KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş-Yengeç burcu geçişinin etkileri

      Güneş-Yengeç burcu geçişinin burçlar üzerindeki yansımaları

    21 Haziran 2014

    KOÇ

    Sevgili Koçlar

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımız, ailevi yaşantımız, yuvamızı ilgilendiren her konuda güvence, teminat olgularını bilhassa önemseyeceğiz. Bir yuvamız olsun, çocuklarımızla mutlu bir hayat sürelim, huzur bulalım isteyeceğiz. Bu dönemde bir girişimde bulunurken, yeni biriyle tanışırken, eskiyle alakalı meseleleri gözden geçirirken hassaslaşırız. Önyargılı düşünebiliriz ve güvenliğimize önem veririz. Eğitim, sanat, yaşadığınız ülke, nefes aldığınız mahalle tümüyle kıymetlidir. Derdimizi pek anlatmayız. Sorarlar, çekiniriz dile getirmeyiz. Özellikle ailemiz söz konusuysa ser verip sır vermeyiz. Geçmişte yaşadığımız üzerimizde iz bırakan olayları düşünürüz. Bu olayları bilmek, nedenlerini öğrenmek isteriz. Ancak bunu yaparken önyargılı olmamakta, iyice anlayıp dinlemekte yarar var. Ev içindeki ilişkileri güçlü tutmak, sizden farklı görüşlere sahip olsalar da, birlikte yaşadığınız insanları koruyup, kollamaya çalışmaktır.

    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    BOĞA

    Sevgili Boğalar

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş süresince maddi ve manevi anlamda güven içinde yaşama olgusu gayet önemlidir. Değer verdiğiniz her ne varsa onu korumak, kollamak istersiniz. Yarar-Zarar hesabı yaparsınız. Yarınlarınızı garanti altına almanın önemi üzerinde daha fazla durursunuz. Aileniz, yuvanız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle alakalı konular da gündeminizde yer alır. Giderlerinizi kontrol altında tutarak, bütçeniz çerçevesinde düşünürsünüz. Kendi çevreniz, alanınız içinde, güven duyduğunuz insanlarla temasta kalmayı, bazen sadece kendi başınıza olmayı da tercih edebilirsiniz. Mahalleniz, eski dostlarınız, geçmiş anılar, aile sıcaklığı, çocuklar, huzur duygusu ve sevdiğiniz her şeyin üzerine titrediğiniz bir süreçtir.
    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    İKİZLER

    Sevgili İkizler

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş süresince, güven içinde yaşamak, paramızı geleceğimizi düşünerek değerlendirmek, (tutumluluk), gereksiz alışverişlerden kaçınmak ve bütçeniz çerçevesinde hareket etmek dönemin önemli etkileri arasında yer alır. Amacınız güvence olduğundan bunu iki alanda daha fazla gösterebilirsiniz. Birincisi işinizde güçlenmek ve gelirinizi yükseltmek ikincisi ise, kazanımlarınızı doğru yer ve doğru alanlardan değerlendirmektir. Böylece kimseye muhtaç olmadan ilerlemek istersiniz. Mutluluk ve huzur bulabilmenin finansal açıdan güçlü olmakla eş değer olduğu düşünülen bu süreçte yakınlarınızla ilgili mali ve manevi anlamdaki konular üzerinde de durabilirsiniz.

    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, yeni bir yaş, yeni bir sayfa anlamındadır. Enerjinizin yükseldiği, değer verdiğiniz her şeyin kıymetinin yükseldiği zamandır. Kişisel meseleler, ailevi konular, mevcut işler, problemler üzerine odaklanmak, karar veremediğiniz konuları tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Pek kimseye belli etmeseniz de çoğu zaman duyarlı, hassassınızdır. Bir yıl sonra aynı noktaya gelen Güneş size hem aradığınız huzur ve mutluluğu hem de arzuladığınız adımları atmanızda sıcaklık, ışık ve destektir. Saygınlığınızın arttığı bu dönemde öncelikle yaşamınız adına en önemli olgunun ne olduğunu saptamaya ve onun peşinden gitmeye hazır olunuz. Kabuğunuzdan çıkarak etrafınızdaki dünyaya ben buradayım ve tüm amaçlarımı gerçekleştirmek üzere harekete geçiyorum, önümdeki engeller, hüzünler ve ayrılıkları geçmişte bırakarak kendime yeni bir sayfa açıyorum diyebilmelisiniz.
    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Sizler de iç dünyanıza şöyle bir çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hatta elinizden geldiğince sakinlik, iç huzuru ve iç sesinizle temas etmeye çalışırsınız. Bazen kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Nasıl her gece Güneş olanca haşmetine rağmen yeni bir günde bizleri aydınlatmak için geriye çekiliyorsa, sizler de Güneşin çocukları olarak şimdi kendinizi yeni umutlarla ve yeni hedeflerle dünyaya gösterebilmek adına içsel arınmaya, bilinçli istekleriniz için hedef belirlemeye çalışacaksınız. Bu süreç toparlanmak adına son derece önemli, son derece verimli geçebilir. Sadece tek farkı çevrenizdeki kişilerin sizin içinize kapandığınızı düşünmeleridir. Oysaki ruhsal yönden toparlamak, yaşamınızı gözden geçirmek kendiniz için neyin gerekli olduğunu tespit edebilmeniz açısından gayet faydalıdır.
    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda seyredecek. Bu zaman dilimi, Kuzey Yarım Kürenin aydınlık ve sıcaklığa kavuşmasının işaretçisi ve bir mevsimsel döngüdür. Sosyal yaşantınızda, yaptığınız işlerde, girişimlerde tek bir olgu kıymetlidir. Güvence. Bunu sağlamaya, garanti altında yaşamaya daha fazla önem verirsiniz. Güneş yengeç burcunda ilerlediği süre içinde sizler, ihtiyaçlarınızın neler olduğunu tespit etme gereği duyarsınız. Huzur istersiniz. Geçmişi anarsınız ve bugünle karşılaştırırsınız. Eski dostları, aşina ortamlar, eskiden beri tanıdığınız insanlar kısaca kendinizi güvende hissettiğiniz alanlara çekilirsiniz. Sevdiklerinizin üzerine titrersiniz. Yaşadığınız toplumu, ülkeyi, hayatı, kıymetlerinizi tekrar bugünkü bakış açınızla ele alırsınız.
    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş süresince, mesleki ve toplumsal anlamda güvence olgusu bir hayli kıymetlenir. Değerlerinizi bilhassa önemseyip, dış etkenlere karşı korumaya çalışırsınız. Aileniz, işiniz, yaşadığınız ülke, görevleriniz, sorumluluklarınız üzerine düşünürsünüz. Kendinizi güvende hissediyor musunuz, neler sizi kaygılandırmakta veya hassaslaşmanıza sebep olmakta? Bunları da gözden geçirirsiniz. Sizin isteğiniz, şu andaki şartlarınızı iyileştirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Bu süreçte, ailenizle, eski dostlarınızla daha sık bir araya gelirsiniz. Onlarla yakından ilgilenirsiniz. Eskiyi özlersiniz, her defasında anarsınız. Hayatınızı yakından ilgilendiren iş veya özel meseleler üzerinde kendi içinizde bir analizde bulunsunuz. Riskten uzak durmaya çalışırsınız.
    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    AKREP

    Sevgili Akrepler

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ister yeni bir şeyler yapmak isteyin veya ister mevcut durumunuzu korumaktan yana olun, fark etmez. Bu dönemde güven olgusu sizin için bir hayli önemlidir. Geçmişten bu yana yaşanılanları, size kattığı değerleri, tecrübelerinizi, inandıklarınızı, sahip olduklarınızı tümüyle kıymetli bulursunuz. Acı tecrübeler, ailevi veya özel anlamda yaşanmış olabilir. Bunların size kattığı değerlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha fark edebilirsiniz. Yaşadığınız ülke, hedefleriniz, amacınız, yarınlarınızın garanti altına alınması bu bir aylık süreçte ön plandadır. Mesleki konular üzerinde durulacak bu dönemde, kimileri farklı bir yere taşınabilir, bir müddetliğine gidebilir, ekmeğini kazanabilir. Master yapmak, yüksek okul tercihinde bulunmak gibi konular gündeme gelebilir. Uzaklarda bulunan akrabalar ziyaret edilir, eski dostlarla bağlantıya geçilir. Tatile çıkılabilir.

    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    YAY

    Sevgili Yaylar

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. İlişkilerde en fazla önemsenen olgu, güvencedir. Eşiniz, iş ortağınız veya ailenizle olan maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlarda bu olgunun bilhassa ön planda olduğu süreçtir. Yatırımlar geleceğe dönük düşünülerek yapılır. Ev sahibi olmak, bir yuva kurmak veya aileye destek olmak gibi meseleler gündeme gelir. Eğer sıkıntılı bir süreçten geçiyorsanız, bunu aşabilmenin yolları üzerinde durulur. Borçlarınız varsa, bunlardan bir an önce kurtulmak arzusu çok daha fazla etkilidir. Bu amaçla çalışılır, çabalanır. Yurtdışına veya başka bir şehre bir müddetliğine gidilip çalışabilir, lisan öğrenebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Master programı, seminerler, tecrübenizi geliştirmek gibi girişimlerin özünde yatan en önemli olgu, güven içinde yaşamak amaçlı olabilir. Aynı şekilde eşiniz veya partnerinizin de hayatında böyle gelişmeler yaşanabilir.

    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar
    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkilerde üzerinde durulan en önemli husus, güvenmek, huzur bulmak, yuva kurmak, devam eden ilişkinizi güçlendirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Problemli bir ilişkiniz varsa, partnerinizle durumunuzu bir daha gözden geçirmeniz yararlıdır. Yeni bir ilişkiye adım atanlar, sevgilinizi iyi tanıyınız. Onun ailesi ve geçmiş ilişkileri hakkında bilgi sahibi olunuz. Evlenenler, maddi ve manevi anlamda birbirinize destek olunuz. Bekar Oğlaklar, eş seçiminde, ilişkilerde öncelikle güven, sevgi, saygı olgularını ön planda tutunuz. Bu süreçte, enerjiniz bir miktar düşebilir. Duygu dünyanızda kırılganlık, hassasiyet yükselebilir. Eskiyi daha fazla anabilirsiniz. Yeniye temkinli yaklaşırsınız. Bunlar doğaldır. Asıl önemli olan, sizin kendinizle duyduğunuz güvendir.
    Karşıt burçta ilerleyen Güneş süresince hayatı, ilişkileri, geçmişi, ailenizi, yuvanızı, çocukluğunuzu farklı bir açıdan ele alabilecek, belki de bir çok sorunun cevabına kendi içinizde ulaştığını fark edeceksiniz. Kimlere güvenmeli, kimlere inanmalı, ilişki nasıl olmalı, kimler dost veya düşman bunları da gözden geçirmiş olacaksınız.

    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    KOVA

    Sevgili Kovalar
    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek ve biraz yavaşlayacağız. Özellikle iş hayatımız, ailemiz, hassasiyet gerektiren konular olduğunda durup bakacağız. Ne kadar güvende olup olmadığımız üzerinde duracağız. Ailemiz, yuvamız, çocuklarımız, sağlığımız önemli hale gelecek. Bazen şüpheleneceğiz etrafımızdaki olaylardan. Bazen inanmak isteyeceğiz birilerine. Şefkat duygumuz, yardımseverlik yönlerimiz açığa çıkacak. Çalışma hayatımızla ilgili bir sorun varsa, ön yargılı davranmayacağız. Anlayacağız, dinleyeceğiz. Psikolojik açıdan desteklenmeye veya bizim birilerini desteklememize gerek olabilir. Derdimizi anlatmak istemeyeceğiz. Çünkü güçsüz görünmekten hoşlanmayacağız. Güvendiğimiz, sevdiğimiz insanlarla olmaya gayret edeceğiz. Sosyal güvenceniz üzerinde bilhassa duracağız. İlişkilerde de güven, sadakat, sevgi, saygı olguları üzerinde bilhassa duracağız. Bu dönemde genetik anlamda sağlık kontrolleri yaptırmak, bağımlılıklarınızı gözden geçirmek, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız tıbbı kontrollerden geçmek, rutin şikayetlerinizi önemsemek yararlıdır. İşinizde hassasiyet öne çıkabilir.

    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    BALIK

    Sevgili Balıklar

    21 Haziran saat 13:51-23 Temmuz saat 00:41 tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda geleceğimizi düşünerek kararlar vermeli. Karşımıza çıkan kişinin ailesine, değerlerine, bize ve bizim ailemize vereceği önemi gözetmeli. Eğer çocuklarımızla ilgili bir mesele varsa, bunları da güzelce konuşmalı. İlişkimizde sorunlar varsa, bilinçli bir şekilde gözden geçirmeli. Kendimizi güvende hissetmediğimiz, soru işareti taşıyan meseleler ele alınmalı. Güvenliğimiz kıymetli. Köklü ve sağlam olanı tercih etmeliyiz. Sizi tedirgin eden ve geleceği olmayan, yoran kişileri değil, el üstünde tutan, dürüst davranan, koruyucu kişileri tercih ediniz. Bu geçişte karşınıza biri çıkabilir ancak bu eskiden tanıdığınız biri de olabilir. Ayrıldığınız sevgili geri dönüş sinyali verebilir. Siz de aynı şekilde eskiyi özleyip, bir adım atabilirsiniz. Ancak lütfen iyi düşünün. Bir bakarsınız geçmiş bildiğiniz yerde durmakta ve boynunu bükerek dön demektedir ama gelecek ise tam önünüzde size gülümsemekte hadi gel diyerek çağırmaktadır. Burada vereceğiniz karar, eskinin deneyimlerini ve yaşanılanlarını unutmadan yeniye yer açmak ve edindiğiniz tecrübelerin ışığında yol almaktır.

    Güneş-Yengeç burcu geçişinin arzu ettiğiniz güvenceye kavuşmanızda vesile olması dileğimle.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler