KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İkizler burcunda Dolunay oluşuyor!

    İşte geçişin burçlara etkileri!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, saat 00:44 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. İşlerimizi tam istediğimiz gibi halletmekte zorlanabileceğimizi gösteriyor. Hale yola koyalım diye ter döküyoruz. Evraklar, belgeler, eksikler, telefonlaşmalar derken gün boyu koşturacağız. Ancak bu Dolunayın Satürn-Neptün ile zorlu bir görünüm yapması, yurtdışı işlerimiz, yüksek eğitim veya başka bir şehre yerleşimle ilgili konuların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. Bunları halletmek pek kolay değil veya bir daha bakmak gerekecek. Artık yolunuzu hedefinizi ne istediğinizi belirlemelisiniz. Bu sizin için çok faydalı olacaktır. Gerçekçi hayaller kurmalısınız. Düzgün çalışmalara özen göstermelisiniz. Aceleci kararlar vermemeli ve pes etmemelisiniz. Kendinizi geliştirmeli ve dışa açılmalısınız.

    Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, yakın çevremizle olan ilişkimizde hareketlilik, haberleşme yoğun olur. Ancak henüz yeni tanıdığımız veya bir şekilde karşılaştığımız insanlarla aramızda belli bir mesafe koymayı tercih ederiz. Anlayışlı olmak, dinlemek, ifade etmek konusunda kendimizi daha fazla öne alabiliriz. Fakat bunun ayarını da bilmek lazım. Herkesin bizim gibi düşünmesi mümkün olmayabilir. Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayın, isteklerimizi dile getirmemizde, fikirlerimizi paylaşmamızda etkin olacağını gösteriyor. Ancak bunu yaparken kelimeleri özenle seçmemizde yarar vardır. Yolculuk ve ilişki meselelerini iyice gözden geçirmekte yarar görüyorum.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, Perşembe günümüz saat 00:44 itibariyle oluşacak İkizler burcundaki Dolunayla karşılıyoruz. Satürn-Neptün görünümüyle ilişkili bu Dolunay, maddi konularda özellikle başkalarıyla alakalı işlerimize özen göstereceğiz. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, hesabı bilmemiz lazım. Kazancımız söz konusuysa dağılmamak şarttır. Destek görmekte zorlanırız. Şu şöyle olsun deriz ancak olmadığında bu sefer huzursuz oluruz.

    Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, parasal konulardaki hesabın, çarşıya uymaması sözüne benzer. Bir yandan harcamak meyli yüksektir. Ancak diğer yandan, zaruri olan ödemeler için birileri sizi sıkıştırır. Bütçenin ayarının şaşmaması için, paramızı dikkatli kullanalım. Kazanç-kayıp anlamında inceleyelim. Hedeflerimizi iyi belirlememiz gerekiyor. Dışarıya açılmaktan korkmayın. Grup faaliyetlerinden çekinmeyin. Sadece hesabınızı iyi bilin. Astarı yüzünden pahalı olan işlere kalkışmayın. Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayda, paramıza sahip çıkmamız ve olur olmaz kararlar almamamız gerektiğini bilelim. Oturup şöyle bir durumunuza bakınız.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    İKİZLER

    Sevgili İkizler Perşembe gününü, saat 00:44 İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde karşılayacağız. İlişkide karşı tarafın kendinden yana düşündüğünü, kendini merkeze alarak, isteklerini elde etmeye çalışacağını görüyoruz. Bu durum bizim bakış açımıza uymayabilir. Bu da anlaşmazlıklara yol açabilir. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, beraberliklerde hayal kırıklığı yaşanmasına yol açabilir. Dolunay, kazanç konularıyla da alakalıdır. Beklediğimiz destekleri görmemizin önüne geçebilir. O nedenle iş ortaklıklarında, işverenlerle alakalı mali görüşmelerde veya birilerine bağlı olan parasal işlerimizde dikkatli olmakta yarar var.

    Ay-Satürn karşıtlığı, bu Dolunayda, kendimizi her konuda ifade etmek, dinletmek, kabul ettirmek arzumuzu işaret ediyor. Ancak partnerimiz aynı düşünmeyebilir. Hatta aranızdaki görüş farklılığı nedeniyle size karşı toleranslı davranmaması mümkündür. Tartışmak, baskı kurmak zamanı değil. Ay-Merkür karşıtlığı bu Dolunayda, iletişimin karşılıklı konuşma ve dinlemeye dönük şekilde yapılmasında yarar olduğunu işaret ediyor. Anlaşılmak istiyorsanız, önce anlamayı bilmelisiniz.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, saat 00:44 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde günü karşılıyoruz. Sizi biraz huzursuz kılabilen şartların göstergesidir. Her şeyi öylesine kafanıza takarsınız ki, sanki tüm dünyanın meseleleri gelip sizi buluyor gibi gelebilir. Maneviyatın önemi burada hakikaten fazla olacak. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, çalışma hayatınızla ilgili konularda yaşanan bazı gelişmelerin sizde yarattığı iç sıkıntılarını işaret ediyor. Ruhsal anlamda sakinleştiren, sizi moral olarak rahatlatan aktivitelere ve bugünlerde gerçekçi olmaya çalışmak lazım. Kazanç evinizin yöneticisi Güneş olduğu için, bu Dolunay maddi konuların da sizi biraz yorduğunu işaret ediyor.

    Ay-Satürn karşıtlığı, bu Dolunayda sabırlı olmakta zorlandığımızı gösteriyor. Bir şeyler içimize sinmiyor sanki. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Özel hayatımızda bizi anlamadıkları gibi, üzerimizde kurdukları baskı nedeniyle bunalabiliriz. Sağlığımızı düşünerek, elden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız. Ay-Merkür karşıtlık etkisi bu Dolunayda, yorulan bedeniniz kadar, zihninizin de dinlenmeye hakkı olduğunu gösteriyor.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar Perşembe günümüzü, saat 00:44 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde karşılıyoruz. Hayatın neşeli, keyifli yanlarını yaşamak arzumuzu bir hayli vurguluyor. İçimizdeki çocuk, özgüvenli bir şekilde yenilikleri kucaklarken, aşkı coşkulu bir şekilde yaşamayı tercih ederken, bunun ilerisi adına yararları ve sakıncaları üzerinde düşünmekte yarar var. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, başkalarının bizi yanıltabileceğini, güvenilirlik ve doğruluk anlamında düşünmenin önemini vurguluyor.

    Ay-Satürn karşıtlığı, bu Dolunayda dostlukların, grup içi aktivitelerinin, dış dünya ile olan her türlü bağlantının sizin için önemli olduğunu gösteriyor. Canlanmak, bir şey düşünmeden yaşamak arzunuz yoğun. Ancak aşk hayatınız, çocuklar ve genel olarak şu an durduğunuz yerden, halden pek memnun olmadığınızı düşünebilirsiniz. Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayda, hızlı düşünmemizi sağlıyor özellikle aşk hayatımızla ilgili konularda epeyce düşünceliyiz.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar Perşembe günümüz saat 00:44 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay tesiri altında başlıyor. İş yaşamımız, evimiz, ailemizle alakalı konular üzerinde önem taşıyor. Her bir durumun dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. Kariyerimizle alakalı bir gelişme, değişim veya karşımıza çıkabilecek bir durum, planlarımızın dışında gelişebilir. Beklediğimizin dışında gerçekleşen bu değişiklik, ailemiz, yerleşim yerimiz ve partnerimizi, ilişkimizi de ilgilendirdiğinden, bizim hayal kırıklığı duymamıza neden olabilir. Bizim öncelikle bütün bu gelişmeleri, geniş anlamda ele alarak, nerede yanlış yaptığımız üzerinde düşünmemiz lazım.

    Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda kendinizi ifade etmekte zorlanmanın işaretçisi olabilir. Aslında tek bir iş veya tek bir alanda değil, farklı bir şeyler yapmak arzunuz da yüksek. Ancak iç dünyanızda sizi baskı altına alan ailevi veya bazı sorunlar rahat vermiyor. Sakin düşünmek, huzursuz olmamak için her şeyi kafanıza takmamanız lazım. Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayda birileriyle anlaşmamız pek kolay olmayabilir. Konuşulanlar boş ve bazen abartılı gelir. Karşınızdaki daha bir cümle etmeden ne diyeceğini anında anlarsınız. Duymazdan gelirsiniz. Yine bir şeyler uyduruyor diye düşünürsünüz.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler Perşembe gününe, saat 00:44 İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde adım atıyoruz. Yurtdışı işlerimiz, eğitim, ticari, yatırım anlamındaki tüm görüşmelerimiz, geliş-gidişlerimiz, yayıncılık, medya, haberleşme gibi faaliyetlerimizle ilgili olarak koşturmanın işaretçisidir. Biz kendi işlerimizi kendi bildiğimiz şekilde düzenlemeye çalışırken, bazı sorunlarla karşılaşabiliriz. Bu işlerde erteleme söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığımız kişiler veya çalışma hayatımızla ilgili konuların bilinçli şekilde ele alınması gerekebilir. Bu hafta iletişim bir hayli yoğun olacak. Haberler alırız, konuşuruz, oradan oraya koştururuz. Yakın veya uzak akrabalarımızla ilgili durumlar, bürokratik ve hukukla ilgili konular gündem maddemizde yer alabilir.

    Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, kendinizi her anlamda ifade etmek, bildiklerinizi kabul ettirmek, aktif olmak ihtiyacının işaretçisidir. İnsanlarla konuşmak, merak ettiklerinizi öğrenmek arzusu da yoğundur. Ancak yakın çevrenizdeki insanlar, yaşadığınız ortam, çalıştığınız yer, nefes aldığınız dünyanın kuralları sizi yoruyor. Keşke biraz daha anlayışlı olabilseler, keşke biraz daha samimi olabilseler diye düşünürsünüz. Ay-Merkür karşıtlığı, Dolunay etkisi altında, farklı fikirleri, düşünceleri olan kişilerle paylaşımlarda hızlı ve aktif olduğunuzu gösteriyor. Ancak iş, dinlemeye gelince çabucak sıkılabilir, hatta gergin tepkilerde bulunabilirsiniz.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    AKREP

    Sevgili Akrepler Perşembe günümüz saat 00:44, İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlayacak. Parayla ilişkili iş veya özel ortaklıklarda dikkatli olmak gerekiyor. Birilerine güvenip yola çıkmamak lazım. Tamam dediğimiz işler bir bakmışız ummadığımız şekilde gelişmiş. İş veya özel anlamda ihtiyacımız olan desteği alamamışız. Bunları hesaba katmak durumundayız. Maddi konularda girişimde bulunurken, şartlarımızı gözden geçirelim. Borç alıp-vermek gibi konularda atımızı sağlam kazığa bağlayalım. Ne olur ne olmaz.

    Ay-Satürn karşıt görünümü, bu Dolunayda, ilişkimizde pek de huzurlu olmadığımızı işaret ediyor. İhtiyaçlarımız, ödemelerimiz, bizi sıkıştıran durumlar nedeniyle gerginiz. Sakin olup nasıl bir çözüm bulabiliriz, buna bir bakmak gerekiyor. Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayda, bir yandan kendi kendinize söylenirsiniz, diğer yandan hesap kitap yaparsınız. Maddi konular bunların başında yer alır. Böyle anlarda hesabi düşünelim. Çünkü bu Dolunay, insana fazladan para harcatabilir.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    YAY

    Sevgili Yaylar Perşembe günümüz saat 00:44 itibariyle karşıt burcunuzda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. İlişkide kendimizi merkez aldığımızı, düşüncelerimizin, isteklerimizin kabulünden yana olduğumuzu işaret ediyor. Ancak partnerin buna itirazı olabilir. Birbiriniz hakkında ne düşünüyorsanız, neyi doğru veya yanlış buluyorsanız bunları tartışarak değil, konuşarak halletmekte yarar var. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, hayallerimizi gerçeklik sınırları içinde ele almanın doğru olacağını söylüyor. Yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konularda buna daha fazla dikkat etmemiz de gerekecek.

    Gerçekçi düşünmemiz gerekiyor. Özellikle kişisel anlamdaki değişiklikler, ev ve ailenizle ilgili harcamaları kimseye güvenerek yapamayız. Kendinize inanıyorsanız, altından kalkarım diyorsanız yapın. Bu hafta hesabımızı bilmemiz lazım. Masraflar, düşündüğümüzden daha fazla olabilir. Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, bir yandan partnerimizle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Diğer yandan sorumluluklarımız bizi yoruyor. Anlayışa, olgun yaklaşımlara, hoşgörüye ihtiyacımız var. Duygusal anlamda pek samimi davranmayabiliriz. Aklımızda o kadar çok şey var ki halledilecek. Bize bu anlamda destek olacak bir can istiyoruz. Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayda, partnerinizle ortak bir noktada buluşmak için sözlerinize dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Aynı anda konuşursanız birbirinizi anlamanız pek kolay olmaz.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar Perşembe gününe, saat 00:44 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyoruz. Çalışma hayatımızla ilgili alanda bizi biraz yoracağa benziyor. Günlük tempoda halledilecek işler, elimizde olmayan durumlar nedeniyle vaktinde bitmeyebilir. Bizim bu Dolunayda, acele işe şeytan karışır sözüne uygun olarak detaylı bir şekilde duruma bakmamız lazım. Öyle hızlı düşünürüz ki, sonra da bu niye böyle oldu, şu neden şöyle oldu diyerek sıkılırız. Enerjimiz pek yüksek olmadığı için, ufak bir aksilikle karşılaşsak dünyanın sonu gelmiş gibi düşünürüz. Öncelikle bu Dolunayda, sağlığımıza ardından, yapacağımız işlere, ne derece doğru olup olmadıklarına bakmamız gerekecek.

    Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, hayatın genelinde bir tatminsizlik, huzursuzluk halinin etkili olacağını işaret ediyor. Bir yandan etrafımızdaki gelişmeleri kafamıza takmamaya çalışıyoruz. Ancak diğer taraftan zincir gibi birbirine eklenen düşüncelerin yorgunuyuz. Bugün daha fazla stres yüklenmemek için, hoşunuza giden aktivitelere yönelmekte yarar görüyorum. Ay-Merkür karşıtlık etkisi, bu Dolunayda sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini işaret ediyor. Ev içinde bir koşuşturma yaşanabilir.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    /


    KOVA

    Sevgili Kovalar saat 00:44 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay, geleceğe yönelik projelerimizin, sosyal ilişkilerimizin, hedeflerimizin mutlaka gerçekçi bir şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Başkalarına göre hareket ederken, yaptığımız işler bizi tatmin etmiyorsa kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Arkadaşlıklar ve özel hayat arasındaki ayrımı da iyi yapmalıyız. Bu Dolunay, düşündüklerimiz ile söylediklerimiz, tasarladıklarımızla yapacaklarımız arasındaki çizgiye dikkat etmemizi söylüyor.

    Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, hayatın eğlenceli ve hoşumuza giden yanlarını görmekten yana olduğumuzu işaret ediyor. Kafamızı boşaltmak, dostlarla muhabbet, sevgilimizle sohbet etmek iyi gelebilir. Kafamızın içinde birçok mesele, proje, sorumluluk var. Bunların tümünde başarılı olmak istiyoruz. Ancak kendimize de bu kadar yüklenmeyelim. Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayda yeniliklerin hızlıca hayatınıza dahil olmasını istediğinizi gösteriyor. Ne kadar çabuk değişiklik olursa kendinizi o denli keyifli hissedebilirsiniz.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    BALIK

    Sevgili Balıklar Perşembe günümüz saat 00:44 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. İş ve ev arasında dengenin bilinçli şekilde sağlanması gerektiğini vurguluyor ve kafamızı bir hayli karıştıracağa benziyor. Bizim ağzımızdan çıkanı duyma vaktimiz. Hayallerimize tabii ki ulaşmaya çalışacağız. Ancak koşullara bakmakta, uygulanabilir projelere yönelmekte, gerçekçi olmakta yarar var.

    Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, ailevi, yerleşim yerimizle ilgili konularda bir karar aşamasına geldiğimizin de işaretçisidir. Tabii ki işimizin durumu, koşullar, zaman olgusunu önemsemek gerekiyor. Aceleyle karar vermemeliyiz. Planlarımızı zamana yayarak düşünmeliyiz. Bilgi ve deneyimlerimizi gözden geçirmeliyiz. Bu Dolunay, Satürn ile karşıtlık oluşturacak. Bizi huzursuz eden, çözümlemeye çalıştıkça arap saçına dönen meseleler zorlayıcı olabilir. Sakin, ılımlı, dengeli hareket etmeyebiliriz. İşlerimizi yaparken, harici sesler duymaktan hoşlanmayacağız. Desteklenmeye ihtiyacımız var. Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayın gelgitlere, abartılı konuşmalara, bazen de haddi aşan tepkilere neden olabileceğini işaret ediyor. Sakin olmakta yarar görüyorum.

    Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler