KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş Aslan burcunda

    Aslan burcuna geçiş yapan Güneş, aşk hayatımıza etki edecek.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç genel olarak aşk hayatınızla ilgili konularda canlanma heveslilik ve aktif olma sürecidir. Yaşam enerjiniz yükselir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz mümkündür. Bütün bunlara ek olarak güven duygunuz da bilhassa ön plandadır. Yetenekli olduğumuz alanlarda söz sahibi olmak, kendinizi göstermek kolaylaşır. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla yakından ilgilenme zamanıdır. Kısaca her yıl bu zamanlarda Güneş Aslan burcunda ilerlediğinde moralinizin yükseldiğini, bir şeyler yapmak arzunuzun arttığını, benzetme yerindeyse şarj olduğunuzu hissedersiniz.

    Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmelere, zevkli paylaşımlara işarettir. Güneşin ilk etkili görünümü, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Yeni tanışmalar ve oldukça etkileyici karşılaşmalar gündeme gelebilir. 27 Temmuz tarihinde Yeniay-Aslan burcunda gerçekleşecek. Bu da son derece olumlu bir enerjidir. Aşk hayatımızla ilgili konularda alınan kararların, gelişmelerin işaretçisidir.


    gunesaslan450

    **BOĞA

    **

    Sevgili Boğalar, 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasındaki Güneş-Aslan burcu seyrini genel olarak incelediğimizde ailemiz, yuvamız, geleceğimiz, yerleşim yerimiz, güven ve istikrar olgularının gayet kıymetli hale geldiği zamanlardır. Ev içinde, otoritemizi kabul ettirmek isteyebiliriz. Ancak bunun ölçüsünü bilmemiz gerekir. Bu süreçte, Ev ve ailevi konularda kendi isteklerimize önem vereceğiz.

    Güneş-Aslan burcu geçişinin ilk etkili görünümü, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Ev alanı içinde bilgilenmeyi, araştırmayı, kendimizi geliştirmeyi, yenilikler için planlamalarda bulunmayı tercih edeceğiz. İkinci görünümü, 27 Temmuz tarihinde gerçekleşiyor. Aslan burcunda oluşacak Yeniay, gayet olumludur. Evde bir canlanma, hareketlenme oluşur. Yeni bir yere yerleşim, ev satın almak, ailenin büyümesi ve gelişimi yönünde olumludur. Ancak ikili ilişkilerde ve iş ortaklıklarında dikkatli olmayı da elden bırakmamak gerekiyor. Biz baskın davranırken, başkaları da bizim üzerimizde aynı şekilde etkin olabilir. Esnek düşünmemizde, egomuza yenilmememizde fayda görüyorum.


    gunesaslan450

    İKİZLER

    Sevgili İkizler 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Aslan geçiş dönemi her yıl bu zamanlara rastlar ve sizler için yolculuklar, eğlenceli aktiviteler, hayatın güzel yanlarının keyfine varma, yeni tanışmalar, farklı bir şeyler yapmak arzusuyla dolu olduğunuz bir süreçtir.
    Dönemin yansımaları, tabii ki önemli görünümler incelenerek net şekilde anlaşılır. Bunların hemen ilki, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Farklı yerler görmek, özgür olmak, değişik bir şeyler yapmak için olumlu bir gündür. Ancak bütçemize göre hareket etmeyi de bilelim olur mu? 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, ikinci önemli görünüm olup, çevremiz üzerindeki etkinliğimizin yükselişi, aşka kapılarımızı ardına kadar açma isteğimizi işaret ediyor.


    gunesaslan450

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel olarak parasal konularda kendimizi güçlü hissetmek ve ifade etmek arzumuzun işaretçisidir. Paranın alım gücümüz üzerindeki tesirini farkına vardığımız için hem kazanmaya dönük hem de ihtiyaçlarımızı elde etmek yönünde hareket ederiz. Eğer yeteri kadar kazanıyorsak mutlu oluruz. Tam tersine kazancımız yetersizse sıkılırız. Harcamaların bilhassa yoğun olduğu bu süreçte yüksek harcamalardan kaçınalım.

    Güneşin bu süreçte yapacağı ilk önemli görünüm, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Parasal konularda aktif bir günü işaret ediyor. 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay ise, finansal konularda alınacak yeni kararların gelişimlerin göstergesi oluyor.


    gunesaslan450

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek ve sizler için yeni bir yaşa girmenin işaretçisi olacak. Kendinizi gayet güçlü güçlü bir şekilde dış dünyada ifade edebilmeniz, gösterebilmeniz mümkün. Yaşamsal konularda kararlar alındığı, ilişkilerin gözden geçirildiği, girişim anlamında yapılması gerekenlerin saptandığı bu dönemde özgüveniniz bir hayli yüksektir. Hayat enerjiniz kuvvetlidir. Kararlısınızdır. Kafanıza koyduğunuz bir şeyi ne olursa olsun yapabileceğinizi düşünürsünüz. Neşeli, canlı, gayet aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunursunuz.

    Genel etkilerini kısaca özetlediğim bu sürecin ilk etkili görünümü, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Yenilik anlamındaki kararların, harekete geçmenin, yolculukların, görüşmelerin işaretçisi olabilir. 27 Temmuz tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, kendinizi güçlü şekilde ifade etme, yeteneklerinizi ortaya koyma, kişisel anlamda yön belirlemede size destek olacaktır.


    gunesaslan450

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Güneş döneminde enerjimiz bir miktar düşebilir. Otoritemizi kabul ettirmemiz, kendimizi ifade edebilmemiz, dış dünyada etkin bir şekilde rol oynamamız için bizim de dikkat etmemiz gereken hususlar vardır. Öncelikle her şeyi kafamıza takmamak, en ufak bir olayda aşırı gururlu davranmamak, her şeyin mükemmel olmasını beklememek gerekir. Çünkü bu davranışlar, önce sağlığımızı etkiler ve ardından bütün enerjimizi alır götürür. Dinlenmeye, moralinizi güçlü tutmaya, kendimize zaman ayırmaya, fiziksel ve ruhsal anlamda güçlenmenizi sağlayacak aktivitelere yönelmeye çalışırsanız, süreci daha olumlu şekilde geçirirsiniz.

    Bu geçişin ilk etkili görünümü, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. İçsel gelişim anlamında etkin olup, moral ve motivasyonunuzu yükseltme yönünde etkilidir. İkinci görünüm, 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay. İç güvenlik, geri plandaki bir takım meselelerin kontrolü, arındırma, canlanma ve tazelenme anlamında aktivitelere yönelme konusunda önem taşıyacak.


    gunesaslan450

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında Güneş Aslan burcunda seyredecek. Bu dönemi, sosyal faaliyetlerin yoğunlaşması, kendimize zaman ayırma, hoşlandığımız aktivitelerde bulunma, paylaşımcı olma, öne çıkma, keyiflenme süreci olarak tanımlayabiliriz. Kişiliğimizi güçlü bir şekilde ifade ederek bulunduğumuz ortamlarda ilgi uyandırabiliriz. Bizim için, kendimizi göstermek gayet önemli olduğu için, ilgi uyandırmaktan zevk alırız. Aşk, yaratıcı faaliyetler, yeni ortamlar, arkadaşlıklar bu dönemde bir hayli öne çıkar. Gösterişten hoşlanırız. Bize ait olanı sergileriz. Elde etmekten hoşlanırız.

    Dönemin ilk etkili görünümü, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Bu sosyal ilişkileriniz, girişimleriniz yönünde gayet olumludur. Yeni insanlarla tanışabilir, projelerinizi öne sürebilir, başarılı bulunabilirsiniz. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay ise, bir amaç için harekete geçmenin göstergesidir. Kendiniz için olumlu bir dilekte bulunmanızı tavsiye ediyorum.


    gunesaslan450

    AKREP

    Sevgili Akrepler, 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreci genel olarak ele alırsak, gerek toplum içinde ve gerekse iş hayatımızda kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek son derece önemlidir. Eğer amacımız sesimizi duyurmaksa, o zaman sorumluluk almaya, bunları başarılı bir şekilde yerine getirmeye çalışmalıyız. Tabii ki dış dünya bazen kurtlar sofrası gibidir. Eğer siz zayıf davranırsanız veya aşırı gururlu tepkilerde bulunursanız ilerlemek kolay olmaz. Burada en önemli husus ne istediğinizi bilmek ve karşınıza çıkabilecek zorluklardan yılmamaktır.

    Bu sürecin ilk etkili görünümü 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. İş hayatınızla ilgili konularda verilecek kararları işaret ediyor. İş görüşmeleri veya iş ile alakalı gelişmeler gündeme gelebilir. Sorumluluklar artabilir. Bu sizi biraz rahatsız etse de, gelişim yönünde ele alırsanız faydalı olur. 27 Temmuz tarihindeki Aslan burcundaki Yeniay ise, kendinize hedef belirlemenizde, bir planlamada bulunmanızda yardımcı oluyor.


    gunesaslan450

    YAY

    Sevgili Yaylar 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç, eğitimden iş ve aşk hayatımıza kadar geniş bir alanda kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Bu arzu çerçevesinde hareket ederiz ve ilişkilerimizde bunu kıstas alırız. Ne olursa olsun, önde olmak isteriz ve dikkatleri üzerimizde toplamaktan hoşlanırız. Yolculuklar, tanışmalar, kültürel ve sanatsal konular ilgimizi çeker. Yaratıcı düşünürüz. Ancak bu dönemde fazla baskın olmak, gururlu tepkilerde bulunmamak, çevremizde bulunan kişiler tarafından mutlaka onaylanmamız, el üstünde tutulmamız gerektiğini de düşünmemek lazımdır. Her şey kararında olursa, otorite kurulmaya kalkışılmazsa süreci lezzetli bir şekilde geçirebiliriz.

    Dönemin ilk etkili görünümü, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşiyor. Yolculuklar, yeni insanlarla tanışmanızda etkilidir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay, yeni kararların, harekete geçmenin ve belli bir planlama için, olasılıkları değerlendirmenin işaretçisidir.


    gunesaslan450

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Güneş dönemini genel anlamıyla ele aldığımızda, finansal iş ortaklıkları, gelir sağlayan destekler yönünde olumlu buluyorum. Ancak dikkat edilmesi gereken yönleri de var. Dediğim dedik tarzda hareket etmemek, ilişkide esnek davranmayı da bilmek lazım. Ginansal konularda kazanç ve kayıp şeklinde değerlendirme yapmak, yatırımlar yönünde faydalıdır. Şuradan şu gelir veya şöyle bir yatırımda bulunulursa bana getirisi ne olur diye bir bakmak lazım. Jüpiter artık Aslan burcunda olduğuna göre, geçtiğimiz yıllara göre ben Güneş-Aslan burcu seyrinin olumlu geçeceğini söylemeliyim. Yeter ki abartmadan hareket etmeyi bilelim.

    Güneş-Aslan burcu geçişinin ilk etkili görünümü 24 Temmuz tarihinde oluşacak. Hem finansal hem ilişki konularındaki hızlı kararların, gelişmelerin işaretçisi. Elinize toplu bir para geçebilir. Bu miras veya bir paranın size nakli şeklinde olabilir. Beklenmedik bir yardımı da işaret edebilir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay, yine buna benzer şekilde yeni bir girişim için parasal yöndeki aktif kararların göstergesi olabilir.


    gunesaslan450

    KOVA

    Sevgili Kovalar 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında karşıt burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş dönemi, ilişki meselelerine bakış açınızın son derece önemli olacağını gösteriyor. Anlaşmaya razı isek, beraberlikteki sorunlarımızı dengeli ve ılımlı davranarak çözümleyebiliriz. Ancak tam tersine her iki her iki taraf da baskın olmaya, aşırı gururlu tepkilerde bulunmaya çalışırsa sorunlar daha fazla büyüyebilir. Bekar Kovalar için bu dönem, karşı cinsle olan irtibatın yoğun olacağını gösteriyor. Fazlasıyla kendine güvenen ve duruşuyla, kişisel özellikleriyle bunu hissettirmeye çalışan bir kişiyle karşılaşabiliriz.

    Bu sürecin ilk etkili görünümü, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. 12 yıl sonra Güneş ile kavuşum yapan Jüpiterin ilişki yönünde hoş sürprizleri, gelişmeleri işaret ettiğini söylemek isterim. Pürüzleri de ortadan kaldırır. Ardından 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, beraberlik yönünde alınması muhtemel kararları, bekar Kovaların karşısına çıkabilecek bir kişiyi, problemler varsa ele alınmasını, yeni bir sayfa açılmasını sağlayıcıdır.


    gunesaslan450

    BALIK

    Sevgili Balıklar 23 Temmuz saat 00.41-23 Ağustos saat 07.46 tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel açıdan, çalışma hayatımızla ilgili uğraşıların, aktivitelerin, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek adına işimize gücümüze sarılmanın işaretçisidir. Böyle bir enerji altında hem sağlığımıza özen göstereceğiz hem kazanç elde etmek adına gayretli bir şekilde çalışacağız. Ancak bu süreçte tatmin olmamız kolay değildir. Bizi takdir etmediklerinde, aferin demediklerinde, sırtımızı sıvazlamadıklarında gurur yapmayalım. Biz düzgün bir şekilde çalışmamızı sürdürelim. İşimize bakalım. Bilakis ne kadar güçlü bir insan olduğumuzu, işimize sahip çıktığımızı görsünler.

    Bildiğiniz gibi Jüpiter-Aslan burcunda ilerliyor ve 24 Temmuz tarihinde Güneş ile kavuşum yapacak. Bu da gösteriyor ki, iş alanında bilgilenme, gelişmek adına yeni yollar, yöntemler belirleme anlamında olumlu bir etkidir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay ise, çalışma hayatımızla ilgili konularda alınacak kararları işaret ediyor. Gerek Yeniay ve gerekse Güneş-Aslan burcu geçişinin çalışma hayatınızı gözden geçirme, bilgi ve tecrübenizi geliştirme, insanlara yol gösterme yönünde önemli olacağını söyleyebilirim.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler