KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mars Akrep burcunda

    Akrep burcuna geçen Mars bizi nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars ister iş ortaklığı, ister özel ilişkiniz ve parasal konularda tutkularınız bir hayli yükseliyor. Bu konularda neler yapmak niyetindesiniz bunları kafanızın içinde iyice oturtmanızda fayda var. Böylece çıkarlarınızı koruyabilir, kollayabilir, kazanımlarınızı doğru zaman ve doğru şekilde yönlendirebilir hem de insanlar üzerinde kontrolü ele geçirebilirsiniz.

    Artık ipler sizin elinizde. Önceden düşündüğünüz bazı planları yürürlüğe koyabilir, hem kendi kazancınızı hem de dışarıdan gelen destekleri değerlendirmeye başlarsınız. Bu güçlü enerjiyi doğru manada kullanmak için dikkat edeceğiniz en önemli husus, başkaları üzerinde baskı uygulamaya kalkmamak, korku, öfke gibi tepkilerinizi dizginlemeyi bilmek, kendi özünüzden taviz vermeden, isteklerinizi açıkça ortaya koymak, paylaşımcı bir ruhla işbirliği yapmaya özen göstermektir. Bunlara dikkat ettiğiniz zaman hem bir bütünlük oluşturursunuz hem de sıkıntılarınızın üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında ilişki evinizde etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri ilişki konularında, birbirinizin kişilik özelliklerinize ve hedeflerinize saygı duyulması ve mevcut durumun gözden geçirilmesi ve dengeye kavuşturulması gereken zaman dilimidir. Taraflar birbirine güç uygulamak yerine problemlerini uzlaşmacı bir tutum, olgun ve mantıklı bir bakış açısıyla ele almalıdırlar. İlişkisi sağlam olanlar, birbirlerini gayet iyi tanıdıkları için bu süreçte önemli bir sorun yaşamazlar. Bir mesele üzerinde farklı düşünseler de, ortak bir noktada buluşabilirler.

    İlişkisinde sorun olan ancak birbirlerini seven çiftler açısından duruma bakarsak, partnerinizin size olan tutkusu zaman zaman üzerinizdeki baskı kurması anlamına gelebilir. Ya hep ya hiç tarzı bir tavır sergileyebilir. En başında belirttiğim gibi eğer sevgi birliğinizde bir sorun yoksa, birbirinizden kopamazsınız. İlişkisi yeni başlayan Boğalar, birbirlerine karşı çekilirler. Partnerin kendinden emin hali, tutkulu biri oluşu ve sizi sahiplenmesi bir hayli ilginizi çekebilir. Ancak ben derim ki, önce birbirinizi iyice tanıyınız. Çünkü daha sonra bu hakimiyetçi halleri sorun yaratabilir.

    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, çalışma hayatınız ve sağlık evinizde ilerleyecek. Yenilenmek için, düzene kavuşturulması gerekenlerin mutlaka ele alınması lazımdır. Mars Akrep burcunda güçlüdür. Tepkileriniz sertleşebilir veya size sert tepkilerde bulunabilir. İradenize hakim olmanız, restleşmelerden kaçınmanız, ortama göre tedbirli olmanız yararlıdır. İstekler tutku hatta ihtiras halini alabilir. Elde etmek, mutlak hakim olmak, inatlaşmak, benim arzularım önemli diyerek baskın olmanız hususunda sizi uyarmalıyım. Meseleleri, sisteme uygun şekilde halletmek son derece önemli. Stresten uzak durmalıyız. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda ılımlı hareket etmek şart. Rekabet, uyumsuzluk hem ilişkilerinizi bozar hem de verimsiz çalışmanıza neden olabilir. Güçlü kişi olmanın sınırını bilmekte yarar var.

    İş hayatına yeni atılacak olan gençlerimiz disiplinli bir şekilde çalışarak, işi iyice öğrenmeliler, çalışma hayatına alışmalılar. Ben buna staj dönemi olarak bakıyorum. İşi öğrendiğinizde başka bir iş başvurusunda bulunabilir veya bulunduğunuz yerde kalıcı olarak çalışabilirsiniz. Çalışma hayatının içinde uzun süredir bulunan kişiler, disiplinli bir şekilde çalışarak, hem bulunduğunuz konumda ilerleyebilir hem de yapmayı düşündüğünüz yenilikleri nasıl uygulayacağınızı saptarsınız. Bu dönemde çocuk sahibi olmayı düşünenler için enerjiler oldukça yoğun. Belli bir tedavi süresi veya Bayan Akreplerin veya Akrep eşinizin hamilelik döneminin doktor gözetiminde sürdürülerek başarılı bir şekilde geçirilmesi mümkün.
    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında Akrep burcunda seyredecek Mars süresince bir hayli tutkulu davranırsınız. İlişkinizi sorgulamanız mümkündür. Bu sorgulamanın altında yatan duygu, daha güçlü bir beraberlik yaşama, karşılıklı olarak paylaşımların dengeye kavuşturulması, sorunların halledilmesi şeklindedir. Kısaca yapıcı bir şekilde değişimde bulunmak, durgunluğa sebep olan her şeyden uzaklaşmak, tutkularınızı gönlünüzce yaşamak ve her şeyden önemlisi, güç birliğinde bulunmak. Eğer devam eden ilişkinizde bu noktalarda aksamalar varsa, doğal olarak bu enerjiler altında çatışma yaşanması mümkündür.

    Bu süreçte cinsel arzularınız doruk noktadadır. Partnerinizle bir olmak, kaynaşmak ihtiyacı yoğundur. Hatta bu yoğunluk, birbirinizin en özel yanlarını keşfetme ve bilme tarzında olabileceği gibi, birbirinizin yanında olmayı isteyecek kadar yükselebilir. Ancak tabii ki ister devam eden, ister sorunları olan isterse yeni başlayacak bir ilişki olsun, dengeli hareket etmek, sınırımızı bilmek de yararlıdır. Bebek sahibi olmayı düşünen Yengeçler için bu dönem gayet olumludur. Özellikle erkek bebek sahibi olmada bir hayli etkilidir. Anne ve Baba Yengeçlerin, evlatlarına bir hayli düşkün oldukları süreçtir. Bu süreçte fiziksel enerjiniz bir hayli yüksek olacaktır. Genel olarak geçmişte verilen kararlar şöyle bir tartılıp, bundan sonra yapılacaklar tespit edilirse hakikaten yararlı olur. Böylece amacınıza ulaşmak adına, enerjiniz doğru şekilde yönlendirilmiş olur.
    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcu enerjisi altında, yuvanız, ailenizle olan ilişkiniz, ailenizin mal varlığı(mal, mülk, para), özel duygularınız ve özel hayatınızla alakalı konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, liderliğiniz olan alanlarda söz sahibi olmak ve güven içinde yaşamak arzunuz son derece yoğundur. Bugüne dek oluşturduğunuz ve mücadele ederek sahip olduğunuz her şeyi koruma dürtünüz bir hayli yoğundur. Ev sınırlarınız içinde olabilecek her gelişmeye müdahalede bulunursunuz. Sinirleriniz biraz gergindir, size denetim uygulamaya çalışan kişiler, ister eşiniz, sevgiliniz, anne veya babanız olsun tahammülünüz yoktur.

    Bu süreçte, kimileri yeni bir eve taşınmak, satın almak ve hayatını yönlendirmek ister. Bazıları, evliliğindeki sorunlar nedeniyle gergin olabilir. Bir kısım Aslanlar yeni bir sayfa açmak ister. Ancak buna engel olan durumlar varsa, kolayca öfkelenir. Kimi boşanmak üzeredir. Fakat yasal sürecin başlatılması konusunda terslikler yaşanabilir veya uzun yıllardır birlikte olduğunuz kişiyle mutlu bir yuva kurmayı düşünürken gereksiz bir tartışma yaşamanız mümkündür. Bazılarınız ise ailenizin baskısı nedeniyle mutlu olduğu ilişkisini yaşamakta zorlanıyor olabilir. Hatta büyükleri nedeniyle evliliğinde mutlu olamayan kim bilir kaç kişi vardır? Bütün bunların enerjiler nedeniyle olduğunun bilincinde hareket etmenizi, sakin yaklaşımlarda bulunmanızı tavsiye ediyorum. Jüpiter artık burcunuzda ilerlediği için, Mars-Akrep geçişinde hangi konuda olursa olsun hiçbir baskıya gelemezsiniz. Kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünürsünüz. Tabii ki bunun ayarını bilmemizde yarar var.

    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, eğitim-öğretim, girişim, iletişim, çevre ilişkileri, kısa yolculuk, günlük uğraşılar, haberleşme, yazılı belge gibi geniş bir alanda her türlü olasılığı göz önüne alarak hedeflerinizi belirlemeniz, saptamalarda bulunarak ona göre bir yön tayin etmeniz anlamında sizi güçlendiricidir. Sınırlarınızı gayet güçlü bir şekilde korumanızı sağlar.

    Başarılı olma isteğini yükselten, önünüze çıkan engellere aldırmadan bildiğiniz yolda yürümenizi sağlayan Mars-Akrep etkisinin gücü, dağılmanızın da önüne geçer. Böylece amacınız ne ise, o doğrultuda hareket edebilirsiniz. Dikkat edilecek nokta, biraz önce belirttiğim gibi ne istediğinizi bilmenize bağlıdır. Eğer mevcut durumunuz sizi tatmin etmiyorsa, başarılı olabileceğiniz alanlara yöneliniz. Gerekli kişilerle bağlantıya geçerek, yeteneklerinizi ifade ediniz. Bu geçiş sizi dürtüsel manada besleyicidir. Bu dürtüler, kazanmak adına yola çıkmanın, sonunda hedefe varıp ele geçirmenin işaretçileridir.

    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, maddi ve manevi kazanç evinizle alakalı yaşam alanınızdan geçeceği için görüyoruz ki, disiplinli bir şekilde ilerlemeniz hayatınızı belirli bir düzene koymanız gerekliliği oldukça fazla. Sahip olmak ve sahip olduklarımızı uzun süreli kendimiz kılabilmek için planlı hareket etmek, hedef belirlemek ve bu hedefe uygun yatırım, kazanç, bütçe düzenlemesinde bulunmak çok önemli.

    Mars-Akrep burcunda güçlüdür. Bu güçlü olma hali, size hem fiziksel hem de amaca odaklanma yolunda kuvvet kazandırıcıdır. Bu dönemde kazanma motivasyonunuz yüksektir. Kazançlı çıkabileceğiniz alanları tespit ederek, o alan üzerinde girişimde bulunabilirsiniz. Bu girişimler size gelir olarak yansır. Ayrıca, haklarınızı çiğnetmezsiniz. Alacak-verecek hesabınızı gayet iyi yapabilirsiniz. Deyim yerindeyse, burnunuz iyi koku alır. Kendinizle yüzleşmeniz anlamında da bu dönem iyidir. Paranızı nereye harcıyorsunuz, neden kayıplar yaşıyorsunuz, gereksinimleriniz nedir, gelir-gider anlamında bütçeniz dengeli midir? Bu sorulara cevap bulabilirsiniz. Bir de Jüpiter-Aslan desteğini de hesaba katarsak, ben bu dönemin gücünüzü kanıtlama yönünde gayet olumlu buluyorum.

    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    AKREP

    Sevgili Akrepler 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Mars, karar vermekte zorlandığınız meseleleri netleştirmeniz yönünde faydalıdır. Mars bu alanda güçlü bir enerjidir. Başarılı kararlar vermeniz ve hedefinize göre bir yol belirleyerek ilerlemeniz kolaylaşıyor. Ayrıca Akrep burçları bilirsiniz, kendilerini pek ele vermekten hoşlanmazlar. Bu nedenle, bu tarih itibariyle hem geri planda aylardır düşündüğünüz, bir adım dahi atamadığınız ilişki meselelerini de bir düzene koyabilirsiniz. Bu anlamda da kuvvetlisiniz. Özellikle Jüpiter-Aslan burcu seyrini de hesaba katarsak, kariyer hayatınızla ilgili konularda da yeni bir sayfanın açılmak üzere olduğunu biliniz. Bu zaman süresince amacınız doğru bir adım atmak ve ne olursa olsun ilerlemek olacaktır.

    Bu süreçte size ufak bir tavsiyem var. Karşınıza çıkabilecek teklifleri veya gelişmeleri ne kadar olumlu olsa da, yine de şöyle bir gözden geçiriniz. Disiplin bu dönemde oldukça önemli. Kendinize duyduğunuz saygı ve hedefiniz çok kıymetli. İşte bunların bilinciyle hareket ederseniz, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bir de lütfen, hiç kimse üzerinde baskı uygulamayınız. Siz işinize, hayatınıza, amacınıza bakınız. Aylardır geride kaldınız, birilerine uymak zorundaydınız. İşte şimdi kuvvetiniz yerine geliyor. Enerjinizi, doğru iş ve konular üzerinde odaklayınız. Zamanı en iyi şekilde kullanınız.

    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    YAY

    Sevgili Yaylar 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, partnerinizle olan temasınızda, tutkularınızın yükselişini işaret ediyor. Ortam şartları veya ilişkinizin kendi içindeki özel hali nedeniyle, gizli veya yasak hatta sıra dışı olan her şeye karşı daha sizi istekli kılabilir. Fakat bütün bu hissettiklerinizi veya birlikteliğinizi, mahremiyetiniz olarak görerek kimseyle paylaşmamanız sizin açınızdan yararlı olabilir. Böyle bir ilişkisi olan ve gözlerden yaşamak zorunda kalan Yaylar için en önemli tavsiyem budur. Zarar gelmez diyerek evinizi, dünyanızı veya sırlarınızı paylaştığınız kişilerin yanlış davranışlarıyla karşılaşmamak için sırlarınızı ancak ve ancak güvendiğiniz insanlarla paylaşmalısınız. Bu dönemde kimi Yaylar, partnerlerinin kendilerine karşı, sanki ilk kez tanışmış gibi baştan çıkarıcı davranmasını bekleyebilirler.

    Bu haz duygularının yükselmesine ve beraberliklerine karşı daha itinalı davranmalarına neden olabilir. Fakat bunun da belli dozda olması lazımdır. Yani fazlası sıkılmanıza neden olabilir. Ayrıca bu dönem yasak ilişki ve kısa süreli kaçamaklar açısından isteklilik doğurabilir. Tabii ki herhangi bir soruna yol açabilecek kadar etkili bir enerji değildir. Kimi zaman duygularınızı ifade biçiminizde, doğanıza hiç uymayan davranışlarda bulunmanız mümkündür. Bir yandan yeniye yer açmak isterken, diğer yandan kuruntularınız nedeniyle buna bir türlü cesaret edemeyebilirsiniz. Geçmişte yaşanan acı bir tecrübe, bu ilişkinizin de aynı şekilde sonuçlanacağını düşünerek kendinizi geri çekmenize neden olabilir.

    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmeniz yolunda sizi destektir. Sular derinden akar sözüne uygun bir şekilde amacınıza uygun bir yöntemle ilerlemeyi bilirsiniz. Kafanıza bir şey takmışsanız, eğer bunu elde etmek istiyorsanız sizi kimsenin durdurması pek mümkün değildir. Öyle veya böyle amacınıza ulaşırsınız. İstediklerinizi kabul ettirmeyi, çıkarlarınızı korumayı iyi bilirsiniz. Yolunuz üzerinde bir şeyler ters gidiyorsa, yılmadan üzerine giderek onu çözümlemeye çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde ileride problem çıkaracağını gayet iyi sezersiniz.

    Kaybetmemek için kazanmak gerektiğini, hedefe ulaşmak için strateji geliştirmeyi, adım atılmış bir işi mutlaka bitirmeyi kendinize prensip edinirsiniz. Bu dönemde araştırmalarda bulunmak, meselelerin iç derinliğine ulaşmak, derinden derine kimselere sezdirmeden ilerlemek için uygundur. Ortaya konacak plan, tasarı, iş, oluş tümüyle gizlice yürütülür. Pek kimseye söylenmez, hedefe kilitlenir ve oraya varıncaya kadar da pes edilmez. Bu dönemde dikkat edeceğiniz nokta, -İlla benim istediğim olacak, ben güçlüyüm, istersem herkesi dize getiririm, kaybetmem sürekli kazanırım tarzında takıntılı ve olumsuz tavırlardan uzak duralım. Enerjimiz bir hayli yükselecek. Bunu doğru şekilde yönlendirdiğimizde, her işte başarılı olabiliriz.

    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    KOVA

    Sevgili Kovalar 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, mücadele gücü ve isteklerinizi elde etmek dürtünüzdür. Eğer bir şeye odaklandıysanız onu elde etmeden vazgeçmezsiniz. Sizler bu dönemde mesleki açıdan gelişim için bilgilenmek, planlamalar yapmak, sorumluluklarınızla daha kolay başa çıkabilmek adına kendinize güveniniz. İşyerinizde patron, birlikte yaşadığınız insanlar veya toplumla birebir bağlantınızda kimseyle tartışmadan, akıllıca hareket ederek, vadesi çoktan dolmuş, artık geçerliliğini yitirmiş, size pek bir faydası dokunmayan eskiyle alakalı her şeyi devreden çıkarak yeni bir sayfadan hayata bakabilirsiniz.

    Bu dönem, güçlü ortaklıkların da göstergesi olabilir. Ancak Her şeyde kendinizi haklı görmeden ilişkilerinizi düzenleyiniz. Gördüğünüz gibi dikkat edilecek hususlar olduğu gibi bu sürecin size katabileceği faydalar da söz konusu. İşte bütün bunları mantıklı bir şekilde ele alarak düzenlemelerde bulunursanız süreci gayet olumlu şekilde geçirirsiniz.
    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,


    astroakrep450

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 26 Temmuz saat 05.25-14 Eylül saat 00.57 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, gayet güçlü bir yansımadır. Eğitim hayatınızdan akademik kariyerinize, inancınızla alakalı konulardan yolculuklara kadar her anlamda derinlemesine araştırmanın işaretçisidir. Kişi başarılı olmak için kendini mutlaka gözden geçirmeli, eksiklerini belirlemeli, ben biliyorum demek yerine, öğrenmeyi tercih etmelidir. Bu öğrenme sizi başarılı kılabilir. Uzaklara yapılan yolculuklar hem gelişiminiz hem arınmanız hem de dönüşümünüz anlamında faydalıdır. Yüksek öğrenim, mistik çalışmalar, ihtisaslaşma, uzak akrabalarla ilişki, bayan Balıkların eş adayı ile tanışması gibi bir çok gelişim yaşanabilir. Tutkularınız bu dönemde bir hayli yüksektir.

    Kazanmaya kendini odaklanmış kişi, kaybetmemek için gereken ne varsa yapabilir. Sırlarınız, mahremiyetiniz, özel ve gizli olan faaliyetleriniz yine bu döneme rastlar. Değişik görüşte insanlarla tanışırsınız. Fakat bu insanlar hakkında kimseye pek bir bilgi vermezsiniz. Daha doğrusu hedefinize varırken, karda yürür izinizi belli etmezsiniz. Değişik çalışmalar, aktiviteler hep bilinmeyenler, herkesin erişemediği konular üzerinde toplanır. Ancak Mars-Akrep burcunda bir hayli kuvvetli bir enerji geçişidir. Gücümüzü nasıl kullanmamız ve yönlendirmemiz gerektiğini bilmemizde yarar var.

    Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler