KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkur İkizler Yengeç

    Etkileri nasıl olacak?

    Yengeç

    Sevgili Yengeçler, 24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, bilgi toplama, kendinizi gözden geçirme ve mantıklı kararlar alma doğrultusunda kendi içinizde bir çok olguyu gözden geçirerek bazı önemli kararları almanız ve planlamada bulunmanız ve bu planları yürürlüğe koymanız anlamında akıllı düşünme zamanıdır. Tabii ki bu süreci bu şekilde kullanmaya gönüllü iseniz. Tam tersine suskunluk içinde kendi kendinize dağılır, yüzeysel düşünür ve tutarsız davranırsanız Merkürün bu güçlü enerjisinden yararlanmanız mümkün olmayabilir Kendiniz için neyin gerekli olduğunu iyice saptamanız, kararlı olmanız, gerekli insanlarla görüşmelerde bulunmanız ve net sonuçlar almak adına hazır olmanız gerekiyor.

    Karşınıza aniden çıkabilecek bir teklifi kabul etmek yerine beklemede kalarak analiz etmek, iyice araştırmanız çok önemli. Ben genel olarak Yengeçlerin geriye çekilerek düşündüklerinde çok akıllı tespitlerde bulunduklarını biliyorum. Ancak ne zaman dışa kulak verseler, birilerinden etkileniyorlar. Onun için Merkür-İkizler dönemini mantıklı bir şekilde harika tespitlerde bulunarak değerlendireceğinizden kuşkum yok dostlarım.

    Merkür-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 26-28 Mayıs. 26 Mayıs tarihinde çelişki yaşadığınız ve bir türlü kafanızın içinde oturtamadığınız meseleleri bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Aslında durum lehinize olabilir. Ancak siz dağıldığınız için doğru yönde düşünemiyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda ideallerinizi düşünün. O idealler size pusula olacaktır. Eğer uzun zamandır yaşanan bir sorun varsa ve bir türlü düzelmesi mümkün değilse doğal olarak sona erebilir. Gelecek vaat etmiyordur. Üzülmeyiniz. Önünüzde bir başka kapı mutlaka açılacaktır. 28 Mayıs tarihinde sürpriz bir değişim meydana gelebilir. Bu değişim iki ayrı seçenek üzerinde düşünmenize neden olabilir veya iki ayrı iş durumu söz konusudur. İki proje üzerinde çalışmanız mümkündür. Aynı gün oluşan Merkür-Chiron zorlu görünümü şartları ve durumunuzu akıllı bir şekilde ele almanızı gerektirir. Eğer siz kendinize güvenir, ne yaptığınızı bilirseniz bu görünümden çekinmenize gerek yoktur.

    Dolaşsak dünyayı okusak yüzlerce kitabı
    Bilmiyorsak ne yaptığımızı,
    Karıştırırız birbirine gerçek ile yalanı

    Her ne işimiz varsa kolayca yoluna koymamız, başarılı olmamız dileğimle,

    iremSu

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler