KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kasım 2015 aylık burç yorumu

    İşte aylık burç yorumunuz!

    KOÇ

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Koç'lar Kasım ayında sizlere bol şans diliyorum.

    2 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. İlişkiniz ile ilgili konularda iletişimsel anlamda nasıl olduğumuza bakmalıyız. Beraberliğimizde ki anlaşma gücümüze bakacağız. İş ortaklıkları ile ilgili konularda ise mali hesapların gözden geçirilmesi lazım. Gelecek hayatı ile ilgili meselelerde de gözden geçirilmeler yapılmalı.

    8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlayacak ve ardından 12 Kasım'da Mars eşlik edecek. Olumlu bir enerji diyebiliriz. Tarafların birbirlerine hoş görülü yaklaştığı bir dönem olabilir. Sorunlar olan taraflar için de problemlerin adil bir şekilde giderilmesi sağlanabilir.

    11 Kasım'da Yeniay Akrep burcunda seyrine başlıyor. Partnerlerinin destekleyici tutumları Koç'ların hoşuna gidiyor. Partnerlerde aranan özellikler konusunda düşünceler olabilir. İş anlamında ise çıkarlar ön planda olmalı.

    20 Kasım'da Merkür, 21 Kasım'da ise Güneş Yay burcunda seyrine başlayacak. Bu iki seyirde ticari konular, seyahatler, güzel şeyler öğrenme arzularını öne çıkartabilir. Genel anlamda bir birlik beraberlik hallolmuş ve keşif yapma isteği oluşabilir. Ne istediğinizi biliyor olmanız gerekir. İsteklerinizi gözden geçirmelisiniz.

    26 Kasım'da Dolunay İkizler burcunda meydana gelecek. Buradaki görünüm 18 Haziran'da bir daha gerçekleşecek. Artık yolunuzu hedefinizi ne istediğinizi belirlemelisiniz. Bu sizin için çok faydalı olacaktır. Gerçekçi hayaller kurmalısınız. Düzgün çalışmalara özen göstermelisiniz. Aceleci kararlar vermemeli ve pes etmemelisiniz. Kendinizi geliştirmeli ve dışa açılmalısınız.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: İlişkiler anlamında haftanın en önemli geçiş etkinliği, 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan Venüs-Terazi seyridir. Venüs karşıt burcunuzda ilerlese dahi yönettiği bir burçta ve kuvvetli olduğu bir alanda seyrettiği için, faydalı özellikleriyle sizi sarıp sarmalar. Bu süreçte uyum ve güzellik arzunuz yükselir. Hayatın genelinde huzur aranır. İlişkide partnerinizin size karşı anlayışlı ve nazik tavırları, beraberlikte problem varsa da, çözüme kavuşturur. İlişkisi olmayanlar açısından bir partnerde aranan en önemli kriter, ortaklaşa hareket etmeyi bilmesidir. Dönemin nasıl geçeceği öncelikle ilişkinin niteliği veya bir ilişkiden ne beklediğiniz sorusuna cevap bulunmasıyla mümkündür.

    9-15 Kasım arası: 12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkisi olan fakat bir takım sorunlar yaşayan çiftlerin dayanışma içinde olmaları gerekiyor. Bir elin nesi, iki elin sesi var sözüne uygun şekilde hareket ederseniz bu süreçten güçlenmiş bir şekilde çıkarsınız. İlişkisi henüz başlamış çiftler açısından duruma bakarsak, bu dönemde birbirinizin hedeflerini, farklılıklarını, ilişkiye bakış açınızı çok iyi tahlil ediniz.

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım Güneş ve Merkür-Yay burcu geçişleri, ilgilendiğimiz alanlarda bilgi sahibi olmak, yeteneklerimizi geliştirmek, insanlarla pozitif ilişkiler kurabilmek yönünde gayet faydalıdır. Ayrıca yabancı ülkelerde yerleşim veya kendi ülkemize geri dönüş konusunu tekrar bir ele almak, yolculuklar yapmak, felsefe, yasal konular, yabancı kişilerle ilişki kurmak yönünde de bir etkiyi sahiptir. Bu yıl Satürn-Yay burcunda ilerlediği için, doğaldır ki, bu ilerleme ve genişleme arzumuzun gerçekçi manada ve sorumluluk çerçevesinde ele alınmasında yarar vardır.

    21 Kasım tarihindeki görünüm, ilişkide uyumun gözetilmesi, ortaklaşa sevgi alışverişinin tesis edilmesi yönünde önem taşıyor. Eğer ilişkinizde böyle bir uyum ve böyle bir ortak gönüllülük yoksa çiftler için zorlayıcı zaman demektir. Kimi çiftler açısında yeniden bir araya gelişin simgesi olur, bazı çiftlerin birbirinden kopmasına neden olabilir.

    23-30 Kasım arası: 24 Kasım tarihindeki iki görünüm, ilişkilerde sabırsızlık ve çabucak kopmaya dönük bir etki yaratabilir. Bağlayıcı, birleştirici bir durumdan ziyade, sevgi alışverişinin sekteye uğraması, farklılık söz konusudur. Burada esasen her iki kişinin de ilişki hakkındaki görüşleri ve yaşam hedefleri önem taşır. Bir taraf kendinin haklı bulurken, diğeri hayal kırıklığı duyabilir. Önemli olan anlaşmaya gönüllü olup olmadığımızdır. Bu hafta üzerinde durmamız gereken nokta, olan bitene gerçekçi bir şekilde bakmaktır.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 3 Kasım tarihindeki Venüs-Mars kavuşumu-Başak burcunda gerçekleşecek. Çalışma hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde incelemede bulunacağız. Aksaklıklar varsa hemen gözümüze çarpabilir, düzenlemede bulunabiliriz. Sağlığımız tabii ki önemlidir. Rutin iş hayatı birçoğumuzu yoruyor. Doğaldır ki, kendimize özen göstermemiz lazım. Bu tarih, kişisel bakımımız, estetik görüntümüz, giyimimiz, psikolojik anlamda rahatlamamız yönündeki aktiviteleri destekleyicidir. 7 Kasım tarihindeki görünüm, iş arkadaşlarımızla veya çevremizde bulunan kişilerle ilişkilerimizi güçlendirmek, iş hayatında bize güzel faydalar olarak geri dönebilir.

    9-15 Kasım arası: 10 Kasım tarihindeki görünüm, hem sıkı çalışma hem de yeteneklerinizi geliştirme yönünde gayet olumludur. Orijinal fikirlerinizi hayata geçirebileceğiniz, başarılı çalışmalarda bulunacağınız bir zamandır. Size ruhsal anlamda güç verir. Başkalarıyla ortaklaşa dirsek temasında bulunmanız kolaylaşır.

    16-22 Kasım arası: Bu haftanın iş yönündeki etkili enerjisi, 21 Kasım Venüs-Pluto mücadeleci görünümüdür. İş ortaklıkları açısından ele alırsak, başkalarıyla uyumlu, dengeli, huzurlu yönde bir alışverişe ihtiyacımız var demektir. Venüs-Terazi burcunda ilerlediği için aslında gayet olumludur. Problemler olsa dahi, biz rakiplerimiz ve başka kişilerle nazik bir şekilde anlaşmamız mümkün olacaktır. Öncü elementlerde oluşan bir kare her zaman kişiye atılım gücü vereceğinden, işiniz ve ilişkileriniz söz konusu olduğunda sadece kendi bakış açınızla durumları ele almamakta yarar vardır.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, işlerimizi tam istediğimiz gibi halletmekte zorlanabileceğimizi gösteriyor. Hale yola koyalım diye ter döküyoruz. Evraklar, belgeler, eksikler, telefonlaşmalar derken gün boyu koşturacağız. Ancak bu Dolunayın Satürn-Neptün ile zorlu bir görünüm yapması, yurtdışı işlerimiz, yüksek eğitim veya başka bir şehre yerleşimle ilgili konuların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. Bunları halletmek pek kolay değil veya bir daha bakmak gerekecek.

    20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu yıl Satürn de Yay burcunda ilerlediği için, tabii ki medya, yayıncılık, yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak yönünde sabırlı olmamız gerekiyor. Öyle her şey istediğimiz gibi kolayca ilerlemediğinde hemen sıkılmayacağız. Daha çok bilgi sahibi olarak, kararlı bir mücadele vermemiz lazım. Bizim bir şeyi ne kadar istediğimiz önemli. Eğer insan azimliyse, gerçekten istiyorsa hiçbir şey onu durduramaz. Kaldı ki, Satürn dayanma gücü verir.

    PARA
    1-8 Kasım arası: 2-20 Kasım tarihleri arasında Merkür-Akrep süresince, başkalarıyla ilişkili olan parasal meseleleri derinlikli gözden geçireceğiz. Miras bölüşümü, hisseli paralar, eş ve iş ortağınızın mali durumu, borçlarımız, ödememiz gereken vergiler, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgeler, kredi başvurularımızı ele alacağız, çıkarlarımızı gözeteceğiz.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde Akrep burcunda oluşacak Yeniay, başkalarıyla ortaklaşa bölüşülecek paralar, sözgelimi miras hisseli paralar, eş veya iş ortağınızla alakalı konular yönünde yeni bir girişimin, kararın veya gelişimin işaretçisidir. Güneş-Jüpiter olumlu görünümüyle örtüşecek olması, başkalarından beklediğiniz desteğin işaretçisidir. Bir seyahat, görüşme veya gelişme bu anlamda kolaylaştırıcı olabilir. Sadece kendi çıkarlarınız adına değil, ortaklığın gelişimi yönünde titizlikle hareket edebilirseniz umduğunuz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

    16-22 Kasım arası: 17, 19 Kasım tarihindeki görünümler, miras, hisseli para, eş veya iş ortaklıkları, mali konulardaki işlerimizin gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Eğer bu hafta kredi almay düşünüyorsanız, şartlara bir bakınız. İşinizden elde ettiğiniz gelir uygunsa ve ödemeler sizi zorlamayacaksa düşünebilirsiniz.

    23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde yolculuklar, başka bir yere gitmek, eğitim, ticaret, yerleşimle alakalı konularda harcamalarımız olabilir. Parasal meselelerin halledilmesi için başkalarına ihtiyaç duyulabilir. O anlamda da görüşmelerde bulunabiliriz.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-13-14-17-18-22-26-30
    Zayıf Enerjili Günler : 1-8-9-15-16-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler : 3-4-30
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24

    Yeniay : 21-22-23
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 7-8-9-10
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    BOĞA

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Boğalar sizlere Kasım ayında bol şans diliyorum.

    2 Kasım'da Merkür karşıt burcunuzda seyrine başlıyor. Bu geçişlerde her zaman size muhalif olan kişilerle muhatap oluruz. Eşinizin ilişkiniz ile ilgili derinlemesine gözden geçirmede bulunduğunu görebiliriz. Eşinizin size muhalif taraflarını olabilir. Belki beklentisinin dışında hareket ediyorsunuzdur.

    8 Kasım ve ardından 12 Kasım'da Venüs ve Mars etkili bir alanda seyrine başlıyor. İlişkilerin restore edilmesi anlamında etkili olabilir. İlişkilerimizin yerli yerine oturması için titiz bir şekilde bazı şeyleri ele alacağız. Yeni bir ilişki söz konusu ise sağlıklı bir gözden geçirmeliyiz. İş hayatında ise nazik olmamızda fayda var.

    11 Kasım'da Yeniay Akrep burcunda doğacak. Yüzleşmemiz gereken konular varsa ayın başında bu işleri halletmeliyiz. Biraz daha uyumlu olmalıyız.

    20 Kasım ve 1 gün sonra Güneş ile Merkür Yay burcunda seyrine başlıyor. Bankalar ile alakalı kredi meseleleri, yolculuklar, iş ortaklıkları gibi konuların çok iyi hesaplanması gerekiyor. Başkaları ile olan ilişkilerimizi ciddiyetle ele almamız gerekiyor.

    26 Kasım tarihinde Dolunay ikizler burcunda seyrine başlayacak.
    Burada kıymetli olan; mali konularda, kazanç kayıp ilişkisini çok iyi kurgulamamız lazım. Hedeflerimizi iyi belirlememiz gerekiyor. Dışarıya açılmaktan korkmayın. Grup faaliyetlerinden çekinmeyin. Sadece hesabınızı iyi bilin. Astarı yüzünden pahalı olan işlere kalkışmayın.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Merkür, evlilik, uzun süren ilişkiler, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimizin önemi üzerinde düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? Veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız. Eğer beraberliğimizde problemler varsa, bu süreçte zorlanabiliriz. Karşı taraf kendi bakış açısıyla durumları ele alırken bizim buna anlayış göstermemiz zor olabilir. İster istemez bu beraberliği sorgulama ihtiyacı duyabiliriz

    7 Kasım tarihindeki Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, aşk hayatınızda önemli bir dönümün, gelişimin işaretçisidir. Öyle ki, şimdiye kadar bir can, bir yaren, bir insan arayıp da bulamadıysanız, şimdi kader karşınıza böyle birini çıkartabilir. Öyle bir zamanda gelir ki, hani şairin dediği gibi vazgeçmek mümkün dahi değildir. Devam eden ilişkileri düzenleyen, problemli ilişkileri pürüzlerinden ayıklayan gelişim yolunda ilerlemenizi sağlayan bu görünüm, şefkatle, sevgiyle ilerleyenlere, güzel bir niyetle aşkı çağıranlara cevap veren bir ses ve nefestir.

    9-15 Kasım arası: 10 Kasım tarihindeki Mars-Kuzey düğüm kavuşumu, aşkta hedef birliği yapmak, amaç belirlemek ve bu amaç doğrultusunda ilişkiyi ele almak anlamına gelir. Eğer arzunuz birlikte bu aşkı geliştirmek ve büyütmekse işte size kadersel bir gelişim fırsatı. Aşk gelir geçer bir duygu olarak yorumlanır. Fakat böyle bir oluşumda ciddiyete dönüşmesi, uzun vadeli olması mümkündür. Haftanın genelindeki enerjiler de bunu destekleyici ve gayet olumlu gözükmektedir.

    11 Kasım tarihinde Akrep burcunda oluşacak Yeniay, evlilik-uzun süreli ilişkilerde yeni başlangıçların işaretçisi olup, partnerimizi veya yalnızsak karşımızdaki kişiyi derinlikli bir şekilde gözden geçirmenin de işaretçisidir. Bu Yeniayın Güneş-Jüpiter olumlu görünümüyle örtüşmesini sizler açısından gayet faydalı buluyorum. Yeni bir ilişkiye adım atılabilir, devam eden ilişkide gelişmeler olumlu yönde devam eder, problemli ilişkilerde ise iyileşmeler görülür. Beraberlikler işlerlik kazanır, verimli hale gelmesi adına her iki taraf da üstüne düşeni yapar.

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihlerindeki görünümler, ilişkileri güçlendirici, gelişim yönünde destekleyicidir. Partneriniz ve siz geleceğinizle alakalı konularda birlik ve bütünlük içinde el ele verebilirsiniz. Evlilik, uzun süreli bir ilişki, aşk hangisi olursa olsun, beraberliğin güçlendirilmesinde tutkuların bilhassa önemi büyük olur. Her iki kişi de birbirinin ne söylediğini, ne demek istediğini algılayabilir. Gerçekçi bir şekilde ilerisi adına kararlar verilebilir.

    23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde ilişkilerimizde ortak fikir ve amaç birliğinin gözden geçirilmesi gerekecek. Partnerle aranızdaki maddi ve manevi anlamdaki bağ, ne derece kuvvetli veya ne derece problemli. Sizi birbirinize yönelten duygunun adını koymak lazım. Görülüyor ki, fikirsel yönde bir anlaşmazlık söz konusu. Karşı tarafın kendinden yana düşünüyor oluşu, aranızdaki sorunları büyütebilir. Açık ve dürüst bir iletişimde bulunmak, önyargılı olmamak lazım.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, çalışma hayatında rahatlık, seçkinlik, iş ilişkilerinde uyum ve paylaşımı gözeteceğimiz bir dönemi işaret eder. Elimizden geldiğince çevremizdeki insanlara güzellik sunmaya, onları anlamaya ve nazik şekilde davranmaya çalışırız. Ne de olsa iş ortamındaki huzursuzluk bizi de yoracaktır çünkü. Bu süreçte düzenlilik esastır. Temizliğimize önem veririz. Giydiklerimize, yediklerimize dikkat ederiz. Nabza göre şerbet vermeyi biliriz. Adil davranmayı benimseriz. Aynı şekilde bize davranılmasından hoşlanırız. Kişisel anlamda güzelliğimiz veya karizmamız bay ve bayan Boğalar için çok önemlidir.

    9-15 Kasım arası: 12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönem, çalışma hayatınız başta olmak üzere, fiziksel ve bedensel sağlığımız, iç huzurumuz ve de ilişki, iş ortaklıkları konularında da etkili olacaktır. Başkalarına uymak zorunda kalındığı ve ortam şartlarına göre hareket edildiği, bu yüzden de stresin bir hayli yaşanabileceği bu dönemde sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Estetik ameliyatlar, kilo sorunları için yapılan diyetler, ilişki veya iş nedeniyle yaşanması muhtemel psikolojik sıkıntılarınız için tedavi olmayı, ona göre bir iş planlamasında bulunmayı, şartları göz önüne almadan hiçbir işe okey vermemeyi biliniz.

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, çalışma hayatımızla ilgili konularda işbirliği yönünde tabii ki olumludur. Aslında bu tarihte, bizi başkalarına karşı anlayışlı olmaya yönelten Venüs, huzur kaçmasın diye iş ortamında dengeli hareket etmenin önemini de vurgulamaktadır. Boğanın rahatlığına düşkün olduğunu biliyoruz. Ancak bir taraftan da, kendi işine karışılmasından hoşlanmadığının da farkındayız. Evet, zorlayıcı tarafı olsa da, bu görünüm istenirse pekala yeni işlerin güçlü projelerin, hoş etkilerin, alışverişlerin, başarılı çalışmalarda bulunmanın göstergesi olabilir.

    23-30 Kasım arası: İş hayatınızla ilgili konularda bu hafta aynı ortamda çalıştığınız kişilerle ilişkinize mutlaka dikkat edeceğiz. Çünkü adil ve tarafsız bir şekilde davranmamız gerekecek. Venüs-Terazi burcunda ilerliyor ve bizim başkalarının da görüşlerine değer vermemiz, dinlememiz lazım. Bir de bu hafta işlerimizi hallederken, sadece kendi bildiğimizin doğruluğunda inat etmeyelim. Dağılmadan işlerimizi yapalım. Planlı olmamızda yarar var.

    PARA
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım tarihinde başlayacak Merkür-Akrep burcu seyri, kazanç ortaklıklarındaki paylaşımların, başkalarından finans anlamında beklediğimiz desteklerin işaretçisi olup, bu haftaki görünümlere baktığımızda bu yönde olumlu gelişmeleri müjdeliyor.

    9-15 Kasım arası: 13 Kasım tarihindeki görünüm, işlerimizi iyi organize etmemiz ve maddi konularda belli bir düzen içinde hareket etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Yapılan işlerin getirileri belli bir miktar olabilir. Partner veya iş ortaklarınızla aranızı güçlü tutmaya çalışırsınız. Bunun nedeni parasal açıdan çıkarlarınızı korumak isteğinizdir.

    16-22 Kasım arası: 20 Kasım10 Aralık tarih aralığında Merkür-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Ortaklaşa kazançlar, mali konular, vergiler, çıkar ilişkileri, yatırımlar gibi konular üzerinde düşüneceğiz. İyi niyetin sınırlarının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Kredi çekmek, bir borcun altına girmeden önce iyi düşünelim.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, Satürn-Neptün görünümüyle ilişkili olduğundan, maddi konularda özellikle başkalarıyla alakalı işlerimize özen göstereceğiz. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, hesabı bilmemiz lazım. Kazancımız söz konusuysa dağılmamak şarttır. Destek görmekte zorlanırız. Şu şöyle olsun deriz ancak olmadığında bu sefer huzursuz oluruz.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-15-16-20-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-10-11-17-18-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 5-6
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26

    Yeniay : 23-24-25
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    İKİZLER

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili İkizler sizlere Kasım ayında güzellikler diliyorum.

    2 Kasım'da Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde odaklanmanın işaretçisi. Belli bir mesafeyi tutarak karşımızdakiler ile iletişim kuruyoruz. İşsizlik problemi olanlar için de hangi iş alanını tercih edeceklerine dair odaklanarak düşünme olabilir. Güven unsurunu elden bırakmamalıyız.

    8 Kasım ve 12 Kasım'da Venüs ve Mars Terazi burcunda seyrine başlıyor. Aşkı müjdeleyen bir dönem. Kasım ayının en nefis enerjisi diyebiliriz. Bu dönem bize hayatın güzel yanlarını gösterecektir. Huzuru ve adaleti bulabiliriz. Barış duygusu ile aşktaki problemler ortadan kalkabilir.

    11 Kasım tarihinde Yeniay Akrep burcunda seyrine başlayacak. Her Yeniay umuttur. Bir umuda vesiledir. İş hayatı ve sağlıkla ilgili meselelerde isteklerimizi tartacağımız bir dönem olacak. Arka planda aşk konusunda düşüncelerimiz olabilir. Bu Yeniay ile kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

    20 Kasım ve ardından 21 Kasım'da Merkür ve Güneş Yay burcunda seyrine başlıyor. Aldığımız kararları düşünebiliriz. Sorunlarımızı gözden geçirerek birbirimize karşı açık ve dürüst olmalıyız. Partnerimize karşı şeffaf olmalıyız. Hayal kırıklığı yaşamamak için ne istediğinizi bilmelisiniz.

    26 Kasım tarihinde Dolunay İkizler burcunda oluşacak. Bu görünümde ikili ilişkiler ve iş hayatıyla ilgili konularda ne istediğimizi kafamızın içinde oturtmalıyız. İdeallerimizi, vizyonumuzu bilmeliyiz. Gözümüzü çok yukarılara dikmemeliyiz. Her şeyi oldu bittiye getirmeden dikkatli hareket etmeliyiz. Temeli sağlam olan iş ve ilişkilere yönelin.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs süresince, öne çıkan en önemli olgu, aşk hayatınızdır. Ayrıca fiziksel ve ruhsal anlamda kaliteye, konfora, uyuma bir hayli önem verirsiniz. Eğer aşkta mutlu iseniz, huzurlusunuzdur. Tam tersi durumda hemen duygusallaşır, şöyle iç dünyanıza çekilerek geçmişi anarsınız. Aşk anlamında yılın güzel enerjilerinden biri olarak Venüs geçişi, şans verir. Sürpriz aşkları işaret eder. İlişkinizi güzelleştirir. Bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. Kendinizi huzurlu, mutlu ve uyumlu şekilde dışa yansıttığınız zamandır.

    9-15 Kasım arası: 12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Aşk yaşamınızda genel olarak bu dönem çok fazla baskın olmaya çalışmadan, ancak bir ilişki hakkında ciddi kararlar vermek yerine ortama, şartlara göre hayatın keyfini çıkarmak taraflısı olacağınız zamandır. Flört etmek, bazen aynı anda iki ayrı ilişkiyi sürdürmek, kendinizi fazla yormadan, sorunlarla yüzleşmeden her şeyi oluruna bırakmak hali, sürecin etkileri arasında yer alır. Ancak haftanın şöyle geneline baktığımızda ilişki anlamında 13 Kasım tarihindeki görünümü olumlu buluyorum.

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerindeki Merkür ve Güneş-Yay geçişleri, bu yıl Satürn-Yay geçişiyle örtüşüyor. Bu durumda anlamı da farklılaşıyor. İlişkilerde artık maceracı, gelir geçer tarzda düşünmüyoruz. Tamamen ciddi anlamda hayata bakış açımızdan, geleceğe kadar her noktayı dikkatli ve tedbirli bir şekilde gözden geçireceğiz. Farklı bir dil, din, görüş ve ülküye sahip kişiyle tanışmak mümkün olabilir, bu beraberliği sürdürmek adına mücadele verilebilir. Eş başka bir yerde çalışan, yaşayan biri olabilir. Ancak şunu belirteyim ki, Satürn etkisi ilişkilerde sorumluluk almak, hoşgörülü olmayı bilmek-öğrenmek, ilişkileri yapılandırmak, ciddi düşünmek demektir.

    23-30 Kasım arası: 24 Kasım tarihinde iki görünüm meydana gelecek. Bu genelde çabuk başlayan bir ilişkinin göstergesi olabilir. Her iki taraf da birbirine bir anda yaklaşır ve hoşlanır. Ancak bu hoşlanma ciddiyete dönüşme aşamasında mercek altına alınmalı ve iyici düşünülmelidir. Hayat görüşleriniz, ilişkiden beklentileriniz dürüstçe konuşulmalıdır ki, problem yaratmasın.

    26 Kasım tarihinde burcunuzda oluşacak Dolunay, ilişkide karşı tarafın kendinden yana düşündüğünü, kendini merkeze alarak, isteklerini elde etmeye çalışacağın gösteriyor. Bu durum bizim bakış açımıza uymayabilir. Bu da anlaşmazlıklara yol açabilir. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, beraberliklerde hayal kırıklığı yaşanmasına yol açabilir.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatında, özellikle pürüzleri, problemleri en kısa yoldan çözmek isteyeceğiz. İşimize geleni çok iyi bileceğiz. Bir şeyi kafamıza takmaya görelim. Onu halletmeden pek rahat etmeyeceğiz. Biraz çıkarlarımıza düşkün olabiliriz. Gerektiğinde kimlerle iş birliği yapmamız gerektiğini biliriz. Kimseye pek bir şey anlatmayız. Çünkü bunun bize karşı koz olarak kullanılmasını istemeyiz.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde Akrep burcunda oluşacak Yeniay, çalışma hayatınız, sağlığınız, günlük hayattaki uğraşılarınız, projeleriniz, işteki verimliliğiniz hususlarında önem taşıyor. Bu Yeniayın yöneten güç Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, özellikle sanatsal çalışmalarda aktif olarak yer almanızı, insanlarla iyi ilişkileriniz, popülerliğinizle başarılı işler çıkarmanızı destekliyor. Yeniayın oluştuğu günkü Güneş-Jüpiter görünümü, bilgi düzeyin, entelektüel yönleriniz, başkalarını etkileme gücünüz başarılı işler için start vermenizi sağlayabilir. Ev ve ofis çalışmaları, sağlıkla alakalı konular, mistik faaliyetler, araştırmacılık gibi alanlarda yenilik anlamında olumlu gözükmektedir.

    16-22 Kasım arası: 17 Kasım tarihindeki görünüm, çalışma hayatınızla ilgili konularda inceleme, düzenleme, analiz etme, derinlikli bakma, gözlemde bulunma ve işler hale getirme yönünde yapılacak görüşmelerin işaretçisidir. İşin gelişimi ve doğru bir temele oturtulması için tabii ki bu bakış açısı olumludur. Ancak bir ortamda bulunduğumuzu, sözel anlamda gerektiğinde esnek düşünmeyi, konuşmayı bilmek lazım. Bir de sağlık kontrollerimizi yaptıralım. İşe giriş veya işten ayrılma gibi durumlarda sosyal haklarımızı gözetelim. Ofis açmayı düşünüyorsak veya evde çalışacaksak ne gibi düzenlemeler lazım, bir bakalım.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta başkalarının görüşleri, öne sürdükleri fikirleri, bizimle aynı olmayabilir. Görüş farklılığı iş ortaklıklarında, işverenlerle alakalı meselelerde amacımıza ulaşmamızın önünde duvar oluşturabilir. Size karşı kendi görüşlerini dayatmaları, yargılamaları gerilim yaratabilir. Hedefe ulaşmak için, hem karşıt görüşte olan kişilerle hem de mesleki projelerimiz, planlarımızla alakalı tekrar bir gözden geçirmede bulunmak faydalıdır.

    PARA
    1-8 Kasım arası: 6 Kasım tarihinde, sağlığımızla alakalı parasal konular, işimizle ilgili sigorta, vergi, ödemelerimiz üzerinde duracağız. Özellikle gecikmiş borçların, ödenmesi gerekiyor. Ev yatırımı düşünenlerin, kiralama gibi meselelerin de ele alınacağı bir hafta olacak.

    9-15 Kasım arası: Bu hafta çalışma hayatınızla ilgili konularda yapılacak görüşmeler, başkalarıyla ortaklaşa işlerden gelir elde edebilirsiniz. Sizi güçlendiren ve maddi açıdan rahatlatıcı gelişmeler 12 Kasım tarihiyle etkili olmaya başlar.

    16-22 Kasım arası: Haftanın genelinde sağlığımız, evimizle alakalı konular bir hayli etkili. 21 Kasım tarihindeki görünüm, parasal konulardaki problemlerimize çözüm bulmaya çalışmanın göstergesi olsa da, harcamalara dikkat edilmediği takdirde ödemede zorlanmalar devam eder.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihindeki İkizler Dolunayı, kazanç evimizle de alakalıdır. Beklediğimiz destekleri görmemizin önüne geçebilir. O nedenle iş ortaklıklarında, işverenlerle alakalı mali görüşmelerde veya birilerine bağlı olan parasal işlerimizde dikkatli olmakta yarar var.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-17-18-22-26-30
    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-13-14-20
    Aşkta En Şanslı Günler : 8-9
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-28-29

    Yeniay : 25-26-27
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 12-13-14-15
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    YENGEÇ

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Yengeç'ler sizlere Kasım ayında güzellikler diliyorum.

    2 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Yengeçlerin çocukları üzerinde çok derin düşündüğü bir dönem. Aşkta ise biraz tutkulu, derinlemesine ele alındığı günler olabilir.

    8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlıyor. Ardından da 12 Kasım'da Mars, Venüs'e eşlik edecek. Aile hayatımızla ilgili alanda önem arz edecek. Yengeçler için ailedeki huzur ve emniyet çok önemli. Aile içinde ki bireylerin fikirlerine saygı duymalıyız.

    11 Kasım'da Yeniay Akrep burcunda oluşacak. Bebek sahibi olmayı isteme olabilir, yeni bir aşka adım atılabilir, birlikte yaşamaya karar verilebilir. Bu tür kararların alınacağı bir dönem yaşayabiliriz. Aşkın iyi incelenmesi her kriterin gözden geçirilmesi şart.

    20 ve ardından 21 Kasım tarihinde Güneş ile Merkür Yay burcunda seyrine başlıyor. İş hayatında disiplini önemsememiz gerekiyor. Fazla aktivite ve yoğunluk ile birden fazla projeye atlayabiliriz. Acele ile kararlar vermemeliyiz. Bilgi ve deneyimleriniz ile iş hayatınızda kararlar vermelisiniz. Almak istediğiniz kararları mutlaka aile içinde konuşun. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Gereksiz meseleleri kendinize sorun etmemelisiniz.

    26 Kasım tarihinde Dolunay İkizler burcunda seyrine başlıyor. Duygusal anlamda bir çok şeyi kendinize dert edinme riski taşıtan bir dönem. Garip bir sinirlilik, huysuzluk haliniz var. İçinde bulunduğunuz durumu abartmadan bilinçli bir şekilde ele almalısınız. Bilgi ve deneyimleriniz konusunda gözden geçirmeleri unutmayınız. Kararlar alırken keşke dememek için doğru kararlar almalısınız. İyi düşünüp sakin olmalısınız. Kararlarınızı bilinçli bir şekilde gözden geçirip sonra adımlarınızı atmalısınız.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımız başta olmak üzere çocuklarımızla ilgili durumlar, fiziksel ve ruhsal güvenliğimiz, yakın çevremizle ilgili meseleler bir hayli önem taşır. Düşüncelerimizi kimi zaman gizlediğimiz, içten içe muhasebede bulunduğumuz bu dönemde, aşkta duygular bir hayli güçlü ve yoğundur. Bu dönemde, çiftlerin, ilişkideki sorunları mutlaka gerçekçi bir şekilde ele almaları gerekir. Denetimde bulunmak, her şeyin bizim istediğimiz şekilde olması için ısrar etmek bu süreçte sakıncalıdır.

    7 Kasım tarihinde Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, çevrenizde bulunan kişilerle alakalı tüm ilişkilerinizi güçlendirici, düzenleyici, şefkat ve ılımlı hislerle kucaklayıcı bir etki olup, gelişimin de göstergesi olarak kadersel bir zamanı işaret etmektedir. Destekler görürsünüz, çevrenizde sevilirsiniz.

    8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında yuvanız, ailevi konular, dostluklar, sosyal yaşam ve ilişkiler anlamında etkili olacak Venüs-Terazi burcu geçişi hoş ve ılımlı bir dönemin işaretçisidir. Ev hayatınızı güzelleştirir, konfor duygunuzu yükseltir, güzel bir yerde yaşamak arzunuzu yüceltir. Aile içindeki ilişkilerin düzelmesini sağlayıcıdır. Bir ev satın almayı düşünenlerin bu dönemde mutlaka mali açıdan durumlarını gözden geçirmelerinde yarar vardır.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde Akrep burcunda oluşacak Yeniay, aşkta yeni bir adım, karar ve ilerleme arzumuzun işaretçisidir. Bilinçli bir şekilde yarar ve zarar hesabımızı yaparak, kararımızı vereceğiz. Hiçbir şeyin görünen tarafı değil, ardındaki gerçekleri önemseyeceğiz. Bu Yeniay, Güneş-Jüpiter görünümüyle örtüştüğü için ben önümüzdeki bir aylık sürecin aşkta hem iletişimsel anlamda güçlendirici hem de tutkuları yükseltici bir etki yaratacağını söyleyebilirim.

    12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Ailevi konular üzerinde bir hayli etkili olup, mesleki durumunuz, aşk hayatınız, çocuklarınız, sanatsal faaliyetlerinizle de birebir alakalıdır. Eğer huzursuz şartlarda ve bir hayli mutsuz yaşam sürüyorsanız, bu dönemde epeyce zorlanabiliriz. Bir yandan aktif, baskın olmaya çalışırken, diğer yandan ortama ve şartlara uyma gerekliliği sizi yorabilir. Ilımlı ve idareci bir kişiliğiniz varsa, ne olursa olsun birçok sıkıntıyı, baskıyı, gerginliği sineye çekebilirsiniz. Evinizi veya ofisinizi güzelleştirmek amaçlı çalışmalar söz konusu olabilir. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarınız varsa onlarla ilgili konular da evin içinde önem taşıyabilir.

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihlerindeki görünümler, aşkta derinlikli düşünmenin göstergesidir. Kişi söz ile sevdiğini sarıp sarmalamalı, canını yakmamalıdır. Tedbirli olunacaktır elbet bu doğaldır. Ancak endişeler, kuruntularla aşk yorulmamalıdır. Bu tarihler gösteriyor ki, olumlu yönde düşünülecek, aşka kucak açılacak, ilerisi adına düşünülerek ilişki sağlam hale getirilecektir. Burada önemli olan hem gerçekçi hem de yapıcı olmaktır. 21 Kasım tarihindeki görünüm, ailevi konularda ve evlilik türü ilişkilerde sevgi alışverişinin ortaklaşa olacak şekilde düzenlenmesidir. Eğer bir baskı söz konusu olursa sorun baş gösterebilir.

    23-30 Kasım arası: Bu haftamız, ailevi ilişkiler anlamında da çok önemli enerjilere işaret. Ev içindeki huzuru, paylaşımı, dengeyi korumaya çalışırken, dış dünyadaki hızlı gelişmeler karşısında şaşırabiliriz. Beden ve zihin sağlığımızı önemsememizde yarar var. Çünkü pürüzlerin düzeltilmesi için bizim her bir durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmemiz şart. Fikirsel anlamda anlaşmazlıklar bizi yorabilir. İnandıklarımızla sınanabiliriz.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 3 ve 7 Kasım tarihindeki görünümler, gerek iş gerekse yakın çevremizde bulunan kişilerle ilişkilerimizi dikkatli bir şekilde gözden geçirmemizi sağlıyor. Biraz titizlenmemiz, duygularımızı tam olarak belli etmememiz, hatta bazen endişeli davranışlarda bulunmamız mümkündür. Risk içeren konularda bilhassa çekiniriz. Her işin düzgün, mükemmel, bir saat gibi işlemesinden yanayız. İşlerimizde başarılı olmak isteriz. Başkalarına göre sıkı çalıştığımızı biliriz. İnce eleyip sık dokuduğumuz için insanlar bizi biraz endişeli kişi olarak değerlendirirler. 6 Kasım tarihindeki görünüm, odaklandığımız bir işi başarılı şekilde yerine getirmemizde yardımcıdır.

    9-15 Kasım arası: 10 Kasım tarihindeki görünüm, iş ve iş ortamınızla alakalı konularda çevrenizden yarar görmeniz yönünde olumludur. İsteklerinizi elde edebilme yönünde ve gelişim anlamında şansınız yüksek olur. Kadersel tesadüfler özellikle ilişkilerde bir hayli etkilidir. Size ilerlediğiniz yolda yardımcı olacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

    13 Kasım tarihinde, ofis ve evden işlerinizi yaparak veya hobi anlamındaki çalışmalarınıza ağırlık vererek bunlardan para kazabilirsiniz. El emeği göz nuru olan ve bir hayli yetenekli olduğunuz bu ürünler başkalarının da dikkatini çekecek güzelliktedir.

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde başlayacak Güneş ve Merkür-Yay burcunda geçişleri, genel olarak bilgilenmenin, kendinizi geliştirmenin, derinlikli düşünmenin işaretçisidir. Beceri ve yeteneklerinize göre iş tercihlerinde bulunuruz. Bu yıl Satürn-Yay geçişiyle örtüştüğü için artık anlamı da ciddileşiyor. Sorumluluklarımızın farkında olmamız gerekiyor. Bir işi yaparken veya karar verirken boşa kürek sallamıyoruz. Zamanımız önemli ve kıymetli. İş hayatımızda düzen, intizam, planlı ve programlı olmaya mecburuz. Sistem de bunu bizden istiyor. Sabır kıymetli ve etrafımızdaki insanlarla iletişimde bulurken ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gerekiyor.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta öncelikle hedeflerimizin farkında olarak, bunları gerçekleştirmenin yolunun doğru kişilerle iletişim ve ilişkide yattığını bilmemiz lazım. Bir de bizim ne istediğimizi tam olarak bilmemiz lazım. Bir öyle bir böyle hareket etmemeliyiz. Enerjimiz yüksek ancak düzensiz olmamalıyız. Yeteneklerimizi ifade edebileceğimiz alanları seçmek ve bunları dikkate alacak doğru insanları tespit etmek lazım. 25, 26, 29 Kasım tarihlerinde dikkatli ve tedbirli olmakta yarar var. Sağlığımıza mutlaka dikkat edelim. Huzursuzluk, gerginlik işlerimizi verimli yapmamızın önüne geçebilir. Sakin ve bilinçli düşünmeliyiz.

    20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatında özellikle işveren pozisyonundaki kişiler belli bir baskıda bulunabilirler. İşlerinize odaklanmalısınız. Bilgilenmeli, okumalı, keşfetmelisiniz. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmemelisiniz. Beceri ve yeteneklerinize göre işler tercih etmelisiniz. Her işte olasılıkları hesaba katmalı, öyle karar vermelisiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemeniz, beslenmenize dikkat etmeniz, şikayetleriniz varsa mutlaka üzerinde durmanız gerekir.

    PARA
    1-8 Kasım arası: Bu hafta maddi konularda başkalarını etkileme gücünüz 6 Kasım tarihindeki görünümle kolaylaşıyor. Bu güçlenme, eş veya iş ortakları kanalıyla olabilir. Sevdiklerinizi memnun edeceğiniz ve yenilikler yapabileceksiniz.

    9-15 Kasım arası: Maddi konularda 9, 11, 13 Kasım tarihlerindeki görünümler, maddi yönden gelir getirici ve ferahlatıcı duruyor. Kazanç evinizin yöneticisi olan Güneşin bu haftaki görünümleri ve Akrep burcunda oluşacak Yeniay sizler açısından yeteneklerinizi değerlendirme ve girişimlerin olumlu yönde gelişimini sağlayıcı gözüküyor. Bunların da paraya dönüşmesi gayet kolaylaşıyor. Karşınıza çıkan fırsatlar tatmin edici gözüküyor.

    16-22 Kasım arası: 20 Kasım tarihindeki görünüm mali yönde rahatlığın göstergesi. Sevdiklerimizi memnun etme çabamız yüksek. Bu da para harcamanın işaretçisi. Ancak 21 Kasım sonrası kazanç evinizin yöneticisi Güneş-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bizim de dikkatli bir şekilde hareket etmemiz lazım. Sağlık giderlerimiz olabilir.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, sizi biraz huzursuz kılabilen şartların göstergesidir. Her şeyi öylesine kafanıza takarsınız ki, sanki tüm dünyanın meseleleri gelip sizi buluyor gibi gelebilir. Maneviyatın önemi burada hakikaten fazla olacak. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, çalışma hayatınızla ilgili konularda yaşanan bazı gelişmelerin sizde yarattığı iç sıkıntılarını işaret ediyor. Ruhsal anlamda sakinleştiren, sizi moral olarak rahatlatan aktivitelere ve bugünlerde gerçekçi olmaya çalışmak lazım. Kazanç evinizin yöneticisi Güneş olduğu için, bu Dolunay maddi konuların da sizi biraz yorduğunu işaret ediyor.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-20-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 8-9-15-16-22
    Aşkta En Şanslı Günler : 10-11
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-4-30

    Yeniay : 1-2-27-28-29-30
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 15-16-17
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    ASLAN

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Aslan'lar sizlere Kasım ayında güzellikler diliyorum.

    2 Kasım'da Merkür Akrep burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir aile hayatımızla ilgili konularda bir hayli önemli. Biraz derinlemesine düşünmemizi sağlıyor. Aile içinde fikir paylaşımlara önem vermeniz lazım. Evinizle ilgili meseleleri tekrar gözden geçirebilirsiniz. Hesabınızı çok iyi bilmeniz gerekiyor. Eviniz için uygun teklifler gelebilir.

    8 Kasım'da Venüs Terazi burcunda geçişine başlıyor 12 Kasım'da ise Mars'da eşlik edecek. Çevremizle ilgili ilişkileri rahatlatacak. Birbirimize karşı sıcakkanlı nazik davrandığımızı göreceğiz. Çevremiz güzel bir değişim göreceğiz. Birlik ve beraberlik sağlanabilir.

    11 Kasım'da Yeniay Akrep burcunda oluşacak. Evde bir değişim olabilir. Eviniz satılabilir yeni bir eve taşınabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren çok önemli bir mevzuda çevre değişimi olabilir. Yakın akrabalarınızdan bir haber alabilirsiniz. Çevre ve aile konusunda çok olumlu gelişmeler var.

    20 Kasım ve 21 Kasım'da Güneş ve Merkür Yay burcunda seyrine başlayacak. Aşk hayatınızda bir hareket olabilir. Yolculuklar ve aktivitelerin de işaretçisi. Yeni tanışmalarda karşınızdakini çok iyi inceleyin. Mali konularda çıkarlarınızı denetin. Hesapsız işlere kalkışmayın.

    26 Kasım'da Dolunay İkizler burcunda oluşacak. İleriye dönük hedefler anlamında önemli. Bir şey ileriye dönük şekilde gerçekleşmiş oluyor. Yolumuzu belirliyoruz. Başkalarının desteği de var. Ancak bu dolunayda en önemli görünüm; aşk hayatınız, çocuklarla ilgili meseleler, hayatınızın her anında çıkarlarınızı çok iyi gözetin. Bilinçli ve olgun bireyler gibi yaşantınızı kurgulayın. Bir amacınız olduğunuzu bilmelisiniz. İleriyi kuvvetlendirmek adına kararlar alın.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, sosyal ilişkilerin canlanmasını, güzellik ve seçkinlik olgularının yükselişini sağlar. İnsanlarla uyumlu ve hoş bağlantılarda bulunuruz. Kısa bir seyahat, sevdiklerimizle beraber olmak için, bu dönemi tercih etmenizde yarar var. Hem gittiğiniz yerden hem birlikte olduğunuz kişilerden memnun kalırsınız. Venüs burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için, fiziksel ve ruhsal anlamda sizi ışıklandırır.

    2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Eğer ailede bir sorun yaşanıyorsa bu dönemde Aslanlar, düşüncelerini, hislerini pek belli etmezler. İçe yönelerek muhasebede bulunurlar. Güçlü olmak, kontrolü elde tutmak arzunuz ön plandadır. Eğer üzerinizde baskı uygulayan bir eş, anne-baba-kardeş-evlat varsa bu kişilerle aranızda inatlaşma, keskin sözler sarf etme, kendimiz gibi düşünmelerini beklemek gibi durumlar oluşabilir. Oysaki her türlü paylaşımın, meselenin mutlaka birlikte ele alınması gereken zamandır.

    6 Kasım tarihindeki görünüm, enerjimizi toplamamız, üstümüzdeki ağırlıktan kurtulmamız yönünde hem bedenen hem ruhen sağlığımıza önem vermenin göstergesidir. Meditasyon ve yoga, ritüeller bu anlamda gayet olumludur. Gereksiz meseleleri kafamıza takmayalım

    9-15 Kasım arası: 13 Kasım tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda hem uyumlu hem paylaşıma açık ve hem de ortaklaşa sevgi alışverişinin işaretçisidir. Beraberliği sorumluluk çerçevesinde ele alırsınız. Bu güçlenmek anlamına gelir. Hayatı ele alış biçiminiz gelişim ve büyümek yönünde olduğu için, aşk kuvvetlenir ve kişiler arasındaki bağ daha sağlam şekilde kurulur. Aile içi ilişkilerde de aynı bakış açısı gözetilir. İyi ve kötü günde, hem maddi ve hem de manevi anlamda diyerek söz vermiş çiftler açısından bu haftaki enerjileri gayet olumlu buluyorum. Ancak çıkar ilişkisine dayalı olan birliktelikler tekrar gözden geçirilmelidir.

    11 Kasım tarihinde Akrep burcunda Yeniay doğacak. Sizler açısından ailevi ilişkilerin ve maddi konuların bir hayli önemli olduğu haftaya adım atmıştınız. İşte bu Yeniay, bu meselelerin derinlikli bir şekilde gözden geçirilmesi ve ortaklaşa bir şekilde karar verilmesi yönünde önem taşıyor. Sizi biraz derinlemesine düşündürse de, Güneş-Jüpiter olumlu görünümüyle örtüştüğü için hesabınıza uygun şekilde işlerinizi düzenlemenizde yardımcı olacaktır.

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerindeki Merkür ve Güneş-Yay geçişleri bu yıl aşkta daha ciddi hareket etmeyi ve düşünmeyi sağlıyor. Bunun nedeni, Satürnün buradaki etkisidir. Öyle kolay kolay ilişkilerde ilerlemek mümkün değildir. Sorumluluk ve hoşgörünün yeri ve önemi büyüktür. Kaldı ki, Satürn burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, yaşça olgun kişilere daha fazla çekilirsiniz. Birbirinize verdiğiniz önem, farklı görüşlerinize saygı göstermenize bağlı olarak gelişecektir.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde bir hayli etkili enerji geçişleri olacak. Değişim arzusu, yenilikler, yolculuklar, iletişim ön planda. Düşüncelerimiz hızlı ve bir o kadar coşkulu şekilde akıyor. Ne olursa olsun, kendimizden yana düşüneceğiz ve doğruluğuna inandığımız yolda ilerlemeye çalışacağız. Ancak ben yine de bir şeylerin abartılmadan, üzerinde düşünülmeden harekete geçilmemesi gerektiğini belirmeliyim.

    26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, hayatın neşeli, keyifli yanlarını hissetme arzumuzu bir hayli vurguluyor. İçimizdeki çocuk, özgüvenli bir şekilde yenilikleri kucaklarken, aşkı coşkulu bir şekilde yaşamayı tercih ederken, bunun ilerisi adına yararları ve sakıncaları üzerinde düşünmekte yarar var. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, başkalarının bizi yanıltabileceğini, güvenilirlik ve doğruluk anlamında düşünmenin önemini vurguluyor.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: Venüs-Terazi geçişinin, mesleki konularda da etkisi çok önemlidir. Eğer işinizde başarı, huzur ve rahatlık hissediyorsanız bu dönemde verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. İş girişimi düşünüyorsanız hem yeteneklerinize göre hem de maddi açıdan doyurucu olmasına önem vereceksiniz.

    9-15 Kasım arası: 10 Kasım tarihindeki görünüm, işlerinizi düzenleme, bazı meseleler üzerinde derinlikli düşünme yönünde önemlidir. Zihniniz genelde gücünüzü kanıtlama, başarılı olma yönündeki işlere daha fazla dönük çalışır. Merak ettiğiniz konularda araştırma, yeteneklerinizi değerlendirme yolunda kararlar alırsınız.

    12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Çevrenizle, ailenizle, yeni tanışacağınız insanlarla hem zihinsel hem de fiziksel anlamda bağlantılar kurmak, sanatsal konulara eğilmek, uyumlu, nazik ve içten davranmak, uzlaşıdan yana olmak, küslükleri ortadan kaldırmak isteyeceğiz.

    16-22 Kasım arası: Bu hafta iş anlamındaki etkili enerjiniz, 21 Kasım tarihinde oluşacak. Venüs-Pluto görünümü, iş girişimi, görüşmeler, yolculuklar, yeni tanışmalar yönünde de önem taşıyacak. Sizin şu andaki mevcut sorunlarınızı çözebilmeniz anlamında destekleyici olduğunu söylemeliyim. Çünkü Venüs-Terazi burcunda yöneticidir. Bu da sizin daha önce incelediğiniz işleri şimdi başkalarına sunmanızda ve beğendirmenizde faydalıdır. Karşılıklı olarak kurulan bağlantılarda güçlü iş birliklerinde bulunur.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta 24 ve 26 Kasım tarihlerinde iş hayatınızla ilgili konularda yapılacak görüşmelerde fikirlerimizi, planlarımızı, projelerimizi güçlü insanlara ifade etmeye çalışacağız. Eğer bu, finansal bir konuda ise, artı ve eksileriyle bir ölçüp tartmalıyız. Gelecek vaat ediyor mu, ilerisi adına umut verici mi? bunlar önemli. İş ortaklığı ise, bağlantı kurduğumuz kişiler ne derece güvenilir insanlar buna bakmak gerekiyor. Eşimiz, çocuklarımızla alakalı bir mesele ise, yine iyice gözden geçirmek lazım.

    20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Fikirlerimiz, bakış açımız, inanç ve prensiplerimiz, aşk hayatımızla ilgili konularda Satürn-Yay geçişi de bu alanda etkili olacağından ciddi düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Biz neyi hedefliyor ve neye inanıyorsak ona göre kararlar vermek isteyebiliriz. Fakat verdiğimiz kararların sorumluluğunu da almalıyız. Başkalarıyla görüş alışverişinde bulunurken, hoşgörülü olmayı da unutmayalım.

    PARA
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasındaki Merkür-Akrep geçişi, finansal konularda bir hayli etkilidir. Öncelikle bu süreçte kişi ailesini ilgilendiren meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünür. Problemler, yapılacaklar, maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar, köklü değişimler gözden geçirilir.

    9-15 Kasım arası: Bu haftaki görünümler ailenizle ilgili maddi bölüşümlerin ve kazanç yönünden tatmin edici gelişmeleri işaret etmektedir. 10 Kasım tarihinde Mars-Kuzey düğüm kavuşumu, gelişim yolunuzun bütçenizle alakalı konularda yapılacak düzenlemelerle yerine oturacağını işaret ediyor.

    16-22 Kasım arası: 19 ve 20 Kasım tarihindeki görünümler, evimizle ilgili düzenleme, restore etme, bakım, onarım, taşınma gibi masrafları işaret ediyor. Haftanın ilk üç gününde bu anlamda harcamaların ekonomik şekilde halledilmesi mümkün.

    23-30 Kasım arası: Maddi konularda bu hafta, eş, iş veya diğer kişilerle olan mali paylaşımların ciddi biçimde gözden geçirilmesi şarttır. Sözgelimi bir nafaka veya iş ortaklığıyla alakalı finansal bir konuda yarar ve zarar anlamında hesaba bakmak gerekiyor. Yatırım veya bir işle ilgili kredi gibi işlerimizin de yine aynı şekilde dikkatlice gözden geçirilmesinde fayda görüyorum. Yanılabiliriz. Biz şöyle olsun derken, farklı durumlar karşınıza çıkmasın.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-22-26-30
    Zayıf Enerjili Günler : 10-11-17-18-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 13-14
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6

    Yeniay : 2-3-4-5-30
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    BAŞAK

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Başak'lar Kasım ayında sizlere güzellikler diliyorum.

    2 Kasım'da Merkür Akrep burcunda seyrine başlayacak. Hesap kitap yapma zamanı diyebiliriz. Duygularımızı pek dışarıya belli etmeyeceğiz. Plan ve projelerimize önem vereceğiz. Çıkarlarımız çok önemli. Kendimizi ezdirmeyeceğiz. İletişimde cümleleri seçerek konuşma hali Merkür Akrep'te olacak.

    8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlayacak. 12 Kasımda'da Mars eşlik edecek. Finansal konularda etkili olacak. Başak'ları kendilerini mutlu edecek alış verişlerde görürsek şaşırmayalım. Güzelliklere olan meğiliniz artacak. Daha iyi bir hayatın özlemi var. Sevdiklerinizi mutlu etmek isteyebilirsiniz.

    11 Kasım'da Yeniay Akrep burcunda doğacak. Tamamiyle maddi konularda kazanç elde etmek adına kişinin birazda kendine güvenerek güzelliklere yönelmesini sağlıyor. Yeniay'da çevresel anlamda duruma bakacağız. Gelen tekliflere bakacağız. İş girişimlerinde ise çıkar ilişkilerinizi iyi oturtmalısınız. Anlaşabileceğimiz insanlarla birlikte olmalıyız.

    20 ve 21 Kasım'da Güneş ve Merkür arka arkaya Yay burcunda seyrine başlayacak. Aile hayatımızda ki meselelerde oldukça önemli. Bir hareketlilik olabilir. Bir dil öğrenmek olabilir, home ofis bir iş açmak tarzında olabilir. Evin içinde uzaklardan gelen yakınlarımız olabilir. Biz derinlikli olarak bazı durumları ele alabiliriz. Yeni tanışmalarda karşımızda ki insana iyice bir bakmalıyız.

    26 Kasım'da Dolunay İkizler burcunda oluşacak. İş konularında etkili olacak. Bir iş kararı verilebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir teklifi alabiliriz. Alıştığımız düzenden başka bir düzene geçiş nasıl olur diye düşünebiliriz. İkili ilişkiler ve ailevi konularda çok ciddi planlarınızı ele almalısınız. Yuvada bir problem varsa eşler birbirinden ayrılmayı düşünüyorsa yine aynı şekilde iyice düşünülmeli. Gücünüz yettiğince keskin kararlar almalısınız. Bütçeniz için olumlu ancak ikili ilişkiler ve yerleşim konularında çok gerçekçi olmanız taraftarıyım.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 6 Kasım tarihinde, hem çevrenizle güçlü bir iletişimde bulunabilir hem de aşk hayatınızla ilgili konularda köklü bir değişimin startını verebilirsiniz. 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında etkili olacak Venüs Terazi burcu geçişinde ilişkilerimizde maddi ve manevi anlamda seçkinliğe önem veririz. Partnerimizin durumuna bir bakarız. Olanaklarını da göz önüne alırız.

    7 Kasım tarihinde burcunuz üzerinde kavuşum yapacak Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, hem dışarıyla olan temasınızda hem ilişkilerinizde hem de gelecekle alakalı konular üzerinde kadersel anlamda geliştirici, şefkatle sarıp sarmalayıcı bir görünümdür.

    9-15 Kasım arası: 10 ve 11 Kasım tarihindeki iki görünüm, yeni bir tanışmanın işaretçisi olduğu gibi, aşkta derinlikli düşünmek, ciddi bir şekilde duruma bakmakta yararlıdır. Düşüncelerinizi partnerinizle paylaşırsınız. Hislerinizi, tutkunuzu ve derinlemesine tahlil edersiniz. Devam eden ilişkide her bir detayın önemi vardır. Eğer siz birbirinize gerçekten bağlı bir çiftseniz ilerisi adına konuşursunuz. Eğer sorunlar varsa, birlikte ele alınarak çözümlenir.

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihindeki görünümler yakın çevremizle olan ilişkimizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmemizi sağlarken, yardımlaşarak, destek çıkarak ve ilerisi adına düşünerek birbirinize yardımcı olmanın işaretçisidir. 20 ve 21 Kasım tarihlerindeki Merkür ve Güneş-Yay geçişleri aileniz ve yuvanızı ilgilendiren konularda bu yıl ciddi bir şekilde düşünmenizi sağlar. Sorumsuz davranılmamalı, yapıcı olunmalıdır. Evin içinde problemler varsa, bunlar ancak inançla, hoşgörüyle çözüme kavuşabilir.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta aile hayatımız ve ilişkilerimizde iletişimin bir hayli zorlanacağını söyleyebiliriz. Ne istiyorsak ona göre düşünebilir, ona göre değerlendirebiliriz. Ev içinde gereksiz yere büyütülen ve haddini aşan sözler, fikirsel anlaşmazlıkların özellikle eşler arasında probleme yol açması mümkündür. Duymak istediklerimiz veya söylediklerimiz bize göre doğrudur. Ancak bu doğruların partnerimiz tarafından kabulü mümkün olmayabilir. Aynı şekilde partnerin idealleri ve ortaya koydukları bizim kafa yapımıza uymayabilir. Bu durumda gerginlik veya hayal kırıklığı duyabiliriz.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem özellikle danışmanlar, astrolojiyle alakalı işlerde çalışanlar veya öğrenmek isteyenler, araştırmacılar, psikologlar, siyasetle uğraşanlar veya bu konularda gazete, internet üzerinden paylaşımda bulunanlar açısında faydalıdır. İnsanlar sizi yeteneklerinize birebir şahit olurlar. Genel olarak işinize odaklı olduğunuz ve başarılı olmak için bilhassa sıkı çalıştığınız zamanlardır. Görünenden ziyade, bilhassa görerek, duyarak, araştırarak elde ettiğimiz bilgilere daha fazla önem veririz. Sezgilerimiz de bilhassa güçlüdür.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde Akrep burcunda doğacak Yeniay, çevrenizle alakalı konuları, eğitim, yolculuklar, araştırmalar, bilgilenme yönündeki işlerinizi de kapsamaktadır. Girişimlerde bulunmak, derinlemesine analiz ederek kararlarınızı vermeniz mümkündür. Bu hafta maddi konularda da etkili olan Mars-Terazi geçişi, bu Yeniayın yöneticisi olduğu için, kazanç elde etmek amaçlı işlerinize öncelik verebilirsiniz. Yeniay, Güneş-Jüpiter olumlu görünümüyle örtüştüğü için, yeni bir yere taşınmak, kardeşlerinizle alakalı işlerle ilgilenmek, ortaklaşa bazı işlerin üstesinden gelebilmek yönünde etkili olacaktır. Bu Yeniayı olumlu bulmaktayım.

    16-22 Kasım arası: Bu haftayı iş anlamında olumlu buluyorum. Çünkü hem işlerimizi derinlemesine gözden geçirerek yürürlüğe koyabiliriz hem de çevremizdeki insanlar üzerinde etkinliğimiz yüksek. Durumları kendi lehimize çevirebilecek sezgilerimiz de emrimize amadedir. Akrep burcunda ilerleyen Güneş, insanlarla birlikte çalışabilme, bütünleşme yolunda bize kuvvet veriyor. İşimize geleni saptadığımızda, onun iyice kritik ederek, yönümüzü kolayca belirliyoruz. Kuzey düğümün burcunuzda oluşu ise, zaten size titiz çalışma, düzen, yerli yerine koyma yönünde kuvvet sunuyor. O zaman, bu hafta işlerimize odaklanalım ve sıkı çalışalım.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, iş yaşamımız, evimiz, ailemizle alakalı konular üzerinde etkili olup, her bir durumun dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. Kariyerimizle alakalı bir gelişme, değişim veya karşımıza çıkabilecek bir durum, planlarımızın dışında gelişebilir. Beklediğimizin dışında gerçekleşen bu değişiklik, ailemiz, yerleşim yerimiz ve partnerimizi, ilişkimizi de ilgilendirdiğinden, bizim hayal kırıklığı duymamıza neden olabilir. Bizim öncelikle bütün bu gelişmeleri, geniş anlamda ele alarak, nerede yanlış yaptığımız üzerinde düşünmemiz lazım.

    PARA
    1-8 Kasım arası: 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, parasal anlamda kazanç konuları başta olmak üzere, maddi ve manevi anlamda kaliteli yaşamak arzunuzun göstergesidir. Kişi böyle bir dönemde, uyum, huzur, seçkinlik ilkesi çerçevesinde ilişkiler kurmak ister. Bu ilişkiler hem kazandırıcı olmalı hem de gönlünüzü hoşnut etmelidir. Girdiğimiz ortamların, birlikte olduğumuz insanların nazik, paylaşımcı kişiler olmasına dikkat ederiz.

    9-15 Kasım arası: 12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Bir yanıyla maddi anlamda desteklenme arzumuzun işaretçisi olan bu dönem, diğer taraftan kendi bildiğimiz gibi hareket etme isteğimizi de işaret etmektedir. Bazen tutumlu davranırız çoğu zaman orta karar düşünürüz kimi zaman da her şey yolundaymış gibi bol keseden harcarız. Bize mali açıdan yardımcı olan insanlara ölçülü ve nazik davranmaya çalışırız, ancak bize akıl verdiler mi tepkimizi koyarız. Borçlarımızın ödenmesi, finansal ortaklıkların düzenlenmesi, çevresel ilişkilerden yararlanarak para kazanılması gibi konular da, bu dönemde bir hayli etkili olur.

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, maddi açıdan gayet olumlu bir günü işaret ediyor. Hem kazançlı hem de hoşumuza giden alışverişlerde bulunabiliriz.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta, mali anlamda ödemelere ve gücünüze göre tüm planlarınızı gözden geçirin. Hesap kitap yapın, dağılmayın. Bir ofis açmayı mı düşünüyorsunuz. Bunu kredi alarak mı yapacaksınız. İyi düşünün. Bu hafta Satürn-Neptün görünümü ve Dolunay, Merkür geçişinde daha dikkatli olmanın önemini vurguluyor.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-16-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 13-14-20-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 15-16
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 8-9

    Yeniay : 5-6-7
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 19-20-21
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    TERAZİ

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Terazi'ler sizlere güzellikler diliyorum.

    2 Kasım'da Merkür Akrep burcunda kazanç evinizde geçişine başlıyor. Artık paranızın kıymetini bilme zamanı. Yatırımlar konusunda daha dikkatli daha ileriye dönük davranırız. Başkalarında destek de görebiliriz. Doğru bir yatırım kararını netleştirebiliriz.

    8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlayacak. Teraziler bu yılın en rahat enerjisini karşılayacaklar. 12 Kasım'da ise Mars geçişine başlayacak. Aktivite anlamında kıymetli bir dönem. Güzellik ve bakım imajınızın yenilenmesi ne giyseniz yakışacağı bir dönem.

    11 Kasım'da Yeniay Akrep burcunda oluşacak. Para konusunda fikirleriniz netleşecek. Çıkarlarınızın ön planda tutularak artı ve eksileri tartarak kararlar alacağız. Paramızı nereye harcayacağımızın bilincinde olacağız.

    20 Kasım ve 21 Kasım'da Merkür ve güneş Yay burcunda seyirlerine başlıyorlar. Bunlarda gayet olumlu enerjiler. Yolcuğu simgeleyen bir dönem olabilir. Yolculuklar teraziler için canlandırıcıdır. Bazı konularda hala karar vermemişseniz artık bunları gözden geçirmelisiniz. Her şeyi kurgulayıp endişeye mahal vermemelisiniz.

    26 Kasım'da Dolunay İkizler burcunda oluşacak. İdeallerinizi, felsefenizi sorgulamalısınız. Kendinizi geliştirmek adına elinizden geleni yapıyorsanız korkmanıza gerek yok. Sağlınızla ilgili konularda gözden geçirmelerde bulunun. Sizi üzen insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz. Endişelerinizden de kurtulmalısınız. Kendinizi geliştirin ve dış dünyaya açılın korkmayın yeter ki gelişimden yana olun. Kendinizi hafife almayın.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs, seyrini sürdürecek. Bu tabii ki gayet olumlu, keyifli ve özlenen bir enerjidir. İhtiyacımız olan huzuru, uyumu, seçkinliği ve arzularımızı tatmin edici gelişmeleri beraberinde müjdeliyor. Her yıl olduğu gibi, Venüs burcumuzda ilerlediğinde, hayatı güzel yönleriyle görmek, yaşamak isteriz. Bu enerji etkili olmaya başladığı andan itibaren, günlük aktivitemizde onun parlak ve güçlü ışığını üzerimizde hissederiz. İlişkilerimizde nezaket, çevremizde uyumluluk, fiziksel görüntümüzde güzellik oluşur. Sorunlarımızı mantıklı bir şekilde ve tabii ki kendimizi merkezde görerek çözebilmemiz kolaylaşır. Ancak uzlaşmaya da bir o kadar açık oluruz. Bizi güzel görmelerini, değerli bulmalarını isteriz. Göz önünde olmaktan hoşlanırız. Dengemizi bozabilecek kişi ve olaylardan otomatik olarak uzaklaşırız. Sanki bir kalkan bizi tuhaflıklardan koruyor gibidir. Bize yarar sağlayan ilişkilere yöneliriz.

    9-15 Kasım arası: 12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Eğer sorunlarımız varsa, bunları mutlaka gözden geçirmeli ve bizi engellemesine, yormasına izin vermemeliyiz. Aklı başında oturup bir düşünmek gerekiyor. Bizim yanlışlarımız var mı, onun eksikleri nedir? Bekar Terazilerin karşına yeni biri çıktığında, yine hemen karar vermemek, ilişkiye belli bir zaman tanımak gerekir.

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihindeki Merkür ve Güneş-Yay geçişleri, bu yıl Satürn transitiyle örtüştüğü için, yakın çevrenizle olan ilişkinizde olumsuz tavırlardan, hoşgörüsüz yaklaşımlardan kaçınılmalı, sorumlu bir birey gibi davranılmalı, farklı görüşlere saygı gösterilmelidir. Bu görünüm iletişimde belli bir sınır içinde ancak birbirinize kulak vererek dinlemeyi gerektirir. Satürn burcunuzla uyumlu görünüm yapacağı için, istenirse pekala yapıcı düşünülerek birlik ve beraberlik kurulmuş olur. 21 Kasım tarihindeki görünüm, ilişkilerinizde ortaklaşa sevgi alışverişini mutlaka gözetilmesi, eviniz-ailenizle ilgili konularda el ele verilerek kararlar alınmalıdır.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta ilişkimiz, evliliğimiz veya iş ortaklığımızla ilgili konularda huzur, denge, barış arayışımız bir hayli ön planda olacak. Ancak karşı tarafın da aynı şekilde hareket etmediği durumlarda beraberlikler zorlanabilir. Fikirlerimizi ılımlı şekilde iletmemiz, kararlarımızı da tekrar gözden geçirmemiz doğru olacaktır. Biz eğer, yapmak istediğimizi ölçüp tartmışsak ve her yönüyle baktığımızda faydalı olduğunu düşünüyorsak, tabii ki kimsenin etkisi altında kalmamak gerekiyor. İlişkilerde güç birliğinde bulunmak için, gerçekçi olmamız daha sonra yanılmamızın önüne geçebilir. Haftanın genelinde iş, ilişki, ailevi meseleler bir hayli önem taşıyacak.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 3 ve 7 Kasım tarihlerindeki görünümler bilinçaltınızdaki endişelerin sizi rahatsız edebileceğini gösteriyor. Her şeyi belli bir düzene koyamadığınızı, hiçbir şeyin mükemmel gitmediğini düşünürsünüz. Zihniniz sanki sürekli her durumu en olumsuz yanıyla görmeye müsait olduğu için ruhsal anlamda rahatsız edicidir. Bu da verimsiz çalışmanıza neden olabilir. 8 Kasım tarihinde Venüs burcunuzda seyrine başladığında, huzur ve hayatla barışık olma hali oluşacaktır. Onun için verdiğim bu tarihlerde her şeyi çok fazla didiklemeyiniz.

    9-15 Kasım arası: 10 Kasım tarihindeki görünüm, aslında tüm haftanın genelindeki para konularını da vurguluyor. Hem ilişkiniz hem de kazanç anlamında işlerinizi şu sıralarda istediğiniz gibi halletmekte zorlanıyorsunuz. Ancak 12 Kasım tarihinde Mars burcunuzda ilerleyecek ve ayrıca olumlu görünüm yapacak. Demek oluyor ki, birkaç gün içinde cesaretiniz yükselmeye başlayacak ve işleri yoluna koymak mümkün olacak. 13 Kasım tarihi hem dış dünya ile olan irtibatınız hem ciddi anlamda girişimlerde bulunma, bilgilenme, çevrenizle olumlu yönde ilişkilerinizi düzenlemede destekçinizdir.

    16-22 Kasım arası: Bu hafta, kazanç anlamındaki işlerle ilgili bir hayli etkin enerjiler var. Durum böyle olunca iş hayatımızla ilgili konularda veya girişimlerde hesabımızı bileceğiz. Benim bu hafta gözlemlediğim nokta, Kuzey düğümün Başakta oluşu nedeniyle sizin her şeyi çok fazla endişeli ele alıyor oluşunuzdur. Halbuki kişisel gelişim, fiziksel ve ruhsal yönde geliştirici çalışmalar 19 ve 20 Kasım tarihlerinde gayet olumlu. Yeteneğiniz olan konulara eğilirseniz, sözgelimi sanat, gizli bilimler, yaşamı kolaylaştıran, anlamlı kılan çalışmalar sizi hem zihnen arındırır hem endişelerinizden kurtarır hem de bu alanda gelişmenizi sağlar.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde Dolunay-İkizler burcunda oluşacak. Yurtdışı işlerimiz, eğitim, ticari, yatırım anlamındaki tüm görüşmelerimiz, geliş-gidişlerimiz, yayıncılık, medya, haberleşme gibi faaliyetlerimizle ilgili olarak koşturmanın işaretçisidir. Biz kendi işlerimizi kendi bildiğimiz şekilde düzenlemeye çalışırken, bazı sorunlarla karşılaşabiliriz. Bu işlerde erteleme söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığımız kişiler veya çalışma hayatımızla ilgili konuların bilinçli şekilde ele alınması gerekebilir. Bu hafta iletişim bir hayli yoğun olacak. Haberler alırız, konuşuruz, oradan oraya koştururuz. Yakın veya uzak akrabalarımızla ilgili durumlar, bürokratik ve hukukla ilgili konular gündem maddemizde yer alabilir.

    20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Genel olarak bu dönemler Teraziler için, seyahat, çevre değişimleri, yakınlarla alakalı konularda iletişim anlamında yoğundur. Fikirlerimizin başkaları tarafından beğenilmesi, tasdik edilmesini isteriz. Terazinin dengeli, adil, mantıklı bakış açısı, abartılı düşünmenin önüne geçecektir mutlaka. Bu haftaki sert görünümler dikkatli olmamızı gerektiriyor. Sistemli çalışacağız. Hayalperest davranmamalıyız. İşimizi yaparken, kararlılık ve gerçekçilik önemlidir.

    PARA
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Çıkarlarımızı gözetiriz. Hesabımızı iyi biliriz. Risk altına girmekten çekiniriz. Çünkü kaybetmek istemeyiz. Uzağı görür gözlerimiz ve gayet akıllı bir şekilde olan bitene bakarız. Ne kazanıyorum, ne kaybediyorum diyerek ilişkilerimizi gözden geçiririz. Bir adım atmadan önce, bu adımın her anlamda analizini yaparız. Hele değerlerimize biri laf etsin veya bizi zor duruma düşürsün, hemen gardımızı alır, gerekeni yaparız. İş anlamında kazanç ortaklıkları kurabiliriz. Bir iş veya yatırım için görüşmelerde bulunabiliriz.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde Akrep burcunda oluşacak Yeniay, kazanç anlamında güven içinde yaşamak arzumuzu birebir vurgulayıcıdır. Garantiyi önemsediğimiz için, her şeyi parayla eşitleriz. Güçlü olmak isteriz. Bu gücü de finansal anlamda gelir getirici ilişkiler, ortaklıklar yoluyla gerçekleştirmek isteriz. Akrepteki Yeniay zamanları insanın ister istemez endişeli olması ve bu endişeleri gidermek amaçlı para elde etme hırsıyla örtüşür. Yeniayın Güneş-Jüpiter görünümüyle örtüşmesi de bunun göstergesidir. Ancak, kimlerle temas etmemiz gerektiğini de bilelim. Bilinçli şekilde durumumuzu ele alalım. Ne fazla kuruntu edelim ne de rahat davranalım.

    16-22 Kasım arası: Haftanın ilk üç günündeki görünümler, kazanç elde etme anlamında derinlikli düşüneceğimizi gösteriyor. Bu gayet olumlu tabii ki. Eğer bir yolculuk, evimizle alakalı bir değişim düşünüyorsak bunu ekonomik bir şekilde halledebiliriz. Bir kısım Teraziler, maddi konularda biraz endişeli düşünebilirler. Bu belli bir bütçesi olan kişilerde daha fazla etkilidir.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta parasal konularda sevdiklerimiz için harcamalarda bulunabiliriz. Tabii ki belli bir bütçe çerçevesinde bunları ele almak gerekiyor. Seyahatler anlamında giderlerimiz olabilir. Bir işimizi halletmek için paraya ihtiyaç duyabiliriz. Eğitim, ticaret, yakınlarımızla alakalı konularda giderlerimiz olabilir. Alışverişlerimiz de, aldığımız ürüne dikkat etmek gerekebilir. Sağlıkla alakalı konularda harcamalarımız olabilir. Ben hesabı bilmemiz gerektiğini söylemeliyim.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-17-18-26-30
    Zayıf Enerjili Günler : 1-15-16-22-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler : 17-18
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 10-11

    Yeniay : 7-8-9-10
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 21-22-23
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    AKREP

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Akrep'ler sizlere Kasım ayında güzellikler diliyorum.

    2 Kasım tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. Sizlerin fikirlerinizi dış dünyaya iletme anlamında kıymetli. Akrep'ler pek konuşkan değildirler. Ne konuşacağınızı çok iyi bilirsiniz. Derinlikli öğrenme bilgi anlamında dışarıda en yararlı bilgiyi kendinize çekebilme anlamında da önemli bir dönem. Merkür Akrep'te insana ikna gücü verir.

    8 Kasım ve 12 Kasım'da Venüs Terazi burcunda seyrine başlıyor. Akrepler mahremiyetlerine çok önem verirler. Huzuru kendi kabuklarında yaşamak isteyebilirler. Elitlik, seçicilik, bakım yaptırmalar olabilir. Erkek ve kadının bir araya gelerek konuşmaları olabilir. İlişkiler de sorunlar giderilebilir.

    11 Kasım'da Yeniay burcunuzda oluşacak. Bu yeniay vermek istediğiniz kararlar için rahatlatıcı bir etki. Geri planda ilişki ve iş ortaklıklarında yorgunluk olabilir. Başkalarının desteğine ihtiyaç duyabiliriz. Yeni bir dünya kurmak istiyoruz. Belki bir evlilik olabilir. Yalnızlar için huzuru içerinde sağlama olgusu var. Asla ve asla kimsenin baskısı ile bu kararları vermeyin. İş ortaklıkları ve ilişkiler anlamında çok acele kararlar almayın. Bekleyin henüz hazır değil.

    20 Kasım'da Merkür ve ardından Güneş Yay burcunda seyrine başlayacaklar. Finansal konularda etkili. Akrepler hesaplarını çok iyi bilen insanlardır. Ancak mali konularda cüzdanınız şaşabilir. Yolculuklar olabilir. Bütçenize göre harcamalar yapmalısınız.

    26 Kasım'da Dolunay İkizler burcunda oluşacak. Başkaları ile finansal ilişkileriniz ele almalısınız. Kendimiz bütçemiz dışında harcamalar yapıyorsak dikkat etmeliyiz. İyi niyetinizin suistimal edilmesine izin vermemelisiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelirden memnun değilseniz önümüzdeki 6 aylık süreçte çok yanılırsınız. Başkalarına güvenerek asla hareket etmeyin. Kendi bileğinize güvenin. Bu dolunay hesabı şaşanları ikaz edecek gibi duruyor.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 7 Kasım tarihindeki Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, sosyal hayatınızı düzenleyen, şefkatle, sevgiyle ve dikkatli biçimde ilişkilerinizi geliştirmenizde yardımcı bir enerjidir. Kadersel anlamdaki karşılaşmaları da işaret etmektedir.

    8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Venüs, Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde, ilişkimizi gözden geçireceğiz. Hayatımızı, sorunlarımızı, arzularımızı, isteklerimizi ve isteyip de henüz ulaşamadıklarımızı gözden geçireceğiz. Kendimize göre düşüneceğiz, durumları ele alacağız ve problemlerimizle yüzleşeceğiz. Bize göre bir ilişkide olması gerekenleri, seçimlerimizi, devam eden beraberliğimizi ele alacağız. Her anlamda hem dünü hem bugünkü durumu ele alacağız ve dengeli ve sağlıklı bir paylaşım için biz de elimizden geleni yapacağız.

    9-15 Kasım arası: 10 ve 11 Kasım tarihindeki görünümler, kendi düşüncelerinize, bakış açınıza uygun şekilde ilişkinizi yönlendirmenizde destekleyicidir. Merkür ve Güneş burcunuzda ilerlediği için, hem çevrenizle hem de aşk hayatınızla ilgili konularda yönlendiren taraf sizsiniz. Aşkta ciddiyet kadar tutkular da bir hayli önemli. Enerjiler gösteriyor ki, bu tarihlerde devam eden ilişkinizde iletişim gayet olumlu seyirde gelişecek.

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, ilişkilerimizde uyumu, sevgi alışverişimizi, bugüne dek yaşadıklarımızı ve şu andaki mevcut durumumuzu gözden geçirmemiz yönünde önemlidir. İçten içe aslında kendinizle temasınız çok daha yüksektir. Hayalinizde yarattığınız bir ilişki tanımlaması vardır. Bunun belki de dışarıda bir karşılığı yoktur. Yaşadığınız ilişki bu tanıma uygun olmadığı için üzülebilirsiniz. Belki de hayatınızda hiç kimse yoktur. Düşlediğim gibi zaten bir aşk yaşayamam diyerek umutsuz düşünebilirsiniz. Hangisi olursa olsun bu tarihteki görünüm aşkla ilgili tüm kriterlerinizi tekrar gözden geçirmenizi sağlayıcıdır.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta aşk hayatımızla ilgili konularda biraz zorlanacağız. Değerlerimizi ve ilişkideki yerimize bakacağız. Her şey pamuk ipliğine mi bağlı yoksa gerçekten aradığımızı bulmuş muyuz? Bazen de insan inanmak istediklerinin yorgunu da olabilir. Yararı olmayan, hatta zarar veren, bizi bazen kendi kendimizle çelişkiye düşüren ne varsa bu hafta ona iyice bir bakalım.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında Merkür, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Düşünce gücünüzün bilhassa yüksek olduğu bu dönemde, kullandığınız sözcükler insanların fazlasıyla etkilenmesini sağlar. İstediğiniz bir konuda odaklandığınızda başarılı tespitlerde bulunarak her türlü bilgiye sahip olursunuz. Bu size girişimlerinizde ve iş hayatında hatırı sayılır pozisyona getirebilir. Çünkü başarı hırsınız bir hayli yüksektir. Araştırmalarda, ayıklanması, düzeltilmesi ve işe yarar hale getirilmesi gereken konularda zihniniz mükemmel çalışır. İstediğiniz bir şey olduğunda kolaylıkla insanları ikna edebildiğiniz için, zor durumlarda nasıl konuşacağınızı gayet iyi bilirsiniz. 6 Kasım tarihindeki görünüm, bir işin sunumu, ilgili kişilerle ortak bir çalışmada bulunulması yönünde kuvvetlendiricidir.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde burcunuzda doğacak Yeniay, kişisel girişim, kendinizi dış dünyada güçlü, çekici ve başarılı şekilde göstermeniz, kariyer hayatınızla ilgili kararlar yönünde olumlu gözükmektedir. Her ne kadar bu yeniayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda etkisiz pozisyonda olsa da, bu Yeniayın görünümleri ve Merkürün burcunuzdaki seyri sosyal ilişkilerde, hedeflerinizi gerçekleştirme, girişimler anlamında size destek veriyor.

    12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Güzellik, bakım, estetik anlamda ne gibi değişimler düşünüyorsunuz bunları gözden geçirin. İş hayatınız, günlük uğraşılarınızı bir ele almak lazım. Belki sanata meyillisiniz. O zaman yazınız, okuyunuz, bu alanda bilgi sahibi olunuz. Sağlık, güzellikle ilgileniyorsanız, bu alan hakkında bilgileniniz.

    16-22 Kasım arası: 17 Kasım tarihinde Güneş ve Merkür burcunuzda kavuşum yapacak. Bu enerji, zihnimizle uyumlu bir şekilde çalışmak ve bilinçli isteklerimizi ifade edebilmek yönünde önem taşıyor. İnsanın aklı ve yüreği aynı doğrultuda olunca tabii ki, yapılan işler, girişimler başarılı yönde gelişiyor. 19 ve 20 Kasım tarihlerindeki görünümler de, amacınıza yönelik şekilde ilerlemenizde ve başkalarıyla güçlü temaslarda bulunmanızda çok daha olumlu yönde destek oluyor. Eğitim, toplantı, görüşmeler, bu üç tarihte bir hayli etkili ve faydalı geçebilir.

    23-30 Kasım arası: İş hayatımızla ilgili konulara bu hafta, işlerimizi doğru şekilde yapabilmenin önüne geçen meseleler canımızı biraz sıkabilir. Müdahalede bulunmakta gecikebiliriz veya umduğumuz şekilde halletmek kolay olmayabilir. Başkalarının üzerimizdeki etkisi, onlara uymak mecburiyeti veya insanların pek de adil olmayan tutumları bizde gerginlik yaratır. Ancak bunları düzeltmek için gücümüz kafi gelmeyebilir. Maddi konularda özellikle bu hafta hesabı bilmek lazım.

    PARA
    1-8 Kasım arası: Merkürün burcunuzda ilerlemesi, başkaları üzerinde mali yönde etkin olmanızı sağlıyor. İstediğiniz şekilde yönlendirmelerde bulunabilir, isteklerinizi elde edebilirsiniz. 6 Kasım tarihindeki görünüm, bir işin sonuçlanması ve elinize geçen paranın işaretçisidir.

    9-15 Kasım arası: Maddi konularda zevklerimiz, istediğimiz güzellikler, satın alma, elde etme, fantezilerimiz bir hayli güçlü. Bu da doğal olarak, harcamalara dikkat etmemeye neden olabilir. Bedensel ve ruhsal anlamda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak değişikliklerde bulunabilirsiniz. Bunları da kimse pek duysun istemezsiniz. Estetikle ilgili minik operasyonlar, düzeltmelerde bulunursunuz.

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım olmak üzere, Yay burcunda ilerleyecek Güneş ve Merkür, parasal konularda iyice düşünmemiz ve bütçemizi aşan masraflara dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Harcama meyli genel olarak yükselir. Kazancımız yerindeyse, bol keseden harcarız tabii ki. Ancak ya, sıkıntımız varsa ne olacak? İşte böyle hallerde kredi kartlarına yüklenmek, har vurup harman savurmak tabii ki yanlıştır. Hayatın güzelliklerini yaşamak istediğimiz için, bize mutluluk veren her şeyin peşinden koşarız da, aklımızın ucundan geçmez, sonrası ne olacak. Bu nedenle tabii ki hesabımızı bilmekte yarar var.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, parayla ilişkili iş veya özel ortaklıklarda dikkatli olmak gerekiyor. Birilerine güvenip yola çıkmamak lazım. Tamam dediğimiz işler bir bakmışız ummadığımız şekilde gelişmiş. İş veya özel anlamda ihtiyacımız olan desteği alamamışız. Bunları hesaba katmak durumundayız. Maddi konularda girişimde bulunurken, şartlarımızı gözden geçirelim. Borç alıp-vermek gibi konularda atımızı sağlam kazığa bağlayalım. Ne olur ne olmaz.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-16-20-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-17-18-24-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 20
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14

    Yeniay : 10-11-12
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 23-24-25
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    YAY

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Yay'lar sizlere Kasım ayında güzellikler diliyorum.

    2 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Yayların sırlarına sahip çıkması lazım. Sözlerine dikkat etmeliler. Planlarınızı kendinize saklayın. Dostunuzu düşmanınızı bilin. Sürekli bir şeyleri kurcalamayın.

    8 Kasım ve 12 Kasım'da Venüs ve Mars Terazi burcunda ilerliyor. Yılın en güzel enerjilerinden birisi bu. Sosyal açıdan ışıklı günler başlıyor. Proje ve planlarımızın mali getirileri iyi olabilir. Ektiklerinizin biçileceği bir dönem olabilir. Bekarlar için yeni bir tanışma olabilir. Mevcut ilişkinizdeki güzellikler arta bilir.

    11 Kasım'da Yeniay Akrep burcunda oluşacak. Biraz arka planda eksikleri problem çıkaran noktaları haz vermeyen meseleleri ayıklama durumundayız. Bunu kendi içimizde yapacağız. Odaklandığımız meseleleri görüyoruz. Daha dikkatli olacağız. Kendimizi toplamaya başlıyoruz.

    20 Kasım'da Merkür ve Güneş burcunuzda seyrine başlıyor. Bu hareket geçmek, aktivite, insanın kendisini olumlu hissettiği bir dönem olabilir. Bu yaylar için çok önemli. Bilgilenmek dış dünyaya açılmak her anlamda oldukça kıymetli. Ancak ailevi konulara dikkat edin. Problemlerinizi abartmadan tekrar konuşun.

    26 Kasım tarihinde Dolunay karşıt burcunuzda oluşacak. İkili ilişkilerde verimsiz olan işlemeyen konularda eşin baskın kimliği ile karşılaşabiliriz. İletişimde oldukça dikkat etmemiz lazım. Ailevi konularda birbirimize toleranslı davranmalıyız. Evlilik kararı alacak isek biraz daha bekletmeliyiz. Yeni bir ev alacak isek eşimizle tartışarak iyice gözden geçirmeliyiz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda transit geçiş yapacak. Bu dönem, gerek sosyal ilişkilerin canlanması gerek hedefimize göre bir yolun belirlenmesi gerekse çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde tespitte bulunulması yönünde önem taşıyor. Venüs Terazide yönetici ve burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için gayet olumludur. Yılın faydalı enerji geçişlerinden biridir. Bu sayede ilişkilerimiz güçlenir, yeni sürpriz tanışmalar gündeme gelir.

    9-15 Kasım arası: 12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkiler, aşk hayatınızla ilgili konularda ortaklaşa hareket edebilmenizi sağlayan görünümler, size yeni arkadaşlıklar kazandırabilir. Genelde karşınızdaki kişinin tavrı, size olan yaklaşımı önemlidir. Popüler yönleriniz, gerektiğinde nazik davranışlarınızla karşı cins üzerinde bir hayli etkili olursunuz.

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde Güneş ve Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu yıl ki geçiş, burcunuzda ilerlemekte olan Satürn ile örtüştüğü için anlamı da değişiyor. Sizi bilgeliğe, hoşgörüye, yapıcı düşünmeye sevk ediyor. Attığınız adımın bilincinde, ilişki kurduğunuz insanları yargılamadan, farklı görüşte olsalar dahi saygınızı, sevginizi ihmal etmeden hem kendinize hem dünyaya karşı dilinizi güzel eyleyebilirsiniz. Kolay mı? Zor tabii ki ancak önümüzdeki 2,5 yıllık süreç bunu öğrenme, deneyimleme anlamında sizi olgunlaştırıcıdır. Zamanı gelecek Güneş, Venüs, Merkür, Mars, hatta Ay bile sizi sınayacak, test edecek ve olgunlaşmanız için rehberlik edecektir. Bütün bunlar hayatınızı yapılandırmanızda önemli mihenk taşı zamanlar olarak önem arz edecektir.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta ilişkiler anlamında önemli derslerimiz bulunmakta. Haftanın ilk başında sosyal ilişkilerimiz ve aşk hayatımızla ilgili konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabiliriz. Hem aktifiz hem de bir hayli hevesli. Hedefine varmak isteyen kişinin telaşı nasılsa bizim de durumumuz öyle. Ancak her şeyin enine boyuna eline alınmasında da yarar var. Burcunuz üzerinde ilerleyen Merkür inandıklarının peşinde giden bireyin, bildiklerinin doğru olduğunu düşünmesi tabii ki doğaldır. Ancak ya gerçekler, onu göz ardı edemeyiz.

    26 Kasım tarihinde karşıt burcunuzda oluşacak Dolunay, ilişkide kendimizi merkez aldığımızı, düşüncelerimizin, isteklerimizin kabulünden yana olduğumuzu gösteriyor. Ancak karşı tarafın buna itirazı olabilir. Birbiriniz hakkında ne düşünüyorsanız, neyi doğru veya yanlış buluyorsanız bunları tartışarak değil, konuşarak halletmekte yarar var. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, hayallerimizi gerçeklik sınırları içinde ele almanın doğru olacağını söylüyor. Yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konularda buna daha fazla dikkat etmemiz de gerekecek.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 3 ve 7 Kasım tarihlerindeki iki görünüm, işlerinizi dikkatli ve özenli yapılmasında mükemmelliğin simgesidir. Hiçbir şey şansa bırakılmamalı ve tekrar kontrolden geçirilmelidir. Zaten bu görünümler ister istemez titizlenmenizi sağlar. Planlı bir şekilde olunursa ne kısa sürede bitirilir. Genel olarak bu tarihlerde çok samimi olmayız. Görüşmelere belli bir mesafeyi korumaya çalışırız. İş başvurularında ortama, şartlara, temizliğe, güvence olgusuna önem veririz. Giyimimize dikkat ederiz. Çevremizdeki kişilerin de mantıklı yaklaşımları hoşumuza gider.

    9-15 Kasım arası: 12 Kasım tarihinde başlayacak Mars-Terazi geçişi, işbirliğinde bulunma yönünde faydalıdır. Ancak bu bizim hedefimizden vazgeçmemiz, başkalarına uymamız anlamına gelmiyor. Enerjinizi doğru biçimde yönlendirmek için, sizin nasıl bir yol izlemek istediğinize bağlıdır. Gruplarla olan ilişki, organize faaliyetler, ekip çalışmaları yönünde gayet olumlu bir enerjidir. 13 Kasım tarihindeki görünüm, dostlarınızdan, iş anlamında güçlü pozisyonda bulunan kişilerden göreceğiniz desteklerin işaretçisidir.

    16-22 Kasım arası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda iç sorgulamada bulunacağız. 17, 19, 20 Kasım tarihleri bu anlamda önem taşıyor. İstediğimiz şartlarda olmayan, bizi içten içe rahatsız eden, bir takım nedenlerle pek de arzu etmediğimiz şekilde gelişen durumlar, iş problemlerimiz, genel bir keyifsizlik yaratabilir. 20, 21, 23 Kasım tarihlerinde hem sözel anlamda aktif durumdayız hem de işlerimizi aktif bir şekilde yapacak kıvama geleceğiz.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta sanki maceracılar gibi oradan oraya koşturabiliriz. İşlerimizi halletmek için bazı kişilerle bir araya gelebiliriz. Yenilikçi fikirlerimizi insanlarla paylaşabiliriz. Yapacağımız çok işimiz vardır. Hangi birine öncelik vermek lazım onu bile bilemeyiz. Projeler, aktiviteler, Ekip çalışmaları yoğun olur. Yapılacak birçok iş sanki bu haftaya sığmış gibidir. 25 Kasım tarihindeki görünüm, düzgün şekilde ilerlemenin, meselelere odaklanmakla mümkün olacağını gösteriyor. Öne sürmeye çalıştığımız fikirlerimizi, işlerimizi önemli kişilere ifade etmek için uğraşacağız. Ailemiz, mali konular, ilişkimiz, ortaklaşa iş yapacağımız kişilerle her bir detayı gözden geçirerek dağılmadan ilerlemek lazım.

    20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür, burcunuzda ilerleyecek. Bu hafta özellikle gerek özel ve gerekse ilişkimizle alakalı konularda birbirinizin görüşlerine önem vermek gerekiyor. Çünkü hem Dolunayın etkisi hem de Satürn kavuşumu belli bir kısıtlama, daha derinlikli bir inceleme gerektirebilir. Benim dediğim doğru, seninki yanlış tarzı konuşmalar veya ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda fikirsel anlaşmazlıklar, kısıtlanmalar sizi yorabilir.

    PARA
    1-8 Kasım arası: Bu hafta maddi konularda çok etkin enerjilere sahip değiliz. Gereksinimlerini belli bir bütçe çerçevesinde yapmanız gerekecek. Fazla açılmamakta yarar var.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde Akrep burcunda oluşacak Yeniay, bedensel ve ruhsal anlamda kendinizi iyi ve güvende hissetmeniz için öncelikle endişelerinizden kurtulmanız gerektiğini hatırlatan bir etki. Bu parayla alakalı konularda da geçerli. Eğer dış dünyada başarılı olmak istiyorsanız öncelikle iç dünyanızda rahatlamaya ihtiyacınız var. Hayat bizi çoğu zaman, birileri veya bir şeyler nedenli yoruyor. Ne olacağım, hayatım ne yöne gidiyor sorularını soruyoruz kendimize. Fakat bu soruların cevabı yine bizde gizli. Bu Yeniayın Güneş-Jüpiter ile görünümü de, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok sözünü hatırlatıyor. Sürekli endişeli olmak kadar, her şeyi es geçmek de yanlış. 12 Aralık tarihinde Mars-Terazi burcunda ilerlediğinde, sosyal ilişkileriniz canlanacak. Yeniayın yöneticisi olan Mars, bu geçişle sizlere desteğini sunacak.

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, maddi açıdan kazandırıcı gelişmeleri işaret ediyor. Güçlü ilişkilerimiz ve girişimlerimiz olumlu sonuçlanabilir. Venüs-Terazi burcunda zevk anlayışımızın, güzelliklere olan düşkünlüğümüzü işaret ederken, Pluto ile olan görünümü, kazandırıcı ilişkilere yönelmemizi sağlayacak.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihindeki Dolunayın mali konularda da etkisi var. Dolunayı, 2015 aşk ve ilişkiler dosyamızda işlemiştim. Finansal yönden, gerçekçi düşünmemiz gerekiyordu. Özellikle kişisel anlamdaki değişiklikler, ev ve ailenizle ilgili harcamaları kimseye güvenerek yapamayız. Kendinize inanıyorsanız, altından kalkarım diyorsanız yapın. Bu hafta hesabımızı bilmemiz lazım. Masraflar, düşündüğümüzden daha fazla olabilir.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-17-18-22-30
    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-20-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 22
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16

    Yeniay : 12-13-14-15
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 25-26-27
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    OĞLAK

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Oğlak'lar sizlere Kasım ayında güzellikler diliyorum.

    2 Kasım'da Merkür Akrep burcunda seyrine başlayacak. Sosyal ilişkilerimizde etkili ama bizimde biraz ketumluluk halimiz var. Çok fazla sıkı fıkı dostluklardan söz edemeyiz. Belli bir plan dahilinde derinlemesine gözden geçirmeliyiz. Hangi iş üzerinde olursa olsun odaklanıyoruz. Son derece olumlu bir geçiş.

    8 Kasım ve 12 Kasım'da Venüs ve Mars kariyer evimizde etkili olacak. Kariyer yaşantımızda her şeyin dengeli ve ahenkli olmasını isteyeceğiz. Sanatsal çalışmalar, hukuk ile alakalı işler, danışmanlık hepsi hayatımızda önemli hale geliyor. İlişkilerde insanların bize çıkardığı şartlara daha esnek şekilde yaklaşıyoruz. İş yerimizde başarılıyız. Seviliyoruz. Daha sıcakkanlıyız diyebiliriz.

    11 Kasım tarihinde Yeniay Akrep burcunda oluşuyor. İş hayatımızla olan ilişkilerimizi ve dışarı ile olan temaslarımızı iş ve sosyal anlamda ele alıyoruz. Özellikle iş sorunu olanların bu dönemde kendilerini olumlu yönde destekledikleri bir zaman. Güzel paylaşımlar ile destekleyici insanlardan da kuvvet alıyoruz.

    20 Kasım ve 21 Kasım'da Merkür ve Güneş Yay burcunda seyrine başlıyor. Geriye çekilip hırslı bir şekilde çalışma var. Ama dağılmamamız lazım. Planlı hareket etmeliyiz. Kendimizi salmamalıyız. İletişimsel konularda da belli molalar vererek dış dünya ile irtibatımızı koparmıyoruz.

    26 Kasım tarihinde Dolunay İkizler burcunda gerçekleşiyor. Bu dolunay önemli. Çalışma hayatınızla ilgili meseleler üzerinde dikkatlice kendinizi ele alın. Huzur ve mutlu olup olmadığınıza bir bakın. Arka planda her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Ancak yorulabilirsiniz. Vesvese ve endişeden uzak durun. Olayları gerçekçi bir şekilde ele alın. Hayat bazen zor olabilir. Bunları çok fazla büyütmeyin. Rekabet olacaktır. Sıkı çalışmanız lazım. Aceleci davranmayın.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 7 Kasım tarihindeki Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, hayata bakış açınızı, insanlarla olan her türlü temasınızı geliştiren kadersel planda yer alan hakikaten kıymetli bir oluşumdur. Kişi o güne dek neler yaşamış olursa olsun, bu kavuşum yeni bir sayfayı önünüzde açar. Gelecekle alakalı konularda umudunuzu yükseltir. Yaptığınız seçim, karşınıza çıkan kişi ve kişilerle bir bütün oluşturmanız mümkün olur.

    9-15 Kasım arası: 10, 11, 13 Kasım tarihindeki görünümler, gerek sosyal ilişkilerimiz ve gerekse özel yakınlaşmalarda kendimizi daha iyi tanımamızda rehberlik eder. Daha derinlikli düşünürüz ve karşımızdaki kişiyi çözmeye çalışırız. Bizi kandırmak pek kolay değildir. Sağlam olmayan, güvenilir olmayan kişileri hemen anlarız, algılarız. Bu görünümler olumlu yönde gelişecek arkadaşlıkların, bizi tatmin eden ilişkilerin göstergesidir.

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihlerindeki görünümler, sosyal ilişkilerde görünene, bize söylenene değil, ne kadar tutarlı, sağlam, düzgün oluşuna bağlı olarak değerlendireceğimizi gösteriyor. Derinlikli düşüneceğiz ve karşımıza çıkan fırsatları olumlu yönde değerlendirmek için gayretli olacağız. İnsanlarla ilişkilerimizde şefkati tabii ki esirgemeyeceğiz. Yardımlaşacağız ve ılımlı davranacağız. Kimlerle bağlantı kurmamız gerektiğini de bileceğiz.

    23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde, bir içe yöneliş, fikirlerimizi gözden geçiriş, aklımıza yatmayan, bize uymayan ne varsa her şeyi gereğinden fazla kafamıza takış hali söz konusu. Kendimizle ve hayatla çelişiyor gibiyiz. Bazen iyimser düşünebilir, her şeyi kendi akışına bırakabiliriz bazen de fazlasıyla abartarak kendi kendimize eziyet edebiliriz. Akışta kalmak, mantıkla örtüşerek düşünmekte fayda var. İlişkilerimizi önyargılı bir şekilde yaklaşarak çözemeyiz. İkizler burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatımızla ilgili konularda etkili olsa da, bedensel ve ruhsal sağlığımızı da bir hayli vurgulayıcıdır.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında yönettiği burç Terazide ilerleyecek Venüs dönemi sizler açısından hem mesleki ve toplumsal hem de aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Mesleki konularda en önemli yansıması, kişinin kendi yeteneklerini değerlendireceği bir alanda sorumluluk alması halidir. İnsan, çalıştığı yerde ve otoritelerle olan ilişkisinde huzur, uyum, hakkaniyet ve paylaşım isteyecektir. Eğer böyle bir işe sahipse, bu süreçte tatmin olur, kendini mutlu hisseder. Çünkü bir işten, beklentisi olanları elde ettiği için, geleceğine de umutla bakar. Tam tersi durumda, hayatın sadece iş ve sorumluluklar üzerine kurulduğu düşünerek sıkılır. Bu süreçte sanatsal, sosyal paylaşım, ortaklaşa işbirliği gibi alanlarda çalışabilir. Toplumsal açıdan bu süreçte, kişiler arası ilişkilerde eşitlik ilkesi gözetilir.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde Yeniay-Akrep burcunda oluşacak. Hedeflerinizi gerçekleştirmek yönünde başkalarıyla olan bağlantılarınızı önemsemek gerekiyor. Görünen o ki, bu Yeniay, hem iş hayatında kararlılık göstermemiz hem de hangi yönde adım atacağımızı sorgulamamızı sağlayacak. Bu sorgular, olumsuz yönde değil. Daha iyi bir yol izlemeniz yönünde uyarıcılardır. Yeniayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerlerken iki farklı yol izlemek mümkündür. Ancak Merkür-Jüpiter olumlu görünümü destekleyicidir ve sizin derinlikli düşünmenizde, pratik şekilde işlerinizi yoluna koymanızda yardımcı olacaktır.

    12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. İş hayatı açısından en önemli husus, kafanıza koyduğunuz bir eylemi, uygulamayı, planı çabucak harekete geçerek ortaya çıkarmak pek kolay olmaz. Fakat bu, Oğlak gibi sabırlı burç mensubu için çok da sorun değildir. O zaten her bir olasılığı tartmadan, artısını eksisini hesap etmeden hareket etmez. Onun için bu durumu kafanıza takmayınız. Ancak diyelim ki, ortaya koymak istediniz, her şey gayet yerli yerinde, fakat birileri baskı uyguluyor, ters buluyor veya zaman yeterli değil. Üzülmeyiniz. Bu hafta 10 ve 13 tarihlerinde işlerinizi kuvvetli bir şekilde odaklanmanızı sağlayan zihinsel enerjiniz gayet berraktır. Ayrıca 11 Kasım tarihindeki Yeniay, size hedefleriniz yönünde de yardımcıdır.

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, iş hayatımızda ilişkilerimiz güçleniyor. Tarafsız bir bakış açısı, paylaşıma açık, ılımlı yanlarımız işverenler, birlikte çalıştığımız kişiler tarafından takdirle karşılanacak. Sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler alanında görev yapanlar açısından bu tarih olumludur.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde çalışma hayatımızla ilgili alanda oluşacak İkizler burcundaki Dolunay, bizi biraz yoracağa benziyor. Günlük tempoda halledilecek işler, elimizde olmayan durumlar nedeniyle vaktinde bitirilmeyebilir. Bizim bu Dolunayda, acele işe şeytan karışır sözüne uygun olarak detaylı bir şekilde duruma bakmamız lazım. Öyle hızlı düşünürüz ki, sonra da bu niye böyle oldu, şu neden şöyle oldu diyerek sıkılırız. Enerjimiz pek yüksek olmadığı için, ufak bir aksilikle karşılaşsak dünyanın sonu gelmiş gibi düşünürüz. Öncelikle bu Dolunayda, sağlığımıza ardından, yapacağımız işlere, ne derece doğru olup olmadıklarına bakmamız gerekecek.

    20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. İletişimin biraz geriye çekildiği bir zaman. Çünkü hem bu hafta Satürn ile kavuşum yapacak Merkür ve hem de Dolunay, bizden farklı yönde düşünen kişilerle iş anlamında zorlanacağımızın göstergesidir.

    PARA
    1-8 Kasım arası: 6 Kasım tarihindeki görünüm, yapılan görüşmelerin, girişimlerin mali açıdan sizi rahatlatması anlamına gelecek. Dış destekler yönünden etkin bir gün. Haftanın genelinde güzel bir akış var. Maddi yönden olumlu enerjileriniz var.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihindeki görünüm, faydalı ortaklıkların mali yönden destekleyici olduğunu gösteriyor. 13 Kasım tarihi de yine aynı şekilde olumludur. Finansal açıdan rahat bir hafta geçireceğinizi söyleyebilirim.

    16-22 Kasım arası: 17 Kasım tarihindeki görünüm, parasal anlamda gelen işlerin göstergesidir. Dostlarınızın desteği veya müşteri edinme anlamında işlerinizi kolaylaştırır. 21 Kasım tarihinden sonra, Güneş-Yay burcu geçişinde kendi yağımızla kavrulmamız gerekecek. Borç almak, vermek, kefil olmak veya birilerine güvenip planlar yapmak zor durumda kalmamıza neden olabilir.

    23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde enerjiler pek hoş etkili değil. Hesap dışı harcamalar olabileceğini düşünerek ben temkinli hareket etmenizden yanayım. Yatırım düşünenler aman dikkat. Bilmediğiniz sularda yüzmeyiniz. Bekleyelim, piyasanın durumunu gözetelim.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-11-15-16-20-24
    Zayıf Enerjili Günler : 1-8-9-22-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler : 24
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

    Yeniay : 15-16-17
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-27-28-29-30
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    KOVA

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Kova'lar sizlere Kasım ayında güzellikler diliyorum.

    2 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Kariyer hayatınızla ilgili konularda etkili. Kovalar biraz daha hırslı çalışmayı ele almalılar. İş ilişkilerinde çıkarlarınızı ele almalısınız. Hangi alanda daha başarılı olacağınızı gözden geçirmelisiniz.

    8 Kasım ve 12 Kasım'da Venüs ve Mars Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bu dönemde size doğru yönelen güzellikler bulacaksınız. Karşı cins üzerinde de etkilisiniz. Bütün özelliklerinizin harmanlandığı bir geçiş süreci. Son derece olumlu bir enerji.

    11 Kasım'da Yeniay Akrep burcunda doğacak. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilirsiniz. Patronlarınız sırtınızı sıvazlayabilirler. Yılsonuna kadar yetiştirebilir miyim diye düşündüğünüz işler yoluna koyulur. Yeni teklifler aceleye getirilmeden yapılırsa iyi olur. Adaletin tesis olması, hukuk ile alakalı konularda da oldukça önemli.

    20 Kasım ve ardından 21'inde Merkür ve Güneş sosyal eviniz Yay burcunda etkili oluyor. Buda sizin için bonus bir enerji. Sosyal ilişkileriniz canlanacak. Kendinizi mutlu edecek aktiviteler de bulunacaksınız.

    26 Kasım'da Dolunay İkizler burcunda oluşacak. Burada aşk hayatınızla ilgili konular kıymetli. Hedefinizi belirlemeniz çok önemli. Aşkta durumunuzu net olarak göreceksiniz. Ancak kriterlerinizi oturtmalısınız. Aksi halde kopukluklar olabilir. Mali konularda da projelerinizin bir getirisi olmalı. Bütçeniz konusunda haddinizi aşarsanız dolunay biraz uyarıda bulunabilir. Hayal kırıklığı yaşamamak için ilişkilerinizin bitip bitmediğinden emin olun.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs dönemi, görüşleri, dili, inancı bizden farklı olsa da, nezaket ve uzlaşıya açık bir bakış açısıyla ilişki kurduğumuz zaman dilimidir. Bu bakış açısı sizin gibi hümanist özellikte olan burç mensupları için daima kolay olmuştur. İşte bu dönemde, hem kültürel hem özel anlamda yakınlaşmalar meydana gelir. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla paylaşımda bulunmak, birbirimizi tanımak hoşumuza gider ve bizi mutlu eder. Bazen karşımıza çıkan kişi özel bir yakınlaşmanın işaretçisi olurken bazen de sürpriz bir aşkın kahramanıdır.

    9-15 Kasım arası: 12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde Popülerlik gücünüz yükselecektir. Toplumsal aktivitelerde birçok insanla tanışabilir, ortak amaçlar için hedefler belirleyebilirsiniz. Burada önemli olan, kişisel çıkışlarda bulunmak yerine, herkesin yararına olacak şekilde hareket etmektir. Bu güç birliği size çok kazanç getirebilir. Adil davranmalı, ancak sizi kimsenin kullanmasına da izin vermemelisiniz. Tartışmacı olmanıza neden olan durumlarda nezaketle bunu bertaraf edebilmelisiniz. Böylece hedefinize varırken çok zorlanmazsınız. Bu süreçte bir başka şehir veya ülke ile bağlantısı olan kişilerle tanışabilirsiniz. Venüs de, Terazi burcunda ilerlediği için, bu özel bir ilişkiye dönüşebilir.

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde başlayacak Merkür ve Güneş-Yay burcu geçişleri bu yıl Satürn ile örtüşecek. Bu da gösteriyor ki, sadece kendimizle alakalı değil, arkadaşlık ve dostluklarımızda da sorumluluklarımız bulunmakta. Biz bunu iş-özel-grup faaliyetleri yoluyla öğreneceğiz, deneyimleyeceğiz. Farklı görüşte olsa da, insanları dilleri, dinleri, renkleriyle yargılamamayı, önce kendimize bakmayı, kendimizi geliştirmeyi bileceğiz. Şimdi sosyal ilişkilerde test zamanımızdır. Ahlaki anlamda olsun, rehberlik etme yönünde olsun, katı prensiplerle dış dünyaya yanaşmayacağız.

    23-30 Kasım arası: Haftanın genelindeki enerjiler, dış dünya ile ortaklaşa hareket etmek isteğimizi vurguluyor. İlginç fikirlerimiz, yaklaşım tarzımız birilerinin dikkatini çekecektir. Ancak bunların sağlam, uygulanabilir olmasına dikkat edelim. İlişkilerimizde de, farklı görüş yapısında olan kişilerle karşılaşabiliriz. Onlardan etkilenebiliriz.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreçte, çalıştığımız ortamdaki insanlara biraz kuşkulu, kimi zaman kaygılı bir şekilde yanaşabilirsiniz. Kimseye güven olmaz sözünü kendinize ilke edindiğiniz için, bu kişilerle aranızda belli bir mesafe oluşabilir. Rekabet bazen öylesine keskindir ki, en yakın bildiğimiz insanların bile, yeri geldiğinde oyunlar oynadığını fark edebiliriz. Meseleleri derinlikli bir şekilde gözden geçirmek lazımdır. Bizim hedefimiz nedir, arzumuz ne yöndedir, bu işimiz veya toplum içindeki yerimiz, bizce yeterli midir? Tatmin edici midir? Diye düşünülmesinde yarar vardır.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde Akrep burcunda oluşacak Yeniay, iş konularında derinlikli analiz, işbirliğinizi yeniden ele almak, geçmişle bugünü karşılaştırmak yönünde önemlidir. Yeniayın yönetici gücü Mars-Terazi burcunda ilerlediği için artı ve eksileriyle meseleleri ele almak doğru olacaktır. Tabii ki bu tarihte bir iş tercihinde bulunacaksanız böyle yapmanız en doğrusudur. Bu Yeniayın Merkür-Jüpiter ile olan görünümü, mali konular üzerinde hesabı bilmenin önemini gösteriyor. Demek oluyor ki, hem işlerimize odaklanacağız hem de başkalarıyla alakalı mali konuları da gözden geçireceğiz. Muhasebeyle ilgili defterlerimizi, borç veya ödemelerimizi, miras, hukuk, bankalarla alakalı konuları ele almakta yarar var.

    16-22 Kasım arası: 17 Kasım tarihinde Güneş-Merkür kavuşumu kariyer evinizde gerçekleşecek. Sizler de hem sorumluluklarınız hem de iş ilişkilerinizde durumunuza bir bakacaksınız. Şu andaki mevcut konum sizi tatmin ediyor mu? Gelir anlamında destekleyici mi? sorunlarınız var mı? Kimlerle çalışmaktasınız ve iş ilişkileriniz ne durumda? Bütün bunlar her ne kadar sorgulayıcı gibi dursa da, aslında eksikleri saptamak ve doğru bir yön tayininde bulunmak için gayet olumludur. Ben bu tarihte iletişime dikkat etmenizi, işlerinize odaklanmanızı tavsiye ediyorum.

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, geleceğe yönelik projelerimizin, sosyal ilişkilerimizin, hedeflerimizin mutlaka gerçekçi bir şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Başkalarına göre hareket ederken, yaptığımız işler bizi tatmin etmiyorsa kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Arkadaşlıklar ve özel hayat arasındaki ayrımı da iyi yapmalıyız. Bu Dolunay, düşündüklerimiz ile söylediklerimiz, tasarladıklarımızla yapacaklarımız arasındaki çizgiye dikkat etmemizi söylüyor.

    20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek ve 25 Kasım tarihinde Satürn ile kavuşum yapacak. Tabii ki genel ifadesi sosyal ilişkilerde iletişimin yoğunluğu, arkadaşlıklar, planlar, projeler, keyifli sohbetler olsa da, bu kavuşum bizim diğerleriyle olan her türlü fikirsel paylaşımlarımızda belli bir ciddiyet getirebilir. İş konularına daha fazla ağırlık verilebilir. Farklı görüşlere tahammül etmek gerekir.

    PARA
    1-8 Kasım arası: 3 Kasım tarihinde ortaklaşa paralar evinizde oluşacak Venüs-Mars kavuşumu, hesaplarınızı gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Bütçenizin düzgün ve işler hale getirilmesi lazım. İş hayatından elde edilen gelir veya elinize geçen para, mevcut ödemelerde zorlanmanıza neden olabilir.

    9-15 Kasım arası: İş ve Kariyer bölümünde bu hafta belirttiğim gibi, muhasebeyle ilgili defterlerimizi, borç veya ödemelerimizi, miras, hukuk, bankalarla alakalı konuları ele almakta yarar var.

    16-22 Kasım arası: 19 ve 20 Kasım tarihindeki görünümler, iş görüşmelerinde maddi şartların gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. İşe göre, ne alacağımızı vereceğimizi bilmek isteriz. İkramiye, maaş artışları üzerinde düşünürüz. Bu yönde işverenle görüşmelerimiz olabilir.

    23-30 Kasım arası: Haftanın genelindeki enerjiler bir hayli aktif hale getiriyor sizi. Bu durum maddi açıdan gelir getirici işlere yönelmenin işaretçisidir. Yetenekli olduğumuz konularda elimize güzel paralar geçebilir. Ancak yatırım düşünüyorsanız, piyasanın dalgalanmalarını göz önüne alalım.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 8-9-13-14-17-18-22-26
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-10-11-24-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 26
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 20

    Yeniay : 17-18-19
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4-5-30
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    BALIK

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili Balık'lar sizlere Kasım ayında bol şans, mutluluk, huzur diliyorum.

    2 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda. Bu seyirde eğitim hayatında olanlar derslerine odaklanmalı ve dağılmamalılar. İş hayatında piyasanın durumuna bakarak iş girişimlerinde bulunmak. Bilgilenmek oldukça önemli. Her şeyin derinlemesine daldığımız bir zaman. Moral ve motivasyon anlamında zihnimizi endişenlemeye mahal vermeden düşünmek gerekiyor.

    8 Kasım tarihinde Venüs, 12 Kasım'da da Mars Terazi burcunda etkili olacak. Burada ikili ilişkilerde adil paylaşımların olacağı anlamına geliyor. Evli olanlar eşlerden destek görecekler. Uzun zamandır sizi yoran ilişkiler yüzünden oturup konuşmalısınız. Miras konularında gerçek adalet ortaya çıkacaktır. Balıkların bir yasal işlemi uygun bir şekilde sonuçlanabilir.

    11 Kasım tarihinde Yeniay akrep burcunda doğuyor. Derinlikli bir ele alma hali var. Yeni bir iş girişimi düşünceniz var ise gözden geçirmeniz gerekiyor. Bir yurt dışı seyahati planınız var ise borç ile yapmamanızda fayda var. Uzakta bir akrabanız var ise belki siz ona destek olabilirsiniz.

    20 Kasım'da Merkür ve Güneş Yay burcunda seyrine başlayacaklar. İş hayatımızı ilgilendiren konular ön planda olacaklar. Burada bir hareketlilik var ancak kararlarımızın olumlu olması için kendimizden emin olmamız lazım. Bilgilerimiz işimizde yükselmemiz için yetersizse kendimizi geliştirebiliriz.

    26 Kasım'da Dolunay İkizler burcunda oluşacak. Ailevi konularda bir karar verme aşamasına gelmiş olabiliriz. Burada etki biraz işe bağlı gelişiyor. İşimiz bu konuda çok önemli. Acele etmeden biraz bekleyerek hareket etmeliyiz. İş konularında kendimize zaman tanımalıyız. Planlarımızı zamana yayarak hareket etmeliyiz. Bilgi ve deneyimlerimizi gözden geçirmeliyiz.

    Her şey gönlünüzce olsun

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-8 Kasım arası: 7 Kasım tarihindeki Venüs-Kuzey düğüm görünümü, kadersel planda yer alan ve hayrınıza olan, sizi geliştiren, geçmişi geride bırakıp yeni bir sayfadan hayata bakmanızı sağlayan bir ilişkiyi armağan edicidir. Karşınıza çıkan kişi veya devam eden ilişkinizde şefkat ve sevgiyle birbirinize yaklaşmanın da göstergesidir.

    9-15 Kasım arası: 10 Kasım tarihindeki Mars-Kuzey düğüm kavuşumu ciddi ilişkilerde ortak hedef birliği yapılmasını sağlar. Bu beraberliğin evliliğe dönüşmesi anlamına gelir ki, çok kıymetlidir. Venüs-Kuzey düğümü de geçtiğimiz hafta bu alanda gerçekleşmişti. Şimdi Mars ile maddi açıdan ve ortak uyum birliği, paylaşım açısından duruma bakacağız. Eğer ilişki, bu anlamda kuvvetli ise, bunu ciddi aşamaya getirebiliriz demektir. 11 ve 13 Kasım tarihleri bu yönde gayet olumlu durmaktadır.

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihlerindeki görünümlerin tümünde, bizden farklı yönde düşünen kişilerle tanışacağız ve onları derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Özel yakınlaşmalar gündeme gelebilir. Bir şekilde karşımıza birisi çıkabilir. Başka bir ülkeden, şehirden olabilir. Ciddi anlamda bizi etkileyebilir. Devam eden bir ilişkimiz varsa, bu dönemde onu ciddiyete dönüştürmek isteyebiliriz. Artık Balıklar için, duygusal, bağımlı ilişkiden ziyade, sorumluluk alabilen, düzenli beraberlikten yana olan partnerler önem taşıyacak. İşte bu görünümler de bu anlamda kıymetli ve olumludur.

    23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde iş hayatımız, ailemizle ilgili konular bir hayli önem taşıyor. İş ve ev arasında dengenin sağlanmasını gerektiren Dolunay, kafamızı bir hayli karıştıracağa benziyor. Bizim ağzımızdan çıkanı duyma vaktimiz. Hayallerimize tabii ki ulaşmaya çalışacağız. Ancak koşullara bakmakta, uygulanabilir olup olmadıklarını gözetmekte yarar var.

    İŞ VE KARİYER
    1-8 Kasım arası: 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Akrep geçişinde, yaşadığımız ortam, şehir ve ülkenin meseleleri, eğitim ve uzmanlık, ticaret, maddi ve manevi değerlerimiz, inancımız bir hayli önem taşıyacaktır. Bunlara özel bir şekilde odaklanacağız. Kendimizi, ailemizi, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Bunca sene elde ettiğimiz tecrübeleri, öğrenmemiz ve geliştirmemiz gerekenleri tespit edeceğiz. Birilerine rehberlik edeceğiz veya birileri bize rehberlik ederek hayatımızda kilit rol oynayacak. Evrensel yolumuza bakacağız. Biz kimiz, kimlerle bağımız var, ailemizle aramızdaki sorunlar, ilişki ve iş ortaklıklarında özlediğimiz nedir bütün bunlar üzerinde düşüneceğiz.

    9-15 Kasım arası: 11 Kasım tarihinde Yeniay-Akrep burcunda oluşacak. İş, eğitim, girişim, uzak yerlerle alakalı konular üzerinde derinlikli bir tahlilde bulunacağız. Ayrıca mali anlamdaki ortaklıklarımızı, finansal konuları da gözden geçireceğiz. Akrep Yeniay zamanlarında genel olarak bir sorgulamada bulunuruz. Bu, hem insanlarla olan ilişkilerimizi güçlü tutarak amacımıza ulaşmak hem de iyice odaklanarak taktik geliştirmek yönünde faydalıdır. Bu Yeniayın Güneş-Jüpiter ile olumlu görünümleri, fikirlerimizi başkalarına kabul ettirmekte, ortaklaşa projeler anlamında faydalı olabilir. Ayrıca evlilik, iş ortaklığı gibi konular üzerinde de olumlu tesirleri vardır. Sadece parasal yönden hesabınızı lütfen iyi biliniz.

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde Güneş ve Merkür-Yay burcunda seyirlerine başlıyor. Bu süreç genel olarak, bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabildiğimiz zaman dilimidir. Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Sık sık işimiz için seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için bir iş yerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Merkür-Yay geçişi bilgece düşünmektir. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz. Bu yıl, bu geçişi yöneten Jüpiter-Başak burcunda ilerliyor. Bu durum, iş ortaklıkları, evlilik, uzun süreli ilişkiler anlamında da önem taşıyor.

    23-30 Kasım arası: 20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek ve 25 Kasım tarihinde Satürn ile kavuşum yapacak. Bu iş projelerinin, görüşmelerinin ve mesleki anlamda ciddi çalışmaların işaretçisidir. Merkür fikirlerimizi ifade etmek, iletişimde bulunmaktır. Ancak bazen sadece kendi bildiklerinizin doğruluğunu önemseyip, başkalarını dinlemezsek yanlış yaparız. Onun için, ben özellikle iş anlamında bu hafta dikkatli olmanızdan yanayım.

    PARA
    1-8 Kasım arası: 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreç, maddi gelirlerin genelde eş kanalıyla olabileceğini işaret ediyor. Bekar Balıklar için hoş bir etki diyebiliriz. Finansal açıdan beklediğiniz destekleri görürsünüz. Ancak küçük bir uyarıda bulunayım. Bu geçiş ilişkilerinizi parasal yönüyle ele alarak değerlendirmenize neden olabilir. Bir de kredi kartlarımıza yine de yüklenmemeye çalışalım. Sanatsal aktiviteler gelir getirici olabilir.

    9-15 Kasım arası: 12 Kasım-3 Ocak 2016 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Maddi yöndeki tüm ortaklıklar, finansal ve kişisel anlamdaki gelişim anlamında önemlidir. Mars, isteklerimizi elde etmemizi sağlayan fiziksel gücümüzdür. Terazi ise, başkalarıyla ortaklık, ilişki, uyum ve denge demektir. İkisi yan yana gelince, kişi isteklerini elde etmek için başkasıyla ortaklık kurabilir veya bu ortaklık nedeniyle zarar görebilir. Demek oluyor ki, önce kimlerle işbirliği yaptığımızı, parasal bağlantımız olduğunu, özel paylaşım anlamındaki ilişkimizi akıllıca ele almak zorundayız. Yarar-zarar hesabımızı ortaya koymalı, sorunların üstünü kapatmadan çözümlemeliyiz.

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihinde maddi açıdan kazandırıcı gelişmeleri işaret ediyor. Venüs-Terazi burcunda ortaklarımız veya başkalarından gelebilecek desteklerin göstergesidir.

    23-30 Kasım arası: Bu hafta iş ortaklığı konularında ve mali anlamdaki işler için pek uygun enerjimiz yok. 24 Kasım tarihindeki iki görünüm bize özellikle başkalarıyla yapılan işler, görüşmeler yönünde olumlu gelişmeler müjdelemiyor.

    KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-10-11-15-16-20-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-13-14-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 1-28-29
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22

    Yeniay : 19-20-21
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 5-6-7
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler