KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeni ay Başak burcunda

    Yeni ay bizi nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, yeni haftamız saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında başlayacak. Bu Yeni ayın sizler açısından ne anlam ifade ettiğini, gün içindeki etkin görünümler çerçevesinde ele alacağım.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, çalışma hayatınız ve kredi, miras, ortaklıklar anlamında mevcut durumun mutlaka gözden geçirilmesini gerektiriyor. İş durumunuza, şartlarınıza göre finansal alışverişlerin, girişimlerin ele alınması lazım. Ödemelerde zorluk yaşanmaması için çalışma hayatımıza bakmak lazım. Orada sorun varsa, ortaklıklarda, mali konularda da zorluk yaşanabilir.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, özgür yaşama arzunuzu ve yeniliklerde bulunma hevesliliğinizi gösteriyor. İlişkilerinizde, bunları ön planda tutuyorsunuz. Ancak bu Yeniay, her durumu, her yeniliği mutlaka bir daha düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, başkalarıyla ortaklaşa düşünülen işlerin, maddi sıkıntıları gidermek adına yapmayı düşündüğünüz girişimlerin zamana ihtiyacı olduğunu işaret ediyor. Biz öncelikle kimlerle ilişki halindeyiz, mevcut durum nedir, bu ortaklıklar, bu girişimler doğru mudur diyerek analizde bulunmamız lazım. Kaldı ki, Merkür bu açıdan doğru bir sentezde bulunmanızı sağlayabilir.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay, çalışma hayatınızda hoşgörünün önemini vurguladığı gibi, planlı hareket etmenin, endişeden uzak durmanın, her şeyi düzgün yapayım derken zaman kaybetmemenin de önemini vurguluyor. İnceleyeceğiz ancak aksaklıkları da gözden geçireceğiz. Yeni bir şeyler yapmak istiyorsak önce bunu yapabilecek bilgiye sahip miyiz buna bakacağız. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendimize özen göstermeliyiz. Önümüzdeki yolun, yapmak istediklerimizin farkında olmalıyız. Eğer bir problem varsa, bunu düzeltmeden, çözüme kavuşturmadan, başka bir yola sapmamalıyız. Her işin doğru olan bir yöntemi vardır. Bunu öğrenmeliyiz. Dağınık çalışmamalı, işimizi sağlam kazığa bağlamalıyız. Sağlımıza özen göstermeli, tedavilerimizi aksatmamalıyız. Tabii ki detayların önemi büyük. Ancak bu detayların üzerinde ne fazla durmak ne de hiç önemsememek yanlış olur. Bu Yeniay, çalışma hayatınız, yakın çevreniz, kendinizi geliştirmeniz anlamında önem taşımaktadır.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, finansal alışverişler, bankalarla alakalı meseleler, ödemeler, dışarıdan destekler yönünde belli bir baskının, engelin, zorlanmanın işaretçisidir. Piyasanın durumu, ortaklık ilişkisinde bulunacağımız insanlar, şartlar, geri ödemelerde yaşanan darlıklar Aralık sonuna doğru açılmaya, düzelmeye başlar. Bu süre içinde akıllı sakin ve sabırlı davranmamız gerekiyor.

    Yeniayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, yeni haftamızın ilk gününü, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında karşılıyoruz. Bu Yeni ayın sizler açısından anlam ve önemini etkin görünümler çerçevesinde ele alacağım.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, aşk hayatımız, çocuk konularında akıllıca bir analizin şart olduğunu ve ortaklaşa kararlar vermenin önemini vurguluyor. Eğer bir taraf bencil davranıyorsa ve baskı kuruyorsa bu ilişkinin veya iş ortaklığının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, çalışma hayatınız, günlük yaşamınız, eviniz ve ailenizle ilgili değişimleri işaret ediyor. Bunlar en başta sizi yorabilir veya zorlayabilir. Ancak bu Yeni ay, şartlara ve duruma göre uyum sağlamanız ve ona göre ayarlamalarda bulunmanız, yeteneklerinizi gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, bir ilişkide, iş ortaklığında her iki tarafın da iyi bir analize, aksaklıkları birlikte çözmeye gönüllü olması gerekiyor. Ancak böyle olursa, doğru bir yol belirlenmiş olur. Yoksa, bir taraf diğeri üzerinde baskı kurmaya devam ederse aşkta lezzetli bir paylaşım, düzgün bir beraberlik yaşanmaz.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay, aşk hayatımız, çocuklar, yaratıcı faaliyetlerimiz ve mali konular üzerinde dikkatlice bir analizin, bir çok karmaşık durumu çözümlemede, doğru bir sentezde bulunmada faydalı olacağının göstergesidir. Bu Yeni ay, karmaşık, düzensiz ve plansız verilen kararların daha sonra zorluk yaratabileceğini işaret ediyor. Tabii ki mükemmel olan istiyoruz. Fakat en doğru şekilde ilerlemek için gerçekçi olmalıyız. Aşk güzeldir ancak ciddiyete dönüşme aşamasında her ayrıntı mutlaka gözden geçirilmelidir. Ayrıca sürekli kusur aramak, bu doğru şu yanlış diyerek karşımızdaki yargılamak veya bizi yargılamasına izin vermek beraberliklerde sorun çıkartır. Bu Yeniayda şöyle bir olan bitene bakalım. Gerçekçi olalım. Yanlışlarımız varsa onlarla da yüzleşelim.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, bir ilişkide, iş ortaklığında mevcut durumun baskılayıcı olduğunu gösteriyor. Bir şeyler duvar oluşturuyor ve bizi zorluyor. Bizim burada dikkat etmemiz gereken nokta, ilişkilerimize gerçekçi bir şekilde bakabilmemiz ve analizde bulunmamızdır. Eğer birlikte olduğunuz kişi sizin sürekli baskın taraf olmaya çalışıyorsanız, bu ilişkini, bu ortaklığın yürümesi zor olur. Bu yeniayda lütfen hem iyi bir analizde bulunmalı hem ilişkinizi tekrar gözden geçirmeli ve yıkmak, bölmek, yok etmek adına hareket edilmemelidir. Neler yanlış gidiyor, ne gibi problemler var, bunları bir daha ele almakta yarar var.

    Yeni ayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, yeni haftamız saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor ve bu Yeni ayın anlam önemi hakkında bir analizde bulunmak için, gün boyu etkili diğer görünümlere bakmak gerekiyor.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, öncelikle sağlığımız ve ailevi konularda iyi bir analizin, düzenlemeler için akıllıca düşünmenin önemini vurguluyor. Ev içindeki onarımın, bakımın, aksaklık çıkartan arızaların, bir türlü yerli yerine oturmayan meselelerin dikkatlice ele alınması faydalı olacaktır. Ayrıca çalışma hayatımızla ilgili konuların, yerleşim yerinizle ilgili mevzuların da gözden geçirilmesinde yarar var. Sağlık kontrolleri ve tedavilerinizi ihmal etmeyiniz.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, fikirlerinizi hızlı, değişik, yenilikçi tarzda dışa sunmanızı sağlarken, grup çalışmaları, sosyal faaliyetler anlamında hızlılık kazandırıyor. Sizi dışarıya, değişime çağırıyor. Ancak bu Yeniay, aile hayatınızı mutlaka gözden geçirmenin önemini vurguluyor.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü ailevi, ev, çalışma hayatı, sağlıkla alakalı konularda sorumluluk yüklediğinden, bir hayli sıkılıyor olabilirsiniz. Çabuk hareket etmek ve kararlar almak isterken, önünüzdeki engeller sizi durdurabilir. Fakat bunlar bir engel gibi değil de, tekrar bir incelemek ve sorunları çözümlemek adına bir fırsat gibi görürseniz, sizi neyin tatmin edip etmediğini, sizi nelerin engellendiğini net bir şekilde tespit edebilirsiniz. Sağlık problemleri ve tedaviler için araştırmada bulununuz.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay ailevi konular başta olmak üzere, evinizle alakalı meselelerin iyi bir analizle düzgün hale getirilmesi yönünde olumludur. Ancak tam tersine sürekli endişe, mükemmellik arzunuzun aşırılığı, eleştiri, affedememe, hoşgörüsüzlük sizin yuvanız sınırları içinde huzursuz olmanıza yol açar. Benim tavsiyem, detayların üzerinde durmanız ancak bütüne bakmayı da ihmal etmemenizdir. Sürekli bir şeyleri kontrol ederken, burnunuzun ucundaki sorunu görmezden gelmeniz yanlış olur. neler problem yaratıyorsa veya yaratacaksa şimdi bunları ele alma zamanıdır. Ev yaşamınız önümüzdeki bir hayli süreçte odak noktanız haline geliyor.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, bu Yeni ayın, sağlığınızı ilgilendiren konularda yapılacak incelemeler açısından önemini işaret ediyor. Ayrıca çalışma hayatınız, yoğunluğunuz, sorumluluklarınızın sizi zorlayan taraflarını yeniden düzenleme adına çaba sarfetmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Yeni bir iş, yenilik anlamındaki gelişmeler için sabırlı olmak, sürekli endişe ve kötümser düşünerek kendinize yüklenmemek gerekiyor. İnceleyin, araştırın, yapmak istediklerinize odaklanın ve lütfen kendinizi motive edecek aktivitelere de önem verin. Ruh ve beden sağlığınız her şeyden kıymetlidir.

    Yeniayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, yeni haftamız, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında başlayacak. Bu Yeni ayın sizler açısından anlam ve önemini etkin görünümler çerçevesinde ele alacağım.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, bir çok meseleyi derinlikli bir şekilde ele alarak, analizde bulunmanın göstergesidir. Bu eğitimden, iş girişimlerine, çocuk meselelerinden aşk hayatınıza kadar geniş bir alanda yapılmalıdır. Merkür ve Mars burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, doğru tespitlerde bulunmak kolay olur.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, maddi anlamda rahat yaşama arzusunu işaret ederken, parasal açıdan tatmin edici işlere yönelmenizi de teşvik edicidir. Kişi kazanmak, ilerlemek, rahat yaşamak ister. İş hayatının sorumlulukları, zorlukları yıldırdığı için, yeni değişimlere açıktır. İşte bu Yeniay, bilgini, çevreni, eğitim hayatını, girişimlerini, ne yapmak istediğini iyice incele diyerek bize yol gösteriyor.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü aşk hayatınız, çocuklarınız, eğitim konularında sizleri son zamanlarda zorlayan, yükünüzü arttıran meseleleri işaret ederken, bunları çözümlemeniz adına da iyi bir analizde bulunmanızı sağlar. Her şeyin gayet iyi farkında olmak, sorumluluklarınızın üstesinden gelmenizde yardımcıdır.

    Saat 17:12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay, burcunuz ile olumlu görünüm yapıyor. Demek ki sizler bugünlerde yaşamınızı ilgilendiren konularda planlı, akılcı, her bir detayı gözden geçirici şekilde hareket ederseniz, doğru bir tespitte bulunabilirsiniz. Özellikle yakın çevreniz, eğitim, ticari ve iş konularında, sağlık anlamında düzenlilik esas olmalıdır. Gerçekçi olmak zorundasınız. Detaylar tabii ki önemli. Ancak bütünlük, işlerlik, süreklilik çok daha kıymetlidir. Attığınız adımın, verilecek kararın, tutarlı, dengeli ve verimli olup olmadığını gözetmenizde yarar var. Yüreğiniz ne söylüyor, içinizden ne geliyor buna da bir bakınız.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu çocuk, aşk hayatınız, yaratıcı faaliyetleriniz, şu andaki ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde size bir hayli sorumluluk yüklüyor. Sizin çok ciddi şekilde düşünmenizi, hedeflerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Belli bir baskı, engellenme, dış faktörler nedeniyle yorgunluk söz konusu olabilir. Benim tavsiyem duygusal değil tam aksine gerçekçi olmanız, kararlarınızı da objektif şekilde vermenizdir. Böylece en doğru yolu bulabilirsiniz. Bu baskıların tümü aslında, sizi uyarıcı, üretici, ciddiyete sevkederek, olur olmaz kararlardan koruyucudur.

    Yeni ayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, yeni haftaya, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında uyanıyoruz. Bu Yeni ayın ne anlam ifade ettiğini, gün boyunca etkili diğer görünümler çerçevesinde ele alacağım.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, maddi konular ve hedefleriniz, ayrıca ailevi meseleler üzerinde yapılacak analizlerin gayet önemli olduğunu işaret ediyor. Yeni ay, akıllıca incelemelerin sizin doğru karar vermenizi sağlayacağını vurguluyor.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, hayata yenilikçi tarzda bakmanızı sağlayan, yeni olana hevesle yönelmenizde yardımcı olan, ilişkilerinizi tazeleyen, eğitimden ticari faaliyetlerinize kadar her konuda yenileştiren güçlü bir enerjidir. Ancak Yeni ay, mali konularda, yatırımlarda, girişimlerde iyi bir analizin şart olduğunu da gösteriyor.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü özellikle son yıllarda eviniz, aileniz, şu andaki yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde sizi bir hayli yormakta ve baskı altına almakta. Şimdi sizin, bu Yeni ayda, doğru ve sağlam kararlar verebilmeniz için, meseleleri ciddiyetle ele almanız lazım.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay, finansal konular üzerinde yararlılık, süreklilik, işlerlik, mükemmellik, detaylı bakış açısı, derinlemesine analizin kıymetli olacağını söylüyor. Demek ki sizler aceleyle, sırf yenilik olsun diye, düşünmeden etmeden yatırımlarda bulunmayın. Hesabınızı bilin. Paranızı düzgün bir bütçe çerçevesinde ele alın. İş hayatınıza önem verin. Sürekli bir şeyleri kontrol edeyim diye de, panik olmayın. Önümüzdeki bir aylık süreçte mali işlerinize, hesaplarınızı, muhasebenize, evraklarınıza bir göz gezdirin. İş anlamında getirisi yüksek olandan ziyade, ilerisi adına güven verici olana yönelin.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, eviniz, ailevi konular üzerinde baskıların, bağlayıcı unsurların veya bir takım kişilerin sizi etki altına alarak yönetmeye kalkmasına yol açabilir. Sanki hayat sizi son zamanlarda bir testten geçiriyor gibidir. Ancak emin olunuz ki, bunlar olmasa insan bu denli dikkatli davranmazdı değil mi? o zaman gelin bir daha hesaplarınızı, kararlarınız, olan biten durumları gerçekçi bir şekilde gözden geçirin. Sorun yaratan ne varsa, bunları ancak dürüst yüzleşmelerde bulunarak çözümleyebilirsiniz. Ailedeki ortaklaşa malların, paraların, ev ve emlak konularının ve de bölüşümlerin bir daha ele alınmasında yarar görüyorum.

    Yeni ayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, yeni haftaya, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında başlayacak. Bu Yeni ayın anlam ve önemini etkin görünümler çerçevesinde gözden geçirmekte yarar var.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, burcunuzla olumlu bir görünüm yapıyor. Bu, kişisel anlamdaki iş, girişim, eğitim, çevrenizle alakalı konuların doğru şekilde analiz edilmesini sağlar. Evet sizi yoran, kafanızı karıştıran, kararsızlık yaratan meseleler yüzünden yorulmuş olabilirsiniz. Ancak lütfen stres yapmayın. Sakince gözden geçirin.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, finansal açıdan iş veya özel anlamda ortaklık içinde bulunduğunuz kişilerle alakalı konularda artık çok dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Bu insanlar, bu ortaklıklar bir çok kez beklenmedik sorunlara yol açtıysa, lütfen artık girişimlerinizde, ilişkilerinizde dikkatli olunuz. Burcunuzda oluşacak Yeniay da, kişisel anlamda yapılacak analizlerin faydalı olacağını söylüyor.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü odaklandığınız konular, meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünmeye neden olabilir. Sorumluluklar, baskılar, ciddiyet, yakın çevrenizle ilgili meseleler endişe yaratıyor olsa da, siz mevcut durumu belli bir çerçeve altına alarak bilinçli şekilde ele alırsanız, doğru saptamada bulunursunuz. Zekanız ve analiz gücünüz size yardımcıdır.

    Saat 17.12 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Yeni ay, tabii ki sizler açısından faydalı tespitlerin yapılmasını sağlayıcıdır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz, doğru tercihlerde bulunmanız için, analiz gücünüz, hesap kafanız bir hayli işe yarar. Yararlı-Yararsız olanı birbirinden ayırmak, kişisel ve iş ortaklıklarında mali konulara dikkat etmek, sıkı çalışmak, planlı olmak gerekiyor. Detayların üzerinde tabii ki duracaksınız. Ancak bu kaygılı, endişeli, bütünü göz ardı edici tarzda olmamalıdır. Rutinlik, sıradanlık, hep aynı bildiğiniz yöntemde ısrar etmemeli, sürekli bir şeyleri kontrol edeceksiniz diye kendinizi de yormamalısınız.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, yakın çevrenizde bulunan kişilerin sizin üzerinizdeki baskısını, anlaşmakta zorlandığınızı, bir takım işlerin engellendiğini, geciktiğini işaret ediyor. Bu engellenme nedeniyle arzu ettiğiniz şekilde ilerlemediğinizi düşünebilirsiniz. Birileri kendine göre konuşur ve düşünür. Sizi yönetmeye kalkabilir. Ancak bunlar sizi yıldırmasın. Hedefinize varmak ve sağlam işler çıkartmak için canla başla mücadelenizi sürdürmelisiniz. Bu Yeniay aklınıza güvenmeniz, analizde bulunmanız, aksaklıkları tespit etmeniz yönünde yardımcınızdır. Bazı gecikmeler olsa da, bunlar yavaş yavaş düzelecektir.

    Yeniayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, yeni haftaya, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında uyanıyoruz. Bu Yeni ayın ne anlam ifade ettiğini, gün boyunca etkili diğer görünümler çerçevesinde ele alacağım.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, maddi konular, duygusal yaşamınız ve sizi zorlayan meseleler üzerinde dikkatli bir analizin, gerçekçi olmanın önemini vurguluyor. Siz kazancınızla ilgili konulara odaklanmalı, bugüne dek yaşadığınız tecrübelerinizi göz ardı etmeden artık akıllı şekilde bütçenizi düzenlemelisiniz. Kimlerle alışveriş halindesiniz, ne gibi ödemeleriniz var, ne kadar kazanıyorsunuz bunlara bakmak gerekiyor. Gereksiz harcamalardan uzak durmak lazım.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, özel ilişkiniz, evliliğiniz, iş ortaklığınızla ilgili konular üzerinde ileriye dönük ve yenilikçi tarzda hareket etmenizi sağlayıcıdır. Temeli sağlam olan beraberlikleri olumlu yöndeki değişimle canlandırır. Ancak zorlayıcı, baskıcı ve sadece kendisini düşünen, rutinleşmiş, gelişmeyen beraberliklere tahammül etmeyeceğinizin işaretçisidir. Benim size tavsiyem, aceleyle kararlar vermeden önce her şeyi bir daha analiz etmenizdir.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, 2012 yılından bu yana yaşanan mali sıkışmaların, bütçe açıklarının, yanlış yatırım veya kararların vurgulayıcı oluyor. Bundan sonrası adına kendinize düzgün ve istikrarlı bir bütçe yapmalısınız. Masraflarınızı gelir-gider anlamında düzenlemelisiniz. Şimdi hesaplarınızı ve durumunuzu ele alma zamanıdır. Böylece doğru bir yol ve kazanç yöntemi belirlersiniz.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay, öncelikle sizi zor durumda bırakan her ne mesele varsa, bunların titizlikle ele alınması, gözden geçirilmesi, düzenlenmesi adına önem taşıyor. Planlanmamış, üzerinde düşünülmemiş kararlar vermemek, eksiklere bakmak, aksaklık yaratan mevzuları ele almak gerekiyor. Sağlığınız, fiziksel ve ruhsal anlamdaki kaygılarınız, endişeleriniz sizi bir hayli yoruyor, kafanızı karıştırıyor olabilir. Bunları sağlam bir temele oturtmak, düzenlemek için, kendinize zaman tanıyınız. Her bir detay önemlidir. Gerçeklerin farkında olarak, sakince ve akıllıca durumu ele aldığınızda doğru tespitlerde bulunmak kolay olacaktır.

    Saat 22:30 Mars-Satürn kavuşumu, geçtiğimiz iki yıllık süreç içinde yaşanan mali zorlukların, manevi anlamdaki baskıların yavaş yavaş sonuna gelmek üzere olduğunuzu gösteriyor. Tabii ki çok yanlışlıklar yapmış, geliriniz konusunda savurganlık veya hesabını bilmemezlik etmiş, yanlış kişilerle iş yapmış, maddi ve manevi anlamda kayıplar yaşamış olabilirsiniz. İşte bunlar bugünlerde bir kez daha kendini hatırlatır, geldiğiniz yere, yaşadığınız tecrübelere göre akıllanmış bir şekilde yeni bir sayfa açabilirsiniz. Birikimlere önem veriniz. Olur olmaz kişilerle iş yapmayınız. Piyasanın durumuna göre paranızı değerlendiriniz. Kimseden kimseye bazen fayda yok. Aklımızı kullanmak zamanıdır.

    Yeni ayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    AKREP

    Sevgili Akrepler, yeni haftamızın ilk gününe, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında merhaba diyeceğiz. Bu Yeni ayın anlam ve önemini etkin görünümler çerçevesinde gözden geçirmekte yarar var.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, sizin hedeflerinizi, sosyal gruplarla temasınızı, toplumsal hayat ve ilişkilerinizi, iş durumunuzu gerçekçi bir şeklide analiz etmenizde yardımcı oluyor. Çevrenizle olan ilişkinizi, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayacak gözden geçirmelere ihtiyacınız var. Bu görünüm sizi yoran ilişkilerden, işlerden, pek de güvenilir olmayan kişilerden uzak durmanız adına gerçekçi düşünmenin önemini vurguluyor.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, çalışma hayatınız ve üst zirveye ulaşma yolunda hem sıkı çalışma hem yeniliklere açık olma, sorumluluk üstlenmenin önemini büyük. İlgi duyduğunuz ve yetenekli olduğunuz alanlar hakkında mesleki bilgilenmeyi, takipçi olmayı, araştırmayı ve şartlara göre kendinizi hazırlamayı, ilişkiler kurmayı, yöntemler öğrenmeyi bilmelisiniz. Bu Yeni ayda benim tavsiyem hedeflerinizi de mutlaka gözden geçirmenizdir.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, önünüzde engel olarak duran, bir çok konuda sizi baskı altına alan, geciktiren, yavaşlatan her ne varsa, bunları ancak iyi bir analizle ve bugüne dek edindiğiniz tecrübeler dahilinde aşabileceğinizi gösteriyor. Hedefinize varmak için, sorumluluklarınızı kabullenmelisiniz. Prensipli hareket etmeli, düzgün ve sağlam kişilerle dostluk kurmalı, iş yapmalısınız. Satürn burcunuzda sizi test ederken, aslında sizin gelişiminize katkıda bulunuyor. Çünkü onun dersleri ve uyarıları olmasaydı, bu kadar tecrübe sahibi olamazdınız.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay, gayet olumlu ve düzgün bir çevrede, sıkı çalışarak, sistemli ve planlı hareket ederek kendinizi göstermeniz anlamında kuvvet sunuyor. Evet çok zorlanıyorsunuz. Bir çok engelle savaşıyorsunuz. Ancak bunların tümü, ilerisi adına doğru kararlar verebilmek, yön belirlemek anlamında faydalıdır. Başak burcu Yeniayı, analiz etmek, doğru ile yanlışı birbirinden ayırmak açısından gayet etkilidir. Detayların farkına vararak, bütünü güzelleştirmenizi sağlar. Düzenli çalışmanın, amaca uygun hareket etmenin yararlı olacağını söyler. Saplantılı, endişeli, takıntılı olmak yerine, incele, gözden geçir ve gerçekçi düşün diyerek size rehberlik eder. Önünüzdeki bir aylık süreç hazırlıklar yapma, eksikleri ele alma, düzenleme ve çalışmanın göstergesidir.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, son iki yıllık süreçte burcunuz üzerinde ilerleyen Satürn sizi bir çok meselede test etti, uyardı, sorumluluk yükledi ve ciddiyete teşvik etti. İlişki, iş hayatı, eğitim, aile, sosyal yaşam, mali ortaklıklar, kaynaklarınızı doğru şekilde kullanmanız için baskıda bulundu. Bir çok dersler edinmiş olmalısınız. İşte bugünkü Yeniay, bu derslerin, tecrübelerin, engellerin size kattığı olgunlukla yeni bir yol belirlemeniz için uyarıda bulunuyor. Büyümüş, olgunlaşmış kişiler için, bundan sonrası sıkı çalışmanın işaretçisidir. Seçimlerinizi artık daha akıllıca yapmanız gerektiğinin uyarısıdır. Öyle gelir geçer değil, bilakis aklı başında işlere yönelmelisiniz. Kimler dostunuz, kimler düşmanınız öğrenmişseniz, bundan sonra yaş tahtaya ayak basmazsınız. Toparlanın. Kendinize, hedefinize, hayatınıza sahip çıkın lütfen.

    Yeni ayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    YAY

    Sevgili Yaylar, yeni haftaya, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında uyanıyoruz. Bu Yeni ayın ne anlam ifade ettiğini, gün boyunca etkili diğer görünümler çerçevesinde ele alacağım.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, müdahalede bulunmakta zorlandığınız meseleler, gizli düşmanlıklar, dost gibi görünen ancak sizi derinden derine yaralayan kişilerin hayatınızdan çıkıp gitmesi yönünde etkilidir. Meslek hayatınızda veya duygusal anlamda hedefinize varmaktan alıkoyan kişi ve durumların farkına varmanızı sağlar. Edindiğiniz tecrübeler çok kıymetli. Hatalar, yanlış kararlar, gizli saklı durumlar henüz tam bitmiş değil. Onun içindir ki lütfen artık önünüze ardınıza bakınız. Bilinçli hareket ediniz.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, yenilikleri hevesle, arzuyla ve değişimi canla başla isteyen bireyin, özgürce yaşama isteğinin işaretçisidir. Eğitimden ticarete kadar geniş bir alanda, yaratıcı düşünmeyi sağlayan bu enerjiyle, hayatınızı olumlu yönde değiştirecek aşklara, gelişmelere açık olursunuz. Ancak bu Yeni ayda benim size tavsiyem, kariyer konularında çok iyi düşünmeniz ve analiz yapmanızdır.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, işlerinizi düzgün ve planlı bir şekilde derleyip toparlanmanın önemini gösteriyor. Hedef bilinci çok önemli. Sizi fiziksel ve ruhsal anlamda kayıplara uğratan, haksızlık yaşatan, kurbanmışsınız gibi iyi niyetinizi suistimal eden kişilere karşı artık akıllı olma vaktidir. İş hayatında, özel yaşamda, sağlığınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli olmaya çalışınız. Size köstek olan insanlara değil size destek veren kişilere yöneliniz. Riskli yatırımlardan, kararlardan uzak durunuz.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay, iş hayatınızı ilgilendiren konulardaki analizin gerçekçi şekilde yapılması gerektiğini vurguluyor. Önünüzdeki bir aylık süreçte tümüyle bu alana odaklanarak tespitlerde bulunmak, incelemek, sıkı çalışmak, düzenlemek vaktidir. Plansızlık, programsızlık, daldan dala atlamak, gelir geçer işlere prim vermek değil, ilerisi adına düşünmek, detayların farkında olmak zamanıdır. Kendinize hedef belirleyerek, çıtanızı her gün yükselterek, gerçekten yetenekli olduğunuzu alana yönelerek seçimlerde bulununuz. Önünüzdeki sorunları çözmeden, ilerisini garanti altına almak yanlıştır. Önce ayağınıza batan, sizi yoran, engelleyen ne varsa onlardan kurtulmak gerekir.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, 2012 yılından bu yana bir çok konuda dağıldınız, plansız yaşadınız ve bazı kişilerin baskısı, engelleyişiyle, gizli düşmanlıklarıyla karşılaştınız. Maddi anlamda yarar sağlamayan verimsiz ortaklıklar, ilişkiler size zaman kaybettirmiş olmalı. Öyle zamanlar oldu ki, sanki rüzgarın önündeki bir yaprak misali savruldunuz ve beklenmedik durumlar, olaylar yaşadınız. Artık yavaş yavaş anladınız ki, ciddi manada artık sorumluluklarınıza ve kendinize sahip çıkmanız gerekiyor. Hesabı bilmek, ne yaptığımızın bilinciyle hareket etmek lazım. İşte bugünkü Yeni ay ve bu kavuşum aklınızı başınıza toplamanız adına bir uyarı olup, kendinizi toparlamanız yönünde de rehberlik edicidir.

    Yeni ayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, yeni haftamızın ilk gününe, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında merhaba diyeceğiz. Bu Yeni ayın anlam ve önemini etkin görünümler çerçevesinde gözden geçirmekte yarar var.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, fikirlerinizi doğru bir hedef ve amaç üzerinde düzenlemenizde yardımcıdır. Şu aralar sıkı çalışmaya gayret ediniz. Belki bir çok zevkten mahrumsunuz. Fakat bu gayretleriniz boşa çıkmaz, rahat olunuz.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, eviniz ve aile yaşamınızdaki değişimlerin işaretçisi olurken, ilişkilerinizden finansal ortaklıklarınıza kadar geniş bir alanda yenilikçi düşünmenin önemini vurguluyor. Sizin hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek, dar kalıplar içinde kendinizi hapsetmemeniz gerekiyor. İşte bu yeniay, zaten bu konularda yapılacak analizlerin işaretçisi olarak da önem taşıyor.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, burcunuzla uyumlu olup, prensipleriniz doğrultusunda hareket etmenizi sağlarken, kariyer hayatınızla alakalı konularda odaklanmanızda yardımcıdır. Bu odaklanma, iş-eğitim-çalışma hayatınızla ilgili kararlarınızı verirken akıllıca hareket etmenizde yardımcıdır. Şartları, hedeflerinizi, toplumsal ilişkilerinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeniz faydalıdır.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay, burcunuz ile olumlu bir görünüm yapıyor. Mücadeleci, aklı başında, inceleyici, sorumluluk almaya gönüllü oluşunuz, sizin başarılı olmanızı sağlar. Evet yükünüz bir hayli ağır, bazen sıkışıklıklar nedeniyle kendinize zaman dahi ayırmakta zorlanıyorsunuz. Ancak, hedefe varmak, sağlam bir temel oluşturmak için bunlar şarttır. Bu yılın sonuna kadar bu mücadele, bu sıkı çalışma devam edecektir. Fakat bir çok kişiden destek görmeniz Jüpiter-Aslan geçişiyle mümkündür. Ne kadar sabırlı, düzenli olursanız kazanan siz olursunuz. Zemin sağlamsa, binaya bir şey olmaz. Sizler de iş ve toplumsal hayattaki ilişkilerinize özen gösterirseniz, bir çok alanda adınızı duyurursunuz.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, 2012 yılından bu yana kendinizi ispat etmek için, sorumluluklarla başa çıkmak için savaş veriyorsunuz. Bazen dağılıyor, yanlış anlaşılıyor, zaman kaybediyorsunuz. Yükünüz bir hayli ağır fakat sabırlı oluşunuzla bunları aşabiliyorsunuz. Bilgi ve tecrübelerinizi insanlara sunma gayretiniz ve çalışkanlığınız sosyal hayatınızı tamamen bitirecek hale getirse de, yılmayınız. Çünkü önünüzdeki yol, bütün bu engelleri, yalnızlıkları, duvarları aşarak başarıya ulaşmanızda itici gücünüzdür. Baskılar okun yayda gerilme haline benzer. Ancak ok, hedefe ancak bu gerilimle varabilir. Değil mi?

    Yeni ayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    KOVA

    Sevgili Kovalar, yeni haftaya, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında uyanıyoruz. Bu Yeni ayın ne anlam ifade ettiğini, gün boyunca etkili diğer görünümler çerçevesinde ele alacağım.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümü, çalışma hayatınız ve özellikle kariyerinizle ilgili konular üzerine yoğunlaşmanın, bütün ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı, maddi ve manevi kazançlarınızı gözden geçirmenizin işaretçisidir. Hedefiniz önemli. Güçlü bir kararlılık göstermeniz lazım. Çünkü bu sizi başarıya ulaştırır.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, gerek ilişki gerekse çevresel konulardaki değişimlerin size gayet iyi geleceğini işaret ediyor. Sizin, fikirlerinizi dış dünyada yenilikçi tarzda sunabilmeniz önemli. Cesaretiniz bu enerji sayesinde yükseliyor ve sizi yetenekli olduğunuz alanlarda güçlendiriyor. Böylece hem yaratıcı düşünecek hem de mesleki alanda sıkı çalışarak yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Bu Yeniayda size tavsiyem, kredi, ortaklıklar, finansal konularda iyice düşünmenizdir.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, son iki yıldır bir hayli zorlanmanın, kariyer hayatınıza ciddi şekilde eğilmenin belirteci olan Satürn bir çok zaman sizi bir hayli yıprattı, yordu fakat bir o kadar da geliştirdi, gücünüzün, dayanıklılığınızın farkına varmanızda rehberlik etti. Eğer bu baskılar olmasaydı, bu kadar çalışır mıydınız ve bu zorluklar olmasaydı kendinizi geliştirir miydiniz? Her yaşanan tecrübenin insana kattığı bir değer vardır. İşte bu görünüm hem başkalarıyla alakalı maddi-manevi bağlantıların hem de kariyer konularında düşünmenin, odaklanmanın belirtisidir.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay, her türlü finansal konunun, ortaklaşa paylaşımların, eş veya iş ortağınızla ilgili meselelerin, bankalar, krediler, yatırım konularının titizlikle ele alınmasını gerektirir. Öyle aklınızın estiği şekilde hareket etmemelisiniz. Yararlı olanla olmayanı tespit edecek şekilde düşünmelisiniz. Gerçekçi olmalısınız. İş hayatının getiri ve götürü hesabını iyi yapmalısınız. Riskli yatırımlardan, harcamalardan, kararlardan kaçınmalısınız. Önünüzde henüz zaman var. Aralık sonuna kadar bu konularda baskılar devam edebilir. Bilinçli olmakta, hesabı bilmekte yarar var.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, bütünüyle kariyer hayatınız, çevresel ilişkileriniz, eğitimden ticarete kadar her konuyu vurgulayıcı ve uyarıcıdır. Yavaş yavaş bu alandaki baskılar, engeller ortadan kalkmaya başlıyor. Belki şimdilerde beklemede kalıyor, yavaşlamış, türlü engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Bir adım atmak isterken, yerinizde sayıyor da olabilirsiniz. Bunlar sizi yıldırmasın. Demek ki tam kıvamında değilsiniz. Yeniden sorumluluklarınızı gözden geçirmeli, istikrarlı işlere yönelmelisiniz. Alanınızda yükselmek kolay değil. Fakat pes etmek de yanlış olur. Gerçekten hedefinin, bilgi ve tecrübesinin farkında olan mücadeleden kaçmayacaktır.

    Yeni ayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,


    basak-burcu 450

    BALIK

    Sevgili Balıklar, yeni haftamızın ilk gününe, saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay etkisi altında merhaba diyeceğiz. Bu Yeni ayın anlam ve önemini etkin görünümler çerçevesinde gözden geçirmekte yarar var.

    Saat 11.46 Merkür-Mars görünümünde önemli olan, ilişki ve iş ortaklıklarında doğru bir tespitte bulunmak için bilgi ve tecrübelerinizi gözden geçirmenizdir. Hangi konularda yeteneklisiniz ve hangi alanda kendinizi göstermek istiyorsunuz. Bunları bilirseniz, hem kararlılıkla hem de dağılmadan yeni yollar keşfedebilirsiniz. Yazılı ve sözlü iletişime önem veriniz. Her durumu detaylı bir şekilde inceleyiniz, gözden geçiriniz. Fikirsel anlaşmazlıkların en fazla ilişkilerde yaşanması mümkün olduğundan, farklı düşüncelere açık olunuz.

    Saat 12.38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, maddi konular ve çalışma hayatınızı ilgilendiren meselelerde olur olmaz kararlar vermemek gerektiğini söylüyor. Akıllıca düşünmenin, yeteneklerinize göre iş tercihinde bulunmanın önemi büyük. İşinizde yenilikleri mutlaka takip etmeli, ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Yeniay, özel hayatınızla ilgili konularda çok iyi bir analizde bulunmak gerektiğini işaret ediyor.

    Saat 15.29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, iş hayatınız, iş ortaklığınız ve özel yaşamınızla ilgili konularda belli bir baskının, gecikmenin, yanlış anlaşılmanın, eleştirilerin işaretçisi olabilir. Partneriniz veya iş yaptığınız kişiler sizden daha fazla sorumluluk bekler. Bu da oldukça yorucudur. Bu Yeniayın da işaret ettiği de budur. Hayatı ele alış biçiminiz, hedefiniz ve tüm kısıtlayıcı şartlara rağmen sıkı çalışmaya devam etmek gerekiyor. Araştırmak, bilgi sahibi olmak gayet önemli. Nerede eksiğiniz varsa, hangi konuda yetersiz iseniz, ona yönelmeli, tecrübe kazanmalısınız.

    Saat 17.12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeni ay, karşıt görüşte olan kişilerin sizin üzerinizdeki etkisini işaret ediyor ve bu konuların şu sıralarda hayatınızdaki önemini vurguluyor. Faydalı olan ortaklıklar, işler ile verimsiz olanın birbirinden ayrılması için, resme iyi bakmak lazım. Mevcut işiniz, sağlığınız, iletişim gücünüz, bağlantılarınızda bilinçli olmak zorundasınız. Gerçekçi düşünmeli, kendinizi geliştirmeli, başkalarının da görüş ve önerilerine açık olmalısınız. Yarım kalan işlerin tamamlanması, düzenlemelerin yapılması için planlı hareket etmekte yarar var. Bunlar sizi endişeye sürüklememeli, bilakis azimle çalışmanız için vesile sayılmalıdır.

    Saat 22.30 Mars-Satürn kavuşumu, son iki yıldır iş hayatınız, ilişki ve ortaklaşa tüm paylaşımlarda mali ve maddi anlamda zorlanmalar yaratıyor. Bazen verimli çalışırken çoğu zaman ben ne yapıyorum, nereye doğru yol alıyorum diye düşünmenize neden oluyor. Baskılar bir hayli etkili olurken aslında bunların tümü sizin kendinizi, bilginizi, hayata bakış açınızı ve hedefinizi derinlemesine ele almanız için test ediyor. Eğitimden, iş hayatına, yabancılarla ilişkilerden, ticari ve finansal konulara kadar mücadeleler bazen yıldırıyor. Size tavsiyem mutlaka ve mutlaka sorumluluk bilinci içinde hareket etmenizdir. Bütün bunlar size engel değil aslında tam tersine daha fazla çaba sarfederek gelişmenizde yardımcıdır. Siz gerçekçi olursanız kazanırsınız.

    Satürn gezegeninin Akrep burcundaki transiti 2014 yılında da devam ederken sizden yaşam hedeflerinizle ilgili ciddi ve sağlam yaklaşımlar içinde olmanızı talep ediyor. Çünkü 2015 yılı başladığında kariyer konularında önemli testlerden geçeceksiniz. Bu sebeple yıl sonuna kadar olan zaman diliminde uluslar arası konularda, medya, hukuk, eğitim, yurtdışı ve yabancılarla ilgili işlerde mümkün olduğunca tecrübe kazanmalısınız. En büyük avantajınız kısıtlayan ve engeller çıkaran Satürn'ün sizin gibi su elementinden olan Akrep burcunda yer alıyor olmasıdır. Böylece yaşam hedeflerinizi somut bir şekilde netleştirip, azimle çalışıp gelecek yıl toplumsal platformda sağlam bir şekilde yer almaya hazır olabilirsiniz.

    Yılın son Merkür geri hareketi 4 -25 Ekim arasında Akrep burcunda başlayacak. Bu Merkür retrosunda size keyif veren konularla ilgili karmaşık düşünceler içinde olabilirsiniz. Yaşamdan aldığınız keyfi artırmak ile ilgili değişik yaklaşımlar ve arayışlar isteğiniz çoğalabilir. Sevdiklerinizle veya çocuğunuza ait konularla da ilgilenmeniz gerekebilir. Eksik kalmış işler, bitirilmesi gereken yazılı veya sözel iletişimler ön plana gelebilir. Yeni karar almak yerine, bu süreci olasılıkları değerlendirmekle geçirmeniz daha doğru bir yaklaşım olacaktır.

    Akrep burcundaki Satürn etkisiyle akademik çalışmalarda, hukuki alanda, yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda artık çok daha ciddi yaklaşımlar geliştirerek kariyer altyapınızı sağlamlaştırmanız gerekiyor

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler