KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Jüpiter-Aslan burcu geçişine ön bakış

    Jüpiter-Aslan burcu geçişi bizi nası letkileyecek?

    Astroloji Danışmanı İremsu, Jüpiter-Aslan burcu geçişine bir ön bakış hazırladı. Detaylı yorumlarınız 16 Temmuz günü astroloji köşemizde olacak.

    Jüpiter-Aslan burcu geçişi

    16 Temmuz 2014 saat 12.30-11 Ağustos saat 14.11

    Sevgili Koçlar,

    16 Temmuz tarihinde olumlu bir enerji devreye giriyor. Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek. Jüpiter Aslan burcu geçişi, sizler için aşk hayatıyla ilgili konularda verimlilik anlamında olumludur. Mali ortaklıklar, hisseli paralar konusunda ise en olumlu devre Ocak - Nisan 2015 dönemidir. Aşk hayatıyla ilgili adım atmak veya yenilik düşünüyorsak, bunun ortaklaşa alınması gerekmektedir. Çünkü bu dönem bireysel egonun yükselişidir, kararları verirken ortaklık önemlidir. Bir yanıyla gelişim, büyüme, verimlilik, keşif dönemi olan bu süreçte özel biri olduğumuzu ve bizimle olmanın karşı cins için şans anlamına geldiğini düşüneceğiz. Zevkli olan her şeyi denemek, görmek, yaşamaktan yana olacağız.


    Sevgili Boğalar,

    16 Temmuz tarihinde Aslan burcunda ilerleyecek Jüpiter, Ağustos 2015 tarihine kadar etkili olacak. Evimizi, ailemizi büyütme, eğitime ev içinde özel önem verme, sanatla alakalı bir ofis açma, ev içinde kendimizi geliştirme, aile içinde takdir görme, büyük bir aileye sahip olma, aileye destek olma, onları bir çatı altında toplama gibi birçok etkileri olacaktır. Ancak bunları canı gönülden yapmalısınız.


    Sevgili İkizler,

    Jüpiter-Aslan burcu seyri 16 Temmuz tarihinde başlıyor. Ağustos 2015 dek sürecek. Çevremiz genişleyecek. Bilgileneceğiz, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edeceğiz. İlgi uyandırmayı seveceğiz. Sanatsal alanda birçok insanla bağlantımız olacak. Alkışlanmak isteyeceğiz.


    Sevgili Yengeçler,

    16 Temmuz tarihinde kazanç evinizde seyrine başlayacak Jüpiter, Ağustos 2015 tarihine kadar parasal konularda büyüme, gelişme, bilgilenme, keşfetme yönünde etkilidir. Bu süreçte para harcamayı, kazanmayı bir hayli seversiniz. Özgür bir şekilde kazanmak istersiniz. Paranızı bir güç aracı olarak görürsünüz. Haydan gelip huya gitmemesi için tabii ki uygun şekilde değerlendirmenizde yarar vardır. Bir de tevazu sahibi olmak, kibirli hareketlerden kaçınmak gerekir.


    Sevgili Aslanlar,

    16 Temmuz tarihinde burcunuzda ilerleyecek Jüpiter, 2015 Ağustos tarihine kadar etkili olacak. 12 yıllık bir Zodyak turunu tamamlayarak tekrar burcunuzu ziyaret etmesi tabii ki olumludur. Gelişmek, büyümek, dış dünyada kendini ifade etmek, parlak yönlerinizi öne sürmek isteyen Aslanlar için hoş duruyor. Ancak Satürn-Akrep burcu seyrini unutmayalım. Aile sorumluluklarımızı da ihmal etmeyin. Finansal konulardaki kararları, yuvanıza ait meseleleri birlik ve beraberlik içinde almayı unutmayın.


    Sevgili Başaklar,

    16 Temmuz tarihinde başlayacak Jüpiter-Aslan burcu seyri, gizli ve özel bir dünyanın kapılarını size açıyor. Bildiğimiz manada bir ilişki değil bu. Daha farklı ve daha özel. Bekar Başaklar için farklı görüşleri olan biriyle uzun sürecek bir ilişkinin işaretçisi. Bu kişi sizin bilinçaltınızdaki tüm birikmişlikleri kendi öğretileriyle temizleyerek yeni bir bilinç düzeyine sizi getirebilir. Aşkın manasını, ilişkinin farklı bir ritüel olduğunu öğretebilir. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta bu kişiye abartılı şekilde kendinizi kaptırmamanızdır. Tanıyın, test edin öyle karar verin.


    Sevgili Teraziler,

    16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda ilerleyecek. Bilgilenme, tecrübe edinme hedef belirleme, kendinizi gösterme, ilgi uyandırma, tüm yeteneklerinizi bir alanda sergileme, medya yayın hayatına dahil olma, artistik yetenekler, popülerlik gücünüzün yüksekliği gibi geniş alanda etkili olacaktır. Bu süreç Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecektir. Ancak tevazu ve ayarı bilme hali çok önemli. Çünkü Satürn Akrep burcunda kazanç elde etme yönünde yine test etmeye devam edecek.


    Sevgili Akrepler,

    16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda seyrine başlayacak ve Ağustos 2015 tarihine kadar etkili olacak. Bizim için işimizle ilgili konularda bilgilenme, tecrübe edinme, deneyim sahibi olma zamanımız. Ancak kendimizi kabul ettirmek istediğimiz zirveye ulaşmak için çok çalışmamız, sabırlı olmamız, tevazu içinde hareket etmemiz lazım. Satürn burcunuzda hakem görevini sürdürerek bazen yoracak, kısıtlayacak ancak çalışan kişi ödülünü alacaktır.


    Sevgili Yaylar,

    Jüpiter-Aslan burcu seyri 16 Temmuz tarihinde başlıyor ve Ağustos 2015 dek sürecek. Bu eğitim, bilgilenme, gelişim, uzmanlık, deneyim sahibi olma, medya ve yayıncılık, ticaret, sanat, yaratıcı yetenekler, büyütme, projelendirme gibi geniş bir alanda size gelişim imkanı sunar. Abartmadan, sabırla, tevazu içinde ve herkesi kucaklayacak şekilde ilerlemeniz yararlıdır. Sizi ancak korkularınız, tembellik, düzensizlik ve kaygılar durdurabilir. Bunları aşabilirseniz, kendinizi de aşmış olacaksınız.


    Sevgili Oğlaklar,

    16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu dönemde bir yandan büyümek, gelişmek, arzularımıza kavuşmak amaçlı düşünürken, diğer yandan başkalarıyla bölüşmeyi de bileceğiz. Tevazu içinde hareket ettiğimizde rızkımız bollaşır. Ummadığımız yerlerden destek gelir. Bir mirastan hissenize pay düşer, eş veya farklı bir yoldan destek gelir, yeteneklerimiz sayesinde gelir elde ederiz. Ancak dediğim gibi dozunu, yerini, bölüşmeyi, kendimizi aşmayı, ortak hareket etmeyi bilmek lazım.


    Sevgili Kovalar,

    16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda ilerleyecek ve bu geçiş Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek. Aşkta büyümenin, gelişmenin, idrak etmenin, keşfetmenin, deneyimlere açık olmanın, iyimser düşünmenin, güven ve inançla yol almanın işaretçisidir. Ancak bir yandan da tevazu içinde yaşamayı, bölüşmeyi bilmek, aşkı yaşamın merkezine alırken abartılı davranmamaktır. Dünyaları ben yarattım tarzında hareket etmek yakışık olmaz. Kaldı ki, Satürn Akrep burcunda hem kendimize hem de başkalarına karşı sorumluluklarımız olduğunu hatırlatmaya devam edecektir.


    Sevgili Balıklar,

    16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda seyrine başlayacak ve bu süreç Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek. Çalışma hayatımız ve günlük yaşantımızda bir yandan gelişim, büyüme, ilerleme, öğrenme anlamındaki deneyimlere açık olacağız diğer yandan kendimizi göstermek bilgimizi bir alanda ifade etmek isteyeceğiz. İnsanlara hizmet edecek kadar tevazu sahibi, gereksiz uğraşılarla vakit kaybetmeyecek kadar geniş görüşlü, paylaşmayı bilecek kadar yüce gönüllü olmalıyız. Hem ruhsal hem de bedensel anlamda sağlıklı bir birey olarak kendimize özen göstereceğiz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler