KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    18-24 Ağustos 2014 haftalık burç yorumları

    Astroloji Danışmanı iremsu'dan haftalık burç yorumu...

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünüm, aşkla buluşmanın, aşkla yol almanın, coşmanın belirtisidir. Gönül tahtına kurulacağımız sevgiliye cömertçe merhaba demeye hazırızdır. Kozadan çıkmaya hazır kelebekler gibi özgürce uçmaya hazırlanırız. Eğlenceli, keyifli olan aktiviteler ilgimizi çeker. Hayatın tüm güzelliklerini yaşamak isteğimiz yüksektir. Ancak aklımız da başımızda olmalıdır. Şöyle bir olan bitene bakmalı, doğru ile yanlış mutlaka ayırt edilmelidir. Böylece doğru bir saptamada bulunulabilir.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: İş konularında bir yandan seçici düşünen aklımız diğer yandan hayal gücünün sonsuz sınırlarında gezinir durur. Hangi seçenek bizim için daha doğrudur? İyice bir bakmak gerekir. Kararsız kalabiliriz. Böyle zamanlarda, deneyimli kişilere sormak, şöyle bir araştırma yapmak yerinde olur. Bu yanılmamızın önüne geçtiği gibi, farklı açılardan durumu görmemizi sağlar.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda iyimser düşünmemizi, kazanç anlamında umutlu olmamızı sağlayan 18 Ağustos tarihi olumludur. Ayrıca elimize bir miktar para geçebilir. Gayet sevinçli, güzel bir güne uyanmanın zevkiyle alışverişimizi yapabiliriz, hoşumuza giden bir şeyler yaparız. Tatilde isek, farklı yerler görürüz. Bol bol para harcayabiliriz.


    haftalik astroloji460

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: Aşkta doğru tercihlerin, incelemelerin yapıldığı bir haftaya adım atıyoruz. Bu yüzden de karşımıza çıkan bir kişinin pek bizi kandırmasına izin vermeyiz. Aklımızla dinleriz yüreğimizle güzelliklerin keyfini çıkarırız. Sevgilimizin ne zaman arayacağını veya onunla ilgili birçok şeyi hissederiz. Aramızdaki telepati bir hayli yüksek olur. Yeni tanışmalarda ise, söylenenleri şöyle bir mantık süzgecinden geçiririz ve karşımızdaki doğru mu yoksa yanlış mı konuşur şıp diye anlarız. Doğallığı severiz ve romantizmde ölçüyü kaçırmayız. 23 Ağustos tarihinde Güneş-Başak burcunda seyrine başladığında aklımıza yatan, fikrimize uyan, oturmasını kalkmasını bilen insanları tercih ederiz. Sevgilimizin üstüne başına özen göstermesini bekleriz.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda bazen hassas düşünsek de, genelde iyimser ve hevesli bir şekilde işlerimizi yaparız. Ofiste yeniliklerde bulunabiliriz. Etrafı güzelleştirmek, çalışma ortamını hoş hale getirmek moralimizi de yükseltir. Yeni bir işe atanmışsak, ortam şartlarına alışmaya çalışırız. Eğer iş arıyorsak 18 Ağustos tarihinde başvuruda bulunabiliriz.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda gayet olumlu bir haftaya adım atıyorsunuz. 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde yapılacak işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Bu tarihlerde bazı burçlar yanılgılar yaşarken siz paranızı değerlendirme yönünde iki yönlü düşünerek yarar-zarar hesabınızı gayet faydalı bir şekilde yaparsınız. Kolay kolay kimse sizi kandıramaz. Evinizde, ofisinizde kullanacağınız objeler satın alabilirsiniz. Araştırır, soruşturur, neye yatırım yapmanın doğru olacağını tespit edersiniz.


    haftalik astroloji460

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: Hareketli, sevinçli, mutlu ve gayet aktif şekilde haftaya başlıyorsunuz. Hani bir dilek tutun dersem, hemen içinizden ilk geçenleri sıralayın hayata. Çünkü hafta başındaki görünüm aşk, çocuklar, ilişki, evlilik konularında son derece olumlu. Hem kendinizi hem de başkalarını mutlu edebilecek gücünüz var. Partnerinizle tensel uyumunuz çok yüksek. Aşk kapınızı çaldığında onu coşkuyla misafir edebilirsiniz. Bir bebeğin doğumu, hamilelik rutin hayatınızı bir anda değiştirebilir.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: 19 Ağustos tarihinde iş konularında bir yandan çok akıllıca bir analiz yapmak diğer taraftan bütün olasılıkları gözden geçirmek lazım. Bir projeye başlayacaksanız mutlaka iş-ev arasındaki dengeyi kurmanızda yarar var. Yeri gelecek evde de çalışıp bitirmek zorundasınız. Başvuruda bulunmak istiyorsanız, çalışma şartları size en uygun olanı tercih ediniz. Biraz kararsız kalabilirsiniz veya gözünüzü boyayan bir işi doğru seçenek zannedebilirsiniz. Yanılmamak için mutlaka araştırmakta yarar var.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda özellikle birileri destekli veya ortaklaşa kazanç anlamında destekler görebiliriz. Evimiz veya ofisimizin ihtiyaçları için 21 Ağustos tarihinde alışverişlerimiz olabilir. Bunları ekonomik anlamda yapmaya gayret edelim. Bir muhasebeci gibi düşünelim. Aldığımıza verdiğimize iyi bakalım. Dengeyi bozmayalım, ölçümüz kaçmasın.


    haftalik astroloji460

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: 19 Ağustos tarihindeki görünümler hem akıllıca konuşmanın hem de yeri geldiğinde ılımlı olmanın işaretçisidir. Aşkta empatinin önemi kadar, bilinçli olmanın da kıymeti büyük. Bize söylenenleri ve yaşadıklarımızı iki yönlü şekilde incelememiz lazım. Ne denli doğru ve ne derece uygulanabilir. Evet, güzel sözler duymak tamam da, gerçekçi mi, buna da bakalım. 21 Ağustos tarihinde birbirinizin doğasını, özünü, kişilik yapısını göz önüne alarak düşünmek lazım. İş hayatınızdan özel konulara kadar birbirinizin farkında olmanız lazım.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihinde iş ortamında ve genel olarak iyimser düşünmeye, ilişkilerimizi güçlü tutmaya özen göstereceğiz. Farklı ve yeni olan dikkatimizi çekecek. Bazılarınız için yeni bir işin işaretçisi olan bu tarih, kimileri için iş konumunuzdaki yükselişin simgesidir. Getirisi de ona göre olumlu yönde olacaktır. Görüşmelerde parasal meseleler üzerinde mutlaka akılcı düşünmekte yarar vardır. 23 Ağustos tarihinde Başak burcunda ilerleyecek Güneş, yeni iş çevresi ve yoğunluğun göstergesidir. Bazıları için, emeklilik dönemi ve çevre değişimi anlamına gelir.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda en etkin gün, 18 Ağustos. Bu tarih olumlu bir gelişmenin, ücret artışının, bütçeye ek bir kazancın girişini de müjdeler. Bir mali görüşme başarılı şekilde sonuçlanabilir. Beklediğimiz bir para elimize geçebilir. Ancak harcamalara da dikkat etmek yerinde olur. Tatil, çocuklar, nişan, düğün, kutlamalar, ihtiyaçların alınması derken limitleri aşmayalım. 23 Ağustos tarihindeki Güneş-Başak burcu geçişi olumludur. İş görüşmelerinde mali konularda anlaşma sağlanabilir. Bir iş için kaparo alınır. Biz de paramızı daha dikkatli bir şekilde değerlendiririz.


    haftalik astroloji460

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: Aşkta yılın en olumlu görünümü 18 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. Etrafımızdaki insanlar ve sevgilimiz bize duymamız gereken sözcükleri bonkörce sunacaklardır. Bir değişim, aktivite, ilişkilerde gönlümüzün istediğine kavuşma yönünde altın pırıltılı bir gün. Hem kendimiz hem de hayatımız için yepyeni bir karar verebiliriz. Sanki yeniden doğuyor gibiyiz. Yepyeni bir hayat bizi bekliyor ve sevgiyle gülümsüyor bugün.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda da 18 Ağustos tarihi olumludur. Bu yeni bir göreve atanmak, yeni bir işe başlamak, sanatsal alanda önemli bir başarı, yükseliş olarak özetlenebilir. İster çalışın ister çalışmayın, toplumsal anlamda imajınız yüksektir ve saygınlığınız birçok kişi tarafından takdirle karşılanır. Eğer bugün doğum gününüzse, hayatın size sunacağı hediyeyi şükürle kabul etmelisiniz. Sırayla da tüm Aslanların doğum günü kutlu olsun dileyeyim.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda gayet aktif günleri işaret ediyor. 19 Ağustos tarihinde paranızı uygun bir alanda değerlendirmek üzere karar verebilirsiniz. Bu karar gayet akıllı ve üretime dönük, yatırım anlamında önem taşır. Bir ev satışından gelecek para, bir mirasın pay edilişi, emekliye ayrılmak, bir kredi çekimi, uzun zamandır bekletilen bir satışın gerçekleşmesi v.b. 21 Ağustos tarihindeki görünüm, hem parasal hem de iş konularında odaklanmanızı sağlar. Yaratıcı yeteneklerin, akıllıca yapılan saptamaların, araştırmaların, projelerin mali anlamda gözden geçirilmesi zamanıdır. 23 Ağustos tarihinde Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş enerjinizi, finansal konularda incelemeye, düzenlemelere, işler hale getirmeye dönük kullanmanızı sağlar.


    haftalik astroloji460

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihinde ilişkilerde akıllı tespitlerde bulunmanın gerekli olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Panteriniz veya karşınıza çıkabilecek kişinin, iç dünyanızın derinliklerine sızabilme gücünden Jüpiter-Aslan burcu seyrinde uzun uzun bahsetmiştim. Şimdi yine tekrarlıyorum. Etkileyici kimlikte olan birisinin ruhsal ve fiziksel anlamda sunacağı güzellikler aklınızı başınızdan almadan önce iyice düşününüz. 19 Ağustos tarihinde bir yandan mantıklı şekilde ilişkinizi gözden geçirmeli diğer taraftan iç sezgileriniz ne diyor bir bakmalısınız. Çünkü hem akıl hem sezgi aynı anda çalışacak. Aldanmamak için her sözün ardındaki gerçeği araştırmak lazım. 21 Ağustos tarihi aşkta doğru tespitlerde bulunmanızı sağlar. Ben derim ki, siz de bu tarihte olan bitene bir daha bakınız.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: Bu hafta kariyerinizle ilgili konularda iki görünüm oluşacak. 19 Ağustos tarihinde yapılacak işler, sözleşmeler, bağlayıcı olan her türlü iş anlaşmasının, ortaklıkların akıllı bir şekilde yapılması şart. Kaldı ki, Merkür burcunuzda ilerliyor. Yapılan teklifleri, fırsatları ve sunulan şartları detaylıca gözden geçirdiğinizde hakikaten olumlu gelişmeleri işaret edebilir. Ancak aklımız devreden çıkarsa, şaşırmak mümkündür. Ben gayet başarılı şekilde analiz edeceğinizi düşünmekteyim. 21 Ağustos tarihi bu anlamda gayet olumludur. Doğru bir senteze ulaşmanızı sağlar. 23 Ağustos tarihinde Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Bilinçli istekleriniz, yaşam enerjinizi istediğiniz bir konuda yönlendirme gücü kazanacaksınız.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihi paranın sizin hayatınızdaki yeri ve önemini güçlü bir şekilde hissederken, aslında manevi zenginliğin çok daha önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Özellikle iç değerlerine önem veren, farkındalık yönü güçlü kişilerde bu çok daha yüksek olur. Bolluk ve bereket insanın gönlündedir. Şekilde değil özdedir diyebilenlerin olumlu yönde mükafatlarla karşılaşması kolaydır. Çünkü onlar edinilen bilginin, güzelliğin, tevazu yolunda ilerlemeleri neticesinde olduğunun farkındadırlar. Hayırlı olanla buluşmanız dileğimle.


    haftalik astroloji460

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: Arkadaşlık ilişkilerinin güçlendiği, parlaklık, ışıltının yüksek olduğu 18 Ağustos günü, yeni bir ilişkinin, bir tanışmanın da vesilesi olabilir. Dostluklar kurulur, çevreniz genişler. Sosyal hayatta yenilikler, öncelikler belirlenir. Özgürce kendinizi ifade edersiniz ve kurduğunuz bağlantılar gönlünüzü okşar, umutlandırır. Birlikte olduğunuz insanlar sanat ve iş dünyasından önemli kişilerdir. Çekiciliğiniz, yaptığınız iş, duruşunuzla gözler üzerinize çevrilir. Ancak bütün bunların bilinçli bir şekilde ele alınması gerekir. Ne derece doğru veya değil anlamak için hem mantık hem iç gözlem yararlı olur.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: Aşk ve ilişkiler bölümünde 18 Ağustos tarihindeki olumlu gelişmelerden söz ettim. İş konularında da bu tarihte mutlaka iyi düşünmenizi tavsiye ediyorum. Biz bilinçli olalım da, gerisi kolay. Güzellik, hoş ortamlar, gözlerin üzerinize çevrilmesi, teklifler ne kadar olumlu dursa da, gerçekçi olmalısınız. Analiz etmelisiniz. Kimlerle iş yapacaksınız veya teklif edilen ne? Bunlara iyi bakınız. Tedbirli ve aklı başında bir insan olarak hareket ediniz. Mantık ve düş gücü aynı anda etkili olacağından, üstünüze bastığınız zeminin sağlam olması gerekir. 19 ve 21 tarihleri bu anlamda önemlidir. 23 Ağustos tarihinde Güneş-Başak burcunda ilerliyor. Geriye çekilip şöyle bir yaşamınızı gözden geçirmenizde yarar var.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: Parasal anlamda kurulacak bağlantılar, teklifler ve işlerin mercek altına alınarak gözden geçilmesi gayet akıllıcadır. Hesabımızı bilme zamanıdır. Bir proje, bir planlamayı bu tarihlerde her açıdan kontrol edilmelidir. İş tekliflerini yapan kişileri, parayla alakalı bağlantıları ve bize sunulan şartları da araştıralım, soruşturalım. Aklımız başımızda bir bakalım olan bitene. Tanımadığımız insanlarla iş yapmayalım.


    haftalik astroloji460

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde ve haftanın geneline aşk anlamında baktığımızda ben olumlu buluyorum. Hem bilinçli bir şekilde olayları ele alabilecek güçtesiniz hem de karşınıza çıkabilecek bir kişinin göz boyama ve kulak okşama tarzındaki sözlerinin doğruluğunu gayet iyi sezebilirsiniz. Arkadaşlık ve sosyal çevrenizde bilinçli ve ruhsal anlamda güçlü kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. Aşk, sizin idealleriniz çerçevesinde ele aldığınız ve sezgisel anlamda bütünleştiğiniz bir olgu haline gelir. Aldatmalara karşı sizi koruyan mantığınız ve iç görünüz olacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihinde iş hayatınızda ilişkileriniz, iletişiminiz, başkalarıyla olan her türlü bağlantınız yeni bir şeyler ortaya koymak, alanınızda büyümek ve gelişmek, kazanç elde etmek amaçlı gelişir. Önemli bir organizasyon, bir tanıtım filmi, sanat yönetmenliği, ticaret ve yabancılarla iş görüşmeleri, başka bir iş için girişimde bulunmak gibi konular ön sırada yer alır. Bu yöndeki her türlü gelişmeyi 19, 21 tarihlerinde ve de 23 Ağustos Güneş-Başak burcu geçişinde ele almanız yerinde olur.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihi mali konularda kazanç getirici işlerin işaretçisidir. İlerisi adına düşünmenizi sağlar. Geleceğe atılan bir adım gibi diyebiliriz. Hedefimize olan uygunluğuna göre ölçüp biçeriz. Bütün şartları gözden geçirerek kararımızı verebiliriz. Bu karar aşaması bazılarınız için emekliye ayrılma süreci, kimileri için eğitim sonrası göreve başlama, farklı bir işe yönelme sonucu edinilecek geliri simgeler. 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde ortak kazançlar, miras, bankalar, hisseli paralar, muhasebeyle ilgili mali durumumuzu, hesaplarımızı gözden geçirebiliriz. Bir sergi, ortak bir proje, mistik faaliyetler, sağlık, iletişim gibi alanlardan para kazanabiliriz.


    haftalik astroloji460

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihini aşk ve ilişki anlamında sizler adına faydalı ve ışıltılı buluyorum. Hayata bakış açınızı yenileyen, ufkunuzu genişleten, farklı bir dünyayı size hediye edebilecek güzellikler mevcut. Bu ister yeni tanıştığınız birisiyle veya mevcut ilişkinizle alakalı olsun fark etmez. Yaşamsal anlamda açılan bir kapıdır. 12 yıl sonra Venüs-Jüpiter arasındaki bu kavuşum birçoklarınızın hayatında önemli bir gelişimin işaretçisidir. Ancak mantıklı düşünmekte, incelemekte de yarar vardır.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: Bu hafta iş konularında gayet önemli. Aşk ve ilişkiler bölümünde bir kapı açılır demiştim. Eğer iş anlamında böyle bir teklif veya gelişme olursa onu mutlaka mercek altına alacağız. 19, 21 Ağustos tarihindeki görünümler ve 23 Ağustos Güneş-Başak burcu geçişinde gözden geçirelim. Sunulan görevi veya mevcut işimizle ilgili bir değişimi, hem iş şartları ve hem de yerleşim yeri anlamında analiz edelim. Diyelim ki, yabancı bir ülke veya başka bir şehre yerleşmek gerekiyor. Alıştığımız düzen ve işten ayrılıp böyle bir teklifi değerlendirmek ilerisi adına zorluklar getirir mi diye bir bakalım.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: Bu hafta işimizle ilgili konularda veya karşımıza çıkan yenilikler üzerinde düşünmek gerektiğini, diğer bölümlerde ele almıştım. Mali açıdan yarar ve zarar hesabını yapalım diye belirtmiştim. 21 Ağustos tarihi finansal konularda artı ve eksilerin tartılması anlamında önemlidir. İyice bir araştıralım. Yapacağınız işin karşılığı önemli ancak şartları da önemli ve de kalıcılığı. Şimdi evet deyip sonra pişman olmayalım. Sağlam bir işimiz varsa, sırf değişiklik olsun diye risk almayalım.


    haftalik astroloji460

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünüm, astrolojik olarak ortaklaşa kazançların işaretçisidir. Ancak 12 yıl sonra gerçekleşince, bir de işin içinde Venüs olunca özel ilişkilerde kendimizi güçlü, önemli ve özel hissetme arzumuz da yüksek oluyor. Ancak ilişki demek, kendimizden başka bir beden ve ruh ile bütünleşmek hali değil midir? İşte bu hafta biz neler sunmaktayız, neler bulmaktayız? Bunlar üzerinde duracağız. Bunu yaparken aşırı gurur, kibir ve bencillik kadar, dozunu aşan cömertlik de tehlikelidir. İlişki ortaklıksa, bunun sağlıklı olması şarttır. Yoksa insanı bir hayli yorabilir.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde çalışma hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde mantıklı düşünme zamanıdır. Mevcut durumumuzu, iş şartlarımızı, bize sunulacak talepleri veya bizim beklentilerimizi, projelerimizi, yenilikleri mutlaka bilinçli şekilde ele almamız yararlı olur. Zaten bu iki görünüm ve 23 Ağustos tarihindeki Güneş-Başak burcu geçişi bu yönden gayet olumludur. Hem mercek altına alırız işlerimizi hem de bilgilenerek, araştırarak karar veririz. Fikirlerimizi süzgeçten geçiririz. Tecrübe ve yeteneklerimizi nasıl değerlendirmemiz gerektiğini saptarız. Olumlu bulmaktayım.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda da etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri 23 Ağustos tarihinde devreye giriyor. Finansal anlamda getirisi olan işlere bizi yöneltiyor. Bazılarımız için yeni bir eğitim yılının başlaması, kazanç anlamında gayet yararlı, kimileri için yeni iş ve teklifler açısından faydalı. Bir yandan da, önümüzdeki ay, okuldu şuydu buydu derken masrafların artışı. O zaman gelin, şimdiden alacağımıza vereceğimize bir bakalım. Bütçemizi bir düzenleyelim. Hesabımızı da iyi yapalım.


    haftalik astroloji460

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünüm, ilişki evinizde 12 yıl sonra oluşuyor. Bu oldukça uzun süre. Güven duygumuzu ve bir beraberlikte kendimizi ifade edebilme gücünü bize kazandırırken, bir yandan da ilişkilerde egonun yükselişi hatta bazen kibirli olmaya yol alışını riskini de göz ardı etmeyelim. Partner seçimlerinizde veya şu andaki mevcut ilişkinizde, evlilik veya boşanma türü hallerde öncelikle çok dikkatli bir şekilde gözden geçirmelere ihtiyaç var. Hayatın güzel ve keyifli yanlarını yaşarken, beraberlikte abartılara kaçmadan kararları vermek yerinde olur.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünümü, iş ortaklıkları ve bu yönde yapılacak(yapılmış) sözleşmeler, yasal konular, özlük haklarınız, iş davalarınız, soruşturmalarınız anlamında ele alırsak, bu alanlarda hoşgörünün, dürüstlüğün, abartıdan uzak bilinçli düşünmenin önemli olduğunu söylemeliyim. Eğer bir haksızlık varsa, bunun peşine düşülmesi ve hakkınız olanın alınması yönünde önem taşır. Aynı durum partneriniz veya eşinizin için de geçerlidir. O da bir yanlışa uğramışsa, bir ortağı tarafından kandırılmışsa şimdi bunun için mahkemeye başvurabilirsiniz.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: 19 ve 21 Ağustos tarihlerindeki görünümler ve ardından 23 Ağustos Güneş-Başak burcu geçişi, mali konulardaki kazançların, miras, hisseli olan paraların, bilinçsizce yapılan harcamaların veya yanlış ortaklar nedeniyle başınıza gelen kayıpların mutlaka bilinçli şekilde tahlil edilmesi gerekiyor. Maliye ile vergi borçları veya vergilendirmeler, bankalarla alakalı ötelenmiş borçlar, krediler de dikkatle ele alınmalı ve yanlışa sürüklenmemek için gözler dört açılmalıdır. Eğer bir ortaklık düşünüyorsanız, iş yapacağınız kişinin önceki tecrübelerini, parasal durumunu lütfen araştırınız. Yasal haklarınız için güçlü bir avukat tutunuz. Aldığınıza verdiğinize dikkat ediniz.


    haftalik astroloji460

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    18-24 Ağustos haftası: 19 ve 21 Ağustos tarihlerindeki görünümler ilişki anlamında, akla karanın, yanlışla doğrunun bir terazide tartılması halidir. Bu nedenle de çok önemlidir. Hani derler ya, bir söylenene bakarım bir de söyleyene. İşte aynen böyle! Problemli ilişkisi olanlar birbirlerine karşı dürüst olmalı, yanıltıcı tarzda konuşmamalıdırlar. Bir taraf ilişkiyi sürekli kandırma, oyalama ve aldatma şeklinde sürdürüyor, diğer taraf da buna aşk, çocuk veya bir nedenle göz yumuyorsa daha fazla bu yalanları sürdürmemek lazım. İlişkisi yeni başlayanların da en başından, geçmiş tecrübelerini, ilişkiden beklentilerini açıkça ortaya koymaları gerekiyor. 23 Ağustos tarihindeki Güneş-Başak burcu geçişi, ilişki anlamında yapılacak analizler açısından önem taşıyacaktır. Hakikaten saygı, sevgi ve güvene dayalım beraberlikler bu dönemde kuvvetlenecektir.

    İŞ VE KARİYER

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünüm, tecrübe edinme, bilgi sahibi olma, kendinizi geliştirme, yeteneklerinize göre iş tercihlerinde bulunma şeklinde yorumlanacağı gibi, eğitmenlik ve rehberlik etmek anlamında da önem taşıyor. İnsanlara hizmet etmek, dertlerine yardımcı olmak, yeri geldiğinde özel hayatınızdan fedakarlık edecek kadar işinizi sevmeyi gerektirir. İşine aşık olan kişi için çekilen sıkıntıların, yorgunlukların, hastalıkların hiçbir önemi yoktur. Çünkü onun bir misyonu vardır ve bu misyona göre işinin gereklerini yapar. İşte sizler bu dönemde insanlarla ilişkilerinizi sevgiyle yürütmeyi, paylaşmayı bilmelisiniz. Biliyorum demek yerine öğreniyorum diyebilen kişi tevazu sahibidir. Sizi alkışlamasalar, takdir etmeseler dahi kibirli davranmamalısınız. Bunlar kolay mı göreceğiz.

    PARA

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda 18 Ağustos tarihinde henüz yeni işe girenler ilk maaşlarını almanın heyecanı içinde olurlar. Yeteneğini geliştirmek isteyenler maddi anlamdaki durumlarına göre bir kursa yazılabilirler. Sanatla uğraşanlar araç ve gereçlerini temin ederler. Okula yazılanlar ihtiyaçlarını alırlar. Hepimiz için Eylül ayına yaklaşırken masraflar artabilir. Bazıları hem okuyup hem çalışmayı tercih edebilirler. Kimileri para kazanmak amaçlı işlere öncelik tanırlar. Hangi seçenek olursa olsun maddi harcamalar bir hayli yüksek olabilir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler