KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Jüpiter Aslan burcunda

    Aslan burcuna geçiş yapan Jüpiter, olumlu seyrini sürdürecek.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos saat 14.11 tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter, aşkın özündeki güzelliği, keyfi ve eğlencesini bizzat tadabilmeniz, yaşayabilmeniz adına bir lütuf gibidir. Karşı cins ile olan temasın özünde erotizm de bilhassa yer alır. Bu iki kişinin tenlerinin buluşması ve aşkla sarmaş dolaş olması halidir. İster ilişkiniz olsun, ister olmasın, bu süre içinde aşk kapınızı çalar ve baş köşeye oturur. Bu süre, aşkın meyvesi, aşk olma halinin tezahürü olan bir çocuğun dünyaya gelişini de işaret edebilir. Anne veya baba olmak bu dönemin hediyeleri arasında yer alabilir. Bu süreç kazanmak, kazançlı çıkmak adına insanın kendini en olumlu, en ateşli, en cesur şekilde ortaya koyması vaktidir. Dünya bir sahne ise baş roldeki kişi sizsinizdir. Öylesine bir özgüven, öylesine bir kendinden eminlikle yol alırsınız. Hayatın hediyesidir Jüpiter-Aslan burcu seyri sizler için.

    Bu süre içinde, eğitimini aldığınız, dış ülkelerde, başka şehirlerde veya ortamlarda yaşayıp tecrübe ettiğiniz yeteneklerinizi, şimdi sergileme fırsatı bulabilirsiniz. Bu spor, sanat, süsleme, sahne gibi alanlar olacağı gibi organize işler, çocuklarla ilgili meslekler, spor alanında da olabilir. Sizi bütün bu konularda aktif veya eğitici olarak da izleyebilirler. Ben bu dönemi Koçlar açısından olumlu buluyorum. Satürn-Akrep burcu seyrinin finansal, ilişki veya mesleki konularda zorlayıcı derslerini, Jüpiter-Aslan geçişinin moral takviyesi ile başarılı şekilde atlatabilirsiniz. Sadece dikkat etmenizi istediğim nokta, paranızı bilip bilmediğiniz spekülatif alanlara yönelerek risk etmeyiniz veya piyasanın durumuna bakmadan daha fazla kazanmak adına riskli işlere kalkışmayınız. Sağlam ve uzun vadeli yatırımlara yöneliniz. Bir de lütfen, mütevazı olalım. Ne kadar yükselirsek yükselelim şımarmamayı, insanların bizi sürekli önemsemeleri gerektiğini düşünmeyelim. Gelen güzelliklerin kıymetini bilerek, başkalarına da yüce gönüllü davranarak bu süreci geçirelim. Gösteriş, fiyaka, kendimizi alçak dağların sahibi olarak görmeyelim. Güzel niyetlerle zamanımızı geçirelim ve güzellikler sunmayı da bilelim.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    jupiteraslanburcu460

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, çarşamba günümüz 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos saat 14.11 tarihleri arasında etkili olacak Jüpiter-Aslan burcu seyri, sizlerin bir yuva kurma arzunuzu işaret ettiği gibi, kendinize olan güven duygunuzu, mutluluk anlayışınızı, geçmişten bugüne dek yaşadıklarınızı da göz önüne alarak yenileştirme ve geliştirme vaktidir. Bunu yapabilen kişi, artık önündeki yola bakar, takılıp kalmaz. Hayat her şeye rağmen anlamlı bir yolculuktur. Jüpiter ise bir lütuftur. Ancak her lütuf gibi tabii ki onun da gölge yanları vardır. Aza kanaat etmek yerine, daha fazlasını istemek, sadece kendi bildiklerimizin doğru olduğunu düşünmek gibi. Oysaki aile birliği bir bütündür. O alanda yaşayan kişilere karşı hükmetmek de yanlıştır. Sizler bu dönemde bir mülkün satışı, alınması veya pay edilmesi, borçların temizlenmesi, evin güzelleştirilmesi, geleceğe ait yatırımlar gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Fakat bunların ortaklaşa, gönül birliğiyle halledilmesi faydalıdır.

    Bu süreçte, ev veya ofis çalışmaları, dini ve felsefik konularla ilgilenme, yeniden ilişkilerinizi gözden geçirme yönünde gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte evli olanların, özellikle mali durumları yeterli ise veya ilişkilerinde sorunlar yoksa, ailenin büyümesi adına evlat sahibi olmak veya evlat edinmek gibi güzellikler yaşanabilir. Genç Boğalar bu süreçte aile ilişkilerini yeniden restore edebilirler. Kendileri için bir düzen kurabilirler. Ailedeki sorunları abartmadan, gurur yapmadan çözüme kavuşturabilirler. Kiracı iseniz bu dönemde yeni bir eve taşınabilirsiniz. Eviniz varsa, yazlık alabilirsiniz. Yazlığı satıp, daha büyük bir eve taşınabilirsiniz. Bunlar da bu geçişte yaşanması muhtemel durumlardır. Ben özellikle kredi alarak ev sahibi olmak konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Bir de evinizi satacaksanız mutlaka uzman kişilerle görüşmenizde yarar görüyorum.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    jupiteraslanburcu460

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos saat 14.11 tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter ile güne uyanıyoruz. İlk müjdemi vereyim. Bu geçiş bekar İkizlerin yeni birisiyle tanışmasında vesile olabilir. İlişki evinizin yöneticisi olan Jüpiter, size bu güzelliği sunabilir. Evli İkizlerin, eşleriyle olan iletişimini güçlendirir. Kardeş ve yakınlarınızla aranızdaki pürüzleri çözüme kavuşturabilir. Yeter ki, sevgi olsun, yeter ki gurur, kibir, ben haklıyım demek yerine birbirinize el uzatmış olun. Her şey güzelleşir. Bu süreç eğitim hayatında başarılı olmanın, özgüven duygunuzun yükselişinin, çevrenizde el üstünde tutulmanın işaretçisidir. Bilgilenmek, bildiklerinizi başkalarıyla cömertçe paylaşmayı seçtiğinizde, sizin tecrübelerinizden yararlanacak nice insanlar çıkacaktır. Yeter ki, mütevazı bir şekilde onlara destek olunuz. Bu geçişte yeni bir çevreye dahil olabilir, oldukça dikkat çekebilirsiniz. Bu yeni çevre, inancıyla, kültürüyle, bakış açılarıyla size kendinizi iyi hissettirebilir. Işığınız yükselir. Öğrenme arzunuz artar. Ne kadar gösterişli yönleriniz varsa altın gibi parlar. Karşı cinsle kolayca tanışabilirsiniz.

    İşiniz sanat, yolculuk, iletişim, ticaret, eğitmenlik, spor, süsleme, organizasyonla ilgiliyse başarılar elde edebilirsiniz. Ancak biliyorsunuz Satürnün dersleri henüz bitmedi. Maddi konularda, sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili meselelerde yine dikkatli, temkinli, özenli davranmayı biliniz. Kredi ile borçlanmayın, borçlarınızı da gününde ödeyin dostlarım. işte size Jüpiterin olumlu desteği. Yükselen moralinizle hem çalışın hem okuyun, hem kendinizi geliştirin, hem çevre edinin. Önünüzdeki bir yılı güzelce değerlendirin. Bol bol gezin, yeni yerler keşfedin. Ancak hızlı araba kullanmak yok tamam mı? şansınız bol olsun.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    jupiteraslanburcu460

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler 16 Temmuz 2014 saat 12:30-11 Ağustos saat 14:11 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreci ben sizler açısından finansal kazanç anlamında özgüven duygunuzun yükselişi olarak tanımlıyorum. Öncelikle bu açıdan baktığımızda, paranın insan hayatındaki önemini kuşkusuz hepimiz biliyoruz. Ancak parayı araç mı yoksa amaç mı olarak görüyoruz. Araç olarak görüyorsak, hesabımızı bilerek, kazancımızı doğru yönlendirerek, geleceğimizi garanti altına alacak şekilde riskten uzak değerlendiririz. Amaç olarak görüyorsak, hayatın ortasına parayı koyarız, başka da bir şeyin önemi kalmaz bizim için. Peki bu doğru mudur? Hayır. Bu geçişte nitelik olarak biraz abartı, kibir, kendini beğenme halleri olabilir. Bundan sakınmak lazım. Ben derim ki, hesabınızı iyi bilin, harcamalarınıza yine dikkat edin, geleni de uygun şekilde kullanın.

    Bu süreç çalışma hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Kişi değerlerine sahip çıkar. İş ortamındaki ilişkilerinde veya iş yaptığınız insanlarla her türlü alışverişinde mütevazı davranmayı bilir. Aynı şekilde insanların da, kendisine karşı saygılı olmasını talep eder. Bu süreçte, sağlığımız için harcamalarımız olabilir. Güzelleşmek, kendimize dikkat etmek veya problemlerimiz varsa bunları iyileştirmek adına olabilir. Yolculuklar, iletişim, haberleşme, organize işler, kendinizi hangi alanda yetenekli görüyorsanız onunla ilgili yükseliş ve gelir sahibi olunabilir. Satürn etkisini aman unutmayalım. İlişkimiz, aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili konularda dikkatli olmayı bilelim.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    jupiteraslanburcu460

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos saat 14.11 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Jüpiter için sizlere ilk söylemek istediğim şu cümle olabilir. Hayrınıza olsun, gönlünüzce olsun ve yüzünüzü gülümseten gelişmelere işaret olsun. Evet bu bir yıllık dönem, kişisel kararlarınızı artık özgüvenli bir şekilde vermenizi sağlıyor. Kendinize yeniden bir bakış, hayatı yeniden bir ele alış, inançla yol alış anlamına geliyor. Doğanızda bulunan o altın ışıltısının yükselişi, insanların sizi fark etmesi, itibarın artışı olarak da yorumlayabilirim. İnsan kendine inanmalı derim her zaman. Zorluklar da yaşama dairdir. Neler gördük neler geçirdik değil mi? Ancak şimdi bunların sizin üzerinizdeki tesirini bu bir yıllık süreçte unutup, yeni bir sayfa açabilir, popülerliğinizle, yüce gönüllülüğünüzle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Son bir yıldır tüm değerlerinizi hassasiyetle ele aldınız. Hala dersler bitmiş değil. İş hayatı ve aile yaşamında zorlanıyorsunuz biliyorum.

    Fakat burcunuzda ilerleyen Jüpiter ile bunların tümüyle baş edebilecek ve sorunların üstesinden gelebilecek manevi gücünüz yüksek. Hem başkalarına hem de kendi çevrenizde bulunanlara, kendinizi anlatmanıza bile gerek yok. Onlar anlayacaklar nasılsa. Yeni girişimler, iş olanakları, annelik ve babalık olgusu, aşkla sarmaş dolaş olma hali, bu bir yıl içinde yanınızda, yanı başınızda. Sizlere tavsiyem, çok fazla abartmadan, kendiniz, hayatınız, çocuklarınız veya işiniz, gücünüz, geleceğiniz neler yapmak istiyorsanız, organize etmeye başlayınız. Ne istediğinizi bilirseniz, onu elde etmek için Jüpiter size ışık olacaktır. Seyahatler, iletişim, ticaret, yatırım, girişimler için şansınız yüksek. Yeter ki, geleni değerlendirmeyi bilin.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    **jupiteraslanburcu460**

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos saat 14.11 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Ben bu geçişi, özgüven duygunuzu yeniden kazanma anlamında bir gelişim dönemi olarak görüyorum. Ailevi konuları, yerleşim yerinizle ilgili meseleleri ve iç dünyanızda sizi düşündüren konuları gözden geçirme anlamında da kıymetli buluyorum. Bazen öyle olaylar, durumlar yaşanır ki, insan ayaklarının altından bir halının çekilmesi misali, cesaretini kaybeder. İnandığı değerler, dış dünyadan gelen etkiler, sorumluluklar veya bir takım sebepler insanı yorar, yorgun düşürür. Öyle durur bakarsın. Nereye gidiyorum, ne yapıyorum diye. İşte tam bu zamanda arz-ı endam eden Jüpiter-Aslan geçişi, bir aşı gibidir. Aşının zamanla vücuda yararlı olması gibi, bu bir yıllık süreç sizler için bilginizi arttırma, başkalarına yardımcı olma, itibar kazanma, tevazu içinde yaşamayı öğrenme yönünde kıymetlidir.

    İyi niyetinizin sınırlarını, dostunuzun düşmanınızın kim olduğunu, nelerin sizin cesaretinizi azalttığını da öğrenecek ve bütün bu öğrendiklerinizle kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Buna razıyım, şuna değilim, yanlışlarım şunlar, doğrularım bunlar diyerek prensipler edineceksiniz. Ne kadar başarılı, güçlü, varlıklı olursanız olun, bütün bunların bazen hiçbir işe yaramadığını, aslında önemli olanın, insanın kendinizi tanıması olduğunu göreceksiniz. İşte bütün bunlar size Jüpiterin hediyesi olacak. Bu bir yıllık sürecin sizler için kişisel gelişim yönünde çok olumlu bir içsel süreç olarak tanımlıyorum.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    jupiteraslanburcu460

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, çarşamba günümüz gayet olumlu bir geçişin etkinliği altında başlıyor. 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos saat 14.11 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda ilerleyecek. Ben bu süreci sizler açısından yeni bir pencereden güneşe bakmak olarak yorumluyorum. Bu sefer ki bakış, yılların size kazandırdığı tecrübeleri özgüvenli bir şekilde dışarıya sunuş olacaktır. Sizi fark etmemek mümkün mü böyle bir parlaklık altında. Evet, artık sosyal çevrenizin yakışıklı, güzel, alımlı, duruşuyla ilgi uyandıran, popülerlik gücüyle ilgi uyandıran kişileri oluyorsunuz. Jüpiter yüce elini, bir insana dokundurmaya görsün, kapılar açılır önünde. İtibarınız yükselir. Sosyal çevreniz gelişir. Özgüven duygunuz, en uzaklardan bile görülecek kadar etkindir. Venüsün ağız tadı, Jüpiterin bonkör eli ve siz. Kim bilir ne güzellikler sunacaksınız dünyaya.

    Bu süreç yeni hedefler belirlemenizi sağlayan fırsatları da işaret etmektedir. İnsanlara yardımcı olmak, bonkör davranmak, tevazu içinde paylaşmak dönemin etkileri arasında sayılabilir. Tabii ki zaman zaman kendinizi kaf dağında sanabilirsiniz. Fakat ben şimdiden bunun ayarını yapacağınızı düşünüyorum. Toplumsal hayat bu süreçte sizin için çok kıymetlenecek. İyi niyetinizle bilginizi sununuz. Sizin tecrübelerinizden yararlanmak isteyenlere destek olunuz. Hangi alanda yetenekli iseniz veya hangi alanda ilerlemek istiyorsanız o alana yönelerek, ben buradayım diyiniz. Bunu derken, illaki alkışlanmayı değil, yaptığınız işten zevk almayı da biliniz. Birilerinin sesi olunuz. Kendiniz gibi diğer insanları da kucaklayınız. Karşınıza projeler çıkabilir siz de projelerinizi sunabilirsiniz. Satürn derslerini de unutmayalım. Eviniz, aileniz ve parasal konularda yine akıllı davranınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun dostlarım.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    jupiteraslanburcu460

    AKREP

    Sevgili Akrepler, çarşamba günümüz, 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos 2015 saat 14.11 tarihleri arasında etkili olacak Jüpiter-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Sizler açısından ilk kuracağım cümle, kariyer hayatınızda gelişim ve büyüme, kendinizi geliştirme, yeniden ifade edebilme, yeni alanlar keşfetme ve yeteneklerinizi sergileme yönünde fırsatlarla karşılaşacaksınız olur. Evet bu cümle ile yoruma devam edeyim. Bu dönemde, tabii ki güven çok önemli. İnsanın kendine duyduğu güven, sorumluluk almasını sağladığı gibi, bunun gelişimine olan katkısı da bilerek ilerlemesi anlamına gelir. Böyle bir güvenle neler yapılmaz ki? Kapılar çalınır, dik durulur, işe talip olunur, yenilikçi düşünülür ve azimle ilerlenilir. Bu bir yıllık süreçte güven duygunuzun en çok yükseldiği alan, meslek hayatınızdır. Henüz hayata yeni atılanlar için bu dönem, yeteneklerinize göre, bir iş tercihinde bulunmak zamanıdır.

    Uzun yıllardır aynı görevde çalışanlar için, terfi etmek ve yükseliştir. Değişimde bulunmak isteyenler için, yeni bir işe atılmak ve yeni insanlarla tanışmaktır. Satürn dersleri burcunuz üzerinde bitmiş değil henüz. Fakat şu var ki, üzerinizdeki baskılar Jüpiter geçişinin özgüven duygusu ve fırsatları sayesinde azalmaya başlıyor. Mali konularda rahat yaşamanızı sağlayacak, en azından eskiye göre kendinizi refah hissedebileceğiniz işler karşınıza çıkabilir. Para ve güç sahibi olmak için daha fazla istekli olabilirsiniz. Bunların hepsi doğaldır. Sadece size tavsiyem, dağınık çalışmayın, insanlarla ilişkilerinizde tevazu sahibi olun, bilginizi paylaşın, başkalarına da yardımcı olun. Aşırı gururdan da uzak durun. Her şey gönlünüzce olsun.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    jupiteraslanburcu460

    YAY

    Sevgili Yaylar, 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos 2015 saat 14.11 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Ben bu geçişin sizlerin yaşamında, 12 yıl sonra gelen bir yenilik, gelişim, farklı ufukların önünüzde açılması, kendinizi dış dünyaya ifade ediş ve özgüven duygunuzun yükselişi olarak yorumluyorum. Sadece kendi ülkeniz, şehriniz sınırları içinde kalarak değil, farklı diyarlara giderek yaşamınızı sürdürme açısından da olumlu bir gelişim kapısı olarak değerlendiriyorum. İşte şimdi, eğitim hayatında-iş geliştirmede-ticarette-sanatta-organize işlerde-yabancı dilde-medyada-iletişimde sizi ön saflarda görebiliriz. İnançla, azimle, başkalarıyla güçlü bağlantılar kurarak ben buradayım diyebilmek adına bir yıllık parlak bir yol var önünüzde. Öğrenin, gelişin, büyüyün ancak hiçbir zaman böbürlenmeyin. Önünüze çıkan yolun yolcusu olduğunuz bilinci içinde hareket edin.

    Öğrenin, deneyimleyin, görün ve bütün bunları başkalarıyla da paylaşarak onların da gelişimine destek olun. Liderlik gücünüz, organizasyon beceriniz, yabancılarla olan güçlü bağlantılarınız bu dönemin size hediyesidir. Bu armağanın kıymetini bilerek, abartıya kaçmadan, dağılmadan işlerinizi planlı yapın. Ticarette doğru olun, kazancınızı doğru şekilde değerlendirin. Bu lütuf bir yıllık bir zaman dilimidir. Satürn derslerini de unutmayalım. Finansal konularda tutumlu olalım. Yöneticiniz Jüpiterin bu süreçte karşınıza çıkaracağı fırsatlarla şimdi moral olarak güçleniyorsunuz. Bu moral ile artık paranızın değerini, dostunuzu, düşmanınızı bilerek daha farklı bir kişi olarak yeniliklere imza atıyorsunuz. Gönlünüzce gerçekleşsin tüm istekleriniz.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    jupiteraslanburcu460

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos 2015 saat 14.11 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda bir yıl sürecek seyrine başlıyor. Bugün size ilk söyleyeceğim söz, 12 yıl sonra birilerinin sizi artık düşünüyor olmasıdır. Evet siz bu geçiş sayesinde finansal konularda başkalarından destek görebilirsiniz. Tabii ki Oğlaklar hayatın zorluklarıyla çoğu zaman karşı karşıya gelen, mücadele etmeden kolaylıkla bir şeylere kavuşmayan, buna rağmen sabır gösteren azimli insanlardır. Hayat bu ya, bir gün gelir, birileri sizin durumunuzu, özelliklerinizi, yeteneklerinizi ve hakkınızı düşünmeye başlar. İşte bu süreç önünüzdeki bir yılın gelişmenizi sağlayan lütfudur. Gizli ve geri planda kalmış ancak kimsenin pek fark etmediği bir çok zenginliğiniz bir dönüm noktasının işaretçisi olarak keşfedilir. Borçlarınızı ödemeniz kolaylaşır. Kredi ve yatırımlar, miras, hisseli paralar yönünde iyileştiren gelişmeler yaşanır.

    Eğer ne oldum değil, ne olacağım diyebilirseniz, size yönelen bu fırsatları tevazu ile karşılarsanız, biliniz ki çok daha iyileri de yaşanır. Bazen bu iyilikler size çok güçlü insanlar tarafından yönelir bazen de gizlice yapılır, sonra duyarsınız. Ancak hangi yolla gelirse gelsin, geleni şükürle karşılayınız ve siz de hakkını veriniz. Yöneticiniz Satürn-Akrep burcunda sizi ilerisi adına hedefler yönünde eğitiyordu, zorlanıyordunuz çoğu zaman. Şimdi Jüpiterin desteğiyle, rahatlıyorsunuz. Dilerim ki, hayatınız kolaylaşsın ve rahat edin. Siz de başkalarına yardımcı olun, onurlu bir yaşam sürdürerek, doğru şekilde fırsatları değerlendirin.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    **jupiteraslanburcu460**

    KOVA

    Sevgili Kovalar, çarşamba günümüz, 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos 2015 saat 14.11 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda seyredecek. Bu ilerleyişini sizler açısından karşı cins ile olan ilişkinizde gelişim ve deneyim sahibi olma yönünde olumlu buluyorum. Ayrıca ortaklaşa işler anlamında da faydalı görmekteyim. Karşınıza çıkan kişi veya kişilerin sizi geliştirici, destekleyici ve güçlü duruşları, hedeflerinizi gerçekleştirme, isminizi duyurma ve projeler anlamında da faydalı olabilir. Bu kişiler, toplumsal hayatta sizin yanınızda yer alabilirler. Sizin yeteneklerinizi farklı bir bakış açısıyla ele alarak yeni bir pencereden görmenizi sağlayabilirler. Bu kişi veya kişiler, sizi başkalarıyla yan yana getirerek, ortak bir proje içinde yer almanızda yardımcı olabilirler. Hayatınıza özel olarak girebilirler daha sonra da ilerlemeniz için ellerinden geleni yapabilirler.

    İlişkilerde bu dönem, ortak bir hedef belirleyerek yürümek anlamındadır. Bu eşiniz ise, onun da hayatında güzel gelişmeler yaşanır. Siz de bundan yarar görebilirsiniz. Sevgiliniz ise, sizinle ortak bir yaşamı sürdürmenin, birlikte bir şeyler ortaya koymanın zevkine varabilir. İlişkinin arkadaşlık yönü beslenir, gelişir. Tabii ki Satürn dersleri yine devam edecek. Mesleki konularda çabalayacağız. Fakat şimdi Jüpiter ile destekler geliyor. Siz de bu destekleri, güzellikleri tevazu ile karşılayarak ve de böyle gönülde olan kişileri tercih ederek keyfine daha çok varabilirsiniz. İnsanlara yardımcı olunuz ve size değer verenlere, siz de aynı şekilde değer veriniz. Gönlünüzce olsun her şey,

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,


    jupiteraslanburcu460

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos saat 14.11 tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter, çalışma hayatının bilgi-deneyim-kendinizi geliştirme-başkalarına hizmet verme ve bunu tevazu içinde yerine getirme yönünde bir eğitim süreci olarak görüyorum. Bu eğitim süreci, bir işi öğrenmek şeklinde olacağı gibi, zaten bilgi sahibi olduğunuz bir işi, başkalarına öğretme yönünde de olumlu bulmaktayım. İşinizde gelişmek istiyorsanız, işte şimdi bilginizin düzeyini, tecrübenizin yeterliliğini göreceksiniz. Tevazu içinde hareket etmeyi, başkalarına faydalı olurken, onlara hizmet etmenin güzelliğini yaşayacaksınız.

    Bu gelişimler, karşınıza çıkan fırsatlar ve bahsettiğim ilerlemeler belki size en başta yetersiz veyahut tatmin edici gelmeyebilir. Ancak emin olunuz ki, hissettiğiniz duygu, onur, gurur ve gelişmeler size geri dönecektir. Çok çalışıp, başkalarıyla ilişkilerinizi güçlü tutarak, seyahatler yaparak, konuşmalar, görüşmelerde bulunarak kendi alanınızı genişletebilirsiniz. Suya atılan taş nasıl halka halka büyürse, siz de bir çok kişiye iş sağlayarak, öğreterek, el birliğinde bulunarak büyüyebilirsiniz. Sağlığınızı tabii ki önemsiyorum. Ne olursa olsun gıdanıza, diyetinize veya kilonuza dikkat ediniz.

    Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler