KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Yengeç burcunda

    Yengeç burcuna geçen Venüs, aile ve iş konularında etkili olacak.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10:23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, eviniz, aileniz, yerleşim yeriniz ve iç dünyanızdaki güvenlik arayışınızın simgesi olarak önem taşıyor. Bu süreçte sevecenlik, koruma içgüdüsü ve hassasiyet bir hayli yoğunlaşır. Bu süreçte yuvanız içinde birlik ve beraberlik olgusu kıymetlidir. Saygı-sevgi ve güven üçlüsünün hem evliliklerde hem aile içinde hem de değerleriniz anlamında önemi çok açık ve net bir şekilde bellidir. Bu süreçte paranızı yatırım anlamında değerlendirmeyi, aileniz veya bizzat kendi geleceğinizi garanti altına alabilmek için mülk edinmeyi düşünebilirsiniz. Kiralama, restorasyon, ev-ofis tarzı çalışmalar bu süreçte gelir elde etme yönünde düşünebilir. Venüs, evlilik veya ciddi beraberliklerin güvenlik çerçevesinde gözden geçirilmesi sürecidir. Bağlılık son derece önemli hale gelir. Eğer ilişkinizde, ailenizle olan temasınızda, çocuklarınızla alakalı konularda ve parasal meselelerde geçmiş tecrübeler gözden geçirilerek geleceğin teminat altına alınması yönünde hareket edilmesi yararlı olur.
    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak hem çalışma hayatınız hem de çevreniz hem de kişisel anlamda ilişkileriniz yönünde önem taşıyan bir süreçtir. Kişi, emniyette olmak ve güvende yaşamak huzur bulmak ister. O nedenle çevresindeki insanlara saygı-sevgi-güven üçlüsü içinde yanaşır ve aynı şekilde karşılık bekler. Bu dönemde ailenizle alakalı meselelere yardımcı olma, destek verme, onlarla yakından ilgilenmek günlük tempo içinde önemlidir. Kardeşlerinizin iş hayatı, sağlığı ve yakınlarınızın ihtiyaçları anlamında bir hayli ilgili davranırsınız.
    Bu süreçte geleceğinizi garanti altına almak istersiniz. Eskiye ait meseleleri gözden geçirerek bundan sonrası adına hayatınızı köklü bir temel üzerine oturtmayı fazlasıyla arzularsınız. Günü birlik geziler, şehir dışında bir eviniz varsa, aileyle bir araya gelmek, daha önceden gittiğiniz bir yere yolculuk, dinlenmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar genelde bildiğiniz tanıdığınız kişilerdir. Yabancı kişilerle yakınlık kurmadan önce epey düşünürsünüz. İlişki anlamında eskiye ait olan anılarınız canlanır.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 18 Temmuz saat 17:06-12 Ağustos saat 10.23 Saat 22.40 tarihleri arasında parasal kazanım evinizde etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, genel olarak, maddi konularda duyarlılık verir. İşte bu hassasiyet daha dikkatli davranmanızı, olur olmaz kararlar almamanızı, yorganıza göre bacağınızı uzatmanız anlamındadır. Güvence, geleceğinizi garanti altına alma, daha doğru yatırımlarda bulunarak güçlenme veya elinizdeki çarçur etmeden bir kenarda tutma bu dönemin etkileri arasında yer almaktadır. Sevdiklerinizi koruma içgüdünüz, ister istemez adımlarınızı doğru yönde atmanızı sağlayabilir. Harcamalarınıza dikkat edersiniz ve kredi kartı kullanımında ölçülü davranırsınız.
    Genel bu süreçte sıkı pazarlıklar yapılır, ekonomik olana yöneliriz. Sevdiğinizi koruma, kollama, onun rahatını düşünme, hayatını garanti altına alma arzunuz yoğundur. Anne ve Baba İkizler de aynı şekilde çocukları için bu şekilde hareket ederler. Tutumlu bir sevgili başınızın tacıdır. Mali açıdan size yardımcı olması, sizin değerlerinizi kazancınız en az sizin kadar önemsemesi, ilişki seçiminde veya devam eden beraberliğinizde gayet önemlidir. Beklenmedik masraflar veya durumlar oluştuğunda genel olarak parasal açıdan size destek olunmasını beklersiniz.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarihleri arasında burcunuz üzerinde geçişini sürdürecek Venüs süresi genel olarak hem ilişki hem ailevi hayatınız hem de hedefleriniz yönünde gayet olumludur. Etrafınızdaki insanlarla şefkatli, ılımlı bir şekilde sevgi alışverişinde bulunursunuz. Değerlerinize sahip çıkışınız öylesine güçlüdür ki, dışarıdan gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı kalenizi savunur, kimseyi yaklaştırmazsınız.
    Aileniz gözünüzün bebeğidir. Onların her türlü gereksinimlerini karşılamak, huzur ve güven içinde yaşamaları adına elinizden geleni yaparsınız. Anneniz, babanız, çocuğunuz, eşiniz, eviniz, yaşadığınız toprak, sahip olduğunuz her şeyi, kısaca sınırlarınızı korursunuz. Aranızda problem olan yakınlarınızla ev içinde bir araya gelerek, küslükleri giderebilirsiniz. Ev satın almak, kiralamak için uygun bir zamandır. Bu süreçte insanlar, sizin ne kadar duyarlı ve sevgi dolu bir insan olduğunuzu fark ederler. İlişki anlamında da karşınıza arzu ettiğiniz kişilik özelliklerine sahip biri çıkabilir. Devam eden ilişkilerde de sevgi alışverişi gayet olumludur.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs süresince genel olarak, her şeyimiz kıymetlenir. Kırılmak, üzülmek istemeyiz. Şöyle bir derinlere dalarız. Sevgi olgusunun ne kadar kıymetli olduğunu, aile birliğinin önemini bir kez daha anlarız. Giden bir sevgiliyi, bir daha görmemiz mümkün olmayan bir kaybımızı hatırlarız, hüzünleniriz. Eski günleri anarız, kendi kendimize konuşuruz, dertleniriz.

    Derinliklerimizde saklı olan ne varsa onunla buluşuruz. Eğer gizli bir derdimiz varsa, gizli bir aşk acısı duyuyorsak, hala bitmemiş mesele bizi üzüyorsa, sağlıkla alakalı bir mesele kafamızı kurcalıyorsa bunlar üzerinde daha fazla durabiliriz. İlişkimizde mutlu isek, bu dönemde sevdiğimiz insanı sarıp sarmalarız sevgiyle. Onun yanında huzur buluruz. Tüm sevdiklerimizi önemseriz. Onlar adına kaygılanırız. Onları kanatlarımızın altına alırız, zarar gelmemesi için. Venüs geçişi yakın çevremiz, mesleki konularda da etkilidir. İşimizi gücümüzü sorumluluklarımızı düşünürüz. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu geçişi genel olarak, geleceğimizi şekillendirmek başta olmak üzere, sosyal yaşamdaki ilişkilerimiz, parasal konular, eğitim, ihtisas ve hayat görüşümüzle birebir alakalıdır. Bu dönemde hedeflerimizi hassasiyetle ele alırız. Güven içinde yaşamak arzumuz bir hayli yoğundur. Bir karar verme durumunda, değerlerimizi önemseriz. İnandığımız bir yolda ilerlemek, güvendiğimiz bir alanda yaşamak isteriz. Eski dostlarımız, sevdiğimiz kişiler, bizi destekleyen insanlarla bir arada olmaktan hoşlanırız. Bizim gibi düşünen insanlarla bir araya geliriz.
    Maddi konularda tutumlu davranırız. Risk almak istemeyiz. Kazancımızı güvence altında tutarız. Önümüze çıkabilecek fırsatları da, ilerisi adına düşünerek değerlendiririz. Kolayca ilişki kurmayız. Karşımıza çıkan kişiyi tanımak bilmek isteriz. Bazen eski bir sevgili, bir arkadaşla karşılaşırız. Zaman geçmiştir fakat onu gördüğümüz içimiz bir hoş olur. Bazen de kaderimiz, bize gerçekten seveceğimiz kişiyi bu dönemde getirebilir, mutlu oluruz. İlişkilerde aidiyet duygusu, değerlerimizin aynı olması, huzur, güvence, uyum, şefkat gibi duygulara bilhassa önem veririz. Duygularımızı, hislerimizi, durumumuz ancak güvendiğimiz kişilerle paylaşırız.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri genel olarak ihtiyaçlar, sorumluluklar, güven arzusu, ev, aile, eğer varsa çocuklarıyla yakından ilgilenmek, iş ilişkileri, kariyer hayatınız, geçmişle alakalı bazı meselelerin tekrar öne çıkması, hassasiyetin yükselişi anlamında önem taşıyor. Hayatın sadece eğlenmekten ibaret olmadığını sorumluluk olgusunun öneminin farkına varıyoruz. Aslında bu farkına varış, bir yandan da elimizi kolumuzu bağlayabilir. Teraziler için bu dönem hem alışkanlıkların esiri olmak hem de birilerinin etkisi altında kalarak, karar vermekte zorlanma anlamına gelebilir. Geçmişte yaşanılan zorlu tecrübelerin izlerini hala yüreklerinde taşıyanlar yeni bir adım atmakta zorlanabilirler. Her konuda güvence, şefkat, anlayış ve yaşamınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmek istersiniz.
    Ailenizin düşünceleri, toplumsal farklılıklar, gelenekler ve görenekler, alıştığınız düzen, bağlılıklar tümüyle üzerinizde baskın hale gelebilir. İş değiştirmek yerine mevcut işi sürdürmek, iş ilişkilerinde sorunlar olduğu halde, üzerinde durmamak gibi. Venüs-Yengeç burcu ilerleyişinin bir başka önemli tarafı, eş veya iş ortaklarınızla aranızdaki paylaşımdır. Eğer bu konuda problemler varsa, mutlaka karşılıklı sorumluluk çerçevesinde ele alınmalıdır. Otoritelerle iş kaynaklı maddi ve manevi anlamda hukuken bir probleminiz varsa, bunların da mutlaka gözden geçirilmesi ve haklarınızın savunulmasında fayda vardır.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    AKREP

    Sevgili Akrepler, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak, ilişki kurma biçiminizde hassasiyetin ve güven arzusunun işaretidir. Tanıdığınız insanlara, zamanla oluşturduğunuz değerlerinize, ailenize, ülkünüze sıkı sıkıya bağlılık gösterirsiniz. Dünya görüşünüz etrafınızdaki ilişkilerin sağlamlığı, inancınız, sevgiyi hissetme biçiminiz bilinçaltınızla birebir alakalıdır. İç ve dış emniyetinizin olmadığı bir durumda, hemen güvendiğiniz insanlara yönelerek huzuru daim kılmaya çalışırsınız. Bu süreçte ikili ilişkiler de bir hayli önemlidir. Çünkü partner evinizin yöneticisi olan Venüs, yüreğinizdeki doğruları, güzellikleri keşfetmek ve bunları dış dünya ile uyumlu hale getirmek çabası içindedir.
    Kalbinizin derinliklerindeki sevginin yüzeye çıktığı bu zamanlar, tüm benliğinizle aşka şans tanır, aşkı içinizde hissetmeye çalışırsınız. Bu hissediş o denli yoğundur ki, ruhunuzun ve bedeninizin her bir zerresinde aşkın izlerine rastlamak mümkündür. İç dünyanızda artan sezgileriniz bir ışık gibi sizi korur. İlişkisi sağlam temelli olanlar için bu dönem, yoğun duyarlılığın koruma ve sahiplenme içgüdüsüyle birleştiği bir zaman aralığıdır. İlişkisinde sorun olanlar bu dönemde hoşgörüyü, sempati, iyi niyeti ve duygusal bütünleşmeyi kendi aralarında kolaylıkla sağlamaları mümkündür. İlişkisi olmayanlar bu dönemde, güven, sadakat olguları güçlü, ailevi ve toplum değerlerine saygılı, sahiplenici ve koruyucu kişileri çekici bulabilirler.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    YAY

    Sevgili Yaylar, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri genel olarak, gerek duygusal gerek ruhsal anlamda kendimizi güvende hissetmek, hedeflerimizi gerçekleştirmek ve çalışma hayatımızla ilgili konularda çıkarlarımı koruma arzumuzu işaret eder. İster özel ilişkimizde istersek iş ortaklarımızla olan her türlü alışverişimizde güven duymak isteriz. Maddi ve manevi değerlerimizi başkalarıyla paylaşabilmemiz için, karşımızdaki kişinin samimiyetinden emin olmak isteriz. Bir ilişki soru işaretleri uyandırıyorsa bunu bilmekten yanayızdır. Bir iş ortaklığında güvensizlik varsa devam etmekte zorlanırız. İçgüdüsel olarak hassasızdır ve zor duruma düşmekten çekiniriz.

    Bu yüzden paramızı bilmediğimiz alanlara yatırmamalı, yüreğimizi bilmediğimiz insanlara açmamalıyız. Bizim bu dönemde üzerinde duracağımız nokta, bize kimlerin desteklediğini, koruduğunu ve kolladığını bilmemizdir. Dar günümüzde kimler yanımızda olmaktadır. Kimler çıkar ilişkisi gözetmeden bize yanaşmaktadır bunları anlamak gerekiyor. Bu süreçte, eşinizin mali konularıyla yakından ilgilenebilirsiniz. Destek görebilirsiniz. Ayrıca geleceğiniz adına yatırımda bulunabilirsiniz. Eğer ayrılma durumda olan bir kişiyseniz nafaka sorunlarınız için karşılıklı görüşmeler veya hukuki konular gündeme gelebilir. Eş veya sevgililer bu süreçte koruyucu ve sahiplenici tarzda birbirlerine davranışta bulunurken aralarında güçlü ve tutkulu bir cinsellik yaşanabilir.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri genel olarak, gerek eş veya iş ortaklarınız gerekse aşk hayatınız, çocuklarınız ve de mesleki konularda güven olgusunun önemini vurgular. Partnerinizin nasıl biri olduğundan tutun da, ilişkinizin özüne, sorunlarınız veya yaşanılan güzelliklere, ileriye dönük planlarınıza kadar her şeyin hassas bir şekilde ele alınması gerekir. Mutlu çiftler bu süreçte, aralarındaki farklılıklara saygı göstermeyi bilirler. Çünkü anlaşmaya gönüllüdürler.

    Evli olanlar, yuvalarındaki huzuru anlamlı kılmak için çocuk sahibi olmayı düşünebilirler. İlişkisinde sorun olanlar güçlü bir dayanışma ve sevgi ile problemleri çözebilirler. Ayrılanların birbirine geri dönüş yapması hatta döndükten sonra bir anda evlilik kararı alınması mümkündür. Çünkü partnerinizin gözündeki kıymetiniz anlaşılır ve siz güvenilir bir limansınızdır. İlişkisi olmayanlar açısından bu dönem, karşınıza çıkacak kişi, kendi bildiği şekilde hareket etmekten hoşlanan biridir. İçine kapanık gibi görülebilir. Sırlarıyla, sessizliğiyle ilginç bir profil çizer. Fakat sahiplenme olgusu, duyarlılığı ve aile kavramı onun için son derece önemlidir.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    KOVA

    Sevgili Kovalar, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri genel olarak, başta sağlığınız olmak çalışma hayatınız, hizmet verdiğiniz insanlarla olan ilişkiniz, ayrıca eğitimden akademik yaşamınız, hayat görüşünüz ve ailevi yaşamınıza kadar her konuyu içermektedir. Bu dönemde hem eski tecrübelerinizi göz önüne alarak durumumuzu inceleyeceğiz hem de yeniliklerde bulunmak neler yapacağımızı düşüneceğiz. Her ne olursa olsun yılgınlık göstermeyin, pürüzleri temizleyeceğiz. Sağlığımıza dikkat edip kontrollerimizi yaptıracağız. İşimizden, aile hayatımızdan ve genel olarak yaşantımızdan memnun muyuz? Çalışma ortamımız, iş arkadaşlarımız nasıl? Mesleğimizin içeriği nedir? Bu alanda çalışmaktan mı memnun muyuz? Bir bakacağız.
    Temellerinizi güçlendirmek veya yeniden inşa etmek etmek için önce kendimizi sevmeyi bilmeliyiz. Kendini sevmeyen, hiç kimseye yardımcı olamaz, hizmet edemez. Aile kavramı bu dönemde gayet kıymetli. Aile üyelerinizin sağlığı, psikolojik durumu, iş hayatı, eğitim yaşamlarıyla yakından ilgilenebiliriz. Eğer bir yenilik düşünüyorsak kurs veya staj, kısa süreli bir kamp dönemi yaşayabiliriz. Bir işi öğretmek veya öğrenmek için istekli olmalıyız. Beslenmemize dikkat etmeliyiz.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,


    venusyengecb450

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 18 Temmuz saat 17.06-12 Ağustos saat 10.23 tarih aralığında Yengeç burcunda seyredecek Venüs genel olarak, aşk hayatınız başta olmak üzere çocuklar, başkalarıyla ortak kazançlarınız, ilişki ve iş ortaklığı meseleleri, çevresel konular üzerinde etkilidir. Aşk konusunda sahiplenici ve koruyucu davranmanın, uyumlu, merhametli, duyarlı olmanın işaretçisi bu enerji, romantik paylaşımların da göstergesidir. Yüreğimizin kapılarını sevgiye, sevgiliye açık tutmak bu sürecin genel ifadesidir. Rahatlık ve güven duygusu son derece kıymetli olup, bunu bize vermeyen bir kişiyi yanımıza yanaştırmayız.

    Değerlerimiz gayet önemli olup, hiç kimsenin bunları hafife alan bir insanla yapamayız. Bu dönemde aşkta gelecek düşünülür. Gelir geçer tarzda değil, ilerisi adına düşünülür. Cinsellik aşkın tamamlayıcısıdır ancak ön koşulu değildir. Çocukları olan Balıklar bu süreçte yavrularını gayet hassas, merhametli ve sevgi dolu bir şekilde kucaklamaya devam ederler. İş ortaklarımızla paylaşım, görüşmeler gündeme gelebilir. Ayrıca çevremizle olan ilişkimizde huzurlu, güvenilir, ılımlı ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunulur. Kardeşlerimizle ilişkimize önem verilir, her gittiğimiz yer bize evimiz gibi gelir.

    Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler