KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Halkalı güneş Tutulması Başak Burcunda! Kurban mıyız yoksa köle miyiz?

    1 Eylül Halkalı Güneş Tutulması-Başak burcunda

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, bize kendimizi her anlamda yeniden düzenleme, gereksiz olanların tespiti, bizi zorlayan durumlardan kurtulma ve gelişim yönünde kararlar almanın işaretçisi bir uyarıdır. Uyarı diyorum çünkü bu ikazları görmezden gelirsek, başarılı olmamız, ilerlememiz mümkün değildir. Görünümlerin bize bu yolda rehberliğini önemsemeliyiz. Hissettiklerimizi ve dikkat etmemiz gerekenleri bu görünümler bize gösterir. Ay-Satürn görünümü bu Tutulmanın mücadele gücümüzü test edici olduğunu gösteriyor. Özellikle duygularımız biraz yalnızlık hissini bize tattırıyor olsa da, çalışma hayatımızla ilgili konuları, sağlığımızı, en başta da kendimiz hakkında olumsuz düşünmeyi bir yana bırakabilirsek başarılı olmamız mümkündür.
    Ay-Neptün görünümü, endişelerimizin bizi sürüklemesine veya güçten düşürmesine izin vermememiz gerektiğini işaret ediyor. Çünkü bunlar, en kolay halledilebilecek meseleleri bile içinden çıkılmaz hale getirir. Oysaki bu Tutulma, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için hayatını yeniden planlamalısın ve düzenlemelisin diyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu da, bunun göstergesidir. Karmaşık ne varsa çözülmelidir. Gelişim adına atılması gereken adımların farkında olmak lazımdır. Çalışacağız, mücadele edeceğiz ve kendimizi yetersiz görmeyeceğiz. Ay-Mars görünümü, yeni bir şeyler deneyimlemek arzunuzun göstergesidir. Bu nedenle pek emir altında olmak istemezsiniz. Birilerinin sürekli sizden bir şey beklemesi, işinizin yoğunluğu veya iş sorunları canınızı sıkabilir. Bu nedenle başka arayışlar cazip gelebilir. Ay-Pluto görünümü sizin gerçekten yolunuzu belirlemeniz ve bu yolda ilerlemeniz için olanaklar sunuyor. Derinlikli bir analizde bulunursak, kariyer ve toplumsal yaşantımızı, sağlığımızı, iş gücümüzü, verimliliğimizi arttırabiliriz. Bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi Merkür gerilemekte. Bu da gösteriyor ki, bu Tutulmada yapılacak gözlem, inceleme, yeniden durumumuzu ele almak bize yarayacak. Hayat bize umudunu kaybetme, sadece gör, fark et ve düzenlemek için istekli ol diyor.


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, kendinizi ifade etme gücünün yükselişi, kendinize karşı olan samimiyetinizin artışı, kendinizi ve hayatı tanıma, önceliklerinizi belirleme, aşk ve çocuklarla alakalı konularda geliştiricidir. Tabii ki Tutulmanın görünümleri, bu konuda bize ışık ve rehberlik yapar. Böylece yolumuzu daha net görürüz. Ay-Satürn görünümü, bu tutulmanın yukarıda saydığım konularda bazen zorlayıcı etkileri olabileceğini işaret ediyor. Duygularımız ile düşüncelerimizin bazen gerçekçi olmama ihtimalini göz ardı etmememiz gerekir. Şartlar gereği tam olarak birilerine açılmakta, hayatı keyifli bir açıdan görmekte güçlük çekmemize neden olursa, yapmamız gereken her türlü meseleyi bilinçli şekilde iyi analiz ederek çözebileceğimizdir.
    Ay-Neptün görünümü, size hayallerinizi gerçekleştirmeniz yolunda ilham gücü veriyor. Hem özel hem de sosyal hayatla olan bağlantınızı kuvvetlendiriyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu gayet olumlu. Aşkta seçicilik, çocuklarla alakalı konularda sorumluluk duygusu, yaşamı kucaklamada bilinçli tercihlerde bulunmak ve gelişimden yana olmak konusunda yardımcıdır. Ay-Mars görünümü, tabii ki hedefimizi iyi belirlemek gerektiğini işaret ediyor. Ancak ilişkilerde finansal ve duygusal anlamda gerginliğe neden olabilecek bir etkidir. Fakat unutmayalım ki, bilinçli insanlar için yaşanan her zorluk, mücadele yakıtı gibidir. Onun için, engelleri kendinize stres aracı değil, başarılı olmak adına itki gücü olarak kabul ediniz. Böylece kendinizi başarılı şekilde yönlendirirsiniz. Ay-Pluto görünümü sizin için doğru yolu tercih etmenizde, derinlikli düşünerek güçlü yanlarınızı ifade etmenizde yardımcıdır. Merkür bildiğiniz gibi geri harekette. Bu Tutulmada her şeyi yeniden inceleyeceğiz ve üstte yazdığım noktalara da dikkat ederek mevcut durumumuzu iyileştirecek düzenlemeleri yapabileceğiz. Bakmak, görmek ve farkında olmak çok önemli...


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, aile olgusunun önemi, yuvamızın huzuru ve düzeni, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımızın üstümüzdeki etkiler ve kendimizi geliştirme yönünde yapılacak inceleme ve gelişimin işaretçisidir. Tutulmanın görünümleri bu konuda nasıl bir yol izlemek ve nelere dikkat etmek gerektiğini bize söyleyen dikkate değer uyarılardır. Ay-Satürn görünümü, ilişkimiz ve ailevi konulardaki mücadelenin göstergesidir. Sizin duygu ve düşünceleriniz başkalarıyla çelişebilir. Onlar farklı bakıyorlardır, siz farklı. Bu yüzden de belli bir baskı ve ciddiyet bu Tutulmada etkin gözüküyor. Bu iki alanda mutlaka bilinçli düşünülmeli, ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Malum Merkür geri harekette.. Bu gözden geçirmeler sonrasında yapılacak düzenlemelerle problemlere çözüm bulunabilir.
    Ay-Neptün karşıtlığı, yuvanız ve iş hayatınızla ilgili konuların da hayalci değil, mutlaka gerçekçi şekilde ele alınması lazım. Eğer evde sorun varsa bu iş hayatınıza, işinizde problem varsa evinize yansır. Onun içindir ki, duruma iyi bakmak gerekiyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, mevcut aile ilişkileri, bir yuvanın kurulması veya mevcut sorunlar varsa bunların ortaklaşa çözülmesi anlamında önemlidir. Artık geçmiş değil geleceğe bakılmalıdır. Ne yaşadıysa yaşanmıştır. Önemli olan bundan sonrasıdır. Ay-Mars görünümü, bu Tutulmanın gerek aile içinde ve gerekse ilişkide, dağınık, çelişkili, bir öyle bir böyle hareket etmek yerine, doğru bir yol belirleyip yürümek gerektiğini işaret ediyor. Yoksa bu konularda bir hayli zorluk yaşanabilir. Ay-Pluto görünümü, ev, aile, miras, nafaka, ortaklaşa paylaşımlar, ilişkinin durumu hakkında mutlaka derinlemesine düşünmek lazım. Verilecek kararlar Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, mutlaka incelemeye değerdir. Bu inceleme yapılmadan, birbirinize eleştirel tavır, ön yargılarınızla yaklaşarak bir yere varamayız.


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, tüm dikkatimizi yaşam şeklimiz ve önceliklerimiz çerçevesinde ele alarak eğitim-iş girişimi-ticaret-yakınlarımız-bilgilenme-seyahat gibi konulara çevirmemizi sağlıyor. Tutulma, gelişim anlamında son derece kıymetlidir. Kişinin artık hayali değil, gerçekçi olması gerekir. Bu alanda oluşan bir Tutulma size, yukarıda saydığım konulara tekrar bakmanızı, yolunuzu belirlemenizi, amacınıza uygun şekilde kendinizi geliştirmenizi işaret etmektedir. Kaldı ki, Merkür geri hareketiyle örtüşen Tutulmada yapılacak değerlendirmeler hakikaten yararlıdır. Tutulmanın oluştuğu güne, Ay-Satürn görünümüyle adım atacağız. Yeni bir kararın özellikle çevresel değişimler ve çalışma hayatınızla ilgili konularda verileceğini, mücadelenin de bu alanda etkin olduğunu gösteriyor. Çünkü bu artık bir zorunluluk olarak kendini hissettiriyor. Merkür geri harekette olduğu için, bilinçli bir yeniden bakışla, durumu net görebilir, geri hareket sonrası kararınızı uygulayabilirsiniz.

    Ay-Neptün görünümü, bilinçli tercihlerin ve rüzgara kapılmadan yelkenleri kontrol etmenin önemini vurguluyor. Eğer bir değişim düşünüyorsanız, bunun gayet sağlam bir temel üzerine oturtulması, hayali düşünülmemesi şarttır. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, gelişime odaklı düşünmenin, çaresizlik duygusunu yenmekle mümkün olacağını hatırlatıyor. Ay-Mars görünümü, insanın sağlıklı yaşaması, istediği bir çevre ve iş alanında hayatını sürdürmesi gerektiğini vurguluyor. Sizin mutluluğunuz ve huzurunuz her şeyden önemlidir. Buna göre kararınızı vererek, iş ve çevre değişiminde bulununuz. Ay-Pluto görünümü, ilişkinizde iletişimin önyargılı ve eleştirel olmaması gerektiğini, ortaklaşa kararlar vermenin önemini vurguluyor.


    ASLAN

    ********

    Sevgili Aslanlar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, tüm dikkatimizi maddi konular üzerine çeviriyor ve bir bütçe düzenlenmesinin şart olduğunu işaret ediyor. Tabii ki şu andaki mevcut duruma iyice bakmak lazım... Eğer iyi bir analizde bulunulursa hem kazançlı çıkılır hem de yeni bir yol belirlenebilir. Tutulmanın yöneticisi Merkür geri hareketini sürdürdüğü için, bu Tutulmada geçmişe şöyle bir bakarak, geleceği tasarlamak mümkün. Yeter ki, biz bilinçli olalım. Tutulmanın görünümleri bu anlamda kıymetlidir. Ay-Satürn zorlu açısı, bize hesabını iyi yap, resme iyi bak, aceleyle kararlar verme, incelemeyi ihmal etme diyor. Çünkü görüyoruz ki, para önemli bir güç ve bu olmadan tam anlamıyla özgür olmamız zor.

    Ay-Neptün görünümü, kazanç-kayıp konularında iyi bir analize ihtiyaç olduğunu, geldiği gibi gidiyorsa veya biz kafamıza estiği gibi harcıyorsak, sonuçta sıkıntı çekebiliriz. Ne fazla endişelenmeli ne de boş vermeliyiz. Riskli kararlardan kaçınmalıyız. Ay-Kuzey düğüm görünümü, bütçemizi geleceğimizi geniş manada ve ilerisi adına düşünerek gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. Bugünün yarını var sözünü unutmayalım. Ay-Mars görünümü, isteklerimiz ile hayatın gerçeklerinin uyuşması şart. Çünkü siz endişelenirsiniz, aslında kolaylıkla altından kalkabileceğiniz bir durumdur veyahut tam tersine siz fazla rahat davranırsınız, aslında risk alıyorsunuzdur. Bu iki noktaya yatırım, kazanç konularında dikkat etmek gerekiyor. Ay-Pluto görünümü, mevcut işinizden elde edilen kazancın yeterli olup olmadığını sorgulamanız ve derinlikli olarak incelemeniz gerektiğini vurguluyor. Eğer yetersizse, neler yapabilirsiniz veya gayet yerinde ise, ne gibi yatırımlara yönelmelisiniz, bunlar üzerinde durulmalıdır.


    BAŞAK

    ********

    Sevgili Başaklar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, sizin ailevi hayatınızdan, ilişkinize ve çocuklarla alakalı konulara kadar uzanan geniş bir yelpazede değerlendirilmelidir. Çünkü bütün bu konuların bir hayli vurgulandığı bir tutulma yaşanacak. Öncelikle tutulmanın görünümlerini fazlasıyla önemsiyorum. Bir de, tutulmanın yöneticisi Merkür geri hareketini sürdürdüğü için, yapılacak incelemelerin önemi hakikaten büyük. Belki de daha önce fark etmediğiniz bazı noktaları şimdi görebilir, ona göre kararınızı verirsiniz. Ay-Satürn görünümü, aileniz, yuvanızla alakalı konularda yapmak istediklerinizi başkaları doğru veya gerçekçi bulmayabilir. Siz daha fazla tedbir uygulayarak, eleştirerek, farklı görüşlere tahammül göstermeyerek önce kendinizi yorarsınız. Bunların hep birlikte ele alınması şarttır.

    Aynı durum Ay-Neptün karşıtlığında da görülüyor. Bir yanıyla bağımlıyız diğer yanıyla eleştiriyoruz. Madem sorunlar varsa, bunlara gerçekçi bakmak gerektiğini düşünmeliyiz. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kafanızı karıştıran meseleleri, ancak ve ancak gelişimi önemseyerek çözebileceğinizi işaret ediyor. Aşırı duyarlılık yerine, çözümcü olmak, pes etmek yerine mücadele etmek. İşte bunlar sizin gelişim yolunuzdaki rehberinizdir. Ay-Mars görünümü, aile içinde bazı görüş farklılıklarının veya yuvanızla ilgili düşündüğünüz yeniliklerin tekrar bir gözden geçirilmesinin doğru olacağını gösteriyor. Evdeki hesap çarşıya uymadı dememek için, buna özen göstermeliyiz. Biraz daha beklemek gerekebilir. Ay-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlama, başarılı olmadaki tutkunuzun işaretçisidir. Bu tutku sayesinde daha hırsla, yılmadan, pes etmeden yolunuzu belirlemenizde, Merkür geri hareketi sonrasında ileri adımlar atabilmenizde joker bir karttır.


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, yaşamınızla alakalı iş, aile, sağlık veya diğer konuları iyi bir analizde bulunarak sizi hayata katılmaya çağırıyor. Çünkü sizin endişeleriniz, kendinizi çaresiz hissetmenize ve belki de kolaylıkla üstesinden gelebileceğiniz problemleri iyice karışık hale getirmenize yol açabilir ki, bunun size faydası yok. Tutulmalar, gelişim basamaklarıdır. İnsan eğer mevcut durumunun farkında olursa, hakikaten yararlı işlere yönelebilir. Böylece sizi rahatsız eden duygu ve düşüncelerinizi elekten geçirip, işinize yarayabilecek olanla başarılı tercihlerde bulunabilirsiniz. Tutulmanın gerçekleşeceği bugünkü görünümler bize bu konularda yol gösterici olduğundan gayet kıymetlidir. İlki, Ay-Satürn arasında oluşuyor. Bir yanıyla insanın iç dünyasında mevcut duruma karşı eleştirel yaklaşımlara neden olabilir. Öyle fazla iletişimde bulunmak isteğimiz yoktur. Hatta kendimizi baskı altına alınmış, yetersizmiş gibi hissettirebilir. Oysaki bilgimizi, tecrübemizi hafife almayıp, dış dünya ile iletişimi kesmezsek gayet yararlı, başarılı işler de çıkarabiliriz.

    Ay-Neptün görünümü, ince eleyip sık dokumanın işaretçisidir. Bir yanıyla eleştiriye, diğer yanıyla pes etmeye açığızdır. Oysaki kendimize ve hayata karşı sevecen davranmak, işlerimizi de düzgün şekilde yapmak en doğrusudur. Bu görünüm, birileri tarafından desteklenmeyi bekleyen kişinin göstergesidir. Bunun yerine kendi kendimizi motive etmek, dışa endeksli olmaktan daha iyidir. Ay-Kuzey düğüm görünümü, bu tutulmanın çözüm yolları arayışımızın dahi, gelişim açısından yararlı olduğunu işaret ediyor. Çünkü insan eğer bir şeylerin farkında olursa, durumunu iyileştirecek adımları atabilir. Ay-Mars görünümü, eleştirmek, veryansın etmek veya tam tersine kendimizi hafife almak, gerginlik, huzursuzluk gibi olumsuz duyguların bir yararı olmayacağını söylüyor. Bunlar enerjinizi düşürücüdür. Bilakis, bilgilenmek, tüm gücümüzle hedefimize odaklanmak çok daha faydalıdır. Ay-Pluto görünümü, sorun yaratıcı olan her ne varsa onu devre dışı bırakarak, asıl yapılması gereken işlere ağırlık vermektir. Derinlikli düşündüğünüzde siz de göreceksiniz ki, edindiğimiz tecrübeler yararlı işlere yönlendiğimizde bize zaman kazandırır. Bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi Merkür gerilemekte. Onun içindir ki, tüm burçlara olduğu gibi size de tavsiyem, lütfen yukarıdaki noktaları bir daha gözden geçiriniz ve ona göre bir yol belirleyiniz. Bu yol sizi geliştiren, büyüten, verimli çalışmanızı sağlayan bir şey olmalıdır.


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması sizler için olumlu gelişim merdiveninde bir üst basamağa geçiştir. İlerisi adına iş, para, aşk ve çevresel değişikliklerin işaretçisi olup, bu konularda bilinçli tercihte bulunmanızı ve tecrübe sahibi olmanızı, gelişmenizi sağlar. Sözgelimi bir grubun içinde yer almak, sosyal yaşam ile iş hayatını bütünleştirmek, öğrenmek, öğretmek ve işinizle alakalı konularda insanlara ulaşarak hizmet götürmek. Bunların hepsi faydalıdır. Tutulmanın oluştuğu günkü görünümler, bize bu gelişim yolunda kılavuzluk eder. Bu nedenle dikkatle gözden geçirilmelidir. Ay-Satürn görünümü, hedefimizin kazanç sağlayan işler olmasını tavsiye ediyorum. Zamanımız kıymetli ve getirisi olmayan aktivitelere tahammülümüz yok. Tecrübe sahibi olduğumuz işlerin sadece insanlara yararlı olması değil, hayatımızı garanti altına alması da önemli. Biz bu Tutulmada, buna fazlasıyla önem vereceğiz.
    Ay-Neptün karşıtlığı, becerilerimizi sergileme, insanlara ifade etmek ve bundan fayda elde etme anlamında yaratıcı düşünmemizi sağlıyor. İnceliyoruz, esinleniyoruz, tasarlıyoruz. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bir alanda söz sahibi olmak, bildiğimiz konulara, işlere yönelerek gelişimi merkez almak yönünde olumlu bir etkidir. Bu amaçla bazı kişilerle görüşmede bulunabilir, bir araya gelerek plan ve projemizden söz edebiliriz. Ay-Mars görünümü, işimizin getirisi veya kazanç anlamında işlere yönelmenin, enerjimizi doğru yönde kullanmada daha etkili olacağını söylüyor. Huzursuzluk, stres veya gereğinden fazla abartılı tavırlarda bulunmak çevremizden tepki görmemize yol açabilir. Böyle olmak yerine, neden ilki gibi kullanmayalım. Ay-Pluto görünümü gayet olumlu. Sizin kendinize hakimiyetinizi, derinlikli analiz yapmanızı, gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuzu gösteriyor. Bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi Merkür gerilemekte. Onun içindir ki, tüm burçlara olduğu gibi size de tavsiyem, lütfen yukarıdaki noktaları bir daha gözden geçiriniz ve ona göre bir yol belirleyiniz. Bu yol sizi geliştiren, büyüten, verimli çalışmanızı sağlayan bir şey olmalıdır.


    YAY

    ********

    Sevgili Yaylar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, mesleki hedef belirleme, planlamalarda bulunma, mevcut işimizin analizi, ve bundan sonrası adına yapacaklarımızı belirleme yönünde önemlidir. Tabii ki çaba sarf etmek, yükselmeyi istemek ve buna göre yaşantımızı düzenlemek gerekiyor. Zamanı doğru ve yerinde kullanmak yararlı… Boş işler, gereksiz meselelere takılarak, eleştirel tavırlar içinde kendimizi kilitleyerek bir yere varamayız. Tutulmanın görünümleri bu yönde bize rehberlik edicidir. Onları incelediğimizde ne yapmak gerektiğini anlarız. Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almayı, işimize sahip çıkmayı, zorluklar olsa dahi, bunları aşabileceğimizi vurguluyor. Tabii ki bizim amacımız burada önemli. Kendimizi geliştirecek miyiz, yoksa engelleyecek miyiz? Biz ilkini tercih etmeliyiz.
    Ay-Neptün karşıtlığı, işimiz ve ailevi konularda sevgi ve şefkatin, karmaşık olanı çözmek ve rahatlamanın doğru olacağını söylüyor. Ne kurtarıcıyız, ne de köleyiz. Biz kendi kendimizin efendisi olmayı bilmeliyiz. Yeteneklerimizi gösterecek alanlara yönelmeliyiz. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, iyi bir analiz ve işlerimize odaklanarak gelişim yönünde ivmemiz yükselebilir. Burada önemli olan işimizin gereklerini bilmek ona göre hayatımızı yönlendirerek başarıya ulaşmaktır. Ay-Mars görünümü, yeni yöntemler, yeni çalışma şekilleri ve düzenli bir planlamanın işimizde başarıyı getireceğini, dağılmanın, abartmanın, birçok konuya atlayıp, çabuk sıkılmanın yanlış olacağını söylemektedir. Ay-Pluto görünümü bizim şu andaki derinlikli ele almamız gereken konunun, işimiz olduğunu vurguluyor. Çünkü parasal açıdan güçlü olmanın yolu budur. Bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi Merkür gerilemekte. Onun içindir ki, tüm burçlara olduğu gibi size de tavsiyem, lütfen yukarıdaki noktaları bir daha gözden geçiriniz ve ona göre bir yol belirleyiniz. Bu yol sizi geliştiren, büyüten, verimli çalışmanızı sağlayan ve kazanç sağlayıcı bir şey olmalıdır.


    OĞLAK

    ****

    Sevgili Oğlaklar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, çalışmak, bilgilenmek, ilgimizi çeken konularda araştırma yapmak, yeni yollar keşfetmek, bu yöndeki fırsatları değerlendirmek anlamında önem taşıyor. Bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri daha fazla geliştirmek amaçlı işlere yönelebilir, master veya doktora yapabilir, alanında usta olabilirsiniz. İnsanlar sizin bilginizden faydalanabilir. Tutulma gelişim basamağıdır. Kişinin hayatı ele alış biçimi ve özgüven duygusuna bağlı olarak başarı ardından gelecektir. Merkür bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi olarak gerilemekte. Bu nedenle, şimdi gözlemde bulunma, inceleme, detaylı bakarak ayrıntıların farkına varma zamanıdır. Bu incelemeler atılacak yeni adımların, gelecek fırsatların göstergesidir. Tutulmanın görünümleri de bize ışık tutucudur. Ay-Satürn görünümü, kendinizden şüphe etmeden, samimi bir dilekle hedefinizi belirlemektir. Siz ne kadar kararlı ve gelişime açık olursanız o denli başarılı işler çıkarırsınız. Olumsuz düşünmemeli, kendinizi yetersiz görmemelisiniz.
    Ay-Neptün görünümü size ayrıntılı düşünme ve doğru seçeneği bulma yönünde yararlıdır. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kişi lütufla karşılaşır. Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilginizi yararlı işlerde kullanarak, sıkı çalışarak size güzel kapılar açabilir. Ay-Mars görünümü, şimdi projelere ciddiyetle yaklaşıp çalışmanın, azminin elinden bir şey kurtulmayacağının sinyalini veriyor. Ay-Pluto görünümü gayet olumludur. Kendi gücünüzün farkına varmanızı, bu gücü başarılı şekilde neticelendirecek işlere yönelmenizi, bu konularda derinlemesine analiz yapacağınızı işaret ediyor.


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, ayrıntılı olarak finansal ve iş ilişkilerinizi gözden geçirerek neler yapmak istediğinizi veya nelere dikkat edilmesi gerektiğini işaret eder. Burada önemli olan, sizin hesabınızı her türlü şekilde kontrol etmeniz, iyi analiz ederek paranızı doğru şekilde yönlendirmenizdir. Tutulmanın Merkür geri hareketiyle örtüşmesi dikkate değerdir. Çünkü şu sıralarda yapılacak gözlem, araştırma, analiz sonrasında doğru bir yol belirlemede her anlamda yararlı olur. Belki yanlış bir ortakla berabersiniz veya yanlış bir ilişki nedeniyle kafanız karışık, belki de zorlandığınız için finansal anlamda bir çözüm arıyorsunuz. İşte bunlar için Tutulmanın görünümleri bize rehberlik edebilir. Ay-Satürn görünümü, piyasa şartları çerçevesinde duruma bakmalıyız. Aldığımız kredinin geri ödemeleri, kurduğumuz işin getiri-götürü hesabı, iş ortaklığımız varsa bunun artı ve eksilerini gözden geçirmeliyiz. Şu anda dışarıdan belki bir geliş olmadığı için karamsar düşünebiliriz. Bizim burada dikkat etmemiz gereken konu, içinde bulunduğumuz şartlar çerçevesinde bilinçli olmaktır.
    Ay-Neptün görünümü, hayalci davranmamak, iyi incelemek ve finansal konularda zor duruma düşmemek gerektiğini işaret ediyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, geleceğin farazi ve hayali değil, bilhassa gerçekçi şekilde iyi tahlil yapılarak kurulabileceğini söylüyor. Buna göre hareket etmek ve duruma bakmak lazım. Ay-Mars görünümü, beklentilerimizin fazla abartılı olmaması gerektiğini işaret ediyor. İki ayrı proje, iş veya planların temelinin güçlü olması gerekiyor. Oradan şu gelir, buradan bu gelir diyerek kendimizi risk altına alamayız. Ay-Pluto görünümü, belki bizi test edici gibi duruyor. Ancak duygularımızı derinlikli olarak ele alabilirsek, daha önce farkına varmadığımız çıkış yolları bulunabilir. Bir şeyleri içinize atmayınız. Tam tersine kendinizle yüzleşip, bu yanlış veya bu doğru diyerek sizi rahatsız eden konuları devre dışı bırakabilirsiniz.


    BALIK

    ********

    Sevgili Balıklar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, ilişkiniz ve iş hayatınızla ilgili konularda yapılması ve düzenlenmesi gereken noktaları bize işaret eden gelişim aşamasıdır. Duygularımız ve isteklerimizin detaylı bir şekilde analizi şarttır. Çünkü bu sayede karar verebiliriz ve doğru tercihte bulunabiliriz. Bu anlamda görünümler bize yol gösteren kılavuzumuzdur. Ay-Satürn görünümü, eleştirel yaklaşımların, memnuniyetsiz ilişkinin veya bize hiç uymayan durumların üstümüzdeki baskını vurgulayıcıdır. İster istemez memnuniyetsizlik, uzaklaşma, mesafe koyma gereği duyarız. Partnerimizin davranışları bunda bilhassa etkilidir. Sevgi, şefkat duygusu, her iki tarafın da sağlıklı bir ilişki için ortaklaşa düşünmesi gerekir. Gerçekçi olmalıyız. Çünkü bu bizi yanılgıdan korur.
    Ay-Neptün görünümü, bir yanıyla ilişkiye olan bağlılığımız, diğer yanıyla bize hiç uymayan durumların yarattığı duyarlılığın işaretçisidir. Ne kopabiliriz ne böyle ilerleyebiliriz. Burada yapılması gereken, eğer bir şeyler size hoş gelmiyorsa bunları oturup konuşmanızdır. Böylece yanlış anlamalara son verebiliriz veya en azından doğru bir adım atmış oluruz. Ay-Kuzey düğümü, ilişkinin ilerisi adına gelişimi için, her iki kişinin de üstüne düşeni yapması gerekliliğidir. Ilımlı yaklaşımlar, şu anki duruma odaklanarak çözüm bulmak gayet doğrudur. İlişki hakkında bir karar vermek gerekiyorsa, Merkür geri hareketinin bitişini beklemek lazım. Bu incelemeler 22 Eylül sonrasına kadar önem taşıyor. Ay-Mars görünüm etkisinde, mevcut ilişkide iki tarafın da sorunlarını abartabileceğini, aslında sakin olunabilse, çözüm bulunabileceğini gösteriyor. Ay-Pluto görünümü, gayet olumludur. Sizin beraberliğinizi bilinçli şekilde derinlemesine ele almanızı sağlar. Aynı şekilde eşiniz veya partneriniz de buna gönüllü olabilir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler