KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    11-17 Ağustos 2014 haftalık burç yorumları

    Astroloji Danışmanı İremsu'dan haftalık burç yorumları...

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: 11 Ağustos tarihinde aşk hayatınız güçleniyor. Bu hafta hem uzun süreli ilişkiler hem de flört tarzı yakınlaşmalar yönünde fırsatlar getiricidir. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güven sözlerinize yansır. Sohbet etmek, gezmek, eğlenmek, dikkatleri çekmek hoşunuza gider. 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerliyor ve sizler aşkta bir kat daha güçlenmiş oluyorsunuz. Her an hayatınıza biri girebilir ve onun başını döndürebilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: Bu hafta işlerinizi şevkle yaparsınız. Yeteneklerinizi işinizde göstermek, başkalarını sunmak, iletişimde bulunmak sizin için zevklidir. İş girişimi veya ortaklık düşünüyorsanız bu hafta görüşmelerde bulunabilirsiniz. 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlayacak. İş hayatınız aktif hale gelecek. Bir yandan iletişimde bulunacak diğer taraftan işlerinizi organize edeceksiniz. Sıkı çalışmak, detaylar üzerinde durarak mükemmel işler çıkarmak mümkündür. Düzenleme, işlerlik kazanma yönünde de başarılı çalışmalarda bulunabilirsiniz.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde yaratıcı yöndeki becerilerinizi sergileme, bundan kazanç elde etme yönünde şansınız yükseliyor. İş hayatınız ve mali konularda aklı başında kararlar verebilirsiniz. Başkalarıyla ortaklaşa çalışarak mali açıdan da para kazanabilirsiniz.


    astrolojiburc5 460

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde aşk hayatınızda tercihlerinizi seçici ve mükemmel olana yöneltici olan Merkür-Başak burcu seyri başlıyor. Bu enerji, gerçekçi düşünmenizi sağlarken, yanlış ve doğru kişi arasındaki ayrımı da yapabilmenizde rehberiniz oluyor. Tabii ki aşkta bu denli analiz edilmek, partnerler açısından pek kolay değil. Hatta biraz da mesafeli konuşacağınız için, karşı cins yaklaşmakta çekinebilir. Zeki biri olduğunuzu düşünür fakat sıcak ve samimi bir iletişim olmadığı için uzaklaşabilir. Bunun ayarını yapmanız faydalıdır. Bir başka görünüm, ciddi ilişkiler açısından önemlidir. Partnerinizin bazı konulardaki baskıcı tutumunu gözden geçirebilir, bunun yanlışları üzerinde durabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ev içinde veya bir mekanda çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Ancak başkalarıyla uyum içinde olmanız gerekirken, kendi arzu ve isteklerinize daha fazla önem verirseniz sorun yaşanabilir. Benim tavsiyem gücünüzü ve becerilerinizi işbirliği adına kullanmanız ve ifade etmenizdir. Bu sayede başarılı işler çıkarabilirsiniz. Bu geçiş bazıları için, bir proje için ön hazırlık safhası olabilir. Ekip bir araya gelir ve çalışır.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: 11 Ağustos tarihinde mali anlamda güçlenmek, rahatlamak amaçlı bir projeyi kabul edebilirsiniz. Bu çalışmanın bitişinde elinize toplu bir para geçebilir. 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Siz de finansal konularda akıllıca kararlar vereceksiniz. Yetenekli olduğunuz bir işten ek bir kazanç elde edebilirsiniz. Hesabınızı gayet iyi bilirsiniz. Eviniz ve sağlığınızla ilgili harcamaları ekonomik bir şekilde halledersiniz.


    astrolojiburc5 460

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: Bu hafta aşkta iki tarih gayet olumludur. 11, 12 ve 15 Ağustos. Güven duygunuzu sözlerinize yansıdığı bu tarihlerde esprileriniz, zekanız, yaratıcı buluşlarınızla karşı cins üzerinde bir hayli etkili olursunuz. Sizi kibar ve oldukça etkileyici bulurlar. Çok yakışıklı veya çok güzel olmanızdan ziyade iletişim beceriniz, tavırlarınızla gönülleri fethedersiniz. 12 Ağustos tarihindeki Venüs-Aslan geçişiyle fiziksel anlamda ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda gayet güçlü ve kendinizden emin şekilde hareket ederek işinize hakim olursunuz. Liderlik gücünüz yüksektir. Kimsenin size bir söz söylemesi veya karşı gelmesi mümkün olmaz. Çünkü siz zaten duruşunuzla buna izin vermezsiniz. İnsanları etkileme gücünüz, baskın karakteriniz, sezgileriniz sizi farklı kılar.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlayacak. Bu bir iş üzerinde analiz yapmanız, akıllıca kararlar vermeniz yönünde önemlidir. Ev ve ailevi konularda mükemmel olanı istersiniz. Belki bu nedenle kazandırıcı işlere daha fazla öncelik tanırsınız.


    astrolojiburc5 460

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞİKLER
    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde tutkular ön planda. Bir yandan sevdiğimize arzuyla bağlıyız diğer yandan bazen üzerimizdeki güçlü etkisi bizi yorsa da, bir elmanın iki yarısı misali bu tarihte doğal karşılayacağız. Bir dönüşüm bir yenilenme güçlü bir şekilde aşkın derinliklerinde dolaşma günü olarak da özetleyebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihindeki görünüm mesleki konularda güçlü olma azmimiz ve kararlılığımızın işaretçisidir. Biz hem başarılı olacağımız hem de zevk alacağımız işi yapmaktan yanayız. Ya tamamen doğru düzgün bir şekilde yaparız veyahut hiç yapmam daha iyi diye düşünürüz. Ortaklaşa bir işimiz varsa, bugünkü görünüm bir dayanışmanın işaretçisidir. Her iki taraf da gücünü, bu iş adına ortaya koyabilirler.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: Bu haftanın görünümlerinin çoğunluğu parasal konularda etkilidir. 11 Ağustos tarihinde geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünürüz. Bir yuva kurmak, bir ev satın almak, ek bir iş yapmak gibi. 12 Ağustos tarihinde Venüs, kazanç evimizde seyrine başlayacak. Yeteneklerimizi, para kazanmak amaçlı işlere ve ilişkilere yönlendirme zamanıdır. Ancak bunun yanında çok kolay para harcatır. Zevk veren her şey, dikkatimizi çeken güzellikler, sevdiğimiz kişiler için kesemizi bir hayli açabiliriz.


    astrolojiburc5 460

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Bu senenin en güzel zamanı diyebiliriz. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkili olacak Venüs, burcunuzda seyrine başlıyor. Hem insanlarla uyumlu ilişkiler kurmanız hem de mesleğinizi başarılı bir şekilde lanse etmek dönemin etkileri arasında yer alır. Takdir görmeyi ve tercih edilmeyi çok doğal kabul edersiniz. Görsel anlamda dikkat çekmek için fiziki değişikliklerde bulunabilirsiniz. Çalıştığınız alan küçük veya büyük olsun fark etmez. Siz bir şekilde öne çıkarsınız.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde Merkür, kazanç evinizde seyrine başlayacak. Maddi konularda bir hayli hesap kitap yapma zamanıdır. Paranızı nereye yatırdığınızdan, nasıl kazandığınıza kadar her girişimde mükemmele ulaşma çabanız yükselir. Bir muhasebeci gibi oturup bütçenizi ayarlama vaktidir. Nereye ne verdiğiniz, ne alacağınız, hangi alanlarda çalışıp kazanabileceğinizi düşünürsünüz.


    astrolojiburc5 460

    BAŞAK

    **AŞK VE İLİŞKİLER

    **

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerliyor. Bu geçişte ilişkideki beklentilerinizi, isteklerinizi, kendinizi öne alma ve ilgi uyandırma gibi yaklaşımları geride tutacaksınız. Bir partnerle veya başkalarıyla olan münasebetinizi ölçüp biçeceksiniz. Uzlaşmak, anlaşmak, almak ve vermek, sevgiyi büyütmek gibi kavramları ele alacaksınız. Yüreğinizin derinliklerindeki arzularını yeniden tanımlayacaksınız. Belki gizli bir ilişkinin veya bir türlü adı konmamış bir beraberliğin anlamını sorgulayacaksınız. Sevmenin, insanın kendinden uzaklaşmak olmadığını, bir ortaklık olduğunu düşüneceksiniz. İşte bütün bunlar beraberlik anlamındaki yeni bir tanımlamanın belirlenişi olacak.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde burcunuzda ilerleyecek Merkür, iş alanında verimli düzenlemelerin, gerekli ile gereksizleri ayırmanın, mantıklı şekilde düşünmenin, elle tutulur, gözle görülene yönelmenin işaretçisidir. İş tercihlerinde doğru seçeneği analiz yoluyla saptarsınız. Üretime katkıda bulunan aklınız, projeler için tercih edilmenizi sağlar. Bu tarih itibariyle önümüzdeki ay yapmak istediğiniz işleri planlarsınız. Her ayrıntıyı, olasılıklar dahilinde gözden geçirerek yanlışa izin vermemeye çalışırsınız.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: 11 ve 15 Ağustos tarihlerinde maddi konularda dikkatlice hesaplamalarda bulunalım. Merkür burcunuzda ilerleyeceği için düşünmeden verilecek kararların önüne geçer. Daha dikkatli şekilde alışverişte bulunursunuz. Tabii ki bazen ilişki veya bir başka problem nedeniyle harcama arzusu yükselebilir. Yöneticiniz Merkür, ayarı tutturmanızda yardımcı olacaktır.


    astrolojiburc5 460

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos Venüs-Aslan geçişi ve diğer olumlu görünümler, sosyal ilişkilerinizde iletişim gücünüz yüksektir. Belki kendinize dönük düşünüyor olabilirsiniz. Fakat sevdiğiniz, anlaştığınız kişiler söz konusu olduğunda onları dikkatle ve saygıyla dinlersiniz. Yeni girdiğiniz ortamlarda ise biraz daha abartılı şekilde konuşabilirsiniz. Bu ilgi uyandırmak içindir. Pek büyük bir sorun çıkarmaz. Her ortamı keyiflendirecek anlatılarda bulunursunuz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, bir etkinlikte konuşmacı olmak mümkündür.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: 11, 12 ve 15 Ağustos tarihlerinde girişimde bulunma, işlerinizi yürürlüğe koyma, görüşmeler, toplantı ve etkinlikler bir hayli yoğun olur. Gayet başarılı geçer. Güçlü ilişkiler size yeni bir çevre kazandırabilir. Tecrübenizi, zekanızı, insanları etkileme gücünüzü hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde kullanabilirsiniz.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde, mali konular üzerinde hem kişisel hem de ailevi bütçenizi düzenleme, güçlendirme, kararlar verme, derinlikli düşünme yönünde enerjiniz olumludur. Ortaklaşa kazançların idaresi anlamında önem taşır. Aileye ait bir mülk satışı veya kiralanması, ofis açılması gibi konularda parayı nasıl kullanacağınıza siz karar verirsiniz. Ancak hesabı da iyi bilmekte yarar var.


    astrolojiburc5 460

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: İlişkilerde 15 Ağustos tarihi ve gerçekleşecek görünümler olumludur. Kendi arzu ve isteklerinize göre çevreniz üzerinde etkili olabilirsiniz. Son derece güçlü arzularınızı günlük hayattaki tüm iletişimsel bağlantılarda bir manyetik güç gibi kullanırsınız. Erk gücünüz sizi hakim partner haline getirir. Sevdiğiniz insanın her hareketini, sözünü, arzularını bilerek onun üzerinde etkin olmaya çalışırsınız.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Sizin de iş ortamında, dış dünyada, ilişkilerinizde baskın rol oynama arzunuz yükseliyor. Amaca dönük bir şekilde hem arzuladıklarınızı elde etmek hem de ilgi uyandırmak mümkün. Tutkular bir hayli yüksek. Çünkü bu arada Mars-burcunuzda ilerlediği için, kendinizden başka hiç kimsenin öne geçmesine izin vermezsiniz. İşte bu dönemde ayarı bilmek iyi olacaktır. Çünkü bundan hoşlanmayan kişiler iş hayatında önünüzü kesmeye çalışabilirler.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: 11 ve 15 Ağustos tarihlerinde ortak kazançlar, bir paylaşım, bankalarla ilgili borçlar, parasal anlamda kurulan birlikteliklere dikkat ediniz.


    astrolojiburc5 460

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: 11, 12 ve 15 Ağustos tarihleri sizlerin görüş ve fikirlerinize uygun kişilerle ilişkiler kurmanızı ve olumlu yönde geliştirmenizi sağlayıcıdır. Kişisel anlamda kendinizi gayet güçlü şekilde ifade ettiğiniz dönemdir. Sosyal alanda kurulan iletişim, birçok insanının dikkatini çekmenizi sağladığı gibi, size yeni arkadaşlar kazandırır. İlişkinizi güçlendirecek en önemli faktör konuşmak ile dinlemek arasındaki farkı iyi belirlemekten geçer. Venüs-Aslan burcu geçişi, karşı cins üzerindeki fiziksel çekim gücünüzü yükseltir. Tatil programı yapanlar için gayet uygun günlerdir.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde odaklanmanızı sağlayacak. Bu odaklanma dağınık çalışmanın önüne geçicidir. Nelerin üzerinde durmanız, derleyip toparlamanız gerektiğini tespit ederseniz hem yorulmazsınız hem de amaca dönük şekilde işlerinizi düzenlersiniz.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde kurulan iletişimler, maddi anlamda kazandırıcıdır. Hemen yapılan işin ve elde edilen paranın göstergesidir. Harcamalarda bulunabilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınız, yolculuk amaçlı giderler de buna dahildir. Ancak 15 Ağustos tarihinde para kazanmak amaçlı işlerde biraz toleranslı düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Bir iş yaparsınız ancak paranızı almakta geciktiğinizde sinirlenebilirsiniz.


    astrolojiburc5 460

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihindeki olumlu görünüm, sosyal çevremizdeki gücümüzü yükseltiyor. Ancak bu yükseliş bazen ayarı yapmak gerektiğini de gösteriyor. Çünkü çok fazla baskın tavırlar içinde olursak, ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Sizler bu dönemde gözünüz bir hayli açık olacaktır. Olan bitenleri, samimi olmayan, arkadan çevrilen işleri, dostlarınızı, düşmanlarınızı gayet iyi tespit edersiniz. Fazla bir şey yapmanıza gerek yoktur. Yanlış olan önünüze gelir. Karşınıza çıkan bir kişi, ne kadar etkileyici olursa olsun, onun ağına düşmezsiniz. Durup bakar, inceler, tam anlamıyla emin olmadığınızda güle güle dersiniz.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: Kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyri 12 Ağustos tarihinde başlayacak. İş alanınızdaki tüm ilişkilerde kendinizi göstermek ve bu alanda önemli biri olduğunuzu hissetmek isteyeceksiniz. Yöneticiniz bu zamanda size her ılımlı yaklaşımında, daha fazla çalıştığınızı fark eder. Bu dönemde yaratıcı yeteneklerinizi sergileme arzunuz yoğundur. Bazen de kimseye söylemeden bir proje üzerinde çalışırsınız. Takdir edilmek arzunuz bir hayli yoğundur. Kimseye belli etmeseniz de, yaptığınız bir işin karşılığını görmek istersiniz. 15 Ağustos tarihinde başlayacak Merkür-Başak burcu geçişi, çalışma hayatınızda başarılı işlere, insanların takdirini kazanmaya, detaylı bilgi edinmeye ve edindirmeye dönük olumlu gelişmelerin işaretçisidir.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: Parasal konularda önemli bir hafta. 11, 12, 15 Ağustos tarihlerinde ortak çalışmalar kazandırıcıdır. Maddi anlamda kazandırıcı çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Kimlerle bağlantı kuracağınızı tespit etmek ve buna göre ilişkilerinizi düzenlemek akıllıca olur. Belki çıkarcılık gibi durabilir. Ancak benim söz ettiğim, işinizi bilmek halidir.


    astrolojiburc5 460

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: Bu hafta ilişkilerde 11 ve 15 Ağustos tarihleri gayet olumludur. Sevgilinizle tatile çıkmak anlamında bu günleri olumlu buluyorum. Sevgiliniz üzerinde hayranlık uyandıracağınız, duygularınızı ifade ederek onu etkileyeceğiniz bu günleri ajandaya kaydetmekte yarar var. Tanışmalar açısından da bu tarihler aktif edicidir. Beraberlikte problemleri olanlar da, bu tarihlerde birbirlerine yönelerek sorunları gönül birliğiyle çözebilirler. 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. İlişkide otoriter tavır içinde, sadece merkeze kendini koyarak hareket eden bir partner rahatsız edici olabilir. Halbuki beraberliği keyifli hale getirmek en doğrusudur. Yaratıcı tarzda düşünüp, birbirinize minik sürprizler hazırlamak, birlikte zevk alacağınız şekilde yenilikler yapmak, fantezilerinizi tekrar güçlendirir. Kaldı ki, olumlu görünümlerimiz var. Bunları uygulayabiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatında 15 Ağustos tarihi dikkat çekicidir. Bir şey canınızı sıktı mı hemen tepkinizi ortaya koyarsınız. Oysaki bir düşünmek, analiz etmek gerekir. Enerjiniz aslında güçlü kararlar ve başarılı çalışmalar için uygundur. Bir işi bütün derinlikleriyle ele almak, kimlerle bunu yapacağınızı analiz etmek, biraz da kendinizi gözden geçirmek yararlı olacaktır. Bu hafta tamamlanmayan işleri geri planda çalışarak bitirebilirsiniz.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihindeki Merkür-Başak burcu geçişi parasal konularda akıllı bir şekilde analizde bulunarak kendinize bir yatırım veya kazanç portföyü oluşturmanızı sağlar. Borçlarınızı sistemli bir şekilde ödemek üzere planlamanızda yardımcıdır. Bütün mali değer taşıyan evrakların tanzimi, ortaklaşa kazançların ele alınması yönünde de kıymetlidir.


    astrolojiburc5 460

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    11-17 Ağustos haftası: Haftanın ilk günlerindeki görünümler, ilişkilerimizde nasıl bir tavır içindeyiz, değer verdiğimiz ölçülerimiz nedir, beraberlik mutluluk ve doyuma ulaşmayı sağlayan bir ortaklık mıdır yoksa her iki kişinin de birbiri üzerinde sözel ve tavır olarak baskı kurması mıdır? Bu sorulara cevap arayacağız. Denilebilir ki, ilişkinin röntgenini çekeceğiz. Sağlıklı bir ilişki yaşamamızın önünde duran problemleri ele alacağız. İnceleyeceğiz. Ancak 11, 12 Ağustos tarihlerinde bunu başarılı bir şekilde yapmak için tarafsız ve gerçekçi olmak gerekiyor. 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda ilerlediğinde, beraberliklerde yapıcı ve çözümcü iletişimin, mantıklı düşünmenin mümkün olduğunu söyleyebilirim.

    İŞ VE KARİYER

    11-17 Ağustos haftası: Hafta başındaki görünüm, el becerilerimiz, iletişim, sanat, tiyatro, gösteri ve süsleme gibi yaratıcı alanlara yönelik çalışmaların ve bu anlamdaki sergi vb. faaliyetlerin işaretçisidir. Hem araştırırız hem çalışırız hem de bu alanda yeterli düzeye gelmek için gayret gösteririz. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Çünkü iş alanında öne çıkabilmek ve kazanmak için, bir farkınız olmalıdır.

    PARA

    11-17 Ağustos haftası: Kazanç anlamında 15 Ağustos tarihindeki görünüm maddi anlamda güçlenmek, sizi gerçekten tatmin edici olan işlere yönelmek anlamındaki hırsı açığa çıkartıcıdır. Balık pek hırslı değildir. Şuraya odaklanayım, bunu ele geçireyim demez. Ancak bu hafta böyle olmanın faydasını, gerekliliğini düşüneceğiz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler