KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yılların eskitemediği, gönlümüzde taht kurmuş ünlülerin sır gibi sakladıkları güzellik tüyoları

    Gençlik yılları spot ışıklarının altında geçmiş ünlüler kendilerine has güzellik sırlarıyla her daim gençlik havalarını korumayı başarıyorlar. Sağda solda duyduğumuz bu sırlardan istifade etmek mümkün!

    Nebahat Çehre

    nebahat

    Açılışı elbette onunla yapacağız :) Deyim yerindeyse yıllandıkça daha da güzelleşiyor Nebahat Çehre... 15 yaşında Türkiye güzeli seçilmiş, ardından ülkemizi Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etmiş. 70 küsür yaşında olan Çehre, yaşıtlarına açık ara fark atıyor. Peki bu duru güzelliğini neye borçlu? O da anne sözü dinleyenlerden. 90 yaşlarında olan annesi Nebahat Çehre'ye "Sakın kaşlarını inceltme" diye tavsiylerde bulunurmuş. Düzenli olarak kremler kullanan Çehre cilt bakımları yaptırmadığını söylüyor.

    "Yüzümü kesinlikle temizlemeden yatmam" diyenlerden güzel kadın. Beslenmesinede son derece önem veriyor. Hamur işlerini sabah öğünü dışında tüketmemeye özen gösteriyor. En önemli şey ise kendini sevmek diye de ekliyor...

    Ayşegül Aldinç

    ayse

    Bu enfes güzelliğin ip uçlarını gerçekten de denemeye değer. Ayşegül Aldinç, soğuk havalarda nemlendirici sürmeden dışarı çıkmıyor. Sadece soğukta kendini korumuyor. Bunun sıcağı da var, güneşli günlerde de güneş koruyucu kremlerini tercih ediyor. 30 yaş üstü kadınlara da bir tavsiyesi var: " 30 yaşından sonra göz altı kremlerini kullanmaya başla." Giyimine son derece önem veren Aldinç, insanın kendisine yakışanı giymesinden yana.

    Sezen Aksu

    sezen

    Türk pop müziğinin eskimeyen sesi Sezen Aksu formunu korumak için mısır püskülü yiyenlerden. Söylenenlere göre, yakın dostu olan Emel Müftüoğlu’na da bu yöntemi tavsiye eden usta sesin formülü kulaktan kulağa yayılıyor. Artık siz de biliyorsunuz.

    Ebru Akel

    Güzel sunucu, güzel bir cilt için kan akışının hızlanması gerektiğine inanlardan. Bu yüzden sabahları uyanınca yüzünü soğuk suyla yıkayıp kan akışını hızlandırıyor. Şişen göz altları için de başvurduğu kaynak en yaygın yöntem olan hemoroid kremi.

    Ebru Şallı

    Onun güzellik sırları çok açık değil mi? Ebru Şallı, yıllara meydan okuyan formunu düzenli spora ve dengeli beslenmeye borçlu. Yıllar içinde harika bir iç disiplin oturtan Ebru Şallı bu yönüyle hepimize örnek olmalı. Ebru Şallı doğumdan sonra hiç zorlanmadan eski formuna dönmesiyle dikkatleri çekmişti. Kendisi bu yönüyle doğum sonrası eski formuna hasret kalan kadınlar için tam anlamıyla yaşayan bir başucu kitabı.

    Gamze Özçelik

    Yılların eskitemediği manken güzel bir cilde giden yolun temizlikten geçtiğine inanıyor. Gamze Özçelik, temiz bir cilt için düzenli olarak yaptığı bakımlar haricinde bir de yosun maskesine güveniyor. Özçelik’e göre, yosun maskesi doğanın en büyük mucizelerinden birisi.

    Fahriye Evcen

    Çiçeği burnunda gelin, güzel bir cilt için bakım ve maskeler yerine daha basit bir şey öneriyor: Mutluluk! “Ufak şeyler, büyük farklar yaratıyor.” diyen Evcen bu farkların güzellik olarak kendisini gösterdiğini belirtiyor. Tabii ki bir de sağlıklı ve güzel bir cilt için bol bol su içmek gerektiğinin altını çiziyor.

    Tuba Büyüküstün

    Tuba Büyüküstün’ün doğal güzelliğini bilmeyen var mı ya? Günlük yaşantısında da neredeyse hiç makyaj yapmayan güzel oyuncu bakım için çeşitli kimyasallara ihtiyaç duymuyor. Büyüküstün, sadece gerekli olduğu zaman cilt için hazırlanan vitamin kapsüllerinden yararlanıyor.

    Beren Saat

    Beren Saat güzelliğini beslenme düzenine borçlu isimlerden. Kahvaltılarında light ve kepekli ekmek tüketen Beren Saat öğle yemeklerinde ise yarım porsiyon yemeyi alışkanlık haline getirmiş durumda. Yemeklerinde kırmızı et yerine balık etini tercih eden Beren, güzellik için düzenli uykunun şart olduğu belirtiyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler