KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Aralık Ayı Burç Yorumları

    Yılın son ayında bizi neler bekliyor?

    Sevgili Okurlarımız,

    Aralık ayı, yeni bir yıla hazırlık dönemi ve her birimizin hayatında bir sayfanın daha açılacak oluşunun tatlı heyecanıdır. Bir yandan hüzün verir, diğer yandan umutlandırır. Tabii ki hepimizin isteği, huzurlu, bereketli, sağlıklı, aşk dolu, güvenli bir yaşam. Öncelikle her biriniz için hayırla vesile olacak gelişmelerin start verildiği bir yıl olsun. Bunu tüm kalbimle diliyorum.

    Aralık ayındaki görünümler bir yanıyla heveslendirici, coşkunluk verici, diğer yanıyla düşündürücü ve kafa karıştırıcı. Bana göre,,çok bilinçli gözden geçirilmelere ihtiyaç olunan bir ay. Adım adım ilerlenilmesi, bilginin sindirilmesi, doğru şekilde ve yararlı alanlarda kullanılması, her şeyden önce yaşamınızı değiştirecek tüm kararların dikkatlice verilmesi gereken zaman dilimi.

    BU AY SİZİ NELERİN BEKLEDİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

    Gelişigüzel, alt yapısı olmayan, risk faktörleri gözden geçirilmemiş kararlar vermemek, önünüze çıkabilecek fırsatların, değişimlerin bizi nereye doğru götürdüğünü TAHMİN YÜRÜTMEK değil, iyice DÜŞÜNMEK gereken zaman dilimi. Asla ve asla gereksiz yere vaktinizi harcamamak, yaşamı hafife almamak, büyük başarıların ancak çalışılarak emek sarfedilerek ve hepsinden önemlisi adım adım ilerlenerek kazanılacağını bilmek zamanı.

    Sosyal çevremiz, arkadaşlık ilişkilerimiz, hobilerimiz, eğitimden iş hayatımıza kadar belirlediğimiz idealler, amaç, hedef, hayaller, inancımız ve BİZ, hepsi bir BÜTÜNÜZ. Gün gelecek, -Yetti artık deyip yüreğimizin götürdüğü Yere gitmek isteyeceğiz, Gün gelecek dur bakalım Nereye diyecekler. Peki biz ne diyeceğiz. Ne DEMEMİZ gerektiğini öğreneceğiz. Ancak şu var ki, HİÇ BİR ŞEYİN AZINI İSTEMEYECEĞİZ. Fakat bu isteklerimizin abartı mı, hayal mi, gerçekten doğru mu olduğunu anlamak için DÜŞÜNMEMİZ gerektiğini bilmemizde yarar var. Her bir olasılığın hesaba katılması inanın ki faydalıdır. Aralık ayı, isteklerimizi elde etmeye bir hayli arzulu, yeniliklerde bulunmaya hevesli, fırsatlarla karşılaştığımızda heyecanlı ve sabırsız çocuklar gibiyiz.

    3 Aralık tarihinde sınırlarımızı aşmak, kendimizi yenilemek, uzun veya kısa vadeli olsun değişimlere evet demek arzumuz bir hayli yüksek. Ancak bu değişimlerin hem yüreğimizde, hem zihnimizde çok iyi hesap edilmesi lazım. Çünkü bir yandan uygun gibi duruyorsa da, diğer taraftan kısa soluklu olma ihtimali var.

    7 Aralık tarihinde güçlü ve derinden derine işleyen değişim arzumuz, geleceğimizle alakalı konularda etkileyici. Uzun vadeli düşünmekte yarar var.

    11 Aralık tarihinde, aşırı duygusal yoğunluğumuz, ortaklaşa işlerde ve özel ilişkilerde gelişimlerin işaretçisi. Hatta bir çok çift için yolun başı veya sonu.

    13 Aralık tarihinde yenilik hevesimiz bir hayli yoğunlaşıyor. Kendini amacına adayan insan, imkansız olanı başarmaktan yana. Ancak ayrıntıları asla kaçırmadan.

    16 Aralık tarihinde, yeniliklerin doğru mu, yoksa yanlış mı olduğunu özellikle ilişkilerde bir hayli yoğun hissedebiliriz. Fedakarlık sınırlarının iyi çizilmesi, hayallerin gerçeklerle örtüşmesi gereken bir test günü.
    17 Aralık yine coşku verici, yenilikleri hızlandırıcı, iletişim-yolculuk-haberleşme anlamında bir hayli aktif gün. Ama ben derim ki, iyi düşündünüz mü?

    20 Aralık ilişkimizle ilgili her konudaki zayıflıkların test edildiği bir gün.

    22 Aralık tarihi, ne yolda yürüdüğünü bilen ve hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçebilen idealist insanların fırsatlarla karşılaşabilecekleri bir gün.

    23 Aralık tarihi, değişimi tetikleyen koşulların, sizleri özellikle ilişkilerde kararlar vermeye sevkettiği bir gün.

    26 Aralık tarihi, değişim ve yenilenme arzusuna karşın, sistemin kuralları ve prensiplerini önümüze engel olarak koyması ve kişinin bu engellerle mücadelesi.

    28 Aralık tarihi, bir yandan dış dünyanın sorumluluklarıyla baş edebilme zorunluluğu ve istekliliği, diğer yandan hassasiyetin yükselişi, korunma ihtiyacı ve geçmişe takılıp kalmalar. Her iki ucun dengelenmesi şart. Azı karar çoğu zarar misali. Ailevi güvenliğimize, değerlerimize sahip çıkacağız, gerektiği ölçüde geçmişten dersler alacağız, sahiplenilmek kadar sahiplenmeyi de bileceğiz. Ayrıca sorumluluklarımızın farkında olacağız, toplum içindeki yerimizin farkında olacağız. Eğer sadece çalışmaya ağırlık verirsek, ailemizi, sevdiklerimizi ihmal edebiliriz. Zamanla robotlaşırız. Eğer sadece duygularımıza ağırlık verirsek, dış dünyada mücadele etmekte zorlanırız.

    30 Aralık tarihinde Koçlar iş hayatında, Boğalar gelişim, İkizler ortaklaşa kazançlar, yengeçler ikili ilişkileri, aslanlar çalışma hayatı, Başaklar aşk, Teraziler, ev ve aile, Akrepler kişisel gelişim ve çevre, Yaylar parasal kazanç, Oğlaklar iş hayatı ve kişisel gelişim, Kovalar fiziksel ve duygusal yaşam, Balıklar sosyal ilişkiler, hedefleri konusunda derinlikli düşünme, kuvvet kazanma, arınma, temizlenme, yeni bir düzen kurabilmek amaçlı yapılanma amacı taşıyor.

    Aralık ayının tüm enerjileri, sizlere hayrınıza olan güzellikleri getirsin. Her şey gönlünüzce olsun.

    BU AY SİZİ NELERİN BEKLEDİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler