KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yenilenen Braun Silk-epil epilatör güzellik başlıkları, ipeksi bir cilt için gereken her şeyi tek bünyede topluyor!

    Yeni çıkardığı başlıklarla epilasyonda yeni bir dönem başlatan Braun, kadınlara vücut ve yüz güzelliklerini en iyi şekilde ortaya koyma imkânı sağlıyor.

    Günümüzde kadınların uzun süren güzellik rutinlerine ayıracak vakti kalmadı. İster iş, sosyal hayat veya aile ile ilgili olsun, kendimizi sürekli oradan oraya, hiç ‘kendimize ait’ bir an olmadan, yaşarken buluruz. Bu koşturmaca içerisinde kendimizi her an güzel hissedebilmek için, değerli zamanımızdan kazandırırken harika sonuçlar yaratabilecek güzellik ürünlerine ihtiyacımız var.

    Braun’un teknoloji harikası güzellik ürünleri ile hayat tarzınızdan ödün vermek zorunda kalmadan hayat size ne getirirse getirsin en güzel halinizle hazır olursunuz. Pürüzsüz ve parlayan bir cilde sahip olmanız için Braun, güzellik ürünleri serisini inovatif ataşmanlar ile yeniliyor.

    Braun Silk-épil 9 SkinSpa: İpeksi cilde ulaşmanın en kolay çözümü!

    Braun Silk-épil 9 SkinSpa’nın Yeni Cilt Sıkılaştırma başlığı vücudunuzdaki kıvrımları kusursuz bir şekilde takip edip, kan akışını aktif hale getirmek için yoğun bir şekilde masaj yaparak cildinizi daha yumuşak ve pürüzsüz yapıyor. Braun’un en hızlı ve en etkili epilatörü Braun Silk-épil 9 SkinSpa, kan dolaşımını hızlandırarak cildi sıkılaştırma ve görünümünü gözle görülür bir şekilde iyileştirme özelliğine sahip Yeni Cilt Sıkılaştırma başlığı ile kusursuz bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

    SilkEpil9_SkinSpa

    Ağdaya göre 4 kat daha kısa kılları temizleyebilen epilatör başlığı, manuel yöntemlere göre 6 kat daha etkili derin ekfoliasyon fırçası, cildinize ipeksi bir dokunuş kazandıran hassas ekfoliasyon fırçası ve ölü hücre arındırıcı ile Yeni Cilt Sıkılaştırma başlığı ile Braun Silk-épil 9 SkinSpa, 4 haftaya kadar pürüzsüz bir cilt için 4 çözümü bir arada sunuyor.

    SilkEpil9_SkinSpa_2

    Braun Silk-épil 9 SkinSpa ile evinizin rahatlığında yumuşacık ve ipeksi cildin keyfini sürmek artık çok daha kolay.
    Yeni Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-969V 564 TL’den başlayan fiyatlarla tüketici ile buluşuyor.

    Ürünler hakkında detaylı bilgi için; http://tr.braun.com

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler