KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeniay Terazi burcunda doğuyor!

    Bu doğuşun etkileri burçlara nasıl yansıyacak?

    Hani gazetelerde olur ya, büyük punto yazılan cümleler vardır; tek bir cümle yazarsın, dikkat çeker... Öyle bir süreçten geçiyoruz ki, kırıcı, bozucu, ayırıcı tarzda söylenen her cümle 9-12 punto değerinde...

    Hayır yol bu değil, sözcükler oldukça naif seçilmeli ve özellikle sosyal mecralarda kullanılan her bir kelime, üleştirici, birleştirici ılımlılıkta olmalı. Evet, yine 9-12 punto büyüklüğünde olsun, ancak içinde sevgi olsun. İçinde kucaklaşmak sözcükleri geçsin... Yaşadığımız tecrübeleri bizim yaşımızdakiler iyi bilir...

    Ekim ayı, daha önce söylediğim gibi, tam da buna uygun şekilde, birbirimize bir olmak vaktidir. Yol bu, duruş bu... Yoksa kimse kimseyi, dışarıdan bölüp ayırmaz. Siz kendi içinizde eğer bütünlüğünüzü koruyorsanız, ağacın kökleri sağlamsa ayakta kalır bunu biliyoruz, değil mi?

    İSTER ÇİÇEĞİNİ GÖR, İSTER DİKENİNİ
    HAYAT BİR GÜN ÖĞRETİR
    GÜLE NASIL BAKMAN GEREKTİĞİNİ
    ****iremSU*

    O gül toprağımız
    O gül evlatlarımız
    O gül umudumuz
    O gül geleceğimiz

    Bizim güzel sözler söylemeye, hep birlikte kucaklaşmaya, birbirimize sarılmaya, elbirliğinde bulunmaya ihtiyacımız var... Hani derler ya, herkes kendi kapısının önünü süpürürse, her yer güzelleşir... Hepimizin birey olarak içimize bakma vaktidir. İçimiz dışımız bir olma zamanıdır. Biz burada birbirimizi engellersek, birbirimizi üzersek, dışarının fazla güç sarfetmesine gerek kalmaz, ayırırlar bizi. Şimdi birbirimizi ikna vaktidir, gel kardeşim deme saatidir... Bu anlamda 13 Ekim tarihlerinde, dilerim 9-12 punto barıştan, sevgiden söz ederiz...

    Peki Yeniay'ın Terazi burcunda doğumu burçları nasıl etkileyecek... İşte burçlara etkisi!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar

    13 Ekim tarihinde saat 03:06 itibariyle, Yeniay-Terazi burcunda oluşacak. Partnerimiz, iş ortağımız veya başkalarıyla olan ilişkimizi, önümüzdeki bir aylık süreçte, inceleme altına alacağız. Anlaşmanın yolu, kafa yapımızın, hedeflerimizin aynı veya farklı oluşuna göre gelişecektir. İşlerliği olmayan, verimsiz ilerleyen, fikirsel olarak ayrı yolların yolcusu olduğumuz bir beraberliği sürdürmek kolay değil.

    Yeniayın oluşacağı güne, Ay-Uranüs karşıtlığıyla başlamamız da, sürpriz gelişmelerin, anlaşmazlıkların olabileceğini gösteriyor. Ancak Diğer görünüm Merkür-Satürn etkisi ise, eğer istenirse pekala anlaşılabileceğini, ılımlı şekilde konuşmanın önemini vurguluyor.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,

    Bu hareketin diğer burçlara etkisini görmek için diğer sayfaya geçiniz!


    BOĞA

    Sevgili Boğalar

    13 Ekim saat 03:06 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, her ne kadar işbirliğine açık olmamız gerektiğini söylese de, çalışma hayatımız, günlük tempomuz, sağlığımız, iş ilişkilerimizi titizlikle analiz etmekten yanayız. İdare edip, nasılsa düzelir demeyeceğiz. Her şeyi titizlikle kontrol edeceğiz.

    Yeniayın oluştuğu günkü Ay-Uranüs karşıtlığı bizi biraz stresli kılabilir. Çünkü olumsuz bir sürprizle karşılaşmak istemiyoruz. Diğer görünüm Merkür-Satürn etkisi, hem çalışma hayatımız hem mali konular üzerinde düşünmenin, konuşmanın göstergesidir. Şartlara, duruma bakmakta ona göre karar vermekte yarar var.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler

    13 Ekim saat 0306 itibariyle tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatımızla ilgili konularda nezaket, paylaşım, ortaklaşa hareket etmekten yana olsak da, iş ciddiye bindiğinde titizleneceğiz. Eğlenelim, zevklenelim, birbirimizi keyiflendirelim diye düşünüp, evlenmeye kalkışmak, bir evde yaşamak, bir ömrü sürdürmek için, birbirinizi tanımanız faydalı olacak.

    Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlığıyla başlamak tabii ki heyecan vericidir. Gördüğümüz birini çok beğeniriz veya ilişkimiz varsa, sevdiğimize hoş sürprizler yaparız. Merkür-Satürn görünümü ise, bu ilişkide ortaklaşa fikir paylaşımı ve hayata bakış açınızı, hedeflerinizi gözden geçirmenin önemini vurguluyor.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 13 Ekim saat 03:06 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, ailemizi ilgilendiren konular, evimizle alakalı meseleler üzerinde her ne kadar ortaklaşa hareket etmeye çalışsanız da, siz bir hayli titiz düşünebilir, bir şeyi tam olarak kafanızda oturtmadan rahat etmezsiniz. Ev satın alımı, kiralama, aile içindeki meseleler, büyükleriniz, eşinizle alakalı her bir detayı önemseyeceksiniz.

    Yeniayın oluştuğu gün, Ay-Uranüs karşıtlığı meydana gelecek. Bu da gösteriyor ki, bu Yeniayda ev-iş meseleleri bir hayli önem taşıyor. Merkür-Satürn görünümü ise, bu Yeniayda aileniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünüleceğini gösteriyor.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 13 Ekim saat 03:06 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, çevremizle olan ilişkimizde, iş girişimlerimizde, eğitim hayatımızda ve genel olarak bir aylık süreçteki tüm işlerimizde dengeyi, adaleti, eşitliği, nezaketi, ortaklaşa düşünmeyi işaret etse de, parasal konular söz konusu ise titiz bir incelemede bulunmayı bilmemizde yarar var. Bir değişim düşünüyorsak mutlaka artı ve eksileriyle ele almamız yararlı olur.

    Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlıyoruz. Bu da gösteriyor ki, çabucak karar vermeye açığız. Merkür-Satürn görünümü ise, doğru bir tercihte bulunabileceğimizi işaret ediyor.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 13 Ekim saat 03:06 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, maddi konularda başkalarının yararını gözetecek şekilde düşünerek, kendi isteklerimizden vazgeçebileceğimizi gösteriyor. Bu genelde ilişkilerimizi daha fazla öne alarak düşünmenin işaretçisidir. Oysaki bu Yeniayda titizlikle incelemek ve gözden geçirmelerde bulunmakta yarar var. İyi niyetimizin su istimal edilmemesi için bu gereklidir.

    Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlıyoruz. Bu da gösteriyor ki, parasal konularda acil kararlar vermeye açığız. Merkür-Satürn görünümü ise, paramızı risk altına alabilecek yatırım, kiralama, satın alma gibi konularda hesabımı bilmenin önemini vurguluyor.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 13 Ekim saat 03:06 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı gayet bilinçli bir şekilde ele almamızda yarar var. Önümüzdeki bir aylık süreçte, eğer bir adım atmak, hayatımızda yeni bir sayfa açmaya niyetleniyorsak, her olasılığı göz arda etmeden artı ve eksi yönleriyle analiz etmek faydalıdır. Dünyanın bin bir türlü hali var. Tamam, gibi görünür ancak bir şey çıkabilir.

    Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlığıyla adım atacağız. Bu da gösteriyor ki, ilişki meselelerinde çabucak karar vermekten yanayız. Merkür-Satürn görünümü ise, verdiğimiz kararların ilerisi adına düşünülmesini ve sorumluluk çerçevesi içinde ele alınmasını sağlayıcıdır.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, 13 Ekim saat 03:06 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, huzur arayışımızın, her meselede güzelliğe olan ihtiyacımızın, hiçbir şeyi sorun etmek istemeyişimizin işaretçisi olsa da, ileriye dönük bir karar vereceksek titizlikle düşünmeliyiz. Çünkü böyle olduğu takdirde doğru bir yön bulmamız mümkün olur.

    Yeniayın oluştuğu güne, Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlayacağız. Bu da gösteriyor ki, yenilik, değişim ihtiyacımız bir hayli yoğun. Ani kararlar verebilir hemen uygulamak isteyebiliriz. Merkür-Satürn görünümü ise, olasılıkları hesaba katmadan hareket etmenin sakıncaları olacağını hatırlatıyor. Kaybetmek istemiyorsak, aklımızı başımıza almalıyız.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, 13 Ekim saat 03:06 itibariyle, Terazi burcunda oluşacak Yeniay, sosyal ilişkilerimizi canlandırıyor, huzur arayışımızı yükseltiyor. Sevecen tavırlarımız ve paylaşımcı bakış açımızla birer sosyal kelebek olmaya hazırız.

    Ancak bu Yeniay, mesleki konuları analiz etmemize, iş-ev arasındaki dengeyi nasıl sağlayacağımız üzerinde düşünmemiz anlamına gelecek. Ay-Uranüs karşıtlığı özgürlük ihtiyacımızı vurgulayacak. İşler istediğimiz gibi gelişsin isteyeceğiz. Merkür-Satürn görünümü ise, bu Yeniayın ciddi kararlar almamızda ve bunları yerli yerine oturtmamızda etkili olacağını gösteriyor.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 13 Ekim saat 03:06 Terazi burcunda oluşacak Yeniay, mesleki konularda uyumlu, paylaşımcı, olanı olduğu haliyle kabul etmenin göstergesi olsa da, bizim düşündüğümüz çok daha verimli, uzun vadeli ve sağlam projeler içinde yer almak.

    Bu Yeniay, pek öyle kısa soluklu düşünmediğimizi, her şeyi iyice analiz ettiğimizi gösteriyor. Ay-Uranüs karşıtlığı, iş-ev arasındaki baskıların göstergesidir. Her şey süt liman değil bize göre. Bir şeyler baskı yarattığında çabucak tepki gösterebiliriz. Ancak yeniayın oluştuğu bugün, Merkür-Pluto ile bir görünüm oluşturacak. Bu da gösteriyor ki, kafamız biraz karışık, şöyle bir etraflıca düşünmeye devam edeceğiz.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 13 Ekim tarihi, saat 03:06 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, sosyal yönden bizi başkalarıyla temasta bulunmaya davet ediyor. Farklı insanlarla tanışmak, güzel bağlantılar kurmaktan yanayız. Değişik bir şeyler yapmak istiyoruz. Ancak aklımız parasal konulara takılı. Her şeyin titizlikle gözden geçirilmesi, bütçenin düzenlenmesi şart. Yenilik iyi güzel de, finansal duruma bakmak gerekecek.

    Yeniayın işaretçilerinden Ay-Uranüs karşıtlığı, bizi özgür kılıyor. Her ne sıkıntımız varsa bunu aşabileceğimizi söylüyor. Merkür-Pluto görünümü ise, karşımıza çıkabilecek fırsatların göstergesi oluyor.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 13 Ekim saat 03:06 itibariyle, Terazi burcunda oluşacak Yeniay, ortaklaşa iş veya özel ilişki içinde olduğumuz kişilerle alakalı konularda uyumlu düşünsek dahi, öncelikle ilişkimizi titizlikle gözden geçirmemiz lazım. Nasıl biriyle beraberiz, ilişkimiz ilerisi adına nasıl bir yol içeriyor, sevgi alışverişimiz sağlam mı, düşündüğümüz şekilde gelişir mi bakmalıyız. İş ortaklığında da aynı durum geçerli. Maddi açıdan güvenilir mi değil mi, bakmak gerekiyor.

    Yeniayın oluştuğu gün Ay-Uranüs karşıtlığı var. Bu da dikkatli olmanın, aceleci kararlardan kaçınmamız gerektiğinin işaretçisi. Merkür-Pluto görünümü ise, henüz bir şeylerin tam yerinde oturmadığını, iyice bir bakmak gerektiğini gösteriyor. Sorumluluklarımızın farkında olmamız lazım.

    Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum.

    Kalben sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler