KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    16 Ekim saat 07:24 Koç burcunda Dolunay

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okuyucuları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 16 Ekim saat 07:23 burcunuzda oluşacak Dolunay, ilişkimiz veya iş ortaklığımızı ilgilendiren konularda kişisel isteklerimiz ile başkalarının beklentileri arasında yaşanabilecek gerilimi işaret ediyor. Biz kendimizden yana düşünmeye, fikirlerimizi dile getirmeye ve kabul ettirmeye çalışıyoruz. Ancak burada önemli olan, onların da görüşlerini almak, ortam ve şartlara göre ayarlamada bulunmaktır. Bu da ancak ılımlı ve karşılıklı bir iletişimin sağlanmasıyla mümkündür. Dolunayın görünümleri bize bu yolda rehberlik edebilir.

    Merkür-Pluto mücadeleci görünüm, iş ve ilişkilerimizde belli bir dirençle karşılaşmanın göstergesidir. Planlarımızı başkalarıyla ortaklaşa şekilde çözümlemek için gayret göstermeliyiz. Zaten bu Dolunayda, bu yöndeki çabamız bir hayli fazla olacak. Ancak bunun ayarı önemli. Siz düşüncelerinizi iletiniz karşı tarafa, diğerleri ne söylüyor bir dinleyiniz. Elbirliğiyle hem ilişki hem de iş hayatınızla ilgili konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu bir mücadele Dolunayıdır. Bu mücadelede galip gelmenin yolu, sabırlı ve kararlılık kadar, işbirliğine açık olmakla mümkündür. Ay-Uranüs kavuşumu, yeni bir şeyler yapmak, değişiklikte bulunmak, özgürce kendimizi ifade etmek isteğimizi işaret ediyor.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    BOĞA

    ![]()

    Sevgili Boğalar 16 Ekim saat 07:23 itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, psikolojik ve bedensel anlamda strese açık olduğumuzu işaret ediyor. Kolay değil tabii ki. İnsan bazen öyle bir sıkılıyor ki, en basit problemleri bile çözmekte zorlanıyor. Doğal olarak işin içinden çıkamadığımızda kendi kendimize yükleniyoruz. Çaresiz ve geri plana atılmış, sürekli birilerini idare etmek zorundaymışız gibi hissediyoruz. Bu Dolunay işte bu türden refleks tepkilere neden olmakta. Benim arzularım mı, yoksa başkalarının beklentilerine cevap vermek mi önemli diye düşünüyoruz.

    Merkür-Pluto görünümleri, girişimci düşünmenin ve sabırsızlık yerine, kararlılığın önemli olduğunu işaret etmektedir. Sizi şu anda kısıtlayan durumları aşabilmenin yolu, hem başkalarıyla ilişkimizi güçlü tutmak hem de amacımızın farkında olmaktır. Sıkıntılarımız varsa bunları giderecek yollar aramak, boşu boşuna kendimizi üzmekten, sinirlenmekten daha iyidir. Kendimize güvenelim. Ay-Uranüs kavuşumu, bu Dolunayda yenilik ve değişim arzumuzun kendi içimizdeki etkinliğini gösteriyor. Ancak bunları dışa yansıtmalıyız. Bunun için, fikirlerimizi kendimize saklamak yerine, hangi alanda ve konuda ilerlemek istiyorsak, bunlar için mücadele vermeliyiz. İçimize kapanmak veya endişelenmek, gerilmek yerine, farklı bir açıdan dünyaya bakınız.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    İKİZLER

    ![]()

    Sevgili İkizler, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, hedefimize ulaşmak ve kendi isteklerimizi bir grup içinde bireysel olarak ifade etmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Bu Dolunay sizin özel yeteneklerinizi ve insanlarla olan güçlü ilişkilerinizi test etmenizi sağlayacak. Kimlerle bağlantınız var ve aklınızdaki projeleri, fikirleri nasıl sunabilirsiniz. Yeterli oranda bilgi ve tecrübeye sahipseniz o zaman hiç çekinmeyiniz. İster tek başına isterseniz diğerleriyle bağlantı kurarak ekip çalışmalarında görev alabilirsiniz. Burada önemli olan, yeniliklere açık olmak, mücadele etmek, gereksiz gerginlik ve bireysel ihtirastan kaçınmaktır. Dolunayın görünümleri içinde en etkin olanı Merkür-Pluto arasında gerçekleşecek. İşbirliğinin adil ve paylaşıma dönük şekilde ayarlanmasının önemini vurgulayacak. Tabii ki bir işin başarılı şekilde gerçekleşmesi için, kimlerle çalışmanız gerektiğini iyi düşünmelisiniz.

    Aşk hayatınız ve sosyal ilişkilerinizde de durum budur. Sadece çıkar ilişkine dayalı yürütülen veya sadece bir takım arzuların doyurulması temeline dayalı beraberlikler uzun sürmez. Burada niyet önemlidir. Bir yola çıkılmışsa, bir hedef belirlenmişse, zorlukların da birlikte aşılması gerekir. Bunun tersi bir durumda, ilişkiler bozulur, kişiler birbirine karşı baskı uygular ve anlaşmazlık yaşanır. Bundan herkesin kaçınmasında fayda var. Ay-Uranüs görünümü yenilik hevesimiz, değişim arzumuzun yükselişidir. Sizin sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, bazı projeler için, diğerleriyle bir araya gelmenizi, hevesli ve katılımcı olmanızı sağlıyor. Ekip çalışmalarının faydalı olacağını işaret ediyor.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    YENGEÇ

    ![]()

    Sevgili Yengeçler, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, mesleki ve ailevi konularda bir şeylere zorunlu olmanın yarattığı gerilimi işaret ediyor. Biz bir yandan sorumluluklardan yılmış, kendi başımıza hareket etmekten yanayız. Ancak diğer taraftan uyumlu, paylaşımcı ve ilişkilerimizde sabırlı olmaya zorlanıyoruz. Bunlar bizi yoruyor. Elde olmadan yetti artık diyoruz. Bağımsız olamayınca, kurallar bizi sıkboğaz ettiğinde isyan ederek iplerimizden kurtulmaya çalışıyoruz. Bu Dolunayda, mecburen bir şeylere uymak bizi çileden çıkartabilir. Geçtiğimiz iki hafta önce evimiz, ailemizle ortaklaşa veya kendi içimizde bir karar vermiş ve bunları uygulamak istemiştik. Bugün şimdi duruma bir bakıyoruz. Ancak bizim istediğimiz gibi şartlar henüz oluşmadığı için, doğal olarak stres içindeyiz. Kimseyi kaldıracak halimiz yok.

    Merkür-Pluto görünümü de bunun işaretçisi. Gerek ailemiz, gerek partnerimiz sanki söz birliğinde bulunmuş gibi üstümüze gelebilirler. Onların bizden beklentileriyle bizim yapmak istediklerimiz arasında dağlar kadar fark vardır. Bu da bizi yorar. Bu sıkışmışlık hissi, işimize yansır. Bütün sinirimizi oradan çıkarmaya çalışırız. Peki, ne yapmalıyız. Olumlu, ılımlı ve elden geldiğince sakin bir şekilde konuşmakta yarar var. Sizi nelerin üzdüğünü, neden sıkıldığınızı ve bu durumdan memnun olmadığınızı dile getiriniz. Üzerinizde baskı uygulanmasına izin vermeyiniz. Ancak pire için de yorgan yakmamak lazım. Ay-Uranüs görünümü, iş hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek ani bir gelişmenin işaretçisidir. Bir anda öyle bir karar verirsiniz ki daha sonra keşke sakin olsaydım dersiniz. Bir şeye sinirlenmişken, hırsınızı başka bir şeyden çıkarmayınız. Bilakis, probleminiz neyse, değişik bir bakış açısıyla yaklaşarak uygun çözüm bulabilirsiniz.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    ASLAN

    ![]()

    Sevgili Aslanlar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, sizin için hakikaten önemli olan ve gerekli gördüğünüz bir konuda fikirlerinizi ifade etmek arzunuzu işaret ediyor. Bundan pek geri adım atmaya istekli değilsiniz. Ancak başkaları ne diyor, ne düşünüyor bunlara da bakmak gerekiyor. İddialı ve baskın bir şekilde değil de, ılımlı ve işbirliğine yatkın şekilde bunları ortaya koyarsanız başarılı olabilirsiniz. Bu Dolunayda, farklı görüşlere açık olmak, ortam şartlarına bir bakmak lazım. İki hafta önce alınmış kararların bugün sonuçlarıyla karşılaşacaksınız. Bunların alt yapısı önemli. Ani kararlar vermekten kaçınalım. Düşünelim, taşınalım, bilenlere soralım, maceracı değil aklımıza başımızda düşünelim. Eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda buna önem verirsek, gittiğimiz yolun farkında oluruz ve bu yolun gereklerine göre mücadelemizi veririz.
    Dolunayın görünümleri içinde en dikkat çekeni, Merkür-Pluto arasında gerçekleşecek. İşlerinizi, düzgün, verimli, sağlıklı şekilde takibini yapmanız gerektiğini işaret ediyor. Tecrübesi olan kişilere danışınız. Birilerinin desteğine ihtiyacınız varsa, bunu istemekten çekinmeyin. Eğer yeni bir adım atmak istiyorsanız, planlı olmakta yarar var. Tansiyon veya diğer sağlık şikayetlerinizi önemseyiniz. Ay-Uranüs kavuşumu, sizin uzaklara gitmek, farklı yerler görmek, yaşamanıza bir renk katmak, problemlerden kurtulmak arzunuzun işaretçisidir. Ancak dediğim gibi, aceleyle karar vermek yerine, duruma bir daha bakmak yararlı olur.
    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    BAŞAK

    ![]()

    Sevgili Başaklar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, partnerimiz, iş ortağımız veya başkalarıyla gelir, mal, mülk, ailevi veya duygusal anlamdaki paylaşım ve ilişkilerin test edilmesi halidir. Anlaşmak adına kendi arzu ve isteklerimizden ödün vermek ne kadar yanlışsa, başkaları üzerinde baskı kurmak da o denli yanlıştır. Her şeyin eşit, ölçülü, adil biçimde olmadığı ortaklık ve ilişkilerde sorun yaşanabilir. Kendini düşünen bir ortak yüzünden canımız sıkılabilir. Mali anlamda bir borç ve alacak davasında karşı taraf kendi istediğinde diretebilir. Boşanmada karşı tarafın talebi bize hiç uymayabilir. Anlaşmak isteriz, ancak eşimiz buna yanaşmayabilir. Bu gibi durumlarda ipler kopma noktasına gelebilir. Esasen hukuk kuralları içinde duruma bakmak gerekiyor. Yüksek faizli borçlardan kaçınmamızda yarar var.
    Merkür-Pluto görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız ve maddi konular üzerinde çok dikkatli bir şekilde durulması ve uzlaşı için işbirliğine açık olunması halinde problemlerin çözülebileceğini işaret ediyor. Yasal haklarımız çerçevesinde duruma baktığımızda, gereksiz tartışmaların önüne geçmiş oluruz. Ay-Uranüs görünümü, ortaklık ilişkilerinde, finansal anlamda yaşanması muhtemel değişimlerin göstergesidir. Bu Dolunayda mal, mülk, miras, nafaka, borçlanma gibi konularda kimseye güvenmemiz gerektiğini işaret ediyor.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    TERAZİ

    ![]()

    Sevgili Teraziler, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, evlilik veya iş ortaklığımızla ilgili konularda, karşı tarafın üstümüzdeki baskısını işaret ediyor. Oysaki sağlıklı bir ilişkide tarafların birbiriyle uyum içinde ve karşılıklı olarak sevgi, saygı ve güven olgularını tesis etmeleri gerekir. Bu Dolunayda, bu durumun önüne geçen şartlar yüzünden anlaşmazlık yaşanabilir. Biz uyumdan yanayken, eşimiz veya ortağımız kendini düşünüyor ve bencil davranıyorsa sorun çıkabilir. Tam tersi bir durum da yanlış olacaktır. Biz baskıda bulunuyor, bunu da ilişkimizi ayakta tutmak adına yapıyorsak yine problem yaşanır. Bu durum aile içinde ve evimizde huzursuzluk yaşanmasına neden olabilir. Dolunayın görünümleri bu konuda yaşanması muhtemel durumları işaret etmektedir.
    Merkür-Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konulardaki değişimlerin göstergesidir. Birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, elbirliğiyle halledilmesinde yarar vardır. Gelişigüzel davranılmamalı, birbirinizi kıracak şekilde hareket edilmemelidir. Eğer sorunlar varsa, bunları sineye çekmek, sürekli alttan almak da aslında çözüm olmaz. Tabii ki konuşulmalı, hakça hareket edilmeli, ortaklaşa karar verilmelidir. Ay-Uranüs görünümü evlenme, boşanma, iş ortaklığı konularında yaşanan yeni durumların sizin için bir hayli önemli olacağını gösteriyor. Acil karar verilmemeli, iyice düşünülmelidir.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    AKREP

    ![]()

    Sevgili Akrepler, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatımız, görevlerimiz, ihtiyaçlarımız, sağlığımız kısaca günlük hayattaki uğraşılarımız anlamında kendimize özen göstermemiz, stresten kaçınmamız gerekiyor. Bu Dolunay, projelerinizi, planlarınızı gerçekleştirmede size azim veriyor. Ancak bir hayli yoğun çalışma veya özel nedenlerle, yanlış anlaşılmalar, gerginlikler, içe atmak veya tam tersine öfkelenmek gibi durumlar yaşanabilir. Siz kendi içinizde paylaşımı önemserken, birileri sadece kendi işi görülsün diye düşünebilir veya siz taviz verdikçe bir şeylerin düzelmediğini görmeniz sizi rahatsız edebilir. Diyet, egzersiz, bağışıklık sisteminizi güçlendirmek amaçlı konulara eğilmekte yarar var. Birilerini idare edeceğim diye kendinizi üzmeyiniz. Sorunların üstünü kapatmak yerine, konuşarak problemleri çözebiliriz.

    Merkür-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlamak, başarılı olmak yolunda kendinize güvenmenin, kimlerle iş veya özel bağınız varsa bunları bilinçli şekilde düzenlemenin önemini vurguluyor. Bu Dolunayda hazırlığını yaptığınız işler veya düşündüğünüz yeniliklerin bir daha ele alınması ve bunların dışarıya sunulması aşamasında heyecanınız yüksek. Fakat başarılı olabilirsiniz. Yeter ki, iş planınızı doğru şekilde düzenleyiniz. Ay-Uranüs görünümü, yenilik heyecanı ve telaşının göstergesidir. Başkaları ne diyecek, nasıl karşılayacak diye endişelenirsiniz. Bazen de durduk yerde, bir ufak olay yüzünden pireyi deve yaparsınız. Sakin olunuz. Her şeyin altından kalkabilecek gücünüz var. Kendinize biraz zaman tanımayı ihmal etmeyiniz.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    YAY

    ![]()

    Sevgili Yaylar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatınız ve sosyal ilişkilerinizi düzenleme yönünde önemlidir. Siz isteklerinizi başkalarıyla işbirliğinde bulunarak elde edebilirsiniz. Bu Dolunay yeni biriyle tanışmanın, bir yenilik hazırlığının, son iki hafta önce verilen kararların sonuçlarıyla karşılaşmanızı sağlayıcıdır. Bir projenin başına geçmeyi, dilediğiniz şekilde yönlendirmeyi, bu sayede finansal anlamda kazançlı çıkmayı isteyebilirsiniz. Tabii ki kurallara, plan ve programlı çalışmaya özen göstermekte yarar var. Bencil düşünmeyelim. Eğer ekip çalışması yapıyorsak, bu ekip içindeki paylaşımların hakça düzenlenmesi gerekir. Sadece kendimize göre hareket edersek, diğerlerine karşı haksızlık olur. Birilerine danışmanız, onların da fikirlerini almanız size artı kazandırır. Bu Dolunay, bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi, çocuklarınız varsa onlarla ilgili konuların halledilmesi yönünde de önem taşıyor.
    Merkür-Pluto görünümü, bu Dolunayda ilişkilerimizi medeni şekilde, işbirliğine dönük, görüş alışverişinde bulunarak düzenlememiz halinde, hedefimize ulaşabileceğimizi işaret ediyor. Bu görünüm zaten bu yöndeki ortaklıkların yaşayacağını, bunu aksi ilişkilerin krizle sonuçlanacağını işaret etmekte. Ay-Uranüs görünümü, sürpriz bir aşkın, gelişmenin, yeniliğin bizi heyecanlandırması anlamında. Demek oluyor ki, bu Dolunayda bizi memnun edici gelişmeler var. Öyle veya böyle, bir şeyler zorlasa da, yine de sonuç keyiflendirici gözüküyor.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    OĞLAK

    ![]()

    Sevgili Oğlaklar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz iki hafta önce kariyer hayatımız, sorumluluklar ve toplum içindeki yerimiz ve konumumuzla ilgili olarak verilen kararların geldiği son durumu görmemizde önem taşıyor. Amacımız işbirliğinde bulunmak, barış ve uyumdan yana olacak şekilde diğerlerinin de görüşlerini alarak ilerlemek istiyorduk. İşte şimdi bu konularda geldiğimiz duruma bakacağız. Tabii ki isteklerimizi elde etmekten yanayız. İstiyoruz ki, bizim gösterdiğimiz hassasiyeti başkaları da bize göstersin. Merkür-Pluto görünümü, fikirlerimizi dış dünyada baskın şekilde ifade etmemize neden olabilir. Başkalarıyla olan iletişimde sorunlar yaşanabilir. Kendi gücümüzü, yeteneklerimizi, arzularımızı, eğer işbirliğine yatkın şekilde ifade edebilirsek sorunlar kolayca çözülür.
    Tabii ki hakkımız olanı talep edeceğiz. Ancak durum ve şartların da farkında olacağız. Aynı durum ailevi ilişkilerde de önemlidir. Ev içinde gerginlik veya anlaşmazlıklar, dışarıdaki başarımızı etkileyebilir. Mars şu aralar burcunuzda ilerliyor ve gücünüz gayet yerinde. Dediğim noktalara dikkat edilirse, başarılı bir şekilde amacınıza ulaşırsınız. Ay-Uranüs görünümü, özellikle eviniz, aileniz, yerleşim yeriniz ve duygu dünyanızda yenilik arzunuzu vurguluyor. Ne olursa olsun bir değişim istiyoruz. Bu değişimin lehimize gerçekleşmesi bizi memnun eder. Tam tersi bir durum bizde gerginlik ve isyan yaratabilir.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    KOVA

    ![]()

    Sevgili Kovalar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda isteklerinizi güçlü şekilde ifade edebilmeniz anlamına geliyor. Geçtiğimiz iki hafta önceki Yeniayda birçok meseleyi gözden geçirmiş, ilişkilerimiz üzerinde durmuş, belki de önemli kararlar vermiştik. Şimdi bu kararları uygulama yönünde bir hayli arzuluyuz. Yeni bir yerde işe başlayabiliriz. Öğrendiğimiz bilgileri uygulamaya dökebiliriz. Yolculuk veya başkalarıyla olan temaslarımız sayesinde planladığımız bir projeyi hayata geçirebiliriz. Eğer başka bir şehir veya yerde yaşamayı düşünmüşsek, şimdi bunun artı ve eksilerimizi gözden geçirmeliyiz. Alıştığımız düzen mi yoksa farklı bir yer mi sorusuna cevap arayabiliriz. Önemli olan sizin başkalarıyla olan uyumunuzdur. Sadece kendi görüşlerinizi değil, diğer insanların da fikirlerini alarak olumlu bir adım atabilirsiniz.
    Merkür-Pluto görünümü, bu Dolunayda yapılacak işin, atılacak adımın çevresel anlamdaki analizinin iyi yapılmasıdır. Ben böyle istiyorum demek yerine, ortam ve koşullar göz önüne alınırsa başarılı olabiliriz. Yenilikler, değişim ve dönüşüm sizin önünüzde yeni kapılar aralıyor. Önemli olan önceliklerinizi saptamak, bilgilenmek ve tecrübe sahibi olmaktır. Bireysel düşünmek yerine, başkalarıyla ilişkinizi, iletişiminizi güçlü tutarsanız kazanan siz olursunuz. Ay-Uranüs görünümü, yenilik heyecanı ve farklı yönlerinizi dışa yansıtabilme gücü veriyor size. Aklı başında düşünen kazanır.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.
    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    BALIK

    ![]()

    Sevgili Balıklar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, gelir-gider meselelerinin ve başkalarıyla olan her türlü finansal ve duygusal ilişkilerin dengeye kavuşturulması gerektiğini işaret ediyor. Geçtiğimiz iki hafta önce Terazi burcunda bir yeniay doğmuştu. Sizler eşiniz, ortaklarınız, miras, hisseli para veya kredi konularında başkalarıyla işbirliğinizi mercek altına almıştınız. Şimdi bu Dolunayda paranızı nasıl kullanacağınız veya değerlendireceğiniz önemli hale geliyor. Ayrıca kimlerle işbirliğinde bulunacağınız, projelerinizi nasıl finanse edeceğinizi dikkatli bir şekilde ele almalısınız. Eğer ölçüyü kaçırdıysanız, şimdi paraya fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz. Sözleşmeler altına imza atmadan önce iyi düşünmelisiniz. Birilerine güvenip yola çıkamayız. Siz de hesabınızı bilerek hareket etmelisiniz. Borç-alacak konularındaki sorunları hukuk çerçevesinde çözmek gerekiyor.
    Merkür-Pluto görünümü, eşiniz, iş ortağınız veya bazı kişilerle ortaklaşa yapılacak proje, iş veya gelecekle alakalı konularda tabii ki uzun vadeli düşünmek gerekiyor. Kimsenin kimseye hakkı geçmemeli. Siz de kendi hakkınızı korurken, diğerleri de aynı şekilde adil davranmalıdır. Al gülüm ver gülüm hesabını iyi yapmalıyız. Ay-Uranüs görünümü, farkında olmadan yapılacak harcamaların yanlış olacağını işaret ediyor. Parasal konularda verilecek kararların mutlaka artı ve eksileriyle ele alınmasında yarar var.

    Not: Koç burcundaki Dolunay yorumlarımızı video anlatım şeklinde alttaki linktedir.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler