KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    En iyi iftar mekânları 2014

    "İftarı nerede yapsam?" diyenler için birbirinden güzel iftar mekânları...

    Ramazan ayında iftarın tadını çıkarabileceğiniz en keyifli ve lezzetli

    iftar mekânlarını sizin için derledik. Muhteşem manzaralı restoranlardan fasıl eşliğinde keyifli bir iftara kadar pek çok mekân alternatifi sizi bekliyor. İşte, "İftarı nerede yapsam?" diyenler için İstanbul'un en iyi iftar mekânları...


    Divan İstanbul

    Divan istanbul'un özel açık büfe menüsünde; lezzetli iftariyelik tabağının yanı sıra zeytinyağlılar, soğuk mezeler, çorba ve ara sıcaklar yer alıyor. Ana yemek ve tatlı için de birçok farklı seçeneğin bulunduğu menü, Ahenk Fasıl Grubu'nun canlı müziğiyle renkleniyor.

    Divan İstanbul iftar menüsünün fiyatı: 98 TL.

    Rezervasyon için: 0212 315 55 00


    360East Moda ve 360Suada Club

    İstanbul'un iki yakasındaki 360East Moda ve 360Suada Club özenle hazırlanan Ramazan menüsü ile iftar zamanının keyifli paylaşımlarına ortak oluyor.
    360East Moda ve 360Suada Club'ın özel fitar menüsünde; pirinçli domates çorbasından Hünkar Beğendiye, piliç şişten Acem pilavına kadar pek çok özel lezzet yer alıyor. Tadına doyamayacağınız tatlılar arasında ise Hindistan cevizli sütlaç, kaymaklı kayısı, baklava ve dondurma eşliğinde vişneli kadayıf yer alıyor.

    360East Moda ve 360Suada Club iftar menüsü fiyatı kişi başı fiyatı: 90 TL.

    360East Moda tel: 0216 542 43 50 - 51

    360Suada Club tel: 0212 263 66 23


    The Istanbul Edition

    The Istanbul Edition'ın iftar ve sahur programları için özel olarak oluşturduğu menüsünde; soğuk başlangıçlar, çorbalar, geleneksel Türk meze tabakları, hafif ara sıcaklar, börekler, ızgaralar, Ramazan'a özel hafif tatlılar ve meyve tabakları yer alıyor.

    Fırında Kuzu İncik, Beğendili Piliç Külbastı, Paçanga Böreği ve Cevizli Narlı Güllaç şef tarafından önerilen tabaklar içerisinde yer alıyor. Ramazan Şerbeti, boza, sahlep gibi geleneksel içecekler ise iftar yemeklerini özlenen ziyafetlere dönüştürüyor.

    **The Istanbul Edition iftar menüsü kişi başı fiyatı:** 75-150 TL arasında değişiyor.

    Telefon: 0212 317 77 00


    Hünkar Lokantası

    Hünkar Lokantası, Ramazan ayına özel menüsüyüle mideleri şenlendirmeye hazırlanıyor. Nefis yemekleri ve huzurlu mekanıyla Hünkar, Ramazan ayı boyunca Nişantaşı ve Etiler'de sizi bekliyor.

    Hünkar Lokantası'nın iftar menüsü kişi başı fiyatı: 85 TL.

    Rezervasyon için: 0212 225 46 65


    Raika, The Marmara Taksim

    The Marmara Taksim'in içinde yer alan Raika'da Ramazan ayı boyunca her hafta farklı bir menü sunulacak. Tarhana çorbasından zeytinyağlı taze fasulyeye, içli köfteden tavuk külbastıya kadar pek çok lezzetli yemek Raika'nın iftar menüsünde yer alıyor.

    Raika, The Marmara Taksim'in iftar menüsü kişi başı fiyatı: 100 TL

    Telefon: 0212 243 37 73


    Agatha Restaurant, Pera Palace Hotel Jumeirah

    Pera Palace Hotel Jumeirah'ın içerisinde yer alan Agatha'da, Orient Terrace ya da Türk ve Akdeniz lezzetlerinden oluşan a la carte menü eşliğinde iftarınızı açabilirsiniz. Mekanın iftariyelikleri arasında ezo gelin çorbası, geleneksel mantı, mantarlı piliç dolması veya preslenmiş kuzu tandır ile fıstıklı güllaç veya kaymak eşliğinde geleneksel Türk tatlı tabağı bulunuyor. Üstelik iftar menüsü dahilinde sınırsız çay, kahve ve su da ikram ediliyor.

    Agatha Restaurant iftar menüsü kişi başı fiyatı: 115 TL

    Telefon: 0212 377 40 00


    Les Ottomans

    Hotel Les Ottomans, Ramazan'a özel hazırladığı zengin iftar menüsü ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Geleneksel Ramazan çorbaları, zeytinyağlılar, terbiyeli pazı sarma, içli köfte, ağır ateşte dana kürek sebzeli buğday, piliç topkapı, kuzu tandır gibi özel tatların bulunduğu 3 farklı iftar menüsü konukların beğenisine sunuluyor.

    Les Ottomans iftar menüsü kişi başı fiyatı: 120-150 TL

    Telefon: 0212 359 15 00


    Hilton Istanbul Bosphorus

    Boğaz manzaralı Bosphorus Terrace Restaurant, geleneksel Türk müziği eşliğinde zengin açık büfesiyle, Lübnan ve Antakya mutfaklarından tatlar sunan Al Bushra ise bahçedeki açık hava mekanında sunacağı özel menüyle misafirlerini ağırlayacak. İftara gelen misafirler otoparktan ücretsiz yararlanırken, 10 kişilik ve daha kalabalık gruplara yüzde 10 indirim uygulanıyor.

    Hilton Istanbul Bosphorus iftar menüsü kişi başı fiyatı: 135 TL

    Telefon: 0212 315 60 00


    Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel

    Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in menüsünde; serpme iftariyeliklerden oluşan başlangıç tabağının yanında asma yaprağı çorbası, safranlı yoğurt eşliğinde etli vişneli pazı dolması ve domates soslu çıtır mantıdan oluşan ara sıcak alternatifleri ve ana yemekte çökertme kebabı gibi lezzetler yer alıyor. Ayrıca gül dondurması eşliğinde sunulan güllaç, portakal dondurması eşliğinde servis edilen irmik tatlısı ve tahin pekmezli ekler gibi farklı tatlılar da konuklara sunuluyor.

    Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel iftar menüsü k

    işi başı fiyatı: 110 TL

    Telefon: 0212 340 70 00

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler