KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkür Başak burcunda

    Merkür bizi nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında Merkür Başak burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönemde çalışma hayatınız ön plandadır. İşlerinizi titizlikle organize edersiniz. Sıkı çalışmak, detaylar üzerinde durarak mükemmel işler çıkarmak mümkündür. Düzenleme, işlerlik kazanma bu dönemde önem taşır. Sıkı çalışarak, tecrübenizi, yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz, yeni bir iş araştırabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi biterebilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle iş, sağlık, eğitim, ticari konular üzerinde konuşabilir, onlara destek verebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde, kontrollerinizi yaptırmanızda yarar vardır. Bir de lütfen işinizden ve hayattan ne beklediğinizi düşününüz. Şu andaki mevcut iş ve durumunuz ne kadar tatmin edici bunu da gözden geçiriniz.


    merkurbasak460

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında, Başak burcunda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımız başta olmak üzere, maddi konular üzerinde titizlikle gözden geçirmelerde bulunmamızı sağlıyor. Eğer bir sorun yaşıyorsak, tabii ki incelememiz ve probleme neden olan hususları ele almamız şart. Burcumuzla uyumlu bir görünüm yaptığı için, zaten bu incelemeye hazırız. Yeri geldiğinde eleştireceğiz, yanlışları söyleyeceğiz ve bunların düzeltilmesini isteyeceğiz. Eğer bir sorunumuz yoksa, kendimizden emin bir şekilde kararlar vereceğiz. Sözgelimi, partnerimizle yapmak istediğimiz bir planlama varsa onun üzerinde konuşacağız. Diyelim ki, hayatımızda kimse yok. Bu tarihleri arasında karşımıza biri çıktı. O zaman inceleyeceğiz. Kimdir, nedir, nasıldır diye tanımaya, anlamaya çalışacağız. Maddi konularda da hesabımızı bilerek hareket edeceğiz.


    merkurbasak460

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında, yöneticiniz Merkür, Başak burcunda ilerleyecek. Ailevi konularda bazen eleştirel düşünebiliriz bazen neden böyle diye endişeleniriz. İş-ev arasında dengeyi sağlamak için ayarlamalarda bulunabiliriz. İş sorununuz varsa eğer, internet yoluyla bilgi ve tecrübelerinizi kazanca dönüştürebiliriz. Bazılarınız bu süre içinde evde dinlenmeyi, düzenlemelerde bulunmayı tercih edebilir(boya, tamir, bakım v.b). Bu süreçte, fiziksel ve ruhsal anlamda sağlıklı yaşamak için sinirlenmekten, her şeyi kafanıza takmaktan vazgeçmek lazımdır. Çok fazla irdelemek, sürekli bir mesele üzerinde konuşmak, eleştirmek gibi durumlardan kaçınılmalıdır.


    merkurbasak460

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Başak burcu süresince, yeni bir çevreye taşınmak, bütün huzursuzluklardan, sıkıntılardan uzaklaşarak hayatınızı düzenlemek istersiniz. Çevrenizdeki insanlarla, dünya ile iletişiminiz etkili hale gelir. Aksaklıkları çözümlemek, kendinizi toparlamak, verimli bir şekilde yaşamınızı sürdürmek için planlamalar yapmak faydalıdır. Pratik hareket edildiği, gözlem gücünün yüksek olduğu bu dönemde, doğru ve yanlış olanı rahatlıkla tespit ederiz. Eğitim-iş-ustalaşmak-öğretmek-öğrenmek anlamında bu süreç faydalıdır. Kişi yetenekli olduğu alanlarda kendini geliştirir veya başkalarına destek vererek yardımcı olabilir. İş girişimlerinde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla alakalı konularda yapılacak düzenlemeler yönünde de kıymetlidir.


    merkurbasak460

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar,15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında Merkür, Başak burcunda geçişini sürdürecek. Bu süre içinde, maddi konular üzerinde akıllıca düşünerek durumumuzu gözden geçirebilir ve amacımıza göre gittiğimiz yol doğru mu değil mi diye saptamalarda bulunabiliriz. Tabii ki akıllıca hareket edeceğiz ve yaşamsal anlamda bir karar veriyorsak enine boyuna düşünmeliyiz. Özellikle başkalarıyla ortaklaşa bir iş yapıyorsak, bir mal veya mülkü paylaşacaksak, bir yer satın alacaksak iyice düşünelim, hesabımızı iyi yapalım. Yeteneklerimizi paraya dönüştürme süreci olarak bu enerjiden istifade edebiliriz. İş başvurusunda bulunabiliriz. Ancak iş şartlarına, sigorta ve sözleşme maddelerine iyice bakalım. Ödeme koşulları göz önüne alınmadan bir borç altına girmeyelim veya piyasanın durumuna yatırımda bulunalım. Bu dönem, hedef belirleme yönünde de önemlidir.


    merkurbasak460

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, doğru tespitlerde bulunma, olasılıkları hesaba katma, sebep-sonuç ilişkisi kurabilme anlamında olumludur. Eğer, hayati anlamda bir karara varmak üzereyseniz başarılı tespitlerde bulunursunuz. Olurlar olmazlar, doğrular ve yanlışlar arasında perdenin kalktığı, zihnin kavrayışının yüksek olduğu zaman dilimidir. Yeni planlar yapılır, araştırılır, konuşulur ve uygulanır. Yeni işler araştırılır, görüşmelerde bulunulabilir. Bu süreç, ilişki meselelerinde önem taşır. Bizim düşünlerimiz, hayatı ele alış şeklimize uygun, yaratıcı düşünebilin, sevgi dolu, gerçekten başını omzuna yaslayabileceğimiz birini ararız. İlişkimiz böyle ise, konuşmak, paylaşmak ne güzeldir. Ama ya tersi bir durum söz konusuysa. İşte o zaman oturup yaratıcı tarzda, eleştirmeden, bilinçli ve uzlaşıya açık şekilde ama mutlaka gerçekçi anlamda düşünmeliyiz demektir.


    merkurbasak460

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında, Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, düşünmeden konuşmazsınız. Her meseleyi, geriye çekilip, enine boyuna incelersiniz. Bazen bir hayli endişeli düşünürsünüz. Kafanızı karıştıran bir şeyler varsa, bu endişe daha fazla artabilir. Diyelim ki biriyle tanıştınız. Onu zihninizde bir incelemeye tabi tutarsınız. Eğer bir iş veya herhangi bir atılımda bulunacaksanız, bu dönemde hesaplamalar yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili bir karar verecekseniz, eksiklerinizi gözden geçirip tamamlayabilirsiniz. Bir çoğunuz tatile çıkabilirsiniz. Şöyle hem sosyalleşmek, hem kafanızın içindekileri boşaltmak için uygun bir zamandır. Ben bu dönemde her şeye kafanızı takmanızdan yana değilim. Biraz hayatı kendi haline bırakmak lazım.


    merkurbasak460

    AKREP

    Sevgili Akrepler, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihlerinde Başak burcunda ilerleyecek Merkür süresince, somut planlamalara, gerçekçi projelere, bilginizi pratik tarzda diğer insanlarla bölüşmeye hazır olunuz. Çünkü Merkür burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için, görev duygumuz ve insanlara yardımcı olma hevesiniz yükselecektir. Uygulamalı ve araştırmaya dayalı işler, arındırma, sağlık ve hizmet sektörüyle alakalı meslekler revaçta olur. Bu dönemde eğer sosyal haklarınızdan mahrum edilmiş veya sistem dışı uygulamalarla karşılaşmış bir kişiyseniz hak arama yoluna gidebilirsiniz. Yarar-zarar, doğru-yanlış ve gerekli-gereksiz tarzında düşünülerek meselelerin gözden geçirildiği bu süreçte kendinize bir hedef belirleyiniz. Bir projeniz, amacınız olsun. Yetenekleriniz varsa eğer, bunları mutlaka değerlendiriniz. Sosyal ilişkilerinizi gözden geçirin. Düşüncelerinizi paylaşacağınız dostlarınız olsun. Amacınıza uygun bir şekilde sabırlı ve sistemli bir şekilde çalışın.


    merkurbasak460

    YAY

    Sevgili Yaylar, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasındaki Merkür-Başak burcu seyri, mesleki ve toplumsal konulardaki iletişimin önemini vurguluyor. Bizden farklı düşüncede olan kişilerle karşılaşabilir, iş için bir araya gelebiliriz. Anlaşmakta ve anlaşılmakta zorlandığımız günler olur. Bu süreçte, yaptığımız işlere, zamanı nasıl değerlendirdiğimize, verimli çalışıp çalışmadığımıza bir bakalım. Bazen aksaklıklar olabilir, bu nedenle geriliriz. Eleştirel tarzda sözler duyulabiliriz veya biz sarfedebiliriz. Dikkatli olmalıyız. Bu dönemin faydalı şekilde geçirilmesi için, planlı çalışmak, detaylara önem vermek, sabırlı olmak durumundayız. İlişkilerde, ön yargılı düşünmeyelim. Çözümden yana olalım. İş-aile-ilişki konularında mutlaka çok iyi düşünülmeli, yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için gayret göstermeliyiz.


    merkurbasak460

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Sizler bu süreçte, iş-eğitim-girişim-ticari anlamındaki konuları ciddi biçimde ele alırsınız. Özellikle sağlamcı düşünürsünüz. Hiçbir şekilde gelir-geçer işlere atlamazsınız. Bu sürekli çalışma ve meşguliyetler kimi zaman yorucu olabilir. Ara sıra da olsa mutlaka zihninizi, bedeninizi dinlendirmeyi unutmayınız. Dönem boyunca her şeyin kusursuz olması gerektiğini düşünürsünüz. Ayrıntılara önem verirsiniz. Gözlem gücünüz sayesinde bir mesele hakkında karar vermeden önce enine boyuna incelersiniz. Tayin olabilirsiniz veya bir süreliğine bir işi öğrenmek amaçlı seçilebilirsiniz. Merkür sürecinde öyle çok fazla konuşulmaz. Eğer bir amacınız varsa veya göreviniz gereği yapılmanız söylenen işler varsa, onları yerine getirirsiniz. Bir problem varsa, onu çözmeye çalışırsınız. Ancak biraz önce söylediğim gibi, eğlenmeyi, kafanızı boşaltmayı da ihmal etmeyiniz. Sağlığınız da önemli bunu unutmayınız.


    merkurbasak460

    KOVA

    Sevgili Kovalar, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında Merkür, Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç, iş-özel-çocuklar-aşk-parasal-ortaklıklarda iletişimin, bir hayli önemli olduğu zaman dilimidir. Tanımak isteyeceğiz ancak tam olarak güvenmekte zorlanacağız. Karşımızdaki kişinin hangi amaçla bize yaklaştığını gözlemde bulunarak, onu test ederek anlamaya çalışacağız. Kendi içimizde belki ikilem yaşayacağız. Tamam doğru biri diyeceğiz ama sonra bir yanlışını gördüğümüzde hemen kafamıza kaydedeceğiz. Aslında böyle düşünmekten sıkılacağız. Fakat bu geçişin öz niteliği, ister istemez bir çok meseleyi derinlikli ve detaylı şekilde düşünmemizi sağlayacak. Partnerimizin ne yaptığını öğrenmek isteyeceğiz. Ancak ona sezdirmeyeceğiz. Sağlıklı bir ilişki, güvenli bir hayat sürmek, mükemmellik gibi olgular bizi bazen yoracak.


    merkurbasak460

    **BALIK

    **

    Sevgili Balıklar, 15 Ağustos saat 19.44-2 Eylül saat 08.38 tarihleri arasında, Merkür-Başak burcunda ilerlediği süre içinde, iş ortaklığı, evlilik, uzun süreli ilişki, ailevi konular üzerinde duracağız. Bu süreç, ilişkilerde fikirsel uyumun, hayatı ele alış biçiminizin önemsendiği zamanlardır. Merkür iletişim ve aklın simgesi. Başak burcunda ilerlemesi, gözlemde bulunmamızı, detaylara dikkat etmemizi sağlıyor. Bu süreçte, çiftlerin birbirini eleştirmesi, sürekli bir şeyleri kurcalayıp durması ne kadar yanlışsa, problemlerin üstünü kapatmak, konuşmamak da o denli yanlıştır. Yeni tanışan çiftlerin, özellikle ilişkiden beklentilerini karşılıklı konuşarak oturtmalarında yarar var. iş ortaklıklarında, sözleşme maddelerinin dikkatle ele alınmasında yarar var.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler