KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tam Ay Tutulması Terazi Burcunda

    Tutulma tüm dengeleri değiştirecek!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar Salı günümüz Terazi burcunda gerçekleşecek Tam Ay Tutulması etkileri altında başlıyor. Yansımalarını tam olarak kavramak için, gün boyu etkili olacak tüm görünümlerle birlikte değerlendirmek gerekiyor. Şimdi birlikte bunları gözden geçirelim ve Tutulmanın ana özünü anlamaya çalışalım.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu bu tutulmanın gerek çevre ilişkilerinde ve gerekse çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde zihnimizin hızlı çalışacağını, çözüm bulmaktan yana olacağımızı, yenilikleri uygulama hevesliliğimizin güçlü olduğunu gösteriyor. Şu sıralarda bir belirsizlik yaşıyorsanız, tarafsız bir bakış açısıyla sektörün ve şartların farkında olmamız gerekiyor. Ayrıca özel hayatımız, evimiz ve ailemizle ilgili konularda da benim düşüncelerim doğru demek yerine, başkalarının da görüşlerini dinlememizde yarar var.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, iş hayatımızı ilgilendiren konularda stratejik düşünmenin önemini vurguluyor. Sorumluluklarımızın farkında olmamız ve disiplinli bir şekilde çalışmamız gerekebilir. Eğer bir yenilik düşünüyorsak, şu andaki mevcut şartlara bir bakalım. Her durumu sert, taviz vermez veya sanki üzerimizde baskı uyguluyorlarmış gibi ele almayalım.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, ilişkinizin niteliğine göre tabii ki anlam kazanacaktır. İlişkisinde problem yaşayan Koçların partnere karşı biraz daha nazik davranmalarında, dengeyi korumak adına hareket etmelerinde yarar var. Böylece gerginlik yaşanmaz. Burada görüyoruz ki, yükseleni ve ana burcu Koç olanlar biraz daha kendilerine dönük düşünüyor ve hakimiyeti elde tutmaya çalışıyorlar. Ancak bunun dozunu bilmek gerekiyor. İlişkisi olmayanlar açısından bu Tutulma anlayışlı, nazik, adil düşünen bir eşe ihtiyacımızı işaret ediyor. Evet özgürlükten yanayız fakat yeri geldiğinde böyle anlayışlı, kibar biriyle beraberliğe evet diyebiliriz. Yeter ki, düşünceleri bize uygun olsun. Ayrılmaya karar vermiş Koçlar açısından bu Tutulma, biraz daha düşünmemiz gerektiğini işaret ederken, partnerin de durumları ödün vermeden gözden geçirdiğini gösteriyor. Ekim ayındaki diğer tutulmaya kadar ben derim ki, ister yeni-bitmiş-başlayacak bir ilişki olsun lütfen her şeyi gerçekçi ve tarafsız bir bakış açısıyla ele alınız.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar Salı günümüz önemli bir oluşumun etkisi altında başlıyor. Terazi burcunda saat 10:42 de oluşacak Tam Ay Tutulmasını, gün boyu etkili olan diğer görünümleriyle birlikte ele almamız doğru olacaktır. Böylece neyi işaret ettiğini daha iyi kavrayabiliriz.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu, parasal ve aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde şöyle geriye çekilip düşündüğümüzü, parlak fikirler ve yaratıcı tarzda çözümler bulmaya çalıştığımızı gösteriyor. Çünkü fiziksel ve ruhsal anlamda beklenmedik durumlar yaşanması halinde kendimizi garanti altına almaktan yanayız. Gördük ki, piyasanın durumu veya bir takım nedenler, bazen hayatımızda beklenmedik inişlere neden oluyor. Biz de doğal olarak yedek bir planlamamız olsun istiyoruz. Çocukları olan veya çocuk sahibi olmayı düşünenler de aynı şekilde durumlarını gözden geçireceklerdir. Ancak benim bir tavsiyem var. Lütfen gerilimli davranmayınız. Her şeye sürekli bir kulp takmayınız.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünümü, bilgi ve deneyimlerinizi güç sahibi olmak, farklı bir şeyler yapmak, kendinizi geliştirmek ve kontrolü elinizde tutmak yönünde kullanma arzunuzu işaret ediyor. Bu yüzden de her durumun ardındaki gerçekleri öğrenmeye, bilmeye açlık duyuyorsunuz. Bildiğinizde, öğrendiğinizde rahat ediyorsunuz. Tam tersi durumda huzursuz olmaktasınız. Bu tutulma, derinlikli düşünmenin önemini vurgularken, öfkenizi içinize atmaya neden olabilir.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, çalışma hayatınız, iş ilişkilerimiz, eğitim ve bilgilenme yönündeki kişisel gelişimimiz yönünde etkili olup, şu andaki mevcut sorunları aşabilmek arzumuzu işaret ediyor. Dengeli davranmaya, şartlara göre hareket etmeye, tarafsız düşünmeye çalışıyoruz. Ancak kontrolümüz dışındaki gelişmeler, bencillikler gerginleşmemize neden oluyor. Bu yüzden de canımız sıkılıyor. İstiyoruz ki, insanlar da biraz nazik ve ölçülü davransınlar ve üzerimize gelmesinler. Fakat bu çoğu zaman mümkün olmuyor. Bazen alttan alıyoruz ancak ruhumuz tatmin olmuyor. Kimi zaman da her şey yolunda gidiyor ancak en ufak bir şeyi dert ediyoruz, endişeleniyoruz, gerginleşiyoruz. Bu tutulma, kararsızlığa, sürekli dengeyi bulmaya çalışma ve hassasiyete yol açsa da, özünde işbirliğine yatkınlık, anlaşmaya gönüllülük hali daha yüksektir. Yeter ki, meseleleri her yönüyle ele alalım, yeri geldiğinde diplomatik davranmayı bilelim.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler yeni gün, saat 10:42 de Terazi-Koç burç aksı üzerinde gerçekleşecek Ay Tutulmasının etkisi altında başlıyor. Bu tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzü görünümlerini hesaba katmadan, etkisini tam olarak anlamamız mümkün değildir. Şimdi bunlara birlikte bakalım.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu bu tutulmanın zihnimizi aydınlatması, aydınlık dolu fikirlerimizle hedefimize varma arzumuzu büyüttüğünü gösteriyor. Evet siz, hızlı düşünüyor, çabucak öğreniyor ve kendinizi farklı bir şekilde ifade edebilecek hale geliyorsunuz. Yazarak, konuşarak, bizzat insanlarla bir araya gelerek toplumsal konularda ilerici görüşlerinizle ilgi uyandırabilirsiniz.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, düşüncelerinizi hem toplumsal anlamda ileri sürerken, diğer yandan mali konularda da çıkarlarınızı gözetmek durumundasınız. Artık başkalarının desteğiyle değil, bizzat kendi ayaklarınızın üzerinde durarak ilerlemekten yanasınız. Bu Tutulma, stratejinizi iyi yapmanız ve derinlikli düşünmeniz halinde hangi işin, hangi alanın size daha fazla yarar sağlayacağını tespit etmenizde yardımcı olacaktır.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, maddi konularda rahatlamak ve gelişigüzel ilişkiler yerine, doğru bir tercihte bulunmak yönünde önem taşıyor. Ilımlı düşündüğünüzde, meseleleri her yönüyle görebilmeniz mümkün olacak. Bu tutulma, güzelleştirme, sanat, hukuk, moda gibi alanlarda söz sahibi olma, çocuğunuz veya çocuk sahibi olma gibi konular üzerinde düşünme yönünde de önem taşıyor. Acele etmeden planlarınızı gözden geçiriniz. Toplum içinde başkalarıyla tartışmak, çatışmak, sadece benim dediğim doğru demekten kaçınınız. Adil, işbirliğine açık, kararlı ve tutarlı bir şekilde davranınız. Bu sizin dengeyi koruyabilmeniz, ortak çalışmalarda bulunmanız yönünde yardımcı olacaktır.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler Salı günümüz saat 10:42 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkisi altında başlıyor. Tutulmayı, gün içindeki diğer görünümleri de göz önüne alarak değerlendirdiğimizde onun özündeki anlamı ve etkisini daha iyi hissedebiliriz.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu, bu tutulmanın bazı durumlarda gerginliğe yol açabilecek etkisini gösterse de, iş konularında ve iletişimin etkili olduğu her alanda fikirlerimizi cesaretle öne sürme isteğimizi de işaret ediyor. Demek ki, yeniliklere açık ve tarafsız bir şekilde düşünmemiz ve konuşmamız lazım. Sinirli, gergin tarzda bir iletişimde bulunursak, bu beklenmedik çıkışlara neden olabilir, bu da sorun yaratabilir. Buna dikkat edeceğiz.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, zaten uzun yıllardır Pluton geçişiyle yaşanan eş veya iş ortaklı baskıların işaretçisiydi. Hatta siz çoğu kere bu baskılar nedeniyle zorlandınız. İşte bu Tutulma ile bu görünüm yine belli dozda iletişimsel problemlere yol açabilir. Ne yapmalıyız? Saplantılı, takıntılı düşünen veya bir türlü keskin sözlerinden vazgeçmeyen partnerimizle aramızda sorunlara yol açabilir. Bunlar zaten bildiğimiz hallerdir. Şimdi bir daha tekrarlanıyor gibidir. Hani bir filmin tekrarı gibi. Demek ki iş hayatımız ve ilişki konularında sakin olmaya gayret edeceğiz. Jüpiter bu konuda size destek olacaktır.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, başta ailemizle ilgili konular, yerleşim yerimiz, güvenliğimiz ve iç huzurumuz anlamında bizi dengeli hareket etmeye, sabırlı olmaya çağırıyor. Görünen o ki, Yengeçler hem içeriden hem dışarıdan gelen zorlamalarla karşı karşıyalar. Huzur, uyum, uzlaşı adına mecburen toleranslı davranmak, sabırlı olmak durumundalar. Sussanız olmuyor, konuşsanız olmuyor. Biliyorum. Çok haklısınız. Yoruluyorsunuz. Fakat durum gösteriyor ki, hem mali açıdan düşünüp işimizi riske etmeyeceğiz hem de huzursuzluk çıkmaması dengeyi sağlayacağız. Ekim ayında mesleki kariyer evinizde oluşacak Tutulmayı hesap edersek, burada yaşanan bir sorun, işimize yansıyabilir. Buna dikkat etmek durumundayız. Bu tutulmanın, dispozitör gücü Venüs-Balık burcunda olduğu için size dayanma gücü, şifa ve ılımlı düşünme yönünde yardımcı olacaktır.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar yeni bir güne, Terazi burcunda saat 10:42 de oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkisi altında uyanıyoruz. Tutulma neyi işaret ediyor ve nelere dikkat etmek gerekiyor. Bize olan yansımalarını gün boyu etkili olacak diğer görünümleri de hesaba katarak anlayabiliriz. Beraberce bütün bunlara bir bakalım.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Görüyoruz ki, bu Tutulma sizin dışa açılma, fikirlerinizi mutlaka öne sürme, hedefinize varma, mali konular üzerinde çıkış yolu bulmanızda yardımcı oluyor. Hızlılık ve aktif hareket etme yönünde sizi itekliyor. Ancak belli bir direnç var. Çünkü Mars hala geri hareketini sürdürüyor. Tam olarak işlerimizi yerli yerine koymakta zorlanıyoruz. Zaman mevhumu her şeyde önümüze çıkıyor. Ancak yılın ikinci yarısında yaşanan bu güçlükler azalmaya başlayacak ve rahatlayacaksınız. Onun içindir ki, biraz sabırlı olmanızı istiyorum.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, iş şartları veya çalışma yaşamınızla ilgili konular üzerinde istediğiniz gibi ilerleyememeye neden oluyor. Direnç bu alanda da etkili oluyor. Fikirleriniz gayet parlak, projeleriniz doğru. Fakat dış etkenler, özel durum veya şartlar gereği pek istemediğiniz bir ortamda ve durumdasınız. Çalışmıyorsanız, evde oturan bir insansanız, bu görünüm ve Tutulma iç sıkıntısı yaratabilir. Değişiklik isterken, aynı koşullar altında yaşamak rahatsız edicidir. Risk alamayız. Beklememiz gerekir.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, adil bir şekilde hareket etmenizi ve etrafınızda gelişen durumları olgunlukla karşılamanız gerektiğini vurguluyor. Şimdi biraz beklemedesiniz. Bazı kişilerle adalet, hak, hukuk veya işbirliğinde bulunmakta zorlanıyorsunuz. Ancak bunlar altından kalkamayacağınız, tümüyle ters gidecek meseleler değil. Karşınıza çıkan engelleri veya bir takım insanların anlayışsız tutumlarını dünyanın sonu gibi görmeyiniz. Ailevi konular, yolculuklar, yurtdışı-yurtiçindeki işleriniz Mayıs ayının sonu ve en geç Temmuz ayı itibariyle düzelmeye başlayacaktır. Yeni yollar, yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şimdilik sakin olalım, bildiğimiz sularda yüzelim. Daha sonra enginlere açılacağız ve canlanacağız.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar Salı gününe önemli bir oluşumun etkisi altında uyanacağız. Saat 10:42 itibariyle Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının etkilerini, size olan yansımalarını gün içindeki tüm görünümleri dahil ederek incelememiz gerekir. Böylece durumu daha net anlayabiliriz.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu iş yaptığınız kişiler, daha önce mali konularda ortaklık kurduğunuz insanlar ve kişisel ilişkilerinizin tümünün gerginleşmeden, akıllıca bir şekilde gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. Alışılmadık yöntemler, hesaplar içinde olabilirler. Türlü bahanelerle kendi çıkarlarını gözetebilirler. Biz yine de aklımız başımızda olan bitene bakacağız. Bu görünüm ayrıca, kredi-miras-ortak işler-eşinizin mali durumu-gelir-gider dengemizin de mutlaka sağlanması gerektiğini söylüyor. Öyle aklımıza eseni yapamıyoruz.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, yukarıdaki paragrafta sözü edilen mali konuların işimize ağırlık vererek, yeteneklerimizi ortaya koyarak, başarılı sonuçlar alabileceğimizi işaret ediyor. Demek ki, hesabımızı bileceğiz, kendimize güveneceğiz ve ayaklarımızın üzerinde duracağız. Kim dost, kim düşman artık fark etmemiz gerekiyor. Bunca yıl yaşananları unutmayalım. Madem muhasebe yeteneğimiz var. Doğamızda bu özellik var, olur olmaz borçlar altına girmeyelim.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, iş hayatımız ve elde ettiğimiz gelir, bütçemizin dengeli şekilde sağlanması yönünde önem taşıyor. İşbirliği yaptığımız insanlara dikkat edeceğiz. Mayıs sonuna kadar belli bir dirençle, engelle karşılaşabiliriz. Bu Mars geri hareketinin de etkisidir. Bir de Tutulmayı göz önüne alırsak, hassasiyetimiz yüksek. Kararsızlık veya tereddüt içinde olabiliriz. Biz dengesiz insanlardan, dengesiz alışverişlerden, sözleşmelerden, işlerden uzak duracağız. Hedefimize uygun şekilde olana yöneleceğiz. Bilmediğimiz insanlarla iş yapmayacağız. Hakkımız ne ise, onu alacağız. Yoksa borçlar, ortaklıklar, yanlış işler bize zaman kaybettirebilir.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler Salı günümüz saat 10:42 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Tam Ay Tutulmasının neye işaret olduğunu anlamak için gün içindeki diğer görünmeleri de göz önüne almalıyız. Beraberce gözden geçirelim.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu bu tutulmanın partneriniz, iş ortağınızla aranızdaki farklılıkları düşünce anlamında ortaya çıkarıyor. Karşı tarafın şahsına özel halleri, fikirleri, alışılmadık tavırları, taraflı bakış açısı, çabuk verdiği kararlar sizinle örtüşmediği için, ilişkide zorlanan taraf siz oluyorsunuz. Sürekli bir karşı çıkış, gerginlik bu beraberliği kimi zaman zorluyor. Evet çekim gücü aranızda yoğun. Ancak böyle bireysel hareketlere de pek tahammülünüz yok. Bazı Teraziler ise, inişli-çıkışlı bu ilişki yaşantıları, başlayıp biten beraberlikler yüzünden yorgunlar. Ancak bu Tutulma diyor ki, olan bitene iyi bakın ve gerçekçi olun. Ne çekip gitmek çözüm ne de düşünmeden etmeden ilişkiye başlamak doğru. Ayarımızı bileceğiz.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, dış dünyanın türlü etkileriyle bizi sınaması ancak bu sınama ile aslında bizlerin gücümüzü test etmesi halidir. Evet hem ilişkimiz hem ailevi konular hem de fiziksel anlamda üzerimizde bir baskı söz konusu. Bizi belli sınırlar içinde hareket etmeye, bazen bastırmaya, kontrol altında tutmaya çalışıyor. Fakat şu bir gerçek ki, hiç kimse zorluk yaşamadan kolaylığın, mutluluğun, kendinin, hayatın değerini anlamıyor. İşte bu dışarıdan gelen etkiler sayesinde ders alıyoruz, yolumuzu belirliyoruz, güçleniyoruz aslında. Onun için lütfen sakin olalım. Hiç kimsenin azmimizi, güvenimizi sarsmasına, bizi etkilemesine izin vermeyelim. Biz içimizde sağlam olacağız ki, dışarısı bizi yıkmasın olur mu canlarım.

    Saat 10:42 burcunuz üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması ve Mars geri hareketini göz önüne alırsak duyarlı olduğumuz, bir türlü dengede tutamadığımız meseleler, mevcut şartlar, sizi pasif hale getiren durumlar canınızı sıkıyordur. Bir de muhalif insanlar, sürekli kendini düşünen kişilerle uğraşmak yoruyordur. Bunların tümüne katılıyorum. Ancak şu var ki, bu tutulma sayesinde hem kendimizi hem de partnerimizi gözlemleme fırsatı buluyoruz. İş hayatımız ve hedeflerimizle ilgili gerçekçi ve sakin bir şekilde düşünebilsek, emin olunuz ki, bu Tutulma gereksiz çıkışlardan, gerginlikten, huzursuzluktan uzak tutar sizi. Mayıs sonuna doğru Mars ileri hareketiyle siz de amacınıza uygun fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sorun çıkartan meseleler varsa bunları şimdi tekrar bir gözden geçirelim ve lütfen önümüze bakalım. Aktif zamanlar geliyor. Temmuz ortası itibariyle enerjiniz yükselecek. Ödün vermeden, çekişmeden, ilişki meselelerini soğukkanlı şekilde ele almamızda yarar görüyorum.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler Salı günümüz saat 10:42 itibariyle Terazi burcunda gerçekleşecek Tam Ay Tutulmasın etkileri altında güne uyanıyoruz. Bu tutulmanın işaret ettiği konuları, gün boyu etkili olacak diğer görünümlerle birlikte ele almak gerekiyor. Şimdi beraberce bir bakalım dostlarım.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Uranüs son dört yıldır her burcun farklı alanlarda değişimlerin işaretçisi. Ancak bu değişimler Akrepleri bazen oldukça zorluyor. İşe girme, işten çıkma, iş ortamındaki belirsizlikler, çalışma şartlarının bize uymaması gibi durumlar nedeniyle zorlanıyorsunuz. Fakat bir taraftan da, yenilikçi düşünüyor, orijinal çıkış yolları araştırıyor, özgürce fikirlerinizi öne sürebileceğiniz işlere yöneliyorsunuz. İşte bu kavuşum yine böyle farklı bir şeyler yapmak isteğinizi körüklüyor. Ancak Mars geri hareketi ve tutulma bize sabırlı olmamız, iyi düşünmemiz gerektiğini söylüyor.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, sizi aslında son derece güçlendiren, ne istediğinizi, ne yönde ilerlemeniz gerektiğini, ciddiyetle düşünmenizde rehberlik ediyor. Evet zorlanmalar oluyor. Bunu inkar edemeyiz. Fakat eğer bir yeteneğiniz varsa, çalışıp çabalıyor, öğreniyor, yan gelip yatmıyorsanız o zaman sorun yok. Yaşınız ilerliyor. Artık çocuk değilsiniz. Lütfen bir daha amacınızı, hedefinizi saptamak için derinlemesine düşünün olur mu. Böylece fırsatları değerlendirirsiniz. Oturduğunuz yerde kimsenin size altın tepsiyle bir şeyler sunmasını beklemeyiniz.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, aslında Mars geri hareket dönemiyle örtüştüğü için tabii ki şöyle bir düşünürsek geçtiğimiz Aralık ayından beri hepimizi farklı alanlarda zorluyor. Ve görünen o ki, bu zorlanma Ay tutulması nedeniyle daha fazla etkiliyor. İç dünyamızda, fiziksel ve ruhsal anlamda yerli yerine dengeli bir şekilde oturtamadığımız meseleler bizi yoruyor. Birileri dost gibi görünüyor, ancak bir bakıyoruz ki değilmiş. İlişkimiz varsa, bir planlamada bulunmak, önümüzü görmek mümkün olmuyor. Bunların tümüne katılıyorum. Fakat astrolojik veriler ışığında benim tavsiyem, Temmuz sonuna kadar karşılaşacağınız engelleri kafanıza takmak yerine, yapacağınız işlere, gelişmeye, bilgilenmeye, gelişime önem vermenizdir. Tutulma, zayıf noktaları işaret eder. Bunları kuvvetli hale getirmek geçtiğimiz sürecin farkında olup, ona göre hareket etmekle mümkündür. Yoksa sürekli birileriyle çatışıp, devamlı kararsız, bir ileri bir geri yaşarsınız ki, bunun en önemli zararı sizedir. İşlemeyen ne varsa onu hayatınızdan çıkarıp atınız lütfen. Yolunuza taş koymasına izin vermeyiniz. Dengesiz işlerden ve ilişkilerden uzak durunuz.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar saat 10:42 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasını, bu tutulmayla örtüşecek diğer görünümlerle beraber ele alarak yorumlamamız gerekiyor. Böylece yansımalarını ve etkisini kavrayabiliriz. Şimdi birlikte gözden geçirelim.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerek ilişkinizde ve gerekse mesleki konular üzerinde zihninizin bir hayli hızlı çalışmasını sağlıyor. Aslında bazen, beklenmedik durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Sözgelimi bir ilişkinin ciddiyete dönüşmesi veya bir işin istediğiniz gibi gerçekleşmesi kolay olmayabilir. Bunlar Uranüsün yarattığı sürprizlerdir. Ancak siz bu enerjiyle baş edebilecek güçtesiniz. Sadece ilişkiniz diğer kişilerin yaşadıklarından farklı olduğu için dikkat çekiyor. Eğer mutluysanız sorun yok demektir. Değilseniz o zaman bu Tutulma ve bu görünümün sizi aceleci kararlar aldırması mümkün demektir. Hatta bir anda aşık olmak, bir anda evliliğe karar vermek de mümkündür. Yenilik istiyorsunuz, heyecan istiyorsunuz, rutin her şeyden uzak durmaktan yanasınız.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, sizin maddi konular üzerinde ve ardından aşk ve iş hayatınızla ilgili meselelerde derinlikli düşünmeye ve aceleyle kararlar almamaya, keskin tarzda konuşmamaya davet ediyor. Bu Yayları geriyor doğal olarak. Oysaki stratejik ve taktiksel düşünmek lazım. Tamam yenilik istiyorsanız, o zaman ona göre mücadele etmelisiniz. Kontrolsüz hareket etmemelisiniz. Bir amacınız olsun ve siz de buna göre ilerleyiniz değil mi dostlarım?

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması ve tabii ki Mars geri hareketini de hesaba kattığımızda, başkalarıyla iş veya ilişki anlamında dengeli, işbirliğine açık, ortaklaşa hareket etmek durumundayız. Özellikle maddi yönden şu andaki şartlar tek başımıza hareket etmenin önüne geçiyorsa, buna isyan etmek yerine, en azından Temmuz ortasına kadar sabırlı olmamız lazım. Sosyal yaşantımıza, günlük hayatımıza, ilişkilerimize önem verelim. Çünkü bu ilişkiler, bu işbirlikleri sayesinde asıl yapmak istediklerimizi veya istediğimiz hayatı, fırsatları bize kazandırabilir. Girişimler bu tarih itibariyle aktif şekilde ilerlemenizi sağlayacaktır. Sabırlı olunuz dostlarım.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar yeni günümüz saat 10:41 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlıyor. Yansımalarını net olarak anlamamız için, gün içindeki diğer görünümleri mutlaka gözden geçirmemiz lazım. Şimdi birlikte inceleyelim.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu bu tutulmanın etkisiyle artık iş hayatımızdan ev yaşantımıza kadar her alanda değişim arzumuzu işaret ediyor. Yorulduk, sorumluluklar zorluyor, hep aynı işler, engeller, beklemeler bizi isyana yöneltiyor. Bir evimiz olsun, bir yuva kuralım, farklı bir şeyler yapalım, rutin hayattan uzak duralım istiyoruz. Ancak kariyer hayatımızla ilgili konularda Mars geri hareketi Aralık ayından neredeyse Temmuz ortasına kadar bizi beklemeye, sabırlı olmaya çağırıyor. Belirsizlikler doğal olarak şu anki mevcut durumun devam edeceğini gösteriyor.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm ise, bir yanıyla değişim arzumuzu işaret etse de (bırak git, şöyle gönlünce yaşa) diğer yanıyla sorumlulukların hayatımızdaki önemini vurguluyor. Nereye gidiyorsun, ne yapacaksın, mali anlamda durumun müsait mi, istediklerini gerçekleştirecek kuvvetin var mı diye bizi uyarıyor. Tabii ki bu uyarıyı es geçemeyiz. Biraz daha sabırlı olacağız. Mücadele edeceğiz, en azından Temmuz ortasına kadar iş ilişkilerinde, toplumsal aktivitelerde, ailevi konularda soğukkanlı olacağız. Ekim ayındaki Mars-Oğlak geçişinde gücümüz yükselecek ve isteklerimizi gerçekleştireceğiz.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, hem yukarıdaki iki paragrafta ele aldığımız konuların devamı hem de mesleki-ailevi meseleler üzerinde dengeli ve ölçülü hareket etmenin önemini yine belirgin kılıyor. Aralık ayından bu yana oldukça zorlanıyoruz. Mars geri hareketini de hesaba katınca, zoraki mecburiyetler, aslında özgür olmak isterken, farklı bir şeyler yapmayı düşünürken aynı çember içinde dolanmak, bir de nazik olmak hakikaten kolay değil. Fakat bize düşen bilinçli davranmaktır. İnançla, sabırla ilerleyeceğiz ve yukarıda değindiğim tarihlere geldiğimizde tamamdır diyeceğiz.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar yeni günümüz önemli bir tutulmanın etkisi altında başlıyor. Terazi-Koç burç aksı üzerinde gerçekleşecek olan Tam Ay Tutulmasının içeriğini, nelere işaret ettiğini anlamak için, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katmamızda yarar var. Şimdi detaylı bir şekilde duruma bir bakalım.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu bu tutulmanın, farklı fikirlerinizi, yaratıcı çalışmalarınızı ve öyle herkeste pek görülmeyen yeteneklerinizi öne sürmeniz ve insanları etkilemeniz yönünde size kuvvet ve ışık sunuyor. Bu tabii ki iyiye işarettir. Hızlı öğreniyorsunuz ve çevrenizdeki insanları da etkiliyorsunuz. Çalışmalarınız başarılı bulunabilir, sıra dışı olarak kabul edilebilir. Peki ne zorluyor. Bu kavuşumun yöneticisi olan Mars geri hareketi dışa açılma ve başkalarıyla işbirliği yapma yönünde engeller çıkartıyor. Fakat bu engeller Temmuz ortası itibariyle azalacaktır. Sabırla bekleyiniz.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm gayretli ve açıkça söylemek gerekirse bir hayli cesur şekilde öne çıkmak, ihtirasla engelleri aşmak ve ne olursa olsun amaca ulaşmak dürtüsüdür. Fakat bunun ayarını da bilmek gerekir. Başınızdan büyük işlere, büyük projelere kalkışmadan önce enine boyuna düşünmenizde yarar vardır. Ne yöne gittiğinizi, hangi yolda ilerlediğinizi lütfen bilinçli bir şekilde ele alınız. Sonra umduğunuz gibi bir karşılık (maddi-manevi) göremediğiniz için stres altında kalmayınız.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması ve doğal olarak göz önüne almamız gereken Mars geri hareketi gösteriyor ki, yurtdışıyla alakalı işler, projeler, bir başka yere yerleşim, eğitim, ticari, hukuk veya farklı konulardaki planlarınızı zamana yayarak ve iyice üstünde düşünerek yapmalısınız. Şartlara, getirilerine, artı ve eksi yönlerine bir bakalım. Zaten Temmuz ortası ve Ekim ayındaki gelişmeler, belki de farklı bir yolu işaret edecektir. Şu andaki engellere zorlanmalara sinirlenmeden, sabırla çalışmalarınızı sürdürmenizde yarar görüyorum.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar günümüz gayet önemli bir tutulmanın yansımaları altında başlıyor. Saat 10:42 itibariyle Terazi burcunda gerçekleşecek Tam Ay tutulmasını ben, gün içindeki diğer görünümleri de göz önüne alarak incelemekte yarar görüyorum. Gelin şimdi beraberce bu tutulmayı bir gözden geçirelim.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu bu tutulmanın, maddi konularda kazanç elde etmek amaçlı girişimlerinizi farklı ve yeniliklere açık bir tarzda yürütmeniz gerektiğini işaret ediyor. Öyle bir farkınız olsun ki, insanlar yaptığınız işin, ortaya koyduğunuz planın hakikaten sıra dışı olduğunu bilsin. Bir de lütfen kazancınız, ailevi, ilişki anlamındaki konularda aklınız başınızda olsun. Ay tutulması Venüs yönetiminde. Bu iyidir. Yaratıcı çalışmaların göstergesidir. Kazandırıcı, bereketli olabilir. Sadece Mars geri hareketi sizi zorluyordur. Sabırlı olmak lazım.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, yine mali konuların ve hedeflerin ciddi anlamda ele alınmasını gerektiriyor. Kararlı ve sabırlı tarzda çalışmak, diğer insanlarla ilişkileri olumlu yönde sürdürmek, yeniliklere açık olmak, yeteneklerinizi geliştirmek son derece önemli. Bu tutulma da bunu işaret ediyor.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, hem yukarıdaki iki paragrafta ele aldığım noktaları hem de ortaklaşa yürütülen işlerle ilgili olarak ilişkilerinizi düzgün tutmanın önemini vurguluyor. Parasal anlamda şu sıralarda zorlandığınızı, nakit ihtiyacınız olduğunu veya istemeden de olsa kayıplar yaşadığınızı düşünürsek, Temmuz ortasına kadar idaremizi bileceğiz. Çok çalışacağız, mücadele edeceğiz, ekmeğimiz için çabalayacağız. Ancak düşüncesizce harcamalarda da bulunmayacağız.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar Salı gününe önemli bir oluşumun etkisi altında uyanacağız. Saat 10:42 itibariyle Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulmasının etkilerini, size olan yansımalarını gün içindeki tüm görünümleri dahil ederek incelememiz gerekir. Böylece durumu daha net anlayabiliriz.

    Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu iş yaptığınız kişiler, daha önce mali konularda ortaklık kurduğunuz insanlar ve kişisel ilişkilerinizin tümünün gerginleşmeden, akıllıca bir şekilde gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. Alışılmadık yöntemler, hesaplar içinde olabilirler. Türlü bahanelerle kendi çıkarlarını gözetebilirler. Biz yine de aklımız başımızda olan bitene bakacağız. Bu görünüm ayrıca, kredi-miras-ortak işler-eşinizin mali durumu-gelir-gider dengemizin de mutlaka sağlanması gerektiğini söylüyor. Öyle aklımıza eseni yapamıyoruz.

    Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, yukarıdaki paragrafta sözü edilen mali konuların işimize ağırlık vererek, yeteneklerimizi ortaya koyarak, başarılı sonuçlar alabileceğimizi işaret ediyor. Demek ki, hesabımızı bileceğiz, kendimize güveneceğiz ve ayaklarımızın üzerinde duracağız. Kim dost, kim düşman artık fark etmemiz gerekiyor. Bunca yıl yaşananları unutmayalım. Madem muhasebe yeteneğimiz var. Doğamızda bu özellik var, olur olmaz borçlar altına girmeyelim.

    Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, iş hayatımız ve elde ettiğimiz gelir, bütçemizin dengeli şekilde sağlanması yönünde önem taşıyor. İşbirliği yaptığımız insanlara dikkat edeceğiz. Mayıs sonuna kadar belli bir dirençle, engelle karşılaşabiliriz. Bu Mars geri hareketinin de etkisidir. Bir de Tutulmayı göz önüne alırsak, hassasiyetimiz yüksek. Kararsızlık veya tereddüt içinde olabiliriz. Biz dengesiz insanlardan, dengesiz alışverişlerden, sözleşmelerden, işlerden uzak duracağız. Hedefimize uygun şekilde olana yöneleceğiz. Bilmediğimiz insanlarla iş yapmayacağız. Hakkımız ne ise, onu alacağız. Yoksa borçlar, ortaklıklar, yanlış işler bize zaman kaybettirebilir.

    Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler