KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs-Jüpiter Olumlu Görünümü

    Gökyüzü hareketleri hatayımızı etkiliyor!

    18 Nisan Saat 04:19 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü

    "Yaradılanı sevmek, Yaradandan ötürü" diyor ,Yunusum... Bu öyle söz ile söylenen değil, öz ile benimsenen bir yoldur, terbiyedir... Bu kemale ermek kolay değildir. İnsanız ya, biri gelir canımızı yakar, kötü niyetle yaklaşır, kin kusar, zehreder hayatı insana... Hadi bakalım, sev sevebilirsen böyle birini. Demek ki tek başına değil, toplumca öğrenmeliyiz bu dersi. Görünen o ki, bu görünüm bir fırsat sunuyor bize öğrenelim diye sevgiyi...

    Saat 12:26 Venüs-Pluto olumlu görünümü, iyi niyetliliğin sınırı nereye kadar olmalı, sevmek, dostluk, anlayış, ılımlılık gibi ulvi duyguların hayatımızdaki yerini derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Kemale erip, Yunusumun yolunda ilerler miyiz, onu bilemem ama şu bir gerçek ki eskiden anlatılan günümüz dünyasında unutulmaya yüz tutmuş bu değerleri yeniden tahsis edebilmek için hep birlikte gayret göstermemiz gerekiyor. İnsanları dışlamayacağız, ötekileştirmeyeceğiz, birbirimize can olmanın yollarını arayacağız. Bunu da hep birlikte yapabilmemiz için ikinci bir fırsat önümüzde duruyor.

    Ve saat 19:39 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı da bunu gösteriyor. Bize gelişimin, büyümenin ve ilerlemenin yolunun çatışmayla, bencillikle, kavgayla sağlanamayacağını söylüyor. Gelişimin ibresi uzlaşıyı işaret ederken eğer buna herkes gönüllü olmazsa, bencil davranmaya devam ederse, yaradılanı sevgiyle kucaklamak bir yana, sevecek birilerini bulman zor olur diyerek ikaz ediyor.

    Genel bir paragraf olarak yukarıda izah ettiğim bu görünümlerin burçlara olan yansımalarını aşağıdaki linkimiz aracılığıyla okuyabilirsiniz.

    Hayırlı bir gün olsun hepimiz için. Gönülden sevgilerimle,

    Günlük burç yorumlarını okumak için tıklayın

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler