KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    21-27 Temmuz 2014 haftalık burç yorumları

    Haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek ve aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmelere, zevkli paylaşımlara işaret olacak. Hem kendinizi güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz hem de karşı cins üzerinde etkiniz yüksek olacak. Çocuklarınızla ilişkiniz güçlenecek veya onlarla olan bağlantınız olumlu yönde gelişecektir. 24 Temmuz tarihinde yeni tanışmalar ve oldukça etkileyici karşılaşmalar gerçekleşir. Aşk hayatımızın merkez sahnesinde yer alır. 27 Temmuz tarihinde Yeniay-Aslan burcunda gerçekleşecek. Bu da son derece olumlu bir enerjidir. Aşk hayatımızla ilgili konularda alınan kararların, gelişmelerin işaretçisidir.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda duygusal düşünmeyi bir yana bırakıp, güçlü bir şekilde işinize, sorumluluklarınıza sarılın. Çünkü bu sizi geliştirecek ve güçlendirecektir. Tam tersi bir durum gelgitler arasında yanlış kararlar vermenize sebep olur. Hayata güçlü yanıt vermenin yolu, kendinizin ve hedefinizin farkına varmaktan geçiyor. 25 Temmuz tarihinde yenilikleri hayatınıza uyarlamanız ve değişime kucak açmanız için, gereksiz meseleleri aşırı duyarlılık altında ele almamak lazım. Çünkü hem iş hem mali anlamda kriz yaşanmasına sebep olur.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihinde maddi konularda çok dikkatli ve gerçekçi bir şekilde bütçenizi gözden geçiriniz. Ne fazla hayalci ne gereğinden çok özverili davranarak mali konularda kendinizi zor durumda bırakmayınız. 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Bu ortaklıkların ve ortaklaşa kazanç konularının tekrar derinlikli ele alınması ve güçlendirilmesi anlamında önem taşıyor. Sorunlu ortaklıklar bir testten geçecek. Sağlam olanlar kuvvetlenecektir.


    astrolojib haftalik460

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde aşkta hem güven hem de sağlamlık olgularını gözden geçireceğiz. İlişkimizde iletişim ne durumda, biz bu beraberlikte nelere değer veriyoruz neleri ciddiye alıyoruz? Nasıl konuşuyoruz, neler düşünüyoruz? Fikirlerimiz birbirinden farklı oluşunun bize bir katkısı var mı yoksa tartışmalara zemin hazırlayıcı bir durum mu. İşte gerçekçi bir şekilde bunlara bakmak, tespitlerde bulunmak lazım. Açıklık ve dürüstlük çok önemli. 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Ev ve ailevi konularda kendi isteklerimize önem vereceğiz. 26 Temmuz tarihinde ilişki evimizde etkili olacak Mars-Akrep geçişinde, ilişkimizde partnerin baskın eğilimi, hakimiyeti elinde bulundurmak isteyişi problemlere yol açabilir. Bu durum ilişki için çok önemli bir test zamanıdır. Güçlü olan beraberliklerde ortak hedefler belirlenir. Problemli olanlarda ise, ayrılığa neden olabilir. 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatımızla ilgili yeni kararların gelişimlerin simgesidir.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihinde hedefimize ulaşma, gerçekleştirme yönünde yaratıcı enerjimiz ve gücümüz gayet yerinde olacak. Neyi hayal ediyorsak ona göre kendimizi yönlendireceğiz. 25 Temmuz tarihinde biraz engelle karşılaşırız. Biz isteklerimizi ifade ederiz. Ancak beklenmedik sürprizler nedeniyle gerilim duyabiliriz.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta hem güvence anlamında düşüneceğiz hem de dış dünyada güçlü insanlarla irtibatta bulunarak, kazanç elde edeceğimiz girişimlere yöneleceğiz.


    astrolojib haftalik460

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Kendimizi eğitim, yakın çevre, bilgilenme, yolculuklar, tatil, gezmek görmek yönünde deneyimlere bırakacağız. Eğlenmek, yeni insanlar tanımak isteyeceğiz. 24 Temmuz tarihi farklı yerler görmek, özgür olmak, değişik bir şeyler yapmak için biçilmiş kaftan bir gün. Ancak bütçemize göre hareket etmeyi de bilelim olur mu? 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, çevremiz üzerindeki etkinliğimizin yükselişi, aşka kapılarımızı ardına kadar açma isteğimizi işaret ediyor.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Çalışma hayatımızı yakından ilgilendiren bu geçişte, bir yandan hızlı ve aktif biçimde işlerimizi yapmak isteyeceğiz. Ancak diğer taraftan iş ilişkilerimize dikkat etmemiz lazım. Enerjimiz çok güçlü ancak biz bunu nasıl ortaya koyacağız. Birileriyle tartışıp, baskıcı mı davranacağız yoksa tüm enerjimizi belli bir alana odaklayarak gelişmeye mi ağırlık vereceğiz. Ben ikincisini tercih etmenizden yanayım. Tabii ki sağlığınıza da özen göstermeniz yerinde olur.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta hem güvencemizi düşünerek akıllıca hareket etmek lazım hem de güçlü kişilerle olan parasal ilişkilere önem vermek. Çünkü ancak böylece bütçemizin dengeleri sarsılmaz. Bir de gelir ile gider arasındaki dengenin sarsılmasına izin vermeyelim. 24 Temmuz tarihinde kazanç elde edebileceğimiz fırsatlarla karşılaşacağız. 25 Temmuz tarihinde farklı ve sıra dışı işlerden kazanç elde edebiliriz. Sosyal hayatımızdaki ilişkilere çok önem verelim. Çünkü bunlar bize para getiricidir. 25 Temmuz tarihinde hem iş hem mali konular üzerinde titizlikle duracağız. İşlerimize odaklanacağız ve para getirici işlere yöneleceğiz.


    astrolojib haftalik460

    **YENGEÇ

    **

    **AŞK VE İLİŞKİLER

    **

    21-27 Temmuz haftası:22 Temmuz tarihi çok önemli. Çünkü çiftler arasında bir güç savaşına yol açabilir. Bir taraf aşırı hassas, duyarlı tepkilerde bulunmaya müsaittir. Diğer taraf ne emmeye gelir ne gömmeye. Baskı kurar ve bu baskı sonucu sinirler bir hayli gerilir. 24 Temmuz tarihi bu baskıyı azaltıcıdır. Ayrıca romantik paylaşımların da işaretçisidir. 25 Temmuz tarihi gayet olumludur. Birbirinizle konuşarak, anlaşmazlıkları giderirsiniz. Ortak bütünlüğünüze önem verirsiniz. 26 Temmuz tarihi Mars-Akrep geçişinde aşk hayatınızla ilgili konularda gücünüz yükselir. Egemen taraf olmayı başarırsınız. Bir yandan aşkı delice arzular, isteklerinizi elde edersiniz. Diğer taraftan cinsel arzularınız, tutkularınız ilişkide vazgeçilmeniz olmanızı sağlar. Tabii ki ayarınızı bilirseniz iyi olacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: 25 Temmuz tarihinde iş hayatında sinirlerinizi kontrol etmenin ve duyarlılığınızı da belli ölçülerde ayarlamanın zamanıdır. Değişimlere, yeniliklere adapte olmak için çok akıllıca düşünmek, bilinçli olmak gerekiyor.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası:22 Temmuz tarihinde Aslan burcunda ilerleyecek Güneş, mali konuları odak noktamız haline getiriyor. Yeteneklerimizi güçlü bir şekilde ifade ederek, kazanç elde etmek isteyeceğiz. Takdir ve tercih edilmekten yana olacağız. Bizim ne kadar önemli özelliklere sahip olduğumuzu bilmelerinden yanayız. 24 Temmuz tarihinde mali konularda girişimde bulunarak para kazanabiliriz. 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda verilen güçlü kararların işaretçisidir.


    astrolojib haftalik460

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası:22 Temmuz tarihinde burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, sizler için gayet olumludur. Hem kişisel anlamda özgüven duygunuz yüksektir hem de dış dünyada kendinizi olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Işıl ışıl parlarsınız. Bunu birçok insan fark eder.24 Temmuz tarihi gayet olumlu. Hayat size altın sarısı renginde gülümsüyor. 25 Temmuz tarihinde lütfen bir şeyleri kafanıza takıp, kendini kendinizi engellemeyin. Yenilikçi düşünün ve önünüze bakın. Yoksa gereksiz yere zamanı harcamış olursunuz. Girişimci olun, değişikliklere hazırım diyerek kendinizi motive edin. 27 Temmuz tarihinde Yeniay burcunuzda oluşacak. Bu ikili ilişkilerde sizi destekleyici, fiziksel ve ruhsal anlamda güçlendiricidir.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde iki görünüm var. Birincisi kendinize dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Çünkü bir yandan bir takım meseleleri içinize atıp çözmeye çalışıyorsunuz diğer yandan en ufak insanlarla anlaşmazlığa düşüyorsunuz. Sürekli güvende miyim, yoksa sağlığıma bir şey mi olacak diye kendi kendinizi stres altına sokuyorsunuz. Oysaki aynı gün Güneş burcunuzda ilerleyecek. Şimdi fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Tatile çıkınız, farklı yerlere gidiniz, insanlarla beraber olunuz. Bu hava değişikliği iş ve özel hayatınızı verimli bir şekilde düzenlemenizi sağlar. Yolculuklar için en iyi tarih 24 Temmuz. Yeniay, 27 Temmuzda burcunuzda oluşacak. Bu da sizi güçlendirici aktiviteler için karar almanızı sağlar.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde mali konularda beklenmedik harcamalar veya bir takım sıkıntılar nedeniyle stres oluşabilir. Aynı gün burcunuzda ilerleyecek Güneş, tüm sıkıntıları bir yana koyarak kendinize itina göstermeniz gerektiğini hatırlatacak. Hafta içinde evet stresli görünümler epey fazla. Ancak olumlu geçişler var. Demek oluyor ki, artık eskiyi, geçmişi bir yana bırakmak ve akıllıca kendimize bir yol çizmek gerekiyor. Sağlık çok önemli. Bunu asla ihmal etmeyiniz lütfen. Hiç kimse için, kendinizden vazgeçmeyiniz. Mars, 26 Temmuz tarihinde ev, aile ve yerleşim yerinizle ilgili konularda çok güçlü kararların, dönüşümlerin işaretçisidir. Artık yeni bir sayfa açılacak. Başka bir yere taşınabilirsiniz. Evinizi satabilirsiniz. Bir mirası paylaşabilirsiniz.


    astrolojib haftalik460

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde hem aşk hem de sosyal hayattaki ilişkilerin gözden geçirilme zamanı. 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Tüm cesaretimiz ve ifade gücümüz, fiziksel ve ruhsal anlamdaki aktivitelere yönelecek. Kendimizi toparlamamız gerekiyor. Enerjimiz düşebilir. İlişki konularında her iki kişi de sıkıntılarınızı, arzularını birbirlerine dile getirmeliler. 24 Temmuz tarihinde içsel gelişim yolunda mesafe alacağız. Moral, motivasyon, toparlanma anlamında çalışmalara yöneleceğiz. 26 Temmuz tarihinde, Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Bu bizim hem hedef hem de çevresel ilişkilerde kuvvetlenmemiz anlamına geliyor.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde kariyer hayatımızla ilgili konularda bilinçli şekilde düşünmemiz ve kendimize hedefler koymamız lazım. Bizim için neyin doğru olduğunun cevabı yapacağımız analize bağlı. Yeteneklerimizi öne sürmek için cesur olmak gerekiyor. Çekinmek, korkmak, kabuğumuzda saklanmak bir işe yaramaz. Hayat bize, çık ve hayata karış diyor. İşe yaramayan, gelişimini engelleyen ne varsa at gitsin diyor. Değişime açık olmak, sosyal hayatta yer almak, isteklerimizi kabul ettirecek şekilde cesur olmak lazım. Mars-Akrep burcu geçişi 26 Haziran tarihinde bu gücü size sunuyor. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay, önünüzdeki iki haftalık süreçte şu ana kadar yazılanları gözden geçirerek bir yol belirlemenizde yardımcı oluyor.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: 25 Temmuz tarihinde ihtiyaçlarınıza göre bir bütçe düzenlemesinde bulununuz. Çünkü plansız alışverişler daha sonra ödemelerde zorlanmalara neden olabilir. İş ortaklıklarında da tarafların mali konularda birbirlerinin kararlarına uygun şekilde hareket etmeleri iyi olacaktır. 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Finansal konularda güçlenme arzumuz artacak. Durumunuzu iyice gözden geçiriniz. Eğer iş çevreniz, ortağınız, mevcut işiniz gelir sağlamıyorsa geride bırakınız. Seçeneklere bir göz atınız.


    astrolojib haftalik460

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Sosyal ilişkilerimiz güçlenecek. Yeni arkadaşlıklar kuracağız. Özgüven duygumuz yükselecek. Toplumsal hayatta yeteneklerimizi gösterebileceğimiz fırsatlar karşımıza çıkacak. Yeni aşklar, yeni hedefler belirleyeceğiz. Bize uymayan bir fikir, tavır, hareket içinde olan kişilere katlanmak istemeyeceğiz. Kafamızın içinde başka bir yol, yenilik, çevre arzusu yer aldığından, problemli bir ilişkiye sabır göstermemiz zor olabilir. Kararlarımıza saygı gösterilmesinden yanayız.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihinde toplum içinde tanınmanızı, güçlenmenizi, parlamanızı sağlayan fırsatlar karşınıza çıkabilir. İşiniz, göreviniz, uğraşılarınız farklılaşabilir. Artık dokuz altı işler yerine toplumla birebir alakalı, insanlarla bağlantılar kuracağınız çevreye dahil olursunuz. Sizi bağlayan, kısıtlayan, yoran işler yerine, serbest şekilde çalışabilirsiniz. 27 Temmuz tarihinde oluşan Aslan burcundaki Yeniay önünüzdeki iki haftalık süreçte hayatınızda olumlu yönde gelişmeler olacağını söylemektedir.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: Maddi konulardaki değişimler, karşınıza çıkacak yeni tekliflerle güçlenmeye başlar. 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başladığında paranıza sahip çıkarsınız. Paranın büyük bir güç ve insanları etkileme aracı olduğunu hissedersiniz. Çok daha hırsla, çok daha arzulu şekilde kazanmaya dönük kararlar alırsınız. Bu hırs eğer dengeli ve ılımlı şekilde ayarlanmazsa tabii ki sizi yorabilir. Tamam kazanın, elde edin ancak başkalarıyla uzlaşı içinde olmayı da ihmal etmeyin.


    astrolojib haftalik460

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihini olumlu buluyorum. Romantik bir ortamda, sevdiğiniz kişiyle aşkı yüreklerinizde, hem de en anlamlı şekilde paylaşırsınız. Yeni bir tanışma veya devam eden ilişkide güzel bir gün olarak öne çıkıyor. Bu anlamda 25 Temmuz tarihi de olumlu. İş konularında belki sorun yaratabilir. Ancak ilişkilerde temeli güçlendiren konuşmaların işaretçisidir.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihindeki görünüm, fikirlerinizi otoritelere, güçlü kişilere, toplum içinde bazı insanlara ifade etmenizde önem taşıyor. Bir yandan ne konuştuğunuzu bilerek diğer taraftan önünüzdeki seçenekleri akıllıca gözden geçirerek kararlar vermek yerinde olur. Aynı gün kariyer evinizde seyrine başlayacak Güneş, önümüzdeki bir aylık dönemde yeni hedefler belirlemeniz anlamında önem taşıyor. Ancak burada dikkat edeceğiniz nokta, gerekli yerlerde esnek davranmayı bilmektir. Kurallar, kısıtlamalar, disiplin gibi olgular ön planda olacaktır. Egomuz bizi şaşırtmasın.24 Temmuz tarihinde yine iş görüşmeleri veya iş ile alakalı gelişmeler gündeme gelebilir. Sorumluluklar artabilir. Bu sizi biraz rahatsız etse de, gelişim yönünde ele alırsanız faydalı olur. İş tercihlerinizi, durumunuzu 27 Temmuz tarihindeki Aslan burcu Yeniayında gözden geçirebilir, kendinize hedef belirleyebilirsiniz.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde maddi konularda size sunulan teklifleri veya karşınıza çıkan işleri mutlaka hem akıllıca hem de piyasa şartlarına uygunluğu ölçüsünde ele alınız. 24 Temmuzda yeni bir işe başlayabilirsiniz veya iş görüşmelerinde sunulan maddi şartlara göre kararınızı verirsiniz. 26 Temmuz tarihi itibariyle burcunuzda ilerleyecek Mars, sizi bir hayli kuvvetlendirici ve her alanda kararlı bir şekilde ilerlemenizde destekleyicidir. Ancak gücünüzü kanıtlamaya, birileri üzerinde baskın kılmaya çalışmayınız. Gerektiğinde esnek ve birlik içinde hareket etmeyi de biliniz.


    astrolojib haftalik460

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde partnerinizle aranızdaki iletişime dikkat ediniz. Düşüncelerinizin farklı yönde ise, birbirinize baskı uygulamayınız. Aynı gün Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu sizler için aktif düşünmenin, özgüven ve kendinizi ifade etmenin işaretçisidir. 24 Temmuz tarihinde yolculuklar, yeni insanlarla tanışmanızda etkilidir 25 Temmuz tarihinde bazı meseleler aranızda duygusal anlamda sıkıntı yaratabilir. Özgürce fikrinizi söylemek, hareket etmek istersiniz. Fakat bu partnerinize uymaz. 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrepte seyrine başlayacak. Tutkulu cinsel ilişkiler, aşkta fanteziler, gizli saklı kaçamaklar yaşanabilir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay, sağlıklı bir iletişimin her zaman dinlemekle mümkün olacağını, sadece kendimize dönük düşünmemek gerektiğini de hatırlatır.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: Kariyer hayatınızla ilgili meselelerde ve ortaklaşa iş ilişkilerinde, proje veya yeni çalışmalarda mali konular üzerinde akıllıca durmak gerekiyor. Getirici olduğu kadar güven veren insanlarla da çalışmak çok önemli. Güneş-Aslan burcu geçişi 22 Temmuz tarihinde başlayacak. Bize yeni iş alanları, yeni insanlarla tanışmak, kendimizi yeteneklerimizi, tecrübelerimizi sunmak yönünde kuvvet verecek. Bizim üzerinde durmamız nokta, başkalarıyla ilişkimizde gözümüzü açık tutmak. Paylaşmayı bilmek ancak muhatap olduğumuz insanları da iyi tanımak lazım. 24 Temmuz tarihinde bağlantılar, yolculuklar, görüşmelerde bulunursunuz. Farklı ve yenilikçi tarzda olan işleri, gelişmeleri takip edersiniz. 25 Temmuzda bir düşünün. Neler edindiniz, ne gibi gelişmeler yaşandı, neler yapmayı düşünüyorsunuz, bunları gözden geçiriniz.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: Bu hafta, mali konularda ellikle ortaklaşa kazançlar, miras, eş veya iş ortağıyla olan parasal alışverişlerde, harcamalarda yine dikkatli olalım. Kimseye kefil olmayalım ve iyice hesap etmeden borçlar altına girmeyelim. Bu iş veya eşimizle aramızda istenmeyen durumlara yol açabilir.


    astrolojib haftalik460

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde ilişkinizi ilgilendiren her türlü meselede birbirinizi dinlemekte, değer verdiğiniz kriterlerinizi önemsemekte, ortaklaşa hareket etmekte yarar var. Biriniz hassas düşünür veya konuşmak istemez. Böyle durumda illaki benim dediğim dedik tarzında hareket ederseniz sorunlar yaşanır. Bu hafta tümüyle ilişkiler önem taşıyor. Bir yol ayrımı bile diyebiliriz. 24 Temmuzda ılımlı şekilde tekrar bir konuşmakta yarar var. 25 Temmuz tarihinde bir tartışma aranızda yaşanabilir. Aynı gün olumlu bir görünüm var. Demek oluyor ki, eğer problem üzerinde dış etkenler söz konusuysa, el ele vererek aşabilirsiniz. 27 Temmuz tarihinde partneriniz beraberlik hakkında iki hafta boyunca düşünmek isteyecektir. Bu süre içinde tartışmayınız. Yeni başlayacak ilişkilerde ise, açık ve dürüst biçimde en başından fikirlerinizi, beklentilerinizi konuşunuz.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: Bu hafta iş sözleşmelerimiz, ortaklaşa işler, projeler üzerinde duracağız. Biz kendi fikrimizi ve düşündüklerimizi ortaya koyarken, otoriteler de isteklerini ve şartlarını sunacaklar. Karşılıklı dayanışma önemli. Yeni işler, ortaklıklar veya teklifler karşınıza çıkabilir. 24 Temmuz tarih bu anlamda olumludur. Ancak mevcut işinizden daha az bir getirisi varsa, sırf değişimde bulunmak ne derece akıllı olur, bir düşünelim. 25 Temmuz tarihi bu anlamda önemli. Kendinizi sağlama almak isteyeceksiniz. Şu andaki işinizde mali kazanç sizin çok önemli. O yüzden de yetersiz gelir nedeniyle bazen pek istekli çalışmıyorsunuz. 26 Temmuz tarihinde güçleniyorsunuz. Hedefe varma ve kazanma hırsınız yükseliyor.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: Bu hafta birçok meselenin özünde maddiyat önem arz ediyor. 22 Temmuz tarihinde maddi konularda bencil davranmamak, size destek veren veya bir şekilde yardımcı olan kişilerle ilişkinizde bencil yaklaşımlardan uzak durmak yararlı olur. 24 Temmuz tarihinde elinize toplu bir para geçebilir. Bu miras veya bir paranın size nakli şeklinde olabilir. Beklenmedik bir yardımı da işaret edebilir.


    astrolojib haftalik460

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. İlişkiniz açısından bu durum çok önemli. Partneriniz kendine duyduğu güveni hal ve tavırlarıyla duruşuyla ve hakimiyeti ile baskın kılacaktır. İsteklerinin kabulünden yanadır ve son sözü söyleyen taraf olmak ister. Eğer ilişkiniz yoksa, karşınıza bu tarzda biri çıkabilir veya siz bir aylık süreç içinde bu tip kişiler aracılığıyla kendinizi yeniden keşfetmiş olursunuz. 24 Temmuz tarihi bekar Kovalar için yepyeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Hatta bazılarınız evlenmeyi düşünebilir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay, iki haftalık süreçte beraberlik hakkında yeni bir karar verilmesi anlamındadır. Ancak lütfen iş hayatınızı, yaşam şeklinizi bu değişime göre gözden geçiriniz.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: İş hayatınızla ilgili konularda yoğun bir gündem sizi bekliyor. Öncelikle iletişim çok önemli. Anlaşılır bir dille akıcı şekilde kendinizi ifade etmeniz, işinize sahip çıktığınızı, sorumlu bir insan olduğunuzu göstermeniz lazım. İş görüşmelerinde bu çok önemli. Acındırma tarzında veya tam tersine tartışmaya dönük bir kişi profili çizmemelisiniz. Özellikle 25 Temmuz tarihi bu yönde önem taşıyor. Özgün çalışmak, uzlaşıya gerektiğinde açık olmak, karşıt fikirlere saygı ve yenilikçilik, sizi iş anlamında tercih etmelerinde bir numaralı etkendir. 26 Temmuz tarihinde kariyer evinize etkili olacak Mars-Akrep geçişi, bir yandan iş hayatında girişimciliğin diğer yandan uzlaşıya açık olmanız gerektiğini işaret eder. Çok güçlü bir enerjiye sahipsiniz. Bu gücü insanlar üzerinde baskın olma şeklinde kullanmayınız. Hani derler ya, kontrolsüz güç, güç değildir diye. Siz de ayarınızı iyi biliniz.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: 22, 24, 25 Temmuz tarihleri önemlidir. Maddi konularda kazançların, girişimlerin, görüşmelerin etkin olduğu zamandır. Sağlam kararlar verebilmek için çok iyi düşünülmelidir. Para konusunda duygusal düşünmemeli, tarafsız bir şekilde en ince ayrıntısına kadar hesap kitap yapılmalıdır. Bu görünümler yazarlık, psikoloji, aile sağlığı, öğretmenlik, sezgiye dayalı mesleklerde ders vermenin veya ustalık belgesi almanın işaretçisi olabilir.


    astrolojib haftalik460

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde sosyal ilişkilerde ve aşkta hem duyarlılık hem de ciddiyet aynı anda hakim olacak. Birbirinden farklı iki etki olsa da, aşkta ciddiyet kadar, sözleriyle güven verici kişilere yönelmemizi sağlayacak. Önemli konuşmalara işaret ediyor. 24 Temmuz tarihinde gayet olumlu bir görünüm var. Bu hem ilişkide uyumluluğu hem duyarlılığı hem de romantizmi etkili kılıyor. Bir kutlama veya güzel bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Ciddi ilişki ve evliliklerde 25 Temmuz tarihinde heyecanlı ve oldukça sıra dışı bir konuşmayı simgeliyor. Şaşıracağız ve tam anlamadığımız için merak edeceğiz. Aynı gün gayet olumlu bir başka görünüm, bu şaşkınlığı üstümüzden atmamızı sağlayacak. Kafamızın içindeki soruları partnerimiz cevaplayacak.

    İŞ VE KARİYER

    21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda seyrine başlıyor ve çalışma hayatınız enerjinizin en yoğun şekilde odaklandığı alan haline geliyor. İşini aşkla yapmanız, etrafınızdaki insanlara yardımcı olmanız, yüce gönüllülük çok önemli. 24 Temmuz tarihinde yeteneklerinizi değerlendirme, geliştirme yönünde önemli bir dönemdir. Bir işi öğrenmek veya öğretmek amaçlı bir projeye adım atabilirsiniz. 27 Temmuz Yeniayı, tam da bu konuda etkili kararları almanızda önem taşıyor.

    PARA

    21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihindeki olumlu görünüm, parasal yönden olumlu getirileri işaret ediyor. Kurulan bağlantılar ve iletişimde bulunduğunuz insanlar size geri dönüş yaparak görüşmek istediklerini belirtirler. Bu bir teklifin de göstergesidir. 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir parasal anlamda bir yenilenmenin, güçlenmenin, derinlemesine bir dönüşümün işaretçisidir. Girişimde bulunduğunuz işlerde, eğitim yaptığınız alanda, tecrübe ettiğiniz konularda kazanç getiricidir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler