilerde de bir taraf daha fazla eleştirel davranıyorsa, biraz dikkatli olunması gereken bir zaman dilimidir.

    14 Eylül tarihinde yerleşim yeriyle ilgili konularda hem yolculuklar yapma, hem de şu anda oturduğumuz alanla ilgili bir hareketlenme vardır. Yeni projelerde bulunma hevesi çok yüksektir.

    23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcunda parasal kazançlarla ilgili konulardaki merkezde tutmamızı sağlayacaktır. Bir gün sonra da Terazi burcunda yine finansal alanda bir yeni ay meydana geliyor. Bütçeyi gözden geçireceğiz. Aileyle beraber yaşıyorsak daha fazla kazanma arzusu, eşle beraber bütçe yapılıyorsa onun mali durumu da önemlidir. Beklenmedik masraflar kendini hissettirebilir.

    28 Eylül tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Gölgeli günlerin de başlangıcının işaretçisidir. Burada dikkat edilecek nokta, çevre ilişkilerinde yeteneklerimize göre bir alana girmemiz gerekliliğidir. Daha önceden başlanmış projeler varsa, gölgeli günlerde bu projeler gözden geçirilmelidir.

    29 Eylül tarihinde Venüs kazanç evinizde seyrine başlıyor. Mali konular üzerinde yeni getirileri işaret ediyor. Sanatsal faaliyetlere, yetenekli olduğumuz alanlara kendimizi adapte ettiğimizde bize kazançlar getirebilir. Eylül ayının birçok şeylere fırsat getirici olduğunu söyleyebilirim, yeter ki hangi konularda arzulu olmak istediğimizi bilelim.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Venüs burcunuzda ilerleyecek. Bu geçiş sizler için hem dışarıda dengeli ve hoş paylaşımların önemini vurguluyor hem de doğanız gereği beli bir mesafeyi korumanızı. Çünkü karşınızdaki kişiyi bir hayli inceleyecek, kusursuzluk arayacak, kriterlerinize göre testten geçireceksiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem vereceksiniz. Her zamanki stilinizi koruyacaksınız.

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, ruhunuzla örtüşen, sizi aşkla sarıp sarmalayacak birine duyduğunuz ihtiyacın simgesidir. Artık yalnız başınıza yol almak istemediğiniz için, bir an önce hayatınıza girecek doğru insanın hayalini kurarsınız. Devam eden ilişkilerde çiftleri birbirine bağlayıcıdır. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişinde başka bir yere taşınabilirsiniz. Ev alanında hızlı değişimler görülür.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta ilişkide ortaklaşa hareket etmek zor olabilir. Bir hayli titizlenirsiniz. Her şeyin düşündüğünüz gibi olmasını istersiniz. Bu olmadığında endişelenirsiniz. Ya, mantıklı bir şekilde ilişkinizi gözden geçirin veyahut bu denli kendinizden ödün vermeyin.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde eğitim, yerleşim, ailevi, özel hayatınızla ilgili bir konuda çok önemli bir yolculuk gerçekleşebilir. Bu yolculuk bir bilgi edinmek amaçlı veya çok daha önemli bir proje için yapılabilir. Yapmak istediğinizden eminseniz ve gerçekten bunun sizin için doğru olduğunu düşünüyorsanız yapınız. Ancak abartıyla düşünmeden karar vermeyiniz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: Merkür-Terazi burcu geçişi 3 Eylül tarihinde başlıyor. Kariyer hayatımızla ilgili konularda hem maddi anlamda ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de bağlantılarda bulunacağız. Bu bağlantıların hem çok akıllıca iletişime dayalı yapılması, ne konuşulacağının bilinmesi hem de fayda sağlıyor olması bizim için önemli. İşimizi bileceğiz dersek daha doğru olur. Nabza göre şerbet vermek hali.

    8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde planlarımızı, işlerinizi, girişimlerinizi karşınıza çıkan olumlu yöndeki fırsatlarla başarılı şekilde uygulayabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde finansal her konuda, borçlar alacaklar, yatırımlar, ortaklıklarda lütfen sakin olunuz. Aklınız başınızda hesabınızın farkında olunuz.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta, iş girişimleri ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Piyasanın durumuna göre işlerimizi yoluna koymaya çalışacaksınız. Derinlikli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunacaksınız. Bir araya geldiğiniz kişiler sizin işinizdeki ciddiyetinizin ve ilişkilerinizdeki özenin farkına varırlar.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs görünümü, farklı bilgiler, inanışlar, yenilikler ve zengin bir iç dünyanın kapıları açar. Sanattan felsefeye kadar geniş bir alanda gizli ve farklı öğretilerle uğraşma arzusu yoğundur.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: Maddi konularda Merkür-Terazi geçişi, kurulan bağlantıların maddi anlamda faydalı olacağını gösteriyor. Giyim ve kuşama önem vermekte de yarar var. Çünkü mesleğimiz sanatla alakalı ise, kendimizi itina göstermemiz birçok açıdan ye kürküm ye misali bir sözle özetlenebilir. Başak genelde hesabını bildiği için, bunu ekonomik bir şekilde halletmenin yoluna gidecektir.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihindeki görünüm, parasal ilişkiniz olan kişilerle doğru bir iletişimde bulunmanız çıkarlarınız gereği yararlıdır. Belki içimizden başka şeyler geçiyor olabilir. Ancak deyim yerindeyse çam devirmenin alemi yoktur.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde gelirinizle alakalı bir konuda geleceğe dönük bir karar verebilirsiniz. Çok iyi düşünmeli, tarafsız bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Bu sizin hayatınızda gelişim yönünde çok önemli bir karardır. Gerçekçi olmanız, konusunda uzman kişilere danışmanız yararlı olur. Karşınıza bir teklif çıktığında mali ve diğer açılardan artı ve eksileriyle ele almalısınız. Hukuk davanızda uzlaşma sağlanabilir.

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihindeki Güneş-Terazi geçişi, parasal konularda strateji belirleme zamanıdır. Dengeli bir bütçe için bu şarttır. Harcamaların bir kısmı kişisel ihtiyaçlarımızın alımı ve sevdiklerimizi memnun etmek isteğimizle yapılır. Ancak hesapta olmayan giderler de görülebilir. Ek kazançlarda eş veya ortaklarınızdan destek görebilirsiniz.

    Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-12-13-17-18-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler: 2-3-8-9-14-15-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler: 4-5

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25

    Yeniay: 21-22-23-24

    Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 8-9-10

    Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    TERAZİ

    TERAZİ EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    2 Eylül tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. Bunun anlamı haberleşip konuşacağız, istediklerimizi ifade edeceğiz ve insanları etkileyeceğiz. Dış dünyada bizi dinleyen ve alkışlayan insanlarla karşılaşacağız. İfade ettiklerimizin arkasında duracağız.

    5 Eylül tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişte biraz endişeliyiz. Yeni atılan adımlar beklenmedik sorunlar getirebilir mi diye endişe hali olacaktır. Ancak unutmayalım ki bir geçişin arkasındaki gücü iyice analiz etmeden bu endişeye gerek yoktur.

    9 Eylül tarihinde çalışma hayatınızla ilgili konularda, sağlığınızla ilgili meseleler üzerinde etkin bir dolunay meydana gelecektir. Bu dolunayda bir yanımızla iyi niyetimizi suistimal edebilecek, iş hayatında hakkımızın yenmesine neden olan şartları ele almamızı gerektiren bir dolunayı yaşıyoruz. Birilerinin etkisi altında kalarak da kendimizi sıkıştırmamamız gerekiyor. Rahat olmalısınız. Fedakarlıklarınızı ele almakta, hayatı kendi akışına bırakmakta ve aksaklıklar varsa bunun altındaki sebeplere bilinçli şekilde bakmakta fayda vardır.

    14 Eylül tarihinde Mars Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu seyirle insanlarla olan bütün temaslarınızda ateşli, güzel, genişleme anlamında olumlu enerjiler vardır. Kısa veya uzun seyirli yolculuklar olabilir. Eğitim hayatı, ticari konular da Teraziler için gayet olumlu olmaktadır. Bu geçiş sizi bir hayli aktif kılacaktır.

    23 Eylül tarihinde Güneş burcunuzda seyrine başlıyor. Bu da yeni bir yaş döngüsüdür. Hemen ertesi gün burcunuzda yeni ay meydana gelecektir. Bu yeni ay olumludur ve yenilikleri işaret etmektedir. İkili ilişkilerde, iş ortaklıklarında, çevre ilişkilerinde, sosyal gruplarda, toplumsal anlamda insanlar sizi çok dikkat çekici bulacaklardır.

    28 Eylül tarihinde Merkür geri hareketi gölgeli günlere yol açacaktır. Gölgeli günlerde mali konular gözden geçirilmelidir. Çıkar ilişkileri ele alınmalı, yeni bir proje varsa beklenmelidir. Çabuk hareket edilmemeli, finansal konularda piyasanın durumuna bir bakılmalıdır.

    29 Eylül tarihinde de Venüs burcunuzda seyrine başlayacaktır. Bu seyirle kendiniz için ne kadar güzelleştiğinizi, nasıl kendinize olan güveninizin yerine geldiğini, etrafınızdaki insanların sizde farklı özellikleri keşfettiğini, belki de yeni bir aşkı, devam eden ilişkide yükselişi, huzurun yerine gelmesini yaşayacaksınız.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: 3 Eylül tarihinde Merkür, burcunuzda ilerleyecek. İletişiminiz ve insanlarla olan başarılı paylaşımlar karşı cins üzerinde bir hayli etkili olabilir. Kim nasıl bir hitaptan hoşlanır, kime ne söylemek gönül okşar, kim ne bekler ne ister? Bütün bunları iç sesiniz size söyleyecektir. Ancak bu demek değil ki, herkese mavi boncuk dağıtacaksınız. Ancak Venüs-Başak burcunda ilerlediği için ağzınız laf yapsa da, öyle kolay kolay aşkta tatmin olmanız zordur.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, ailenize yönelik konularda sizin o meşhur adil ve tarafsız, mantıklı düşünmenizi gerektiricidir. Evet, geri planda sizi bir çok mesele zorluyor. Ancak sabırlı olunuz lütfen ve planlarınızı tekrar gözden geçirin.10 Eylül tarihinde, ilişki-iş hayatı ve genel olarak şöyle bir geriye dönerek, yaşadığımız tecrübeler ışığında ele almalıyız. Sizi neler kısıtlıyor, neler engelliyor, neler sağlıklı bir karar vermenizin önüne geçiyor. Bunlara gerçekçi bir şekilde bakınız. 13 Eylül tarihinde, partnerinizle aranızdaki görüş farklılıkları sorun yaratabilir. Karşı karşıya gelebilirsiniz. Fikirsel anlamda taban tabana zıt düşebilirsiniz.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde geleceğini yakından ilgilendiren bir teklif alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz bir konuda başkalarının dikkatini çekebilirsiniz. Mantıklı bir şekilde gözden geçirmekte yarar var. İlişkinizle alakalı konularda vereceğiniz kararla ilgili yine tarafsız bir bakış açısıyla hareket edin. Bu tarihte yapılacak görüşmeler sizin adınıza hayırlıdır.

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş burcunuzda ilerleyecek. Dış dünyada kişisel anlamda kendimizi merkeze almak ihtiyacı duyabiliriz. Bir yaş daha büyümek, ister istemez hüzün veya heyecan yaratır. İlişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Uyum ve paylaşımdan yana olacağız.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: Merkür-Terazi geçişi, çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde de size kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz ona göre insanlarla bir araya gelerek düşüncelerinizden bahsedebilirsiniz. Nazik sözleriniz başkaları tarafından çok beğenilir. Eğer mesleğiniz sanatsal alanda ise, size yeni bir teklif sunabilirler. Bir müddet bu iş için hazırlık yapmanız, çalışmanız gerekebilir.

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, şifa teknikleri, arınma ve ruhsal farkındalık gibi alanlarda insanlara destek vermenizi, yol yöntem öğretmenizi sağlayıcıdır. Hem zihinsel hem de ruhsal anlamda kendinizin, sağlığınızın, iş gücünüzün, verimliliğin ne kadar kıymetli olduğunu anlamanızda, keşfetmenizde yardımcıdır. İşlerinizin akıllıca planlanması, günlük rutin hayatınızın düzene kavuşturulması, fedakarlıklarınızın sınırlarının belirlenmesi anlamında da uyarıcıdır. Özel yeteneklerinizi, ilham gücünüzü, sezgilerinizi ortaya çıkarmanızı ve bu alanda çalışmanızı teşvik edicidir. 14 Eylül tarihinde yolculuklar, yeni girişimler, birçok kişiyle görüşme, özgürce kararlar verme zamanıdır.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta, çalışma hayatınız başta olmak üzere, iç dünyanızda fazla endişeli düşünebilirsiniz. Kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Eğer içinizden gelmiyorsa kimseye ağam paşam demek zorunda değilsiniz. Sakin ama mantıklı bir şekilde durumları ele almakta yarar var.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde çok önemli bir görüşmeniz başarıyla sonuçlanacaktır. Karşınıza çok güzel bir fırsat çıkabilir. Başka bir şehre yerleşim, eğitim hayatında çok olumlu bir gelişme, istediğiniz hedefe ulaşmanızı sağlayacak güzel bir haber alabilirsiniz. Her anlamda sizi memnun edecek gelişmelere hazırlıklı olunuz.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: Mali konularda şu anda bir sıkışıklık dönemi yaşıyor olabilirsiniz. Bu sıkışıklığı gidermek adına bir hayli endişeli olabilirsiniz. Haftanın tümüne baktığımızda ben derim ki, iletişimi öne alınız ve akıllıca düşününüz. Fırsatlar ayağınıza gelsin diye beklemek yerine siz yetenekli olduğunuz alanlarda insanlarla birebir görüşmelere ağırlık veriniz. Bunun size finansal anlamda geri dönüşü olabilir.

    8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde, canınızı sıkan, kafanıza takılan bir meseleyi sakin ve bilinçli bir şekilde ele alırsanız panik olmazsınız. Özellikle mali konularda daha dikkatli düşünmemizde yarar var.

    15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihinde finansal konularda çok dikkatli olunuz. Bilip bilmediğiniz kişilerle parasal alışverişlerde bulunmayınız. Nakit sıkıntısı çekmemek için alışverişlerinize dikkat ediniz. Kimseye borç vermeyiniz.

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Maddi konularda çıkarlarınızı gözetecek şekilde düşünürsünüz. İnsanları nasıl etkileyeceğinizi, kimden ne gibi yararlar elde edebileceğinizi, doğru yatırımlarda bulunacağınızı bilirsiniz.

    Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-6-7-14-15-19-20-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 4-5-10-11-17-18

    Aşkta En Şanslı Günler: 6-7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 27-28

    Yeniay: 24-25-26

    Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 10-11-12

    Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    AKREP

    AKREP EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    2 Eylül tarihinde Merkür Terazi burcunda seyrine başlıyor. Geriye çekilerek ilişkilerimizi ele alacağız. Bazen yerinde olmayan, istediğimiz gibi ilerlemeyen, birlik ve beraberlik bilinci olmayan bir ilişkinin bizim içimizde yarattığı bir denge problemi olabilir. Bir taraf daha fazla sevgi doluyken, öteki taraf biraz daha kendini düşünüyor olabilir. İletişim bozukluğu yaşanabilir, fikirler birbirine uymuyor olabilir. Geriye çekilerek bunlar gözden geçirilmelidir.

    5 Eylül tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Özellikle sosyal ilişkilerde biraz daha gözlemde kalacağız. İş görüşmeleri olabilir. Yeteneklerimize uygun bir alanda ortak bir projenin sürdürülmesi de mümkün olabilir. Arkadaşlıklarımız, sosyal ilişkilerimiz ele alınacaktır.

    9 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay meydana gelecektir. Bu dolunayda bir yanıyla aşkta ılımlı, sevgi dolu ve şefkatli paylaşımlara ihtiyaç duyacağız. Biraz hassasiyet vardır. Diğer taraftan da sosyal ilişkiler anlamında inceleyici ve titiz düşüneceğiz. Beklenmedik biçimde yaşanan problemler kafaya takılabilir. Sakin olmayı ve her konuyu kafaya takmamanızı tavsiye ediyorum.

    14 Eylül tarihinde ikinci yöneticiniz Mars finans evinizde seyrine başlıyor. Bir hayli arzulu ve istekli olacağız, bazen bu isteklilik farkında olmadan fazla para harcamaya da neden olabilir. Diğer taraftan yetenekli olduğumuz konularda para kazanmaya dönük durumlar söz konusudur. Hesabı bilmeniz taraftarıyım. Gelir - gider dengesi bu ayda şaşabilir, bütçenin dışına çıkılmaması gerekir.

    23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bir gün sonra yeni ay oluşacaktır. Dış dünyaya hemen adım atamıyor olabiliriz, engelleyici bir duvar olabilir. Bunların hepsi çok da olumsuz değildir, çünkü yeni ayın arkasında çok güçlü bir görünüm olacaktır. Bunlar da hem kariyer hayatına etki edecek, hem de günlük hayattaki konuları ele almamızı sağlayacaktır. Sizi içten içe rahatsız eden duygusal konularda biraz duyarlı davranmanız, geçmişi ve şu andaki mevcut durumu ele almanız anlamında kıymet taşıyor. Ne kadar iyi odaklanabilirsek, hem kariyer hayatını düzene koyabilir, hem de gereksiz yere birçok mevzunun üzerinde durup vakit kaybetmemiş oluruz.

    28 Eylül tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. Aynı gün gölgeli günleri de devreye girmiş oluyor. Kişisel anlamdaki tüm kararların, çevre ilişkilerinin, iş meselelerinin, eğitim ve ticaret konularının durumunu gözden geçirilmesi yönünden değer taşıyor. Yeni bir proje mutlaka analizden geçirilmelidir.

    29 Eylül tarihinde Venüs yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bu seyirle birlikte, kişisel girişimler gözden geçirilecek, ikili ilişkilerde bizi rahatsız eden şeyin ne olduğunun farkına varıyoruz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Başak burcunda ilerleyecek Venüs, öyle her karşımıza çıkanı beğenmek anlamına gelmez. Mesafeyi koruyarak, uzaktan uzağa bakarak, kimmiş neymiş anlamaya çalışarak beraberlik hakkında karar veririz. O kararı da vermek için epeyce düşünürüz. Baktı ki, içimize sindi, aklımıza yattı, o zaman merhabadan öteye geçebiliriz. Arkadaşlık ilişkilerinde de güvendiğimiz, daha önceden zaten tanıdığımız insanlarla sohbet etmeyi isteriz. Öncesini bilmek, sonrasını görmektir niyetimiz.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, sosyal ilişkilerinizi, kimlerle bağlantılarınız var ve kimlerle arkadaşlık ediyorsunuz? Üye olduğunuz ve faaliyette bulunduğunuz dernekler, kulüpler var mı? İlişkilerinizde seçici misiniz? Bunlara gerçekçi bir şekilde yanıt veriniz. Aşk hayatınızla ilgili kriterlerinizi doğru biçimde belirlerseniz hayal kırıklığı yaşamazsınız. 13 Eylül tarihinde çalışma hayatınızla ilgili konularda beklenmedik bir ters durum nedeniyle tartışmalar yaşanabilir.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta, hedefleriniz ve aşk hayatınızla ilgili konularda hem titiz hem de özverili tarzda düşünebilirsiniz. Bir taraftan hiçbir şey istediğim gibi olmuyor dersiniz. Diğer taraftan her şey yolundaymış gibi davranırsınız. Bu gelgitler ne amacınıza ulaşmanızı sağlan ne de aşkta doğru tercihler yapmanızı. Bu tarihte her sözü kafanıza takmayın. Bir problem varsa, mantıklı bir şekilde ele alın.

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, fiziksel ve ruhsal anlamda huzur ve uyum arzumuzun işaretçisidir. Bir takım olaylar nedeniyle belli bir güvensizlik, çelişki ve kararsızlık hissedebiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tadımız kaçar.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki görünüm, gayet olumludur. Kariyer hayatımızda hem hedefimize uygun şekilde planlar yaparız hem de derinlikli olarak düşünüp sağlam olana yöneliriz. Yavaş ve emin adımlarla yürürüz. Otoritelerle ilişkimize dikkat ederiz. Hangi işi yapıyor, hangi görevde bulunuyorsak, titizlikle yerine getiririz. Bir işe odaklandık mı, her engelin üzerinden geçip onu hallederiz. Hangi iş bizim için daha faydalı hangi iş bizi güçlendirir onun ayrımını iyi yaparız. Sezgilerimiz bize rehberlik eder. Diğer taraftan 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkaları hakkındaki düşüncelerimizi şöyle bir kendi içimizde düşünmemizi, tartmamızı sağlayacak.

    8-14 Eylül haftası: Balık burcunda 3 Eylül tarihinde oluşacak Dolunay, yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyma, çocuklarınızla alakalı konularda şefkatli ve ılımlı davranma, ruhsal açıdan rahatlama, sanat, edebiyat ve şifa anlamındaki mesleklere ilgi duyma ve bizzat uygulama, metafizik ve ritüel çalışmalarla ilgilenmek anlamındadır. Hedef belirleme, amacınızın peşinden gitme, sosyal ilişkilerinize, iş hayatınıza önem verme yönünde de tesirlidir.11 Eylül tarihinde karşınıza güzel bir fırsat çıkabilir. İşlerinizi başarılı bir şekilde halledebilirsiniz.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde, çalışma hayatınız veya özel yaşamınızda ilerisi adına bir karar vermek için bir hayli düşüneceksiniz. Önemli olan sizin iç dinginliğinizdir. Bunu bozabilecek bir şeye izin vermezsiniz. Hangi konu olursa olsun yasalara uygun şekilde yapılmalıdır. Yapacağınız iş üzerinde çok iyi bilgi edininiz. İlerisini düşünerek karar veriniz.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde Jüpiter-Uranüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. İş hayatınızdaki özgüven duygunuz yükselişe geçecektir. Artık sıradan, rutin bir görevde kalmak istemezsiniz. Sorumluluk almak yerine, kendi istediğiniz bir alana yönelirsiniz.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: Maddi konularda etkili olacak 3 Eylül tarihindeki paranın hangi alan ve işlerden gelebileceği yolunda güç kazandırır. Sezgilerimiz ve yaptığımız işe olan güvenimiz de bunda etkilidir. Ben bu işte ustayım diyenler için gelişmeler olumlu yöndedir. İşe başlayanlar için bu dönem sunulan ücret az miktarda olsa da, zamanla artış gösterecektir.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde para konusunda endişeli olabiliriz. Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur.

    15-21 Eylül haftası: Mevcut işinizden elde ettiğiniz geliri yetersiz bulduğunuz için, farklı bir şeyler yaparak kazanç elde etmek istersiniz. Ancak tam anlamıyla sağlam olmadıkça risk altına girmeyiniz. Serbest çalışma fikri size daha cazip gelebilir.

    22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda tatminkar gelişmelerin işaretçisidir. Arzu ettiğiniz yetenekli olduğunuz bir alanda başkalarından büyük fayda ve destekler görürsünüz. Bunlar 29 Eylül tarihi itibariyle görülmeye başlar.
    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-8-9-17-18-22-23-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-12-13-19-20
    Aşkta En Şanslı Günler : 8-9
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Yeniay: 26-27-28-29

    Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 12-13-14

    Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    YAY

    YAY EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Eylül ayının ilk etkili enerjisi, 2 Eylül Merkür-Terazi burcu geçişidir. Sosyal faaliyetlerde el ele olma zamanıdır. İletişimde bulunun, yeni insanlarla tanışın, kendinizi ifade edin. Kimle bağlantı kurmak istiyorsanız o kişilere doğru yönelin. Özellikle karşı cinsle olan sosyalleşme anlamında da bu enerjiyi çok olumlu buluyorum.

    5 Eylül tarihinde Venüs Başak geçişi olacak. Çalışma hayatınızla ilgili konularda yerli yerine oturmayan bir takım problemler varsa titizlikle ele alacağız. Sıkı çalışacağız, programlı olmakta fayda vardır. İş hayatında olan insanlarla bağlantı kuracağız. İyi incelenirse ve dikkatli bir şekilde gözden geçirilirse gayet olumlu çalışmalar ortaya çıkabilir.

    9 Eylül tarihinde Balık burcunda ev alanı içerisinde bir dolunay meydana geliyor. Ailevi ilişkilerdeki sadakat, vericilik, evin içerisindeki huzur, ılımlılık, hoşgörü gibi duyguları baskın kılan bir dolunaydır. Diğer yanıyla da mali konuları ve amaca uygun bir şekilde ilerleyip ilerlenmediği sorgusunu yaratmaktadır. İş hayatıyla ev arasındaki dengede biraz sıkılıyoruz. Arzu ettiğimiz gibi bir denge yok. Bu tip hassasiyetler yükseliş gösterebilir.

    14 Eylül tarihinde Mars burcunuzda seyrine başlıyor. Bu dönemde girişimlerde bulunabilir, daha aktif hareket edebiliriz. Problemleri çözmek için harekete geçebiliriz.

    23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcunda seyrine başlıyor. Ertesi gün de Terazi burcunda bir yeni ay oluşacak. Sosyal ilişkiler dünyasında liderlik, arkadaşlarla el ele vermek, insanın kendine yaşıyorum dediği bir andır. Olumlu bir yeni aydır. Aşktan ilişkilere, yeniliklerden parasal konulara kadar bize lütuflar göndermektedir.

    28 Eylül tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Bu seyrin başlangıcından itibaren gölgeli günler bulunmaktadır. Mali konular, bütçeyle alakalı meseleler, özellikle de iletişim konusunda gizli düşmanlar bu dönemin etkili konularıdır. Dostu ve düşmanı tanımayı sağlar. Mali konulara dikkat edilmeli, yeni projeler gözden geçirilmelidir. Geçmiş işlerin tamamlanması sağlanır.

    29 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcunda seyir gösterecektir. Bu seyir yeni bir aşk verebilir, ilişkideki problemleri tolore edebilir, yeni projeler içerisine davet ediliriz, sanatsal alanda çalışıyorsak çok başarılı eserler çıkarırız.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: Toplumsal ilişkilerde iletişimin önemi, 2 Eylül tarihindeki Merkür-Terazi burcu geçişiyle ortaya çıkıyor. Fikirlerimizi dile getirip, insanların ne düşündüklerini öğrenmek isteyeceğiz. Bazen artistik bir şekilde bunu yapacağız. İnsanlarla belli bir konu üzerinde sohbet etmek, yazışmak, düşünce alışverişinde bulunmak haftanın etkileri arasında yer alır. Dostlarımızla bir araya gelmek, çeşitli etkinliklere katılmak, sanatla alakalı mekanlarda bulunmak faydalıdır. Sadece birebir konuşma değil sosyal medyayı da yakından takip edebiliriz.

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, ailevi-duygusal-yuvanızla alakalı konularda rahatlatıcıdır. Ruhsal açıdan size olumlu yönde tesirleri vardır. Her durumun mutlaka bir çaresi, çözümü olduğunu hatırlatır. 13 Eylül tarihinde sosyal ilişkiler ve aşk hayatınızda hızlı gelişmeler yaşanacak. Özgür bir şekilde karar verebilir, kendinize yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. 14 Eylül Mars, burcunuzda ilerleyecek. Hedefinize dönük özgürce kararlar alabilirsiniz. Çok hareketli, son derece atak davranacaksınız. Maceralar sizi bekliyor.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta ailevi konular üzerinde hassasiyet gösterebilirsiniz. Kafanız başka şeylere takılıdır. Sözgelimi şu andaki işiniz sizi tatmin etmiyordur. İş ilişkilerinizde sorunlar vardır veya ailenizle ilgili bazı konular kafanıza takılıyordur.

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal yaşamda birebir bağlantımız olan kişilerle ilişkimize önem verdiğimiz zamandır. Uyumlu ve dengeli insanlarla bir arada olmak isteriz. Kaprisli, bencil insanlardan uzak dururuz. Yeni kişilerle tanışırız. Bu da dönemin hoş etkileri arasındadır. Elit, kaliteli, popüler mekanları tercih ederiz. Özellikle davetler, organizasyonlar, insanların bir araya geldiği sanat mekanları ilgimizi çeker.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatındaki ilişkilerde tatlı ahenkli gitmekte yarar var. Öyle insanlarla karşı karşıya geliriz ki, selam vermeye değmez deriz. Ancak bu kişi bizim için çok önemli bir konumdadır. Ona göre de davranmayı bilelim. Bu dönem belli mesafede ilişkilerin işaretçisidir. Başkaları da bize karşı seçici davranacaktır. İşimizdeki güzellikler, başarı, insanlarla olan münasebetimiz göz önüne alınacaktır.

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, iş yaşamınız, mesleki faaliyetleriniz, otorite konumundaki insanlarla olan ilişkinizi düzenleme anlamında uyarıcıdır. Hayattan umudunuzu kesmeden ancak sizi kurban durumuna düşüren fedakarlıkların sınırlarını belirlemeniz anlamında da uyarıcıdır. 10 Eylül tarihide iş hayatı ve ilişkilerinizin tekrar gözden geçirilmesi anlamında önemlidir. İşinizde sorunlar veya beraberliğinizde problemler yaşıyorsanız düşünmeden karar vermeyiniz. Olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmamız lazım. 11 Eylül tarihinde iş hayatı, ailevi konular, sağlığımızı ilgilendiren meseleler üzerinde derinlikli düşünelim.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklar, ortaklaşa bir şeyler yapma arzunuz yükselir. Aynı düşüncede olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bunlar sosyal yaşantınızı güçlendirici, hedefler belirlemenizi sağlayıcıdır. Mevcut işinizden ziyade, farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde harika fırsatlarla dolu bir yolculuğu çıkabilirsiniz. Yurtdışına gezmek veya iş amaçlı gidebilirsiniz. Ticari, hukuk, eğitim, uzmanlık, turizm, sanat vb. alanlarda ihtisas yapabilirsiniz. Bir projeniz kabul edilebilir. Teklifler alırsınız. Eğitim hayatınızla ilgili burç kazanabilirsiniz.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: Maddi konularda etkili olacak 3 Eylül tarihindeki paranın hangi alan ve işlerden gelebileceği yolunda güç kazandırır. Sezgilerimiz ve yaptığımız işe olan güvenimiz de bunda etkilidir. Ben bu işte ustayım diyenler için gelişmeler olumlu yöndedir. İşe başlayanlar için bu dönem sunulan ücret az miktarda olsa da, zamanla artış gösterecektir.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde para konusunda endişeli olabiliriz. Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur.

    15-21 Eylül haftası: Mevcut işinizden elde ettiğiniz geliri yetersiz bulduğunuz için, farklı bir şeyler yaparak kazanç elde etmek istersiniz. Ancak tam anlamıyla sağlam olmadıkça risk altına girmeyiniz. Serbest çalışma fikri size daha cazip gelebilir.

    22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda tatminkar gelişmelerin işaretçisidir. Arzu ettiğiniz yetenekli olduğunuz bir alanda başkalarından büyük fayda ve destekler görürsünüz. Bunlar 29 Eylül tarihi itibariyle görülmeye başlar.

    Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-6-7-10-11-19-20-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 8-9-14-15-22-23

    Aşkta En Şanslı Günler: 10-11

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 4-5

    Yeniay: 1-2-3-4-29-30

    Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 14-15-16

    Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    OĞLAK

    OĞLAK EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Kariyer hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Merkür-Terazi geçişi, 2 Eylül tarihinde başlıyor. İletişim bir hayli yoğun olacaktır. Özellikle iş ortamınızdaki ilişkiler, sanatsal faaliyetler, yaratıcı faaliyetler anlamında da önemlidir. İş sıkıntısı olanlar görüşmeler yapabilir. Sorumluluklar ağır basabilir. Dengeli bir şekilde iletişimde bulunmanızda yarar vardır.

    5 Eylül tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak. Bu dönemde ilişkilerimizde daha seçici ve özenli davranacağız. Beraberlikleri titiz bir şekilde ele alacağız. Dış dünyada insanlara hizmet konusunda daha istekli olacağız. Hayatımızdaki insandan destek göreceğiz. Olumlu bir dönem olacaktır.

    9 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay meydana geliyor. Yakın çevremizle alakalı konular üzerindeki hassasiyeti simgeliyor. Bir yandan çevremizden destek bekliyoruz. Yeni döneme adapte olamama gibi haller söz konusu olabilir. Diğer taraftan da dış dünyada yeni projeler içerisinde yer alma, sıkı bir çalışma dönemi olabilir.

    14 Eylül tarihinde Mars Yay burcunda seyrine başlayacak. Çok fazla kendimizi gösteremiyoruz, ileri adım atmak istiyoruz fakat projeler üzerinde gözden geçirmede bulunmak gerekiyor. Özgürlüğümüz kısıtlanmış gibi hissediyoruz. Ailevi meseleler üzerinde duruyoruz. Gerginlik bazen olacaktır, kariyer hayatıyla ilgili meseleler öne çıkacaktır.

    23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcunda seyrine başlayacak. Ertesi gün de bir yeni ay oluşacaktır. Bütün bunlar; aşk, kariyer, iş hayatıyla ilgili meseleler üzerinde yeni adım atma arzusunun belirtisi olacaktır. Çok hassas düşünüyoruz, fazlasıyla dışarıdan bir şeyler bekliyoruz. Yeni bir iş arayışı, sanatla ilgili konular üzerinde olumlu çalışmalar söz konusu olabilir.

    28 Eylül tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. İletişimden sosyal hayata kadar yeni projeler üzerinde çalışma, bulunduğumuz gruplar içerisindeki konumumuzu belirleme, derinlemesine düşünme, kontrolü ele geçirme arzusunun da yüksek olduğu bir zamandır. Ancak bu tarihten itibaren gölgeli günlerine girmiş oluyoruz. Demek oluyor ki yeni bir girişim olacaksa bunun için kendinize zaman tanımanız gerekiyor. Hedefler yeniden gözden geçirilmelidir.

    29 Eylül tarihinde ise Venüs Terazi burcunda seyrine başlıyor. Venüs bu bölgede son derece etkilidir. Kariyer hayatında olumlu gelişmeler beklenebilir. Önümüze güzel fırsatlar gelecektir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: Venüs, 5 Eylül tarihinde Başak burcunda ilerleyecek. Oğlaklar için bu dönem hayatın bir başka yönüyle tanışmak gibidir. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Oysaki bu süreçte bu denli keskin yargılar pek hoş olmaz. Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız. İkili ilişkilerde bu dönemde partnerimizin davranışlarına daha fazla dikkat ederiz. Bize karşı titiz ve dikkatli olmasını bekleriz. Görünümler bu hafta olumlu olduğu için, bu katı prensiplerimiz sorun yaratmaz. İnsanlar bize karşı saygılı, biz de kendimize güvenli hareket ederiz.

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, iyi niyetli ve şefkatli yaklaşımlarda bulunmanızı, yaratıcı şekilde düşünmenizi, mistik konularla yakından ilgilenmenizi sağlar. Sizler ruhsal anlamda arındığınızı, hayata sevgi ile sarıldığınızı hissedebilirsiniz. Çevre ilişkilerinde duyarlısınızdır. Eğer gerçekçi bir hedef belirlerseniz ona ulaşmanızı sağlayacak güçlü yeteneklere sahip olduğunuzu anlarsınız. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişi, kişisel projelerinize eğilme ve bunlar üzerinde çalışma zamanı olarak gayet etkili bir enerjidir. Uygulamaya koyacağınız yenilikler için geri planda çalışabilirsiniz. Enerjiniz çok yüksek olacaktır. Sağlığınız açısından risk taşıyabilir. Egzersiz yapmakta yarar var.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde, çevremizdeki insanlar ve iletişimde bulunduğumuz diğerleriyle aramızda fikirsel anlaşmazlıklar yaşanabilir. Anlayışlı olmaya çalışabiliriz veya dayanamayıp insanları eleştirebiliriz. Bir problem varsa, ılımlı şekilde konuşalım. Beklentilere girmeyelim, kimseyi değiştiremeyiz, sakin olalım.

    22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde oluşacak Yeniay, ilişkinizle alakalı konularda da etkilidir. Partnerinizin ailesiyle bir mesele üzerinde konuşması mümkündür. Bu özel de olabilir, beraberliğinizle ilgili konuları da kapsayabilir. Uyum sağlamak adına iki yönlü düşünebilir.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihindeki Merkür-Terazi burcu geçişi, iş hayatında ve önemli ortamlarda yapılacak görüşmelerde dengeli ve ölçülü bir iletişimin önemini işaret eder. Hem fikir alışverişlerinde bulunulur hem de tarafsız şekilde düşünülür. Bunu yapmak kolay mıdır? Bir Oğlak zaten kimseyle çok içli dışlı olmadığından, gereken yerde ayarlamayı bilir. Otorite konumunda bulunan kişilere fikrini beyan eder. Onların da saygı çerçevesinde bu fikre önem vermelerini ister. Bu süreçte bunu görmekte zorluk yaşanabilir. Sert tavırlı konuşmalar Oğlakların canını sıkabilir. Uzlaşmaya yanaşmak ile karşı durmak arasında kalabilir.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde birilerine veya sisteme uymak zorundayız. Bir yandan tarafsız düşüneceksiniz diğer yandan gücü elde etmek için yoğun bir çalışmayı kabul edeceksiniz. Bunlar zor gibi görünebilir. Ancak şu aralar hünerli, önündeki şartlara göre hareket edebilen kişiler kazançlı çıkar. Yüksek eğitimden, uzak ülkelere, ahlaki değerlerinizden inancınıza kadar geniş bir alandaki özel veya iş ilişkilerinizi, planlarınızı gözden geçiriniz. 11 Eylül tarihi gayet olumlu. Güzel gelişmeler, fırsatlar sayesinde amacınıza ulaşabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde iş ve ev hayatınızla ilgili konularda lütfen bilinçli şekilde düşününüz. Aceleyle kararlar vermeyiniz.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde önemli bir görünüm oluşacak. Mesleki konularda gayet önemli görüşmelerde bulunabilirsiniz. Teklifler alabilirsiniz. Eğitmenlik, yolculuk, ticari ve iletişimle alakalı bir alanla ilgili olabilir. Bu gelişiminiz yönünde gayet önemlidir. Toplumsal alanda yükseliyorsunuz. Bu gelişmeler daha da devam edecek. Uzun vadeli düşünün ve sorumluluk yükleyici olsa da kabul edin.

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. İş hayatında uyum, huzur, iş birliğinin önemsendiği zamandır. Otoritelerle aramızda belli bir ölçü, mesafe vardır. Sorumluluklar yerine getirilir. Fakat bunun karşılığında değer bilirlik bizim için önemlidir. Ortama uyarız. Nazik davranmaya çalışırız. İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar

    PARA

    1-7 Eylül haftası: Maddi açıdan 2 Eylül tarihindeki görünüm olumludur. Bağlantımız olan kişiler veya görüşmede bulunduğumuz insanlardan kazanç elde edebiliriz. Yeteneğimiz olan işlerden para kazanabiliriz.

    8-14 Eylül haftası: Maddi konularda bu hafta 11 Eylül tarihi olumlu. Ancak 13 Eylül tarihinde ani kararlar vermeyiniz.

    15-21 Eylül haftası: Bu hafta mali konularda etkili bir geçiş veya görünüm yok. Ancak önümüzdeki hafta 25 Eylül tarihinde ortaklaşa kazançlar ve aileyi ilgilendiren konularda önem taşıyacaktır.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde maddi konularda çabuk karar vermeyiniz. 25 Eylül tarihinde Jüpiter-Satürn arasında hızlı kararlar vermeyi işaret eden bir görünüm oluşturacak. Ev satın almaya kalkışabilirsiniz. Bir kredi çekmek isteyebilirsiniz. Miras veya ortaklaşa bir mülkün paylaşılması için harekete geçebilirsiniz. İçinizdeki baskın duygular değişimden yanadır. Böyle hızlı kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Kendi gerçeğinize ve arzularınıza bir hayli düşkün olacaksınız.

    Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-12-13-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler: 10-11-17-18-24-25

    Aşkta En Şanslı Günler: 12-13

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6-7

    Yeniay: 4-5-6

    Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 16-17-18-19

    Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    **KOVA

    **

    **KOVA EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    **

    Merkür Terazi burcu seyri 2 Eylül'de başlıyor. İkili ilişkiler anlamında yeni arkadaşlıkları simgeliyor. Bizimle aynı düşünen ve paylaşımda bulunabileceğimiz insanlar karşımıza çıkabilir. Ayrıca çevremizle olan ilişkilerimiz de güzelleşiyor. Kendimize güvenimiz de yerine geliyor.

    5 Eylül tarihinde mali konulara ve iş hayatının getirilerine bakmak gereklidir. İnsanlarla olan beraberliklerde biraz daha titiz düşünülmelidir. Yapılan işin neler kazandırdığı gözden geçirilmelidir.

    9 Eylül tarihinde finans evinizde bir dolunay meydana gelecektir. Bu dolunayda, kazanç konuları değerlendirilmeli, borç ve alacak dengesi gözden geçirilmelidir. İşin geliri memnuniyet yaratıp yaratmadığı değerlendirilmelidir. Yetenekli olunan konularda piyasanın şartları ve trendleri dikkatle izlenmelidir. İnsanlara hizmet etme ve insanlarla paylaşım anlamındaki konulara da önem verilmelidir.

    14 Eylül tarihinde, Mars Yay olumlu bir enerjidir. Bu yeni adım başkaları tarafından tanınmayı da sağlar. Daha cesur ve özgüven yüksek halde hareket edebilirsiniz. Girişim hevesi vermektedir. Merkür gölgeli günleriyle örtüşen Mars Yay geçişini olumlu bulmaktayım.

    29 Eylül'de de Venüs Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bu dönem size yeni bir aşk getirebilir, mevcut ilişkiyi güçlendirebilir, sorunları ortadan kaldırır ve sosyal faaliyetleri düzenler. Genel anlamda olumlu bir aydır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihindeki Merkür-Terazi burcu geçişi, geniş bir çevrede fikirlerimizi insanlarla paylaşmamız, güçlü bir iletişim kurmamız anlamına geliyor. Sosyal hayatla birebir ilişkilere, arkadaşlıklara önem veren Kovalar, farklı konuşan kişileri de dikkatle dinlerler. Çünkü her insandan bir şey öğrenilir mantığını ön planda tutarlar. Bu dönemde eğitimden kültür hayatına, sanatsal çevrelerden iş hayatına kadar geniş bir alanda birçok kişiyle irtibatta bulunuruz.

    8-14 Eylül haftası: 14 Eylül tarihinde sosyal faaliyetler, arkadaşlarınızla olan ilişkiler, grup faaliyetleri, organize işler gayet ön planda olup, yetenekli olduğunuz konularda liderliğinizi gösterebilirsiniz. Yabancılarla temas veya yabancı ülkelerle bağlantılı şirketlerde görev alma, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunma ve onlardan destek görme gibi durumlar yaşanabilir.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda son derece olumlu bir gelişmenin işaretçisidir. Hem sosyal ilişkilerde iletişimi güçlendirir hem de aşkta size arzuladığınız bir aşkı getirir.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz veya bir anda evlenmeye karar verebilirsiniz. Çok hızlı kararlar alındığı bir haftadayız. 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, farklı görüşten insanlarla karşılaşabilir, tanışabilir, iş birliğinde bulunabiliriz. Sanatsal ortamlar, sergiler, davetler, trend olan her şey, ilişkiler, yolculuklar, organizasyonlar, eğlenceli geziler, turlar, insanları bir araya getirici her şey hoşumuza gider. 25 Eylül tarihinde Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü meydana gelecek. Bu etki altında sık sık seyahat eden biriyle ilişkiye girebilirsiniz veya birlikte olmak için sürekli yolculuklara çıkarsınız. Evli iseniz, eşiniz özgürlüğünü her şeyin üzerinde tutabilir. Sorunlarınız varsa, bu dönemde birbirinizin farklılıklarına anlayış göstermelisiniz. Yabancı ülkeyle alakası olan biriyle evlenebilir veya beraber olabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: Merkür-Terazi geçiş enerjisini iş hayatımızla ilgili konularda da kullanabiliriz. Şöyle ki, tecrübe alanımıza göre sosyal paylaşımlarda bulunur düşüncelerimizi ifade ederiz. Hele bir de sanat, halkla ilişkiler, organizasyonla ilgili mesleğimiz varsa, bu dönemde kurulan bağlantılar, yapılan yolculuklar faydalar getiricidir. Bilgimizi hem iletişim hem de insanlarla tanışmak amacıyla ifade edeceğimiz bir dönemdir. Bu dönemde tanıştığımız kişiler bize iş alanında da destek sunabilirler.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, beklenmedik bir durum yaşanabilir. Ortağınız veya hiç ummadığınız bir kişi, size olan desteğini geriye çekebilir. Oyunu kuralına göre oynayarak hareket ediniz. Sinirli konuşup durumu zorlaştırmayınız. Siz kimlerle hangi nedenle bağlantı kuruyorsunuz? Bağlantıda olduğunuz insanlarla aranızdaki işbirliği ne durumda bunları mutlaka ele almalısınız. Böylece yanlış kişilerin, tercihlerin kurbanı olmaz, paranıza sahip çıkar ve ilerisi adına doğru kararlar alabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde başka bir yere yerleşme kararı verebilirsiniz. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kişisel yönde önemli bir gelişme yaşanabilir.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm geleceğe dönük düşünülmesini, ticaret hayatından yüksek eğitimle ilgili konulara kadar geniş bir alanda verilecek kararların işaretçisi oluyor. Yurtdışı, medya-yayıncılık, organizasyon, hukuk, güzellik ve estetik, sanat, iş ortaklığı, evlilik, ilişki anlamındaki projelerin de göstergesi olacaktır. Bu yenilik, başka bir yere yerleşmeniz anlamına geliyor. Bu alanlarda bir teklif alabilirsiniz.

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda seyrine başlıyor. Meslek hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde derinlemesine düşüneceksiniz. Bazen kuşkulu, bazen çıkarlarınızı düşünerek kimi zaman rekabet nedeniyle keskin sözler sarf ederek dönemi geçirebilirsiniz. Eğer, çıkarlarımız işbirliği gerektiriyorsa, burada durup düşünmek lazım. Bazen suyun akışına gitmek iyidir. Ben bu dönemde hedefinize odaklanmanızdan yanayım. Çünkü bu enerjinizi daha yararlı şekilde kullanmanızı sağlayacaktır.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişinde ortaklaşa iş yapma şeklinde teklifler gelebilir. Ayrıca belirli bir dönem için işler alırız. Ancak 3 Eylül tarihinde yapılan görüşmelerde dikkatli olmakta yarar vardır. Çünkü paramızı tahsil etmek zor olabilir. Güvenilirlik ön planda tutulmalıdır.
    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihinde Balık burcunda oluşacak Dolunay, kayıplarınızı kazanca dönüştürme, mistik ve şifa tekniklerini öğrenme ve bu alanlarda parasal kazanç elde etme, elde ettiğiniz maddi ve manevi varlıkları doğru alanlarda değerlendirme, ideallerinize uygun işlere yönelme, borç-alacak meselelerinizi akıllıca gözden geçirme yönünde önemlidir. 11 Eylül tarihinde parasal ve iş hayatımızla ilgili konularda iyi bir analiz şart. Detaylı bir şekilde düşünürsek doğru sonuca ulaşırız.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde, ortaklaşa kazançlar ve kişisel gelirimizle alakalı konularda çelişkili düşünebiliriz. , istediğimiz gibi hareket etmekte, karar vermekte hareket etmekte zorlanıyoruz. Bu parayla nasıl bir gelecek kurulur veya nasıl bütçe düzenlenir diye düşünür, endişe duyabilirsiniz. Karar vermeden önce artı ve eksilerini iyice tartalım. Yarar elde edeceğim diye yanlış hesaplamalarda bulunmayalım.

    22-28 Eylül haftası: Bu hafta maddi konularda da etkili olacak Merkür-Akrep geçişinde, tabii ki menfaatlerinizi düşünmeniz mümkündür. Kaldı ki, iş dünyası kurtlar sofrası. Ancak yine de dozunu bilmekte yarar var.

    **Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    **

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-6-7-10-11-14-15-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 12-13-19-20-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler: 14-15

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

    Yeniay: 6-7-8

    Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 19-20-21

    Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    eylul astroloji450

    BALIK

    BALIK EYLÜL AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    İlk etkili geçiş, mali konuları ve ikili ilişkileri vurgulayan Merkür-Terazi burcu seyridir. 2 Eylül tarihinde başlıyor. Terazi burcu gezegen geçişleri genelde Balıklar için beraberliklerdeki alışverişin gözden geçirilmesi halidir. Bazen iletişim sıkıntıları oluşabilir. Yeni iş arayışları ve yeni ortaklar bulma arzusu söz konusu olabilir.

    5 Eylül tarihinde Venüs Başak burcunda ikili ilişkiler evinde seyrine başlayacak. Şu andaki mevcut ilişkinin sadakat olgusunu yükseltme, iş ortaklarıyla aramızdaki meseleleri ele alma yönünde kıymet taşıyor. Sorunları olan ilişki varsa partner eleştirel yaklaşabilir. Bu da bizi rahatsız edebilir. Biraz sabırlı olmak gerekir.

    9 Eylül tarihinde burcunuz üzerinde bir dolunay oluşacak. Bu dolunay hem ortaklaşa kazanç ilişkiler, hem de mali konular üzerinde gözden geçirmeyi hatırlatıcı bir etki yaratmaktadır. Bir borcu kapatmak adına birilerinden destek bekliyorsak, bu destekler konusunda sabırlı olmamızı gerektirecek bir dolunaydır. Eğer evlilik veya boşanma kararı söz konusuysa muhakkak beklenmesini tavsiye ediyorum. Çünkü bu dolunay hassasiyetin çok yükselmesi nedeniyle doğru kararların alınamayacağını da işaret edebilir.

    14 Eylül tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konularda bir Mars geçişi vardır. Bu geçişte iş problemi olanların biraz sakin olmalarında fayda görüyorum. Tecrübelere, bilgilenmeye ve piyasanın durumuna bakmamız gerekir.

    23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcunda ve ertesi gün yeni ay oluşacaktır. Bunlar da ikili ilişkiler ve iş ortaklıklarındaki paylaşımların önemini vurguluyor. Bir takım belirsizlikler vardır, bu bizi rahatsız edebilir. Çalışma hayatına özel önem verirsek, paylaşmacı ve sakin biçimde ele alırsak bu yeni ayı aslında olumlu yönde değerlendirebiliriz.

    28 Eylül'de Merkür'ün gölgeli günleri başlıyor. Bu gölgeli günlerde en çok üzerinde durduğumuz husus yeni girişimler safhasında olacaktır. Üzerimizdeki baskıyı gidermek adına bu günleri fırsat kabul edebiliriz.

    29 Eylül tarihinde de Venüs Terazi burcunda seyrine başlıyor. İyi bir desteğin yavaş yavaş geleceğini, sadece biraz sabırlı olmamız gerektiğini söylüyor. Bu dönemi düşünme, derinlemesine ele ama, alışkanlıkların kurbanı olmama, mali konularda bütçeye göre hareket etme yönünde değerlendirmek faydalı olacaktır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Eylül haftası: Bu hafta ilişkiler açısından önemli bir geçiş başlıyor. 5 Eylül tarihindeki Venüs-Başak burcu ilerleyişinde beraberliğinizdeki paylaşım, davranış, birbirinize yaklaşım tarzınız üzerinde duracaksınız. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu mesafeye, ilişkinin gelişmemesine neden olur. İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir. Hafta içindeki görünüm olumludur. Sağlam ilişkilerin işaretçisidir.

    8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, sorunlara rağmen nefes aldığımız her anın kıymetini bilmemiz gerektiğinin bir kez daha farkına varmanızı sağlar. İlişkiniz-evliliğiniz-iş ortaklığınız-kontrat ve sözleşmeleriniz-sağlığınız anlamındaki konuları bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizde yardımcıdır. 10 Eylül tarihinde, ilişkinize geçmişte yaşananlar etrafında gerçekçi bakın ancak endişeli düşünmeyin. Sakin olun ve özgüven duygunuzu, inancınızı koruyun.

    15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde ilişki meselelerinde dikkatli olmak gerekiyor. İlgisizlik, soğukluk ve can sıkıcı tarzda davranışlar, iletişimsizlik sizi bir hayli üzebilir. Bırakın üzerine gitmeyin. Birkaç gün beklemede kalın. Eğer uzun süredir aranızda bir soğukluk varsa, hatta birkaç kez ayrılmışsanız bu tarihte yine bir ayrılık gündeme gelebilir.

    22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Genel olarak bu dönemde karşımıza çıkan kişinin nasıl bir niyetle bize yanaştığını çok iyi sezeriz. Hoş olmayan bir yaklaşımı varsa, onu kendi oyunuyla alt ederiz. Fikirsel anlamda kafamıza yatan kişilerle oluruz. Derinliklerimizi ele vermeyiz, düşüncelerimizi pek açıklamayız. Partnerimizi bize yalan söyleyip söylemediğini kolayca sezeriz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Eylül haftası: Venüs-Başak burcu geçişi ortaklık ilişkilerinde de önem taşır. Bir iş için belli süreliğine bir araya gelinebilir veya ciddi anlamda bir ortaklık düşünebilir. Ancak her şart ve olabilecek durumlar olasılıklar dahilinde ele alınmalıdır. İhtiyaçları ve hedefleri birbirinden farklı olanlar için bu ortaklık zamanla sorunlara yol açar. En başından konuşulmalıdır. Devam eden iş ortaklıklarında yeni ve güçlü kararlar alınabilir. Bir iş teklifi ayrıntılarıyla gözden geçirebilir. İş ilişkilerinde karşılıklı uzlaşı gözetilmelidir. Hizmet götürülecek çevre ve bu hizmetin arka planındaki düzenlemelere de dikkat edilmelidir.

    8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde iş ortaklıkları, ticari anlaşmalarda olumlu fırsatlarla karşılaşacaksınız. İşlerinizi gayet düzenli ve çıkarlarınıza uygun şekilde başarıyla uygularsınız. 14 Eylül tarihinde Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Mesleki ve toplumsal alanda hem hedef belirlemek hem de çok dikkatli bir şekilde hareket etmek lazım. Bir anda maceraya atılabilirsiniz. Şu andaki mevcut işinizi riske etmeden kararlarınızı bilinçli gözden geçirmek lazım. İşiniz gereği yolculuklar yapabilirsiniz. Birçok kişiyle tanışabilirsiniz.

    15-21 Eylül haftası: İş konularında çok önemli bir görünüm yok. Genel olarak aşk hayatımız ve parasal konularda daha fazla duracağız. Sadece 19 ve 20 Eylül Ay-Aslan burcu geçişlerinde kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteriz.

    22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde, yolculuklar, görüşmeler, hareketlilik bir hayli yoğun olur. Hangi işe koşturacağınızı bilemezsiniz. Birçok hedefiniz vardır ve bunların hepsini gerçekleştirmek istersiniz. Karşınıza fırsatlar bir hayli çıkar. Değerlendirmede bulunurken, becerikli olduğunuz alana yöneliniz. 25 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda güven duygunuzu yükseltici mali anlamda destekleyicidir.

    PARA

    1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihindeki Merkür-Terazi geçişi, başkaları kaynaklı gelirlerimizi gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, kazanç-kayıp anlamında tetkikler yapılır. Sözleşme maddelerine uygun davranılıyor mu, anlaşmazlıklar var mı? Diyelim ki, bir iş teklifi adlınız ve sadece söze dayalı kabul ettiniz. Bu şekilde yapılan mali bağlantılardan kaçınınız. Sağlam iş için, sağlam bir sözleşmeyi tercih ediniz.

    8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, maddi konularda akıllıca hareket etmenin konuşmanın önemi büyük. Özellikle mahkeme, soruşturma, tahkikat, mal mülk alacak ve verecek konularında akıllıca hareket etmeye çalışmak, anlaşma yollarını açık tutmak gerekiyor. 13 Eylül tarihinde mali konularda lütfen akıllıca düşününüz. Ani kararlar vermeyiniz.

    15-21 Eylül haftası: Parasal konularda ilerisi adına düşünmekte yarar var. Kazanç elde etmek bir ortaklık düşünüyorsanız tarafsız bir şekilde artı-eksileri tümüyle gözden geçiriniz. 17 Eylül tarihinde, ortaklaşa kazanç anlamında bir iş, planlama, girişimle alakalı konularda önemli bir görüşme, haber, gelişme yaşanabilir. Parayla birebir alakalı olabilir veya partnerinizin hayatında önem taşıyan mali bir konu olabilir. İlerisi adına ölçün, biçin, tartın. Bilenlere danışın, artı ve eksi yönleriyle gözden geçirmeden karar vermeyin.

    22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ortaklaşa kazançların adil biçimde pay edilmesini bekleriz. Eş veya iş ortağımızla finansal konular üzerinde görüşürüz. Kazançlı çıkmak isteriz ancak bencil bir hırs değildir bu. Birleşmek, bütün oluşturmak adına bir arzudur. Ancak bu geçişte birileri bizim gibi düşünmeyebilir veya şartlar gereği biz, birilerine ayak uydurmak zorunda kalabiliriz.

    Eylül Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-12-13-17-18-27-28

    Zayıf Enerjili Günler: 2-3-14-15-22-23-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler: 17-18

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11

    Yeniay: 8-9-10

    Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 21-22-23-24

    Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Eylül ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler