KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    25-31 Ağustos 2014 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta flört türü ilişkiler ön planda olacak. Cinsel anlamda arzularımız yoğun. Bu türden beraberlikleri tercih edebiliriz. Hayatın zaten yeteri kadar yükü olduğunu düşünerek, kendimizi üzmek, yormak istemeyiz. Tensel zevklerimizi öne alarak, ciddiyeti geride tutarak aşkı zevkli ve eğlenceli tarafından görürüz. Açıkça niyetimizi belli ederiz. Lafı sözü uzatmadan arkadaşlıklara, hızlı aşklara yöneliriz. İlişkimiz uzun süredir devam ediyorsa, yine aynı şekilde üzerimizde baskı kurulmasından hoşlanmayız. Bizim için fanteziler, eş ile yaşanan özel saatler çok daha anlamlıdır.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatımızda enerjimiz gayet yüksek olacak. Ancak bu gücü doğru şekilde kullanmak için de aklımız başımızda olmalı. Eğer ortaklaşa bir iş yapılacaksa, kazanç-kayıp anlamında mutlaka düşünmeliyiz. Eğer bir yerde çalışmaya başlayacaksak, görevimiz ne olacak, konum olarak bize uygun mu diye düşünelim. Ancak gerginliğe düşmeden ve çok da fazla baskıcı tutum göstermeden. Çünkü hırsımız bir hayli yükselecek. 25 Ağustos tarihindeki Başak burcunda oluşacak Yeniay, tam da zamanında doğar ve bizim tercihlerimizi gözden geçirmemizde yardımcı olur.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda 25 Ağustos tarihi ortaklaşa yapılacak işler ve kazançların tespiti, çıkarlarımızın gözetilmesi yönünde kuvvetlendirici ve gayet akıllıca hareket etmemizi sağlayıcıdır. Nereden ne gelir, ne yaparsam payıma uygun olan düşer, kimler üzerinde etkili olurum, bunların hepsini tespit edebiliriz.


    astrolojiburc5 460

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: Aşkta bu hafta hem kuvvetlendirici hem de dikkatimizi çekici görünümler mevcut. 25 Ağustos bu anlamda oldukça yoğun. Yeniay-Başak burcunda oluşacak. Biz de ilişkimizde kolayı değil, gerçekten doğru ve mükemmel olanı isteyeceğiz. Hem iletişimde bulunmak hem ortak hedefler tespiti yapmaktan yana olacağız. Bizim bir ilişkide beklentimiz, konuştuğunuzu bilen, sevdiği insanın değerlerine, sınırlarına saygı duyan bir insan. Ne zor insansın diyorlar ama biz sonradan düşünmek yerine, en başından her şeyi sağlama almaktan yanayız. İşte bu haftanın da özünde bu yatıyor. İlişki nereye doğru gidiyor ve biz kendimizi güvende hissediyor muyuz? Bu sorulara cevap arayacağız.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatımızda çalıştığımız şirketin veya yaptığımız işin piyasadaki prestiji ve kazandırıcılığı hakkında düşüneceğiz. Fırsatları akıllıca gözden geçirip ona göre değerlendireceğiz. Harekete geçmek için acele etmeyeceğiz. Güvenilirlik ve sağlamlık olgusunu gözeteceğiz. Eğer işimizden memnunsak verimli çalışabiliriz. Fakat tam tersine huzurumuz yoksa iş arayışına geçebiliriz. Biraz gerginlik duyabiliriz. Bu özel hayatımızdan veya bizim kendi içimizdeki kuruntumuzdan kaynaklanabilir.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta mali konularda hesap yapacağız. Mevcut işimiz hedefimize dönük şekilde bir kazanç getiriyor mu? İlerisi adına umut veriyor mu? Kimlerle çalışmaktayız ve bundan sonrası adına neler düşünüyoruz? Bunları ele alacağız. Güçlü insanlarla çalışacağız. İş yaptığımız kişilerin ortak kazançlarımız söz konusu olduğunda çelik gibi sağlam olmalarını isteyeceğiz.


    astrolojiburc5 460

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: 25 Ağustos tarihindeki görünüm, hızlıca gerçekleşen tanışmaları, flörtleri işaret etmekte. Çekici görünen, kafa yapısı bize uyan, sosyallikten hoşlanan kişilerle muhabbeti seviyorsunuz. Size göre akıllı bir insan, karşı cinsin dikkatini mutlaka çekebilir. İşte bunu yapabilen partneriniz ise, ne mutlu size. Başak burcunda oluşacak Yeniay, ailevi konularda önem taşıyor. Her şeyin yerli yerince olmasını istiyoruz. Haftanın ilerleyen günlerinde bir tarafın baskınlığı gözle görülür şekilde artıyor. Kıskançlıklar gereksiz yere sorun oluşturabilir. Hafta sonunda sular duruluyor. Aşk yine sizleri göz kırparak selamlıyor.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: Çalışma hayatında bu hafta enerjiler bir hayli yoğun olacak. Hem mali konular üzerinde ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de iş ve ev arasındaki dengeyi yerli yerine koymak için çabalayacağız. İşimizde hakimiyetçi tavırlar içinde olabiliriz. Aynı şekilde başkaları da üzerimizde egemenlik kurmaya çalışabilir. Biz de buna pek pabuç bırakmayız. Bize nasıl yanaşılıyorsa aynı şekilde karşılığını veririz. Fakat bu gerginlik sıhhatimizi bozabiliriz. Onun için dikkatli olmalıyız.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda hesabımızı bileceğiz. İhtiyaçlarımızı da iyice plan yaparak karşılarsak rahat ederiz. Sağlam ve uzun vadeli olanı tercih etmeliyiz. İnternet ortamında yapılan alımlardan kaçınalım. Gidip yerinde görüp almayı tercih edelim. Yeniay-Başak burcunda oluşacağı için, evimizle ilgili alışverişimiz olabilir. İşe yeni başlamışsak kişisel ihtiyaçlarımızı alabiliriz.


    astrolojiburc5 460

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: Haftayı genelde ilişki anlamında olumlu buluyorum. Düşünceler mantıklı, arzular kuvvetli bir şekilde iletilecek. Karşımızda kişiyi çok iyi gözlemleyeceğiz. Hem fiziksel anlamda hem de özgüveni yüksek insanları beğeneceğiz. Sert sözlerden, soğuk tavırlardan hoşlanmayacağız. Yeniay-Başak burcunda oluşacak. Konuşmalara, tavırlara dikkat edeceğiz. Birçok noktayı gözden geçireceğiz. Aynı gün oluşan bir başka görünüm hem baskınlığı hem de tutkuları yükselticidir. 26 ve 27 Ağustos tarihleri biraz zorlayıcı geçebilir. Aynı evde yaşıyorsak birbirimize karşı anlayışlı olmamız lazım.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    25-31 Ağustos haftası: iletişim bizim için bu hafta çok önemli. İş görüşmelerinde veya günlük hayatta amacımıza yönelik konuşmak isteyeceğiz. Bir şey bizi hoşnut etmiyorsa ve işimize gelmiyorsa bunu söyleyeceğiz. Haberleşme yoğun olabilir. Bir toplantıdan diğerine koştururuz. Ciddi biçimde işlerimizi gözden geçiririz. Maddi konuları önemseriz. Her durumu ölçüp tartmadan karar vermemek gerekir. Geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünürüz. Ailemizin veya kişisel anlamdaki huzurumuzu hiçbir şeyin kaçırmasını istemeyiz.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda refahımızı önemseyeceğiz. İstediğimiz bir şeyi almaktan hoşlanacağız. Hesap kitap yapacağız ama gönlümüz istedi mi bizi pek kimse durduramaz. Hele sevdiklerimiz söz konusuysa, aman memnun edeyim derken hesabı şaşabiliriz. Merkür-Başak burcunda ilerlediğinden denetimi sağlasa da, yine de dikkat etmekte yarar var.


    astrolojiburc5 460

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: Son derece etkin görünümlere sahip bir Yeniay oluşacak. Hareketli, sürpriz dolu tanışmaları işaret ettiği gibi değerli bulduğumuz her şeyi korumamız altında tutacağız. Bizim için güven dolu bir yaşam önemli. Bir yanıyla değişimlere açığız ancak olur olmaz hiçbir şeye de atlamayız. Uzakta olan tanıdıklarımızla bağlantılar kurarız. Yeniliklerden hoşlanırız. 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde ailevi ilişkilerde stres yaşanabilir. Birbirinize tahammül gösteriniz. Baskın davranışlardan uzak durunuz.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: Çalışma hayatımızı ilgilendiren konulardaki dönüşüm ve yenilenmelerin işaretçisi olan bu hafta, gerginlikleri de beraberinde getiriyor. Baskı altında Değişim kaçınılmaz oluyor. İşyerinde başka bir departmana geçebiliriz. Tayin olabiliriz. Evimizi satabiliriz, ofisimizi taşıyabiliriz. Emekli olabiliriz. Başka bir iş düşünebiliriz. Ancak bütün bunlar baskı yaratıcı gibi dursa da, sizin gelişiminiz yönünde kadersel işaretlerdir. Aile ve evdeki durumların değişim de, kariyeriniz anlamında önem taşıyacaktır. Siz şimdi önünüzdeki bu değişime göre neler yapabileceğinizi tespit edeceksiniz. Zaten önemli olan da budur.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda da etkin bir hafta olacak. Yeni gelişmelere göre bütçemizi ele alacağız. Ailemiz, evimizle ilgili ihtiyaçları belirleyeceğiz. Ortaklaşa mal, mülk ve para konuları üzerinde duracağız. Yeniay-Başak burcu oluşumu da zaten bunun göstergesidir. Bir ayıklama dönemi gibi düşünelim. İşler olanla işlemeyeni birbirinden ayıralım. Borçlarımızı temizleyelim, alacaklarımızı tahsil edelim. Elimize geçenlere göre ayarlamalarda bulunalım.


    astrolojiburc5 460

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta her burç için yine yüklü enerjilere işaret. Burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay ve gün boyu etkili olacak görünümler sıradan bir Yeniay olmadığını gösteriyor. Çevremizi gözden geçireceğiz. Kimlerle bağlantımız ve kimlerle artık yol ayrımına geldik. Eğitim üzerinde duracağız. Kendimizi daha güçlü bilgilerle donatacağız. Derinlikli tahlil yapacağız. Canımızı sıkan insanlara yetti diyeceğiz. Yolumuza engel koyan, bizi yavaşlatan ne varsa ondan kurtulmak isteyeceğiz. İlişki meselelerinde gerçekçi olacağız. İyi niyetimizi kullanan kişilere karşı tedbir alacağız. Bizi baskı altına alan her şeyden kurtulmak veya kontrolü ele geçirmek için baskın davranacağız.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: Hedeflerimizi belirleme ve hedeflere göre yolumuzda kararlılıkla ilerleme zamanımız geldi. Arkadaşlıklarda, ortaklıklarda, çevre ilişkilerinde şimdi aklımızı başımıza alıp analizde bulunma vaktidir. Susup katlandıklarımız veya yaptığımız yanlış seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşmek lazım. Ancak böyle olursa, kendimize yeni bir yol açabiliriz.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda da etkili olan bu hafta içinde bizi bağlayan borçlar, yanlış kurulan ilişki ve ortaklıklar, gizli saklı ilişkiler ve üzerimizde baskı yaratan her ne varsa bu hafta kendini hatırlatacaktır. Kazandırıcı olana yönelmek kaybettiren ne varsa ondan uzaklaşmak lazım.


    astrolojiburc5 460

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta gökyüzü tüm burçlar için bir hayli değişimi beraberinde getirecek. İlişki açısından duruma baktığımızda evli çiftlerin mali anlamda ileriye dönük düşünmeleri faydalı olacak. Belli bir ayarlama, ne yöne gidiyoruz diyerek bir bakmak gerekiyor. Yeni tanışma yönünde görünümler mevcut. Ancak bunların gelip geçici olma ihtimali yüksek. Kafamızın içinde birçok mesele at koşturacak. Bu arada sosyal anlamda kıpırdanma olması rahatlatıcı gelebilir.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: Haftanın tümündeki enerjiler neredeyse hayatımızın her alanında değişimi, yeni gelişmeleri, baskıları, ayıklanmaları işaret ediyor. Yeniay-Başak burcunda oluşuyor ve derlen toparlan artık diyerek bizi uyarıyor. Çünkü parasal konulardan, iş hayatına sağlıktan hedeflerimize kadar geniş alanda yerli yerine oturmayan ne varsa bizi psikolojik anlamda gergin hale getirebilir.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konular haftanın en önemli meselesi. Çünkü Yeniayın oluştuğu gün hayatımızda eskimiş olan her şeyden kurtulmak isteyeceğiz. Parasal konularda güçlü ve gerçekten faydası olabilecek destekler, kazanımlar şart. Artık elinizdeki parayla geçinmek, bir gelecek kurmak kolay değil. Ya iyi bir iş ortağı bulup onunla devam edeceksiniz veyahut ne yapıp edip çalışacak çabalayacak hayatınızı kuracaksınız. Sağlığınıza dikkat edeceksiniz. Bunlar hep paraya bağlı olduğu gibi, biraz da sizin kendinize bakmanız gerekiyor.


    astrolojiburc5 460

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER
    25-31 Ağustos haftası: Tüm burçlar için önemli bir hafta olacak. Yeniay-Başak burcunda gerçekleşecek. Sosyal çevremiz, arkadaşlıklarımız gözden geçirilecek ve hedeflerimiz belirlenecek. Yazın sona ermesiyle iş ve eğitim hayatı aktif hale gelecek. Bizim de bu döneme hazırlanmamız lazım. Neler yapmak istediğimizi ve nelerden artık bıktığımızı belirleyeceğiz. Kişisel veya toplumsal anlamda gücümüzü kanıtlamak zamanı. İşte bu bizim kararlılığımıza bağlı.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: Başak burcunda oluşacak Yeniay ve oluştuğu günkü tüm görünümler önemli kararların da işaretçisidir. Çalışacağım, okuyacağım, emekli olacağım, kendi işimi kuracağım, aşk hayatımı düzene sokacağım gibi birçok cümle kurulabilir. Bunları kurmak tamam da bir de net olarak belirleyip tamam demek lazım. İşte o tamam işaretini Yeniay bize sunuyor.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda da etkili olan bu hafta ortaklaşa kazançlarımız üzerinde duracağız. Projemiz varsa sponsor arayışında bulunabiliriz. Paraya ihtiyacımız varsa bir arkadaşımızla görüşebiliriz. Yeni bir ürün piyasaya sunacaksak tanıtım faaliyetleri, bir iş ortaklığı düşünüyorsak araştırmada bulunmak gibi işlere yöneleceğiz. Ancak şu var ki, bu haftaki Yeniay ve tüm görünümleri bizim için önemli bir sayfa açacak.


    astrolojiburc5 460

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta tüm burçlar için Başak burcundaki Yeniay ve tüm görünümler kariyer konusunda etkili olduğu gibi, aşk ve ciddi ilişkilerin de ele alınmasını sağlayacak. Şu andaki ilişkimiz yolunda gidiyorsa ne ala. Sorunlar varsa ve biz her defasında bunlara rağmen sürdürüyorsak, bu hafta bir hayli zorlu geçebilir. Çünkü kendi kendimize uyguladığımız baskı bizi oldukça huzursuz eder. Oysaki Yeniay bize hedef çiz, düzenlemelerde bulun demektedir. O zaman önce biz, şu içimize attıklarımızla bir yüzleşip kurtulmaya bakalım. O hiç kimsenin bilmediği iç dünyamızda neler oluyor. Baskı yaratan, bizi bağlayan, her anlamda yoran, zorlayanları ayıklamaya hazırlanalım.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta Başak burcunda oluşacak Yeniay ve tüm görünümleri, yenilik arzumuz, mesleki durum ve iç dünyamızda kopan fırtınalar şeklinde özetlenebilir. Sorumluluk almalısın diyen hayata doğru bir yanıt vermek pek kolay değil. Çünkü başarılı olamayacağımızı düşünüyoruz. Bu da bizi bir hayli geriyor. İşte bu gerginlik kullanılmayan enerjimizin de göstergesi ve bizi stres altına alarak etkisiz bırakıyor. Oysaki mantığımızın sesini duysak, analizde bulunsak, ne yapacağımıza karar verebiliriz. Bu karar, bizi şu anda yormakta olanları da geride bırakmamızı sağlar.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta başkaları ve birebir işimizden elde ettiğimiz kazançlar anlamında tedbirli olmamız lazım. Yeniay ve tüm görünümler bu yönden de önemli. Mevcut durumun, başkalarına bağımlı yaşamamıza neden olduğunu gösteriyor. Böyle olunca da, yanlış kişilere bel bağlıyoruz veya bedelini ödemek zorunda kalıyoruz. Bizim daha fazla açılmadan işimize sarılmamız ve önem vermemiz lazım. İş tercihlerimizi iyi yapabilirsek, başkalarına ihtiyacımız kalmaz ve böyle de sıkılmamış oluruz.


    astrolojiburc5 460

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: Aşk hayatımızla ilgili konularda bir yandan partnerimizle olan sevgi alışverişimizi gözden geçireceğiz. Ardından bu ilişkide hakim olan tarafı tespit edeceğiz. Ortaklaşa bir ilişkide maddi ve manevi anlamda kararlar nasıl veriliyor? Bunlar üzerinde duracağız. İlişkimiz olmadığını düşünelim. O zaman da bir beraberlikte duygusal ve ruhsal anlamda güvenilirlik, paylaşım nasıl olmalı bunları ele alacağız. Yeniay-Başak burcunda oluşacak. Bu durum, çiftlerin hayata bakış açıları arasındaki farkı belirgin kılıyor. Bizim bu farklılıkları ele alış biçimimiz önemli. Sorunlara yol açıyor mu yoksa size zenginlik katıyor mu? Bu sorulara cevap arayacağız.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta tüm burçlar açısından önem taşıyan bir Yeniay oluşacak. Bu Yeniay, öncelikle tüm planlarımızı, hedeflerimizi, bilgimizi ve tecrübelerimizi doğru iş ve doğru biçimde ele almamız gerektiğini işaret ediyor. Sosyal hayattaki ilişkiler, seçimlerimiz ve insanlarla olan bağlantımızda çok güçlü bir pozisyona gelmek üzereyiz. Karşımıza çıkabilecek fırsatlar hem aktif bir şekilde hareket etmemizi hem de yüksek bir odaklanma ile doğru şekilde karar vermemizi sağlayacaktır.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta ortaklaşa kazançlar ve ailemizi ilgilendiren konular üzerinde mali anlamda duruma bir bakacağız. Aceleci düşünmeyeceğiz. Önce bir hedeflerimiz yönündeki gelişmeleri takip edelim. İş ve kariyer bölümünde, güçlü kararlar ve değişimlerden söz etmiştim. O değişimlerin gerçekleşmesini beklemekte yarar var. 25 Ağustos tarihindeki Yeniay ve diğer kuvvetli görünümler, zaten ileriye doğru atılan bir adımı işaretlemektedir. Böylece daha düzgün ve doğru şekilde bütçemizi düzenlemiş olacağız.


    astrolojiburc5 460

    KOVA

    **AŞK VE İLİŞKİLER

    **

    25-31 Ağustos haftası: İlişki anlamında gayet önemli bir haftaya adım atıyoruz. Birçoğumuzun hayatında yenilenme ve değişimlerin görüldüğü zamanlardayız. Başak burcunda 25 Ağustos tarihinde oluşacak Yeniay ve diğer tüm görünümleri partnerinizin hayatınızdaki önemini belirlerken, mesleki durumundan mali konularına kadar önemli bir dönemden geçtiğini işaret ediyor. Eğer ilişkinizde sorunlar yaşanıyorsa ve bunların kökeninde mesleki ve mali konular yatıyorsa, birbirinizin hayatındaki yeri ve önemine göre destek olmakta yarar var. Diyelim ki, boşanmak üzeresiniz. O zaman da nafaka veya ortaklaşa kazançların dikkatlice ele alınması lazım. Yeni başlamış oldukça hızlı gelişmiş bir ilişkide ise, partnerin mesleki konumu ve maddi durumu hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor.

    İŞ VE KARİYER

    25-31 Ağustos haftası: İş hayatımızla ilgili konularda da önemli olan bir haftaya adım atıyoruz. Hem Yeniay hem de ona eşlik eden önemli görünümler, kariyer hayatınızı yenilemek amaçlı bir değişim işaretçisidir. Bugüne dek arzu etmediğiniz bir alanda veya konumda görev yapan bir kişiyseniz şimdi yüksek bir odaklanma gücüyle kendinizi bir yön çizebilirsiniz. Bu durum aslında yeni bir hal değildir. Birçok kereler üzerinizdeki baskılar nedeniyle sıkıntı yaşamışsanız, şimdi yeter artık diyerek kendi istediğiniz bir yola adım atabilirsiniz. Bazılarınız bu hafta, yepyeni bir göreve getirilerek daha fazla güç kazanabilirsiniz. Kimileri yüksek eğitimini tamamlayıp iş hayatına atılabilirler.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Parasal konularda da etkili olan hafta boyunca bütçenizi ilgilendiren parayla alakalı her türlü konunun dikkatli bir şekilde ele alınması gerekiyor. Hesabınızı iyi yapmanız, verdiğiniz kararın doğru olup olmadığını iyi tartmanız lazım. Bazılarınız mesleki ve özel hayatınızda değişimler ve mücadele içinde olacaksınız. Riskten uzak durmak, titizlikle düşünmek lazım. 25 Ağustos tarihindeki Yeniay da, bunları işaret etmektedir.


    astrolojiburc5 460

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25-31 Ağustos haftası: 25 Ağustos tarihinde Başak burcunda oluşacak Yeniay, ikili ilişkilerde mantıklı bir şekilde yapılacak incelemelerin önemini vurguluyor. Bir çift olarak birbirinizle konuşmanız, hedeflerinizi gözden geçirmeniz için bu Yeniay gayet olumludur. Sözler tartılır, doğru şekilde tespitlerde bulunulur. Yeniayın yöneticisi olan Merkür-Başak burcunda ilerlediğine göre, partnerinizin gerçekçi bir şekilde düşüneceğini söyleyebilirim. İlişkisi olmayanlar açısından bu Yeniay, evlilik gibi ciddi konular üzerinde düşünmemizi sağlayacak. Başka bir şehir veya ülkede oturan bir kişiyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Bu türden durumlarda acele etmeden hem yerleşim hem de iş anlamında bir düşününüz.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    25-31 Ağustos haftası: 25 Ağustos tarihindeki Yeniay, ilişki konularında olduğu kadar, iş ortaklıklarımız yönünde de önem taşıyor. İş sözleşmelerimizin gözden geçirilmesi de bunlar arasında yer almakta. Bir teklifle karşılaşabiliriz. Bu teklif başka bir yere geçmemizi, başka bir şehre yerleşmemizi gerektirebilir. Böyle durumlarda mali açıdan bir duruma bakalım. Bu yeniliği titiz bir şekilde gözden geçirelim. Analizini yapalım. Yeniay ile birlikte çok önemli bir görünüm daha meydana gelecek. O görünüm yerleşim anlamındaki konuları bir hayli vurgulayacak. Eğitim, iş, uzmanlık alanınıza göre vereceğiniz karar size yepyeni ufukları açacak.

    PARA

    25-31 Ağustos haftası: Parasal konularda da etkili olan bu hafta mali konularda ortaklık ilişkisi içinde olduğunuz kişilerle yan yana gelerek konuşmanız ve bu konuşmaya göre yeni bir karar vermeniz anlamındadır. Bazılarınız için bir ortaklığın bitişi ve yeni bir işe tek başına atılmanız anlamına gelirken, kimileri için yeni bir yere taşınma yönündeki gelişmelerin simgesidir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler