KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    7-13 Temmuz 2014 haftalık burç yorumları

    Haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: İlişki anlamında olumlu enerjilerle haftaya başlayacağız. Özellikle ciddi ve uzun süreli ilişkiler kurulabilir. Sağlam temelli olanlar güçlenir. İleriye yönelik kararlar alınır. Kısa süreli olup, flört ilişkilerine pek önem verilmeyecektir. Bu yönde arkadaşlıklardan ziyade evliliğe dönüşebilecek beraberlikler önemsenecektir.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: Dolunay 12 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. İş hayatımızda sorumluluklar belirgin bir şekilde artar. İşimize önem vermemizi gerektiren ciddiyet ve disiplin yorucu gelebilir. Bir yanıyla ailevi hayatımıza önem vereceğiz, diğer taraftan görevlerimizi ihmal etmeyeceğiz.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Maddi konular üzerinde dikkatlice duracağız. İş ortaklıklarımızı sağlamlaştıracağız. Genel olarak bu haftadan mali anlamda yararlanacak kişiler, birlik ve beraberlik içinde olan aileler, hesabını bilen kişiler ve dayanışma içinde olan iş ortaklarıdır.


    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: 13 Temmuz tarihinde Merkür-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Aşk evimizin yöneticisi olduğundan hem mantıklı bir şekilde aşkı ele alacağız. Ancak çoğunlukla hassas ve duygusal yönden etkilenmeye açığız. Aşkta kafaca anlaşmak kadar bizim için duygular çok daha önemli olacak. Güvendiğimiz ilişkimizi sürdüreceğiz. Karşımıza yeni birisi çıktığında onu hem duyarlı bir şekilde dinleyeceğiz hem de kafamıza uyup uymadığına bakacağız. Geçtiğimiz aylarda aramız bozulan kişiyle tekrar bir araya gelip konuşabiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: İş hayatınızla ilgili konularda farklı seçenekleri göz önüne almakta yarar var. Eğer sizi tatmin etmeyen bir görevde çalışıyorsanız, araştırmalarda bulunabilirsiniz. Bu hafta iş ilişkilerine önem verelim. Ortaklaşa çalışmalar kazandırıcı olabilir. Ayrıca işimizle ilgili yeniliklere de açık olalım. Farklı neler yapabiliriz onları gözden geçirelim. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, işimizle ilgili konularda ciddi ve büyümeye dönük düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Merkür-Yengeç burcunda 13 Temmuz tarihinde seyrine başlayacak. Hem eski işlerimize ağırlık verelim hem internet üzerinde hızlı ve aktif olmaya çalışalım hem de çevremizle olan bağımızı güçlü tutalım.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Merkür-Yengeç burcu seyri 13 Temmuz tarihinde başlıyor. Mali konularda bu hafta bir hayli yoğun enerjiler var. Hem iletişimde bulunacağız hem de kazandırıcı olan işlere yöneleceğiz. Ek kazançlar yine önemini koruyor. Mevcut işimizi sürdürürken farklı işlere de el atarak para kazanabiliriz.


    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: Sürpriz aşklar, keyifli tanışmaların görüleceği bir haftaya adım atıyoruz. Gayet hoş, hızlı başlayan, kafamıza uyan arkadaşlarımızla bir araya gelebiliriz. Bir arkadaşlık çok ciddi boyutlara ulaşabilir. Aşkta gayet keyifli bir haftaya adım atmaktasınız.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: Kişisel ilişkilerin girişimlerimiz yönünde önemi bir hayli fazla. Ne kadar çok insanla internet veya farklı ortamlarda paylaşımda bulunuyorsak, bunların bizim işimize getirisi olacaktır. Bu hafta maddi konular çük daha önemli olacak. İşimizi değerlendirme ölçümüzde para en önemli kriterimiz haline geliyor.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Finansal anlamda önemli bir haftaya adım atıyoruz. Gelirimizi yükseltecek işlere daha çok ağırlık vereceğiz. Sosyal çevremizle bağlantılarımız ek kazançlar anlamında fırsat getiricidir. Serbest iş yapanlar açısından bu hafta daha olumlu. Maaşlı çalışanlar pek tatmin olmayabilir. Dolunay 12 Temmuz tarihinde oluşacak. Mali konularda ciddi anlamda düşüneceğiz. Ödemeler biraz sıkıştırabilir. Ailemizin ihtiyaçları önceliğimiz olacaktır. Merkür-Yengeç burcunda seyrine başladığında parasal konularda hem hızlı bir şekilde çareler arayacağız hem de çok duyarlı olacağız. Biraz parasız kalsak duygusallaşacağız.


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: 8 Temmuz tarihindeki görününüm değer ölçülerimize göre ilişkimizi verimli hale getirme arzumuzu işaret ediyor. Ancak bizim düşüncelerimiz ön planda olacağından karşı taraf bunu kabul eder mi diye düşünmemiz lazım. Nitekim 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, partnerimizle aramızdaki düşünce ve duygu farklılığının sorun çıkartabileceğini gösteriyor.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: İş konularında bu hafta zorlayabilecek görünümler var. Duyarlılığınız, değer ölçüleriniz ve sizin işinizi ele alış biçiminiz başkaları tarafından hoş görülmez. Atak olmanız gerekirken, duyarlı düşünürseniz hem geri kalabilirsiniz hem de çok verimli işler çıkartamazsınız. Sizi böylesine yormakta olan özel konuları işinize taşımayınız.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Maddi konularda 8 Temmuz tarihindeki görünüm kendinizi güvene alma, buna göre düzenlemelerde bulunma yönünde önem taşıyor. Desteklenmek ihtiyacımız yoğun. Tek başımıza bütçenin düzenlenmesi veya sıkıntıların üstesinden gelmek kolay değil. Hafta boyunca parasal harcamalarda ölçüyü kaçırmamak lazım.


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: 7 Temmuz tarihi aktif bir gün. Kafamıza göre hareket edebileceğiz. Değişiklik hoşumuza gidecek. Dostlarla birlikte olmak, yazışmak, söyleşmek, sohbet etmek, dışarı çıkmak bütün bunlar güzel bir günü işaret ediyor. Eğer ilişkimizde problemler varsa kendi içimizde gözlemde bulunmalı, ancak çok da duyarlı düşünülmemeli. Herkesin kişiliği farklı ve kimsenin kimseyi değiştirmesi kolay değildir. 13 Temmuz tarihi gayet olumlu. Hem sosyal ilişkilerimiz hem de biraz önce sözünü ettiğim kişisel farklılıkları kabullenmemiz kolay olacak. Yeni bir arkadaşlık, kısa süreli bir yakınlaşma bu tarihte gerçekleşir.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: Yeni işler, farklı uğraşılar, sosyal faaliyetlerin getireceği artılar hafta başında etkili. Ancak bunlar ilerisi adına bizi tatmin edici olmaz. Birileriyle konuşuruz, bir takım projelerden, işlerden söz ederiz. Bunlar şimdilik lafta kalabilir. 8 Temmuz tarihinde sert bir görünüm var. Dışa karşı güçlü gibi duruyoruz ancak kendimizi pek güvende hissetmeyiz. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, iş konularında hem çok duyarlı hem de üzerimizdeki baskının yüksek olduğunu işaret ediyor. Çalışma hayatımız bizi tatmin edici gelmeyebilir. İş sorunları olan Aslanların duygusallığı bir yana bırakıp ciddi anlamda düşünmelerinde yarar var.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası:13 Temmuz tarihinde kazanç evimizin yöneticisi Merkür-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Mali konularda mantıklı, çözümcü düşünmemiz gerekiyor. Kendimizi geriye çekerek veya aşırı duyarlı düşünerek sorunları çözemeyiz. Hesap yapmalı, incelemede bulunmalı ve mali konularda aklımız başımızda hareket etmeliyiz.


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, bir Başak için zorlayıcı olmaz. Aşkta kriterlerini zaten bildiği için ona göre belli bir sınır, kural, sorumluluk ve disiplin altında ilişkisini ele alacaktır. Ancak burada duyguların kısıtlanması söz konusudur. Ayarı ve dengeyi iyi bilmek lazım. Hem duygularımızı ifade edebilmeliyiz hem de aşkı ele alırken biraz daha yumuşak düşünmeyi bilmeliyiz.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: Ortaklaşa yapılan işlerde tarafların hem birbirinin hakkını gözetmeleri hem de açık ve dürüst bir şekilde davranmaları gerekiyor. Çalışanlar açısından baktığımızda 8 Temmuz tarihinde işimizde sağlamlık ve güvence olgularını baş planda tutacağız. Merkür 13 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda seyrine başlıyor. hedeflerimizin üzerine akıllıca, iletişi güçlü tutarak gitmek lazım. Eski iş çevremizdeki arkadaşlarımızla bir araya gelebiliriz. Duyarlıyız ancak ne yapmamız gerektiğini de bileceğiz. 13 Temmuz tarihinde, iş ilişkilerine dikkat edelim. İki yönlü davranan insanlar, iki ayrı proje üzerinde çalışmak sıkıcı gelebilir.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Hem başkalarıyla uyum içinde hem de hesabımızı bilerek maddi konularda hareket etmek faydalıdır. Finansal dalgalanmalar hafta başında yine etkili olabilir. Alacağımız vereceğimiz derken elimize pek bir şey kalmaz. Hafta sonunda harcamalar biraz artabilir. İhtiyaçlar için belli bir bütçe yapmak yararlıdır.


    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞİKİLER

    7-13 Temmuz haftası: Popülerliğimiz yükselişte. Hem karşı cins üzerinde zekamızla, konuşmalarımızla etki uyandıracağız hem de fiziksel anlamda çekiciyiz. Ancak partnerimiz bu halimizi biraz kıskanabilir. Onunla ilgilenmediğinizde tepki gösterebilir. Bazı çiftler bu hafta ayrı ayrı program yapabilirler. Siz dışarıda arkadaşlarınızla olursunuz, eşiniz kendi çevresiyle bir arada olabilir. Problemli ilişkilerde ise 7 Temmuz tarihi sıkıntılı geçebilir. Hafta sonunda olumlu görünümler var. 13 Temmuz tarihi bu anlamda aktif geçecektir. Eğitim, bilgilenme, yeni tanışmalar anlamında gayet olumludur.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    7-13 Temmuz haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda zorlanabiliriz. 7 ve 12 Temmuz tarihlerinde gerilim yüksek olabilir. Duyarlılık gösterdiğiniz ve sizin için son derece önemli olan noktalara başkaları pek önem vermez. Maddi konular sizi bir hayli düşündürür. Mevcut işinizde kendinizi göstermeniz, öne çıkmanız bazı sebeplerden zorlaşır. Kendinizi geri çekersiniz veya duygusal düşünürsünüz. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, bazı Teraziler için hem ailevi hem de iş konularında dengelerin zorlandığı zamandır. 13 Temmuz tarihinde Merkür-Yengeç burcunda ilerleyecek. İş hayatıyla pek örtüşmeyen bu geçişte, duyarlılık yüksek, sinirler çabuk gerilmeye müsaittir.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Mali konularda 8 Temmuz tarihinde yeni iş arayışları gündeme gelir. 13 Temmuz tarihini olumlu buluyorum. Yolculuklar, iki ayrı görüşme, ticari anlamda bağlantılar açısından etkin bir tarih. Kurulan bağlantılar umut verici gelişmeleri işaret eder.


    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: 8 Temmuz tarihinde yakınlaştırıcı, ılımlı, duyguları okşayan, kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan paylaşımların işaretçisidir. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, duyarlı ve sahiplenici yönde düşündüğünüzü gösteriyor. Siz gönlünüzün içine öyle kolay kolay kimseyi almazsınız. Sözler, tavırlar çok önemli. Bu Dolunay, duygularınızı köklendirme ve güven içinde yaşama arzunuzu işaret ediyor. Buna göre ilişkiyi değerlendirmenizde etkili olacak. Güven vermeyen veya değerlerinize saygı göstermeyen kimseyi hayatınızda tutmayacaksınız.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: İş ve eğitim hayatımıza önem verdiğimiz bir haftaya adım atıyoruz. Merkür-Yengeç burcunda 13 Temmuz tarihinde seyrine başlıyor. Bir yanıyla iletişim alanındaki faaliyetlerin göstergesi, diğer yanıyla aile işlerinin de simgesidir. Okuyup çalışabiliriz veya ailelere yönelik bir iş için kolları sıvayabiliriz. Eski işimizden haber alabiliriz. Satış pazarlama yoluyla internet üzerinden evde faaliyetlerde bulunabiliriz.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Mail konularda 13 Temmuz tarihindeki Merkür-Yengeç burcu geçişi önemlidir. İş bölümünde de izah ettiğim gibi, satış pazarlama, iletişim, yemek sektörü, çocuk bakımı, iç turizm, psikoloji, ev, aileye dönük hizmetlerden gelir elde edebiliriz. Ders verebiliriz. Ancak bütün bunlar çok da getirisi olan işler değil. Ek iş olarak düşündüğümüz alanlardır. Dış yardımlar pek etkili gözükmüyor.


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: İlişkiler açısından haftayı gayet olumlu buluyorum. Hem birlikte fikirlerimizi paylaşırız hem de değişik bir şeyler yapabiliriz. Cinsellik genel olarak ılımlı duygular ve tenlerin şefkatle birbirine değmesi gibidir. Ancak fanteziler de bir hayli yoğundur. 13 Temmuz tarihinde ilişkide uyum kadar hedeflerin de ortak bir şekilde konuşulması için enerjiler gayet uygun. Birlikte olmanın önemi, anlaşmanın güzelliği bu tarihte çok kıymetli. Konuşun ve birbirinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Çelişkili davranırsanız, karşı taraf da aynı şekilde tavır alır.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: İş bağlantıları anlamında haftanın girişindeki enerjiler gayet olumlu. 13 Temmuz tarihinde kariyer hayatımızı ilgilendiren konularda hassas düşünebiliriz. Maddi hesaplarımızı aynı kısır döngü içinde değerlendirmek istemiyoruz. Çünkü bu, rutin bir hayat geçirmeye neden olduğu için, bizim daha fazlasına ihtiyacımız var. 13 Temmuz tarihinde farklı işlere, iletişimle alakalı paylaşımlara yöneleceğiz. Ortaklaşa çalışmalarda bulunacağız. Bir projemizi ilgili kişilere gösterebiliriz.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Mali konularda zorlayan durumlar var. Özellikle kredi borcu olanlar biraz sıkışabilirler. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, böyle bir durumun göstergesidir. Hem fazlasıyla duyarlıyız hem de belli bir parayla idare etmenin huzurumuzu kaçırdığını düşüneceğiz. Bu bizi keyifsizleştirebilir. Merkür-Yengeç burcu seyri 13 Temmuz tarihinde devreye giriyor. Ailemiz, biz destek veren kardeşlerimiz veya eşimiz sıkışık olduğumuz konularda destek verebilirler. Biz ailemize bakan bir kişiysek her tarafa yetişmek zorunda kalmak zihnimizi yorabilir.


    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: 7 Temmuz tarihinde partnerimizin kendi sınırlarını güçlü bir şekilde çizmesi, bizim için beklenmedik bir durum olabilir. Buna tepki gösteririz. İlişkinin bir ortaklık olduğunu hatırlatırız. 8 Temmuz tarihinde partnerimiz kendisiyle alakalı meselelerini bizimle paylaşması gerektiğini düşüneceğiz. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, böyle davranan partnerimizle aramızdaki gerilimin işaretçisidir. 13 Temmuz tarihinde Merkür-Yengeç burcunda ilerleyecek. İletişime açık ancak kendi değerlerini önde tutmak isteyen partnerimizle zaman zaman ters düşebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: Çalışmahayatımızda hem iletişimi önde tutup, etrafımızdaki insanlarla bağlantılar kurmalıyız hem de yenilikler düşünmeliyiz. 13 Temmuz tarihinde hangi yana dağılacağımızı bilemeyiz. Bir yandan insanlarla paylaşımda bulunmak diğer yandan sadece başkalarını memnun etme çabası bizi yorabilir.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Şu andaki maddi koşullarımız bizi duyarlı yapıyor. Borçlarımız varsa, bunlardan bir an önce kurtulmamız gerekiyor. Bu hafta paramızı idareli kullanmak durumundayız.7-13 Temmuz haftası: Çalışma hayatımızda hem iletişimi önde tutup, etrafımızdaki insanlarla bağlantılar kurmalıyız hem de yenilikler düşünmeliyiz. 13 Temmuz tarihinde hangi yana dağılacağımızı bilemeyiz. Bir yandan insanlarla paylaşımda bulunmak diğer yandan sadece başkalarını memnun etme çabası bizi yorabilir.


    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: 7 Temmuz tarihi kendimizi güçlü bir şekilde ifada etmemizi, neşeli ve canlı bağlantılar kurabilmemizi sağlayacak. Yakın çevremizdeki kişilerle, partnerimizle farklı ve güzel anlar yaşayabiliriz. 13 Temmuz tarihindeki enerjiler de gayet olumludur. Kısmetimiz açıldı desek yeridir. Kafamıza yatan, esprili ve zeki konuşan, fiziki anlamda çekici biriyle tanışabiliriz. Sevgilimizle aramızda güzel paylaşımlar olur. Tatil için en olumlu tarih budur.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: Sağlığımızı, fiziksel ve bedensel anlamda düşündüğümüz bir hafta olacak. Tatil için planlarımızı yapalım. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay zaten bunun gerekli olduğunu işaret ediyor. Çünkü yorgunuz ve kafamız bir hayli dolu. Hani ciddi anlamda bir şey düşünecek halde değiliz.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Maddi konularda sağlık harcamaları veya dinlenmek amaçlı tatile gitmek gibi seçeneklere yer vereceğimiz bir hafta olacak. Ailemizle bir araya gelmek, dinlenmek, tazelenmek için kendimize önem verelim. Bu anlamda yapılan harcamaların geri dönüşü faydalıdır. Zihnimiz için de mutlaka gereklidir.


    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    7-13 Temmuz haftası: Olumlu bir haftaya adım atıyoruz. Tam da istediğimiz gibi kendimizi hem güçlü duygularla ortaya koyacağız hem de ilişkimizde birlik ve bütünlüğü sağlayacağız. Dolunay 12 Temmuz tarihinde oluşacak. Ciddi bir duyarlılık içinde olacağız. Fakat bu kendimizi sağlama alma arzumuzun işaretçisi. Temeli güçlü olan bir aile ve duyarlı bir eş özlemi bir hayli yoğun olacak. Zorlayıcı değil, bilakis bir Balık için duygularını yerli yerine oturtma, ne istediğini saptama yönünde faydalıdır. Merkür 13 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Duyarlı şekilde konuşacağız. Ancak gerektiği zaman ve yerde bunu yaparsak, söylediklerimiz ciddiye alınır. Yoksa ajitasyon yapıyor diyerek kaile almazlar.

    İŞ VE KARİYER

    7-13 Temmuz haftası: Haftanın iş anlamında da olumlu görüyorum. Ne istediğimizi bilerek özellikle parasal konularda getirici işlere yöneleceğiz. Çocuk bakımı, ailelere yönelik işler, sezgisel yetenekler, ev, emlak, satış gibi konular ilgimizi çekebilir.

    PARA

    7-13 Temmuz haftası: Bu hafta mali konularda 7 ve 13 Temmuz tarihleri dikkatli olmamızı gerektiriyor. Eğer iki yere kira ödüyor veya iki ayrı eve bakıyorsak, ailemize destek oluyorsak zorlanabiliriz. Ev veya ofis için kredi çekmişsek, bunları da oturup bir dengeye getirmemiz gerekecek.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler