KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünyanın en ilginç 10 restoranı

    Bu restoranlar yemek yeme keyfine farklı bir yorum getiriyor!

    Gökyüzünde, denizin altında ya da simülasyon bir deprem eşliğinde yemek yemek ister miydiniz? Bugüne kadar gittiğiniz tüm restoranları unutun! Birazdan sizinle dünyadaki en ilginç 10 restoranı paylaşacağız. Bu restoranlar, yemek yeme keyfine eğlence ve adrenalin katıyor.

    İşte

    dünyadaki en ilginç 10 restoran...


    Disaster Cafe -Lloret de Mar, İspanya

    Deprem olurken yemek yemek ister miydiniz? İspanya'daki Disaster adlı kafe, müşterilerine 7.8 büyüklüğünde bir deprem simülasyonu eşliğinde yemek yediriyor. Kulağa oldukça garip gelen bu deneyim, müşterileri epey şaşırtıyor.



    Ithaa su altı restoranı Rangali Adası, Maldivler

    Tam bir deniz tutkunu musunuz? O halde Maldivler'deki bir restorandan bahsetmek istiyoruz size. Deniz seviyesine kurulan bu restoran, içine girildiğinde adeta bir fanus gibi gözüküyor. Etrafı cam olan restoranda yemek yerken denizdeki canlıları görebiliyorsunuz.



    Gökyüzü restoranı- Las Vegas, Amerika (dünyanın pek çok farklı yerinde de var)

    Denizin altında restoran olur da gökyüzünde olmaz mı? Maksimum 22 kişinin sığdığı gökyüzü restoranında gece yıldızların keyfini çıkararak romantik bir yemek yiyebilirsiniz. Restoranda sushi'den ete kadar pek çok farklı seçenekler müşterilere sunuluyor. Bir vinç yardımıyla havaya kaldırılan portatif restoran, kulağa korkutucu gelse de verdiği haz inanılmaz olmalı.


    robot restoran

    Robot Restoran-Tokyo, Japonya

    Japonya'da bulunan Robot Restoran'da, yemek esnasında yarı çıplak kadınlar robotlarla birlikte dans ediyor. Müşterilerine sıra dışı bir deneyim sunan restoran, yemek yeme keyfine led ışıkları, elektronik müzikler ve dansçı kızlarla eğlence katmaya çalışıyor.



    Twin Star-Moskova, Rusya

    Moskova'daki bu restoran garsonlarını özenle seçiyor. Yalnızca ikiz kardeşlerin çalıştığı restoranda garsondan barmene kadar her çalışan ikiziyle birlikte işbaşı yapıyor. Yemek sipariş ederken ya da verdiğiniz sipariş masanıza getirilirken ikiz garsonlar birlikte çalışıyor. Restorana yemek yemeye gelenler ise bu durum karşısında şaşırıp kalıyor.



    Heart Attack Grill (Kalp Krizi Izgara Restoranı)- Las Vegas, Amerika

    Las Vegas'taki en sıra dışı restoranlardan biri de adından da anlaşılacağı gibi Kalp Krizi Izgara Restoranı. Hastane temasıyla dekore edilmiş restoranda, garson kızlar seksi hemşire kostümleri giyerek müşterilerden sipariş alıyor. Bypass gibi burgerlerin yer aldığı restoranda, 160 kilo üzerinde olan kişilere ücretsiz hamburger veriliyor.



    Christon Cafe - Tokyo, Japonya

    Dev bir haç, işlemeli ve desenli camlar ve gotik mimari... Bunların hepsi Christon Cafe'de bir araya geliyor. Kilise temalı kafede, menü tabut şeklinde geliyor ve Fransız-İtalyan mutfağından yemekler sunuluyor.



    Fortezza Medicea Restoran-Volterra, İtalya

    2006 yılından bu yana hizmet veren bu restoran aslında bir hapishane. Hapishane yönetimi tarafından mahkumlara rehablitasyon amacı ile açılan bu restoranda garsonlar mahkumlardan oluşuyor. Geniş güvenlik önlemelerinin alındığı restoranda hapishane içinde yemek yeme deneyimi yaşıyorsunuz. Kulağa oldukça tuhaf gelen bu restorana gitmeden önce doluluk ihtimaline karşı mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.



    Modern Tuvalet Restoran-Taipei, Tayvan

    Modern Tuvalet, belki de listedeki en garip restoranlardan biri. Adından da anlaşılacağı gibi bu restoran bir tuvalet teması üzerine kurulu. Restoranda yemekler, minyatür bir alafranga tuvalet içerisinde geliyor. Dekorasyonda da tuvalet koltuklar dikkat çekiyor.



    Lahana ve Kondom Restoran-Bangkok, Tayland

    Bangkok'taki bu sıra dışı restoranda tamamen kondom temalı bir dekorasyon bulunuyor. Baktığınız her yerde kondomlarla süslü çiçekler, masalar hatta garson kostümleri görüyorsunuz. Restoranın çıkışında ise müşterileri "Özür dileriz, naneli şekerimiz yok. Bunun yerine bir tane kondom alın" yazılı bir stand karşılıyor.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler