KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    24-28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

    Burcumuz bu hafta neler söylüyor?

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Bu hafta, özellikle ciddi ilişkilerde aksaklıkların, ilerisi adına bazı noktaların gözden geçirilmesinde fayda var. Böylece her iki taraf da ne istediğini, ne gibi beklentiler içinde olduğunu belirleyebilirler. Hafta sonuna doğru, Merkür geri hareketi bitiyor. Sosyal ilişkilerimiz, arkadaşlıklarımız anlamında yeni düzenlemelerde bulunabiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: Bu arada kafamızı karıştıran problemlerin de çözümü şart. Yoksa bir hayli zorlanabiliriz. Otorite konumundaki kişilerin biraz daha anlayışlı davranmasını bekleyeceğiz. İş başvurularında, para ve çalışma şartları işimize gelmediği için beklemede kalabiliriz. Hafta sonuna doğru, Merkür geri hareketi sona erecek. İş anlamında kafamızın içindekileri yerli yerine oturtarak ilerlemek kolaylaşacaktır.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Hafta başında, işimizle alakalı maaş artışıyla ilgili konular kafamızı bir hayli kurcalayacak. Bizim arzumuz, şu andaki yetersiz maaşımızın iyileştirilmesidir. İş başvurularında ise, karşı tarafın bize teklif edeceği ücret ve koşulların yetersizliği, bizi düşündürebilir. Ay sonunda Merkür geri hareketinin bitişiyle, iş anlamında bağlantılarda bulunabilir, yeni girişimler için hız kazanırız.


    **BOĞA

    **

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Haftanın başında olumlu enerjiler mevcut. Ciddi bir niyet ve dürüstlük çerçevesinde karşı cinsle bağlantılar kuracağız. İlişkimizde de, partnerimizi dinlemeye, onunla bütünleşmeye açığız. Ayrıca beklenmedik sürprizler yapılmasından, güven vermeyen sözlerden, soru işareti uyandıran yaklaşımlardan hoşlanmayacağız. İlişkilere bakış açımız gereği, yeniliklere açığız ancak her zaman olduğu gibi, ayaklarımız sağlam yere bassın istiyoruz.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: Haftanın başındaki görünümler, çalışma hayatınızla ilgili konularda size bir yandan disiplin sağlarken, diğer taraftan da, ortaklık ve iş anlamında taviz vermeyeceğinizi de işaret ediyor. Bir değişim ve yenilenme sürecindesiniz. Zaman zaman bunalıyor, yönünüzü bulmakta zorlanıyorsunuz. Ancak sizin için neyi gerekli olduğunun da gayet farkına varacaksınız.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Özellikle başkalarıyla ortaklaşa gelirlerimiz konusunda mücadelemiz yoğun olacaktır. Biz bir yandan hayatımızı garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. Ancak asıl önemli olan, elimizde olmadan yaşanan masraflar veya gelirdeki iniş çıkışlar. Bu hafta oluşan önemli bir görünüm, yine bu türden durumları işaret edebilir. Sağlık yine çok önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Bir de kazanç anlamındaki konular üzerinde Merkür geri hareket dönemindeyiz. İş bağlantılarımız ve mali bütçemiz hususlarında bilinçli olmamızda yarar var.


    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Aşkta zorlu bir dönemden geçiyorsanız, birlik ve bütünlükten yoksun bir ilişki yaşıyorsanız haftanın başındaki enerjiler problemleri hasıraltı etmek yerine, cinsel ve paylaşım anlamında her durumu gözden geçiriniz. Haftanın sonlarına doğru, paylaşım ve değerleriniz yönünde ileriye dönük bir şekilde ilişkinizi ele almalısınız. Çünkü güven ve istikrar olmayan bir beraberliğin ileride problem yaratması mümkündür.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: İşimizdeki motivasyonumuz ve kazanç konular üzerinde duracağız. Duyarlılık söz konusudur. Ancak bir şekilde sorunların üstesinden gelmemiz gerektiğini biliriz. Hem değerlerimiz hem de bizi kıskaç altına alan meseleler üzerinde durabiliriz. Özellikle sağlık ve çalışma koşullarımızın iyileştirilmesi son derece önemlidir. Kariyer hedeflerimizi amacımıza uygun şekilde düzenlememizde yarar vardır.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Bu hafta dikkat edeceğimiz husus, özellikle borç alma ve verme anlamında temkinli olmayı bilmektir. Harcamaların inceden inceye tetkik edilmesi, yatırımların da mutlaka bilinçli bir planlama ile gözden geçirilmesi lazım. Eş veya iş ortağınızın da parasal konularda sizin gibi dikkatli hesaplamalarda bulunmasında yarar var. Güvence çok önemli ve biz bu anlamda duygusal hareket edemeyiz. Miras, ortak kazançlar, fonlar konusunda uzmanlara danışmakta yarar görüyorum.


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Siz bir ilişkide güven, sadakat, huzur arıyorsunuz. Hafta başındaki enerjiler, devam etmekte olan beraberlikte bu olguları, partnerinizle dürüst paylaşımları, cinsel anlamda birbirinize duyduğunuz tutkuları yükseltir. Gayet olumlu ve ciddi bir şekilde beraberlikler yaşanabilir. Sorunlarınız, gönül birliğiyle çözümlenir.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili dönüşüm, yenilik, işlemeyenlerin devre dışı kalması, yeni bir iş alanına yöneliş mümkündür. Ancak bu yöneliş, şu anki işinizdeki değişimler nedeniyle olabilir. Sizi biraz zorlayabilir. Fakat siz bunları hayatın size sunduğu yeni gelişim yolu olarak görmelisiniz.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Hafta başında, mali konularda eşinizden destek görebilirsiniz. Birlikte ortak bir karar verebilirsiniz. Ancak unutmayalım, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Fazla açılmamakta yarar var. Hafta sonuna doğru, Merkür düzelecek. Bu durum finansal destekler anlamında size yardımcıdır. Sizin kendi kazancınızdan ziyade başkaları aracılığıyla olan mali ortaklıklarınız çok daha önemli gözükmektedir.


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Şubat ayının son haftasında ilişkiniz farklı bir yöne kayabilir. Bazılarınız için gizli bir aşkın başlangıcıdır, kimileri için beraberliğin apansız bitimi olabilir. Ay sonunda Merkür ilişki evinizdeki geri hareketi bitecek. Ve benim tavsiyem mutlaka gelişen durumları, beraberliğinizi tekrar gözden geçirmenizdir. Daha önce biriyle tanıştıysanız, şimdi bu ilişki hakkında gerek siz gerekse partneriniz kafanızın içinde bir saptamada bulunabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: Çalışma hayatınızla ilgili konularda bu hafta işler bir hayli yoğunlaşır. Hatta evinizde bile yarım kalan işleri bitirmeniz gerekebilir. Ofis ortamındaki kişilerle ilgili bazı meseleleri ailenizle paylaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür geri hareketi sona erecek. Ortaklıklar ve ilişkilerde, sözleşme ve iş bağlantılarında yanlış anlaşılmalar bir miktar azalır.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Merkür geri hareketi bu hafta sona erecek. Böylece maddi konularda iş ortağımız, partnerimiz veya bağlantımız olan insanlarla alakalı konularda bir araya gelip konuşmamız, ne yapacağımıza karar vermemiz mümkün.


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası İlişkilerde olumlu yönde gelişmelerin görülebileceği bu haftanın ilk iki günü hoş enerjiler mevcut. Şüphelerden kurtarıcı ve tutkulu paylaşımları destekleyici gözüküyor. Ancak temeli güçlü olmayan veya partnerin düşünmeden aldığı kararlar, yaptığı yanlışlar, yüzünden hafta sonuna doğru oluşan görünüm zorlanmaları işaret ediyor.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: Yetenekli olduğumuz alanlarda hem çevremizden destek görebiliriz. Bilinçli bir şekilde tercihlerde bulunabiliriz. Güvenilir insanlarla temasta bulunabiliriz. Haftanın ilerleyen günlerinde gayet önemli bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm gelişme arzumuzun işaretçisidir. Ancak maddi krizlerimizi veya sıkıntılarımızı aşabilmemiz için çok daha kuvvetli değişimlere, zamana ve cesarete ihtiyacımız var. Bir de sürekli dalgalanan piyasa koşulları herkes gibi sizi de zorlamakta.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Kazanç anlamında haftanın başında olumlu enerjiler mevcut. Biz de paramızın kıymetini bileceğiz. Elimize geçenle ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz. Hafta sonuna doğru oluşan önemli bir görünüm, uzun vadeli düşünmemiz ve riskli işlerden uzak durmamız gerektiğini işaret ediyor.


    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Bu haftanın başında hem ailevi ilişkiler hem de finansal konular üzerinde ciddi şekilde durabilirsiniz. Aşk tabii ki sizin için önemli, ancak bir yandan da güvenceye önem vermektesiniz. Haftanın ortası itibariyle önemli bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm, ilişkilerde oldukça tuhaf, ne yaptığını bilmeyen, ani dürtülere sahip kişi veya kişiler nedeniyle kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda kendinizi yetersiz hissettiğiniz alan ve konular varsa, onları yeniden ele alarak, hayata güçlü bir yanıt verebilir, seçeneklerinizi belirleyebilirsiniz.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Evinizin, ailenizin ve kişisel ihtiyaçlarınızın karşılanması yönünde harcamalarınız olabilir. Ancak bunlar bütçenize uygun şekilde düzenlenmelidir.


    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Ciddi ve tutarlı bir ilişkilere yönelten enerjiler, hafta başında etkili gözüküyor. Ayrıca problemleri veya şu andaki mevcut durumunuzu gözden geçirerek, gerçekten neyi istediğinizi tespit edecek hoş etkiler de mevcut. Haftanın sonuna doğru, önemli bir görünüm meydana gelecek. Hem hayata bakış açımızı güvence anlamında ele alacağız hem de yeniliklere, değişimlere bilinçli bir şekilde hazırlanacağız. Bizim ne istediğimiz ve isteklerimizi nasıl elde etmemiz gerektiğini dış şartları da göz önüne alarak bakmamız lazım.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: Bu hafta önemli bir görünüm oluşacak. Sizin güvence anlamında eğitim, ticari, iş hayatınızla ilgili konular üzerinde bilinçli bir şekilde tercihlerinizi belirlemeniz gerektiğini işaret ediyor. Yanlış ve boş yere zamanınızı alan seçeneklerden uzak durunuz. Hem çalışıp hem okuyabilirsiniz veya yaşınız gereği hem arzuladığınız bir yaşam için şöyle bir araştırmada bulunabilir hem de fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi güçlü tutacak alternatif yollar arayabilirsiniz. Sizin kendinizle ve hayatla olan barışıklığınız önemli. Ancak kararsızlık, değişkenlik, bir öyle bir böyle hareket etmemek gerekiyor.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Bu haftanın en önemli oluşumu, maddi konularda da etkili gözükmektedir. Jüpiter-Uranüs arasındaki mücadeleci görünüm, hem mali anlamda güvenceye sahip olmak hem de sizi zorlayan iş ve sağlık konuları üzerinde bir hayli önem taşıyacak. Hafta sonunda Merkür geri hareketi bitecek. En azından mali konularda düşündüğümüz, gözlemde bulunduğumuz noktaları tekrar farklı bir açıdan ele alabileceğiz. Bu da bir çıkış yolu bulabilmemizde yardımcı olabilir.


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Aşk hayatınızı da ilgilendirecek konularda etkili olan önemli bir görünüm bu hafta meydana gelecek. Bir yandan hassasiyet içinde ilişkimizi ele alacağız, diğer yandan özgürce hareket etmek ve dilediğimiz gibi yaşamak isteyeceğiz. Ancak bunların tümünü bulmak pek kolay olmayabilir. Biz önce beraberliğimizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeliyiz.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: Özellikle bir iş, finansal bir mesele söz konusu olduğunda ciddiyetle üzerinde durmayı ihmal etmeyelim. Yöneticiniz Jüpiter bu hafta son derece önemli bir görünüm yapacak. Bu durum, kişisel anlamda tüm odak noktanızda başkalarıyla olan paylaşım, ortaklık, mali konular baş sırada yer alıyor. Ancak bu enerji, dürtüsel davranmamanız gerektiğini işaret ediyor.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Riskli yatırım, borçlanma, kredi, birilerine güvenmek konusunda dikkatli olmak lazım. Arzularınız size içgüdüsel olarak uyandırarak, illaki bir şeyler yapmaya zorlayabilir. Dikkatli olmamızda yarar var.


    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Hafta başında ilişkinizde olumlu yönde gelişmeler güçlenmenin, ciddiyetle ilerlemenin ve birbirinizle aynı hedefi gözetmenin işaretçisidir. Ciddi niyetle size yaklaşan bir kişiyle karşılaşabilirsiniz. İletişim açısından bu haftanın ilk iki günü gayet faydalıdır. Hafta sonuna doğru, ilişkilerde yenilenme ve dönüşüm söz konusu. Bu geçtiğiniz süreçle de yakından ilgilidir. Düzenlenmesi gerekenler ele alınır. Beraberliklerde farklı bir yön tayininde bulunulur.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: Hafta başında işlerinizi düzgün ve gayet ciddi bir şekilde sürdürebilir, bazı kişilerle iş konularında temasa geçebilirsiniz.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Bu haftanın maddi açıdan da bir hayli önemi olan görünümü 26 Şubat tarihinde meydana gelecek. Arzu edilmeyen durumlar oluşabilir. Yeni ayarlamalar, bizim umduğumuz tarzda olmayabilir. Bunların kişisel olarak algılanmasından ziyade, çalıştığınız şirket veya dış kaynaklıdır. Bunu böyle düşünürsek, ona göre meseleleri ele alabiliriz.


    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Sınırlamalar, ciddiyet ve baskı, tatmin olmama, ilişkide güvensizlik hissetme gibi unsurların etkinliği can sıkıcı olabilir. Hafta sonu Merkür burcunuzda düz harekete geçecek. Aşkta hızlanma, canlılık, sosyal iletişim bağlantıları, arkadaşça paylaşımlar etkili olmaya başlıyor.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: İş hayatında yine bir takım sıkıntılar gözlemlenebilir. Özellikle bu hafta çok önemli bir görünüm meydana gelecek. 26 Şubat tarihi itibariyle, çalışma hayatınızı ilgilendiren tüm konularda dürtüsel tavırlardan uzak durulması gerekiyor. Bir taraftan özgür olmak, hiçbir baskı altında kalmak istemeyeceğiz, diğer taraftan çok iyi düşünmemiz gerekiyor.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: 26 Şubat tarihinde gayet önemli bir görünüm meydana gelecek. Hem iş durumumuz hem finansal konularda durumumuza bakacağız. Bu tarihte bir dönüşüm, değişim söz konusu. Başka bir işe yönelme, çevre değişimi, ilerisi adına farklı bir yolun karşımıza çıkması mümkündür. Hafta sonunda Merkür burcunuzda düz harekete geçecek. Biz de zihinsel anlamda hareketlenmeye, yenilikçi düşünmeye, akıllıca önümüze bakmaya, düşündüklerimizi öne sürmeye başlayacağız.


    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-28 Şubat haftası: Bu hafta tüm burçları farklı alanlarda etkilemesi muhtemel bir görünüm meydana gelecek. Aşkta engel tanımayacağız. Farklılık arayışımız bir hayli yoğun olacak. Sıradan hiçbir ilişki bizi tatmin etmeyecek. Bir anda aşık olabiliriz veya problemli bir ilişkiye bir anda son verebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    24-28 Şubat haftası: İş konularında da son derece önemli olacak 26 Şubat tarihindeki görünüm, parasal konulardaki iniş çıkışların bir müddet daha devam edeceğini gösteriyor. Çalışma hayatında gerçekleşmesi muhtemel değişimler bizi yorabilir. Kazanç konularında, çok çaba sarf ettiğimiz halde tatmin edici olmayan durumlar özellikle bizi rahatsız edebilir. Kariyerde yükselebilmek ve arzu ettiğimiz zirveye ulaşmak için sabırlı olmamızda yarar var.

    PARA

    24-28 Şubat haftası: Haftaya etkili görünümlerle başlıyoruz. Mali konularda birileriyle irtibatta bulunabiliriz. Bunlar kısa süreli gelir anlamında etkili olabilir. Kurulan bağlantılar umut vericidir. İş tercihleri, görüşmeler, gözden geçirmeler anlamında yararlıdır. 26 Şubat tarihindeki önemli görünüm, mali konularda bizi mücadeleye sevk ediyor. Hayatımızı garanti altına alacak şekilde düşüneceğiz. Yetenek ve tecrübelerimizi kazanç getirici işlere yönelerek göstermeye çalışacağız.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler