KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    14-20 Nisan 2014 Haftalık Burç Yorumları

    Haftanın önemli gelişmeleri...

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Geçen haftaya göre çok daha dikkatli olunması gereken bir haftalık süreçteyiz. 15 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Ay Tutulması, ardından 19 Nisan tarihindeki Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı bir hayli zorlayıcıdır. İlişkilerde bilhassa sizin, anlaşmaya gönüllü olmadığınızı, kendi isteklerinizi dayatmaya çalışacağınızın işaretçisidir. Geleceğinizi birlikte kuramıyorsanız veya düşünmüyorsanız ayrılmalar gündeme gelebilir. Aranızdaki bütün dengeler sarsılabilir, ilişkilerdeki bakış açınız değişebilir.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta ideallerinize uygun tarzda bir iş ve ortamda çalışmaya karar verebilirsiniz. Çünkü şu anki mevcut işinizdeki yeni dönüşüm ve değişimler pek umduğunuz gibi olmayabilir. Çok gerçekçi olmak ve girişimde bulunurken, konuşurken sözcükleri ve kararları iyi tartmak lazım. Bazen dilimizi tutamayız veya başkaları ağzına geleni konuşabilir. Dikkat edilecek tarihler 15, 18, 20 Nisan. 19 Nisan tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Ay Tutulması ortaklaşa iş ilişkisine dayalı, sözleşmeye bağlı işlerde stresin işaretçisidir.

    **PARA

    **

    14-20 Nisan haftası: Genel olarak tüm alanlarda zorlayıcı bir haftaya adım atmaktasınız. İş hayatınızla ilgili değişimler, iş ilişkilerini zorlayıcı durumlar, parasal anlamda da bir hayli etkiliyor. Şartlar, düzen ve değişimler nedeniyle bizim kararlarımızı çok iyi tartmamız gerekiyor. Zaten dış etkenler üzerimizde baskın olacağından, finansal hayatımız, bütçemiz konusunda başka tercihlere zorlanabiliriz, istemediğimiz kararlar verebiliriz. Bu değişimler yeni bir yolu işaret ediyor.


    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Bu haftanın tüm burçlar üzerinde bir hayli etkili olacağını söylemek isterim. Hepimiz farklı alanlarda yanlış kararlar verebilir veya dış etkenler nedeniyle sıkıntılı durumlar yaşayabiliriz. 15 Nisan tarihindeki Ay Tutulması, psikolojik ve fiziksel anlamda gerginlik, geri adım atmayan tarzda yaklaşımlar, beklenmedik bir takım sorunlar, bencillikler, gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmamız lazım. Kendi kendinize yüklenebilirsiniz. Stres ve istenmeyen gelişmeler sizi sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili konularda zorlayabilir. Çok bilinçli olmamız lazım.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: Planlarımızı uygulamak ve ilerisi adına köklendirmek istiyoruz. Ancak 19 Nisan tarihindeki Ay tutulması çalışma hayatınız ve özellikle psikolojik anlamda stres yaratıcıdır. Karşımıza bazı engeller çıkabilir. Dengeli davranmak zor olabilir. Sakin olmamız gerekiyor. Tekrar bir bakmak lazım olan bitene. Hafta sonu görüşmeler, yolculuklar, işlerinizi takibi anlamında önem taşıyor.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: Maddi anlamda yine dikkatli olmamızı gerektiren enerjiler söz konusu. Güvenmediğimiz kişilere hiçbir şeyimizi emanet etmeyelim. Özellikle yolculuklarda bavulumuzu, eşyalarımızı koruyalım. Bir de hakkımızın yenmesi, iyi niyetimiz sonucu borçlarımızın tahsili güç olabilir. Maaşımızı geç alabiliriz veya sağlık nedeniyle para harcayabiliriz.


    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta gerçekleşecek Ay Tutulmasında hedeflerinizi tayin etmek, girişimde bulunmak, dilediğiniz şekilde hareket ederek kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak lütfen 19 Nisan tarihi ve civarı günlerde bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmamız gerekiyor. Yenilikleri isteyeceğiz ancak başkalarıyla da ortaklaşa hareket etmek gerektiğinde, bencil davranmayacağız.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta genelde her burcun farklı alanlarında bir stres söz konusu olduğundan işlerimizi mutlaka dikkatlice, sorumluluk, disiplinli bir şekilde yapmakta yarar var. Kariyer evinizde bazen iyi niyetlilik nedeniyle alttan alabiliriz. Anlaşmaya gönüllü oluruz. Kimi zaman da bu halimiz bizi rahatsız eder. Neden anlayış gösteriyorum ki, diye içimizden geçiririz. Eğer mali anlamda bir görüşme yapılacaksa, tabii ki çıkarlarımızı koruyalım. Sanatla alakalı meslek sahipleri için enerjiler olumlu gözüküyor.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: Haftanın başında para harcamaları daha fazla görülebilir. Paraya daha fazla düşkünlük, daha rahat yaşama arzusu ön planda olacaktır. Bazen harcamaların dozunu bilmediğinizde pek pişmanlık duymayacaksınız. Ancak yine de hesabınızı bilmenizde yarar var. Maddiyatla alakalı konularda kendinizi tutamayıp sürekli konuşursunuz. Şu şöyle olacak, bu böyle olmalı gibi düşündüklerinizi ortaya koyarsınız. Ancak iş anlamında çok fazla hayalci düşünmeyelim. Bu hafta 18, 20, 21 Nisan tarihlerinde hesabımızı bilelim. Ortaklaşa hesaplara bankalarla alakalı konulara dikkat etmek, yanlış yatırımlara girişmemek, bilinçsizce yapılan harcamalardan kaçınmak lazım.


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Tüm burçlar için stresli bir hafta. Terazi burcunda oluşacak Ay Tutulması, hem ailevi hem mesleki konularda dengelere dikkat etmek gerektiğini işaret ediyor. Eşitlik duygusu, nezaket ve ev içindeki huzurun temini önemli. Haftaya baktığımızda 18 Nisan tarihinde güzel paylaşımları, ılımlı yaklaşımları işaret eden enerjiler mevcut. Bekar Yengeçler yeni biriyle tanışabilirler. Ancak 20 ve 21 Nisan tarihinde çok önemli görünümler var. Bunlar ciddi ve uzun süreli ilişkilerin yeniden ele alınmasını, eğer sorunlar varsa beraberliğin seyrinin değişebileceğini işaret ediyor.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: 19 Nisan tarihinde Ay tutulması gerçekleşecek. İş ve aile hayatınızla ilgili konularda sizi biraz tedirgin edebilir. Başkalarıyla olan ilişkilere dikkat etmekte yarar var. Sağlık anlamında mutlaka tetkiklerinizi yaptırınız. Bu tutulma endişe yaratıcı, bir çok noktayı kafanıza takmanıza neden olabilir. Mecburi değişimleri işaret eden diğer enerjiler haftanın zorlu geçebileceğini işaret ediyor.


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Tüm burçlar için yoğun enerjilerle dolu bir haftaya adım atıyoruz. Haftanın başında, iletişimde bir hayli cesuruz. İsteklerimizi kolayca dile getiririz. Farklı düşünürüz, farklı hareket etmek isteriz. Yeniliklerde bulunmaktan hoşlanırız. Bilgilenmeyi, kendimize güven duymayı, ferahlamayı isteriz. Ay Tutulması çevresel anlamda değişim arzumuzun birebir işaretçisidir. Bir anda yepyeni bir karar verebiliriz. Artık rutin hayatımız bizi tatmin etmediği için, bu yenilik hevesiyle tamam diyebiliriz. Fakat çok iyi düşünmeliyiz. Mars geri hareketindeyiz. Verdiğimiz bu karar, Mayıs sonrası tekrar gözden geçirmeyi gerektirebilir.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: Çevre değişimlerini vurgulayan, yenilikleri işaret eden tüm enerjiler bir hayli aktif gelişmeleri işaret ediyor. 15 Nisan tarihindeki Ay tutulması, bizim bir başka yere yerleşim arzumuzu, değişimlerin hayatımızda belirli hale gelmesini vurguluyor. Fakat ben, Mars geri hareket döneminde böylesi önemli kararların çok çabuk verilmesine karşıyım. Tavsiye etmiyorum. Ancak eğitim veya bir tayin söz konusu olabilir. Mecburen bu değişim gerçekleşir. O durumda da gidip her şeyi yakından görmek, çok iyi analiz etmek gerekiyor.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: Finansal konularda da bir hayli etkili haftadayız. Özellikle ailevi bölüşümler, miras ve hisseli paralar, ortaklaşa kazançlar yönünde bazı tatsız durumlar oluşabilir. Biz iki deriz başkaları dört. Tabii ki işimize gelmeyebilir. Ancak piyasa şartlarına göre durumlara bakmak lazım. Bir malın alışı satışı, bir mülk ile alakalı her türlü konunun uzman görüşleri de alarak halledilmesinde yarar görüyorum.


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Tüm burçlarda belirttiğim gibi bu hafta her birimiz için çok önemli enerjilere işaret. Ay tutulması finansal konularda etkili olacak. Onu mali konular bölümünde izah edeceğim. Bu hafta ilişki anlamında 18 Nisan tarihinde hoş paylaşımlar, problemlerin ortadan kalkması için her iki tarafın da ılımlı hareket etmesi mümkün. 20 ve 21 Nisan tarihlerinde hem sosyal çevre hem aşkta belli sınırlar, kurallar, aşkı fazla idealize ettiğiniz için uyumsuz ilişkiler yaşamanız mümkündür. Toplumsal olaylarda özellikle dikkatli olmalı, siyasi tartışmalardan, farklı görüşte olan kişilerle çatışmaktan uzak durmalısınız. İlişkilerde herkesin doğrusu kendine, bunu lütfen unutmayın.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: İdeallerinizi iş anlamında gerçekleştirmek için öncelikle akılcı bir planlamaya ihtiyacınız olacak. Siz hangi alanda ve hangi yolda ilerlemekten yanasınız. Bir öyle bir böyle, bazen çabucak fikir değiştiren bir kişiyseniz, bu hafta işiniz zorlaşır. Hem ani kararlar vermemek gerekiyor hem de ne istediğimiz bilmek önem taşıyor. Çünkü yeni gelişmeler de zaten bu yönde sizi uyarıyor. Siz birileriyle ortaklaşa mı çalışacaksınız veyahut belli bir yerde maaşlı bir kişi olarak devam edeceksiniz. Ayrıca bu görünüm, ruhsal çalışmaların, yeteneklerin, el becerilerinin de işaretçisidir. Geleceği bilmek arzusu bir hayli yoğun olacaktır. Ancak tabii ki her Başakta bu böyle olacak diyemeyiz. Fakat mutlaka işiniz derinlemesine düşünmeye dayalıdır, farklıdır ve özeldir.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek Ay Tutulması, tüm burçlar için olduğu gibi sizin için bilhassa finansal konularda bir hayli önem taşıyor. Bir yandan ortaklaşa bölüşümde bulunduğunuz insanlarla maddi ilişkinizin zorlanması, borçlanma yönünde sıkıntı ve krizler yaşanması, diğer yandan elde ettiğimiz kazancımızı dengeli bir şekilde yerli yerine oturtulmasını gerektirecek durumlar söz konusu. Herkes kendi payına düşeni almak ister ve birbirinin hakkını gözetmeyebilir. İşinizden elde ettiğiniz gelir, hisse anlamında bölüşülen mallar, evlilik, iş veya bir nedenle kurulan finansal ilişkiler gibi geniş alanda zorlayıcı, dengelerin kolayca sarsılabileceği bir Ay Tutulması bu. Mars geri hareketini de hesaba katarsak dikkatli olmakta yarar var.


    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: İlişkilerde 19 Nisan tarihindeki Ay Tutulması çok önemli. gerginlik epeyce etkili olabilir. Tabii ki her Terazi aynı durumları ve dersleri yaşamadığı için, sizin açınızdan durum nedir? Bunu ancak eşleşim haritanız söyleyecektir. Genel olarak ideallerin farklılığı, bir türlü yerli yerine oturmaya ilişkilerde çok daha yıpratıcı olabilir. Bir taraf diğerine muhalif gibidir. Partner kendince meseleleri ele alır, kararını verir ve uygulamak ister. Ancak Mars geri hareket döneminde alınan bu kararın kalıcılığı tartışılır. Bu haftanın bir başka özelliği değişimlerin artık kaçınılmaz olduğudur. Bu değişimler de ilişkilerde bir hayli etkili olacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: İş konularında da bir hayli etkili haftaya adım atmaktasınız. Bu bir tek sizin için, haftanın enerjileri tüm burçlar için önem taşıyor. Bir yanıyla titiz, dikkatli çalışmak diğer tarafıyla kariyere önem vermek gereken bir haftadayız. İşimizi diğer insanlara sunacağız, hizmet götüreceğiz, yakın irtibatlarda bulunacağız. Fakat bunu bir hedefe yönelik tarzda yapmamız lazım. Bir amaç, bir yol belirlemelisiniz. Zaten değişimler bu hafta kendini yavaş yavaş hissettirir. Mücadele yoğun olacak. Yenilikçi düşünmeniz, rakiplerinizin veya size muhalif kişilerin ne yaptığını iyi takip etmek gerekecek.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: Mars geri hareketinin devam ettiği ve bir hayli önem taşıyan bir haftaya adım atıyoruz. Hem ilişkiler hem iş ortaklıkları hem maddi konularda olayları yönlendirmeye çalışmak, toparlayacağım derken içinden çıkılmaz hale getirmek yanlış olur. eğer bir ilişki bitiyorsa, nafaka veya parasal bölüşümler üzerinde gerginlik yaşanabilir. Eğer bir iş ortaklığı sona erdiriliyorsa, taraflardan biri zararın yarısını karşılamakta, borçlarını ödemekte inatlaşabilir.


    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta iş konularında çok önemli. Aşk ve ilişkilerde 18 ve 20 Nisan tarihlerinde hoş etkiler söz konusu. Hayatın daha ılımlı, sevimli yönlerini paylaşmaktan, güzelliklerini yaşamaktan hoşlanacağız. Sözgelimi müzik dinlemek, sevdiğimiz insanlarla sohbet etmek, güzel kokular, mumlar, fırsat buldukça sahilde yürümek gibi aktivitelere yönelmemiz, üzerimizdeki baskıyı biraz olsun hafifletebilir. Güneş bu hafta Boğa burcunda seyrine başlayacak. İkili ilişkilerde kendi değerlerini daha fazla önemseyen kişilerle karşılaşmamız mümkün. Ancak tutkulu, cinsel tarafı güçlü, huzur ve güvenliği önemseyen karşı cinse yönelebiliriz. İlişkimizde ise, birbirimizin değer yargılarına saygı göstermeyi bilmeliyiz.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: İş hayatımızla ilgili konularda çok zorlayıcı bir haftaya adım atıyoruz. Hem fazlasıyla aktif hem de gerginlik nedeniyle kendimizi denetlememizin kolay olmadığı 19 Nisan tarihindeki Terazi burcundaki Tam Ay Tutulmasında iş değişikliğinde bulunabilir, artık sabrımızın sonuna geldiğimizi, kendi istediğimiz gibi hareket etmemiz gerektiğini düşüneceğiz. Bu Tutulma tüm burçları farklı alanlarda zorluyor. Bu nedenle çevremizdeki insanların da gerilimli tepkiler vermesi mümkündür. Sağlığımız çok önemli. Çünkü stres bir hayli yoğun olacaktır. Bu da bizim verimli çalışmamızın, doğru kararlar vermemizin önüne geçebilir.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: İş sorunları, gerginlikler yaşanan bir haftaya girmemiz sebebiyle, mali konularda tabii ki dikkatli olmamız gerekiyor. Her şey biraz da iş hayatımıza, kazancımızla alakalı konulara bağlı gelişiyor. İşlerde durgunluk, piyasanın durumunun nazik oluşu bizim de bastığımız yere dikkat etmemizi gerektirecek.


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: 19 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay tutulması kendimizi öne sürerek, nasıl istediğimi elde edebilirim, kendimi nasıl mutlu hissedebilirim, hayatın merkezine kendimi nasıl koyabilirim? Ancak sosyal yaşam kendi içinde dengelerin olduğu bir alan. Sadece bencil ihtiraslarla hareket ettiğimizde her ilişkide bir çatışma yaşanması mümkündür. Bunun ayarını yapmak lazım. Hep eğlence, hep keyif, hoşluk, rahatlık özlemi gün gelir, aynı bugün olduğu gibi bizi başkalarını da hesaba katmaya zorlar. Biz isteriz, karşımızdaki dur bakalım der. Biz tamam deriz, birileri hayır değil der. Nereye kadar gidebilirsiniz, nerede durmanız gerekiyor bunu bilmelisiniz.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: Hedefimize varmak ve onun elde etmek arzusu bu haftanın iş hayatıyla ilgili konularında da etkili oluyor. Bir yanıyla menfaatlerimizi gözeteceğiz. Diğer taraftan dış dünyada ilişkilere, başkalarıyla iyi geçinmeye, aradaki dengeleri sarsmadan hareket etmeye çalışmalıyız. Ay tutulması hem aşk hem de toplumsal ilişkilerde bir hayli önem taşıyor. Ancak bir yanıyla da o denli zorlayıcı bulmuyorum. Şu var ki, kişiyi mücadeleci kılıyor ve özel yönlerini dışa yansıtmasında cesaret kazandırıyor. Bu daha özgür hareket ederek, isteklerimizi elde etmek amaçlı girişimleri işaret edebilir.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta her burç için hakikaten çok önemli. Biz ve dışımızdaki dünyanın sundukları. Bizim isteklerimizle, başkaları arasındaki dengenin sarsılmadan korunması. Hem kendi arzularımızı elde etmek hem de diğerlerine saygı ve nezaket içinde davranmak. Mali konularda 18, 20, 21 Nisan tarihlerinde görünümler var. Bunlar cesaretle hareket ederek para kazanmak, serbest işler, ifade gücünün ve özgüven duygusunun yüksekliği, girişimden korkmamak şeklinde tezahür edebilir. Rahat olmak, gönlümüzce harcamak, kaliteli yaşamak, mutlu olmak, doyuma ulaşmak için de parayı isteriz. Ancak bizim de harcamalarımıza, bütçemize mutlaka gereken özeni göstermemiz lazım. Ödemeleri zamanında yapmak, sıkıştığımızda oradan buradan borç istememek. Bu hafta çok önemli.


    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta evimiz, ailemiz, ilişkimiz ve kariyer hayatımızla ilgili konularda ortaklaşa yaşam veya başkalarıyla paylaşım içinde olduğumuz alanlarda değişim ve dengelerin yerli yerine oturtulması anlamında bize çok iş düşüyor. Ailevi yaşam tümüyle hareketli hale geliyor. Bir yere taşınmak, işimizde değişiklikler, aile içinde bir hareketlilik, anne veya kadınlarla alakalı konular gündeme gelebilir. Hem aktif olmamız hem de bu değişimleri olağan ve akıllıca idare edebilmemiz şart. Ailenin öneminin ve dış dünyanın üzerimizdeki etkisinin farkında olacağımız bir hafta. Evliliğimiz, ilişkimiz, farklı bir boyut kazanabilir. Bir anda evlenebiliriz veya durduk yere boşanabiliriz. Bunlar da yine bu haftanın etkin görünümlerinin karşılığıdır. Bu farklılık sizi tek başına mücadele etmeye ve dış dünyada da konumunuzu düşünerek kararlar vermeye yöneltecek.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: Ay Tutulması yeni bir gelişimin ailevi konularda etkili olmasını sağlarken iş hayatımız ve toplumsal hayatımızı da etkileyicidir. Fakat bütün bunlar bir yol ayrımını işaret etse de, bunlar gereklidir. Bizim burada düşünmemiz gereken husus, değişmeyen her şeyin zamana yenik düşmesi halidir. Demek oluyor ki, bir gün geri dönüp baktığımızda aslında bu değişimlerin bizim hayatımızda önemli mihenk taşları oluşturduğunu anlayacağız. İçinde yer alırken insan farkına varmaz birçok şeyin, anlık duygularla değerlendirir. Hepimiz yaşamda aynı yol üzerinde mi hayatımızı sürdürdük. Hayır, büyüdük, evlendik, çocuk sahibi olduk, yaşadık ve yaşlandık. Herkes bu dönüm noktalarından geçmiştir. İşte biz de ilişki, iş, ailevi anlamda olacak bu gelişmeleri bu bakış açısıyla ele alarak, hayatın kendi içindeki dengesine uyum sağlamış oluruz.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta Ay tutulması kadar etkili olan üç evrensel değişim ve dönüşüm, gelişim yönünde görünüm oluşacak. Bunlar mali kazançlarımız üzerinde de önem taşıyacak. Her ne kadar değişimler ilk önceleri zorlayıcı gibi dursa da, bunlar yeniden paraya bakış açımızı değerlendirmemiz, bütçemizi düzenlememiz, yuvamızla ilgili konularda derinlikli düşünmemiz, dönüşüme adapte olmamız yönünde önem taşıyor. Bunların birçoğu, bir mülkün satışı, evlilik veya boşanma kanalıyla olabilir. Tabii ki kişisel haritalarımız bu önemli görünümlerin nasıl yönde gerçekleşeceğini gösteren kılavuzdur. Ben genel olarak maddi konuların da en az ilişkiler, iş hayatı ve ailevi konular kadar önemli olduğunu düşünüyorum ve olumlu, hayrımıza gelişmeler diliyorum.


    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta gerçekleşecek Ay Tutulması, çevre değişimi, başka bir yere taşınma, bildik çevreye veda ederek farklı bir yere yerleşme, başka bir şehirde iş kurma, farklı bir şeyler yaşamak isteği, yabancılarla ilişkiler, iş ve ticari ortaklıklar, eğitim için yurtdışına gitme gibi geniş bir alanda etkilidir. Ancak Mars geri hareketiyle örtüşen bu Tutulmada zaman faktörü ve dengeli olmak gerekiyor.

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: Çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda değişimi işaret eden, Ay Tutulması duygularınızın, bilinçaltınızdaki tüm arzuların, hevesliliğin işaretçisi ve sizin bir şekilde bu değişimlere göre hayatınızı yönlendirmeye olan arzunuz, bastırılamayan isteklerinizdir. Stres yaratır ancak bu stres her değişimde her zaman mevcuttur. Öyle bir arzu insanı esir alır ki, siz onu gerçekleştirmeden tatmin olmazsınız. İşte bu tutulma ve diğer önemli görünümler 15, 20, 21, 22 Nisan tarihlerinin çalışma hayatınız, çevre değişimi, farklı şehirlerle bağlantılar, ilişkiler anlamında dengeli, aklı başında, bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmanızı ve kararlarınızın sorumluluğunu da almanızı tavsiye ediyorum.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: Bu haftayı gerek aşk gerekse iş bölümünde geniş bir şekilde işledik. Parasal konularda da önemli bir haftaya adım atıyoruz. Ben Kovaların özellikle Venüs Balık burcunda ilerlerken, şifa verici, insanlara yardımcı olan, yol gösteren mesleklere ilgi duyacaklarını veya bu alanda parasal anlamda kazançlı olacaklarını düşünüyorum. Ne de olsa Neptün ile olan kavuşum her zaman biz insanlar için şefkat ve yardımlaşmanın işaretçisidir. Üç tane çok önemli görünüm var. Bunlar çalışma hayatınızı yönünü değiştirici ve huzur arayışının işaretçisi. Ancak lütfen hangi işte, hangi alanda çalışmak istiyorsanız doğru bilgiyi, doğru bilgilendirmeyi, işi çok iyi öğrenmeyi ve tevazu içinde hareket etmeyi biliniz. Siz kendi içinizde savaş verirken, başkasına faydanız dokunamaz. İdealist bir ruhla çalışın. Bunun size geri dönüşümü her zaman faydalıdır. Tam tersi, yanlış yollara sizi sürükler.


    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    14-20 Nisan haftası: Tüm burçlar için önemli gelişimlerin, değişimlerin ön hazırlayıcısı ve bu yılın neredeyse en önemli görünümlerinin oluştuğu hafta olarak dikkat çekiyor. Mali konular ve ilişkilerde değer ölçülerimizin test edilmesi olarak yorumluyorum. Benim istediklerim, senin benden beklentilerin tarzında bir çekişme ve bu çekişme bize fazladan stres yüklüyor. Ancak her stres bir mücadelenin de göstergesidir. Yeter ki, ipleri koparmadan gücümüzü birbirimize gösterip sonra bir araya gelmeyi bilelim. Yoksa o ipler koptuktan sonra ne anlamı var?

    İŞ VE KARİYER

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta üç tane önemli görünüm haftaya damgasını vuruyor. Aşk ve güvenilirlik, büyümek, huzurlu bir yaşam, hedefimiz, umutlarımız bizim için olmazsa olmazlarımız haline geliyor. Hatta bu uğurda, herkesi karşımıza alabiliriz. Hiç kimsenin de bunları hafife almasına müsaade etmeyiz. Düzenimizi iş veya para kazanmak amaçlı değiştirebiliriz. Huzur bulmadığımız yer veya kişilerden uzaklaşabiliriz. Ay tutulmasını göz önüne alırsak, maddi konularda bize katkı sağlamayan ortaklıkları bitirebiliriz. Değişimler sadece bizim inisiyatifimize kalmıyor. Bunlar yeni bir yolun gerekleri olarak hayatımıza dahil oluyor.

    PARA

    14-20 Nisan haftası: Bu hafta oluşacak Ay Tutulması bizi parasal konularda cesur kararlar almaya, isteklerimizi elde etmek için her türlü mücadeleyi vermeye çağıran uyarı zili gibi. Sanki bir şeyler artık canımıza yetmiş ve biz de yetti deyip harekete geçiyoruz. Bunun nedeni bir ortak, eş veya bir borç olabilir. Biz taleplerimizi ortaya koyarız karşımızdaki de kendi isteklerini dile getirip bu kadar der. Bizim işimize gelmez ve karşı çıkarız. Bunun gibi birçok örnek verilebilir. Hatta bir ortaklığın kurulma aşamasını dahi gösterebilir. Borç-alacak meselelerini işaret edebilir. Bir paranın eşit şekilde bölüşümü, paylaşılması anlamındaki stresin de göstergesidir. Diğer görünümleri de hesaba katarsak, bu hafta mali konularda baskı veya bir şekilde kendi yolumuzu çizmek, kazanmak üzere harekete geçmek yönünde değişimler kendini hissettirir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler