KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    8 -14 Şubat 2016 haftalık burç yorumları

    8 - 14 Şubat  2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    /

    Sevgili Koçlar, Kova burcunda oluşacak Yeniay, hedefimizi belirleme, beklentilerimizi gerçekleştirme, kendimiz için ideal olanı tespit etme anlamında gayet olumludur. Her yıl Kova burcunda oluşan Yeniay zamanları insanın guruplarla teması, bir araya gelerek bir projeyi uygulamaya koymak ve toplumsal ilişkilerimizi güçlendirmek, yeni insanlarla tanışmak ve kendimizi tanıtmak yönünde fayda sağlar. Tabii ki Yeniay'ın görünümleri, bu faydaların ne yönde olacağını veya zorluklarını anlamamızı sağlar. Merkür, Kuzey düğüm görünümünün Yeniay'ın doğduğu güne rastlaması iyiye işarettir. İş girişimlerinde başarı getirir, iş hayatında geleceğe dönük kararları simgeler. Sıkı çalışmanın, titiz gözlemde bulunmanın, işlerinizi iyi takip etmenin, bir planlamada bulunmanın, bir işi yürürlüğe koymanın göstergesidir. Uranüs'le olan görünüm, gelecek güzel bir haberin, dostlardan görülen desteğin ve yenilik anlamında olumlu görüşmelerin işareti olur. Mars ile olan zorlu görünüm, tabii iş ortaklığı konularında dikkatli bir incelemeyi gerektirir. Mali konularda da hesabı bilerek hareket etmenin önemli olacağını vurgular. Her şey gönlünüzce olsun.


    BOĞA

    /

    Sevgili Boğalar, Kova burcunda oluşacak Yeniay, mesleki konular yakın çevremiz ve iş girişimleri yönünde etkilidir. Yenilik getirir, sorumluluk verir ve gelişim yolunda sizin de sıkı çalışmanız, işlerinize odaklanmanız, mesleki anlamda farklı bir yol izlemeniz, hazırlanması gereken belgeler gibi konularda önem taşır. Bu yılki Yeniay'ın nelere işaret olacağını, görünümlerini inceleyerek anlarız. Merkür, Kuzey düğüm görünümü, ihtisas görmek, bilgilenmek, bazı kişilerden destek görmek, gelişmelerde bulunmak ve ilerisi adına yenilikçi adımlar atabilmek yönünde kuvvet verir. Yeteneklerinizi dış dünyaya ifade etmenizi sağlar. Gayet olumludur. İkinci görünüm Ay, Uranüs arasında oluşur. Uzun zamandır planladığınız bir projeyi yürürlüğe koyma heyecanını işaret ettiği gibi, değişimde bulunma zamanının geldiğini gösteriyor. Dönüp bir daha bakmak, belki gözden kaçan bir şeyler vardır diye incelemek tabii ki yararlı olur. Ay, Mars arasındaki mücadeleci görünüm, aceleci davranmamak gerektiğini işaret ediyor. Rakipleriniz sizin önünüze geçmeye çalışabilirler. Ayrıca iş ve özel hayatınızda tepkisel davranmamak, bazı pürüzleri halletmek için, uzlaşıya açık olmak, duruma gerçekçi bakmak yararlıdır. Her şey gönlünüzce olsun.


    İKİZLER

    /

    Sevgili İkizler, Kova burcunda oluşacak Yeniay, gelişim, ilerleme, yeniliklerde bulunma, bir durumu olur olmazlarıyla karşılaştırma, değişimler, sürprizler, eğitim veya ticari girişimler, özgürlük ve inanç gibi önemli alanlarda etkilidir. Hevesle yolumuzu çizmek, deneyimler yaşamak ve gelişmek isteriz. Tabii ki Yeniay'ın görünümlerini incelenmeden karar vermek yanlıştır. Çünkü bu görünümler, Yeniay'dan yararlanma gücümüzün, işaretçisi veya ikaz edicisidir. İlk görünüm Merkür Kuzeydüğüm arasında gerçekleşecek. Fikirlerinizi ailevi veya finansal konularda dile getirerek başkaları üzerinde etkili olmaya çalışabilirsiniz. Eğer bir şeyler ters gidiyorsa veya inandığınız yolda ilerlemek istiyorsanız bu yöntem işinize yarayabilir. Bir de şunu eklemek isterim ki, ev alımı, satışı veya ailenizi ilgilendiren kararlarınız bir daha düşünün. Hesabınızı iyi yapınız. Ay, Uranüs olumlu görünümü, yeni dostların, yeni bir çevreye girme arzumuzun işaretçisidir. Bu yönde gelişmeler sevindiricidir. Son görünüm Ay, Mars arasında oluşacak. Bu Yeniay, hiçbir şeyi aceleye getirmemenizi, gerçekçi bir şekilde analiz ettiğinizde çok daha olumlu sonuçlar elde edebileceğinizi söylüyor.
    Merkür, Kova burcu geçişi, hem bilgimizi ifade etme, hem yenilikleri yerinde inceleme, hayatın anlamını ve hedefimizi gözden geçirerek aktif şekilde iletişimde bulunmamızı sağlayıcıdır. Sürpriz tanışmaları da işaret eder. Açık ve geniş bakış açımız, bilgimiz, konuşmamız, yazılarımız, öğreticiliğimiz insanlar üzerinde etkili olmamızda yardımcıdır. Her şey gönlünüzce olsun.


    YENGEÇ

    /

    Sevgili Yengeçler, Kova burcunda oluşacak Yeniay, birikimlerinizin değerlendirilmesi anlamında etkili olduğu gibi, borçların bitirilmesi ve rahatlatılması arzumuzun işaretçisidir. Bu Yeniay'da önemli olan, iş veya özel ortaklıkların, mülk anlamındaki paylaşımların, kredi alımlarının akıllıca gözden geçirilmesidir. Başkalarına inanıp veya güvenip yola çıkacak şekilde plan yapmak doğru olmaz. İlişkinizdeki problemleri çözmek dururken, yeni bir arayışa girmek, kesip atmak iyi bir karar olmaz. Yeniay'ın görünümlerini incelersek, hangi konuda destekleneceğinizi veya zorlanabileceğinizi anlayabiliriz. İlk görünüm, Merkür, Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Partnerinizle veya iş ortağınızla yapacağınız görüşme, ilerisi adına yararlı olabilir. Evlenmek, nişanlanmak veya sorunları çözmek mümkündür. Ay, Uranüs görünümü, duygularınızı, isteklerinizi net olarak ifade etmenizde yardımcıdır. İş veya özel hayatınızda yenilik ve değişim arzularsınız. Şu andaki durum sizi tatmin etmiyorsa bu durumu çözüme kavuşturmak için harekete geçersiniz. Ay, Mars arasındaki mücadeleci görünüm, gücünüzün yükselişidir. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yaparsınız. Haksızlığa gelemezsiniz. Kimsenin sizi üzmesine, yok saymasına izin vermezsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.


    ASLAN

    /

    Sevgili Aslanlar, Kova burcunda doğacak Yeniay, ilişki meselelerini bir hayli vurgulayan, beraberliğin niteliğine göre yaşanması muhtemel yeni gelişmelerin, değişimlerin göstergesi olabilir. Bununla kalmayıp, çalışma hayatında ve finansal konularda da etkin olacağınızı söyleyebilirim. Bu Yeniay'da 'işleyen demir pas tutmaz' misali, ilişki hayatımıza bir değişim, bir yenilik katmak, sorunları gidermede etkin olacağı gibi, sağlam beraberlikleri de tazelendirici olabilir. Şimdi Yeniay'ın oluştuğu günkü görünümlere bir bakalım. Hangi konularda etkili olduğunu öğrenelim. Merkür, Kuzeydüğüm görünümü, çalışma hayatımız ve kazanç konularında mevcut durumumuzu iyileştirmek amaçlı verilen kararın işaretçisidir. Yeni bir işe başlamak veya iş ortamındaki konum değişikliği yoluyla iyileştirici çözümler bulunabilir. İkinci görünüm Ay, Uranüs arasında gerçekleşecek. Özel hayatımız, ilişkimiz, evlilik gibi konularda verilen bir karar veya sürpriz bir gelişmeyi işaret eder. Son görünüm Ay, Mars arasında gerçekleşiyor. Ailemizi, evimizi, ilişkimizi ilgilendiren konularda durum ne olursa olsun, mutlaka iyi düşünmek, aceleyle karar vermemek gerektiğini vurguluyor. Eğer bir sorun varsa veya bir şeyler bizi bu karara zorluyorsa bilinçli şekilde duruma bakmak yararlı olur. Her şey gönlünüzce olsun.


    BAŞAK

    /

    Sevgili Başaklar, Kova burcunda oluşacak Yeniay, tatmin edici bulmadığımız her ne varsa onu geride bırakıp, yeniye yer açma veya değişiklikte bulunma arzu ve istekliliğimizi işaret ediyor. Çalışma hayatımız veya günlük yaşantımızla, bedensel ve ruh sağlığımızla yakından ilgileneceğiz. Bu, bazılarımız için uzun zamandır düşündüğü bir durum da olabilir, tam tersine bir anda verilecek bir karar da olabilir. Yeniay'ın görünümlerine baktığımızda, gelişim ve kolay ilerleme yolunda özellikle aşkta doğru kararlar vermek mümkün gözüküyor. Sağlam, güvenilir ve temeli güçlü beraberlik için durumumuzu ciddi şekilde gözden geçireceğiz. İkinci görünüm, çalışma hayatımız, iş ortamındaki ilişkiler ve finansal konularda özgürce karar vermenin işaretçisidir. Ancak iyi bir analizde bulunmak gerekiyor. Uzun vadeli düşünmek, hemen sonuç alalım diye acele etmemek lazım. Son görünüm Ay, Mars arasında gerçekleşecek. İş girişimlerinde kendi isteklerimizi kabul ettirmeye çalışacağız. İşimize gelmeyen bir durum olduğunda fevri davranabiliriz. Böyle durumlarda esnek düşünülmeli, şartlara göre hareket etmeyi de bilelim. Konuşmak, kısaca iletişim kurmak bir hayli yararlıdır. Bildiklerinizi başkalarına aktarmak, daha fazla öğrenmek, aklımızı kullanmak işimizde gelişmemizi sağlayacaktır. Her şey gönlünüzce olsun.


    TERAZİ

    /

    Sevgili Teraziler, Kova burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatımız, çocuklarımız ve genel olarak yaşantımızda değişim ve yeniliğe duyulan ihtiyacın, bu yönde kararlar almanın işaretçisidir. Hiçbir şeyin üzerimizde denetim kurmasına, bizi istemediğimiz bir şeylere sürüklemesine tahammül etmeyiz. Canlanmak, rahatlamak, özgür olmak isteriz. Yeniay'ın oluştuğu bugünkü gökyüzüne bakarsak, ne gibi gelişmeler yaşanacağını anlarız. İlk görünüm, Merkür, Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Ailevi ve evimiz içindeki sorumlulukları göz ardı etmeden ciddi anlamda düşünmeli, enine boyuna ölçüp tartarak, kararlarımızı vermeliyiz. İletişimde kullanılan sözcükler çok önemlidir. Eğer bir şeyin sağlam ve kökünün güçlü olmasını istiyorsak iyice analiz etmeliyiz. Biz ne kadar kendimize göre bir yol belirlemek istesek de, içinde bulunduğumuz şartları, yapabilme gücümüzü, kararlılığımızı gözden geçirmeden, bir oldu bittiye getiremeyiz. İkinci görünüm, Ay, Uranüs arasında gerçekleşecek. Bu olumlu bir işarettir. Kısa dönem flört ilişkilerinin ciddiyete dönüşmesini sağlar. Bir anda evlilik kararı almak veya uzun zamandır devam eden bir sorunu çözmek gibi. Ay, Mars görünümü, biraz önce belirttiğim gibi, kararlarımızı vermeden önce iyi düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Hırslarımıza yenilmeyelim. Finansal anlamda da gözden geçirmede bulunalım ki, atılan adımlar sağlam olsun. Her şey gönlünüzce olsun.


    AKREP

    /

    Sevgili Akrepler, Kova burcunda oluşacak Yeniay, ailenizi ve sizi ilgilendiren konularda bir değişimin, eskiyi geride bırakıp yeni tecrübeler kazanmanın işaretçisidir. Yenilenmek isteriz. Üzerimizde baskı oluşturanı değil, bizi özgürleştirici olanı tercih ederiz. Oturduğumuz ev, yaşadığımız ortamla ilgili bir değişim kararı verebiliriz veya gelişen şartlar gereği bunu düşünürüz. Yeniay'ın görünümlerini incelediğimizde, bu değişimlerin hangi alanda gerçekleşeceğini ve önümüzdeki bir aylık süreçte yaşanması muhtemel gelişmeleri işaretler. İlk görünüm, Merkür, Kuzey düğüm arasında gerçekleşecek. Çevre değişiklikleri, eğitim veya iş amaçlı görüşme ve yolculukların, ciddiyetle gözden geçirilmesi vaktidir. Bu Yeniay, alınan kararların belli bir zamanda olgunlaşacağını gösteriyor. Yerinde görmek, incelemek, ölçüp tartmak faydalı olur. Ay, Uranüs görünümü, evimiz, şu anda oturduğumuz yerle ilgili değişikliklerin göstergesi. Bunları aceleye getirmeden yapmalıyız. Ay, Mars görünümü, verdiğiniz karardan dönmeyeceğinizi işaret ediyor. Birileri için, kendi hedefinizden vazgeçmezsiniz. Tutkulu, inatçı, kararlı bir şekilde gerekeni yaparsınız. Evlilik veya boşanma gibi kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar görüyorum. Her şey gönlünüzce olsun.


    YAY

    /

    Sevgili Yaylar, Kova burcunda oluşacak Yeniay, çevremizde oluşan değişikliklerin işaretçisi olup, yakın akrabalarımız ve bizim için bir hayli etkili olacağını gösteriyor. İş, eğitim veya farklı bir nedenle, bilgilenmek, yerleşmek, keşfetmek amaçlı seyahatler de söz konusu olabilir. Genel olarak tebdili mekanda fayda var sözcüğüyle ilintili olup, yaşantımıza yeni bir çehre kazandırıcıdır. Yeniayın görünümleri, bu değişimlerin nasıl karşılanacağı ve nasıl bir karar alınacağını gösteren işarettir. Merkür, Kuzey düğüm görünümü bu Yeniayda maddi ve iş hayatımızı ilgilendiren konularda çok dikkatli düşünerek karar vermenin önemini vurguluyor. İlerisi adına düşünmeli, şu anda görünen durumla yetinmemeliyiz. Ay, Uranüs görünümü, bu Yeniayın aşk hayatımız, çocuklarımız veya çocuk sahibi olmakla alakasını işaret etmekte. Sürpriz bir karar verilebilir. Ay-Mars görünümü, her ne olursa olsun değişimde bulunmadan önce etraflıca düşünelim. Bizim elimizden bir şey gelmiyorsa, bu şartlar altında ne yapabiliriz, nasıl bir yol izleriz bakalım. Tayin, terfi, işten ayrılmak, çocuk sahibi olmak gibi durumlar yaşanabilir. Her şey gönlünüzce olsun.


    OĞLAK

    /

    Sevgili Oğlaklar, Kova burcunda oluşacak Yeniay, finansal konular üzerindeki değişim ve gelişimin işaretçisi olup, gelişen durumlara göre alınacak kararların da göstergesidir. Bütçemizi evimiz ve kişisel ihtiyaçlarımızın karşılanması yönünde tabii ki dikkatlice ele almayı bileceğiz. Bir karar vermeden önce enine boyuna düşüneceğiz. Elimize geçen miktar, yapılan işler sonucunda elde edilecek paranın doğru yönlendirilmesi gerekir. Yeniayın görünümleri, mali konular başta olmak üzere diğer alanlarda nasıl bir yön tespitinde bulunacağımızı bize gösterir. Merkür, Kuzey düğüm görünümü, gayet ciddi ve ilerisi adına umut vaat edecek gelişmeleri işaret etmekte. Demek ki, vereceğimiz kararlar bugünü değil, yarınlarımızı kapsayacak. Oğlaklar zaten ciddi düşünen, hesap kitap yapan insanlardır. En doğru yolu, en faydalı kararı vereceklerdir. Ay, Uranüs görünümü, yerleşim yerimiz, evimiz, ailemizle ilgili yenilikleri vurguluyor. Heyecanlıyız. Ay, Mars görünümü, proje ve planlarınızı başarıyla öne sürerek kendinizi kanıtlamanız ve mali açıdan rahatlamanız yönündeki azminizi güçlendiriyor. Her şey gönlünüzce olsun.


    KOVA

    /

    Sevgili Kovalar, burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, kişisel girişim, yenilik, çevre değişimi, iş görüşmeleri gibi geniş bir alanda umutlandırıcıdır. Şu andaki mevcut sıkıntıları gidericidir ve elinizi kolunuzu bağlayan zorlukları geride bırakmanızda yardımcıdır. Yeniayın görünümleri bize yolumuzu görmede yardımcı bir güç olduğundan tabii ki incelemekte yarar var. Böylece neleri merkez almamız, nasıl bir yol izlememiz gerektiğine karar veririz. Merkür, Kuzey düğüm görünümü, kafamızın bir hayli karışık olduğunu işaret etmekte. Mevcut şartlar kimseden destek görmediğimizi, kimseye güvenmediğimizi, bu yüzden de cesaretli davranmadığımızı gösteriyor. Oysaki Yeniay, bu yönde akıllıca gözden geçirmelerde bulunulması halinde, bu güçlükleri aşabileceğimizin işaretçisidir. Ay, Uranüs görünümü, bu anlamda olumludur. Sizin aktif ve girişimci davranmanızı sağlayacaktır. Yeter ki, bir idealiniz, hedefiniz ve bunu gerçekleştirme yönünde kararlılığınız olsun. Zaman tanıyın kendinize. Ay, Mars görünümü, bu Yeniayın mesleki konularda yeni bir iş teklifiyle karşılaşma, işinizle ilgili güçlü bir adımın atılmasında etkin olacağını gösteriyor. Her şey gönlünüzce olsun.


    BALIK

    /

    Sevgili Balıklar, Kova burcunda oluşacak Yeniay, her ne kadar yenilik, değişim gibi olguların işaretçisi desek de, sizler için beklenmedik zamanda, belki de aklınızdan geçmeyen bir konuda karşınıza çıkabilecek bir durumun göstergesi olabilir. Bu durum, ilk başta kaygılandırabilir. Ancak bir hafta, on gün içinde kafanızın içinde netleştirerek ne yapacağınıza karar verirsiniz. Şimdi görünümlere bakarsak, bu Yeniayın etkilerini daha iyi çözümleriz ve onun neye işaret ettiğini anlayabiliriz. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, bu Yeniayın ilerisi adına verilecek kararların evliliğiniz veya ilişkinizle alakalı konularda etkin olacağını işaret ediyor. Demek ki, hayatınızdaki kişi veya yalnızsanız tanışacağınız kişiyle alakalı konuları veya durumu ilerisi adına artı ve eksileriyle gözden geçirmek yararlı olur. Ay-Uranüs görünümünde paranızı risk altına alacak yatırımlardan kaçınınız. Bekleyin, araştırın, bir hesap yapın, ondan sonra karar verirsiniz. Ay, Mars görünümü, bu Yeniay'da sizi kısıtlayan durumlara tepki göstermek yerine, amacınızı, hedefinizi uzun vadeli olacak şekilde gözden geçiriniz. Bugünü kurtarayım diye değil, yarınlarımı garanti altına alayım diye düşünmek doğru olur.
    Merkür, Kova burcu ilerleyişi, ilişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyınız. Bir yanıyla size bağlı ancak diğer taraftan sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranan partneriniz ve ilişkiniz hakkında mutlaka gerçekçi olun. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler