KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hangi burç aşk acısını nasıl yaşıyor?

    Burçlara göre kırık kalbi tamir eden öneriler...

    Her burcun ayrılık acısını yaşayış şekli farklı. Kimisi öfkesine yenik düşüyor kimisi zamana bırakmayı tercih ediyor. Peki, sizin burcunuz aşk acısını nasıl yaşamanıza neden oluyor? İşte burçlara göre aşk acısını yaşama şekilleri...

    İhanete uğramak Boğa, Yengeç ve Akrepleri en çok kederlendiren, öfkelendiren olaydır. Bu karışık duyguları bir an önce ortadan kaldırmak gerekir. Öfke ve nefret aşkın içerisinde değişiklik gösterebilir. Kendini geçmişe bağlamamaya dikkat etmelisin.

    Yengeçler güvenlik duygusundan hoşlanırlar, sakin ve katı görünürler. Olayları bir an öncegeride bırakıp yeni bir düzen kurmak isterler. Eski sevgilisinin acısını çoğunlukla kendi kendine atlatır.

    Akrepler yoğun duygular içerisinde severler ve nefret ederler. Kendi kendilerine kaldıklarında intikamcı olurlar. Tüm işaretler, akreplerin geçmişten kopmadıklarını ve gelecekte bu acılarla yaşadıklarını gösteriyor.

    Kova ve Aslan burçları hayatın normale dönmesi, güzel şeylerin olması için zamana ihtiyaç duyarlar. Giden geri gelmeyecek. Bu durumda sabırlı olmak yapabileceğiniz en sağlıklı şey.

    Oğlak ve Başak burçları ilişkilerinde kaybettiklerini, iş hayatlarındaki başarılarla telafi ederlerse hırslanıp normale dönerler. Şımartılmaya ihtiyaçları vardır. Yeni bir arkadaşlık onlara sihirli bir dokunuş hissi yaratır.

    Terazi bir ilişkisi olmadığı zaman asla mutlu olamaz. Bu olar için zararlı da olsa bundan vazgeçmeyeceklerdir.

    Balıklar doğru zamanda doğru yerde olurlar. Bu yüzden az bir çabayla güzel bir romantizm yakalayabilirler.

    Macera, Koç, Yay ve İkizlerin kendilerini iyi hissetmelerinde büyük ölçüde rol oynar. Yeni romantizm arayışı kırılan kalplerine iyi gelecektir. Koç'un kesinlikle kalite arayan bir yapısı vardır. Bu yüzden uzu süre dansa kalkmayan kız olacaktır.

    İkizler ise hep limana çağırandır ve yedekte bekleyen seçenekleri hep vardır. Yay seyahate çıkmak için bir an önce karar verecek ve muhtemelen diğer limanda istediği aşkı bulacak.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler