KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Aslan burcunda

    Venüs hayatımızı nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek ve sizleri aşkta güçlendiren şanslı bir etkidir. Her an hayatınıza biri girebilir ve onun başını döndürebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı yöndeki becerilerinizi sergileme, bundan kazanç elde etme yönünde şansınız yükseliyor. İş hayatınız ve mali konularda aklı başında kararlar verebilirsiniz. Başkalarıyla ortaklaşa çalışarak mali açıdan da para kazanabilirsiniz.


    astrolojiaylik4 60

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 12 Ağustos saat 10.23 -5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ev içinde veya bir mekanda çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Ancak başkalarıyla uyum içinde olmanız gerekirken, kendi arzu ve isteklerinize daha fazla önem verirseniz sorun yaşanabilir. Benim tavsiyem gücünüzü ve becerilerinizi işbirliği adına kullanmanız ve ifade etmenizdir. Bu sayede başarılı işler çıkarabilirsiniz. Bu geçiş bazıları için, bir proje için ön hazırlık safhası olabilir. Ekip bir araya gelir ve çalışır.


    astrolojiaylik4 60

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan geçişiyle fiziksel anlamda ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler.


    astrolojiaylik4 60

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek ve kazanç anlamında birebir etkili olacak. Yeteneklerimizi, para kazanmak amaçlı işlere ve ilişkilere yönlendirme zamanıdır. Ancak bunun yanında çok kolay para harcatır. Zevk veren her şey, dikkatimizi çeken güzellikler, sevdiğimiz kişiler için kesemizi bir hayli açabiliriz.


    astrolojiaylik4 60

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihlerinde Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Bu senenin en güzel zamanı diyebiliriz. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır. Kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkili olacak Venüs, hem insanlarla uyumlu ilişkiler kurmanız hem de mesleğinizi başarılı şekilde sergilemenizi sağlıyor. Takdir edilmek hoşunuza gider. Çalıştığınız alanda konumunuz ne olursa olsun öne çıkarsınız.


    astrolojiaylik4 60

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerliyor. Bİilişkideki beklentilerinizi, isteklerinizi, kendinizi öne alma ve ilgi uyandırma gibi yaklaşımları geride tutacaksınız. Bir partnerle veya başkalarıyla olan münasebetinizi ölçüp biçeceksiniz. Uzlaşmak, anlaşmak, almak ve vermek, sevgiyi büyütmek gibi kavramları ele alacaksınız. Yüreğinizin derinliklerindeki arzularını yeniden tanımlayacaksınız. Belki gizli bir ilişkinin veya bir türlü adı konmamış bir beraberliğin anlamını sorgulayacaksınız. Sevmenin, insanın kendinden uzaklaşmak olmadığını, bir ortaklık olduğunu düşüneceksiniz.


    astrolojiaylik4 60

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz.


    astrolojiaylik4 60

    AKREP

    Sevgili Akrepler, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasındaki Venüs-Aslan bu seyrinde, iş ortamında, dış dünyada, ilişkilerinizde baskın olmak istersiniz. Amaca dönük bir şekilde hem arzuladıklarınızı elde etmek hem de ilgi uyandırmaktan hoşlanırsınız. İş veya özel ilişkilerinizde karşı tarafı etkilemek, ne kadar özel biri olduğunuzu kabul ettirmekten yanasınız. Ancak bazı meselelerde tam olarak aradığınızı bulmakta, tatmin olmakta zorlansanız da, Merkür Başak burcu seyri 15 Ağustos itibariyle doğru bir analizde bulunmanızı sağlayıcıdır.


    astrolojiaylik4 60

    YAY

    Sevgili Yaylar, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişi, görüş ve fikirlerinize uygun kişilerle ilişkiler kurmanızı ve olumlu yönde geliştirmenizi sağlayıcıdır. Sosyal alanda kurulan iletişim, birçok insanının dikkatini çekmenizi sağladığı gibi, size yeni arkadaşlar kazandırır. İlişkinizi güçlendirecek en önemli faktör konuşmak ile dinlemek arasındaki farkı iyi belirlemekten geçer. Venüs-Aslan burcu geçişi, karşı cins üzerindeki fiziksel çekim gücünüzü yükseltir. Tatil programı yapanlar için gayet uygun günlerdir.


    astrolojiaylik4 60

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. İş alanınızdaki tüm ilişkilerde kendinizi göstermek ve bu alanda önemli biri olduğunuzu hissetmek isteyeceksiniz. Maddi anlamda kazandırıcı çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Kimlerle bağlantı kuracağınızı tespit etmek ve buna göre ilişkilerinizi düzenlemek akıllıca olur. Belki çıkarcılık gibi durabilir. Ancak benim söz ettiğim, işinizi bilmek halidir.


    astrolojiaylik4 60

    KOVA

    Sevgili Kovalar, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. İlişkide otoriter tavır içinde, sadece merkeze kendini koyarak hareket eden bir partner rahatsız edici olabilir. Halbuki beraberliği keyifli hale getirmek en doğrusudur. Yaratıcı tarzda düşünüp, birbirinize minik sürprizler hazırlamak, birlikte zevk alacağınız şekilde yenilikler yapmak, fantezilerinizi tekrar güçlendirir. İlişkisi olmayan Kovalar için, yeni biriyle tanışabilirsiniz.


    astrolojiaylik4 60

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 12 Ağustos saat 10.23-5 Eylül saat 20.07 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Çalışma ortamında takdir edilmek, başkalarının ilgisini çekmek istersiniz. Güzel görünmek, çekici bulunmak hoşunuza gider. Bu süreç, sanat, tiyatro, gösteri ve süsleme gibi yaratıcı alanlara yönelik çalışmaların ve bu anlamdaki sergi vb. faaliyetlerin işaretçisidir. Hem araştırırız hem çalışırız hem de bu alanda yeterli düzeye gelmek için gayret gösteririz. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Çünkü iş alanında öne çıkabilmek ve kazanmak için, diğerlerinden bir farkınız olmalıdır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler